Last news in Fakti

15 Април, 2012 20:28 1 160 1

Фандъкова: Основният приоритет е прибиране на глутниците

  • кучета-
  • фандъкова-
  • софия
Фандъкова: Основният приоритет е прибиране на глутниците - 1
Снимка: БГНЕС

Приоритет номер едно пред нас е да приберем глутниците с кучета. Така ще успеем да намалим броя им чувствително. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова в предаването на бТВ „Нека говорят с Росен Петров”.

Тя призна, че обича кучетата, нещо повече, има собствено, но „мястото им не е на улицата”. Агресивните четириноги пък ще бъдат приспивани така, както е практиката в Европа. Другите заловени бездомни животни ще бъдат настанени в приюти.

По думите й тепърва ще се строят кучкарници, които да прибират четириногите. Приютите няма да бъдат скъпи и ще се построят с малко средства. Фандъкова добави, че съвместната работа с правителството ще помогне за по-бързо решаване на проблема.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Явор Кръстев

    0 0 Отговор
    К,во става бе ? Всяко правителство ги строи тия кучкарници !?! До сега трябваше да са станали поне колкото зоологическата градина!