23 Април, 2019 13:56 13 795 78

Бащата на загиналото бебе в катастрофата с Местан: Карах с 90-110 км/ч

  • лютви местан

Според близки на семейството Лютви Местан не е оказал помощ, не е слязъл от колата си и половин час е стоял в нея, докато дойдат полицаите

Бащата на загиналото бебе в катастрофата с Местан: Карах с 90-110 км/ч - 1

Юсеин Тефик, бащата на загиналото бебе от инцидента с Лютви Местан, застана за първи път пред камера, но отказа да говори подробно за катастрофата. Той само обяви, че при инцидента е карал с между 90 и 110 км/ч.

Близките на загиналото дете са изпратили вече искане до Върховната касационна прокуратура тя да упражни контрол върху следствените органи в Кърджали как се води разследването и дали всички доказателства се събират по надлежния ред, тъй като близките изказват съмнение, че разследването няма да е обективно, а част от фактите могат да бъдат променени.

"Имало е видимост, той не е спрял на СТОП-а, минал е директно на средата на пътя и така е станало произшествието. Местан е виновен, той не знае закона щом не е спрял на знака. Като се огледаш наляво надясно - всичко се вижда", коментира дядото на починалото бебе Джавдет Сали пред "Нова телевизия".

Според близки на семейството Лютви Местан не е оказал помощ, не е слязъл от колата си и половин час е стоял в нея, докато дойдат полицаите.

"Ако беше спрял нямаше да се случи такова нещо. Има добра видимост, можеше да се спре, да се помогне и всичко можеше. Ако беше спрял, това нямаше да се случи", каза Ергюн Мюмюн, който е близък на семейството.

"Ако има закони в тази държава, то те трябва да са еднакви за всички нас", посочи дядото на починалото бебе.

"Дъщеря ми още не е в състояние да стане от леглото, все още лежи, не знаем какво ще ѝ се случи. Все плаче и как ще свикне без бебето, не знам. Вчера беше изписана от болницата в Кърджали", посочи още той.

"Притесняваме се, че може всичко да се потули. Той има пари, има мощ и ще ги подкупи. Вярваме на държавата. Страх ни е от богатите", заяви още Ергюн Мюмюн.

Както е известно, съдът в Кърджали отмени постановлението на прокуратурата, с което беше отнета книжката на Лютви Местан след катастрофата, при която загина 6-месечно бебе.

Решението на съда е окончателно и не подлежи на протест или обжалване. Така сега лидерът на ДОСТ ще може отново да управлява моторно превозно средство. Срещу Лютви Местан е повдигнато обвинение за причиняване на смърт на пътя по непредпазливост.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 s7un7

    106 4 Отговор
    Вие го избрахте този ...
  • 2 ЕдинПът

    117 6 Отговор
    Направиш малко нарушение - отнемат ти книжата. Направиш голямо престъпление ... съда отрежда, че трябва да ти се даде книжата и никой не може да го задължи. Този не усеща ли, че с тази си наглост ... само ще загуби още повече и малкото уважение, което евентуално симпатизантите им са имали ?
  • 3 Ограничение 60

    73 58 Отговор
    А ти караш със 90-110,което ме навежда към мисълта че послъгва лекичко с едни 20-30км./ч.!!!Не защитавам по никакъв начин Местан ,но май трябвало да е с болид от Ф1 ,че да се изнесе от този стоп за да не се случи това при условие ,че таткото с БМВ е36 е летял поне със 110км.ч. надолу , само като знам какви екземпляри ги карат тези каруци на по 20г. и се мислят за безсмъртни.Жалко за детето,а таткото другия път да мине поне със 150км.от там белким му дойде акъла и осъзнае какво е направил

    Коментиран от #23, #33

  • 4 Boxer

    51 7 Отговор
    Колкото местанчо драпа към свободата толкова повече се отдалечава от подкрепата на хората за ДОСТ. Никой не иска да го представляват егоисти и страхливци.

    Коментиран от #78

  • 5 Ники

    56 22 Отговор
    Значи , инциденти се случват ... хич не го харесвам тоя Местан .. турчин , че и от мазните ... обаче ... е добре да се разглеждат нещата правилно ... при инцидент .. в 99% от случаите са виновни и 2 мата водачи ... дори да не си нарушил ти .. правилата и да речем , някой те засече .. не означава , че трябва да се наденеш в него .. Бебенцето е починало не защото се е случил инцидент ... а защото не е било в специалното кошче за кола ... Родителите сега са за съд !! толкова малко бебе в кола и държано на ръце може да го убият и резки спирачки .... Незаконно е да нямаш кошче ... следователно .. вина за катастрофата има Местан ... но вина за смърта на детето имат родителите му !!!!

    Коментиран от #24, #32

  • 6 читател

    43 17 Отговор
    Прости хора и сами се прецакват. Свекърът казва - със 100-110 е карал, не повече, и шофьорът потвърждава - 90-100 .....
    Май те не знаят закона, защото това е много висока и неразрешена скорост извън магистрала ....
  • 7 Тъпет

    48 11 Отговор
    На кръстовище със 110 си е чисто САМОУБИЙСТВО.

    Коментиран от #73

  • 8 А дано

    41 26 Отговор
    Утре може и вие да сте на мястото на Местан и някой олигофрен със 120 да ви надене и ВИЕ да сте виновни.
  • 9 Детеубиец

    47 11 Отговор
    Крил се е като мишка,докато дойде полицията,за да не му цепне манерката,бащата на детенцето.Изрод гаден.
  • 10 Все плаче и как ще свикне без бебето

    7 31 Отговор
    Ее друго ше и изтропа пумака😂😂😂таман пак ше се празни кат невиждал😂😂😂

    Коментиран от #35, #76

  • 11 Голям Слон

    40 6 Отговор
    И двамата са за наказания: единия за смърт в следствие на безотговорност, а другия за безотговорно шофиране. На мен специално ми стана ясно кой всъщност е убил бебето - Лютвито, че не е спрял на стопа и от удара е загинало детето или това се е случило някъде там в канавката... Лютвито, ако бил спрял... И ако бащата не беше карал с 90-130, детето можеше и да е живо. Но когато се обърне колата... Другото го знаете.
  • 12 ооооо нееее

    35 9 Отговор
    Бооожее колко е тъпо това момче от снимката,сам се признава за виновен.Пък и не осъзнава,че е виновен .Дай им на неграмотниците с втори клас БНВ и им гледай простотиите.
  • 13 Васил

    26 5 Отговор
    Законите във България са за робите а не за такива като Местан
  • 14 ЕЙ ТАКА СПОДЕЛЯМ ВЪЗГЛЕДИТЕ СИ

    39 3 Отговор
    И това момче не е без вина, и със сто км да се е движел пак е виновен.
    Той не осъзнава какъв автогол си вкара с тези признания за скоростта с която се е движел, и ако няма и спирачен път.
    В съда се има пред вид всичките тези подробности.
    Разбирам мъката му , но не трябваше да казва тези неща.
    За съда има значение дали е направил всичко възможно за да предотврати ПТП.
    Всичко се анализира до най тънката подробност, а пътят не е автомагистрала.
    Дори и аутобан да е , трябва да направиш всичко за да избегнеш ПТП .
    А в случая , незнам дали има спирачен път? Че се е движел с превишена скорост е ясно по негови признание .
    Демек и той попада към виновните , не можеш да се движиш хамалската .
    Нищо че е пътжс предимство, бе ще му лепнат и други нарушения съм сигурен.
    Човекът дори не подозира за изненадите които го очакват.
    Жалко за смъртта бебето , и напоследък се зачестиха случаите с фатален край.
    Бъдете умни шофьори, едно малко разсейване води до трагичен край или до големи проблеми.
    БЪДЕТЕ ПРЕДВИДЛИВИ КОЛЕГИ ,ХИЧ НЕ Е ШЕГА РАБОТА.
  • 15 СТИГА ВЕЧЕ

    29 18 Отговор
    СЪС БЕБЕШКО КОШЧЕ СРЕДНО КАЧЕСТВО НАГОРЕ >>> ЗАКРЕПЕНО ПРАВИЛНО ... СЛЕД ЗВЕРСКИ УДАР ЩЕ Е ОЦЕЛЕЕ САМО БЕБЕТО !!!!! ЗА ТОВА Е ЗАБРАНЕНО В ЦЯЛ СВЯТ И У НАС БЕБЕ БЕЗ КОШ ДА СЕ ТРАНСПОРТИРА !!!!! 20 ГОДИНИ ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА РОДИТЕЛИТЕ ТИЯ ИЗРОДИ ДЕТО СА СИ ВОЗИЛИ ДЕТЕТО БЕЗ КОШ !!! ВИЕ ОСЪЗНАВАТЕ ЛИ ... ЧЕ АКО БЕБЕНЦЕТО БЕШЕ В КОШ СИГУРНО НИКОЙ НЯМАШЕ ДА ЗНАЕ ЗА ТОЯ ИНЦИДЕНТ ... НА ДЕН СА ПО 200 ТАКИВА .... БЕБЕТО ОБАЧЕ ДОРИ ПРИ ЛЕК УДАР Е МНОГО КРЕХКО И НЕ СЕ ДЪРЖИ НИКЪДЕ ... ТАКА , ЧЕ 20 години ЗАД РЕШЕТКИТЕ НА ТИЯ СМОТАНЯЦИ ... РОДИТЕЛИТЕ !!!!!!!

    Коментиран от #17

  • 16 И какво очаквате да направи

    21 22 Отговор
    В случая Местан този въшльо с е36-цата е летял ниско със поне 110 на ограничение 60км. Бих казал ,че Местан е искарал късмет този можел да се забие директно при него от което птърване няма ,нормално е да е билв шок , не знам въобще дали има такъв човек да му се натресат с над 100км. в час и да е в състояние да ходи да помага поне първите 10 мин.

    Коментиран от #56

  • 17 Голям Слон

    34 5 Отговор

    До коментар #15 от "СТИГА ВЕЧЕ":

    Глупости! Щяло само бебето да оцееле, ако било в кош. Никаква гаранция за нищо няма, особено когато имаме страничен удар, както в този случай. Нас едно време само в кошчета и седалки ни транспортираха. Просто годините бяха други: по-малко автомобили, по-малко шофьори, минимум % с купени книжки, по-бавни и маломощни автомобили. Седалката и столчето не са панацея. Вероятно малко увеличават възможността за оцеляване, но МАЛКО! Неразумно каране и кофти удар обезсмислят каквито и да било средства за активна защита.

    Коментиран от #21, #37

  • 18 266

    21 9 Отговор
    Хм, на кръстовища, разклони и т.н., обикновено има 60км/ч ограничение. И да не е спрял на стопа Павката, със 60км/ч като наковеш спирачките може пак да стане ПТП, но не и такова! Лека му пръст на бебето, то най-малко виновно от цялата работа...

    Коментиран от #20

  • 19 ДДРОнег

    24 8 Отговор
    Обикновено при кръстопътища има ограничение на скоростта до около 60-70 км/ч.
    А местан, т.е агент павел си е мишок, който се е крил в колата, вместо да помогне чисто човешки с каквото може !!!

    В нормална държава този, освен че ще лежи в затвора, щеше най-малкото да е аут от политиката !!!
    Но като се има предвид какви са неговите фенове, съм сигурен, че пак ще има бунаци да гласуват за него !!!
  • 20 333

    17 10 Отговор

    До коментар #18 от "266":

    Обикновено на кръстовища има 60, на това кръстовище няма.
    Местан е блял, вероятно в телефона, или е говорил по телефона. Дали е карал човека с 90 или 100 не е от толкова голямо значение.

    Коментиран от #43

  • 21 СТИГА

    15 11 Отговор

    До коментар #17 от "Голям Слон":

    Пич ти май не си на ясно ... с бебешките кошчета ама хич !!!! търпят всякакви удари и смачквания ... и ще ти кажа нещо .. Броят на колите едно време и сега е абсурдно различен ... възможностите за инцидент са стотици пъти в повече ... скороста в 2019 год не е като в 1976 където 100 км/ч е било върха на сладоледа ... БЕБЕ БЕЗ КОШ Е УБИИСТВО !!!!!!!!!

    Коментиран от #25

  • 22 12345

    28 1 Отговор
    Бащата е летял с 120, а Местан го е лепнал отстрани и оня е излетял от пътя. Детето не е било в столче. Абе и двамата са виновни, но разбира се Местан е основния виновник.
  • 23 От кочината

    16 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ограничение 60":

    Първо бенвето не е Е36, второ ти виждал ли си катастрофа с 150км, предницата на Файтона нямаше да е има а бенвето щеше да е на три част и всички щяха да са мъртви.
  • 24 Бай Благой

    18 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ники":

    Глобата за дете без кошче е 50лв представи си???!!
    Трябва минимум 500лв да я направят!!
    За да се сетят някои кратуни че това е което спасява живота на детето...същата работа е и с коланите.
    А тоя пич наистина не е от съобразителните, щом е мислел че някой ще му спре и ще му даде предимство. Просто трябва да е нащрек винаги за такива джигити ...като Местан, те са почти навсякъде.
    Като гледам мястото на Фау Вето ми се струва че Местан е излезнал и в последния момента е видял връхлитащото бе ен ве....и е спрял.
    Не оневинявам мазника Местан ама ми се струва че и този пич има вина и то не малка.
    Да почива в мир бебенцето! :( :( :(
  • 25 Голям Слон

    18 3 Отговор

    До коментар #21 от "СТИГА":

    С бебешките атрибути може и да не съм изцяло наясно, понеже за последен път баща станах преди 20 години, но с анатомията съм на ТИ. Сега, ако ти продаваш кошчета, столчета, седалки и пр. "животоспасяващи" атрибути, то това е друг въпрос. Човешкото тяло е изклютичено уязвимо на странични удари. Особено на тях. Да не говорим за бебе, което е нямало и месец. Знаеш ли при колко км/ч челен удар човек остава без глава? Едва ли.... Дори и тялото да ти остане на седалката, без глава не можеш да живееш, нали? Или ти правиш изключение?

    Коментиран от #29

  • 26 антрашпиц

    18 2 Отговор
    Абе тоз глупак как пък никой не го посъветва да не казва ,че е карал със 110км в час..
  • 27 dimitrov

    11 2 Отговор
    Дали такова щеше да е решението ако участниците в тази катастрофа бяха с разменени позиции: Ако в едната кола беше семейството на Местан и беше загинало неговото дете, а в другата кола беше само бащата на убитото дете!?
  • 28 торашко

    11 3 Отговор
    Напоследък съм свидетел как масово започнаха ей така да изкачат, въобще не се съобразяват със знака СТОП, с това че излизат на път с предимство и т.н. И с 80,00 км/ч да караш , ако някой ти изкочи , как да реагираш. Ами ако, тоя човек е направил опит да избегне удара и хоп в насрещното се движи кола, какво става …………?
  • 29 HAHA

    12 8 Отговор

    До коментар #25 от "Голям Слон":

    Пич главата на бебето е вътре в кошчето което е фиксирано и става като капусла при удар и НЕ не продавам ... кошчета ... и да със сигурност не пази от всичко ... ама както при тази и при други .. катастрофи ти гарантирам на 100 % че с кош това няма да се случи ... НЕ СЛУЧАЙНО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО БЕ !!!!!!! Е ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ ЕКСПЕРТИ мрат малките бебенца .... БЕБЕ ВЪВ КОШ Е ПО ДОБРЕ ЗАЩИТЕНО ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАСАЖЕРИ !!!!! Пусни си гледай КРАШ тестове има ги навсякъде !!!!!

    Коментиран от #31

  • 30 Съвет

    12 0 Отговор
    Обади се на Доган да ти прати адвокат, защото теб ще те искарат виновен!!!
  • 31 Голям Слон

    10 7 Отговор

    До коментар #29 от "HAHA":

    Пич казвай на баща си. Към мен никак можеш да не се обръщаш. Не можеш да фиксираш бебето в кошчето, бе, ум! Не можеш! Трябва да го хванеш с каиши през главата и долу в краката, че да не шава. Тогава може и да оцелее хайвана. Пълни глупости пишеш. Осъзнай се. Възрастен човек можеш да се стегне при опасност и сблъсък. Детето как ще го направи ми кажи. И то на такава възраст - току що родено. Каквото и да ми пишеш, не можеш да ме убедиш, че такива столчета и седалки спасяват детски живот. За поред път да подчертая, особено при страничен удар. Системно си пропускал часовете по анатомия, ако изобщо си я учил някога. По физика също. Не ми отговори на въпроса. Прочете ли го изобщо?

    Коментиран от #40, #42

  • 32 ТТТ

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Ники":

    Ники Тебе на столче ли те возеха като малък
  • 33 Шляхтиц

    17 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ограничение 60":

    Съчувствие и съболезнования към пострадалото семейство. За най-голямо съжаление от 50, 100 коментиращи, само двама, трима имаме подобно на Вашето мнение. Познавам тези пътища. Скорост 50, 60 км/час е пределна за тях. Съболезнования към пострадалите, но не съм много сигурен, ако катастрофата не беше станала на това кръстовище, на следващия по-остър завой не би се повторила тази трагедия. Считам, че в случая Местан или Иван или Стоян се е оказал в лошия момент на лошото място. ......
  • 34 рейсърната бургия

    11 9 Отговор
    Жалко за детето, но и бащата е карал бързо, щом казва 90-110, значи е било към 150-180, ако е карал над ограничението, Местан не е виновен!
    За това си има ограничения, за да може водачите да реагират. Единият резач, другият резач и двамата с бързи и мощни коли и ей го резултата!
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Лютви

    9 10 Отговор
    С 90-100 ако беше нямаше да летиш в полето и колата да е на скрап!

    Коментиран от #48

  • 37 Гошко

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Голям Слон":

    Вие не разбрахте ли че удара не е страничен. Или

    Коментиран от #39

  • 38 Ивана

    9 4 Отговор
    Местан е изключително противен,антипатичен,деградирал,лицемерен турчин,Ами прав ти път към Турция махни се най после от България вече и твоя етнос те ненавижда,махни се
  • 39 Голям Слон

    1 4 Отговор

    До коментар #37 от "Гошко":

    А какъв е бил ударът? Съдейки по файточето на Местан, няма какъв друг да е бил. Смачкана му е предницата. Излизал е от знак Стоп. Как ли трябва да са се ударили?! :-)
  • 40 Луд

    10 8 Отговор

    До коментар #31 от "Голям Слон":

    Явно не си виждал кошче за новородено .Монтира се обратно на движението и да,главата му е фиксирана от самата позиция.Като космонавт е.Ти си мислиш за другите седалки ,но те са различни.
  • 41 КОЧА

    3 1 Отговор
    АБЕ НЕ ЗНАМ -- АМА ТОВА Е РЕКЕТИОРСКА -- ДЬРЖАВА -- ЗА ВСИЧКО ТИ ТЬРСЯТ ПАРИ ДА ДАВАШ -- АБЕ ЧОВЕЧЕ -- ОТ КЬДЕ ДА ГИ ВЗИМЕМ ВЕЧЕ -- ВИЖ КОЛКО ЛУДИ ИМА ПО УЛИЦИТЕ -- ТИ СЕ ВОЗИШ В ЛИМУЗИНА И САМО ГЛЕДАШ ПРЕЗ СТЬКЛАТА -- РАЗХОДИ СЕ И ВИЖ КАК ЖИВЕЯТ -- БЕДНИТЕ ХОРА ИЗСТРАДАЛИТЕ -- БЕЗУМНИ ПОЛИТИЦИ - НИЕ НЕ ПОЛУЧАВАМЕ ВАШИТЕ ЗАПЛАТИ -- НО ЩЕ ДОИДЕ И ВАШИЯТ КРАИ - ЩЕ СЕ НАЛАПАТЕ И ЩЕ ПОВРЬЩАТЕ -- НАКРАЯ - РЕКЕТИОРСКА ДЬРЖАВА ........................................................................
  • 42 Ники

    6 5 Отговор

    До коментар #31 от "Голям Слон":

    ТИ СЕ БАЗИКАШ НАЛИ ????????? ЧЕ ТОВА Е БЕБЕШКО КОШЧЕ С КАИШИ КАКТО ИМ ВИКАШ ОТ 6 МЕСТА ... ТЕ СА ТАКИВА РАЗБИРА СЕ ????????????? ЗА ДА НЕ МЪРДА !!!! И Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПО ЗАКОН !!!! И ВСИЧКИ ДЕТО ПОЗНАВАМ И АЗ ГО ПОЛЗВАМЕ ТИ НОРМАЛЕН ЛИ СИ БЕ ????
  • 43 266

    9 1 Отговор

    До коментар #20 от "333":

    Не защитавам никого, ако задкормилното устройство в двете коли беше от добър материал, това нямаше да се случи... и единия е нямало да кара бързо и другия е щял да се огледа... абе... трагедия...
  • 44 Бай Ставри

    7 7 Отговор
    От това което се вижда на снимките , това е второстепенен път , а не магистрала ! И колко е максималната скорост за второстепенен път - 90 километра в час!Това означава , че бащата е спомогнал за убийството на собственното си дете !Той самият говори че е карал със 110 км/ч...с което си слага сам примката на шията , ама нали е прост помак ...сега ще гледат да издоят Лютфито с едни 100 хилки , но ще получат не повече от 10 000 лева . За да си купи ново БМВ / на старо/.
  • 45 Местан е виновен

    7 3 Отговор
    В случая само затова, че е Местан. Ако беше Иван всички които сега го обвиняват щяха да са на противното мнение. Затова България никога няма да се оправи.
  • 46 БатВенци

    2 1 Отговор
    То на снимката как прилича, напомня на Чавдар Янков футболистчето
  • 47 Иво

    9 2 Отговор
    Че Местан е виновен е почти сигурно. Но, че пред такива кръстовища ограничението е 60 или по-малко в 90% от случаите , също е факт. Когато Бай Ганьо се научи да спазва правилата, тогава да се жалва. Като караш с над 100 преди кръстовище, значи или си идиот , или не уважаваш своя и живота на хората около теб. Колкото на Местан трябва да му тежи тази смърт, толкова и тоя "баща" дето се жалва...

    Коментиран от #49

  • 48 СЮЛЕЙМАН ПАША

    6 9 Отговор

    До коментар #36 от "Лютви":

    САМО ДА ВИ КАЖА КОЛАТА НА БУСТАН Е БРОНИРАНА И МОМЧЕТО Е ИЗБЯГАЛО В ЛЯВО ДА НЕ ГО УДАРИ ВЪВ ВРАТИТЕ ЧЕ ТОГАВА ЩЯХА ДА ЗАГИНАТ ВСИЧКИ А ДА ВИ ПИТАМ КОЛА ДВИЖЕЩА СЕ СЪС 90 100 КМ БЕЗ СПИРАЧЕН ПЪТ КОЛКО ЩЕ СЕ ТЪРКАЛЯ В ТОВА ДЕРЕ МОЖЕ БИ 20 30 МЕТРА АМАН ОТ СПЕЦИАЛИСТИ А И ТАЗИ ТОАЛЕТНА ЗА ДА ВДИГЕ 150 КМ ЩЕ И ТРЯБВА СТАРОТО ЛЕТИЩЕ ДО ПЛОВДИВ ВЪЖЕ И ЖИ ТИ АР ОТПРЕД
  • 49 УМЕН

    7 1 Отговор

    До коментар #47 от "Иво":

    РЕДНО Е ДА МУ ТЕЖИ 4 5 ГОДИНИ В СОФИЙСКИЯ АКО БЯХМЕ В ГЕРМАНИЯ А НЕ ДА МУ ОТМЕНЯТ СМЕШНАТА ГАРАНЦИЯ ТОЙ ГОРКИЯ НАГЛЕЦ НЯМА ПАРИ А КОЛКО РОШВЕТ ЩЕ ПЛАТИ ДА ГО ОПРАВЯТ
  • 50 БОЙКО БО

    5 7 Отговор
    НЕЗНАМ ЗАЩО МИСЛИТЕ ЧЕ ДА СЕ УДАРИШ СЪС 100 КМ Е НЕЩО ОБИКНОВЕНО КОЛКО ОТ ВАС СА КАТАСТРОФИРАЛИ СЪС 100 И СА ОТЦЕЛЕЛИ ДА РАЗКАЖАТ
  • 51 ХИТЛЕР

    9 3 Отговор
    УМНИЦИ, ШОФЬОРА КАЗВА 90-110км/ч,значи изобщо не е погледнал километраж, значи несъобразена неизвестна скорост_1 нарушение, неспазване на ограничителен знак _2 нарушения, необезопасено бебе _3 нарушения!?!? Местан, отнемане на предимство и неспазване на СТОП 2 _нарушения!?!? ДВАМАТА РЯЗАНИ ПОМАКА + ТОЗИ КОЙТО ИМ Е ДАЛ КНИЖКИ СА ЗА ЗАТВОРА!! ЖАЛКО ЗА ДЕТЕТО ПОГУБЕНО ОТ ДВАМА ТЪПАНАРИ!!!
  • 52 КОЧА

    1 1 Отговор
    АБЕ ТООО ТУРЧИН КАТО ГЛЕДАМ НЕ Е ДОБРЕ С ОЧИТЕ ДА НЕ Е ЗАВАРЧИК - ДА ГО ПРОВЕРИМ .............................................КАКВО РАБОТИ ..........................................................................................

    Коментиран от #53, #54

  • 53 ГЛУПАВ

    2 3 Отговор

    До коментар #52 от "КОЧА":

    ЗА ЗАВАРЧИЦИТЕ ИМА ОЧИЛА А ЗА ТЕЗИ С МАЛКО МОЗЪК В ТУМОРА НЕМА ОЛРАВИЯ
  • 54 МЕСАРЯ

    1 2 Отговор

    До коментар #52 от "КОЧА":

    НЕ ГО ПРИЕМАЙ ЛИЧНО
  • 55 Цацацеца

    5 2 Отговор
    Цацаров ОСТАВКА!
  • 56 Резнак,

    4 3 Отговор

    До коментар #16 от "И какво очаквате да направи":

    Там няма ограничения. Пишеш си глупости ей така, за самото лаене. Ясно, че си антибългарин-срам от Доста.
  • 57 БайТошо

    6 1 Отговор
    На всяко кръстовище имоти ограничение от 60 км.
  • 58 Николай

    3 0 Отговор
    БМВ + празна глава = ПТП. Германците са виновни, че произвеждат БМВ и Фолксваген.
  • 59 дявола

    4 0 Отговор
    Не че защитавам Местан но защо всичко пада върху него скороста убива е не спиране на стоп. Яд ме е за детенцето но било ли е във столче закрепено за колата със колан
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 дявола

    1 1 Отговор
    Трябва камерите във колите да станат задължителни за да няма този виновен онзи виновен камерите ще покажат това.Нямаш камера няма преглед и това е. Изискават се какви ли не щуротии а важни работи се пропускат
  • 62 гнида

    3 1 Отговор
    Иронията на живота ! Вие гласоподавателите на местаня и доганя сега страдате от тях , защото ги направихте недосегаеми с вашите гласове !
  • 63 293

    3 0 Отговор
    Дреме му на Местаня с колко си карал! Той си се движи ВИНАГИ с предимство!
  • 64 Хайл

    1 1 Отговор
    Дали ако вместо СТОП на знака пишеше ДУР детеубиеца щеше да спре... жалко че си е отишло това детенце
  • 65 Коко от Пловдив

    2 2 Отговор
    Следващия път аз ще съм там с камиона Места не,излез ми на пътя пак без да спреш!
  • 66 123

    3 0 Отговор
    Много приказки, много нещо, ама накрая нищо! Какво е станало само те си знаят! На този път ограничение няма, няма знак! Пътя от който излиза VW-на се намира между два завоя, на около 200 метра отстояние от всеки, или поне така изглежда! При скорост от 100 км. в час кола от завоя ще се появи на мястото на стопа след около 7 секунди, а при по висока скорост и по бързо! Не защитавам или обвинявам никой, но по изглежда 'Файтона да е излязъл при чист път и в последствие да е 'настигнат' и ударен от другата кола! Или пък Местан е видял колата в последният момент и е спрял, но 'бавареца' вече е нямало къде да ходи! Варианти хиляди!
  • 67 965

    0 0 Отговор
    бен грийл вчера плати 10 000 лв. глоба за убита жаба в рила......

    ...а местан


    .....това вече е върха на порнографията
  • 68 Ергюн Мюмюн

    2 1 Отговор
    Да оточня само , че ако беше спрял всичко щеше да се помогне , видимост , знаци нямаше как да ги има тези работи . Децата станаха вирус.
  • 69 волен сидеров

    2 0 Отговор
    лъжи яко,сам си е виновен.мъстан ще го оправдаят .който е минавал от там знае точно дали има видимост или не при тази скорост около 140-150 км е карал
  • 70 Бачо

    2 0 Отговор
    Жалко за бебето. Много. Но , ти , бащата си абсолютно опасен и безотговорен човек към всички. Първо - там трябва да караш с 60, обикновено толко е ограничението на кръстовища извънградско. Дори и да няма знак - пак трябва да го мислиш. 2. ИМА кола на кръстовището. Значи трябва да можеш и да спреш!!! ако те засече. 3. Возиш 2 деца. Твоите!!!!!!!!! Без коментар. 4. Караш с 20км превишена скорост извънградско/ако няма ограничение с знак - не знам/. това са 200 лв глоба примерно, ако има знак - 400 лв. Това за инфо. щото правилник не четеш. 5. Старото ти БМВ кой го знае в какво състояние е. За да караш бързо. 6. НЕ СЪМ защитник на Местан. Но той ще получи условна присъда, заради точките , които написах по-горе. 7. НАЙ-ВАЖНОТО - такива като теб са опасни за всички и трябва да се санкционират. И последно: Жалко, жалко за детенцето. То е най-невинно и най-пострадало от глупостта ви. Защото утре пак ще караш с 90-110 там. Ако не те одрусат с една глоба, за която да работиш 3 месеца. Иначе няма да стане.
  • 71 Бачо

    6 0 Отговор
    И пак чета статията и полудявам. Ти идиот ли си , бе! Как ще минеш през кръстовище с 110 км в час! Неграмотен ли си , книжката ли си купи, селски тарикат ли си кво си. Сещам се как са направени тези кръстовища от Русе до Букурещ . Има направени малки кръгови кръстовища, за намаляване на скоростта. Пак има път с предимство. Като си тарикат - мини със скорост над 50 - да те видим по таван. И тук така трябва да се прави. Защото сме прости и си мислим , че е геройство да не намаляваме. Добрият шофьор кара бързо там където е право, чисто и няма конфликти точки. Същият този, добър шофьор намалява, минава през кръстовище с готов крак на спирачката и после пак газ. Като искаш да бързаш. Безопасно. Като имаш пари за глоби. В Европа. Тук предстои. до 2 години. Що не ходите да се изцепите в Австрия,Швейцария, Гърция , Турция? Карам кола от 36 години, нон-стоп из София, понякога и в чужбина. Нагледал съм се на много. Винаги си мисля , че трябва да сме по-отговорни. Опитвам се и аз.
  • 72 Бачо

    2 0 Отговор
    Това са неграмотните гласоподаватели и на Доган и на Местан. И бащата на бебето и дядото. А ако Доган беше на мястото на Местан? А? Какво щеше да каже дядото за сокола? Мисля си на глас. В случая основната причина за трагедията е превишената скорост. Факт. Ако беше с 60 щеше да има само счупени ламарини и фарове. Жалко
  • 73 Чичо

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Тъпет":

    "видях , че имаше кола, но прецених , че ще спре."..............коментарът е излишен. Прав си.
  • 74 юрист

    2 1 Отговор
    А защо бащата не е подсъдим също - "за причиняване на смърт по непредпазливост" ????????????????????
  • 75 okoo

    1 0 Отговор
    Жалко само за невинния живот...
    Иначе е ясно - правосъдие няма да има.
    Един депутат, един министър, един президент, един премиер .... не помня да сме имали затворник?!? А вие?
    Местан си го мести в момента ... няма да лежи и ден, ще плати там някви дребни за протокола 10-20000 макс. За него пари за семки, за обикновения човек годишен бюджет. Ма...ицата им и изедници - ненаяли се!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 vasik atanasova

    1 0 Отговор
    лютвито е напълнил памперса
  • 78 vasik atanasova

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Boxer":

    евала добър коментар
    аз няма да пиша
    твоя стига
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове