Last news in Fakti

12 Април, 2019 15:36 5 168 52

Борисов: Шефът на полицията в Габрово да подаде оставка! (ВИДЕО)

  • бойко борисов-
  • габрово

Няма незадържан ром за престъпление, категоричен беше премиерът

Борисов: Шефът на полицията в Габрово да подаде оставка! (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

"Изключвам тези, които подклаждат случващото се в Габрово. Държа отговорен шефа на полицията. За мен оставката трябва да бъде дадена от този шеф, когато министърът се върне. Защото е позволено месеци наред да се разхождат такива групички и да пият бирички по парковете. Полицията е за това - да се вземат мерки. И за едните, и за другите. Защо никой не докладва? Като се прибера и министърът като се прибере, може би това ще е действието, което ще се предприеме. Няма незадържан ром за престъпление. Да, грубо посегателство. Да, тези, които са набили магазинера в Габрово, са задържани. Въпросът е защо са ги пуснали. Други организации няма да ги питам, че те са чувствителни. За този, който ги е пуснал от ареста, ще искам тежки санкции като се прибера".

Това заяви премиерът Бойко Борисов по повод ескалацията на напрежението след побой над продавач в супермаркет в Габрово.

"Вече сме 17+1. Това, което стартирахме в София миналата година, Гърция вече е присъединена. Друго - мозъчният тръст на вече 17+1 ще е в София. Подписаха се договори за пристанища, жп линии. Следващата среща ще е в Китай", каза още Борисов след икономическия и търговски форум „16+1“, който е част от Осмата среща на държавните и правителствени ръководители на страните от Централна и Източна Европа и Китай.

"С Ципрас и с китайския премиер говорихме сега. По модела на хърватския мост, ще направим подобен от Гърция до Румъния и Сърбия, през България. С Виорика Дънчила сме се разбрали и най-вероятно другата седмица ще направим първи копки на мост от Свищов", обясни още Борисов. И допълни: "Едно птиченце ми подсказва, че Берлинският процес догодина пак ще е в София".

"Аз отговарям за рамката. Със самата сделка за F-16 не се занимавам, дори съм забранил да ми докладват. На летците ни съм обещал нови самолети, които да издигнат българската авиация. Парите са отделени. Когато стане факт сделката, влизаме и плащаме. Преди парламентът да излезе във ваканция, въпреки че някои са във ваканция от доста време, ще решим за тази сделка. Искаме най-доброто и най-сигурното. Аз отговарям за тази рамка и се надявам до края на юни на приключим. Оттам нататък пред вас ще отговарят съответните органи. Целта е да имаме най-добрия самолет на най-добрата цена. Правят се компромиси и от двете страни", каза още министър-председателят по темата със закупуването на нови изтребители за армията ни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Снайперист

    46 2 Отговор
    ПАМЕТНИК ЗА ВЕЛИКИЯ ФЮРЕР !

    Коментиран от #15, #21, #32

  • 2 Боко закрилника

    82 3 Отговор
    То и непуснат за престъпление "ром" няма !!!
  • 3 Иван

    61 3 Отговор
    да подаде оставка и после да се върне като консултант
  • 4 Господин Никой

    69 5 Отговор
    А кой ще каже на Боко да подаде оставка? Като какъв се вживява този безобразник, това да не му е бащиния ... този да си ходи, онзи може и да не си ходи. България парламентарна република ли е или монархоподобно недоразумение начело със самозабравил се племенен вожд
  • 5 Илия

    59 2 Отговор
    "Няма незадържан ром за престъпление, категоричен беше премиерът: .... да няма и непуснат такъв!
  • 6 Давид

    45 10 Отговор
    Е защо шефа на полицията . Първо главните подстрекатели - Каракачанов и Валери Симеонов . После сайтовете дето с дни участваха в тази манипулация за ескалация на етническо напрежение . И на първо място герб . Ти си най виновен щото си българоубиец , национален предател ръководеш - шайка крадци и убийци .
  • 7 мвр

    50 5 Отговор
    Откакто тоя лумпен е на власт престъпността е нарастнала в пъти.
  • 8 пунта мара

    54 5 Отговор
    Бойко ! Ха запри се ! Държавата ти гори под нозете,а ти 16+1...17+1 !!! Не разбираш ли,че догодина ще е 17-1.Тебе няма да те има!!!
  • 9 О Чудо !

    41 3 Отговор
    Забелязахте лилицето Борисов за пръв път измънка нещо за циганите е не точно, но поне соомена думата "ром", каквото и да значи тя ! Щом спомена таз гореща думичка явно много му пари вече под гъ*а !

    Коментиран от #11

  • 10 Предложен Иванов

    40 3 Отговор
    Първо Боко да спре да лъже, второ да върне 10-те млрд, трето в затвора, после всичките като него и циганите да ги екстрадираме към Индия, Канада или Сибир !
  • 11 Няма чудо

    34 0 Отговор

    До коментар #9 от "О Чудо !":

    Той малцинствата си ги тачи. Нали са му гласчета в урните.
  • 12 бббббб

    40 2 Отговор
    Задържането за 72ч. се налага от Прокуратурата,а постоянна мярка от Съда. МВР не може да задържа повече от 24ч. Оставка трябва да подаде Тиквата ,че толкова години не промениха законите ,включително и правомощията на МВР.А,оставиха циганите да си правят каквото искат лансирани от политиците ,включително и от управляващата партия.
  • 13 възмутен

    37 1 Отговор
    Защо да си подава оставката шефа на местната полиция, може и да не е станало с негово знание пускането на задържаните цигани. Значи ли, че като се издъни поредния министър на Боко ... и Боко трябва да подава оставка, защото му е началник???

    Коментиран от #34

  • 14 Може би съвпадения

    39 2 Отговор
    По времето на соца имало един цигански оркестър, който свирел по митинги и конгреси на ЦК из цяла България и така циганите в него си изкарвали прехраната. След 1989 г. дошла демокрацията и нямало вече митинги и конгреси, та циганите се видели в чудо. Решили да офертират новата власт, да им свирят на техните събития. Пратили най-младия тромпетист - Асан, в София, като изрично му забранили да споменава на новата власт, че са свирили за БКП-то. След два дена идва Асанчо тъжен. Наобиколили го циганите от цялата махала:

    - Кажи, Асане, какво стана?

    Асан:

    - Ми к'во... като разбраха, че сме свирили за БКП-то, ме изхвърлиха, че даже и шамари ядох.

    - Бре, Асанчо, к'ъв си прост, начи! Нали те предупредихме да не им казваш, че сме свирили на комунистите?!

    - Бе аз не им казах бе, бате, те беха същите и ме познаха.

    Коментиран от #33

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 375

    34 2 Отговор
    Всичко казано от ББ е "дрън-дрън" , говори си колкото да не заспи. Този човек дали си вярва сам? Вече дрънка само глупости и несвързани неща.
  • 17 баба Зоя

    4 16 Отговор

    До коментар #15 от "Фюрера е пъзлю":

    Тази история за самоубийството я разказвай на някоя сбирка на Позитано!

    Коментиран от #26

  • 18 чччччч

    8 0 Отговор
    келеш
  • 19 ББор и с OFF

    14 0 Отговор
    аз най разбирам от самолети, закачаш им шланга и готово...и да не пипате тъмонозелените ми братя, те лъжат по-малко то мен
  • 20 Пешо

    26 0 Отговор
    Я, Боко, искай оставката на кварталния! Вие сте невинни, само кварталния ще да е виновен.
  • 21 Хайл

    11 1 Отговор

    До коментар #1 от "Снайперист":

    Хайл Хитлер
  • 22 456

    29 1 Отговор
    Бойко, шефовете на МВР изпълняват нарежданията на твоя министър, а той твойте. Първо подай оставка ТИ.
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 ТОЙ ЩЕ Я ПОДАДЕ

    17 0 Отговор
    А ТИ КОГА??? Кога ще публикуват Декларацията ти до Сметната палата в която си показал, че си придобил имота в Банкя за 3797 лева???
    ТАЗИ ДЕКЛАРАЦИЯ /https://register.caciaf.bg/2008y/EA3B4BF5-0FC3-49D4-8880-BAD883F40CB112306.xml / НАЛИ Е ТВОЯ, а не на Цветанов???
  • 25 гринго

    20 0 Отговор
    А бе бунак, ти не разбра ли, че ти не ставаш, какво гониш хората. Новия шеф дали ще изгони циганите, дали ще раздаде прсвосъдие . Мръсни , долни чифути махайте се от тази държава.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Защо

    16 0 Отговор
    Защо директора а не Томислав Дончев и Таня Христова!г-н премиер лампите?????
  • 29 Batushka

    16 0 Отговор
    Тоя боклук чел ли е конституцията поне веднъж...кой е той ,че ще забранява групичките пиещи биричка или каквото и да е било....мръсна комунистическа номенклатура с една гънка...
  • 30 Да да да

    23 0 Отговор
    Този е патологичен лъжец и крадец,доказано! Сега ,вече знаем ,че и е талантлив клоун. Само , че за десет години ни стъжни живота. Да си събира цирка - герб и да се маха ,Завинаги.
  • 31 Да да да

    14 0 Отговор
    Да, братя Галеви не са задържани! Прав е,че има незадържани ,но циганите ,които биха магазинера са рецидивисти с по няколко регистраций и са били на свобода! Така ,че Боко по навик си лъже. Браво на Габрово ,истински Българи! С Вас сме докрай.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 goni

    5 0 Отговор

    До коментар #14 от "Може би съвпадения":

    Готин виц! Не го бях чувал!
  • 34 Нормален

    2 3 Отговор

    До коментар #13 от "възмутен":

    Не съм фен на ББ нотук е прав за оставката на шефа на полицията той не може да не знае какво правят подчинените му
  • 35 Давид

    12 1 Отговор
    А Цветанов кога ще подаде оставка . Значи най големите престъпници ги оставяш . Махаш шефа на една дирекция , не раследваш от къде и кой създаде етническо напрежение и да не те занимават повече . Как не те е срам бе простак такъв .
  • 36 Докога ще насърчават приматите?

    13 0 Отговор
    В Габрово хората протестират главно затова, че вместо строг затвор, ПУСНАХА циганите след ПОРЕДНОТО им престъпление. КОЙ постанови пускането им на свобода, кой? Името му!
  • 37 Западните Балкани

    8 0 Отговор
    Дори дребните? "Няма незадържан ром за престъпление" Возенето безплатно на градския транспорт, не плащането на ток, вода и други са също предстъпления, но не виждаме да ги наказвате. Борисов, подай оставка и не се появявай повече стига толкова.
  • 38 Питам аз

    11 0 Отговор
    А прокуратурата в Габрово, няма ли да каже нещо за свое оправдание?
  • 39 ккк

    6 0 Отговор
    Дебелия мутротапир Бойко Борисов-пунта мара ,вече не е само вреден ,но и опасен за българския етнос. Не изринем ли от властта Борисов и гербавата му крадлива шайка България до 1- 2 години няма да я има
  • 40 Смешко

    8 0 Отговор
    Когато ножа опря до кокала и народа се вдигна да раздава правосъдие, тогава Боко реши да се скара на полицията, че са пуснали циганските му избиратели!

    Коментиран от #49

  • 41 Иво

    6 0 Отговор
    Местния полицейски шеф ли регистрира адресно циганите? Не, Общината и кметицата. Ама там са от ГЕРБ и не се пипа. Полицейския началник ли назначи циганите в "Чистотата", май пак не. Прехвърлят проблема от болната глава на здравата.
  • 42 Само питам

    5 0 Отговор
    Тиквун, нали щеше да им светва сини и червени лампички на твойте кметове? Какво стана - крушите ли изгоряха или ти спряха тока?
  • 43 579

    5 0 Отговор
    Моста Свищов-Китай ли ще е? )))).
  • 44 Да върне

    3 1 Отговор
    и заплатите,мутро! Не просто оставка и чао...като газ из гащи!
  • 45 търтей

    5 0 Отговор
    Оставка и за кмета!
  • 46 1944

    3 0 Отговор
    богът на идиотите с топ бълвочи. стига простотии бе, баце. аре при бай ставри! и да не забравиш оня дето никой не може да го накаже. ще делите един нар.
  • 47 Прани гащи

    5 0 Отговор
    Суджука - бащица решава кой да подава оставка и кой не. За Горанов, за Кралев, за тия от митницата се прави на разсеян. Хората на Доган и Пеевски също са спокойни.
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 ТОЧКАТА

    1 0 Отговор

    До коментар #40 от "Смешко":

    ТОЙ НЕ ги кастри затова бе човек!!!Бие Полицая защото ОТЪРВАЛИ БЪЛГАРИТЕ ДА БЕЗПОКОЯТ ЦИГАНИТЕ!!!Дончев го каза ,,ПАЗИМ РЕДА!!!!в обществото,,....редът на бочоолу,дочоолу,цецоолу....и АПАРТАМЕНТИТЕ....
  • 50 Алко

    1 0 Отговор
    Според мен правителството и по специално Бойко Б трябва да подадат оставка, защото те толерират това беззаконие не само в Габрово, а в България
  • 51 гл шеф тайно разу

    0 0 Отговор
    до. българия. от. гл. шеф. на тайно разузнаване.. получихме информация. за нашият румен крумов йорданов. гр. кюстендил. ул. гърлянски черешарник 10. чесме превзимали полицията. това нее вярно румен го сменяме в наши от разузнаването.. престанете с тези лъжи...що неим дадете пари на всекиго да спрът с тези лъжи.. също получихме информация за румен какво щего следва в полицията. ние одавна всички са превзети. . и всички са в нашите ръце. пред екранитеса всички полицията саси тее. с техни умове тела и вътрешности с всичко. румен искате даго направите да падне и даго бутнете и край с него това няма да посволимме. на никой. даго биете даго бесите убиете исмъчвате в тъмни стай кой вексме.. румуен нее ,убил човек а него биха свойте.... носа насвобода с лъжите.. и др.....пратилисме наши хора в страсбург. и там ще чакат давидиме какво ще стане с нашият румен... закона ние поснат... срамота българи подигравка. с нашият румен несе подигравайте с стари хора. с майкамо на румен. защото тяе превзета с ума с тези от гр кюстендил. с уредите. който са закупили от сот....ние щея оправим щея махнеме от тези диваци. вие неги заловихте. значи всички вие имате пръст с тези с уредите зада навредят на майкамо на румен даси правите с р
  • 52 жалък премиер

    0 0 Отговор
    А бе смотаняк, бай Тошо не те ли научи как да се държиш със циганите. ? Или следваш съветите на клинтановица , да пазиш циганската избирателна паплач ! Падаш в канала тоя път пожантикарю ! Щом цигани бият пенсионери, доктори, полицаи, военни , нямаш електорат. Циганите избягаха зад граница.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове