Last news in Fakti

16 Април, 2019 09:22 19 185 60

Местан отнел предимство. Искат справедливост

  • местан-
  • катастрофа

Семейството още не е погребало 6-месечното си момиченце, загинало в неделя

Местан отнел предимство. Искат справедливост - 1
Снимка: Родопи24

Юсеин е видял колата, но си помислил, че ще спре и ще му даде предимство - нали се е движел на път с предимство. Но тя излязла на пътя и нямало как да избегне удара. Опитал се да се изтегли максимално наляво.

Това разказа братовчедът на мъжа от катастрофата с Местан пред бТВ. За първи път членове на семейството, загубило 6-месечно бебе при адския сблъсък, говорят за случая. Братовчедът на таткото Юсеин е разговарял с мъжа, който е в болница заедно със съпругата и другото си дете. Няма опасност за живота им.

Как е измерил с колко се е движел Юсеин, попита по адрес на Местан пък чичо на пострадалото семейство. За него 10 хил., 100 хил. са джобни пари, продължи мъжът и допълни: Вярвам на нашите закони, справедливо да се гледат нещата. Да няма двоен аршин, добави друг роднина. Нали е с повече връзки, да не го изкарат невинен, коментират още мъжете.

Семейството още не е погребало 6-месечното си момиченце, загинало в неделя. Първо родителите и братчето трябва да бъдат изписани от болницата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТО Е ЯСНО

    157 9 Отговор
    В ЗАТВОРА

    Коментиран от #43, #44

  • 2 Електрошок

    204 8 Отговор
    Местан така и не се научи къде му е мястото, камо ли да спазва предимство. Като турски тираджия!

    Коментиран от #8, #21

  • 3 шляпалника

    122 13 Отговор
    Мангала в затвора! Или на сапун! Избор все пак трябва да му се даде...
  • 4 БайСтаври

    107 10 Отговор
    Откога го чЕкам това бело турско дуп.нцее...

    Коментиран от #13

  • 5 От народа

    118 5 Отговор
    Това ще бъде поредно доказателство за беззаконието в нашата мила родина!
  • 6 Хри

    110 6 Отговор
    Местан е долен мошенник и трябва линч.
  • 7 1122

    145 1 Отговор
    Съболезнования към семейството. Жалко за детето.
  • 8 Електрошок

    13 8 Отговор

    До коментар #2 от "Електрошок":

    Толкова ли си з@дръстен,че не можеш да си измислиш собствен ник,или работиш по поръчка?!?!

    Коментиран от #50

  • 9 ИВАН

    11 11 Отговор
    Еййй, тоя файтон, много яко чудовище ... машалла :))) ... ама язък все пак
  • 10 ПЛАМЕН

    14 27 Отговор
    Бог и Алах да му помагат!
  • 11 антрашпиц

    59 8 Отговор
    Стига сте се надъхвали-Местан турското мекере няма да влезе в затвора никога!Ама никога!

    Коментиран от #14

  • 12 Бат Саше

    90 6 Отговор
    Сега турчетата да се организират и да протестират докрай, докато не го видят в затвора! Таман си е техен и няма да може да се оправдава, че натискът е политически или на етническа основа, мазникът му с мазник! И да направи паметник на детето и да се кланят от ДОСТ на него, както реве цял живот за малката Тюркян!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Крали Марко

    28 4 Отговор

    До коментар #11 от "антрашпиц":

    Тогава тихичък линч ! 😎
  • 15 Бай Благой

    54 20 Отговор
    Не си въобразявай а съобразявай!!
    Мислел, че ще му даде предимство....
    И на мен са ми отнемали предимство Слава Богу съм преценял че това може да стане.
    Вече не трябва просто да си шофьор а да си и психолог, и врачка...да прецениш какво може да направи другия шофьор...
    Най-много шофьори има загинали заради безогледно ползване на предимство.
    Не оправдавам Местан в никакъв случай, но когато караш деца не можеш да си позволиш разсейване или висока скорост!!!
    Съболезнования на семейството!!

    Коментиран от #42

  • 16 Темидец

    35 3 Отговор
    Самозабравил се убиец.
  • 17 Темида

    43 1 Отговор
    Има Закон за движението по пътищата и трябва стриктно да се спазва Нарушителите си носят последиците
  • 18 до братЧеда

    36 2 Отговор
    Който е с евроатлантическата ориентация,той печели мача.Не вярвай на нашите закони,нещата няма да се гледат справедливо,двоен че даже и троен аршин ще има.Ако беше обратното,нямаше през границите ни примерно да търчат някакви малоумни пещерняци както си щат,нямаше партия ДПС да е регистрирана,даже и ДОСТ нямаше да го има.
  • 19 Жоро

    12 19 Отговор
    Юсеин се е движиш 165 км. И мястото е гадно....
  • 20 boreto2

    13 19 Отговор
    Не оправдавам г-н Местан, но кръстовището е калпаво.
  • 21 високоволтова каскада

    18 3 Отговор

    До коментар #2 от "Електрошок":

    И то не точно като тираджия,ами направо като файтонджия. Файтонджията си е файтонджия.Даже и на VW да се качи,той пак си мисли,че е на файтон-ни стопове гледа,ни пътища с предимство вижда,ни нищо!Ама да не приказваме много,че и ние коли караме....
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Изненадан

    36 5 Отговор
    Гледах тази сутрин по една от пишман телевизиите някакво бързо интервю с Местан. Направи ми впечатление, че той молеше, че го няма вече тоя каяфет, че е един смазан човек. Учудващо е, че той, който претендира за "брилянтен" изказ, не каза нищо смислено. Аз питам, кой му е дал книжка като не различава лента от платно. Говореше за едното платно, за другото платно, за неговото платно и накрая нищо не се разбра от това, което каза. Освен, че не беше ясен, не беше и убедителен. Но,... не се нахвърляйте върху вързан човек. Не е кавалерско. Да се надяваме на безпристрастна експертиза и нещата ще си дойдат намясто. Сутринта и друга една кака се обади, че мястото било опасно. Трябваше да стане това, за да се разбере, че е опасно? У нас всеки път е така. Ами като е опасно тези водачи да не са говеда, нали имат глави да мислят. По мое скромно мнение главният виновник е Местан, но и пострадалото момче има много голяма вина. Когато си сам и те блъскат хормоните в главата, условно казано, прави каквото щеш, но когато си станал баща и возиш собствените си деца, длъжен си да предвиждаш всички рискове доколкото това е възможно. Мисля, че момчето е карало много бързо. Споровете за 100 или 160 км са безпредметни, защото той е бил като една изстреляна топка, която "голмайсторът" Местан просто е подпрял и отклонил към вратата. Толкоз.

    Коментиран от #34

  • 24 FOW

    25 4 Отговор
    затвор за такива убийци.Това е българското законодателство: натопили Иванчева да вземе 56000 и айде 20 г затвор а тоя резняк - убиец го ПУСКАТ ОТ АРЕСТА. Що ще го пускате-затри цяло семейство.
    Ами габрово да се мести направо в Кърджали , после във Войводиново, Сливен ,Гълъбово, Казанлък...
  • 25 Ердоган

    0 25 Отговор
    А чавето как е излетело от стола си? И се е утрапело?
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Валери

    9 11 Отговор
    В провинция ръководена от подлога на американското посолство в тясно сътрудничество с диктатора на Туркия какво очаквате да му се случи на представителя на Ердоган у нас? Да не би някой очаква да се спазят закони? Абе овце... вие знаете ли че има хора у нас дето могат да убият някой пред камера и да им се размине, а какво остава в ПТП без странични свидетели? Я се осъзнайте! Какви затвори, наказания и справедливости ви гонят? Марш към оцеляването, айде стига толкова сеир за днес.
  • 28 Васил

    11 4 Отговор
    Такива са нашите политици! Като Московски, който уби собственото си дете!
  • 29 Монтреал

    24 0 Отговор
    По българските пътища има толкова много олигофрени, че като си дойда в БГ и шофирам, оглеждам пътната обстановка и посточнно се питам "Каква най-голяма идиотия може да направи този отпред/отзад/отляво/отдясно?" и гледам да имам някакъв изход от ситуацията.
  • 30 Гост

    22 2 Отговор
    Местан е карал като турски тираджия след курбан байрам.
    Дано този път да си намери майстора най после. Бог да прости загиналото детенце.
  • 31 Пожелател

    16 3 Отговор
    Иска ми се да го вкарат в затвора поне за двайсет години.
  • 32 йойойойо

    8 9 Отговор
    Не харесвам Местан, но в случая едва ли само той е виновен. Дали другия шофъор е карал с 90 км/ч и бебето е било с колан.
  • 33 Nightrunner

    12 6 Отговор
    Ай ся да се сетим как загинаха Гунди и Котков.?!?!?! В абсолютно същата ситуация. Само дето тогава Гунди е карал Алфата си с превишена скорост, навлиза в кръстовището в което вече има товарен автомобил блъска се в резервоара и .....
    Не оправдавам Местан, ама като гледам БМВ-то къде е отлетяло и как е ударено и по касетофона, а столчето на загиналото детенце е на поне на още 40 метра от ударената кола тоя пич се е движел с много над уграничението на скороста 60 км/ч, което е на всяко кръстовище изпън града. Отделно не виждам и следи от спирачен път на БМВ-то, което също ме навежда на мисълта за превишена скорост. За мен лично Местан ще излезе виновен по закон, но ако съм на бащата на загиналото дете небих могъл да погледна майкаму в очите до края на живота си.
    В общи линии това е трагедия която може да се случи ная всеки от нас, аз лично съм на път цял ден минавам над 200км в 5 града и не веднъж съм попадал в подобни ситуации заради безумното мислена на българина че като излена пътя е най великия и всички трябва да се съобръзяват с него. ТОЛЕРАНТНОСТ!
  • 34 Ааа

    13 3 Отговор

    До коментар #23 от "Изненадан":

    Има една малка, но съществена подробност. Непосредствено след катастрофата, колега на Местан, който е бил с кола зад него, каза че Местан спрял на Стопа и след това потеглил. Защо тогава не е потеглил и неговия приятел след него, като главния път бил "чист" в момента на потеглянето на Местан?!

    Коментиран от #57

  • 35 незнайко

    10 3 Отговор
    Много се говори, но нищо не се казва !!! С каква скорост се е движело БМВ-то и къде е стояло бебето ???
  • 36 Чичо

    11 0 Отговор
    Не мисля, че ще го съдят. Ще се пошуми малко, ще е шум за 3 дни и после - кой от къде е.
  • 37 ТАТО

    8 10 Отговор
    До кога ще се занимавате с това ПТП на всеки може да се случи ТОЯ ПО ГЛАВНИЯТ ПЪТ АКО Е КАРАЛ НОЛМАРНО ЩЯЛ Е ДА ИЗБЕГНЕ КОНФЛИКТА
  • 38 тиквоча

    5 1 Отговор
    Двамата карали са курс за МПС или немогат да пишат
  • 39 сталин

    2 3 Отговор
    свидетелство за МПС невалидно неграмотни купено за 200 лв
  • 40 букова глава

    15 1 Отговор
    Не спиране на знак STOP и последвало птп със смъртен случай е предумишлено убииство. Тоя до събота ще го изкарат невинен а виновно ще е бебето,жалко за тази невинна душица!
  • 41 aeldj

    2 1 Отговор
    Deba i mangalite, oste bebeto ne sa pogrebali no podmqtat za pari....
  • 42 байчо

    5 0 Отговор

    До коментар #15 от "Бай Благой":

    Точно обратното ! По цял ден гледам как хората НЕ ЗНАЯТ елементарни правила. За пример: Не може на кръстовище без светфари, тези които не са на пътя с предимство завиващия на дясно ДА ДАВА ПРЕДИМСТВО на завиващия на ляво !!! Е съжалявам ама това са елементарни неща от правилника!
  • 43 Слепи ли сте

    8 1 Отговор

    До коментар #1 от "ТО Е ЯСНО":

    А дано, ама едва ли, забравяш къде живеем, тук съдят само за подхвърлени пари, неи и за реални престъпления.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Да да

    1 5 Отговор
    Ако хЮсеин е Садам или е от ДПС,ще затворят наМестан или ще носи много баклава в сараите,а на семейството ще кихне милионче. Ако не е,ще бъде интересно!
  • 46 646

    4 1 Отговор
    хващам се на бас с който пожелае на по 20 К, че тоя нема влезне в затвора
  • 47 Лопе де Вега

    6 4 Отговор
    Като е турчин, да си ходи там да убива, да лежи в турски затвор и да го хрантутят турците, а не да се кандидатира за евродепутат с имунитет! Да убиеш бебе и да се държиш така? Срам!
  • 48 Лопе де Вега

    4 2 Отговор
    Нали има разследване? Нали иска да става евродепутат? Какви ги плещи и какво се оправдава по телевизията и има ли това право?!
  • 49 Да да

    0 3 Отговор
    Ако хЮсеин е Садам или е от ДПС,ще затворят наМестан или ще носи много баклава в сараите,а на семейството ще кихне милионче. Ако не е,ще бъде интересно!
  • 50 Електрошок

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "Електрошок":

    Вземи си направи една клизма, да се отпуснеш малко, че ще дадеш на късо от злоба! Хахахахаха!
  • 51 кофти

    3 7 Отговор
    ако Местан не е спрял на знака стоп....то тогава той да е влезнал в платното посока Карджали....но маневрата и скоростта на БМВ-то са се оказали прекалено високи!!!!! Местан няма вина за безразсадното каране на някои!!!!
  • 52 кофти

    2 4 Отговор
    ако БМВ-то е карало с 80-90 км...и при тази видимост....е можело да спре или доста да убие скоростта...което не е станало....т.е. прекалено висока скрост на БМВ-то
  • 53 Garmisch-Partenkirchen

    2 4 Отговор
    Дори и да не е виновен Местан.... пак ще го искарат виновен. Прекрасен повод да се доразправят , с него. Сега вече е далеч от политиката има други ядове и най - много да му ги увеличат.
    Жалко за малкото детенце и пострадалите хора.
  • 54 Бойко

    2 2 Отговор
    Виновен е. Нека си носи последствията!
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Въпрос т ли съм

    1 0 Отговор
    Какво значи отнел предимство. Там ако е до 50 км/ч ограничението то значи че можеш да отнемеш предимството само на движещите се със скорост до р а з р е ш е н а т а. Пък Местан ако има да си плаща за нещо нека възмездието да е за онова нещо. Инженерите от Кат що ги мерят и регулират според условията тези кръстовища.
  • 57 Това

    6 0 Отговор

    До коментар #34 от "Ааа":

    Този който се е движил след местан повече от сигурно лъже че го е видял че спира на стопа!
    Явно търсят начини да оправдаят мазника местан!
    Нали не сте забравили максим Стависки!
    Беше пиян, заради него убити и инвалиди!
    Обади се путин на помака Гоце и същия този максим след месеци са го видели как кара кола в Москва!
    Закони в България има за бедните и беззащитни хора!
  • 58 Националист

    2 0 Отговор
    Интересно ми е как Турския етнос би решил този въпрос помежду си.
    Местан ако е виновен трябва да се сбогува с политиката. Ако не е спрял на знака "стоп" виновен е.
    Ако е виновен, трябва да покаже, че е мъж...... ... мхм, "политик и мъжественост" - това само хора като Путин го могат.
    Имаме хора достойни, но такива като Цецко, Цецка, Бойко, Местан, Доган ........ не ми се струва да са от достойните да управляват България. На тях им дайте политически игри да си играят и власт най-вече.
    Трябва на едно да се научат нашите политици. Всички да сме равни пред закона!
  • 59 Патриот

    1 0 Отговор
    Мир и светлина на душата на загиналото момиченце! Да ни пази Господ от подобно нещастие. Трябва да живеем по братски според учителя Петър Дънов и да помагаме на хората в нужда. Който е виновен трябва да отговаря според закона. Ако Местан е виновен и му се размине леко, това ще е зле за всички нас, защото ще се окаже, че не всички сме равни пред закона, което е неправда.
    Бог да помогне и на семейството претърпяващо това нещастие.
    Според мене вече има технологии, които може да се използват да се предупреждават шофьорите за приближаващи коли на опасни места и да дават сигнал за намаляване или спиране. Ако ние използваме технологични решения за предупреждаване на шофьорите при навлизане в другото платно, за наближаване на кръстовища и т.н. рискови пътни ситуации, ефекта ще е много голям. .... Електронни, табла, знаци, сензори .... трябва да се използват за безопасността на всички нас. Не може да чакаме някой друг да ни уреди къщата!
  • 60 Зайко Байко многознайко

    0 0 Отговор
    Сега Доган , ще изпрати Местан в Пакистан!😄😄😄
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове