20 Януари, 2019 16:12 3 039 101

Соломон Паси: С F-16 България влиза в бизнес класата на НАТО

  • соломон паси-
  • ф-16-
  • f-16

Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство

Решението за новия изтребител има ключова роля не само за националната, а и за регионалната сигурност. Днес България влиза в ексклузивния световен клуб на операторите на Ф-16. Поредна тежка битка с про-руската пропаганда у нас е спечелена в името на националната сигурност.

Това се казва в Декларация на Атлантическия клуб в България, разпространена във Фейсбук от основателя и президента му д-р Соломон Паси.

Ето и пълния текст на Декларацията на Атлантическия Клуб в България:

В близо 30-годишната си история Атлантическият клуб в България винаги е бил водещ в трудното българско завръщане към естествената ни геополитическа среда.

В последните 15 години, след присъединяването ни към НАТО през 2004 г., модернизацията на българските ВВС е сред парещите стратегически приоритети в отбранителната ни политика.

Множеството тактико-технически детайли на българското решение по новия изтребител, обаче, често замъгляваха фундаменталния политически аспект на дискусията. А той е: "Назад към близкото минало или напред, на Запад!"

Решението на парламента за придобиване на Ф-16 блок 70 — което виждаме като прелюдия към Ф-35 — има значимостта на решенията за присъединяване към НАТО или към антитерористичната коалиция след 9/11.

То има ключова роля не само за националната, а и за регионалната сигурност. Отваря възможности — в най-високи технологични орбити — на българската военна промишленост и авио-космическа наука с водещи партньори от САЩ и страните от НАТО.

Днес България влиза в ексклузивния световен клуб на операторите на Ф-16. Поредна тежка битка с про-руската пропаганда у нас е спечелена в името на националната сигурност.

Обективността изисква да поздравим правителството и парламентарното мнозинство, приели решението, което прави България независима, Западна и глобална.

Очакваме бързото формиране на квалифициран преговорен екип и незабавно начало на преговорите, с цел придобиване, при оптимални условия, на доказано най-добрия многоцелеви изтребител.

16 януари 2019

Управителен съвет

Атлантическият Клуб в България


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Опа

    159 10 Отговор
    Каква е тази бзнес класа? Противен чи..т!

    Коментиран от #52, #69

  • 2 Марш, продажник!

    153 9 Отговор
    Този не мога да го дишам.
  • 3 ай стига бе

    156 7 Отговор
    Тоя мръсен боклук пак изпълзя отнякъде!

    Коментиран от #25

  • 4 Гост като гост

    136 9 Отговор
    Да те башо у смотания Еврейн, от къде се пръкна. Седнал да ми обяснява за бизнескласи.
  • 5 Стамат

    146 10 Отговор
    Още един национален предател се изтъпани на тезгяха.Този един от най големите свиркаджии на краварски маркучи

    Коментиран от #10

  • 6 Бачо Киро

    129 7 Отговор
    Тоя още ли не е осъден и обесен пред парламента? Каква бизнес класа бе, миндил? Пари за джипки нямаме, Фки купуваме за които нито писти има, нито пари ще има за да летят момчетата... И без това бройката им, дори да е 16, става само да има на какво да летят, да поддържат форма... С тея самолети и Малта не можем да бием... Няма да имаме пари да литнат до там...
    И от кога шведите са про-руски вариант?
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 гаден

    98 5 Отговор
    лобист е тоя...къде сложи пведите и грипен с проруска пропаганда ??? разбирам да участваше в конкурса руски изтребител а то само западни бяха !! а ф18 е по-добър от 16 и не знам кого залъдва тоя !! само грипен , вън нато от европа !!
  • 9 jambazina

    105 5 Отговор
    Атлантическия клуб, записахте ли децата си в армията, да бранят атлантизма? Или ако стане напечено първи ще прекосите Атлантика?
  • 10 Хасан

    92 10 Отговор

    До коментар #5 от "Стамат":

    Що да е национален предател???човека си е евреин и защитава еврейския интерес

    Коментиран от #20, #62

  • 11 Alpha_Lone_Wolf

    84 9 Отговор
    Израел да ги купи за България, все сте много благодарни за спасяването на българските евреи, пък нищо на среща.

    Коментиран от #32, #91

  • 12 ГостО

    61 5 Отговор
    Когато се казва:това са пари на вятъра,точно с това действие са пари на вятъра!
  • 13 КГБ Териер

    50 5 Отговор
    Гусин Фавъна ни разсмива неделно!
  • 14 гост

    65 5 Отговор
    Мръсник
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Хисторик

    43 2 Отговор
    Сигурно ако бяхме далечната 1985г.
  • 17 КОЮ

    90 6 Отговор
    Господин Паси , България ще влезе в бизнес класата не като купува стари двуплошници , а като съумее да привлече чужди инвеститори и ги запази за повече от година две , да създаде работни места с нормални работни заплати за народа които с нарасналата си покупателна способност да активира оборот на средства в умрялата ни икономика . Идеята да заменим един тиранин с друг нещо не ми се нрави , а вие като шут на новия тиранин също не сте смешен.

    Коментиран от #29

  • 18 Мирослав

    65 7 Отговор
    Фактът, че решението за покупка на този изтребител се одобрява от този ВРАГ на всичко българско е доказателство, че това не е полезно за България.
  • 19 Инкогнито

    46 5 Отговор
    Коментар на едно не прикрито НПО никакъв не е! Думите му нямат никаква стойност. бръмчалка.
  • 20 падналия ангел

    46 4 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Не е евреин, евреите признават за свои само ако са такива по майчина линия. На тоя кукундрел само баща му е евреин. Явно юдейското племе от време давно е разбирало, че само майката е сигурна.

    Коментиран от #48

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 патриотъ

    58 5 Отговор
    И аз реших на Соломончо да му тегля едни майни,ама то за мен не остана ред-толкова много желаещи!Ама нищо-и от мене едни дебели майни!И никога повече ГЕРБ!
  • 23 хахаха

    42 4 Отговор
    За чив грездеи са ни тея самолети.Ние да ги платим а да браним чужди интереси като армията.
  • 24 Валери

    60 5 Отговор
    Само, като видите кой лобира за Ф-16 и ви става ясно за какво иде реч! Всичката мърша се изреди да го хвали тоя самолет.
  • 25 ГосТ

    35 4 Отговор

    До коментар #3 от "ай стига бе":

    Изпълзяват, защото няма кой да ги смаже веднъж завинаги. Но и това си има причина. Не само евреите са алчни и коварни ;)
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 681

    53 4 Отговор
    Този е един от най големите врагове на България.
  • 28 Димов

    37 4 Отговор
    Човека с Трабанта се изказа, кой самолет да вземем.
  • 29 Лупи

    18 3 Отговор

    До коментар #17 от "КОЮ":

    Самата идея да привлечеш инвеститор и да имаш нормална заплата са НЕСЪВМЕСТИМИ! Всеки бизнесме или корпорация търси максимална печалба и изгода за себе си и търси възможно най-ниския разход за фирмата си съответно в държава в ЕС, където цените са съпсотавими с тези на Германия, а населението с това на Гана няма много голям смисъл от инвестиране.

    Коментиран от #36

  • 30 Реалист

    24 5 Отговор
    А ти защо караше Трабантче , защо не си купи Мерцедес?
  • 31 пасимон

    31 5 Отговор
    пак се изходи по въпроса:"трудното българско завръщане в естествената ни геополитическа среда", "ключова роля не само в нац. сигурност,но и в регионалната", ф-16 като прелюдия към ф- 35.сигурно мисли,че като се навежда,ближе и си пълни гушката от щедри хамерикански транзакции всички българи са възхитени от светлия му образ и пример!гнусотии и са и другите от неговия клуб.
  • 32 Имаш плюс

    25 1 Отговор

    До коментар #11 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Те не са съвсем много благодарни , щото са им национализирали имуществото , дюкяните , бизнеса , бутнали са ги в бараките на трудовите лагери , ама айде оставили са ги живи - повечето . Цар Борис казва на Хитлер , че има нужда от много работна ръка , и тези евреи му трябват да чукат камъни , и да правят пътища. Иначе се присъединявам към идеята да ни подарят някой друг самолет , ко ще и някой по стари Ф-ки. Те и без това си получават от САЩ всяка година, безвъзмездно военна помощ от САЩ около 30 000 000 000 долара - бълха ги ухапала , ама евреин как дава , мам.а му.

    Коментиран от #92

  • 33 Пища Хуфангел

    33 4 Отговор
    Според тоа излица че шведскатакомпания СААБ е руска!!! Този не знае изобщо какво говори. Обяви Швеция за руска република.
  • 34 СТЕПАН

    16 4 Отговор
    Боси със свински цървули на рамо по шушони много автентично Ние ще бъдем най истинската изненада в бизнескласата да вземем и по една гайда ще им бъде по весело Нищо че няма да има с какво да свържем двата края на следващия ден и то за нещо дето го няма и на картинка Мечти мечти само български факир може да направи от тях пари
  • 35 майтапишлисе

    32 4 Отговор
    Виж ти? Дьонмето Пасси отново изфабрикувани поредната простотия. Геополитическата среда на България е НЕЗАВИСИМА, но юдейските троянски коне, окупирали институциите на България и осъществяващи български геноцид от векове, ни впряга в слугинаж на Атлантическия кръг. Размахвате някаква ,,руска заплаха" като причина, да ни разграбят чужди Атлантически и най-вече юдейски корпорации, оплювате Русия и руснаците, докато вършите пъкленото си дело безнаказано и се гаврите с нас, говорейки лъжи и простотии от институциите, това е метода ви на русофобия. Лошото е, че нито една служба институция не ви наказва за лъжите и вредите ви към българите. Което ви позволява да размахвате Русия като враг, докато вършите престъпленията си. Ф16 е поредният грабеж от нас. Дори Грипоена Е е по-добър от блок В70. Обясни ми как Русия ни вреди, след като от 29 години управлявате Юдеи и Уошингтън тук, чрез политиците тук?
  • 36 КОЮ

    19 4 Отговор

    До коментар #29 от "Лупи":

    Ако говорим за нормални практики , има много начини да се постигне нормално развитие за бизнеса и заплати за работниците .Уви нашите влас имащи са на предучилищна подготовка по въпроси свързани с данъци , финанси и управление на парични средства . Последен пример за неразумно боравене със държавни средства е 1.5 милиарда дето се запорираха в някаква сметка уж за магистрала Хемус , ако този финансов ресурс се вложи в реално генерираш финанси ресурс ( енергетика) то парите ще се възвърнат с печалба , но уви сега стоят на лихва и партия Герб ще има достатъчно пари за закупуване на цигански гласове за трите избора през годината :)
  • 37 Проклет да си

    29 4 Отговор
    мръсно долно псе.
  • 38 Morgoth

    18 6 Отговор
    В ексклузивен световен клуб щяхме да влезем с F-35. Това което сега купуваме е масова конфекция. Не, че е лошо, напротив самолета е много добър, но определено няма нищо ексклузивно в него.
  • 39 Червенков

    33 5 Отговор
    За Соломон Паси мръсния Евреин и предател НАРОДНИЯ СЪД ТРЯБВА ДА ИЗДАДЕ СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЧРЕЗ ПУБЛИЧЕН РАЗТРЕЛ НЕЗАБАВНО!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Оххххх писва ми По добре с ШВЕЙЦАРИЯ

    5 0 Отговор
    Браво саломони , браво брато .
    Тук всеки ни притиска с ботуш или ни дърпа за ушите ни, явно ефект има с подкупите много при подлогите и мекеретата.
    Ама кой беше за българските интереси не разбрах? Май няма такива , и ний все още дирим кой да ни зароби и все още сме разкрачени.
  • 42 А астронавт кога от кога обеща 10 годин

    21 0 Отговор
    То един бизнес , то една класа - пуснах сълза , от гордост и умиление.
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Порно

    25 2 Отговор
    Всъщност , не е евреин , майка му е българка. По еврейския канон само роденият от майка еврейка е евреин. Тоя дори не говори езика. Но експлоатира името си, като най обикновен измекяр.
  • 45 677

    21 0 Отговор
    В бизнес класа, но без гащи.
  • 46 май

    18 3 Отговор
    Тоя така е свикнал да прави дудуци на който свари.
  • 47 5555

    21 1 Отговор
    Бизнес класа е за хора с пари...а не за такива с гол тумбак и чифте кенеФ 16.
  • 48 Ели

    11 1 Отговор

    До коментар #20 от "падналия ангел":

    Точно ! Може би и затова напъните му са двойно по-големи.
  • 49 Васил

    13 2 Отговор
    Робите във България със заплата от 500-600 лева ще са паркетни лъвове със земеделската техника наречена F-16
  • 50 Batushka

    8 1 Отговор
    Не трябва да се купува военна техника докато не получим средноевропейски доходи!Не ни трябва... кой ще тръгне да ни завладява баш нас...сегашната може да изкара още 20 години...
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Авиокомпания Балкан

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Опа":

    Даа,така пътува,преди беше в1ва,сега явно е в ,бизнес,класата!
  • 53 no name no face no number

    7 1 Отговор
    И да си купят тая кочина, от народа няма да се спасят а денят Х ще дойде и за тия отрепки
  • 54 Обикновен Бг

    11 3 Отговор
    Не обиждайте евреите с това НЕДОРАЗУМЕНИЕ. Той е евреин колкото аз съм ядрен физик. Евреин си когато майкати е еврейка. А на това недоразумение майка му е помакиня. Истинското му име е Сюлеман Хафъз ?!?!?
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 НПО-пу**а

    4 0 Отговор
    Давам ти лев и десет стотинки повече от господаря ти, за да не вредиш повече на БГ и българите, съгласен?
  • 57 АзВечеСъмТе

    7 0 Отговор
    Един писател споменава Соломон Паси с описанието - мелез, нещо между пудел и овца. Сега за прехвалените самолети ф16 - дори американците се чудеха защо Америка си предоставя технологията за износ: имам предвид, че Индия се чуди дали да не купи 200 бр. които ще бъдат сглобявани в Индия заедно с американската фирма ЛМ. Освен това ще придобият и пантенти за ремонтиране и модернизиране на летящите стари версии около 3500бр. Та чудят се обикновените хорица, а то се оказа, че това не е последната технология самолет, този самолет никога няма да стреля срещу Америка - има система, кодирана и самолета става котенце, а не лъв. Последният Ф16 купен за американската армия е през 1999г. Това е добър самолет за малки страни с не големи амбиции - Бахрейн, Словакия... Индия, ни тя взима лъвския пай, говорят още за Полша, Колумбия и т.н. та с две думи Сичко е бизнес батенце. Турците и те ги сглобяват, но старите версии, сещате се, че от тук нататък те ще ги гледат през крив макарон. Кво стана с Ф35... още идва, нали
  • 58 ЖОРО ПАВЕТО

    20 2 Отговор
    Ей, като му видях физиономията на тая продажна мижитурка, и веднага ми се развали настроението! Това е националният предател, който ни разоръжи и ни остави по бели гащи! Когато мижитурката Соломончо Паси беше външен министър в царското правителство, отиде в САЩ и заяви, че България ще нареже ракетите си — изрази позиция, без да я съгласува в правителството; дори и Симеончо Сакскобургготски е останал изненадан тогава от думите му. Защо сега продажното еврейче не иде при господарите си от ФАЩ и не каже да ни подарят 16 самолета за компенсация, а?! Само като си припомня, че имахме ракетни системи без аналог, които унищожихме заради продажното еврейче, и ме хваща ЯД: ПОБЕСНЯВАМ ОТ ЯД, че унищожихме 24 пускови установки и 72 ракети „Скъд“ с боен радиус 300 км; нарязахме и най-модерните си ракети СС-23 с далекобойност 400 км. (8 пускови установки и 24 ракети за тях), които бяха страшилище за турците, защото това е ракета, която не може да бъде прихваната, понеже в последния момент от траекторията си може да променя посоката. Тоя продажник и национален предател трябва да е в затвора!!!
  • 59 За едно по хубаво място

    11 1 Отговор
    Защо пак го показахте този бе. Кандидат-квартирант за германски еднопосочен "хотел" от Втората световна.
  • 60 Витоша

    10 1 Отговор
    Мястото на този еврей не е в затвора в Белене, а в Ада!!! Амин
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Стамат

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "Хасан":

    Хасане . Всеки който говори български и България му е дала много повече от която и да е друга държава ,а той робува или се продава за пари на интересите на друга държава ,за мен е национален предател.Това с пълна сила важи и за теб .
  • 63 Русоробите ПАК се насраха от страх

    3 19 Отговор
    Тежка миризма на разлагаща се и гниеща българо-съветска свинщина се разнесе из форума. Дерзайте скапани дъртофелници. И без това останахте трима живи русороби с омазани от гъзолизане на руски говна, лайняни, гнусни, беззъби изкривени от злоба мутри.

    Коментиран от #65

  • 64 Мони-бонбони, соросоида

    10 1 Отговор
    България е в нищото, заради ей такива БОКЛУЦИ като тоя чифут- съзаклятници на Сорос!
  • 65 Насрания си ти,

    6 1 Отговор

    До коментар #63 от "Русоробите ПАК се насраха от страх":

    Посерко! И знаеш ли що бре! Щото нямаш и капчица мозък в промитата ти " демонична" чутура. Само, че и на теб ти идва времето. И го виждаш, и беснееш, ама идва, идва твоя кошмар
  • 66 пипи дългото чорапче

    7 1 Отговор
    Я си гледай колежката крадла на крем че, младата жена да не ти избяга и да ти работи простатата че вече си на възраст.Простак!
  • 67 0000

    8 1 Отговор
    Тоя плужек пак се появи
  • 68 Радев

    10 3 Отговор
    С 8 самолета няма значение те дали са нови или стари за каква МОДЕРНИЗАЦИЯ говори тоя евреин и БАЛАМИТЕ-ГЛУПАЦИ които ни управляват?8 самолета това е половин ЕСКАДРИЛА АЛО СОПОЛОНЕ И ТИКВАТА вие на това модернизация ли викате бе?Преди имахме повече от 20-25 ескадрили сумарно с 450-500 самолета което стигаше за всичко и даже тогава несе говореше за пълноценна модернизация а частична защото периодично се купуваха нови машини но несе вдигаше много шум а сега просто има една пиеса и пародия която планово и съзнателно се вкарва в главите на хората че с 8 таралясника всеки един на 40 години и без двигател от депото за вторични в Аризона сме щели да бъдем в сигурност.Даже клошарите и Наркоманите няма да повярват на тая приказка че с 8 таралясника Ф-16 всеки един на 40 години което е половин ескадрила че щеса в сигурност.
  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 emo

    5 1 Отговор
    Келеш! Но на заплата, и то огромна при американците. Требе да лиже задниците им, като приказва публично, това коте искат да чуят. Иначе е гола вода.
  • 71 Опосум

    7 1 Отговор
    Това подобие на човек предаде народа и родината си на американските окупатори и ни набута в НАТО - най-античовешката организация без да се допита до нас чрез най-обикновен референдум дали искаме да влезем в тази разбойническа шайка от лапачи на пачки и унищожители на човешки съдби! Трябва да излезем и от НАТО и от скапания Еврогейски съюз! Тежко ни, ако не се измъкнем от този капан, в който ни набутаха най-големите български предатели!
  • 72 Гошо

    3 1 Отговор
    С такива изказвания чифутите докараха терористи в България!
  • 73 Един

    3 1 Отговор
    Поправка Соломоне - "България става част от пазара на "бизнеса" на USA и НАТО"!
  • 74 натовец

    3 0 Отговор
    Не чакай нищо добро от евреи. Нали те са разпнали Христос. Пробутаха ни стари F16 с малко нова навигация.
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 jforfk

    5 0 Отговор
    Реших да пиша дълъг коментар ... Но прочетох форума. И не мога да прибавя нищо повече към мнението на хората за тази личност Соломон. Единственото, което още не е написано е да помълчим 15-20 минути за него ... той ще разбере какво му казваме: ония прекрасни изрази, дето фигурира негова близка роднина.
  • 78 Стоянов

    0 0 Отговор
    Според този евреин с Грипена, къде ще бъдем?
  • 79 Руснаците

    2 2 Отговор
    сами са си виновни за унизителното поражение около самолетите. Не трябваше да пришпорват агентурата си - от БСП и президента Радев, чак толкова. На какво са се надявали? Че парламентът ще спре процедурата? Не я спря. И тук е другото им унизително поражение. ДПС ги изненада. Уж създадено от тях. Направиха толкова да го утвърдят, че даже и чрез бесепарските кметове в места, дето няма жив турчин, а сега ги предадоха.БСП и Радев превърнаха въпроса в политически и претърпяното поражение е политическо най-вече. И показва необратимост в геополитическата ориентация на страната. За голямо съжаление на Русия. Което се вижда от истеричната реакция и в тоя форум.

    Коментиран от #80

  • 80 любопитен

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "Руснаците":

    И кво общо имат руснаците с избора между Ф16 и Грипен? Осмисляш ли какво са ти свели от Козяк?
  • 81 Мнение

    5 0 Отговор
    Положението е сходно с това през 2000 г., тогава Костов го принудиха да даде Мариците на американците без пари и ни загроби за 40 г. да им плащаме тока на цена на каквато те решат. Като се надяваше на подкрепа, нови инвестиции и т.н. , но си остана само с надеждата, след това народа му би шута.
    С тези самолети е същото, пак така се надяват на благоразположение, но няма да го получат, ще им приберат парите, ще им подхвърлят някой долар комисион и това ще бъде, а народа ще бъде принуден да плаща сметката още 40 г. колкото е ресурса на тези таралясници. Защото за да се поддържат и да се лети с тях са необходими още толкова пари колкото струват, че и отгоре.
  • 82 Руснаците

    0 4 Отговор
    имат общо с избора на самолетите дори само ако се види кой скочи срещу американските. Точно БСП, Атака, президента Радев, Румен Петков, трубадура Симов, които се свързват точно с руснаците. И не само те. Форумът тук го показва. Симпатизантите на путиновия режим до един скочиха срещу американския самолет.

    Коментиран от #85

  • 83 генерал Колев

    1 3 Отговор
    Голямо квичене Голям кеф Руският ибрици цвилят като онодени магарици Браво Монка на прав път сме другото е балсам за ушите
  • 84 Еба ти държавата

    3 0 Отговор
    На този пък защо давате трибуна?Осребри предателството си е сега задника му е на топло!
  • 85 Димов

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "Руснаците":

    Научи се да различаваш русофили, от путинофили.
  • 86 Биде

    3 0 Отговор
    Що не се гръмнеш???!!! Каква бизнес класа, какви 5 стинки ! Поредното нагло изказване на поредния продажен политик дето става и ляга с НАТО на уста!!!
  • 87 психолог

    2 0 Отговор
    Най големият лобист на САЩ и НАТО Милионерът с трабанче
  • 88 Винаги

    2 0 Отговор
    Паси си е бил подлога и комична личност. В идеите му ясно прозират чужди интереси.
  • 89 гост

    2 0 Отговор
    моля ви хванете го този клоун, намажете го с катран и го посипете с пера
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 мразя крадците

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Alpha_Lone_Wolf":

    Много, вероятен посредник, не виждам, кой друг ,може да свърши,
    по-добре, преразпределение на комисионните, и да останат неразкрити...и двамата обиколиха, рабините и тук и в Израел и
    в Америка, ще им светне, синята лампа, да видим, кой ще е
    пожарникара, да гаси огромния , финансов пожар..
  • 92 ТРИТЕ КИПРИ

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Имаш плюс":

    Бъркате ,момчета , евреин подарък не прави, но ще ни ги препродадат , хем те ще изкарат някой лев, и да оправят, рушветите за Бойко Доганов...
    Такива са, световните еврейски правила....виж Абрамович ,къде се
    засели...
  • 93 Шефьор

    0 0 Отговор
    Мони, Мони, бе като не разбираш от авиация, що се изказваш неподготвен? Цъ, цъ-цъ добре, че и жена ти не се изказва по тоя въпрос. "Бизнес класа" …… "прелюдия към Ф-35", Боже, Боже.
  • 94 Шефьор

    0 0 Отговор
    Още един въпрос имам към Монката: Къде работиш бе сине майчин и кой ти плаща?
  • 95 Димитър Казаков

    1 0 Отговор
    Тоз инфантил, сериозно се е напушил!
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Грую

    0 0 Отговор
    Аз пък си мислех, че сме влезли в бизнескласата още когато се връчиха на американците да реновират ТЕЦ-овете и им се даде държавна гаранция да ни продават скъп ток от тях!
  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 snail

    0 0 Отговор
    Абе тоя няма ли да си седне на задника. Ядрен държава ще ни прави. Ааква бизнес класа бе момко? Той F-16 си е остаряла щайга. България - ибизнес класа! Никой за нищо не ни бръсне! Дори и за тоя F-16 се насрахме от страх и ни заповядаха да го купим! Да си караш трабанта и да не даваш акъл! Хората не ту го искат!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове