Last news in Fakti

5 Юни, 2019 00:16 41 536 201

Борисов за бившата комунистическа власт: Тези престъпници..

  • борисов-
  • изказване-
  • пламенно-
  • престъпници-
  • бал-
  • криб

Премиерът с пламенен монолог по време на бал на КРИБ

Борисов за бившата комунистическа власт: Тези престъпници.. - 1
Източник: БГНЕС

''За комунистите няма по-добро от чуждите пари. За съжаление, останахме единствените, които продължаваме да се съпротивляваме срещу думата „безплатно”. Популизмът стигна дотам, че всеки се надпреварва да предлага безплатни неща. Безплатни неща в живота няма. Безплатното за едни означава по-високи данъци за тези, които работят'', заяви по време на Петия годишен бал на КРИБ премиерът на България Бойко Борисов.

''Ще трябва да вдигаме данъците накрая. Държим тези прогнозируеми данъци и ще ги държим докрай. Комунистите най-обичат чуждите пари, да ги вземат, както 1944 г. за една нощ са отишли и са иззели всичко – и къщи, и предприятия, и са ги фалирали. За каква реиндустриализация говорят колегите?'', запита Борисов.

''Кремиковци, азотно-торовите заводи, които отровиха почвата, а на 1 май ни изкараха да правим манифестация в София, когато валеше дъжда от Чернобил. Тези престъпници..”, разгневи се министър-председателят.

''Що за популизъм див се разви? Всеки излиза и вика: да е безплатно всичко! Приходните агенции работят на макс, затова има пари в държавата. Защо БСП и ДПС като управлявахте заедно, не го направихте това, защо не махнахте данъците? Няма да се връщаме през 2 години, за да ви оправяме финансите. Този популизъм, в който всеки иска всичко да е безплатно, ще доведе до тежък катаклизъм. Здравият разум е напуснал и тези, които зная, че са разумни”, прогнозира той.

''Можете да разчитате на нас, че няма да пипаме данъците. Те са най-добрата среда, която България може да си позволи. На финала сме за чакалнята за Еврозоната. Това е добре – ще спре изкушението на банките в лошите кредити. Който не иска – има и Европа на втора скорост. Но ние не искаме да оставаме там. Ние искаме да си гарантираме еврото”, декларира Бойко Борисов.

''Благодарение на външната ми политика, вие забравихте и не знаете какво е десетки хиляди мигранти да се разхождат по улиците. Това не е даденост! Можете да разчитате, че ще продължим да толерираме малкия и средния бизнес'', добави още той.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Краси...

    420 40 Отговор
    Те, че ония са били престъпници, били са... Ама и тия новите не са по-различни щото представляват обратната страна на една и съща монета...

    Коментиран от #55, #60, #88, #188

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Новичок

    375 29 Отговор
    Пфу... колко гадно нещо е политиката,ама всеки натам се бута???
    Вдигайте данъците,продължавайте.Днес си взех фиша със заплатата.Доплака ми се.Още малко да спестя и терминалът е ясен.А вие продължавайте с къщи за гости,балкони-тераси,апартаменти,Варадеро,самолети Ф16 и др.Не се наядохте пфу...

    Коментиран от #138, #185

  • 4 жор

    277 31 Отговор
    Ти си престъпник

    Коментиран от #76

  • 5 Питам

    267 20 Отговор
    А защо не му цитирахте думите , че индустрията в България щяла да стигне "високото" ниво от преди 1944г.

    Коментиран от #197

  • 6 978

    343 44 Отговор
    Боко е огромен престъпник, перач на пари, мутра, ама никога не разследван! Защо бе Буда?
  • 7 реалиста

    279 28 Отговор
    бойко ти колко си долен...

    Коментиран от #8

  • 8 Контрабандиста

    257 30 Отговор

    До коментар #7 от "реалиста":

    Не е долен, а най- долния!
  • 9 Николас

    343 28 Отговор
    Този е бил член на БКП на 100%! Преди 1989г.се е ползвал с привилегии от БКП сега плюе по тях. Нали помните-при първи петли ще се отречеш от мен!

    Коментиран от #116, #127

  • 10 Философа

    258 22 Отговор
    Лаура Кьовеши скоро ще раследва, спокойно, ще видим кой е престъпника тогава.

    Коментиран от #70

  • 11 Краси

    22 49 Отговор

    До коментар #2 от "Чистете го":

    Що да, съм лицемер бре? Казвам истината, която се вижда и се знае. Нищо по-различно. И се пише или бюлюк, или боклук. Не може да събереш двете думи в една, освен, ако не става въпрос за стадото от десетина проскубани кози, които гледаш на село.
  • 12 Николас

    185 19 Отговор
    Мисли си че си изми ръцете със Цветанов обаче Цветанов не е свършил още с него!

    Коментиран от #199

  • 13 Нужна ни е СЛАВНА РОССИИ и СЛАВЕН СССР !

    116 60 Отговор
    Друг ШАНС за нас НЯМА ! В противен случай ще си гоним като куче опашката до ЗАМАЯВАНЕ !
  • 14 Kriks

    220 20 Отговор
    Комбината,, Кремиковци" беше толкова зле че му източваха 20 години капиталите! Най големия Метслургичен Комбинат на Балканския полуостров на койтонтрябвале да му сложат няколко филтъра на комините! Кой от Западна Европа взе пазара от 2010г.на Кремиковци?

    Коментиран от #36

  • 15 Kriks

    249 21 Отговор
    Този ще го запомня с калпавия асфалт, смешните изцепки, и скандалите около краденето на евро фондове!

    Коментиран от #156

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гъл

    204 13 Отговор
    Всъщност има безплатни неща! Това са нещата отнети, откраднати от по слабите. Независимо по какъв начин придобити, дори само със възползване и съучастие в безчовечна система която взима от едни и дава на тези които имат и без друго твърде много. И интересно, колкото повече един мръсник е отнел от по слабите, толкова повече твърди че видите ли нямало било безплатни неща. Да живее демокрацията! Да живее лъжата и лицемерието.
  • 18 Мръсник

    194 13 Отговор
    Циник и лицемер
  • 19 Оффф

    243 14 Отговор
    А бе не знам, но от 30 годишния преход 1/3 (10г.) управляваш ти! Даже не ти броя кметстването и времето на главен секретар (отиде половината преход). Спри да плюеш предишните и кажи какво трайно си постигнал. Извади европарите, сложи заемите и кажи с една заплата колко сирене можеш да купиш сега и преди 15 години!
  • 20 бнм

    230 9 Отговор
    Какви престъпници, бе, тикво?! Ами че ти нали от тях си произлязъл, служил си им вярно. И всичките тези на бала - не са ли издънки на "престъпниците"?! Е гати лицемерието!
  • 21 Къртев 🐓

    189 11 Отговор
    Ето тези тримата от снимката, не са коректни към българина. Те са неприлично богати за сметка на работливите хора. Те са хората с власт, която не заслужават. Тези хора имат един началник.
  • 22 Един

    182 18 Отговор
    Безсрамници! Десет години крадете като за последно, поне не говорете и мълчете!!!!
  • 23 Наско

    214 11 Отговор
    Стига бълнувате тоя комунизъм- 30 години вече няма комунизъм, а вие 10 години от тях крадете безогледно!!!!

    Коментиран от #118

  • 24 Аааa

    192 9 Отговор
    Само ги погледнете - бандит до бандита ...
  • 25 Самсон

    161 12 Отговор
    Е го баце , пак се развилня като пернишка пенюга . Е те такъв антинароден герой не се беше раждал по тея земи . Не вярвам да има шизофрения като неговата изследвана до сега . Абе колеги и колежки списващи , няма ли психолог между вас да определи диагнозата на този изперкал птеродактил бе . Станахме за срам между човеците на тази планетка , а извънземните им се пукат скафандрите от смех . Ебахти падението. Баацеее , стегни се бре , виж Рамбо , не плещи глупости като теб а на колко годинки е човеко.
  • 26 Зайко Байко многознайко

    99 14 Отговор
    Прав си ! И тези, като онези. Помисли тези от къде произлизат? Тиквоций Едно клонинг на БКП, заслужил член! Цвъко КаунЬя отроче, не особено надарено на което началният старт е училището за бавноразвиващи се във Вършец. Този министър на кого е зет и за кого е работил преди, да ти напомня беше в извън работно време по съвместителство шофьор и пазвантин на Мето   Илиенски, който така и не можа да опази. Пред дилемата да избереме по-малкото или по-голямо зло , величината, която определя се оказва времето! Тъй, като човешкият мозък има едно добро и в същото време вредно качество, наречено ЗАБРАВЯНЕ! За индивида е добре спасява го от стрес и негативни емоции, но за обществото и " демокрацията" е изключително вредно. Сега и Маринов, ще ни връзва шарени пиленца, докато забравим и простим. Уважавам факта, че си всеотдаен към ГЕРБ, както комунист, но това идва в разрез морала ! Имаш потенциял и сигурно ще разбереш, какво искам да ти кажа😰😓😨
  • 27 Зайко Байко многознайко

    99 8 Отговор
    "Премиерът" наш ходи на посещения в Гърция, Турция, западните Балкани, Румъния, Франция до Саудитите допря и накрая при Тереза Май се озова. Всичките обаче поставиха диагноза една! Тиквата все още не е узряла до сега.Сега в Норвегия отиде на боровинка да го присадят, със надежда вече да го приземят! От както Гербавите са на власт, все сме на прага на Шенген, всичко е " изпълнено", но винаги отлагат за следващата година и така осем години. Иде Тиквата на екскурзия, почукат го по зелената балка и казват,
  • 28 Зайко Байко многознайко

    92 13 Отговор
    Сега Тиквоций Едно, ще носи от девет кладенеца вода за да умие на&раните задници на кохортата крадци от ГЕПИ. Нито тези , нито онези са китки за мирисане. Стара поговорка: "Беден човек политика не може да прави най-много нещо да открадне" ! След, като се накрадът и забогатеят, манталитетът им не се променя, тук ще цитирам Зиг Зилтар: " Човекът се определя от две качества, търпението му, когато няма нищо и отношението към околните, когато има всичко"
  • 29 Хахахаха

    133 8 Отговор
    Боко, внимавай кви ги говориш щото всичките тия олигарси пред които декламираш са ком.номенклатура, от онези, с куфарчетата... Да не ти се обидят нещо
  • 30 Руми

    120 8 Отговор
    Бойко е смешен бивш заклет комунист ,крадецът вика дръжте крадеца.Нищо ново под слънцето само повече лицемерие и много тъга.....
  • 31 Повече от всякога в последните 30сет год

    67 24 Отговор
    Е нужна отново - РУСИЯ и СССР , не съвсем тъй както преди, но без Русия ще я ОКЪРШИМЕ и ЩЕ НИ ЗАТРИЯТ !
  • 32 Безплатни неща в живота няма😂😂

    79 10 Отговор
    Боки я речи колко заготовки направи на струга че да имаш остров?😂😂😂😂😂
  • 33 И по зле ше става

    112 9 Отговор
    Боки я речи що пазеше комунист номер 1 живков?нали ги мразиш а?😂😂😂
  • 34 Боки нали мразиш комунистите

    84 8 Отговор
    Като ги пезеше що не очисти неколко от най големите а?😂😂😂
  • 35 Западните Балкани

    93 7 Отговор
    Сегашните крадци хокат предишните. Но Борисов е бил и двете - нали е бил член на БКП? А тези до него на снимката повече приличат на мафиози с тези папионки, отколкото на бизнес-засмени
  • 36 Румяна Костова

    91 14 Отговор

    До коментар #14 от "Kriks":

    То да беше само Кремиковци! Такъв е планът, България да бъде държава без своя индустрия и без своя армия. Бойко не е Орбан, нямаме засега тук емигранти, защото ония, които ги решават тия работи още не са ни натиснали. А и кой емигрант ще дойде по своя воля тук, където ще бъде по-зле икономически отколкото в страната, от която бяга? Борисов също е ходил на споменатите манифестации под дъжда от Чернобил. Да беше изразил недоволството и загриженотта си тогава на събрание на БКП, ама не му е стискало.

    Коментиран от #38

  • 37 Живите мъртви на България

    116 7 Отговор
    Безплатна охрана за Доган, Пеевски, Цветанов може, а безплатни грижи за децата не може
  • 38 Нудист

    84 6 Отговор

    До коментар #36 от "Румяна Костова":

    На Борисов и сега не му стиска. Не го ли виждате такъв е пъзльо - на умрело куче нож вади.
  • 39 Радиус

    82 6 Отговор
    Тези до тебе със животинските фамилии, какви са.... Няма бивш комунист... Защо се снимаш с престъпници
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Borislav Popov

    88 7 Отговор
    А кой плати за апартаментите на Цецо , на Цачева и всичките останали във властта ? Значи по логиката на премиера щом тия купуват апартаменти , ние останалите трябва да работим по вече !
  • 42 Кореняк

    94 10 Отговор
    Тоя Бойко еей..., Лицемер до лицемера майнольо. Ще говори за чуждите пари той! Бойко, ти колко милиарда заеми взе за трите си мандата? - само последният е 16млрд., Но проблемът е че ги привършихте и тях, та скоро ще се оглеждате за ОЩЕ чужди пари лицемерно долен. Ама да приказваш те бива, че пък и някои още ти вярват предател такъв.

    Коментиран от #171

  • 43 Тръмп

    27 46 Отговор
    У комунистите няма нищо човешко,те са Антихристите!!!:):):)

    Коментиран от #59

  • 44 незнайко

    105 18 Отговор
    До 1988 година Кремиковци работеше на пълни обороти. Цигарените фабрики не смогваха с производство ! Консервните заводи бълваха продукция главно за СССР. Всички храни бяха БЪЛГАРСКИ ! СЕГА КАКВО ИМАМЕ ? Вносни цигари, вносни цитрусови плодове, колбаси НЕ ОТ МЕСО , магазините зо бяла техника пращят по шевовете от 99% вносна стока. 30 години се краде от тогава и още не е обрано всичко ! За какви комунисти бълнува Борисов? ЕС ни използва като добичета !!! Милиард и триста милиона ни е членството на година !!! Дава ли ни помощи !!! ТЕ СА СИ НАШИТЕ ПАРИ !!! ОПОМНЕТЕ СЕ !!!

    Коментиран от #49, #163

  • 45 1944

    75 11 Отговор
    комунист плюе комунистите. и си мисли , че му вярват?
  • 46 Роро

    73 11 Отговор
    Тоз не спря да се излага с простотията си!
  • 47 СссереМ

    20 77 Отговор
    Червените гниди не са спали тая вечер,само и само да бълват жлъч-никой не ви евава червени шматки.

    Коментиран от #61

  • 48 Двойкаджия

    68 9 Отговор
    Бойко Борисов е ученик , двойкар на бай Тошо ! Негова жалка сянка и подобие ! Позите и мъдростите които ръси е прекопирал от него , докато беше негов личен охранител !
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 бббббб

    61 9 Отговор
    Най-големия мафиот - престъпник и Българо убиец говори за Комунизъм,а със сигурност не знае, какво означава.
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Прост народ

    62 13 Отговор
    Пак да гласувате за наглеца боко, в чехия народа е на улиците да сваля правителството заради злоупотреби с евросредства и конфликт на интетеси а тук народа дреме и се радва на няколко оставки

    Коментиран от #58

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Пропаганда

    37 5 Отговор
    Коя беше тая марионетка пред Боко дето отговаряше по сценарий на тъпите въпроси със звучното "Дааа" еее тятъра няма край, само тъпаци се връзват на тоя на приказките

    Коментиран от #56

  • 55 Рапунцел

    16 6 Отговор

    До коментар #1 от "Краси...":

    Като ги дрънкате тия простотии ми е интересно мислите ли ги или сте си просто индианци?
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 Иван

    57 5 Отговор

    До коментар #1 от "Краси...":

    А ти бе борисов на коя власт и на коя партия служеше вярно ,че чак ходи да участваш във възродителния процес по турскоезичните ни райони.по голям престъпник от теб няма!
  • 61 111

    14 4 Отговор

    До коментар #47 от "СссереМ":

    Na maikati v ystencata seresh
  • 62 fraas

    52 8 Отговор
    наглостта на тоа няма край, краят всъщност ще настъпи когато ние му го сложим
  • 63 Охранител на комунистически престъпници

    33 4 Отговор
    Техен ятак и съучастник ли се явява?😂
  • 64 Гарантирано от ГЕРБ

    47 10 Отговор
    По-лъжлив и нагъл от Борисоф няма. Той е дърт мръсен комунист, който все още не е напуснал Комунистическа партия!
  • 65 Васил

    54 4 Отговор
    Виждам че мафията си има ново име КРИБ
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Усмивката

    36 6 Отговор
    А за крадливите „демократи”?Тоз зеленчук е от семейство нагаждачи.Само сменя риториката ,заменя „комунисти” с „ империалисти” и цифри ,статистики,исторически факти не са нужни.Комунистите са като митът за траките.Най многобройното население .Тука са били а ги няма.В миг са изчезнали.
  • 68 Баба Гицка

    16 9 Отговор
    Наш Бойку можи да е тъп, ама се Голем го вади. И пръска насекъде . И я намазах
  • 69 Васил

    41 14 Отговор
    Алоооооо г-н Диктатор и в Китай е комунизъм ама виж къде им икономиката а къде е нашата? Ако не беше Бай Тошо нямаше да имаме пътища и АЕЦ щяхме да сме като Венесуела.

    Коментиран от #80

  • 70 Гост

    31 7 Отговор

    До коментар #10 от "Философа":

    Той като е бил охрана на Живков си е мечтаел да е на неговото място и с неговата власт и затова сега така управлява разликата е че ние сме още по смачкани.
  • 71 SAAB

    17 5 Отговор
    В едно беше много точен " съсела "........този е гьон-сурат !

    Коментиран от #79

  • 72 Манго

    37 7 Отговор
    Саво преди няколко дни тоя боклук заяви, че обмисля да направи храната в детските градини безплатна. Но когато някой друг предложи нещо да стане безплатно избухва. Боклук безподобен. Срам ме е , че народа го избипа вече 10 години.
  • 73 КОНСТАНТИНОВ

    32 10 Отговор
    ТОЯ ИДИОТ ГОВОРИ ЛЪЖИ И ГЛУПОСТИ.КРАИНО ВРЕМЕ Е ДА ИЗБИЕМ ПРЕСТЪПНАТА О.П.Г. ГЕРБ

    Коментиран от #78

  • 74 Просия

    14 24 Отговор
    Комунистите са за разстрел !!!

    Коментиран от #87

  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ачо

    38 3 Отговор
    А когато беше бодигард на бай Тошо каза ли му, че е престъпник и крадец, а тикво? Тогава беше слуга на комунистите, както сега на америте. Смешко.

    Коментиран от #157

  • 82 Червената шайка терористи

    17 24 Отговор
    Полудяхте ли, комунистически тролове?!?!?
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Р Овч

    12 12 Отговор
    Не разбрахте ли, че ние ще бъдем богати, а вие бедни?!?!?
  • 85 Гост

    15 38 Отговор
    Тука ми хареса много. Браво Бойко. Да живее ГЕРБ да живее г-н Борисов.
  • 86 Граф Монте Христо

    30 6 Отговор
    Много е неприятно когато неокомунист проповядва че думата капитализъм означава ''че няма нищо безплатно''. Куха лейка от пресъхнала тиква сътворена, неосъзнаваща, че капитализъм означава икономическа система, при която търговията, индустрията и средствата за производство се контролират от частни собственици в условията на пазарна икономика, КОИТО ТИ УНИЩОЖАВАШ КУХА ЛЕЙКО...
  • 87 Усмивката

    17 5 Отговор

    До коментар #74 от "Просия":

    Не думай бе.Как ще ги разстрелвате .Ще останем без правителство.
  • 88 Хрис

    21 4 Отговор

    До коментар #1 от "Краси...":

    С тия красавци не е далеч денят, когат и на нас ще ни покажат карта без някои области на България, както го е сторил американския посланик в Сърбия преди полвин година, на лекция във Войводина. В залата е'била окачена карта на Сърбия на коята не фигурирали Косово и Метохия.
    Разликата между тия и ония крадци е като тая между слънцето и земята. Сегашните хубавци откраднаха и държавата, която по конституцията пренадлежи на народа .и
  • 89 ДЖОТО

    18 4 Отговор
    Казал КОМУНИСТ за баща си!Голям СМЯХ!
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Инжинер

    32 3 Отговор
    Корабите къде отидоха.По 10 кораба годишно строяха и много малки градчета имаха работа целогодишно.Тоя на снимката купи 3нови китайски ,а колко наряза.Унищожиха специалистите които или са в чужбина или се занимават с друго извън образованието им.
  • 92 Пак глупости говори

    23 3 Отговор
    1944 се връщат всимки заграцени имоти съгласно фашисткия закон за защита на нацията. Нека до не забравяме че правителството е цило фашиско и подържало нацистка Германия. 1944 г.след 9ти България си остава царство. През 1947 става Народна Република и се нацинализира частната собственост. В комунистическата партия членуват всички, милицонери, военни, пожарникари и др. Изводите за вас.

    Коментиран от #169

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Сашо

    26 7 Отговор
    Тоя съвсем превъртя. Продължавайте да си го избирате!
  • 95 Guest

    11 22 Отговор
    Много точно и вярно говори бат Бойко комунистите от бсп не трябва никога да се докопват до властта ще върнат България пак 💯 години назад, хубавото е че глупавите хора намаляват които гласуват за тези боклуци.

    Коментиран от #102, #190

  • 96 SAAB

    10 4 Отговор

    До коментар #79 от "Анти БСП":

    Явно и ти си чел само "винету "/ а може само филма да си гледал / щом твърдиш ,че е " умрел " ...... продукцията на корпорацията не са само автомобили.......за , които можеш и да мечтаеш само , возейки се във втората употреба ! Само с хлопане по клафиатурата НЕ става ........иди в библиотеката не в кръчмата !
  • 97 Маринов

    12 5 Отговор
    Сикаджията и потомствен антикомунист пак се е насрал.
  • 98 Терминал2

    22 6 Отговор
    СТИГА СЕ ДРУГ ТИ Е ВИНОВЕН.ТИ КАКВО НАПРАВИ ЗА ТАЗИ ДЪРЖАВА.САМО КРАДЕТЕ!!!!НАПРАВИ ЕДНИ МАГИСТРАЛИ С ЕВРО ПАРИ,КОЙТО ОТКРАДНАХТЕ ПОВЕЧЕТ!!!Б.......И!!!
  • 99 Червената шайка терористи

    16 9 Отговор
    Организираната престъпна група БСП/партията ма милиардерите-капиталисти/, трябва най-после да бъде обявена извън закона.

    Коментиран от #149

  • 100 натовец

    23 2 Отговор
    Най-интересно е кой ги казва тези неща. Едно време в школата на МВР, както я наричаха дори и за пожарникар не те вземаха, ако имаш роднини съдени от тъй наречения народен съд. Това е човек без доблест, съвест и т.н.
  • 101 Густо Майна

    23 5 Отговор
    Борисов не е почтено да гризеш ръката, която те е отгледала и възпитала такъв какъвто си - прос.ак (най-меко казано)! Външната ТИ (ооо Цезаре) политика е тотален антипод на вътрешната - безсрамна лицемерщина! А за малкият бизнес (ако в България да бъхтиш по 12-15 часа, 7 дни в седмицата, за има-няма 1000 лв. те прави "бизнесмен") ТИ и подопечните ТИ "експерти", правите всичко необходимо да му вземете, и заплатата, която с кански мъки изкарва, и да го отпратите "по живо, по здраво" на някой там Терминал, или ГКПП! Бих казал, че след 10 год. ГЕРБ, Борисов и клика развиват някакъв недоносен китайски модел! И политически, а икономически - плаче майка!!!
  • 102 Guest

    14 3 Отговор

    До коментар #95 от "Guest":

    Да, абсолютно си прав ама, ако е пич трябва да си признае, че и той/те (ГЕРБ) са вредни бетер комунистите! В същност не, че ГЕРБ не са производно на БКП, а и методите им го доказват.
  • 103 боко само приказва

    21 4 Отговор
    Хубави приказки говори Боко, НО, айде бе Бкоко ОСЪДИ ги тия комунисти, вкарай ги в затворите!?
    Защо няма нито един осъден олигарх или феодал, който върти крадените пари от народа?
    Мачкай комунетата, ама не само на приказки, иначе излиза, че сте си дупе и гащи.
  • 104 Дгг

    12 4 Отговор
    На времето този същия е викал на болшевиките, че много сладко им мирише пръднята , не се различава от тях, сам той е от тях и с бодри крачки ни води към диктатура, жална ни майка като секнат еврофондовете!!!
  • 105 боко само приказва

    30 1 Отговор
    Боко става много смешен, като влиза в роля на анти-комунист, когато от дясната му страна стои баш комунист!
    В дъното на забогатяването на двамата братя стоят дядото на Домусчиеви, активен борец против фашизма и капитализма, бащата на Домусчиев, който по времето на комунизма е с ранг на министър, куфарчетата на БКП, ДС и майка им, която е верен и дългогодишен активист на БКП, а по време на комунизма и след 10.11.89г. е директор на завод „Балкан“ в Ловеч, който Домусчиев успява да приватизира за жълти стотинки, чрез фонд „Напредък“ и на който след това става шеф. Благодарение на съветите на другарите на бащата на Домусчиев от ДС и отчасти на майка си, още ненавършил 30 години Кирил вече участва в голямото разграбване на България чрез фонда си „Напредък“. През това време служителите на ДС създали Домусчиев го свързват с един от много силните хора в мутренската СИК Стоил Славов, както и с разстреляния бивш шеф на „Локомотив“ (Пловдив) Александър Тасев , който е твърде близък до Позитано 20.

    Коментиран от #117

  • 106 Ха ха

    21 0 Отговор
    Б. Б нещо ни баламосва той е от същото котило сикаджия отт къде взе парите да направи партия.
  • 107 _he_

    17 1 Отговор
    Отчаян и разочарован съм като ви чета коментарите!
    Голямо плюене колко управлявал ББ, как управлявал, какъв асфалт и т.н., а забравяте най-важният факт: "... тия комунисти, тия престъпници ..." Ами нали той ги пазеше. Пазеше ги да си крадат спокойно ...

    Много късопаметен народ ...
  • 108 оксиморон

    22 5 Отговор
    Бивш комунист, говори срещу бившата комунистическа власт!

    Коментиран от #136

  • 109 Тиквата

    20 0 Отговор
    Простака е непобедим.
  • 110 Умно село

    15 0 Отговор
    ПРИСМЕЛ СЕ ЗЪБЛЬО НА ЩТРЪБЛЬО!
  • 111 Сънчо

    18 0 Отговор
    Българите за всичко си имаме точни поговорки.В случая пасва: крадеца вика дръжте крадеца.
  • 112 Слепите

    17 1 Отговор
    Боко беше 8 години лична охрана на бай Тошо, цялото му управленско поведение е копие на тошовото, той тръгнал да говори против комунистите?
    Комунистите никога не са си тръгвали от управлението на държавата до ден днешен, ама народа много прост и вярва на подобни глупости! Крадеца вика-дръжте крадеца!

    Коментиран от #125

  • 113 С....Я

    16 4 Отговор
    ТЬП ПО ТЬП НАИ ТЬП ТИКВАТА
  • 114 Трън

    10 1 Отговор
    Няма по нагли от бившите комунисти, ама Боко не е такъв. Пази партийната си книжка за всеки случай.
  • 115 Граучо Маркс

    2 3 Отговор
    това са моите принципи. ако не ви харесват имам и други.
  • 116 НТHT

    11 1 Отговор

    До коментар #9 от "Николас":

    А баща му полковник от противопажарната на МВР също е бил член на БКП. Можел и дедо му да стане член на БКП , ако не е закачал булките на фронтоваците.
  • 117 Лом

    5 0 Отговор

    До коментар #105 от "боко само приказва":

    Човече пиши, не спирай! Дано слепи да прогледне!
  • 118 Полу - защитник

    4 5 Отговор

    До коментар #23 от "Наско":

    Комунист е фамилното име на социалист. Възпитано е да се използват фамилните имена и неразбираемо е, защо това предизвиква обидна реакция.
  • 119 Танев

    10 1 Отговор
    Изборите минаха кервана си върви на кой му пука че 1/ 6 от народа не гласува в ИТАЛИЯ ФРАНЦИЯ БЕЛГИЯ ХОЛАНДИЯ ШВЕЙЦАРИЯ Финландия дават по 20 лв на час 10 часа 200 лв на ден ЪЕРМИНАЛ 2 ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ
  • 120 Валя

    20 1 Отговор
    Абе, тъпанар, ти не си ли престъпник и този до теб! От къде са ви парите, от заплати ли? Добре, че бяха "тези престъпници", за да те издигнат за министър - председател! Тъпанар!

    Коментиран от #129

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Нуну

    19 2 Отговор
    Бойко ти си най тъмно червения фашист.
    Да безплатно няма, но в България всички работят за жълти стотинки или с една дума безплатно, а вий дето големи приказки говорите и крадете все едно че 200г ще живеете, защо не се откажете от грабежите си и да работите за благото на България?
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 А ти какъв си?!

    20 2 Отговор
    Комунистите били престъпници, а ти какъв си?! Магистрали са ти само в главата и нищо друго. Защо даде Летище София на концесия?! Нали за това сте там, за да се грижите за България. А на вас не ви пука за нищо и за никого. Не ви ли е срам, че чужденци идват да се разпореждат тук в България, вместо всички ние да развием заедно нашата България. Затова ли на времето са давали живота си за България, за да съсипете днес всичко. За да унищожите България.
  • 125 Прогледнал

    3 6 Отговор

    До коментар #112 от "Слепите":

    Поведението на Б.Б. може би е като това на Живков, но управлението сега се основава на съвсем други правила и това е голямата разлика. За съжаление, някои " слепци" все още немогат да осъзнаят този факт - дори и да искаш, неможеш да управляваш както преди.

    Коментиран от #155

  • 126 Антифашист

    22 6 Отговор
    Аз имам следният въпрос:
    Кога в България, ше се създаде и гласува закон за обявяване на фашисткият режим в България в периода 1923 - 1944г. за престъпен?
    Погледнато към момента, в България никога не са управлявали фашистки и про-нацистки правителства. Възникват въпросите:

    - какъв акт е бил законъ за защита на държавата от 23.01.1924 г., според който държавата е плащала 50 хил. лева награда на всеки който отреже и занесе в полицията партизанска глава в това число и детска?
    - какво е било правителството на Александър Цанков, който лично се е въхищавал и е вземал пример от италианският фашизъм?
    - защо българското "демократично" правителство се снима пред флаг с нацисткият кръст през 1943г. ?
    - защо са били разстреляни шестте ястребинчета?
    - защо са избити 10930 български граждани между 1941 и 1944 г., роднини на партизани и ятаци? В същият период фашистката власт в България издава 12461 смъртни присъди.

    - защо копоите на Александър Цанков са изтребили десетките хиляди българи с леви убеждения в периода 1923 - 1925 г. след като на власт идва "демократическият сговор"?

    Коментиран от #152

  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 Антифашист

    22 3 Отговор
    Защо учениците в България се запознават с тоталитарният режим, но не се запознават с информация за постиженията на българските учени, както и за индустриализацията на България в периода 1944-1989г? В същото време в учебниците на българските ученици липсва историята за зверствата на фашисткият режим отпреди 1943 г.
    Вие от ГЕРБ сте и вако и тако и си служите с популизъма, както им изнася. Само че популизма и магистралите за ядене не стават. Народа не е толкова глупав за колкото го мислите.
  • 129 Вили

    2 4 Отговор

    До коментар #120 от "Валя":

    Не хвърлай празни обвинения ма кучко. Такива некадърници като теб, все някой ги краде. Първо изкарай нещо, пък после казвай, че ти е откраднато!

    Коментиран от #132

  • 130 цифри

    18 3 Отговор
    Когато цифрите говорят и боговете мълчат Гражданска при комунистите 13лв---при Тиквата 300лв глоба за колан при комунистите 2лв---при Тиквата 50 лв а и 2по 50 за пътник . От комунистите си се учил да крадеш Тикво но си ги задминал драстично в пъти .те в кражбите са като пионерчета пред тебе .Вземи се гръмни та да види най после народа хаир от тебе
  • 131 ТИКВИ С ВЛАСТ

    19 0 Отговор
    АМИ ТИ КАКЪВ СИ ,БЕ ... ВСЕ НЯКОЙ ТИ Е ВИНОВЕН ...АКО НЕ БЕШЕ КОМУНИСТ,ЩЕШЕ ЛИ ДА СТАНЕШ МУТРА ...И ДА ДОСТИГНЕШ ДО СЕГАШНОТО СИ" НИВО"? НИЕ НЕ СМЕ ПРОСТИ - ТИ СИ ПРОСТ...И НАГЪЛ.
  • 132 феликс дж

    6 0 Отговор

    До коментар #129 от "Вили":

    Вили, време ти е да ставаш министер при Боко. Лика-прилика сте си. За това най-добре е предварително да те профилактираме - на лесоповаль тоже, немедлено.
  • 133 Бай Благой

    19 1 Отговор
    Борисов Борисов....вие сте по-големи крадци и престъпници от комунистите!!
  • 134 Гогo

    15 1 Отговор
    Не знам колко комунягите са Крали и какво са правили ама знам че има едни снимки с тебе и Бай Тошо !!! Или ги забрави тези години???
    Забрави като се кълнеше във вярност в червеното знаме !
    А да не говорим че не една и две мутри казаха че си им пазила и колите затова са те ползвали за пазач !!!
  • 135 Грую

    17 1 Отговор
    Баце ти кога забрави на чий огин се гря по техно време бре? Не комунизма е проблемът! Най-тежката политическа болест е конформизма и аз си мисля, че Бойко Борисов страда от остра форма и явно в случая се е влошил и е получил криза!
  • 136 Бивш комунист

    3 2 Отговор

    До коментар #108 от "оксиморон":

    Съвсем логично е, ние най - добре познаваме приомите на тази партия.

    Коментиран от #151

  • 137 Така беше

    4 3 Отговор
    Точно така беше. А на любимата ви Йорданка Христова Кастро тъста е причина за цялото информационно затъмнение тогава. На нея трябва да благодарите за всички свои познати боледували от рак след това...Просто оня уруд вече е при Ленин
  • 138 Т-34

    9 1 Отговор

    До коментар #3 от "Новичок":

    След терминала те чака работа. Там се работи. Не се пише във фейсбук.

    Коментиран от #150

  • 139 ВИЗАНТИЕЦА

    19 1 Отговор
    ТОЯ БАНДИТ ЩЕ КАЗВА КОЙ Е КРАЛ И КОЙ НЕ Е ТОЙ ДОБРЕ ЧЕ НЕ Е УСВОИЛ НИТО ЦЕНТ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ САМО НЯКОЛКО МИЛИАРДА НЕ ПОВЕЧЕ
    БИВШ ПОДЧИНЕН НА СИК И ВИС!!!!
  • 140 само това

    14 1 Отговор
    Простак.....
  • 141 истината

    15 0 Отговор
    Тези на снимката са наследници на баш комунистите.
    Крадеца вика дръжте крадеца.....
    Наглеци и помияри!!!
  • 142 смрад

    17 1 Отговор
    А що беше охрана на Тодор Живков и член на БКП бе,тъпанар,тия лакардии предназначени за празноглавия ти електорат не минават вече
  • 143 Безплатно

    8 1 Отговор
    Езикови гимназии , математически гимназии, нгдк, за къде образоват кадри тези учебни заведения? Колко излиза обучението на един ученик от тези училища? Каква е ползата за държавата на това държавно образование? Колко от тези ученици остават да работят в България и за България ли работят?
  • 144 матейко

    9 0 Отговор
    Тези престъпници казва БОЙКАТА а се натискал навремето да го приемат във факултета ДС на Симеоново Ех Бойко Ех лъжливо овчалче Заводите работели ------ Кои заводи и къде са те бе аркадаш Халюцинира момчето
  • 145 боклук

    11 0 Отговор
    няма да има България" докат"го има това говедо мръсно
  • 146 Монсиньор

    12 3 Отговор
    На България е отредено да бъде провинция на Запада. В рамките на Новия Световен Ред изобщо няма да съществува такова понятие като България, при размити граници , Шенгени, общи валути и т.н. Какво се палите , нищо не зависи от българите, това поне трябва да се разбере. Тези, които определят нещата не са българи.
  • 147 Пешо

    10 1 Отговор
    И това го казва човек, чиято партийна книжка седи в джоба му!?
  • 148 Боц

    9 1 Отговор
    Тази огромна лоена ефирна тапа вече ми дотегна. Пак умува по теми свързани с нетовото минало и на баща му. Чудя се сак е възможно да си такъв лицемер- фурнаджийска лопата и там от където си ял сега да бълваш фекалии. Кои пари разпределяш бе шмекер- твоите, на дядо ти- фабриканта или нашите??? Безплатно!? Хмм, само на облото нищо може да е безплатно по почина на неговия ментор- Тато- царство му небесно.
  • 149 Тъп си

    7 2 Отговор

    До коментар #99 от "Червената шайка терористи":

    А милиардерите гербери да продължат да мачкат народа. Много сте зле. Не заслужавате добър и нормален живот след като мислите по този начин.
  • 150 Гост

    2 2 Отговор

    До коментар #138 от "Т-34":

    А ти си мислиш че тук не работим ли. И там ще работим но поне ще ни плащат.
  • 151 любопитен

    1 0 Отговор

    До коментар #136 от "Бивш комунист":

    А приЙомите на българската граматика знаеш ли ги?
  • 152 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #126 от "Антифашист":

    Този пост трябва да го публикуват във факти. Съгласен ли си. Защото за фашизъм никой не говори само си чешат езиците с комунизма.
  • 153 Диан

    1 2 Отговор

    До коментар #58 от "Абе прошкяк насран....":

    Лелеееее, феновете на ББ са много възпитани.
    С такива хора се върви напред.
  • 154 Фани

    7 2 Отговор
    Г-Н премиер, кога ще намалите ДДС на лекарствата, кога ще спре повишаването на цените, кога ще заживеем спокойно?

    Коментиран от #161

  • 155 Другаря

    0 0 Отговор

    До коментар #125 от "Прогледнал":

    Неможе но Борисов всячески се опитва. А помисли по този въпрос когато говориш за комунизъм.
  • 156 старото

    1 0 Отговор

    До коментар #15 от "Kriks":

    Kriks,да не би и ти да си крадил от еврофондовете като Кора Ментата-май на това ми намирисва като ти чета изявленивта, Поне делите ,ли с нея откраднатото?
  • 157 filo

    0 1 Отговор

    До коментар #81 от "Ачо":

    Тогава Тошо беше следствен, защо да не му го каже бе Байо.
  • 158 старото

    5 4 Отговор
    всички тия ЛЪЖИ,които се сипят от платените партийни членове показват,че ГЕРБ ще спечели и следващите избори. Малко им беше на комунистите 7процента разлика в полза на ГЕРБ и сега се чудят с какви лъжи да измият този ПОЗОР. Казал съм и ще кажа пак БЪЛГАРИНА НЕ Е ГЛУПАВ!!!
  • 159 filo

    3 3 Отговор
    Кой сега е номер едно? Е как кой, Бате Бойко е номер едно, а плювачите най-много да хванат за шлифера и той ще продължи да си ги управлява.
  • 160 боко само приказва

    2 3 Отговор
    Истината е, че ядрото е едно, БКП, всички партии гравитират около него.
    Разликата между двете банди е, че едните са за ЕС и НАТО, а другите са за Евразийския съюз, Русия и са против ЕС и НАТО.
    Аз лично предпочитам да сме с ЕС и НАТО, защото с Русия за 45 години стигнахме дъното, както и сега живеем много по-добре от соца, когато бяхме подлоги на СССР.
    Единственото нещо, което е нужно са реформи в съдебната и изпълнителна власт, ама реални, не фалшиви, защото няма ли върховенство на закона, всичко е загубена кауза, всеки мафиот, играч или ездач, може да краде и да изтърбушва банки, фондове, абсолютно всичко може да краде, както и правят в момента.
  • 161 старото

    4 8 Отговор

    До коментар #154 от "Фани":

    Фани,кога България е била по-добре икономически от сега-не виждаш,ли,че по улиците не можеш да се разминеш от коли и то не старите москвичи и трабанти, не виждаш,ли новите сгради , не виждаш ,ли по-добре облечените българи по улиците,не виждаш ли магазините пълни с хора да купуват,невиждаш ,ли екскурзиите,които в миналото не можеше да си позволим а сега ги има постоянно??? Кога сме били по-добре от сега -при Тато,ли когато всички КРАДЯХМЕ ВСИЧКО??? Е, така не може да продължава все пак не забравяй ,че сме в ЕВРОПА а не в забутания руски север или централна африка !

    Коментиран от #164, #182, #183, #193

  • 162 снаил

    7 2 Отговор
    Бат Бойко. нали и ти си комунист бря? Нали имаше партийна книжка, и бай Тодор те учеше как се пасат овцете (демек народа), като го пазеше от зли кучета. Та нали с комунистите сте от едно котило. Като са крали само те, а не и вие, защо не ги осъди, ами само се лаете едни други! Мислиш ли, че някой ти вярва? Не ти вярват - ама слугите ти са се ояли, и гласуват за теб. Бойко, Бойко - народа не е сляп - просто му писна БСП-ДПС-ГЕРБ-ЛЪЖИПАТРИОТИ и вся остолная сволач!
  • 163 знайко

    5 5 Отговор

    До коментар #44 от "незнайко":

    Много си верваш. След края на комунистическия режим самият Живков ще признае, че създаването на комбината е грешка, и ще приписва увеличения му капацитет на съветски натиск.От създаването си „Кремиковци“ е нерентабилно предприятие, съществуващо за сметка на значителни дотации от държавния бюджет.
  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Усмивката

    3 1 Отговор
    Да се издирят всички комунисти и да им се поиска сметка.......?....само че кой ше го направи?Бате Бойко?Можеше да го направи още 2009 година когато ,от когато, взе властта.Можеше да забрани комунизъма още 2009 година.Не го направи.И сега какво означават тия закани.Продължавайте да ни вервате?
  • 166 Ха Ха

    7 1 Отговор
    Хахаха , комунистите били престъпницил Кой го казва- бодигард на Тошо и агент на шесто
  • 167 ташунко

    5 1 Отговор
    Винетууууу,
    Винетууууу,винетуууу главата ти епълна с бамбари.
  • 168 Кую

    1 0 Отговор
    Присмяла се Хърба на Щърба...
  • 169 Фауст

    3 9 Отговор

    До коментар #92 от "Пак глупости говори":

    Божее, що руски подлоги хлебят срещу майка България, Божее...?!

    .
  • 170 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 171 Очивидец

    4 0 Отговор

    До коментар #42 от "Кореняк":

    Кореняк, ти нещо се обърка! Бивало го да говори! Само ако някой му го напише. Та той не може да свързва думите в изречение, колкото и елементарни да са те.
  • 172 Срам за бг

    7 3 Отговор
    ТОЯ НАГЪЛ И ПОДЪЛ КРАДЕЦ Е НАЙ ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА Б Г ПОЛИТИЦИТЕ ЗАТВОР ЗА ТИКВАТА МРЪСНА СРАМ МЕЕ ЧЕ ЖИВЕЯ В ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ТОЯ ОЛИГИФРЕН
  • 173 332дед

    5 1 Отговор
    Я да видиш ти.. ЧУЖДИТЕ ПАРИ!?! ТИ ЧИИ ПАРИ ХАРЧИШ ПРЕДИЗБОРНО, НА НАРОДА! А ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ЧИИ СА, НЕ СА ЛИ ЧУЖДИ... АЗ ПОСТРОИХ.. АЗ НАПРАВИХ.. АЗ ДАДОХ.. С ПАРИТЕ НА ЕВРОПА, ЧУЖДИТЕ ПАРИ!!! ТА КОЙ ОБИЧА ЧУЖДИТЕ ПАРИ НЕ РАЗБРАХ?! ТИ ДА ВИДИШ НАГЛОСТ!!! И лек там ДОМУС-АГА, да се не оплетете повечко от колкото можете да понесете.. че разплитането на 9x19 у десетката!
  • 174 Неизвестен

    2 0 Отговор
    А разтриваше ушите на Тодор Живков докато го пазеше.
  • 175 дори

    3 1 Отговор
    Ха, ха, Боко говори срещу комунистите - абе читателю на Винету - нали още си пазиш партийния билет, нали пазеше Тато.....
  • 176 дори

    2 1 Отговор
    Ха, ха, Боко говори срещу комунистите - абе читателю на Винету - нали още си пазиш партийния билет, нали пазеше Тато.....
  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Negramotnq

    3 0 Отговор
    izbirame nqakoi za 4 g a toi popisva dogovori za 20 g
  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Хахо

    8 1 Отговор

    До коментар #161 от "старото":

    Ти си болен. Не виждаш ли мизерстващите пенсионери, не виждаш ли избягалите от България , не виждаш ли мизерстващите семейства които едвам скърпват с минимални заплатки , не четеш ли по новините всеки ден убийства на възрастни хора по селата. Всеки който твърди че в България в момента се живее добре е или болен психически или е на хранилката на ГЕРБ
  • 183 Гъзар

    3 1 Отговор

    До коментар #161 от "старото":

    Всички хора са с няколко кредита и едвам плащат тези нови заради за които говориш бе галфон. Българската икономика в момента е на кредит. И Лео хората да не пазаруват и да не ядът ли бе галфон и за какви коли говориш за бракмите от Германия ли Кажи ми колко хора могат да си позволят нови коли. Като в другите държави изключително прост човек си.
  • 184 кебапчета

    3 1 Отговор
    Лоши били комунистите според Боко А когато яде кебапчета с тях на една маса не бяха лоши .Дядо му на Тиквата ще се преобърне в гроба за това че .неговия внук се е клел в вярност към тях .Падението на морала на някои хора няма граници .
  • 185 боярышник

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Новичок":

    Приятел,и аз на там съм се насочил.Жалка държавица с още по жалки хорица,смачкани от простотията.Не знам,трябва да изметем всички сегашни партий от парламента,както футболните клубове фалират изпадат и после възкръсват от жарта.Трябва да опитаме въпреки всички логични теории,просто не виждам езход друг.
  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Тончев

    3 0 Отговор
    Затова ли комунистите от ГЕРБ са се обзавели с евтини апартаменти, частни асансьори и 200-300 кв.м. "общи" тераси? Ами къщите за "гости" с европейски пари? Ами джиповете, дадени им "за ползване" от разни фирми и бизнесмени? ГЕРБ е рожба на най-крадливите от БКП!
  • 188 .Д.Кънев

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Краси...":

    Бойко стига.Нали и ти излезе от комунистическа та кочина.Аман от наглост.
  • 189 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Ама какво искате на него пост, уважаеми господа - ангелче-херувимче? Е-е-е , няма да стане. Човекът там е наясно, че това не е никаква "демокрация" , а чиста проба капитализъм. Всичките там горе са амбициозни и безсъвестни екземпляри от човешкия род !! Примерно Пеевски на колко години е ? И тъй като са много амбициозни , са и много алчни, горди и безсрамни ! И партийната принадлежност е само един декор и повод за елеминиране на конкуренцията, която е съучастник в "присвояванията" и разсипията на България. Ако имаха малко поне съвест, човечност - щяха да намалят данъчната тежест на този народ!?!? Но ....зверски капитализъм: Човек за човека е вълк ! .Първо това научиха и го повтарят като папагали : "Няма нищо безплатно ! " и дерат до кокала.......
  • 190 Галфон

    1 0 Отговор

    До коментар #95 от "Guest":

    Си да го вярваш това което пишеш. Ако наистина го вярваш мисля че си с 4 клас незавършен
  • 191 Ние помним

    6 0 Отговор
    Аз познавам 1 (ЕДИН),който си напусна работата,само и само да не напусне БКП(комунисти).ЧЛЕНЪТ на БКП(комунисти) БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!
    Сори герберасти-това е факт!!!
  • 192 Домакин

    5 0 Отговор
    Абе,ти имаш ли 5 гр.мозък?Точно члена на БКП Борисов ли да ги говори тия глупости?А какъв си ти,та му вЕрваш?
  • 193 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 194 Пенсионер

    3 1 Отговор
    По броя на обеднелите ще разберете колко са забогателите.
  • 195 9689

    3 0 Отговор
    Ама си го избирате това крадливо недоразумение.А кой ошушка завод Балкан Ловеч?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Азимир

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Питам":

    Реално България преди 44та е имало 2 пъти повече предприятия от България преди 1989
  • 198 Българин

    3 0 Отговор
    Никога не съм членувал в нито една партия и няма да го направя никога и ако имам власт ще ги забраня със закон. Всички са от един дол дренки.Докопат ли се до власт стават нагли и безочливо крадливи. Роден съм и съм живял по времето на крадливите комунисти , преживях и айдуците секлесари, псевдо социалисти, дупесари, лъжливи и кресливи патреоти , сега децата на комунистите герберастите които са се изучили от родителете си и крадат като за последно под "мъдрото" ръководство на бат Боко който не спира да пляска глупост след глупост и да ни "води " към некаква си измислена еврозона. Само че , пропуска един тъжен факт . С такова усърдие съсипва страната ,че след 15-20 години от нея няма да има и помен защото или ще бъде продадена или ще бъде пустиня. С това темпо на ужасния демографски срив, ниска раждаемост, висока смъртност бягството на все повече хора зад граница само това ни чака. Ура да живее Боко.
  • 199 onq s korq

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "Николас":

    за Цветанов никога повече никой няма да чуе !00% гарантирам
  • 200 АННА

    2 0 Отговор
    НЯМА "БИВШ КОМУНИСТ" И " БИВША ПРОСТИТУТКА" ........... В БЪЛГАРИЯ НАЙ КРЕСЛИВИ И КРАДЛИВИ СА "БИВШИТЕ КОМУНИСТИ" ...ПРИМЕРИТЕ СА МНОГО И СА ДОБРЕ ИЗВЕСТНИ ! НАЙ ЯРКИТЕ ПРИМЕРИ / НАЙ КРЕСЛИВИ / СА БИВШИТЕ КОМУНИСТИ В ГЕРБ. ...ИМАШЕ ПЕСНИЧКА В МИНАЛОТО " АЗ СЪМ С ТАЗ , КОЯТО Е НА ВЛАСТ ".
  • 201 ЧУВА СЕ ЧЕ УБИТИЯ ОТ КОМУНИСТИТЕ ДЕДО НА

    0 0 Отговор
    НЯКОЙ СИ Е СМЯТАЛ ЖЕНИТЕ ЗА ОБЩИ И ТАКА Е ПОСТРАДАЛ ОТ ТОЯГИТЕ НА МЪЖЕТЕ ИМ !
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове