Last news in Fakti

12 Март, 2019 16:50 26 721 73

Симеон Славчев: Г-н Борисов, спазвайте закона или подайте оставка

  • мюфтийство-
  • симеон славчев-
  • бойко борисов-
  • оставка

Дайте 8 млн. на ДАНС за борба с радикалните религиозни течения

Симеон Славчев: Г-н Борисов, спазвайте закона или подайте оставка - 1

Вчерашната срещата на премиера Бойко Борисов с главния мюфтия и най-вече след решението на Народното събрание да се опростят 8 млн. лева дългове на Главното мюфтийство с приетите на първо четене промени в Закона за вероизповеданията, минаха всякакви нормални граници на търпимост. Неслучайно и обществената реакция по темата е толкава остра, защото българското общество разбра, че ще плати от собствения си джоб тази сума. Политическата търговия между ГЕРБ и ДПС ерозира морала на обществото и засяга публичния договор между данъкоплатците и държавата.

Това каза председателя на политическа партия МИР Симеон Славчев в своя позиция във връзка с опрощаването на дългове на Главното мюфтийство.

Безпринципното опрощаване на дългове не е предвидено в Закона за вероизповеданията в България и се превръща изкуствено в разделителна линия между различните църкви. И всичко това, заради една политическа сделка между ГЕРБ и ДПС, която ще крепи кворума на Народното събрание на фона на разпадащите се Обединени патриоти, каза още Симеон Славчев.

Моралът и устоите на българското общество са поставени под риск от действията на ГЕРБ. Ако Народното събрание е решило да гази законите на страната и това вече е установена практика, то тогава настоявам правителството незабавно да отпусне на Българската православна църка целево минимум 8 млн. лв., с които да бъдат довършени и построени редица православни храмове. Например храмът „Свети Стефан” в Южния парк, който се строи от повече от 15 години, се нуждае от средства да бъде завършен, каза Симеон Славчев, който е и общински съветник в София. Той припомни, че храм „Свети Стефан” ще обслужва миряните от пет квартала, които в момента нямат православна църква. Храм-паметникът „Св. Александър Невски” се нуждае спешно от ремонт и реконструкция и също има нужда от финансова помощ и подкрепа, а не групи граждани да молят друга славянска страна да възстановява българския патриаршески храм.

Симеон Славчев е категоричен, че ако Бойко Борисов откаже да спазва закона, то веднага ще трябва да си подаде оставката като министър-председател, защото със своите действия не само не защитава етническия мир и толерантност в България, но и сериозно ги заплашва. „Призовавам Бойко Борисов незабавно да коригира тази своя огромна грешка и най-вече да възстанови справедливостта и баланса между вероизповеданията в България. В българската Конституция ясно е записано, че традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание, а религиозните общности и институции, както и верските убеждения, не могат да се използват за политически цели. Със своите действия Бойко Борисов, цялото правителство и Народното събрание нарушават Конституцията на България и ако незабавно не се коригират, то трябва да подадат оставка и завинаги да напуснат обществено-политическия живот на страната” добави още Славчев.

„Нито една религия, регистрирана в България, не представлява заплаха за етническия мир, защото това е в правомощията на съда, който ги е регистрирал. Финансовите облекчения не са средството за предпазване от радикализация и ако има такова опасение, премиерът трябва да насочи този ресурс към специалните служби“ се казва още в позицията на Симеон Славчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    41 60 Отговор
    Доволен съм от мен си че веднъж съм гласувал за Бойко Борисов,за футболист на годината през 2011,радвам се че спечели.
  • 2 Замисляне

    126 13 Отговор
    Разбира се ,че ще ги опрости ... справка от последната година колко срещи има със Саудитска Арабия и други мюсолмански държави (дори и в момента има) ... и попитайте всички, кой финансира в кеш парите за изграждането и поддръжката на подобни религиозни центрова в България ... Сега остава да свържем едно и две и ще ни е ясно, че срещите договорят именно това. Лошо е когато човек е бизнес ориентиран - той прави всичко в името на капитала. Това е и разликата в управлението на държава и управлението на корпорация !

    Коментиран от #24

  • 3 ПЕЕВ

    45 207 Отговор
    ЧЕРВЕНИ ВЪШКИ НЯМА ДА СЕ ДОКОПАТЕ ВЕЧЕ ДО ВЛАСТА.

    Коментиран от #7, #8, #14, #21, #73

  • 4 5555

    189 23 Отговор
    Боко Тиквата на СЪД

    Коментиран от #22

  • 5 1234

    155 14 Отговор
    Герб си купиха насила турски гласове, след като главния мюфтия заплаши с косово! Къде е данс и жандармерията? Нека да стане косово, ама турския поток да не стане чисто руски от москва до баумгартен!
  • 6 ЛЪЖЛИВИ ГРОБАРСКИ

    180 29 Отговор
    ИСТИНАТА И САМО ИСТИНАТА - БОЙКО БОРИСОВ И ШАЙКАТА МУ ,МАФИОТСКАТА ШАЙКА ГЕРБ УНИЩОЖАВА РОД И РОДИНА В УСЛУГА НА ПЕТАТА КОЛОНА НА ТУРЦИЯ В БЪЛГАРИЯ. БОЙКО БОРИСОВ Е ЗА ЗАТВОРА ЩОМ НЕСПАЗВА ЗАКОННОСТТА. БОЙКО ВЪВЕЖДА ФАШИЗМА КАТО НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ.

    Коментиран от #72

  • 7 Баце ви Боко

    75 13 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Браво,само че парите за хонорарите се отекоха при Доган,така че този път ще е на "мерси"!
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Д-Р Менгеле

    74 15 Отговор
    Чакам Боко, ага на еничарите, в кабинета си.
  • 10 Едт

    73 15 Отговор
    Само пишете аре дигайте се на 16 пред парламента там ще сте кротки полицайте да не ви бият аре малчете и си живейте в БГ
  • 11 Сашо

    112 14 Отговор
    С такъв народ Бойко ще си прави каквото си иска. Няма закони, няма морал, няма нищо!

    Коментиран от #25

  • 12 Libre comments air

    94 16 Отговор
    Бойко. Тиквата. Се. Държи. Като. Абсолютен. Господар. И. Всевластен. Цар. И. Прави. Каквото. Си. Иска. Неслучайно. Вдигна. Заплатите. На. Шапкарската Мафия. На. Военни. На. Полицаи. На. Жандармерия... които. Да. Го. Пазят. ОТ. НАРОДНАТА. Любов....впрегна. И. Бирниците. Да. Глобяват. НУДИСТИ. И. Самодейни. СЪСТАВИ.
    .не. знам. Кво. Да. ГИ. Правим. Тези. Кавали. Щом. Сме. ГИ. Избрали
  • 13 пико

    105 16 Отговор
    След сделката с ТЕЦ Варна и сега с дългът на мюфтийството забравете за предсрочни избори.ДПС ще крепи ГРОБ докато им писне на американците с нашти глупости.
  • 14 Ще видим, Пеев,

    69 13 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Ще видим!. Всеки случай на този твой идол много ще му отива фес с дълъг пискюл, че да може за него да се държат патрЕотите любими, турцизирани
  • 15 Камен

    84 13 Отговор
    Колкото едър на ръст толкова дребен и фалшив като човек!!!

    Коментиран от #48

  • 16 смърт за всички партии

    71 9 Отговор
    На 16 март вътре в парламента..народа ще управлява!
  • 17 бай хой

    52 10 Отговор
    гроб в знак на благодарност са получили финансови награди за таз благинка
  • 18 Митьо

    54 12 Отговор
    До коментар#15 Камен,
    Бат ти Бойко не е едър,той е охранен и угоен от както влезе във властта.....!!!!
    А за висок и дума не може да бъде........
  • 19 ДА ПИТАМ НЕЩО

    13 38 Отговор
    Модератора е комунист и русофил
  • 20 електорална 1

    51 6 Отговор
    Бойче, опрости дълговете и на общините, училищата, болниците, БДЖ, бугартабак, бга балкан, балкантурист, и още много други, защото чуждите разузнавания чакат...и дочакаха...
  • 21 Аникомунист

    21 27 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕЕВ":

    Червените въшки от 10 години вече са на власт,умник.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Ммм даааа

    57 8 Отговор
    Този път сериозно се издъни. Сега ми е интересно как ще замаже грандиозния си гаф.
  • 24 Димитър Кънев

    53 7 Отговор

    До коментар #2 от "Замисляне":

    Как няма да ги опрости тия 8 милиона.Нали ако Доган кихне и Бойко няма да е на власт.Но въпросът е друг.Нали само президентът има право в Булгаристан да опрощава държавни вземания.Това не е ли погазване на конституцията.Защо обновените п...си,обновени ги п..ли или обновените предатели Волен,Валери,Красимир не сезира конституционния съд,а и този скапан съд не се само сезира и къде дреме главният прокурор.
  • 25 Димитър Кънев

    5 5 Отговор

    До коментар #11 от "Сашо":

    Не си прав.Има мой човек ЛИЦЕМЕРИЕ.
  • 26 397

    28 3 Отговор
    Абсолютно съм съгласен с Вас, г-н Славчев!
  • 27 Точно така

    40 4 Отговор
    Етническият мир го нарушава бойко Борисов със опрощаването на тези 8 млн.
    Бойко не си играй с огъня, защото българският народ е много чувствителен към тази тема.

    Коментиран от #28

  • 28 Кадъната Бойко

    28 6 Отговор

    До коментар #27 от "Точно така":

    Никакъв мир не нарушавам!Аз съм палава кадъна и се пускам на всеки с рязан салам

    Коментиран от #31

  • 29 Ацо

    24 2 Отговор
    Ех ,ако дядо Добри беше мюсюлманин,нямаше да позволи държавата да се бърка!,ама той почина човека и сега Бойко го замества,ама с наще пари!
  • 30 Православен

    17 3 Отговор
    АЗ пък напускам православната църква която е посредник за опрощаването на дълга!

    Коментиран от #33

  • 31 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    20 3 Отговор

    До коментар #28 от "Кадъната Бойко":

    Бойко Кадъната😂😂😂😂😂 Докъде ли ще я докараме още все си мълчим и мируваме
  • 32 Хитлер

    21 3 Отговор
    Тиквата на бесилката! 😁😁😫😫😫
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Сънчо

    19 3 Отговор
    Еми така ще е.Мюфтийството без дългове, от памтивека собствена партия имат, турските сериали са превзели ефира, до скоро и новини на някой си майчин език слушахме...Бавно, упорито турската култура надделява.И как няма, като народа с отворени обятия си я приема.Кючеци, пазаруване в Одрин...Ми така стават работите.Боко е в крак с новото време.
  • 36 Аууу

    5 26 Отговор
    Еее много комунисти в този сайт нали се опрости ха задълженията на всички вероизповедания какво толкоз рипат тези комунисти а и в България живеят един милион мюсюлмани те не са ли данакоплатци или комунистите искат да ги използват само за гласоподаватели.
  • 37 Анонимен

    31 4 Отговор
    НАПЪЛНО , ПОДКРЕПЯМ Г-н СИМЕОН СЛАВЧЕВ !!!! БРАВО.
    А СЕГА ДЕЙСТВАЙТЕ : БОЙКО ВЕДНАГА В ЗАТВОРА , НЯМА КАКВО ОЩЕ ДА ЧАКАТЕ !!!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС !!!!!
  • 38 Анонимен

    12 16 Отговор
    И БКП/ БСП , КУРНЕЛИЯ Н. Е СЪЩО ЗА В ЗАТВОРА. ТЕ СА ВСИЧКИ ОТ ЕЗИН ДОЛ ДРЕНКИ !!!! ЗАЛЪГВАТ САМО НАРОДА. МОШЕННИЦИ ТАКИВА !!!!
  • 39 Ха-Ха-Ха

    23 4 Отговор
    БОЙКО , ДАВАЙ СИ ОСТАВКАТА И ВСИЧКИ ОТ ГЕРБ И БЕЗ ОБЯСНЕНИЯ !!!!!
  • 40 Анонимен

    23 3 Отговор
    Търпимостта на народа наистина се изчерпи !!! И тази огромна грешка от страна на Б.Борисов , никога вече не може да се коригира !!!! Мястото му е в затвора !!! Какво се чака още ???? Той направо се подигра с БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД .
  • 41 Аууууууууу

    18 3 Отговор
    Политическата търговия между ГЕРБ и ДПС , направи българската общност още по-свирепа !!!
  • 42 XXXXXXX

    15 3 Отговор
    МАШАЛААА, БОЙКО !!!!!!
    СЕГА СИ ДАВАЙ ОСТАВКАТА , ЩОМ ГАЗИШ ПРЕЗ ПРОСОТО !!!
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Красимир 123

    7 2 Отговор
    Намерете и си пуснете в youtube в какво се случва в Сърбия когато Системате те лъже : https://www.youtube.com/watch?v=hkSzmPnzF-o&feature=youtu.be
  • 45 Анонимен

    19 2 Отговор
    САМО РУМЪНКАТА ЛАУРА КЬОВЕШИ , МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ЗА ТОВА НЕ Я ОДОБРЯВАТЕ ЗА ПРОКУРОР НА ЕС. !!!! ЗА ДА НЕ ВИ ИЗВАДИ КИРЛИВИТЕ РИЗИ !!!! ДОЛНИ КРАДЦИ !!!!
  • 46 next

    18 2 Отговор
    Пореден пример кой продава България. разБойкоооо понеже става въпрос за опрощаване тук е мястото да отбележа , че скоро бог ще ви прибира, много поразии направихте. А заспалия българин да не забравите да гласува пак за герП.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Николчо

    15 3 Отговор

    До коментар #15 от "Камен":

    Всички, които гласуваха в парламента за това ПРЕДАТЕЛСТВО - на въжето!
  • 49 АUT

    18 2 Отговор
    От дълги години живея в чужбина и тук има мюфтийство И Ердоган им плаща данъците А не премиера от държавната хазна !!!! Това си е напълно противозаконно във всяка една държава !!!! И при свършен факт , не може нищо вече да се поправи , освен тази партия : ГЕРБ И Б.БОРИСОВ ДА СИ ПОДАДАТ ОСТАВКИТЕ. ПРЕДПОЛАГАМ , БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ХОРА , КОЙТО ДА ГИ ИЗОБЛИЧАТ !!!! УСПЕХ НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД !!!!
  • 50 Дойнов

    20 2 Отговор
    БЪЛГАРИ разбрахте ли най накрая защо ни увеличиха данъците на колите??? Няма да дишаме по чист въздух, но мюфтийството ще прилапа 8 милиона лева. Тия пари са от РЕКЕТ, рекет от държавата и тя го е измислила перфектно, защото срещу ДАНЪЦИТЕ и СМЪРТА човек е БЕЗСИЛЕН. БЪЛГАРИ КАКВО ОЩЕ ЧАКАМЕ ДАСЕ ОРГАНИЗИРАМЕ И ДА СИ ВЗЕМЕМ ДЪРЖАВАТА ОБРАТНО ОТ ТИЯ БАНДИТИ В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НИ ЧАКАТ ОЩЕ НОВИ ДАНЪЦИ И ВСЯКАКВИ ВРЪТКИ САМО И САМО ЗА ДА НИ ВЗЕМАТИ МАЛКОТО КОЕТО НИ ОСТАНА !!! СЪБОДЕТЕ СЕ !!!
  • 51 ИВАН

    12 1 Отговор
    Който крепи предателите, също е предател !
  • 52 ХИТЛЕР

    17 2 Отговор
    Баба Ванга е казала...Българина ще се събуди когато част от България тихомълком ще бъде дадена на друг!!!
  • 53 ИВАН

    10 1 Отговор
    Къде си Левски, кой сега ще ни организира и поведе та да си изчистим китната градинка от натрупана смет ?!?
  • 54 424242

    14 2 Отговор
    На България и е нужно СПЕШНО , НОВО НЕ КОРУМПИРАНО ПРАВИТЕЛСТВО !!! ЗА ДА ИЗЛЕЗЕ ОТ ТОВА РОБСТВО. ДРУГ ИЗХОД НЯМА !!!!! И СЕ ЗАЕМЕТЕ СЕРИОЗНО ПО ВЪПРОСА С Б.БОРИСОВ ДОКАТО НЕ Е НАПРАВИЛ ОЩЕ НЯКОЙ ГАФ С НАРОДА !!!

    Коментиран от #55

  • 55 НеТрябва

    12 1 Отговор

    До коментар #54 от "424242":

    Не трябва ново правителство - системата ще го корумпира и притиска - такъв е модела, който ни се заложи. Ти ще слушаш само чужди интереси ... в замяна ще ти подхвърляме кеш за послушание. Който и да дойде на власт - ще се случва едно и също - докато не осъзнаем, че ни трябва независимост и неутралност !
  • 56 7777

    13 1 Отговор
    САМО с тези коментари тук България няма да се оправи никога !!!! В този момент е нужно ОРГАНИЗАЦИЯ И СПЕШНО СВАЛЯНЕ НА ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ СЪЩО И КУРНЕЛИЯ Н. БСП И ВСИЧКИ ГРАБИТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ !!!!!
  • 57 До ком. 55 / не трябва

    6 2 Отговор
    Какви интереси аз ще слушам си е мой личен проблем !!!! И кеш за послушание , няма нужда да ми подхвърляш , защото аз съм се устройл живота в чужбина и кеш имам задоволително !!!! ЗА ваше сведение !!!! Естествено , че ме интересува мойта родна страна. А дали България ще стане независима и не утрална ще покажат вашите избори !!!!
    - И какъв ви е вашият личен проблем към мен ??? Аз съм в защита на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД . Не виждам нещо отрицателно !!!!!
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Коментиращи

    17 2 Отговор
    Не се плювайте един друг тук в коментарите , а по-добре е да се съсредоточим и уединим за да свалим това КРАДЛИВО-ПРАВИТЕЛСТВО !!! Това е по-важно !!!!
  • 60 БЪЛГАРИН

    15 1 Отговор
    Бойко турчин,ти си срам за БЪЛГАРИЯ
  • 61 До ком.58 Реалист

    8 0 Отговор
    А ти кой си бе ? Ти не си Реалист , а ти си Мизерника ! Толкова прост коментар не съм виждал. Май нямаш и основно образование ?! Първо прочети цялата статия до край и тогава коментирай с твоя прост мозък.
    Никаква култура !!!!!!!
  • 62 саса

    10 1 Отговор
    Всички на 16 да съберем кураж и да свалим тая мръсна Тиква,независимо,че ще има заповед от него лично ,танковете да са готови.Смятам да призовем на помощт Сретан Йосич,със сигурност той ще ни помогне!!!
  • 63 До ком. 55 / не трябва

    4 0 Отговор
    А ТИ НЕ ОСЪЗНАВАШ , ЧЕ СИ ПРОСТ !!!ХА ХА ХА.
    АКО НЕ БЯХ ПРАВ , НЯМАШЕ ДА ИМАМ ТОЛКОВА МНОГО ПЛЮСОВЕ !!!! ТИ СИ ЕДИНСТВЕНИЯТ , КОЙТО СИ МИ СЛОЖИЛ ЕДИН НЕ ЗАСЛУЖЕН МИНУС !?!!!! ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СПИШ !!!!
  • 64 Анонимен

    13 1 Отговор
    БОЙКО- РАЗБОЙКОООО , ДО КОГА ДА ЧАКАМЕ ТВОЙТА ОСТАВКА И НА ТВОЙТА ШАЙКА.
    ПОБЪРЗАЙ ДОКАТО НЕ СТАНЕ КЪСНО !!!!
  • 65 ЕХАААА

    9 1 Отговор
    ЕХАААА , КОЙ Е , КАТО ПАША- БОЙКО ? СЕГА СИ ИМА МНОГО АРКАДАШИ !!!! , НО НЯМА ДА ТРАЕ ДЪЛГО !!! ЧАШАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПРЕЛЯ !!!!
  • 66 ЕХАААА

    11 1 Отговор
    ЕХАААА , КОЙ Е , КАТО ПАША- БОЙКО ? СЕГА СИ ИМА МНОГО АРКАДАШИ !!!! , НО НЯМА ДА ТРАЕ ДЪЛГО !!! ЧАШАТА НА БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД ПРЕЛЯ !!!!
  • 67 тото

    7 0 Отговор
    съд ...
  • 68 Garrincha

    4 1 Отговор
    Мони от МИР е решил да по натрупа точки за евроизборите ! А колкото до Боци, ако бях на негово място, бих попитал мюфтията, как по-точно опрощаването на сметките за ядене и пиене застрашава етническия мир ! Стана ми интересно, а и лекичко ми прилича на заплаха - Косово, това-онова … дайте, да пробваме, да видим дали Кърджали може да стане косово !
  • 69 волен сидеров

    1 6 Отговор
    пет милиона даде на християнската църква,нормално е да даде и на мюсюлманите -мир да има -иначе никой не печели
  • 70 Гл сек на ЦК на ГЕРБ

    8 0 Отговор
    Успокойте се другаре. Срещу тези 8 милиона лева опростени на мюфтийствато, ще получим от братска Турция нови турски серияле и тв права за турското футболно първенство. Ще ги прожектирама по Партийната телевизия Нова Домус ТВ.
  • 71 Кула

    5 1 Отговор
    Парите не са проблем...
    В най бедните общини масово се вкараха патрулки с Камери по КАТ.,,
    ЗАЩО...?
  • 72 ИСТИНАТА

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "ЛЪЖЛИВИ ГРОБАРСКИ":

    СОЦА ви е притъпил сивото вещество. Др. Славчев, 50% са избирателите на ГЕРБ, затова вие нямате право да говорите от името на избирателите им. Разбирам алчността ви, но разбирам и тези, които са социално тъпи. С този тъп народ, не се очудвам, че Б-я е на изчезване. Къде бяхте, когато Живков продаде златния държавен резерв на Москва? Къде бяхте, когато Б-я фалира и над 100 млрд. $ се разграбиха? Къде бяхте, когато фалираха банките с участието на Румен Гечев? Къде бяхте, когато пенсиите бяха 3$? Къде бяхте, когато бе ограбен пенсионният фонд?Къде бяхте по времето на приватизацията, когато Нинова и сие станаха милионери? Къде, като какъв работи съпругът и къде е синът на Кормелия? Рекорд на нелегални изнесени 24,500 млрд. $ при управлението на Станишев, финансов министър Пл. Орешарски? По това време председател на бюджетната комисия в парламента е Йордан Цонев. Къде бяхте, когато Станишев загуби секретни документи и БЯХА ЗАМРАЗЕНИ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОФОНДА? Къде бяхте, когато Тройната коалиция общо със Станишевото у-ние откраднаха общи 55-60 млрд. $ по времето на 2-та мандата на Г. Първанов? Този резултат е смразяващ за стандарта на малка държава като Б-я. Днешна Б-я е понесла тази загуба заради управниците по онова време и червените олигарси, които безконтролно и директно я ограбваха. Днес Първанов с 80 милиона. Ето защо синът му на 18 г.имаше апартамент в Испания и заедно с чейнчаджията Кирил Добрев са съдружници на хотели; Станишев с 50 млн.; братята Милен и Г.
  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове