1 Юни, 2019 09:56 30 154 153

Цветанов: Несправедливо е. Поканиха ме в друга партия

  • цветанов-
  • оставка-
  • коментар

Взимам решенията си дълбоко осъзнато

Цветанов: Несправедливо е. Поканиха ме в друга партия - 1
Снимка: БГНЕС

"Аз ще оставя без коментар думите на премиера. За тези 40 дни бях коректен, лоялен, не казах и една дума. Не смятам, че е редно, може би е само негово право да дава оценки на всеки един от нас, но аз смятам, че когато 18 години си бил с един човек, по-добре да запазиш хладнокръвие, да бъдеш уверен в това, което си взел като решение. Аз се гордея с това, че познавам Веско Маринов", каза по Би Ти Ви Цветан Цветанов, след като тази седмица подаде оставка от всички ръководни постове на ГЕРБ.

"Взимам решенията си дълбоко осъзнато", заяви Цветанов. На въпроса какво го е наранило от думите на Борисов, той отговори: "Нищо, защото за мен това е нещо, което не съм го виждал през всичките тези години, но ще се съобразя с неговото мнение. Хората са тези, които ще дадат оценка, не аз, нито той".

"Многообразието от различни виждания не трябва да те прави да даваш негативна оценка, аз с Веско Маринов се запознах когато бях заместник-кмет в столична община. Той е много ранима душа, но ако не е с тези си качества, той нямаше да бъде Веско Маринов". Така коментира той думите на Борисов за Веселин Маринов.

За решението да подаде оставка той каза: "Взех решението, разсъждавайки над 40 дни и когато отидох при Борисов във вторник, само да уточня, че предишната вечер говорих със съпругата си до 2 през нощта. Проведохме 3 часа и половина разговор. Третият вариант беше да остана в партията, но да нямам никакви контакти и изяви, но това редно ли е?", попита Цветанов. "Казах, че вариантите са само два, или работим както досега, или си тръгвам. Идва един момент, когато единият казва, че вече не си нужен, аз това нещо го усещам. Усещам, че има недоверие, което не е съществувало досега".

"Аз не съм човек, който ще сложи личното пред националното, партийното. Затова Борисов е в правото си да говори каквото иска, но и аз имам права и мога да говоря, лоша дума за Борисов няма да кажа, но мога да коментирам политически решения, които според мен са грешни. Аз съм бил винаги за евроатлантическата позиция на страната".

"Аз му благодаря, че през тези 18 години работихме заедно. Всичко, което се е случвало в партията, съм го споделял с Борисов", категоричен беше Цветанов.

Той заяви, че няма никаква информация, с която да държи премиера.

Относно новия апартамент той заяви, че имало много спекулации. "Замених двете жилища 200 квадрата със жилище, което е 239 квадрата и съм доплатил 100 000 лв. От всички собственици в нашата кооперация аз може би съм с най-скъпата цена. Тя не е под 1100 евро". Това ми е единственото основно жилище. Аз други собствености нямам, мит е, че съм си взел поредния апартамент".

"Когато хората виждат някаква несправедливост, нормално е да излизат с предложения. Вчера получих предложение от партиен лидер, да вляза в неговата партия", завърши Цветанов, като подчерта, че засега ще остане верен на ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bahti

    210 15 Отговор
    Цецу Мисли! Тва е виц. Гуменките са ти в асансьора!

    Коментиран от #32, #125

  • 2 Ооо

    103 10 Отговор
    Той знае какво пише в библията?

    Коментиран от #7, #72

  • 3 Ванга 2019

    105 12 Отговор
    Оставка на Цв. Цв. :)
  • 4 Цветан Цветанов

    117 31 Отговор
    Смешници И какво като сте ме уволнили имам пет-шест апартаменти ми дреме каза и още колко милиона евро в сметките да го духате смешен български народ захлеби яко Дреме ми на дядовия отивам си да си живее по Карибите смешници смешници и смешници имотите и милиони евро имам по сметките и смешници мизерници ще си живея живота и млади пички ще си почуквам Ами вие смешници и мизерници и мизерници мизерници заредих яко дребен ми вече отивам си на почивка драми с

    Коментиран от #35, #140, #145, #152

  • 5 И 50 дни

    68 10 Отговор
    да беше мислел, хайър от Теб, господине...Няма!
  • 6 ИМА ЛИ ВОЙ НА

    22 87 Отговор
    ПОПИЛЯНА БЕСЕПЕРАСТИЯ,МНОГО БОЛИ НАЛИ.???

    Коментиран от #19, #85

  • 7 В много изказвания

    44 4 Отговор

    До коментар #2 от "Ооо":

    на българските висшестоящи има текатове от Свещенни книги. Това се прави с цел манипулация над подсъзнателното Аз на обикновенния НЕосъзнат индивид!
  • 8 irek

    20 4 Отговор
    znaci misli kato HRISTOS na pustiniata !!!!! bravo.mnogo umen
  • 9 Сеянин

    139 12 Отговор
    Като прочетох и за евро- атлантическите ценности и направо се разплаках за Цветанов! Предлагам да открием Фондация и да му плащаме самолетните билети до Америка! А той ще ни донася евро- атлантически подаръци от Америка!

    Коментиран от #22, #40

  • 10 Госあ

    69 11 Отговор
    😂 остава да каже че е бил и на пост тия 40 дни 😂
  • 11 Само с мислене не става

    98 10 Отговор
    Мислил мислил и накрая тиквун взел решението... след години, пред съда ще съжаляваш че не си почнал да мислиш още 2005г.
  • 12 Гербер

    53 19 Отговор
    Много ми е мъчно за Цецууу!!!!
  • 13 ЖОРО ПАВЕТО

    139 12 Отговор
    Истината е, че тоя крадец и национален предател - Цецо ушето трябваше сега да е в затвора и не 40 дни да мисли, а 40 години!

    Коментиран от #38

  • 14 Усмивката

    103 3 Отговор
    40 дена медитирал.А не ти ли се яви духът на починалият внезапно ,скоропостижно оперативен работник по записите на „цецомобила”.Дето решил на връх рожденния си ден да посети „цецомобила” ,та като преглеждал записите без да иска ги изтрил.Амнезията е предимство за политика и трагедия за един народ
  • 15 Евтини театри за малоумноци

    111 12 Отговор
    Има ли толкова наивни, които да вярват на Борисов и шайката му разбойници?

    Коментиран от #96

  • 16 ужас

    100 8 Отговор
    Ако Бойко не го прибере на топло, ще си има много проблеми с тоя пъпеш.

    Коментиран от #90

  • 17 Лекар БГ

    85 9 Отговор
    Кое наложи да му се дава думата за кой ли път-не знам.
    Ликът му грееше от екраните години наред.В друга роля,разбира се.
    Прякорът "Цецо Лъжецо"не беше случаен.Като го типосаха в събота сутрин,да си приказва лъжите и да разваля настроението на българите,какво са очаквали?
    Вождистка Партия."Лидерът"и антуражът му.Чист съвременен сталинизъм.
    Бил мислил.....без или със разкаяние?Нямало КОЙ да накаже него....сигурно още мисли така.Лъжец.
  • 18 приказки от спарения физкултурен салон

    76 7 Отговор
    "...политически решения, които според мен са грешни. Аз съм бил винаги за евроатлантическата позиция на страната" Опааа, Цвичката намеква, че Боко не иска НАТОвски неща, демек американски и едва ли не иска с руснаците, четете внимателно м/у редовете !!!! Иначене става ясно, какво толкова е "мислил" 40 дена при положение, че Боко най-безцеремонно го изрита и го приключи, като политик ! Реално за, какво да "мисли", че му предлага длъжност "стажант секретарка" в централата ли ?? Ако изобщо някога е имало нещо мъжко в Цветанов да вземе да го покаже и да изкара кирливите ризи на Вожда и войната да започва !!!! Поне си иди с бой ве Цвичка !

    Коментиран от #31

  • 19 DW гейберастки триумф

    72 9 Отговор

    До коментар #6 от "ИМА ЛИ ВОЙ НА":

    Кой е попилян - 8% гласували за вас, 92% не ви искат. ГРОБ 2014 евроизбори - 680 хил. гласа; 2019 евроизбори - 600 хил. гласа.; парламентарни 2016 1.2мил.; Резила с леля цецка опровергава тиквата, дето си мисли че и магаре да хване..... А резултатите на БСП ги знаеш, ама не е важно че са взели 50 хил. повече. Важното е че избирателната активност е отчайващо ниска. Попиляни са всички политици и системата.

    Коментиран от #99

  • 20 АЗ и само АЗ режа баницата с ПРАЗ

    48 4 Отговор
    "След 40 , после се се
    пее на 3 месеца".
    Уж нямаше медийни изяви, а не спре да се показва.
    Идва 4 юли, барем да го поканят "началниците" на купона.

    Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов е бил мощно освиркан на концерта на Силви Варнат снощи в НДК, съобщиха очевидци в социалните мрежи.

    https://www.youtube.com/watch?v=6L44AZ8EtTQ

    "Не сме народ, а мърша - туй ще кажа и ще свърша!" - Иван Вазов
  • 21 Патриотки ЕООД

    62 6 Отговор
    "Вчера получих предложение от партиен лидер, да вляза в неговата партия"
    Бас слагам, че предложението е от Валери Симеонов той е в влюбен в Цветанов !!! От известно време не спря да сипе любовни обяснения и оди на защитата към него ! Иначе подличката му цел е ясна, толкова е прозрачен тоя !
  • 22 Зевса

    56 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сеянин":

    За подаръци от Цвинокио ще получиш нови милиарди заеми за евроатлантически Ф16, а билетите за америчко ще ги купува щерка му от заплатата й в СвИтовната банка. Тя случайно се намира в Щатите.
  • 23 Политическия нострадамус

    65 4 Отговор
    Цецо колкото пари натрупа, и внуците му не могат ги изхарчи.......... Дреме му на шапката, че го уволнили. Той своето си го взе с пълни шепи......
  • 24 Хитър Петър

    76 6 Отговор
    Ако не беше Борисов никой нямаше да го знае тъпия физкултурен милиционер, от село Шума край Годеч. Много късно го изгони Борисов, отдавна трябваше да се отърве от него и антуража му, Цачева, Бъчварова и т. н.

    Коментиран от #29

  • 25 НаЦвъкан

    45 2 Отговор
    Разледвайтв ме мен и родата за произхода на средствата ни.
  • 26 Лекар БГ

    47 2 Отговор
    До "Патриотки ЕООД"-възможно е да си напълно прав.Вчера,бяха изтипосали любимият нос на Републиката с текст-"Талант търси Партия".От подобен помияр,какво ли не може да се очаква.
  • 27 мнение

    20 18 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Несправедливо е. Поканиха ме в друга партия - Цвъки, да не е в БСП? Там ти е мястото! Тъкмо ще си избират нов председател...........
  • 28 Да не стане

    39 2 Отговор
    Както с Мишо
  • 29 време беше модела Цветанов да бъде спрян

    61 4 Отговор

    До коментар #24 от "Хитър Петър":

    Не само тези! Повечето кметове на ГЕРБ и председатели по места са негови хора! А когато обвинят някой в корупция, Цецо се явяваше по телевизиите и заявяваше: Партия ГЕРБ застава зад .... този човек. Затова в местните структури на ГЕРБ е истинска мафия! И никой не смее да ги пипне!
  • 30 Далавера

    30 3 Отговор
    поканен е от едно движение!
  • 31 Хитър Петър

    37 3 Отговор

    До коментар #18 от "приказки от спарения физкултурен салон":

    Това с атлантическите ценности е за това че Бойко даде заден за сделката с Ф-16, май няма да я бъде. В момента взема връх лобито на Еврофайтър и,, атлантиците" започват да реват. Точно от тях е,, предложението от друга партия"
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Закон за под 50% изборна активност

    44 5 Отговор
    И партиите умират и само служебен
    Малка държавица като нашата без партии ще се възстанови от 30 годишния демонократичен грабеж.

    Коментиран от #36, #139

  • 35 Петър Караделиев

    24 28 Отговор

    До коментар #4 от "Цветан Цветанов":

    Пеевски най-накрая го отстреля с помощта на оная скрофа Милиончева.Мафията си действа , а българите-глупаци и се хващат. Нищо от легендите които ни се подхвърляха през изминалите години не е било вярно. Борисов и Цветанов играели заедно. Бат Бойко използва цялата енергия на Цветанов да му върши партийната работа с години .Не случайно Бойко бе казал преди време: Цветанов още ми говори на Вие. Учудващо е , че великите български журналисти неможаха за толкова години да разберат истината. В изблик на искреност Борисов на няколко пъти каза добри думи за работата на Цветанов , но явно на Бойко някой "доброжелател"му е повлиял. Гадно е ,че в България много хора биват използвани и после изхвърляни , но това явно се харесва на нелоялната публика.

    Коментиран от #114

  • 36 Може би си

    14 5 Отговор

    До коментар #34 от "Закон за под 50% изборна активност":

    Прав! Трябва да го гласуват!!!
  • 37 12345

    53 3 Отговор
    Цецито вече е никой. Имал бил хора навсякъде. При такава "раздяла" с вожда от утре никой няма да го погледне. И най-верните му кучета ще ги е страх, да не ги последва съдбата му.
  • 38 Ам Гъл

    15 35 Отговор

    До коментар #13 от "ЖОРО ПАВЕТО":

    Национални предатели в България са само българските коминтерновци: Червените кхмери. Да ходят до Путин да съгласуват президентска кандидатура от това по-голямо предателство имали.!

    Коментиран от #109

  • 39 важното е да е в играта

    29 6 Отговор
    Нека позная коя е бъдещата партия на Цецко.......такааааа,той е със евроатлантическа ориентацияяяяя,такааааа,Местан също, такааа......така,такааааа....ами да!!!ДОСТ разбира се!!!!

    Коментиран от #42, #64

  • 40 Гост

    11 27 Отговор

    До коментар #9 от "Сеянин":

    Верно си селянин ! Каква Америка? Евро-антлантически ценности , явно за теб Европа се намира някъде из Америка! Неграмотен русофил!

    Коментиран от #78

  • 41 пенсионер

    45 1 Отговор
    Всеки ПРОВАЛИЛ СЕ В ПОЛИТИКАТА личност се реализира при ДПС следвайки пътя на Данчо Ментата идр.
  • 42 Ти да видиш

    23 4 Отговор

    До коментар #39 от "важното е да е в играта":

    Цв. Прецака много турци не вярвам да го искат...!
  • 43 Порно

    23 3 Отговор
    Ясно , ще се присъедини към хора на чехльо , и ще се надява да не ме изстине молитвената закуска. Та поне комисионните да вървят.
  • 44 ПОЛИЦАЙ

    40 5 Отговор
    Всички провали скандали които се тресат в МВР са вследствие лошата кадрова политика на Цветанов който днес на ръководни длъжности са не професионалисти а такива завършили нищология .
  • 45 Тъжно ми е

    38 4 Отговор
    А сега кой ще ходи на “молитвени закуски”. Оставиха го без закуска човечеца. Тъжно.Тъжно. Ще си кара само на филийка с мерудийка.
  • 46 Божкеййййй6767

    36 2 Отговор
    Цецо го немислете той си е оплел кошничката..Колкото до В.Маринов благодарение ва него хората се подсмиваха на ГЕРБ и МВР/за химна на полицията/.Смешното е че и двамата се праят на обидени.Цецо ти натресе Веско,а не Бойко........
  • 47 1944

    33 3 Отговор
    боко , цецо и веско - шведска тройка без жени?
  • 48 ПОЛИЦАЙ

    20 3 Отговор
    Вследствие вътрешната опозиция начело с Цетанов днес ЗИД на ЗМВР Бъчварова напълниМВР с такива над 10000с АПЗ .
  • 49 Антония

    6 2 Отговор
    Много си сладка! Честит празник! ;)
  • 50 12345

    34 2 Отговор
    Как си беше повярвал само. Никой не можел да го съди. Сигурен съм, че след седмица-две ще бъде " забравен" от всички медии. Бойко си е мутра и го нарита набързо. Няма как в Герб да има повече от един командир. Ако не бяха изборите, щеше да му е бил шута веднага след скандала.
  • 51 гражданин

    33 4 Отговор
    На 1-ви юни за Цветанов трябва да четем. Този е омръзнанал на всички. Само с оставка ли ще му се размине?
  • 52 Инженерът

    14 2 Отговор
    Пунта мара! Оставки летят от всички страни, но ще ги освободим господата и дамите на форума, на конгреса и т.н.Да им върви заплатата . Кой е до юни, друг со юли......
  • 53 Бил ли е Младен Маринов

    19 2 Отговор
    охранител на наркобоса Мето Илиенски?
  • 54 Бил ли е Младен Маринов

    17 2 Отговор
    охранител на наркобоса Мето Илиенски?
  • 55 Тодор

    24 5 Отговор
    Цвъко аз също те каня в моята партия " Белене" и апартамент ще ти дам ама без ключ дебил крадлив.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Пенсионер с 300лв

    26 2 Отговор
    Ами обясни ясно и точно на хората, които съвестно работят, с какви пари ги купи тези пусти апартаменти, бе, човек! Хайде сега мисли цял живот струваше ли си цялата тази история?
  • 60 007

    8 3 Отговор
    #4, Интересно ми е как с дя>до>вия ще пo>чyк>ваш пи**и на Кaрибите, а Цецо?
  • 61 007

    7 3 Отговор
    #4, Eй Цeцо, ще ти пyсна кoмшийкaта Cийка, но пъpвo щe шaриш мъни,, милиoнерче не се подигpaвай, давaй дaвай, бpъкни пo-дълбoко...
  • 62 12345

    27 3 Отговор
    Несправедливо е да си още на свобода.
  • 63 Кирил

    23 3 Отговор
    Може би по рано е трябвало да каже на жена си най после да миряса с тия апартаменти.колкото до заменката,тя е кон за кокошка.само площа на ансьорната шахта умножена по 8 за етаж струва над 200000 евро плюс асансьор и машина отиват на 220000 евро като минимум.

    Коментиран от #68

  • 64 Котьо Котев

    12 4 Отговор

    До коментар #39 от "важното е да е в играта":

    Не позна бе другарю ченгенце . Не дост а Симеонов го е поканил
  • 65 Буревестников

    23 4 Отговор
    Мирише ми на командировка в централния софийски затвор, етаж трети килия с южно изложение при бай Ставри, човека е строг но справедлив!
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Лекар БГ

    37 2 Отговор
    Едно,последно ще напиша по темата,в качеството си на БГ детски лекар.
    В четвъртък,голяма медия/за което браво/,поиска помощ от българите,за бебе,нуждаещо се от чернодробна трансплантация...за да ЖИВЕЕ!!!!
    НИЕ,/вклч. и аз/,българите,събрахме парите за 48 часа.Над нужните 500 хил.лева.
    Все си мисля,колко излишна е "Българската Коледа".Ако,се крадеше по-малко,ако нямаше подобни випиющи нива на политическа корупция,ние,като Държава,щяхме да имаме средствата не само за това детенце,а за всички наши деца,имащи нужда от скъпи операции.
    В този контекст,как имаш лице,да излизаш на екрана,за да приказваш заучените си клишета,за"националното"???!!Ти,който н съдружие с една олигархично-политическа шайка,грабите Народа и Държавата в особено големи размери от десетилетия.Що за дебил и лишен от елемнетарна човещина,трябва да си?!
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Пунта Мара

    14 2 Отговор
    Споко, бе, тоя. Ще те назначат за градинар. Да поливаш магнолията. 6000 заплата
  • 70 Фани ми к.ра

    9 1 Отговор

    До коментар #68 от "Фани Мутафова":

    Така,значи по всички оценки,персоналният асансьорът е над 200000 евро.колко е апартамента плюс двойния гараж.в района цената е 1600 на кв.,а са смятай и го лап.й
  • 71 Бончев

    24 1 Отговор
    Както и да го смятат излиза че 240 кв м плюс огромен гараж са му подарък.какви услуги им е вършил,какви проверки рекет е инициирал и после оттеглил само той си знае защото прокуратурата е сляпа
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Чичо

    14 5 Отговор
    След оставката на Нинова, БСП си търси председател. Ц.Ц ще си 'пасне, като дялан камък'. Победа на местните избори, а и никой няма да го закача за нищ :-) о.
  • 74 Опа

    19 2 Отговор
    Сега ще стане ли абонат на прокуратурата?
  • 75 7777

    34 3 Отговор
    Много бил направил за България. Ако го накарат да върне парите само от делата загубени в Страсбург по негова вина, няма да му стигнат апартаментите и овшорните сметки дето е завлякъл.
  • 76 той е си

    24 2 Отговор
    Помияр.....
  • 77 Мнение

    30 2 Отговор
    Видя се че го е страх от Борисов и затова си мълчи. Като награда ще му дадат посланническа служба да си изживее старините, както става със всички провалили се политици през последните 30 г. Ще повярвам във възмездие само ако получи присъда да върне парите ако неиска в панделата.

    Коментиран от #134

  • 78 Бачо Киро

    18 1 Отговор

    До коментар #40 от "Гост":

    Стига подскача, палячо... Какви европейски ориентации при Цвинокио бе, бастун? През ден е през Атлантика на "закуски"... Много правилно го е казал човекът с когото спориш... Просто Цвъко е турил едно Евро пред Атлантическите за звучене...
  • 79 Поручик Балканец

    29 1 Отговор
    В която и партия да идеш ти, Цвъчко, аз ще гласъвам веднага ПРОТИВ НЕЯ!
    Понеже ти олицветворяваш всичко, което дълбоко ме гнуси в т.н. "български политик".
  • 80 Scout for funn

    13 15 Отговор
    За мен истинат е че Борисов е разгневен на Цветанов заради апартамента .Може би е гледната му точка е че за ти имат доверие и съдбата на толкава хора да завси от Цветанов той не би трябвало да прави такива детски постъпки със данъчни оценки и по ниски цени тук прстъпление няма .Но когато са заложени милярди и заводи и какво ли не Борисов изисква .....което само му прави чест .ТАКОВА НЕЩО ОТ БСП НИКОГА НЕ ВИЖДАНО И НИКАГА НЯМА ДА ИМА .ПС.да управлява бсп е все едно да сравниш екипа на BMW със екипа вафла МУРА такава е разликата в потенциала на двете партии .Па вие се сещайте кой е BMW и кой е по слабия екип .

    Коментиран от #95

  • 81 Васил

    24 2 Отговор
    Най после ще се върнеш към корените демек физкултурник
  • 82 цеко боко

    12 3 Отговор
    Ако не искаш
    Цеко,нати
    Боко
  • 83 гост

    9 6 Отговор
    200000 лв асансьор! Некой ако ми даде толко пари цял живот асансьор няма да погледна. 200 бимбирика!
  • 84 хахаха

    17 5 Отговор
    Говорил 3 часа,ти немаш мозък да говориш три минути бе,урод
  • 85 кеф

    15 5 Отговор

    До коментар #6 от "ИМА ЛИ ВОЙ НА":

    Герберски кавал вие на умряло
  • 86 Бойко Борисов

    2 11 Отговор
    агент ли е на Пут Кин?
  • 87 Бойко Борисов

    2 11 Отговор
    агент ли е на Пут Кин?
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Истината

    12 2 Отговор

    До коментар #16 от "ужас":

    Много точно ! Пъпеши е отмъстителен и прост ! Спрете го или Бойко ще пати много !!!!
  • 91 Шиши Цацов Боков

    11 3 Отговор
    човек ли е, или маймуна?
  • 92 Шиши Цацов Боков

    8 2 Отговор
    човек ли е, или маймуна?
  • 93 Младен Маринов

    11 2 Отговор
    бил ли е охранител на Мето Илиенски?
  • 94 SAAB

    20 0 Отговор
    Цецо мухата.......потегля от ...на :) Също мисля , че инфаркта ще го навести щом е бил толкова близо до слънцето.......и е без чадър вече !
  • 95 Бачо Киро

    19 1 Отговор

    До коментар #80 от "Scout for funn":

    Мисля, че фразата "кой да ме накаже мен" му изяде главата най-вече...
  • 96 Има все още дебили,

    6 0 Отговор

    До коментар #15 от "Евтини театри за малоумноци":

    видяхме ги на изборите в неделя, добре, че да 9%! Имаме надежда!
  • 97 Driving pleasure

    12 2 Отговор
    развод ми дай, развод ми дай.... се пееше по митингите навремто :) И цецо са разведе с Боко...
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Тодоров

    21 2 Отговор
    Тиквата много умно хвърли на публиката Цецо наглецо. Сега спокойно ще може да разпределя милиардите.
  • 101 Тотал

    9 1 Отговор

    До коментар #99 от "Жалък, тъп народ":

    Мътят водата само крадците, които искат да откраднат. И в бистра вода се лови риба. Ето, евроатлантижи, ра,змътиха системата за да ограбят заводи ресурси, терени. Те играха бандитски твоите хвалени рибари. Трябваше справедливи закони и некорумпирани държавни служители, но те предпочетоха и да лапат вместо да отстояват. Мислиш ли, че Ц. и Т. ще са по-добре без българите? Няма. Сега много мангета безчинстват ненаказуеми под протекция на политици, НПО и полис. Тогава няма да е така.няма да ги търпят. Не бих се няма да е все така. Ешскеназите и Хазарите няма все да си развяват коня безнаказано. Ще има и за тях шамар. Целта на евроатлантизма тук н задкулисието бе обира на ресурсите ни. Затова сини, червени, депесаргербер, монархисти подариха ресурсите ни на корпорации, концесии. Затова масоните посъветваха кухия алчен за власт мамалигар бай Тошо Даме гои разработваме ние българите, защото подготвяха преврата под директиви на Алън Дълес и шефовете му.Не бой се.Ония и пиратската им армия не са недосегаеми.Един ден и те ще платят за пиратството си .
  • 102 Мисесака Дашибам

    7 2 Отговор
    Шиши в свинската зурла
  • 103 Време е

    9 2 Отговор
    да заколим Свинята "Кой"
  • 104 Гост

    3 2 Отговор
    До баницата с праз,Иван Вазов,друг път малко се поинтересувай!
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 бодър милиционер

    9 4 Отговор
    Същия този Цветан Цветанов съсипа НФСБ със мръсния си нюх,
    на милиционер да контролира всичко, от структорите им до
    издигането в Парламента.
    Хора от структорите на НФСБ БЯХА ПОЖЕРТВАНИ КАТО МУДЖАХИДИНИ само и само
    ГЕРБ ДА КОНТРОЛИРА СТРУКТОРИТЕ ПО МЕСТА, МРЪСОТИЯТА НЯМА
    КАК ДА НЕ БЪДЕ НАКАЗАНА.
    НФСБ е закрита партия, Цветан Цветанов е Добре Дошъл на празната ясла.
    Валери хвърляй кърпата , предаде воеводите!
    Чака те седянка в СКАТ АЗ ПИТАМ ТИ ОТГОВАРЯШ...ОТКАЧЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ.
  • 108 бай Пешо

    13 1 Отговор
    Цецуу този път прекали много отвсякъде и направо замириса окол теб! Много си ядосал дон Боцини и той нямаше друг изход - хвърлите жертва за да спаси поне партията, да не я повлечеш с тебе. Ще му липсваш много но се налага. ПС: Ще си намериш някаква работа от 8 до 5!
  • 109 браво господине

    10 1 Отговор

    До коментар #38 от "Ам Гъл":

    а къл и благодарствените закуски на отстъпват на червените кхмери.... пожелавам на всички продажници на Родината ни да ги последва съдбата на боковите и мултигрипи наследници!
  • 110 Мими

    11 0 Отговор
    Много ми е интересно,какъв ще е резултата на следващите избори!

    Коментиран от #135

  • 111 Patriot

    8 1 Отговор
    Оставете човека бе хора,има си грижи,не му създавайте излишни проблеми.Как ще си плати,горкия човечец, сега данъците и месечните разходи,след като не работи вече, завалийката!

    Коментиран от #113

  • 112 Цветанов мушенника

    8 1 Отговор
    Абе ти не разбра ли, че си политически , негодник ти лично ми причени пет години дела, от структорите които ръководеше
    за да изглеждаш респектиран, от селянията която те ползваше да СИ контролира кражбите ,ПОД ПРИКРИТИЕТО НА РПУ и РП и съда .
    Аз бях оправдан, но ти боклук си оставаш за цял живот...искам
    да си подсъдим за изфабрикуване на мръсни лъжи.
  • 113 потърпевш от терора Цветанов

    8 1 Отговор

    До коментар #111 от "Patriot":

    Жена му работи в ДАНС , ТЯ МОЖЕ ДА РАБОТИ НА НЯКОЛКО СМЕНИ ,ЗАВИСИ КОЛКО Е ДОБРА В РАЗЛИЧНИТЕ СЕГМЕТНИ," НАЦИОНАЛТА СИГУРНОСТ".
    Винаги сме работили за ,Евроатлантическата ориентация и ценности.
    Страгегическите партньори оценяват ,работата ни и ние се съобразяваме с тяхното мнение.
    Стратегически Цветанов е бил пълен кретен в Политиката на "Борисов Наши".
    Трагедията е тотална, язък за лъжите и камуфлажа на Цветанов!
  • 114 Нека да е както трябваа

    11 2 Отговор

    До коментар #35 от "Петър Караделиев":

    Изрази по изчерпващо, не Пеевски ,а Ахмед Доган ,удари джак- пота със изолацията на сопола Цветан Цветанов.
    Играта като че ли загрубява?
  • 115 ЧЕСТЕН ЧОВЕК

    14 1 Отговор
    Партията, не ни интересува,края е от ясен по-ясен...
    Болни Фантазии на шоково състояние на политика Цветанов...
    Когато мачкаше нормалните граждани за твоя сметка, не рева , сега
    ще пикаеш кръв ,така както аз пет години не спах...а ти копуваше апартаменти!
  • 116 каунь

    5 1 Отговор
    да оди в щатите при Роску!
  • 117 сикиш

    16 1 Отговор
    Получил е предложение от Валери Симеонов. Там е свърталището на русофобите извън СДС-тата.
  • 118 ТАРАЛЕЖА

    5 3 Отговор
    Този си помисли, че Бойко Борисов е Българин, а БорисОв се оказа
    ВЪЗПИТАНИК НА РИМСКАТА ШКОЛА ЗА ИМПЕРАТОРИ..."ОТ МОСКВА" , ПО ТОЧНО
    КАЛИГУЛА БЕСНИЯ...
    КГБ НЕ БИ ГО ИЗМИСЛИЛО ПО-ГЕНИАЛНО...
    НЕ ЛОШО ДО СЕ СТАБИЛИЗИРАШ ВРЕМЕННО ПО-ДОБРЕ!?
  • 119 Борисов трябва нов закон

    11 2 Отговор
    Настоящи и бивши милиционери,полицай,прокурори и всякакви хора работили в силовите структори да нямат възможност да влизат в политиката,в НС,МС-10 години след напускането си.След 10 години,ако още ги помни някой да правят каквото си искат.Така преплетени като,,свински черва,, само мътят водата,усвояват...с две думи убиват всичко истинско в българите.
  • 120 шишо

    13 1 Отговор
    Новата партия на
    Цецо се намира в централния затвор.
  • 121 Западните Балкани

    7 6 Отговор
    Много ми е интересен Цветанов. Не знае ли, че Борисов е идиот, неблагодарник и неграмотник? Какво е очаквал. Преставаш да носиш печалба и хайде на бунището. Можеше и да е по-зле.
  • 122 vasik atanasova

    4 2 Отговор
    НАРОДА ТОТАЛНО Е ИЗПРАЩЯЛ ВСЕКИ ДЕН САМОУБИЙСТВА
    УБИЙСТВА БОЛЕСТИ
    КАТАСТРОФИ
    ТОВА Е
  • 123 ред

    6 3 Отговор
    Нова партия физкултурник
  • 124 Отвратен

    14 2 Отговор
    Всички боклуци и некадърници в управлението са назначавани от този гнусен индивид, който е в перманентна мисловна несъстоятелност. В такава несъстоятелност /мисловна/ е и партийния лидер, който го е поканил в неговата партия. Какви боклуци живеят на наш гръб и докога ще ги търпим питам аз? Не се занимавайте повече с този нещастник. С него трябва да се занимават калпазаните от КПКОНПИ, които пак са назначавани и предлагани от този беден духом политически труп. Ако това е човека на янките, то те също не са наред с главите.
  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Фортуна

    9 2 Отговор
    Цецко да внимава,че още помним Мишо,жена му,Ваньо и т.н.
  • 128 не искам

    7 3 Отговор
    да наказват Цветанов с друго-просто да обясни на нас,обикновените хора как да направим заменки и да си купим като неговия апартамент
  • 129 123

    1 9 Отговор
    Защо така бе хора? Какво ви е направил г-н Цветанов - на теб, на теб и на теб господине та толкова го плюете? Същите дето до вчера му правехте метани. Добър или лош той е историческа персона /не казвам ЛИЧНОСТ/ един българин, от малкото вече.
  • 130 Ели

    6 1 Отговор
    И кой лидер го е поканил?
  • 131 Шефа

    6 1 Отговор
    Продавай си евтините апартаменти и тогава може да доиеш да си направи е партии колкото желаеш
  • 132 Анонимен

    9 2 Отговор
    Цветанов, ти за България нищо не си направил, но народа много направи за теб и сега, трябва всичко да върнеш на този народ. Затвора е за хора бе
    Цецо, а ти единствено си за там. Знаем ти акциите. Хванете там едни че нашите хора да имат фронт за работа. Бог ще те накаже.
  • 133 Друг селянин от Банкя

    10 2 Отговор
    Цецо, слушай сега: кагато правите една еднолична портия, в която Той е най-умен, непогрешим и Цар, когато го насаждате това като мислене, че е непогрешим, когато се опитвате и постигате да насадите страх в малките градове и общини, когато съсипахте малкия бизнес , когата се огражда с гъзоблизци, когато искате да направите еднопартийна система , с ДС , с ДКМС - младежи Герб , с лели - герб, когато обясняваш как Той е най-велик , а то... .тиква, е????? Кое не е нормално в един момент да те постигне точно това. Едва ли се учудваш , но чак сега ли го разбра? Ами за това точно Ти си си виновен. Народът ви обичал. Дали? А не знаете ли как ви нарича народът : крадци на европари? Какво става с бронираните аудита? Гледам Цара на неква джипка за Африка ги вози маймуняците...Горанов, Ненков, Дончев.............И знаеш ли как изглежда? Все едно в един момент към Витоша ги е подкарал. Затова: бегай , бате!!!!!! Че ако дойде некъф румънски прокурор и няма да има къде да се денеш.
  • 134 Бай Ставри

    1 7 Отговор

    До коментар #77 от "Мнение":

    От къде разбра ,че ЦЦ е провалил се политик . Кое му е провала ,че някой му е подлял вода ли. Значи ако те хързулнат си провален политик . Ако си перде и не си подадеш оставката си добър политик. Това ли ти е логиката бе лунгур.
  • 135 Чичо Цецка

    0 0 Отговор

    До коментар #110 от "Мими":

    70:30 като замен
  • 136 Наблюдател

    12 1 Отговор
    Несправедливо е
    Цецо, че те изхвърлиха. Мен ако питаш, справедливо ще е ако влезеш в затвора, и целия нпк е на гърбът ти. 10 _те божии заповеди си нарушил с изключение на една,,,,,,, ако имаш 2 ризи дай едната на ближния,,,,,, а ти вместо риза да дадеш съда кожата от гърбът на народа. За какво ти е тази алчност. Еснаф, корав сърдечен сребролюбицец , и най_вече красноречив. Но никой не ти вярва на красноречието. Едно говориш, друго мислиш
  • 137 розово

    11 1 Отговор
    През цялата политическа кариера на Ц цветанов личните и американските интиреси бяха над БЪЛГАРСКИТЕ.

    Коментиран от #138

  • 138 Untus gommine

    7 4 Отговор

    До коментар #137 от "розово":

    Защото е разбрал, че трябва да се грижи за свойте близки единствено. А не за населението на тази територия което е най-неблагодарното и най-дебилното, което няма никаква памет. Което от двама единият е предател, и той преуспява, а другият умира млад и забравен. Да ти дам ли 430 000 примера ? Просто приема най-добрата оферта за момента. Прекрасно знаеш, че всеки от населението иска да е на негово място и да е богат, той и близките му. А ЕДИНСТВЕНО ОТ ЗАВИСТ ГО ПЛЮЯТ. И в която партия отиде Цветанов тя ще спечели изборите, американците казват какво да се случва тук на Територията. Така ще е докато не изсмучат всичко от бившата НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, сега Територията, разбира се в "името на демокрацията" и "човешките права". Ти да не си помисли нещо друго, ами, те единствено го правят за наше добро, като през 1944. Като ни бомбандираха така "хуманно и демократично" и пускаха специални бомби във вид на детски играчки. Та, където е Цветанов там ще е и келепира.
  • 139 Кив

    6 3 Отговор

    До коментар #34 от "Закон за под 50% изборна активност":

    Внимавайте какво си пожелавате. Държава без многопартийна с-ма е диктатура по дефиниция. Това, че част отнашите така наречени партии са мафиотски структури не прави типа с-ма лош. Далеч по-зле е някой фюрер или Сталин да беси за чело и нещяло.
    Партия е сдружение на граждани с подобни виждания за общественото развитие. Проблема е в липсата на граждани.

    Коментиран от #144

  • 140 Умре от глад хлад Балгарин

    3 1 Отговор

    До коментар #4 от "Цветан Цветанов":

    Браво Цеце е евалата добре че си ти че да умрем достойно.
  • 141 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 142 ГАЛЕВ

    9 1 Отговор
    МАЗЕН ОТВРЪТИТЕЛЕН ПСИХИЧНО БОЛЕН ИЗРОД.СЪД ИЗЗЕМВАНЕ НА ОТКРАДНАТОТО ИМУЩЕСТВО ВСИЧКИ АПАРТАМЕНТИ И ЖЕНА МУ И ЩЕРКИТЕ МУ В БЮРОТО ПО ТРУДА ДА МЕТАТ УЛИЦИТЕ С ЦИГАНКИТЕ.ДА НЯМАТ ЛЕВЧЕ И ЗА ХЛЯБ.ТОГАВА ДА ВИДИМЕ КАК ЩЕ РАЗГОВАРЯ.

    Коментиран от #153

  • 143 аааааааааааааа

    5 0 Отговор
    Цветанов отиде твръде далеч през последните години. Той превърна ГЕРБ в собствена манифактура за лично задоволяване, сложи чадър над безчинствата на подопечните му кметови и министри. Случаите са твърде много, не само тези, изнесени пред обществото. Но най-грозното беше, че на партийни форуми така структурираше речите си, че Борисов да се чувства като гост на чуждо събитие, като гост на партията на Цветанов. Никой не би издръжал подобно високомерно поведение, но Борисов дълго го търпя...И в това е голямата му грешка. ГЕРБ нямат друг шанс за оцеляване, ако не почнат сериозно изчистване на корупционните зловония по места, оставени от Цветанов. Продължават да гърмят отвратителни случаи като този в Божурище, сега с Р.Ралев.. Човек остава с впечатлението, че където пипнат органите - всичко вони. Поне има воля от страна на Борисов за борба със самозабравили се люде. До къде ще стигне - предстои да видим.
  • 144 наблюдател

    6 1 Отговор

    До коментар #139 от "Кив":

    Ние дефинициите ги знаем, но реалността е друга. У нас партиите отдавна не представляват групи от населението. Те дори нямат членска маса, за да функционират без огромните държавни субсидии. Те представляват и работят за собствените си елити и за една олигархия, на която й е все едно кой управлява - тя е над закона и си плаща за тази привилегия. А това си е класическа МАФИЯ. Това, че те се наричат партии е само камуфлаж...
  • 145 Коко

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Цветан Цветанов":

    Сложи поне един препинателен знак, бре човече.... Абе как се раждат и завършват образованието си подобни хора, недоумявам...
  • 146 Номера

    2 0 Отговор
    Ще правят още една партия ще правят. Номера...
  • 147 Макс

    1 0 Отговор
    "Aз не съм човек, който ще сложи личното пред националното, партийното". ТИ КЪВ БОКЛУК СИ ЦЕКООООО
  • 148 Огледалото...

    3 0 Отговор
    Мен ако питаш ,си е справедливо, но с малката разлика:не в друга партия а в новия затвор(а и не само теб).Имате да връщате много на избирателите си който измамихте и предадохте.Как се гледаш в огледалото сутрин ,а?
  • 149 приятел

    0 0 Отговор
    приеми бе човек, не се дърпай, моля те. не излизай в нелегалност. остани в ефира. имаме нужда от теб.
  • 150 ЯНИ

    1 0 Отговор
    Боко вече има нова пионка-габриелката.Затова му удари шута на цветко..
  • 151 дедо поп

    1 0 Отговор
    Стига го анатемосвахте бе хора. Не ви ли е мъка, че това, което го имаме като Цветанов, вече го нямаме.
  • 152 Инженер Стрезов

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Цветан Цветанов":

    Е няма 5-6 апартамента , даже може да се окаже че Цветанов има най-малко апартаменти, ама нали дайте в калабълака да му натресем едни апартаменти ,пък това ,че червените лапнаха тецове ,вецове ,инкасатори ,бордове ,предприятия ,офшорки ,банки няма значение , ще рием и ще хвърляме кал барем не разберат за това дето сме откраднали или най-вече забравят.
  • 153 Милиционер Иванов

    0 0 Отговор

    До коментар #142 от "ГАЛЕВ":

    Галев ,кога ще се прибереш в къщи бе човек ,откога те чакат в Централния софийски , строг но справедлив.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове