Last news in Fakti

30 Януари, 2019 16:12 2 624 34

ГЕРБ застана зад Боил Банов

  • боил банов-
  • ларгото-
  • ремонт-
  • корупция-
  • ремонт

БСП от партия се трансформира във фалшив сайт. И негов главен редактор е Елена Йончева, собственик на офшорна компания, коментира Тома Биков

ГЕРБ застана зад Боил Банов - 1
Снимка: БГНЕС

Парламентарната група на ГЕРБ стои твърдо зад министъра на културата Боил Банов. Това заяви пред журналисти в парламента депутатът от ГЕРБ Маноил Манев в коментар на обвиненията на депутата от БСП Елена Йончева, че Министерството на културата е опростило 700 000 лв. на фирми-строители на етапи от „Ларгото“ като неустойка за забавено изпълнение.

От ГЕРБ заявиха, че Министерството на културата е завело дело за тези пари.

„Отказваме да вярваме на фалшивите новини на Елена Йончева, доверяваме се на институциите“, посочи Тома Биков от ГЕРБ. Той допълни, че прокуратурата днес се е самосезирала по изнесената от Йончева информация и ще я провери.

Според депутатите от ГЕРБ, Елена Йончева не е журналист, а политик и "пощенска кутия". Откога Йончева е разследващ журналист, попита Биков и отговори - "доколкото разбирам е от 2017 г., когато започна да се занимава с политика".

"Кога г-жа Йончева се е интересувала от корупцията във всичките години, когато беше журналист? Тя се интересуваше от международна тематика. Тя кога разбра, че в България има нередности?", попита Биков.

Според него Йончева е получател на информация от определени заинтересовани среди.

„Единственото, което прави, е да бъде употребявана от БСП за целите на черната кампания, която се води в момента срещу нас“, коментира той.

"Днес пощенската кутия „Елена Йончева“ си позволи отново да разхвърля в цялото медийно пространство, към всички българи, едни "новини", едни страшни неща и аз твърдя, че това е вследствие на голямата жега, която напоследък тя трябва да гаси край себе си", коментира Манев.

Според него като отговор на повдигнатото обвинение от прокуратурата към Йончева от БСП са оповестили "фалшива новина" относно Боил Банов.

„Помните ли Хасково? Страшни разкрития, страшни обвинения, нищо в прокуратурата, нищо като сигнал никъде, никакво развитие. Помните ли страшните разкрития за оградата? Фалшиви снимки, ходене по телевизии, размятане на тези снимки и накрая нищо не е вярно. След това разкрития за магистрали, накрая какво - едно писмо, искаме да вземем едни проби, но как и от кого, не знаем“, коментира Манев.

БСП от партия се трансформира във фалшив сайт. И негов главен редактор е Елена Йончева, собственик на офшорна компания, коментира Тома Биков.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Meganoob BG

    47 1 Отговор
    Поне Елена Йончева не е собственик на ОШФОРНИ фирми като онас *матка дето купи ЧЕЗ.

    Коментиран от #19

  • 2 Ю Кортес

    5 43 Отговор
    Това ли бяха грандиозните разкрития на агентката на гру
  • 3 Трън

    49 3 Отговор
    Щеше да е ненормално ако този сопол не се беше изказал.
  • 4 Инкогнито

    33 0 Отговор
    Защо се излазва преди проверката на,, спец прокуратурата"?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 345

    35 1 Отговор
    Така е при диктатура, всички новини са фалшиви.
  • 7 ГЕРБЕРАСТИЯ

    40 1 Отговор
    Този гей Биков се е разкрачил на боко и го гледа с влажен поглед. Преди го плюеше ,сега го ласкае, тоест плюва срещу вятъра. Е, точно такива ще му забият нож в гърба на боко , като премине в миманса.ШОУТО ПРЕДСТОИ, ЩЕ ПАДНЕ СМЯХ И ГОЛЯМ СЕИР , МНОГО СКОРО

    Коментиран от #10

  • 8 Бай Благой

    32 0 Отговор
    О С Т А В К А И С Ъ Д
    за тия крадци от ГЕРБ, БСП, ДПС и всичката измет която ни управлява вече 40 години !!!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 БЕСЕПЕРАСТИЯ

    5 17 Отговор

    До коментар #7 от "ГЕРБЕРАСТИЯ":

    БЕСЕПЕРАСТИТЕ МНОГО МНОГО НЕ СЕ НАПЪВАЙТЕ ЗАЩОТО,ВИ ЗНАЕМ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НАПЪН, НА ИЗБОРИТЕ ЕДНА ГОЛЯМА БЕСЕПЕРАСТКА ПРЪДНЯ,ПОСЛЕ ХАПВАТЕ НАРОДНИТЕ ШУТОВЕ, И НАКРАЯ ТИШИНА МИШУВАТЕ ВСИЧКИ.!!!
  • 11 БЕНЗИНДЖИЯТА

    12 0 Отговор

    До коментар #9 от "ИСТИНАТА БОЛИ":

    Статията наисти изчезна!!!

    Коментиран от #18

  • 12 Ан справедливостта

    27 0 Отговор
    Самият факт , че зам.министър защитава интересите на частна фирма пред интересите на държавата е достатъчно тревожен. Значи правителството на Българските не защитава държавата а мафиотски интереси. Време е суверена (ако още има такъв ) да се намеси и сложи ред в територията.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 съвест

    23 1 Отговор
    Срам за Банов!".... фалшивите новини на Елена Йончева", "Откога Йончева е разследващ журналист..." Този човек сега ли се събужда? Що за въпроси? Или просто от злоба не знае какво говори!

    Коментиран от #17

  • 15 Batushka

    22 0 Отговор
    Тия тъпани от ГЕРБ са визуално противни...вярно е това ,че щом душата ти е кофти и външността ти е такава...
  • 16 200200

    23 0 Отговор
    Скоро ще колим телето и ще има суджуци той затова си го изглежда Винету а колкото за застава ето зад Банев те ГРОБ застават зад всеки крадец Добрев Петкова Цвъки и много други
  • 17 Анализатор

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "съвест":

    Не че съм привърженик на червена синя и която да е партия, но когато Е.Йончева правеше репортажи в горещите точки на света под куршумите ти сигурно си пълнил геройски памперсите.Винаги съм се чудел защо тази жена се забърка с посраните БСП ,а не учреди една своя партия.Тогава нямаше кой да я спре.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 5555

    18 0 Отговор
    Биков си е чиста мастия....и доказана фурнаджийска лопата.Платен шут на Тиквата.ГЕРБЕРАСТИЯТА И СЕ ВИЖДА КРАЯ!
  • 21 Amix

    15 0 Отговор
    Благодарение на ГЕРБ само глоби, глоби и пак глоби. Всички закони ги измислят за да пълнят хазната. Данъците вдигнаха, гражданската вдигнаха. Винетките били скъпи защото стикера за стъклото излизало скъпо а сега и стикер няма. Защо ненамалиха цената? Глобите увеличиха. Нови камери купиха. Все от народа се чудят как да изтискат парата... Никога повече ГЕРБ

    Сега лъжат, че въздуха е мръсен за да наложат нови данъци за печките на твърдо гориво
  • 22 Бате Бойко

    10 2 Отговор
    НИЕ ВИНАГИ ЗАСТАВАМЕ ЗАД КРАДЦИТЕ!
  • 23 БЕНЗИНДЖИЯТА

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "ИСТИНАТА БОЛИ":

    Там си седи.
  • 24 Мурзилка

    2 12 Отговор
    Края на Йончева идва!

    Коментиран от #25, #26, #28

  • 25 Све

    8 0 Отговор

    До коментар #24 от "Мурзилка":

    Щом искате да бъдете ограбвани от мутрите… плюйте по тези, които се опитват да се борят с корупцията. След кравите , овцете и козите, идва ред на нулите останали в България и НЕ СЕ БОРЯТ.
  • 26 А бе

    9 1 Отговор

    До коментар #24 от "Мурзилка":

    Ти ли си и душманина на Елена бе, смръдльо?
  • 27 веселяк

    10 0 Отговор
    Бе аз помня и Искра Фидосова, и едни тефтерчета, и как изчезнаха от колата на следователя! Ма не помня ,кво стана после, щото май нямаше после! И едни суджуци, и Мишо Бирата, помня аз, помня!
  • 28 Киро

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "Мурзилка":

    Ти скоро ще сгазиш човек.
  • 29 Истина зла

    8 0 Отговор
    Бранят крадеца като Матросовци на амбразурата !!!!
  • 30 Поли

    8 0 Отговор
    Тези нещастници от ГЕРБ продължават да защитават грабежа, Кумгейт, Суджукгейт, кражбата от ИВС /оградата/, Санирането кражба за 2 милиарда от българският данъкоплатец за остане ГРОБ на власт!
    Зависима прокуратура защо не отговорите :
    Защо повече от 3 години няма решение по обвинението на Д. Добрев за злоупотреби за над 10 милиона, и същият има наглостта да бъде председател на най-стратегическата комисия по енергетика , Бойко го държи в зависимост да изпълнява частни, партийни и корпоративни поръчки!
    Цацаратурата изпълнява поръчките на Доган и Бойко, за да прикрива грабежа в държавата!
  • 31 Танкист

    4 0 Отговор
    Няма по-голям лаладжия и класьор от Тома Биков! Пърхаща пеперудка! Първо хвъркаше при Станишев, но видя че там няма голяма далавера и се прехвърли набързо при бате Бойко и от най-големия му враг стана невиждан негов поддръжкик и защитник! Тоя е уникална шушумига и въжеиграч! Интересно как всичкия политически отпадък е радушно приет в ГЕРБ! Най-големите некадърници са в тази герберска шайка! Да са му честити на Бойко предателите в лицето на Семерджиев, Тодоров, Биков и още много знайни и незнайни герои! Първо предадоха своите, утре ще предадат и него без да им мигне окото! А вече наближава края! 👽
  • 32 Танкист

    0 0 Отговор
    'клакьор - не класьор 😄
  • 33 Танкист

    0 0 Отговор
    'поддръжник 🤪
  • 34 незнайко

    0 0 Отговор
    Навремето нямаше новини защото са криели, сега има много новини и пак не знаем истината !!! Каква е разликата ??? НИКАКВА !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове