Last news in Fakti

15 Април, 2019 13:14 18 304 48

Третата в листата на БСП искала и в партията на Слави Трифонов (ВИДЕО)

  • бсп-
  • цветелина пенкова

Цветелина Пенкова е заместник - председател на клуб „Милениум“

Третата в листата на БСП искала и в партията на Слави Трифонов (ВИДЕО) - 1

Избраната под номер 3 в листата на БСП за изборите за Европейски парламент Цветелина Пенкова се е явила на кастинга за политици „Има такъв народ“, организиран от екипа на Слави Трифонов. Видеоклип от участието ѝ през февруари 2018 г. е публикуван на страницата на водещия във „Фейсбук“.

Цветелина Пенкова е заместник - председател на клуб „Милениум“, който бе сформиран през март 2016 г. в двореца „Врана“.

Организацията определя себе си като „мисловен кръг“ на млади българи, родени след 01.01.1981 г., учили или все още учещи в чужбина и приема девиза „Да бъдем патриоти без граници“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    37 2 Отговор
    И След уж Наказателен вот? Всичко ще продължи, по точно ПРИКЛЮЧВАМЕ.
  • 2 ами да

    70 26 Отговор
    Единственият достоен човек от БСП си подаде отвод за листата - това е Янаки Стоилов
  • 3 коментар

    78 4 Отговор
    Бареков -2!

    Коментиран от #37

  • 4 Коко

    113 6 Отговор
    "Борците" срещу статуквото са просто борци за кокала.

    Коментиран от #36

  • 5 пико

    38 4 Отговор
    Дано не е Станишевски джендър.
  • 6 ХАМ ХУМ

    42 11 Отговор
    При комунягите признавам за умни Г . Кадиев , Камов и още трима.
    Останалите мислят само да се уредят на държавна ясла, и хабер си нямат от икономика и стопанско развитие на държавата.
    Просто са бройки за грабителите си които очакват да усвоят още печеливши предприятия.
  • 7 Мордекай

    80 4 Отговор
    Поредния хамелеон , още не започнало и почва да менка позиции

    Коментиран от #14

  • 8 Bahti

    64 5 Отговор
    И учиндолският селтак Клекна! Идиоти сме и тва е.
  • 9 Симов, идиот

    19 11 Отговор
    Янакото не е от бсп, некъв коалиционерин е и любимец на баба ми, ма тя умря.
  • 10 Пук

    45 5 Отговор
    Поредният надут балон, който освен звук на пр..ня като се спука, друго няма да остави, освен мирис, де.
  • 11 На кого сменя маслото тази другарка

    58 0 Отговор
    Как да го разбирам - Да бъдем патриоти без граници ? Звучи като : " Извади го - по - навътре " ! Патриоти нали е национално принадлежащ а без граници означава че тук го няма . Има и такова тълкувание - КЕЧ МИ , ИФ Ю КЕН ! Боже, всяка гвардия не е политик но всеки политик е ГЮВЕНДИЯ !
  • 12 Иво

    46 5 Отговор
    В коя партия ще е - няма значение! Важна е перспективата за издигане и срастване с властимащите / примера с К. Нинова /! Миткането от партия в партия на разни безпринципни хамелеони не е нещо ново у нас ! Ама народът не мисли - воден от инерцията, глупостта и безотговорността - за да има после поводите за мрънкане и ругаене !
  • 13 На кого сменя маслото тази другарката

    52 1 Отговор
    .... Боже, не всяка ГЮВЕНДИИЯ е политик, но всеки политик днес у нас е ГЮВЕНДИЯ !

    Коментиран от #29

  • 14 куку руку ку

    46 0 Отговор

    До коментар #7 от "Мордекай":

    То от сега тръгнало да работи в полза джобу, а не в полза роду. Или както казваше Тодор Колев, лека му пръст, "всяко малко гущерче иска да стане голям крокодил."
  • 15 гост

    35 4 Отговор
    Хахаха вижте им "потенциала" на другарите от Позитано,а това,че Славчо е техен проект вече е ясно само,че излезе малко по-лаком.
  • 16 А БЕ

    31 3 Отговор
    КОЙТО Е НА ВЛАС С НЕГО СМЕ, ТОВА ТРЯБВА ДА Е ДЕВИЗЪТ НА ВСИЧКИ ХРАНТУТНИЦИ (политици) МЕРАКЛИИ ДА УПРАВЛЯВАТ, А ТЕЗИ КОИТО СЕ ЯВЯВАТ НА ТАКИВА КАСТИНГИ , КАТО НА ОНЯ СЕЛЯНИН - ДА НИ ПАЗИ ГОСПОД ОТ ТЯХ !

    Коментиран от #43

  • 17 Кака Кури

    36 8 Отговор
    Венсеремос..........към победа. 10 години не сме близвали кокала........... вече съм станала кожа и кости.
  • 18 Ачко

    8 24 Отговор
    Боже колко сте смешни. Напишете също , че третата в листата не е достатъчно мъж. Няма топки. Списвачи на новини. Смешници. дано поне някой лев да ви дават
  • 19 мислещ

    13 1 Отговор
    Като я слушам госпожата-разбира ги работите
  • 20 Цецо

    30 1 Отговор
    Какъв е този измислен клуб "Милениум?!? Да не е хрумване на Царя или негови приближени?!? Защо са сложили възрастова граница?!?
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 К.К.

    27 1 Отговор
    БСП си осветли един от младите агенти. За да е трета в листата доста на високо е била в йерархията на политическите агенти.
  • 23 клуб

    15 2 Отговор
    "Джендъриум"
  • 24 mira

    11 19 Отговор
    Третата в листата ЦВЕТЕЛИНА ПЕНКОВА е заместник-председател на Милениум клуб България. Той бе бе създаден през 2016 година от млади и успели българи в чужбина.

    За своите 31 години Пенкова има забележителна биография.

    Родена е на 19 февруари 1988 г. в София. Завършва Софийската математическа гимназия, после Американския колеж в София.

    Има две бакалавърски степени.

    Първата, по Бизнес администрация, придобива в Централния европейски университет (Central European University) в Будапеща, където следва със Стипендия за обучение в чужбина (Study abroad scholarship).

    Вторта бакалавърска програма е по Международна икономика, мениджмънт и финанси в Университета Бокони в Милано (Bocconi University). Там Цветелина се дипломира с почести (First Class Honors). По време на обучението си в Италия е на обмен в McGill University в Монтреал.

    Завършва успешно Магистърска степен по Финансова икономика в Оксфорд, Великобритания, където обучението й е финансирано от стипендия на Европейския съюз.

    По време на следването си работи като стажант в различни сфери - в компании като ING, Egon Zehnder International, Astra Zeneca.

    От 2014-а година се реализира като инвестиционен банкер в RBS (Royal Bank of Scotland) в Лондон, където и в мовента работи.

    Коментиран от #28, #30, #31

  • 25 Kasapina

    14 19 Отговор
    Няма значение но е много по грамотна от сички кадри на ГЕРБ и даже целиа този парламент
  • 26 кеворк

    9 4 Отговор
    Живков ме попита „Иван Костов ли ще правят сега премиер” Спомнете си онзи въпрос на сваления вече диктатор Тодор Живков към журналиста Кеворк Кеворкян през 1990 г.: „Костов ли ще правят премиер?” , разкрит от самия Кеворкян в интервюто му по Нова телевизия на 7 септември 2014 г. „През ноември 1990 година Живков ме попита - Костов ли ще правят премиер, а аз не го запитах защо”.
  • 27 Петър Волгин

    8 6 Отговор
    Борисов казва, че БВП е нараснало много през неговото управление. ФАКТ: 2004г. - БВП е 3 360 долара на глава, 2008г. - БВП е 7 260 долара, 2017г. - БВП е 8 227 долара, за 4 години нарасва с 3 900 долара, а за 9 години после само с 933 долара - което не покрива инфлацията. Бюджетът бил много нараснал, а статистиката показва 9,33 милиарда долара през 2008г., и 9,09 милиарда долара през 2017г. Българската икономика е 0,06% от световната икономика, през 2005г., 0,09% през 2009г., и 0,07% сега.
  • 28 Диамантената ръка

    8 4 Отговор

    До коментар #24 от "mira":

    И накрая оаква пейзажа, отивайки у бсп...
  • 29 годечанин

    11 1 Отговор

    До коментар #13 от "На кого сменя маслото тази другарката":

    абе като чели несменя маслото ,а гресира му..та на някои от БСП вишестоящ ,като оная гювендия жени марчева ,ще я разбереме и тази с кого се челастри споко , покрито млеко котка го не пие ,нали казахме да станат такива хора които са завьршили политология да са истински политици ,имни и грамотни с няколко езика международни да знаят ,а не такива от улицата дьрводелци, пожарникари и фискултурници ,и аз ще ходим да гласувам при едно условие ,ако ми дадьт и на мене едно апартаментче многостаино с наколко стотин квадрата ,иначе тия не мислят за народа ,а всеки да се натамьни на убавото и да краде докато е на власт там у Европа и у нашия парламент ,борба за кокала нищо друго , като има глупаци да ходат да гласуват щото на тоя народ са му малко 30 години ,за някои трябва още 30 , та наи накрая да им доиде акьла като узрее .
  • 30 Да да

    19 2 Отговор

    До коментар #24 от "mira":

    Браво на момичето!А Царя говореше 5 езика като го избрахте! И беше цар. Имам само един въпрос - какво точно е постигнала сама? Учила и работила! Голямо постижение,когато ти плащат за това и насила те бутат във фирми само за престиж. В България всяка година завършват десетки хиляди студенти. Университета в Будапеща го знаем. Там са единствените по-палави момичета от унгарките. Една позната завърши университет в Киев(никога не е напускала България)-дистанционно - щракаш което копче искаш и то изпълнява. И колко трябва да е умна, за да е с БСП? Или пак по наследство?
  • 31 годечанин

    10 1 Отговор

    До коментар #24 от "mira":

    значи още не е доучила щом има бакалавьрска степен ,а магистратура кога ,и американския университет небеше ли в Благоевград.

    Коментиран от #42

  • 32 Ми те така става

    9 1 Отговор
    Където стане, а??? Важното е да пълни джоба.... Работачка!!!!
  • 33 незнайко

    12 0 Отговор
    Поредната издънка катереща се нагоре във власта ! На 31 години е и докога мисли да учи ? Кога ще РАБОТИ ???
  • 34 3333

    5 11 Отговор
    Момичето е тип пробивно, партиите много, много не го интерусават. Интересува я да бъде в играта и го прави, така правят пробивните хора.
    Живота е една голяма игра, който я играе най добре, той живее най-добре. Когато момичето закрепи някакви позиции в политиката тогава ще погледне и към обикновенните хора. Пожелавам и успех. Така се правят нещата.
  • 35 Шшшшуттттт

    16 1 Отговор
    Момичето е поредния политически боклук... Който е готово да лапне всяка нова възможност.... Във всеки смисъл на думата...
  • 36 ГОСТ

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Коко":

    Но ти се иска да им го измъкнеш,и дадеш на друг?
  • 37 Петрова

    11 0 Отговор

    До коментар #3 от "коментар":

    Щрак Марийке на портрет!Всеки гледа кокъла да хване.
  • 38 Кико

    9 5 Отговор
    От люпилната на Слави-Решетников, от Деси направиха Президент та от третата няма да направата Евро депутат! А Сериожката как глупаво гледаше направо го съжалих. 862

    Коментиран от #41

  • 39 Иво

    14 0 Отговор
    Дипломите, бакалавърските степени и титлите не покриват хамелеонщината и безпринципността ! Кое ли е по- важното за един политик ?
  • 40 Garrincha

    9 2 Отговор
    Братя Българи, всичко де що иде от партийна листа е крадливо и с "връзки" ! Камъне и дръвя за тез' чорбаджии и изедници ! Реки трябва да се излеят, да се изчисти българска кръв, пуста !
  • 41 Коко

    9 1 Отговор

    До коментар #38 от "Кико":

    Абе друго са брюкселските снахички..по фешън така Габриеловица, Майделовица, пък тук някаква Пенкова, )))))
  • 42 Хи хи

    3 2 Отговор

    До коментар #31 от "годечанин":

    Магистратура в Бокони и Оксфорд, ако на чукча са му известни...то ЛинкедИн не му е известен явно
  • 43 Тъй дя

    2 5 Отговор

    До коментар #16 от "А БЕ":

    Ма ни щът у ГРОБ умните
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 нада

    8 0 Отговор
    ама че жалка смешница, че и трета в листата, чия ли калинчица е
  • 46 нада

    2 2 Отговор
    най-свестният мъжага в бсп е янаки стоилов
  • 47 Тролове

    1 3 Отговор
    Как не прочетох едно смислено мнение. Само завист и простотия. Тиквата не беше ли кандидат при Симеон. Момичето е младо и умно лошото е че тая завист ни убива.
  • 48 snail

    0 0 Отговор
    Славчо, ти политиците с кастинг ли ги избираш бря. Че то туй да не ти е чалга бря. То туй му викат - от тъп, по-тъп, най-тъп! То политика трябва да е тъп, крадлив, нагъл, и многооо такива! С кастинг трудно мойш го избра! Мойш само с плуване. Като го пуснеш у водата, нали знайш кое изплува веданага отгоре. С кастинг не става!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове