Last news in Fakti

9 Май, 2019 10:46 4 199 38

Иво Христов: ГЕРБ създаде каста от евромилионери

  • иво христов-
  • евромилионери

Изборите на 26 май са ключови, тъй като ще предопределят политическата ситуация в България, категоричен е той

Иво Христов: ГЕРБ създаде каста от евромилионери - 1
Снимка: БГНЕС

"ГЕРБ взима банкноти от единия ни джоб и ни пуска стотинки в другия джоб. Банкнотите - това са милиардите евро за България, които се материализират в резиденции, вътрешни асансьори и къщи за гости, а стотинките това са обещанията от турнето на премиера – тук за болница, там за детска градина. Ако не се връзваме на тази очевидна манипулация, трудно ще бъдем манипулирани.

Изборите на 26 май са ключови, тъй като ще предопределят политическата ситуация в България. Те съдържат два залога – национален и европейски. Националният е в това „БСП за България” да победи ГЕРБ. Без това условие всеки следващ избор в България ще бъде предварително компрометиран”, това каза в Стара Загора пред журналисти кандидатът за евродепутат от листата на "БСП за България" Иво Христов.

„ГЕРБ купуват изборите, премиерът Борисов е на промоционално турне из страната и обещава милиони навсякъде откъдето мине. Това не прилича на избори, това са ориенталски маниери в правенето на политика”, подчерта Христов. По думите му националният залог е да съхраним правото на българите да избират своите управници и да им търсят отговорност. Той изрази недоумение относно бавенето на „оставката на министър Порожанов, тъй като е обект на няколко скандала едновременно – не чувам никакъв коментар нито от него, нито от министър-председателя Борисов”.

Според Христов европейският залог на изборите се състои в съставянето на нов европарламент, който да изведе Съюза от кризата, в която се намира. „Криза, която започва от проблема с Брекзит, който блокира работата по всички останали теми и която се простира върху всички държави от Съюза във вид на загуба на доверие в европейския проект”, заяви Иво Христов пред препълнена зала с избиратели. Той и депутатите от „БСП за България” Драгомир Стойнев и Георги Гьоков се срещнаха с над 200 старозагорци.

„Има две нива на дискриминация, едното - финансиране по политически признак, а след това идва и финансирането на наши хора. Когато влязат пари в една община, те не отиват за благото на всички жители, мисля че това не се нуждае от документи и обяснения след гръмналите серийни скандали през последните месеци”, коментира кандидатът за евродепутат темата за качеството на живот. „Макар че управляващите и лично министър-председателят започват твърдо да заявяват, че не се интересуват от резултата на тези избори и ще стоят тук до дупка. До дупка ще рече, докато се избере нов главен прокурор, който да чадъросва всичките злоупотреби на сегашните властници, а те гърмят по една дневно, понякога и по повече, това е причината за тяхното упорство” – така коментира въпросите на гражданите, свързани с управляващите. Участниците в срещата дискутираха суверенитета, защитата на интересите на България, въпросите на отбраната, транспорта, външната политика.

„Силата на БСП е, че сме заедно и защитаваме винаги интересите на гражданите, тези избори ще ги спечелим”, заяви на финала на срещата Драгомир Стойнев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само питам

    21 6 Отговор
    В Европа искат ли допуск за класифицирана информация

    Коментиран от #20

  • 2 тони

    21 24 Отговор
    бсп стават раздразнителни когаот някой почне да ги застига по брой милионери

    Коментиран от #36

  • 3 ПЕТКО

    23 10 Отговор
    Нито БСП, нито ГЕРБ. Няма, за кои да се гласува.
    Видя се че всички крадът до един.

    Коментиран от #11

  • 4 Асен

    19 6 Отговор
    Иванчева номер 11
  • 5 Земния раи е в Брюксел

    19 15 Отговор
    И тоя иска да Краде, ми то сладко как няма да иска? Поредния " Бареков" който ще ни оправя.
    Ако не видя снимката все едно Барека го е казал това!!!
  • 6 fnf

    2 12 Отговор
    za DPS
  • 7 Коко

    20 5 Отговор
    А пловдивският бесепар Гергов какъв милионер е? Сигурно във виетнамски Донги.
  • 8 Citizen X

    18 12 Отговор
    Кастата евромилионери, я създаде БКП преди тридесет години. Иво Христов сигурно не е бил на планетата Земя през това време!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Тръмп

    15 19 Отговор
    Обикновен комуноиден лъжец!!!:):):)

    Коментиран от #12

  • 11 бл.134 в Зап. парк

    11 5 Отговор

    До коментар #3 от "ПЕТКО":

    И той е един от тях
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Насо

    17 0 Отговор
    На тези избори не знам,кой ще гласува аз не пропускам избори, защото съм човек и имам право на глас, но на тези наистина не знам , какво да правя. Гласуваме за човек , на който му оправяме живота , а на него за нашият не му дреме(Бареков) не съм гласувал за него никога. Истината е че богатите стават все по-богати , а бедните още по-бедни.

    Коментиран от #28

  • 14 Bahti

    8 1 Отговор
    Те първа Идва Кючека. Когато не остане ни един на Територията, кой ще изплати милиардите Грабеж.
  • 15 Госあ

    12 15 Отговор
    Много жалко ще бъде, когато герб и т.нар. патриоти спечелят и на тези избори. Не искам да бъда черноглед,но така ще стане най вероятно.

    Коментиран от #19, #29

  • 16 Глесувам за Местан

    6 12 Отговор
    В турската империя ще се живее по добре
  • 17 Дебелоочие

    8 5 Отговор
    и наглост. Да твърдиш в руски пропагандни антибългарски филмчета че заради Евросъюза сме пред разпад какъвто не е бил по турско и да се натискаш за европарламента!? И, вярно, тоя получи ли последно достъп до класифицирана информация? Ако не, защо? Защото службите са сметнали, че е заплаха за националната сигурност?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Димитърд

    13 8 Отговор

    До коментар #1 от "Само питам":

    Другарю Христов вашата партия управлява България вече 60 години. Няма как да се намери друга по крадлива партия от БКП=ДС=БСП, защото те са номер едно на самотното първо място по грабежа на България и българите. Всички български олигарси са само от БСП, ДС и ДПС, а всичко друго е лъжа и откровена бесепарска манипулация.
  • 21 Истината

    16 5 Отговор
    Гербазата шайка ограби и почти обрули държавата.А който иска това да продължи,нека си гласува за престъпната банда.

    Коментиран от #26

  • 22 Истината

    8 3 Отговор
    Да се чете гербавата
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Червен чеп

    6 1 Отговор
    За разлика от БСП, които нямат пукната пара, ха ха ха.
  • 25 Димитърд

    10 6 Отговор

    До коментар #9 от "Batushka":

    Имаш много поздрави от олигарсите Арабаджиеви, Баневи и Стайков все от БСП ДС и за това вият на умрело. Всички олигарси и милионери са от средите на БКП, ДС, БСП и ДПС заедно с техните руски партньори. Бесепарите вдигат шум до небето защото Бойко вкара в ареста три известни олигархични фамилии от БСП. Иво Христов няма допуск до най важните тайни на държавата България, а той иска в ЕС и ЕП да ходи по поръчка на шефа си Радев и неговата партийна шефка Корнелия Нинова техноимпексова. Другарите подготвят кадрите за Европарламента, които ще бъдат троянският кон на Русия за да обслужват руските интереси, а не европейските и българските национални интереси. Като ще опитват да рушат единството на ЕС отвътре. Ще е голяма грешка да се гласува за евролистата на руската партия БСП, ВМРО, Воля и АБВ.
  • 26 Димитърд

    9 5 Отговор

    До коментар #21 от "Истината":

    Каква истина бе руско зомби? Над 60 години ни управляват кадрите на най крадливата БКП=ДС=БСП. Всички български олигарси и милионери са само от средите на другарите. Кой вкара в ареста фамилиите на олигарсите Арабаджиеви, Баневи и Стайков все олигарси от БСП. От квотите на обединените патриоти в държавната власт влезнаха кадри на БСП и ДС и ДПС. Не бъдете найвни балъци за да кълве те на лъжите и манипулациите на президента Радев и неговата шефка Корнелия Нинова техноимпексова, която е успяла да присвои над 2милиона долара чрез сделката с техноимпекс. Елена Йончева милиончева има 6 апартамента и две къщи в София и на морето, бореца срещу корупцията всъщност освен многото имоти има заведено дело за пране на пари, а сега искат да се опитат да пренесат корупцията в ЕС и ЕП. Както и да бъдат троянският кон на Русия обслужвайки интересите на Кремъл а не да работят в полза на европейската и националната сигурност на България.
  • 27 Зигфрид

    7 5 Отговор
    Този питекантроп в ЕП ли ?В никакъв случай !Това ще е позор за българската нация !Пенсионери, братя роми , хора не можещи нищо и искащи високи доходи, не гласувайте за този получовек , това е поредната измама .
  • 28 джак

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "Насо":

    затова аз няма да гласувам
  • 29 стоян

    5 2 Отговор

    До коментар #15 от "Госあ":

    До 15 ком -Много ще е жалко за комунистите ако не спечелят, защото доста се напрегнаха и пари похарчиха =но ще е по радостно за другите които мразим комунистите

    Коментиран от #33

  • 30 32579

    3 2 Отговор
    не ти прочетох целата статия ма като ти гледам мерака и ти искаш да се включиш в армията на евромилионерите, а като чета и колко партии са мераклии значи има *далавера*
  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 бела голяма са всички те

    3 1 Отговор
    Брадатко ли е,особено ако се шляе из Европа или има такова намерение,вяра да му нямаш.
  • 33 Госあ

    1 0 Отговор

    До коментар #29 от "стоян":

    Еми радвайте се, докато можете. Нека чалгата продължава,все някога би трябвало да ви омръзне или някой да ви я спре ;)
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Въпрос

    3 0 Отговор
    Ало брадатия, може ли да кажеш как Елена Йончева построи ТРИ КЪЩИ ЗА ГОСТИ НА морето и кога ще връща откраднатите пари. Аман от агенти на ДС.
  • 36 България

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "тони":

    ГЕРБ са недостижими в “правенето” на милиарди...

    Коментиран от #37

  • 37 Вай. Вай. Вай

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "България":

    Ша доказваш , че не е /набедяване, клевета, злепоставяне/ ! Кофти "упорна точка" ке паднеш право у панделата ! Закон на ЕС 2015 г. Важи за целия ЕС , Желя ти здраво ду.е ! ВЪВ. Ентернето се не губи нииищоо !
  • 38 Вай. Вай. Вай

    1 0 Отговор
    Нали този нарече 80% от Българите. "Дебили" ?!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове