Last news in Fakti

12 Април, 2012 11:32 2 645 5

Куче нападна 2-годишно момиченце

  • куче-
  • кучета-
  • болница-
  • 2-годишно
Куче нападна 2-годишно момиченце - 1
Снимка: Архив

Две годишно момиченце, нападнато от куче в антоновското село Любичево, е настанено в търговищката болница. За случая съобщиха от ръководството на здравното заведение, предаде БГНЕС от Търговище.

Инцидентът станал вчера по обяд в двора на къщата, където живеело шестчленното семейство. Детето играело навън, когато било нападнато от съседски пес, пуснат свободно. 25-годишната Невристе Салиева, майка на пострадалото дете, каза, че момиченцето й не е напускало двора, а кучето се спуснало към него.

Детето не е със сериозни наранявания и живота му не е в опасност. Раните са в областта на лицето. Няма разкъсвания, а само контузии и охлузвания. Не се е налагало да бъде шито. Момиченцето ще остане под наблюдение в болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 elena

    0 1 Отговор
    ами хайде природозащитниците пак да си защитават мръсните песове дето разкъсват хапят и убиват хора и деца, държава на ненормалници, това сме ние, ама човек трябва да си сложи по един пистолет в джоба и така да излиза навън
  • 2 jacko

    0 1 Отговор
    shte mu prysna mozyka na pesa
  • 3 Явор Кръстев

    0 1 Отговор
    Е, да не се прекалява . Повечето кучета все пак не са агресивни . А и да не забравяме че кучето е създадено от човека така че сме отговорни за тях. А тези кучета които нападат неправомерно безспорно трябва да бъдат разстрелвани, което може да се извършва от : кварталния , горския , кмета , старшията на ловната дружинка и тн. на място срещу 0,60 - 1,20лв -цената на патрона. Но това в един по - нормален свят.
  • 4 Andrew

    0 0 Отговор
    За всичко кучетата са ви виновни сега. Съседско куче - вината е в съседа че го е пуснал навън, т.е. вината е в човека - вие сте проблема - не кучетата. Но вие пак започнахте да се стреляте, избивате и т.н. Колко типично. Ех .... Балканите
  • 5 вени

    0 0 Отговор
    В Румъния - по-точно в Букурещ няма едно бездомно куче.Как ли са се справили с проблема?