12 Януари, 2019 11:40 38 259 220

Как двама неуки цигани пребиха командос?

  • цигани-
  • войводиново

Ефрейтор Димов е участвал в операции и мисии зад граница – парашутист е

Пребитият във Войводиново ефрейтор Валентин Димов е в добро състояние вече и ще бъде изписан до два-три дни. Това съобщи в предаването „Тази събота” на bTV неговият командир бригаден ген. Явор Матеев.

По думите му ефрейтор Димов има силен дух и силно тяло, и се възстановява бързо. Скоро ще се върне и в бойния строй.

„Съпругата му също има възможност през голямата част от времето да е с него“, добави ген. Матеев. Той каза, че поддържа връзка с него и постоянно го посещава.

„Винаги се е изявявал като изключително съвестен, трудолюбив и отговорен военнослужещ“, каза той за пострадалия ефрейтор. „Изключително отговорен, честен и доблестен войн“, добави той.

На въпроса как така един ефрейтор от специалните части е бил пребит от двама неподготвени младежи, генералът отговори, че всеки един български гражданин е можел да бъде в неговата ситуация. „Никой няма право да мисли по този начин“, отвърна той на упреците в социалните мрежи срещу Димов.

По думите на ген. Матеев всеки – и най-подготвеният, може да изпадне в ситуация, в която не може да се защити. „Присмиване и подигравки, особено с български военнослужещ, който е отдал живота си в служба на родината, са неуместни“, категоричен беше той.

Военният от Специалните части беше пребит на 6 януари – Богоявление, от двама млади роми заради забележка на улицата.

Ефрейтор Димов е участвал в операции и мисии зад граница – парашутист е, а в момента е на длъжност снайперист. До края на месеца ще бъде произведен в младши сержант.

В село Войводиново вчера се проведе най-мащабният протест в негова подкрепа. Събраха се бивши и настоящи офицери, както и много граждани. Имаше очакване за участието на повече колеги на Димов и слухове, че е имало нареждане да не се включат.

„Не съм давал устни или писмени забрани на никого за това как да се държи в конкретната ситуация“, обяви ген. Матеев.

В селото ще продължат мирните протести, продължава и събарянето на незаконните постройки в ромската махала, каза кметът на Войводиново Димитър Тосев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 отегчен

    172 18 Отговор
    Как - в гръб. Подценил ги е. Напсувал ги и се обърнал да се качва в колата си.

    Коментиран от #2, #120, #133

  • 2 антрашпиц

    130 10 Отговор

    До коментар #1 от "отегчен":

    Зада пребиеш човек не се иска много акъл

    Коментиран от #3, #168

  • 3 нервен

    87 19 Отговор

    До коментар #2 от "антрашпиц":

    А тоя човек лично оръжие няма ли ?

    Коментиран от #5, #12, #75

  • 4 Рублата Радев

    128 103 Отговор
    Ами как единствената им мотивация е да се пенсионират и да си вземат апартамент от армията без пари.

    Коментиран от #9, #84, #198

  • 5 рахат

    130 16 Отговор

    До коментар #3 от "нервен":

    Всичко има, ама не си дава сметка колко са насъскани циганите от нпо-рките. Как са им промили мозъчетата, че са били наследници на римската империя, че щели да управляват България. Че са "избрани", като евреите, че ще сме им роби...

    Коментиран от #14

  • 6 NikNay

    200 8 Отговор
    Какви бяха тия протести в някакво село в пампата? Вместо да се изсипят пред МВР, прокуратура и парламента , местата от които идва проблем се зверят на циганите от махалата.

    Коментиран от #54

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Киро

    68 168 Отговор
    Циганите са виновни.Но той защо спира,слиза от колата и отива към тях да се заяжда и да показва мускули? Просто си подминаваш и край.Отишъл да се прави на герой.

    Коментиран от #10, #108, #109, #138, #153, #166

  • 9 Киро

    82 101 Отговор

    До коментар #4 от "Рублата Радев":

    Прав си.От всяка мисия е прибирал по 50 бона а може и повече.А парите са от наз данъкоплатците.

    Коментиран от #13, #61

  • 10 Кириос

    144 12 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Циганите са невинни, както са невинни и кучетата дето нападат. Отговорни са нпо-рките дето ги насъскват 30г. и "българската" "право"раздавателна система, дето им внушава безнаказаност.
  • 11 Густо Майна

    191 20 Отговор
    "Присмиване и подигравки, особено с български военнослужещ, който е отдал живота си в служба на родината..."!!! И как по-точно е служил на Родината? Че и загинал... Абе нали е жив бе?! Не помня да сме водили ЗАЩИТНИ военни действия в последните 100 год.?! Ако някой "си спомня" да ме светне. А на ген. Матеев мога да му кажа, че ако не дай си Боже се наложи, 45 - 60 год. мъже в България ще се справят достатъчно добре и саможертвено в защита на семейство и Родина! Макар, че са "ходили само (прости) войници". За разлика от съвременните му... командоси!

    Коментиран от #29

  • 12 манаф

    205 21 Отговор

    До коментар #3 от "нервен":

    Нали ужким е "командос"за какво му е оръжие,един средностатистически Български мъж, с добра поддържана форма би ги смазал от бой.За какво говорим,какъв командос?!- Представете си някой да закачи руски или американски даже и турски командос, каква черна перушина щеше да се разхвърчи там.За съжаление нашите наистина са смешни или станаха за посмешище.

    Коментиран от #28, #146

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Циганин

    5 35 Отговор

    До коментар #5 от "рахат":

    Ти си болен бе кой ти ги разправя тия работи.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Киро

    109 12 Отговор

    До коментар #13 от "NikNay":

    С какво тези командоси с мисии допринасят за развитието на нашата държава.Ти явно също си държавно служителче под мек пагон.Айде лек ден д'ге.

    Коментиран от #34

  • 17 177

    70 4 Отговор
    Има нещо гнило в цялата тази истерия

    Коментиран от #21

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Армия

    51 77 Отговор
    Бедна ви е фантазията, човек бил на мисия на какви неща се наглежда. Нямате си идея какво е за психиката им, колко от тях след мисия са белязани за цял живот, но не ходят по лигави предавания да плачат, защото това е бил избора им. Стискат зъби или се самоубиват. Хората имат семейства, жертват живота си, ЖИВОТА СИ и бъдещето на хората, които обичат! Седнали да им броят парите...

    Коментиран от #42, #104, #178

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 датчанин

    80 1 Отговор

    До коментар #17 от "177":

    Има ли нещо, дето да не е гнило в "българската" държава?
  • 22 Пребит като куче

    60 7 Отговор
    Пребили са го с мерак и циганска злоба!
  • 23 сори сорос

    57 13 Отговор
    Защо във всяка медия и форум винаги има по един продажен соросоид, с различни никове и антибългарски коментари - разединяващи нацията??!
  • 24 евроглупи

    78 3 Отговор
    е поне ще има няква файда от цялата работа, ще съборят няколко цигански колиби и ще ги постреснат малко, и така до следващия път.......
  • 25 123

    126 5 Отговор
    От думите на Генерала не става ясно "как е пребит от неуки" командоса! Бля, бля, бля.... Варианти хиляди.... Ами ако е бил пиян?
    Въобще мъглява история. Пък и на всичкото отгоре се впуснали всички да протестират, че даже и военни протестирали! А?
    Алоу, военните, дядовците ви щяха да свалят "сините барети", да си сложат по един чорап на главата и да въведат справедливост!
    По начин по който всеки да разбере, че "барнеш ли пагона" те чака болница!!!
  • 26 рахат

    30 3 Отговор

    До коментар #20 от "Васил":

    Ти си трай. Ще ви дойде реда.
  • 27 Шаран БГ

    63 5 Отговор
    ,Прав е № 6 !! Що за протести в село, което нашите пишман- политици не го знаят/ както и аз не можах да разбера/къде е на картата. Кого убеждаваха, че в тази държава трябва да има ред и законност?? ГАРГИТЕ ?? И гаргите по нашенско знаят, че не трябва да се посяга на полицай !! Само нашенските управници не смеят да защитят тези, които им пазят дебелите задници. Години наред цигани бият държавни служители - учители, лекари, полицаи...... ама не вземат да пребият някой депутат, че белким обърнат внимание на това беззаконие, което се шири по нашите земи....... И сега ...смях в залата... Развяваме знамена не пред Парламента, където са главните виновници за този инцидент, а някъде из пустощта. И разни високопоставени военни - и те се правят на изтървани - като не виждат какво се случва из страната. Ами правилно - тя армията /ако я има/ защитава мира и спокойствието на Земята. Само е безучастна за случващото се в страната. Ако циганите бяха пребили някой офицер - тогава съвсем щяха да се "разчувстват" и сигурно щяха да протестират в съседното село.....
  • 28 NikNay

    32 10 Отговор

    До коментар #12 от "манаф":

    Така може да говори само човек който никога не се е бил. Това не е филм или компютърна игра. А даже и във филмите супер героите ядат бой.

    Коментиран от #91

  • 29 Димитър

    107 15 Отговор

    До коментар #11 от "Густо Майна":

    Служил е и продължава да служи на чужди страни, не на България! Всичките тия "командоси" и прочие пародия на български войски служат на пентагона, и в изключителен интерес на сащ, не на България!
  • 30 Публикувано във факти.бг: който е отдал

    75 10 Отговор
    тая Родина къде е- в Афганистан,Ирак или в Косова му е Родината,а смешен адмирале?
  • 31 ТОКО

    90 3 Отговор
    Ама не разбрах сега там във Войводино стачкуват ли или празнуват? То музика , то подиуми , сцени , знамена Химна на България ... Празник нещо има там ? Кебапчета ще има ли да идем и аз ? Докога ще плашиме циганите и политиците с музика бе господа ???
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Киро

    59 7 Отговор

    До коментар #32 от "До Киро":

    Ти плати ли си данъка защото циганите чакат детски добавки.

    Коментиран от #35

  • 34 NikNay

    23 19 Отговор

    До коментар #16 от "Киро":

    Човека храни семейство и това е важното , не чака на социални като теб и да реве , че държавата не прави нищо за него.
  • 35 NikNay

    19 6 Отговор

    До коментар #33 от "Киро":

    Разбрах, че чакаш детски добавки,

    Коментиран от #37

  • 36 СПРАВЕДЛИВ

    31 2 Отговор
    моля,кметовете да си изпълняват задълженията си,в пълен обем и съборят незаконните къщи,курници,коптори и кенефи в двуседмичен срок.Това да се изпълни до 26,01,2019година.Който не го изпълни да се счита за некадърник и си подаде оставката.този ,който не го направи няма да бъде повече избиран нито за кмет ,нито за чеп за зеле.

    Коментиран от #39

  • 37 Киро

    11 3 Отговор

    До коментар #35 от "NikNay":

    Умен човек си и досетлив българин
  • 38 волен сидеров

    55 6 Отговор
    ЕЙ ТОВА МЕ ВЪЗМУТИ ЯКО-...отдал живота си в служба на родината...ефрейторе димов -прочети и чуй пак какво си казал -ако си го казал наистина...не съм те гледал.Но -за да отдадеж живота си илби годинките си за служба към Ридината НИ то трябва да си го сторил ТУКА а не в чужди земи без да има нужда от това Нашата Родина а само джоба ти .....Дай да не ги бъркаме тези неща.А относно темата-Бил е Пиян рейнджъра и е тръгнал сам да се заяжда-това е истината и за това е ял бой....Не са хубави тези неща и не ги одобрявам-НО не е добре да се прави пиари на чужди гърбове...Осъзнайте се .30 години ги търпим ромале да ни ограбват и им плащаме сметките-Къде е Държавата с 240 гълфона-Вкарайте ги в ред този етнос най после...Но-не по този начин с омраза не става...пак ние народа ще страдаме -----

    Коментиран от #126

  • 39 Киро

    16 1 Отговор

    До коментар #36 от "СПРАВЕДЛИВ":

    Предният кмет на селото каза че бил написал писмо за незаконните къщи.

    Коментиран от #41

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Киро съм аз

    8 1 Отговор

    До коментар #39 от "Киро":

    Ще те помоля да не пишеш от мое име.Защото в някоя следваща статия като напиша коментар ще ме псуват.
  • 42 Зайко Байко многознайко

    43 2 Отговор

    До коментар #19 от "Армия":

    Стига с тези приказки за мисии, поствоенен травматичен синдром, какво се оплакват, като ученички и търсят оправдания. Едно време нямаше такива модерни болести. Ех защо не ми паднат тези пишман бойци в едно с тумбака Каракачанов само за един месец в " Трета Конска Зенитна Батарея" , ще забравят за всички модерни болести и оправдания. Това е унищожена армия подвластна на чуждо управление , както се казва: " много вожд, малко индиянец".
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Джамбазов

    12 18 Отговор
    Всичко е инсцинирано с любезното съдействие на Карлакачанов и Решетъчников.
  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 димитров

    69 4 Отговор
    ЕДИН ИСТИНСКИ КОМАНДОС ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯ СЪС 4 ЧОВЕКА БЕЗ ПРОБЛЕМ НАЛИ ИМАТ СПЕЦИАЛНО ОБУЧЕНИЕ СЪЖАЛЯВАМ ЗА МОМЧЕТО АМА ГОЛЯМА РЕКЛАМА НАПРАВИ НА СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ

    Коментиран от #92

  • 48 Варна

    52 11 Отговор
    Хората в казармата са различни! Различи стават гледните точки в подобна ситуация с различен изход! Преди години един бивш областен управител заедно с дебелия си син решили да се направят на мутри и да изгонят шофьор от паркомясто. За тяхно съжаление попадат на офицер от Тихина. Разбира се той им дал каквото са си търсили! Но смешния областен веднага медицинско, медии, стига се до там че разправяше че са го били с перископ от подводница(който е виждал подводница знае какви размери има перископа). Крайния резултат- лично ген. Златан Стойков нарежда офицера да бъде уволнен! И му намазаха ските! После командира на ВМС Кавалджиев дава указания на военнослужещите в поделението, „Ако видите на улицата да дърпат някое момиче, трябва много добре да си помислите какво да (не) направите!” Та в заключение ни да си командос ни да не си! Ако си, ще те изритат за побой, ако не си ще ти се присмива обществото че и циганите! Та такива неща по българската земя! Който мисли че е лесно в казармата и вземат големи пари, вие сте късметлии, търсят 5000 (ПЕТ ХИЛЯДИ) военни да назначат! Вие ще сте много богати! Също!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Зайко Байко многознайко

    88 2 Отговор
    Така, четох, четох, четох, четох и накрая обобщих: Циганите се размножават в геометрична прогресия, въпрос: поради що? Отговор, за да вземат повече помощи! Българите се размножаваме в аритметична прогресия! Въпрос: Защо? Защото трябва да плащаме, ток, вода, данъци за къщи, коли, смет и т.н. и т.н.Когато платиш всички тези данъци и винетки, вече въобще, ама въобще не ти се мисли за секс или да правиш деца. Тука се сещам, какво казваше дядо ми Мъдрият Заек, цитирам: " Кахърен х.й не е.е"! Стига с сте писали роми, та роми.:" Ром се пие, циганин се бие"!

    Коментиран от #144, #179

  • 51 ДИМИТРОВ

    12 5 Отговор

    До коментар #46 от "Васил":

    АМИ ПО ТУРСКО ВРЕМЕ НЯМАЛО ЛИ Е РОМИ ДА СИ ЧЕЛ ИСТОРИЯТА
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Кирил

    49 5 Отговор
    Значи всеки набит командос от ромчета ще бъде повишаване в длъжност.последно,правена ли е алкохолна проба,защо се крие.а тоя,генерал е банкетен,кабинетен плъх с тлъста заплата и никому ненужен паразит

    Коментиран от #119, #192

  • 54 Edйгълоо

    7 1 Отговор

    До коментар #6 от "NikNay":

    Един адекватен коментар..
  • 55 Абе

    44 8 Отговор
    Нека, се изясним!Никой няма право да бие,войник, полицай ,пожарникар,лекар, учител.......така да изреждаме до, като се стигне до обикновен гражданин!Никой няма право да бие друг, какъвто и да било!В бяла държава ще ти се отще да живееш ако пребиеш някого,ще те съдят до като си жив!В бяла държава нямаш право да обидиш някого,ще те съдят и ще плащаш като идиот. Тук обаче се крие разковничето ,не само в случая,а въобще !Обидата е законспирорана като ЗАБЕЛЕЖКА!Какво значи забележка????!Ей манго ще ти ... мамата я не прави това,онова...?? Забележка ли е това или обида!!?В белите държави Забележки правят само полицаи,при това много учтиво!Ако редови гражданин има забележка към друг гражданин или служител или към каквото и да е ,то това става чрез съответните органи!!!!Иначе, всичко е подобно на разигралия се сценарий!!Така е наложено на запад и там за пререкания и саморазправи между граждани няма да чуете!! Държавата следи изкъсо за спазване на закона,а тук ситуацията е : държавата избегала,и законите също!

    Коментиран от #148

  • 56 Ю Кортес

    43 5 Отговор
    Вземете ги тия двете ромчета,направете ги командоси,повече работа ще вършат за половината от заплатата на тоя измислен генерал
  • 57 санчо

    44 6 Отговор
    Български командос не може да се справи с двама хилави цигани! Дотам ли я докара българската армия. Оправдавам го само ако е бил кьор-кютюк пиян!

    Коментиран от #98

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Панов

    43 4 Отговор
    Комична държава с комична армия.имаме огромна сграда министерство и три щабни централи пълни с генерали полковници и секретарки любовници.един такъв стана даже и президент.четох че в бг има повече генерали от колкото всички държави в Америка взети заедно

    Коментиран от #79

  • 60 Скинхед

    19 13 Отговор
    Да съберем и да ги изселиме тия бе,кво ще им мълчиме на тия като са по много са смели.Да се с време хора от цела България и да ги почваме един по един,отиваме трошим ги и заминаваме

    Коментиран от #129

  • 61 Прибери си версиите Господи!!!

    8 11 Отговор

    До коментар #9 от "Киро":

    От тебе не са парите със сигурност, защото си неграмотен, най вероятно и безработен като ти гледам граматиката най много да работиш в чистотата:-)

    Коментиран от #68

  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Скинхед

    22 5 Отговор
    От цела България да се събираме и да ходим,друг начин няма треа ние да направим нещо ние,действия треат не думи,по времето на комунизма немаше безработен циганин
  • 65 Бачо Киро

    53 4 Отговор

    До коментар #46 от "Васил":

    Кога станахте корави бе бастуняк? Когато сте половината маала срещу 1-2? Знаеш ли колко бой сте яли от мен лично през 90те? Хем с камиони идвахте отборно, брадви, мрадви... В момента в който съотношението ви не е 10:1 или жертвата не е някой немощен и обръщате плочата... Много ви галят перата последните десетилетия и затова сте много ербап...
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 гост

    46 10 Отговор
    Само той може да каже как и защо се е стигнало дотам. Но не заслужава критика, че имал умения, а пък виж го нищо не направил и се оставил да го пребият. Един удар с камък в главата и вичките ти умения отиват на вятъра, не е като по филмите да ги бият, а той после да се изправи и да ги разкътае. Реалността е съвсем друга и едно стискане на врата може да те обездвижи и да припадне, а последващите удари не позволяват на организма да се върне в съзнание достатъчно адекватно да мисли и действа координирано.
    Въпросът е как се действа с подобни зверове, които напълно умишлено са се опитали да го убият, те не са хулигани, те са убийци. Циганите може да са слаби, но са много жилави и се бият много ожесточено и без ограничения, защото ти като видиш, че имаш надмощие над опонента може да се спреш, за да не му нанесеш тежко нараняване докато те нямат такива ограничение и бият с всичка сила където сварят, предимно в главата. Ти го биеш в торса а той те бие в главата, защото той е животно и не му пука какви ще са последствията. Да се оправя човека и да разкаже какво се е случило, но ако той ги е бил нападнал умишлено и той ги е бил натупал със сигурност щяха да го уволнят и съдят. Вижте полицаите, които редовно биват пребивани от цигани, страх ги е, защото нямат право да се защитават и последствията за тях са сериозни само ако наранят циганина, камо ли да го умъртвят. Служителите на реда трябва да имат права, не само циганите.

    Коментиран от #97

  • 68 Киро

    6 2 Отговор

    До коментар #61 от "Прибери си версиите Господи!!!":

    Споко и ти плащаш за чаветата.
  • 69 Абс

    14 9 Отговор
    Може пък командосът да е бил достатъчно умен и да се остави да го набият, че ако е обратното има с години да се влачи по съдилища...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 КОЧА

    10 15 Отговор
    МОЖЕ ОТПРЕДИ ДА Е ИМАЛ КОНФЛИКТ С ТЯХ НО СЕГА Е ТРЬГНАЛ ДА РАЗДАВА ПРАВА - ПОМИСЛИЛ СИ Е ЧЕ Е В ПОДЕЛЕНИЕТО ....
  • 72 Скинхед

    22 18 Отговор
    Да почваме чистката братя българи,ние сме чисти арийци не отпадъци,като Тех каде никой ги не иска.тва,ако е при управлението на Путин всичко под ножа от до нема добри нема лоши.

    Коментиран от #111, #183, #219

  • 73 Кирил

    15 2 Отговор
    Да се каже най накрая,правена ли е алкохолна проба и каква е
  • 74 Начо

    52 3 Отговор
    Генерали и полковници дебелосерковци с лопата да ги ринеш,шкембета и дебели дупета по банкети и кабинети.тлъсти заплати,пенсии и 20 заплати на куп,после пак на длъжност,че и пенсия и заплата.децата и внуците и те уредени по министерства и чужбина.е точно тия разсипаха държавата и прогониха свестните хора
  • 75 путко

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "нервен":

    Има ама е бил пиян като кирка
  • 76 мда

    25 8 Отговор
    Само тъпи коментари ! Прост въпрос: Как две педесеткилограмови циганета могат да свалят с юмруци професионален командос ? Само един логичен отговор : Бил е много пиян !

    Коментиран от #82

  • 77 robin

    13 1 Отговор
    Всъщност,някой разбра ли какво точно се е случило?

    Коментиран от #78

  • 78 Киро

    11 3 Отговор

    До коментар #77 от "robin":

    Само бойко може да разплете тази сложна драма.Само той още нее коментирал този проблем.
  • 79 robin

    9 3 Отговор

    До коментар #59 от "Панов":

    Недей така с остро.Имаме и един хеликоптер,два танка а сега ще има и един изтребител...
  • 80 772

    23 2 Отговор
    Да извикат селяните от Плевенско дето отупаха франсе командосите на Шаркози, днес на Макрон. Ама така е, НАТО командосите не са като по предишните комунистически войници, че и още по предишните.
  • 81 Факултета

    4 35 Отговор
    Малко ви е бългачета ядете гу редовно
  • 82 или

    15 7 Отговор

    До коментар #76 от "мда":

    Или не са били само две. Свидетелите за десетима говорят. Хванали са две - а хванали ли са всичките?

    Коментиран от #107

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Меркел

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Рублата Радев":

    А твойта каква е господин никой.
  • 85 батбамбо

    10 4 Отговор
    Нашият,велик командос е бил пиян като г....з.Кво толкова чудно има.Да е жив и здрави да се оправя бързо.
  • 86 Трезвен

    24 1 Отговор
    Циганин и биткаджия,смях в залата.Всички знаем кога са силни.Инак като са сами,батка не ме бий моля ти се.А за командоса нямам думи.
  • 87 Българин

    37 1 Отговор
    На 50 години съм, ефр. от запаса- резерва , физически смятам че към добре и ако се наложи бих защитил родината си и народа, служил съм 86-88г. и смятам , че преди всичко е важен духът на човека, нещо което липсва на повечето млади хора в България.Смятам , че командосът би следвало да набие добре двамата цигани, в бойна ситуация това което не е направил би му косвало живота.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 реалист

    11 17 Отговор
    Да би мирно седял не би чудо видял...Аз съм на 41 г. не съм ял бой от никой.
  • 90 Spiderman

    17 8 Отговор
    На всеки се случва, то е ясно, че са го ударили в гръб! Сега всички трябва да подкрепим човека и да интегрираме тези “черни” господа в техен си затворен комплекс (затвор)/база и да се оправят и самоизбиват сами!
  • 91 манаф

    12 9 Отговор

    До коментар #28 от "NikNay":

    От Шумен съм,нямаш си на представа с колко мангала съм се бил, мога да ти кажа ,че не е като тука да си наемен лигав драскач като теб. Майка ти д ...а рязан тъпанар.
  • 92 gost

    8 3 Отговор

    До коментар #47 от "димитров":

    Антиреклама станаха за смях.
  • 93 777

    15 4 Отговор
    Каквато ни е държавата такова ни е всичкото...
  • 94 чудя се

    25 6 Отговор
    Това дали би се случило на Руски командос ! Особено от ОМОН

    Коментиран от #105, #167

  • 95 error

    23 2 Отговор
    След като е и снайперист,да вземе да им сложи по една точица на челцата като излезнат от затвора.Да затвърди произхода им,нали са от Индия.!!!
  • 96 Бат Мишо

    5 2 Отговор
    До ВАРНА
    Колега коя гозина си служил в ВМС че си мисля че се познаваме
    аз съм 71 набор от Варна
  • 97 ДИМИТРОВ

    27 2 Отговор

    До коментар #67 от "гост":

    СЪГЛАСЕН СЪМ ДО НЯКЪДЕ СЪС ТЕБ НО КОГАТО ТРЪГВАШ ДА ПРАВИШ НЕЩО ТРЯБВА ДА ОЧАКВАШ ВСИЧКО ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ Е КОМАНДОС ЕДИН КОМАНДОС ТРЯБВА ДА ИМА ЖЕЛЯЗНА ПСИХИКА И ЗА ЧАСТИ ОТ СЕКУНДАТА ДА ПРЕЦЕНЯ СИТУАЦИЯТА. НА ВСЕКИ МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ НЯМА ГАРАНЦИИ НО НА ОБИКНОВЕН ЧОВЕК КОЙТО НЯМА ПОДГОТОВКА ИЛИ Е БЕЗЗАЩИТЕН АМА МЕ ИЗВИНЕТЕ ,,КОМАНДОС,,
  • 98 Гост

    9 3 Отговор

    До коментар #57 от "санчо":

    Битката е била неравностойна. Двете циганета са били трезви!
  • 99 К Георгиев

    33 8 Отговор
    Ех, защо не е жив гнерал Чочоуло, навремето искара карловската танкова бригада и беше обградил циганската махала. След събарянето на 5-6 цигнски къщи убиеца на негова племенница се предаде, и можете да си представите какво се е случило след това. А после за всички цигани имаше вечерен час, и след 18.00 часа н можеше да се види циганин по улиците.......
  • 100 Той

    26 4 Отговор
    Простия народ се управлява най лесно. Личи си по коментарите, които 80% от тях са и неграмотно написани. Проблема на българите са управляващите, които не правят нищо за повишаване на жизнения стандарт, а само го влошават за своя угода.
    То няма такъв овчи народ по света да търпи такива управници-хрантутници. Те трябва да се избесят до девето коляно!!! Но все пак не се знае какви ще дойдат след тях. Този народ не си знае интереса.

    НЕ СМЕ НАРОД

    Не сме народ, не сме народ, а мърша,
    хора, дето нищо не щат да вършат.
    Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
    "Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
    И не знаем, не можеме, не щеме
    да работим за себе си със време.
    Само знаем и можеме, и щеме
    един други злобно да се ядеме...
    Помежду си лихи, буйни, топорни,
    пред други сме тихи, мирни, покорни...
    Все нас тъпчат кой отдето завърне,
    щот сме туткун, щото не сме кадърни...
    Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
    а всякому мерамът е развала...

    Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
    пак ще кажа и с това ще да свърша.


    / Петко Славейков
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 командо

    7 0 Отговор
    Да се подготви другия път
  • 103 бомбата

    32 4 Отговор
    Как не ви е срам бе негодници! На армия ще се правите! Позор за България платени подлоги американски!!!! Това недоразумение е Бригаден Генерал ! Та то има жълто около устата! Какъв Генерал, какви командоси, каква армия ! То е ясно от пръв поглед че една банда кръвясали гладни цигани с колове ще ги попилеят и кокалите им няма да останат на тия сукалчетата недоносени ! Какъвто захаросан мамин генерал , такива и ефрейторчетата = цирк за пари !
  • 104 раптър

    30 5 Отговор

    До коментар #19 от "Армия":

    Какво правиш на "мисия" бе, отворко? Чии интереси защитаваш там?" отдал живота си в служба на родината",, как служите на РОДИНАТА в Афганистан , че не се сещам? Едно време когато наши войски бяха в Чехия , после " демократичния" свят орева орталъка!!!!Сега интересите на Родината ни в Ирак и Афганистан ли са?? Или щото ни докараха до просяшка тояга родните Гербе расти и политици , та срещу заплащане продаваме кръвта си по Азия! Нали сте там за ПАРИ , и то от нашите данъци , да защита вате американски интереси!!!!!!!!!!!
  • 105 ДИМИТРОВ

    28 9 Отговор

    До коментар #94 от "чудя се":

    ТАКОВА НЕЩО СЪС НЯКОЙ ОТ СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ НА РУСИЯ Е АБСУРД ДА СЕ СЛУЧИ НЯКОЙ ЗАДАВАЛ ЛИ СИ Е ВЪПРОСА ЗАЩО НЯМА ЦИГАНСКИ ГЕТА ВЪВ РУСИЯ

    Коментиран от #154, #171, #185

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 май

    7 3 Отговор

    До коментар #82 от "или":

    40-45 стояги и брадви бяха той успя да повали 15 “все пак е командос„ но другите го пребиха
  • 108 Анонимен

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Ти си свободен човек с робска психика.

    Коментиран от #118

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Шукри от Стлипиново

    15 3 Отговор
    Генерали и полковници дебелосерковци с лопата да ги ринеш,шкембета по банкети и кабинети.тлъсти заплати,пенсии и 20 заплати на куп,после пак на длъжност,че и пенсия и заплата.децата и внуците и те уредени по министерства и чужбина.е точно тия разсипаха държавата и прогониха свестните хора
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Пишман Командос

    19 1 Отговор
    Българските командоси бият терористите и ядат бой от нашенските цигани , не е ли по добра идея да пратим нашенските цигани да бият терористите ...... Виж ти ....

    Коментиран от #116

  • 113 ДИМИТРОВ

    12 1 Отговор

    До коментар #106 от "Баш Тъй":

    Е СПОРЕД ТЕБ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ АМИ ДА ИМ ДАДЕМ И ПОСЛЕДНИТЕ СИ ПАРИ ДА ИМ СЕ ПОКЛАНЯМЕ НА УЛИЦАТА ДА ГИ ПРИБЕРЕМ ВЪВ КЪЩИТЕ СИ ИЛИ ДА ИМ ДАДЕМ ЖИЛИЩАТА СИ ПО ЕДНО ВРЕМЕ ИМАШЕ ДАЖЕ ТАКОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЩЕЛИ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ ПО БЪРЗО ЗАЩО ФРАНЦУЗИТЕ ГИ КАЧИХА НА САМОЛЕТИТЕ И ГИ ВЪРНАХА ВЪВ БЪЛГАРИЯ ТАМ НЯМА ЛИ ЗАЩИТНИ ОРГАНИЗАЦИИ И ЗНАЕШ ЛИ КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТУРЦИ И ЦИГАНИ НАПРАВИ СИ ЕДНО ПЪТУВАНЕ НАПРИМЕР АЙТОСКИЯ БАЛКАН И ЩЕ ВИДИШ КАК РАБОТЯТ ТУРЦИТЕ И КАКВИ УРЕДЕНИ СЕЛА ИМАТ ТОВА ЧЕ ГОВОРЯТ ТУРСКИ НЕ ГИ ПРАВИ ТУРЦИ
  • 114 Бат Мишо

    1 3 Отговор
    Командващ Контра-адмиарал Контров, После Павлов ни махна като насреша му предложиха да става министър на отбраната и лекето прие и ни съкрати ....идвал ли си перманентните битки на паркинга зад щаба със 6 таците отсреща
  • 115 ДИМИТРОВ

    2 2 Отговор

    До коментар #106 от "Баш Тъй":

    РАЗЯСНЕНИЕ ДА НЕ МЕ РАЗБЕРАТ НЕПРАВИЛНО ИМАМ НА ПРЕДВИД ЦИГАНИТЕ МНОГО ГОВОРЯТ ТУРСКИ И СЕ СРАМУВАТ ДА КАЖАТ ЧЕ СА ЦИГАНИ
  • 116 ДИМИТРОВ

    2 2 Отговор

    До коментар #112 от "Пишман Командос":

    КАКВА ПРЕКРАСНА ИДЕЯ НЕКА ГЕНЕРАЛИТЕ ДА СЕ ЗАМИСЛЯТ
  • 117 Бат Мишо

    3 5 Отговор
    До Варна
    аудиторията тук не прави разлика между тишина и тихина брат ....по разградската република дигнаха ли та -КЪТ НАСТАНА ТИХИНАТА пиши на фейс михаил николов - има емблемка ва Черно Мори- там тренирах бая и я цопнах
  • 118 Киро

    2 1 Отговор

    До коментар #108 от "Анонимен":

    Криеш си дори името господин с бомбе.
  • 119 Хрис

    6 11 Отговор

    До коментар #53 от "Кирил":

    Този генерал е тръгнал от лейтенат, участвал е в стотици учения, правил е маршнаскоци по 25км, носейки на гърба си 25 кг снаряжение, колкото и неговите починени, има над 600 скока с парашут (деневни и нощни, на суша и вода), спал на открито зиме и лете в дъжд и сняг , при което основно задължение му е било здравето на подчинените.

    Коментиран от #132, #149, #208

  • 120 Лекия

    2 6 Отговор

    До коментар #1 от "отегчен":

    Лесно са го набили той е сам не е каратист или боксьор и нищо неможе да нсправи какво като е от спец частите.
  • 121 семи проф

    9 11 Отговор
    Всички упрекват командоса че не е успял да се справи с двама хилави цигани ...без да се съобразят че действието става в циганската махала ...и циганите от 2,поне за секунди ще станат 20 бройки и тогава смъртта му е гарантирана..постъпил е по най правилния начин.Който не е съгласен с това,,, да отиде в циганската махала да бие... 2 цигани пред 50 наблизо ..да видим дали ще посмее
  • 122 Mr. O

    9 0 Отговор
    Всички имат някакво право, които са коментирали до тук, но въпреки всичко щеше да бъде по-добре Ако този командос е успял да ги набие. Така е малко кофти ситуацията, защото държавата плаща и за подготовката му.
  • 123 ПЕНКО

    8 3 Отговор
    ОТ ВРЕМЕТО НА КАМЪКА И БОЗДУГАНА ...СЕ Е СТИГНАЛО ДО НЕУТРОННАТА БОМБА С ЦЕЛ НЯКОЙ ДА Е ПО-СИЛЕН ОТ ДРУГИЯ !!! А В ГРЪБ ВСИЧКО СЕ СЛУЧВА !!! ПРИ ЦИГАНИТЕ Е НУЖНО -ПРЕВЪЗХОДСТВО ПО БРОЙ И ПОДЛОСТ ЗА ДА НАПАДНАТ !!! А ХИТ.ЛЕР ЕХ КЕФ !!!
  • 124 От гетото

    19 0 Отговор
    За да ти се случи има причина и тя е да те хванат неподготвен.Или е нямал намерение да влиза в физически контакт,и са го изненадали или не е преценил ситуацията правилно.Обикновенни циганите нападат в гръб докато друг отнема от вниманието говорейки с него.За това винаги дори и да те питат колко е часа винаги трябва да ги виждаш къде са.
  • 125 1234

    10 1 Отговор
    Пуснете го една седмица домашен отпуск,ама със снайпера и пратете с него писара на ротата да записва колко ,,носърчета" е отстрелял. Бас държа,че няма да има патрон на вятъра.
  • 126 Убива ме системата

    8 0 Отговор

    До коментар #38 от "волен сидеров":

    Чекаш от тия в парламента да оправят този етнос, те себе си още не могат да оправят вечв 30 години чакаш да направят нещо за родината ни. Девиза на тия 240 е" Първо себе си и роднини до девето коляно, па след тва ще поработим за родината"
  • 127 1234

    10 4 Отговор
    до №51 Димитров.Не те знам какво си чел какво не си НО:Роми е нямало,имало е РОМЕИ, имало е и БАШИБОЗУЦИ. Ромеите са римлените,а башибозуците са същите тия цигани останали у нас и стигнали с турската войска до Астрия.Именно тоя башибозук е вършел мръсната работа на турската войска.Пускали са ги напред със зурлите и тъпаните като са ги оставяли да грабят и убиват населението по българските ,сръбските и др. земи където са минавали.И ние сега си ги отглеждаме тия наследници на башибозука,храним ги,плащаме им сметките,и даже ни е забранено да им правим забележка.Те обаче си живеят както си искат ,където си искат....еее,питам ви аз КОЙ Е ДИСКРИМИНИРАНИЯ В СЛУЧАЯ? циганите или целия български народ,и от кого от собствените си управници,които живеят и те като циганите на нашия гръб.ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА МАРОДЕРСТВАТ И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ???.
  • 128 сталин

    12 5 Отговор
    СЕГА Е МОМЕНТА ВСИЧКИ ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ДА БЪДЕМ ЕДИНО ЦЯЛО.ЗА ДА ПРЕБОРИМ ЗЛОТО.ЖЕЛЯЗОТО СЕ КОВЕ ДОКАТО Е ГОРЕЩО.ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ.ДА ГО ПОКАЖЕМ НА СВЕТА.

    Коментиран от #173

  • 129 Стоян

    6 4 Отговор

    До коментар #60 от "Скинхед":

    Сигурен съм че и командуса е мислил като теб но двама цигани,братя муршави и видимо не дохранени добре са го счупили от бой.не си мисли че всичко което лети се яде.

    Коментиран от #159

  • 130 Антони Лазаров

    18 2 Отговор
    Военните и полицаите в страната са под всякаква критика.Това не е никакъв командос,престанете да спекулирате с думите командос и барета.Прочетете в интернет какво означава това и как се заслужва в крапова барета.Това са едни обикновенни хорица ,уредили се по някакъв начин на държавна службица,за да осигурят някакво нормално съществуване на семействата си.
  • 131 Корола

    18 0 Отговор
    Без никаква омраза, искам да кажа,че подготовката в нашата армия е трагична и ако и да е "командос" , тва не значи ,че може да се бие.
    Трагедията е пълна- познавам "професионални военнослужещи" -знам каква им е подготовката.Всичкото е пълна пародия. Естествено има и подготвени хора, но са много малко.
  • 132 Бай хой

    20 1 Отговор

    До коментар #119 от "Хрис":

    Този дженерал вчера организира патриотичен концерт в чест на сиганите от Войводиново пребили пишман командоса герой от нато. На един хвърлей от Пловдив. Позор за Българската армия. Това при Българската народна армия щеше да е невъзможно. Този така наречен командос не е защитил себе си. Един ден сигурно ще прецени и че ще е по изгодно за него да се предаде. Това са войниците на нато без чувство за дълг и достойнство. Ходете пак и пейте песни на сиганите. Държавата плаща.

    Коментиран от #220

  • 133 Абе не знам

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "отегчен":

    ама по мое време тия HE д oчo BE ци нямаше да могат да ги съберат. И то не офицер или сержант, ами на обикновено срочнослужещо войниче да налетят. Имаше си специален комплекс за 4 нападатели с оръжие в гръб-по 2 удара на MA й MyH а и остават там. Човекът може и да е пийнал - иде си от кръста, може просто да ги е пожалил. Дано бързо се оправи и да няма усложнения!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 Иванов

    7 0 Отговор

    До коментар #134 от "Emo":

    Млъквай , неграмотнико. Научи български и тогава говори.
  • 136 999

    26 0 Отговор
    Ще Ви кажа какво се случи преди повече от 25 години когато служех аз в школата за офицери. Една вечер ротният командир и старшината на ротата на разветките бяха пребити в едно село около Плевен където парашутистите бяха на учение. Старшината се върна в лагераи вдигна ротата. След около час селото бе буквално помляно от бой.
    Сега ... - Военните ходят на мирни протести пазени от жандармерия . По наше време тази махала щеше да бъде изравнена със земята още същият ден.
  • 137 Аматьори

    9 1 Отговор
    Това да е отдал живота в служба на родината малко в много ми идва, ходя на мисии за пари ква родина. Те герои ги направиха. Виждаме каква ние армията-аматьори.
  • 138 Той се е мислил за геророй.

    6 8 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Втори път ще си гледя пътя я не да слиза и да се заяжда с хората,и които и да е така ще постъпи за защита.ако някои циганин беше се заял и одари българин, сто на сто, щеше да го бребият и никои нямаше да разбере!

    Коментиран от #143

  • 139 селянин 1

    4 2 Отговор
    Чернобилчета с фуражки..одът на,,манифестации,,да джугат още пари от бюджето.
  • 140 Чък Норис

    9 0 Отговор
    Определенията командос и спец. части са малко пресилено в нашата армия но някои ги свързват с американските сапунки.За съжаление действителноста е сурова.
  • 141 КОМАНДОС

    2 5 Отговор
    КАК ГО НАБИЛИ ТАКА ЩЕ ГИ БИЯТ ВОЕННИ ПОЛИЦАЙ ЗАЩОТО КАТО СЕ СБИЯТ С НЯКОЙ И МУ ИЗБИЯТ ЗЪБИТЕ ВЪПРЕКИ ЧЕ НЕ СА БИЛИ НА РАБОТА И БОКЛУКА СИ ГО Е ЗАСЛУЖАВАЛ ГИ ГОНЯТ ОТ РАБОТА ТОВА Е ИСТИНАТА ТАКА ЛИ ГОСПОДА ПОТ ПАГОНА

    Коментиран от #142

  • 142 ЙООО

    0 3 Отговор

    До коментар #141 от "КОМАНДОС":

    оронвали им пристжа
  • 143 Пешо

    3 0 Отговор

    До коментар #138 от "Той се е мислил за геророй.":

    Неграмотник си ти !!!!
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 Стефан

    12 3 Отговор
    Братя и сестри... тъжно, е че дори човек, служещ на държавата си цял живот, възпроизведен в чин бригаден генерал, стои и поддържа историята, че са били двама роми.... Една от преките свидетелки говори за минимум 10 циганина..... Навсякъде се говори за двама виновни. Според Вас дали някой, служещ в специалните части ще се даде на двама младежи (било то нападнат в гръб или не). Чак сега ще протестират циганите пред парламента, заради Каракачанов, ще взимат помощи по 1000лв, ще си правят каквото искат и ние като послушни овце седим и само клатим глава.... Браво, братя и сестри БЪЛГАРИ, БРАВО!
  • 146 Хасан

    2 1 Отговор

    До коментар #12 от "манаф":

    или от мосад
  • 147 путина

    4 1 Отговор
    то при и в армията и полицията все са парашутисти
  • 148 карлук карлуков от карлуково

    3 0 Отговор

    До коментар #55 от "Абе":

    напротив само бой за такива
  • 149 do8

    3 0 Отговор

    До коментар #119 от "Хрис":

    тоя не става и за чеп за трици даже
  • 150 Реалиста

    13 0 Отговор
    Този не го знам какъв генерал е, но двама не тренирани да набият един командос е доста срамна работа, най вече за генерала, защото не е намерил начин да си подготви войниците, как не го е срам да се показва по телевизията, дори още не е разбрал за какъв резил става дума. Хората работят и отделят пари за да има подготвена армия, а той изобщо дума не иска да обели на тази тема.
  • 151 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Сандо

    3 2 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Човече за бога много си прав бил съм свидетел на. Много грозни бабаитцки изцепки решил да се фука ами вече няма да. Се фука
  • 154 Скинхед

    4 5 Отговор

    До коментар #105 от "ДИМИТРОВ":

    Много си прав,и заставам зад теб тва случи ли се там Путин ги почва наред всичко разстрел
  • 155 очевидец

    7 2 Отговор
    виждам че всеки ден по няколко човека питат а някои и обвиняват дали Вальо е бил пиян
    чисто трезвен си беше той не пие по принцип и не пуши само тренира и ако наистина беше спрял с идеята за бой нямаше да са сред живите
  • 156 Как ще даде писмени и устни инструкции ?

    4 2 Отговор
    За действия в подобни ситуации. Та той нама спуснати такива и от МО Каракачанов. Работата е КИРПИЧ БЕТОН - Всички напред, всички назад. Бягайте да бягаме. БАЙ бабо да не те срещне мечката. Здрав дух здраво тяло, здрав и бодър организъм. П/тика и кълчища. ПОЛОЖЕНИЕТО Е ПЛАЧЕВНО В ПРАВИТЕЛСТВОТО И В ПАРЛАМЕНТА. ТАМ Е КЛЮЧА ЗА МАЗЕТО ! ЗАКОНИТЕ И ПРАВОМОЩИЯТА СИ ПРИЕМАТ ТАМ. А ака въпроса опира до нас - НАРОДА ЩЕ РЕСИ САМ ПРОБЛЕМА ЗА НЕДЕЛЯ ДВЕ. И във влака от ИХТИМАН манго ще държи билета през цялото време високо вдигнат в ръце ! А Домовете в Г. Оряховица АЛО ИЗМАМНИЦИТИ ще са децки градини или старчески домове.И да видим в чужд двор как се влиза и как на човек и имот се посяга ! МОЖЕМ САМИ МОЖЕМ И ЕФРЕЙТОРА ЩЕ ЗАЩИТИМ. ПАРЛАМЕНТ НЯМАМЕ. ЗАТОВА И ДЪРЖАВА НЯМАМЕ.
  • 157 Кеворк е прав - 30сет години

    5 5 Отговор
    Кротушките интелигенти лежат и мажат. Днес им стана ясно че взе да пари и става страшно. Но ДЕ ГО ЧУКАШ , а де се пука ? Бат Бойко направо нещо ? Бойко е ТЪПАН и е сложен такъв да е точно там с цел.ПАРЛАМЕНТА МЪТИ ВОДАТА а се крият на Бойко зад глупостите! ПАРЛАМЕНТА Е ГАНГРЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ !
  • 158 Командос

    2 1 Отговор
    Предлагам да ги назначат на щат в МО и да им провеждат ФП!
    Как е възможно да го произвеждат и в чин мл. Сержант? И мен да ме псува и ругае и аз ще скоча! Иначе за незаконните колиби?-Евала!
  • 159 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 160 Виждате ли като гледате ?

    3 6 Отговор
    НАРОДА Е НИЩО ! НАРОДА НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Това случайно ли стана ? Вече не сме НАРОДНА Република ! Премахна и Народният Контрол - Омбудсмен ?! А ? Туй какво значи никой не знае но е улица без изход все едно. Премахнаха Нанодно събрание - имаме Парламент. Нямя Народни представители а имаме парламентаристи. НАРОДА Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ АВТОБУСА И Е НАТЪПКАН В РЕМАРКЕТО БЕЗ ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИК до където устиска !
  • 161 Виждате ли като гледате ?

    3 5 Отговор
    НАРОДА Е НИЩО ! НАРОДА НЕ СЪЩЕСТВУВА ! Това случайно ли стана ? Вече не сме НАРОДНА Република ! Премахна и Народният Контрол - Омбудсмен ?! А ? Туй какво значи никой не знае но е улица без изход все едно. Премахнаха Нанодно събрание - имаме Парламент. Нямя Народни представители а имаме парламентаристи. НАРОДА Е ИЗХВЪРЛЕН ОТ АВТОБУСА И Е НАТЪПКАН В РЕМАРКЕТО БЕЗ ОТОПЛЕНИЕ И КЛИМАТИК до където устиска !

    Коментиран от #163

  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Гост

    4 2 Отговор

    До коментар #161 от "Виждате ли като гледате ?":

    Време е за хапчетата.....

    Коментиран от #165

  • 164 Генерала е генерал в поделението

    0 5 Отговор
    Вън той е същият като ЕФРЕЙТОРА ! Ака посегне -
    - Подсъдим. ЗАКОНИ ЗА ПРАВАТА НЯМА В СТРАНАТА ! Всичко друго е Х/ня ! ПАРЛАМЕНТА Е ЗА Е.АНЕ ! Там в Парламента са Па.тийни лидери с партийни А НЕ С НАРОДНИ ИНТЕРЕСИ ! Ние тъ.сим на БАДЕМ ОРЕХИ 30сет ГОДИНИ. Съ Шъ Събудим ли НИЗАМ КИ .!
  • 165 Що, на теб погнаха ли ти?

    0 3 Отговор

    До коментар #163 от "Гост":

    Ти на всеки дошъл у дома чичко му викашТАТКО !
  • 166 Аноним

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Киро":

    Много правилно
  • 167 Дойдохме ли си

    7 5 Отговор

    До коментар #94 от "чудя се":

    на думата, а, бояришник? Пропуснал си да надращеш нещо за "магучая и непабедимая".

    И за твое сведение ОМОН не са "командоси", а милиционери, специално тренирани да бият сънародниците си, ако тея последните им хрумне да протестират против недорасляка.
  • 168 соросоидни кърлежи

    9 6 Отговор

    До коментар #2 от "антрашпиц":

    Храниш ги,ток,вода, живеят върху чужда соб-ст, а държава нехае. Ти да закъснееш с един ден да платиш тока,веднага от енергото ти изключват, а при тези сигани ,всичко е безплатно.Викат ти гяур,заплашват българи с какво ли не..Да сте чули ББ или някой от Герб с коментар по тези цигански престъпления-НЕ, и няма да чуете.Обаче аз съм до тук, следващо гласуване не ще за вас, защото ви сте неспособни да решите проблемите на българи -10г.стигат.
  • 169 ivan

    2 5 Отговор
    Който би мирно седяло не би чудо видяло.Командос той е за дисципа бие мирни граждани
  • 170 Жепец

    4 2 Отговор
    Двама човека не се бият толкова лесно
  • 171 До димитров

    7 2 Отговор

    До коментар #105 от "ДИМИТРОВ":

    Ами защото цялата рАЗИЯ е едно огромно гето, а рАЗИЯтците ги наричат "русите цигани на света". Справка - годишния справочник на Госкомстат, ако знаеш какво е това.
  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 сталин е

    7 0 Отговор

    До коментар #128 от "сталин":

    едно типично българско име, нъл тъй?
  • 174 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 175 МНMU

    8 1 Отговор
    Политици и генерали, четете ли коментарите, харесвате ли ги, устройват ли ви. Чувате ли народа или сте скрити зад охраната и слушате само партийните секретари, секретарки и лакета с думи които галят ухото. Ставащото в България е срамно. Колко невинни жертви си отидоха от този свят и млади и стари, помните ли ги или нямате време или не ви засяга.
  • 176 Старо куче по плаца вървеше

    10 2 Отговор
    Не знам каква е подготовката на днешните така наречени "командоси" (това наименование нашите тъпаци го взеха от английските педали, които създават военно формирование с такова име през ВСВ), но съм почти сигурен на 100 % , че общата физическа подготовка на един кашик от бойно поделение на трета армия през 80-те години е сто пъти по-добра от сегашната физическа подготовка на "професионалната" ни армия. Няма да се впускам в подробности какви баири превземахме с противогази и пълно бойно снаряжение, за колко време се окопавахме и т.н.
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Бай Ганьо -господ

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Армия":

    До колкото знам заминаването на мисия все още е пожеление,който иска да отиде на мисия сам си пуска рапорта, за едно място има по няколко кандидата и обикновено заминава човека с по големите връзки. Не е тайна че, много кадрови войници влизат в армията за по някоя мисия и след това напускат.Това че има три мисии не го прави по достоеен от
    нормалния гражданин
  • 179 Реалист

    2 1 Отговор

    До коментар #50 от "Зайко Байко многознайко":

    Престанете със тези данъци със тези помощи на вас живота и всичко оставяте на някакви смешници които ви праскат като марионетки
  • 180 Реалист

    2 5 Отговор
    Защо се случва всичко това да има патриотизъм да има реклама за Каракачанов да има за Бойко и компания не се правете на шашави много ама много добре знаете че циганите са най малкия проблем законодателство никакво здравна система да не говорим.Кажете има ли смисъл да говорим 19 годишен и 15 годишен пребили командос и то за Йорданов ден а кажете ми вие умници ръкува защо според вас се случи ограбили ли саго не просто и чисто идват избори заспал и прост народ ако не сте прости и глупави нямаше да сте на това дередже един Ром ви го пише това Асса да не забравя че като страдат българите страдат и циганите и цяла България срам и позор държавата на 1300 години пцувайте бийтесе със букви но това няма да ни спаси първи сте вие българите познайте кое следващите
  • 181 Истината

    6 4 Отговор
    Щом 2-ма роми пребиха 1-командос.Представете си какво биха направили 2-милиона роми.Затова не се занимаваите с ромите.
  • 182 Ешко бешко

    2 0 Отговор
    Бадете хора
  • 183 Бай Ганьо -господ

    3 3 Отговор

    До коментар #72 от "Скинхед":

    От кога БАЙ ГАНЬО е ариец,в кой век живеете,като гледам стила ви на писане не сте по грамотен от Асан от факултета. Този призив за саморазправа е направо за прокуратурата,но тъй като е от индивид определящ се за българин тя няма да се самосезира защото коментара е на езика на "любовта".
  • 184 Ако ефрейторът е бил в униформа ,

    2 0 Отговор
    Но е бил цивилен! За какъв побой над командос говоря?
  • 185 Даваха по телевизията

    1 1 Отговор

    До коментар #105 от "ДИМИТРОВ":

    За някакъв погром ,над циганско гето ,в Русия!
  • 186 Преминаващ

    13 1 Отговор
    От цялата дандания спечелиха само циганите ! При това с 3:0 !
    1) 1:0 за дето пребиха командос и посадиха криле на останалите цигани .
    2) 2:0 за дето им сринаха копторите, а сега ще ги настанят в общински жилища.
    3) 3:0 за това, че ще получат куп допълнителни помощи от N на брой правителствени и неправителствени организации !
    И всичко това за N-тен път на гърба на Българския доброволец, пардон, данъкоплатец ... !
  • 187 Хасан

    16 0 Отговор
    По наше време един прост старшина с колана строяваше цяла рота с роми в Строителни войски ,а сега двама хилави роми пребиват елитен командос от специални операции в чужбина..
  • 188 Българин

    3 4 Отговор
    Всеки уикенд се изпопребиват по дискотеките, но щом двама цигани са били командос се прави сензация.Като вижда, че са двама защо слиза от колата?
  • 189 Ю Кортес

    10 5 Отговор
    Ето как,качва се нашия льохман пиян на нафтовата печка,дъни уредбата на чалга и пътя му е тесен.нештеш ли и две хилави ромчета вървят и му пречат да кара.бие спирачка юнакът и слиза да ги псува на майка.та,взели и с няколко шамара го свалили на земята и го наричали.после възрастна жена прогонила двете ромчета и отървала нашия герой.за проявената храброст и войнска доблест пострадалия ще бъде повишен в длъжност,кой знае още колко бой му трябва до чин полковник и генерал

    Коментиран от #193

  • 190 Панов

    9 1 Отговор
    Вземете ги тия две момчета,обучете ги и за половин заплата ще са по добри командоси
  • 191 Petko

    8 4 Отговор
    Явно нашите военни командоси ги тренират по холивудски. Срам и резил командос да го бият двама рахитични цигани. Какво би станало ако се беше изправил пред истински командос. Добре, че не са набили и генерала му, ха, ха! Много измислени и прехвалени командоси, елитно подразделение, ха, ха! Истинските командоси са в СОБТ и в ДАНС всички останали, набедени за такива, са само смях в залата. Цирк! А този измислен генерал се чуди какво да каже в негова защита, защото вината е и негова, така ги е подготвил. Явно става въпрос за военно поделение от бившите КЕЧ войски.

    Коментиран от #195, #201

  • 192 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 възмутен

    4 0 Отговор
    За такова нещо, не е необходимо да си умен и образован.
  • 195 възмутен

    4 3 Отговор

    До коментар #191 от "Petko":

    Човече, вместо да пишеш глупости, пожелавам ти същите тези цигани да те одрънкат и тогава да ни разкажеш какъв бабаит си!

    Коментиран от #202

  • 196 Здрасти

    6 1 Отговор
    Ами ако пуснеме 100 циганета на БГ командосите?
    Май френския легион ще започне да наема циганчета понеже БГкомандоса пие много ракия. И ПОСЛЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО ЯДЕ БОЙ.
  • 197 Какви командоси!?

    9 1 Отговор
    Сегашните така наречени "командоси"... надали и половината от тях ще покрият нормативите за среден на кашимерията от живково вевме а да не говорим за отлични физически и бойни резултати...
  • 198 Някой си....

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Рублата Радев":

    Моля....без пари ли??? Ти имаш ли акъл?без пари майка ти и баща ти могат да ти дадат но...повечето военнослужещи нямат личен имот...той затова е пътувал...но много е сложно,вместо да дращиш в бета да помислиш
  • 199 ZAZI

    4 0 Отговор
    Стига с тия "роми" това са М РЪСНИ. ЦИГАНИ.
  • 200 Гого

    9 0 Отговор
    Абе измислено генералче, затова ли плащаме данъци та твойте командоси да ги бият циганчетата. Не те ли е срам? Какво се дуеш по телевизията? Явно цялото формирование сте гола вода и кал по врата. На какво ги обучавате - на карти и табла? Ако се наложи как ще защитите родината. Хвърляй пагоните и се махай.
  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 Petko

    2 0 Отговор

    До коментар #195 от "възмутен":

    Може и да ме бият цигани ама трябва да са поне пет или шест и да са по-здравички. Аз не се представям за командос, само имам няколко регистрации в полицията за нанасяне на побой.
  • 203 Махери

    4 1 Отговор
    Сещам се за двамата братя от Тръстеник дето пребиха френски парашутисти на мисия,като ги заловиха през нощта в люцерната си и ги объркаха с тигани. Това добро момче ,снайпериста е подценил тиганите.

    Коментиран от #210

  • 204 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 205 Bulgaricus

    2 1 Отговор
    Някак си не се говори на колко промила е бил военният и защо е ударил първи и как е отишъл да понабие няколко "подчовеци", които пък успели да се защитят. Тези многобройни свидетелски показания нямат никаква роля в обществения дебат...
  • 206 АРХАНГЕЛ ПСУВНАИЛ

    4 0 Отговор
    Истинският снайперист натръшква 30-40 неуки цигани само до закуска за загрявка и за продухване на цевта от прах
  • 207 Табадъм

    5 0 Отговор
    Генерале...твоя човек може да е много добър военослужещ НО...НЕ Е войник, НЕ Е боец, НЕ Е командос, а НАЙ- МАЛКО Е войн! Нормално е, при такъв командир, такъв и подчинен!
  • 208 Табадъм

    5 0 Отговор

    До коментар #119 от "Хрис":

    Тоя „генерал” е такъв само пред жена си....смешник. Това не е едно време когато наистина са били Генерали, Офицери и Войници. Точно заради ония, едновремешните, България няма загубено сражение а Бойното Знаме не е пленявано никога. Сега се произвеждат и на ръководни постове се назначават не Войни, а безхарактерни мекотели и подлизурковци. Жалко за хубавата ни страна и народ!
  • 209 Табадъм

    4 0 Отговор
    Да си командир, да командваш хора и тези хора да те следват, да ти вярват и да изпълняват заповедите ти, не е въпрос на пагони или назначение на определен пост. Да си командир, да си командос е въпрос на характер. Начин на мислене, способност да поемаш и носиш отговорност, да се грижиш за хората си, а за всичко това се искат топки! В момента в който е разбрал за случая, тоя ДЖЕНДЪРал трябваше да вдигне една рота и да изорат циганската махала . След това да застане прав пред камерите и да заяви- Аз дадох заповед за погрома на циганите в махалата защото са пребили мой войник. Извинявам се на всички цигани отнесли шутове , с пръснати глави и с изкъртени зъби но когато научих, че български войник е пострадал сериозно, помислих, че е терористична атака и дадох нужните разпореждания. Поемам пълна отговорност за действията на подчинените ми защото те изпълняваха моя пряка заповед!
  • 210 Димов

    2 0 Отговор

    До коментар #203 от "Махери":

    Не в Тръстеник, а в Плевенското с.Койловци. Хвала на тия двама братя! Вечна слава!
  • 211 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 212 Някой си

    0 0 Отговор
    Ей тия медии са голяма работа от мухата направиха слон.и мен ме шамарите мутрите но тогава никой не ме защити а сега голям проблем.избийте си го от главите не са виновни циганите вие сте си виновни.докато ви малтретират мутрите мълчите ,целуват им....а сега защото сте с комплекси и най лесно да се правите на командоси и кво пак ще ядете бой от неподготвени римляни.какъв е извода супата е гореща така че духайте
  • 213 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 214 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 215 Незнакомов

    3 0 Отговор
    Два лешника са по силни от един орех - народно умотворение.
  • 216 ар146тс

    2 0 Отговор
    Командосите ходят на мисии за какво - за пари.Какво защитават - американски интереси.Никога не съм си мислил ,че защитават България.Каквито са им работодателите/американци/,такава им е и военната подготовка.Две пишлемета мангалчета да се подиграят с великия командос .ХА ХА ХА
  • 217 Циганин пребил гяур

    1 0 Отговор
    Защо така бе командооо
  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 А. Хитлер

    0 0 Отговор

    До коментар #72 от "Скинхед":

    Разсмя ме тъмен балкански субект!
  • 220 NATO

    0 0 Отговор

    До коментар #132 от "Бай хой":

    Ганю, това не са войници на NATO! Натовските командоси всяват ужас в сърцата на врага!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове