Last news in Fakti

31 Май, 2019 12:30 20 568 38

Осман Октай: Краят на ерата ''Борисов'' е близо

  • осман октай-
  • евроизбори-
  • герб-
  • борисов-
  • цветанов-
  • пеевски

Пеевски ще се показва често и ще се опита да повлияе на избора на главен прокурор

Осман Октай: Краят на ерата ''Борисов'' е близо - 1

''Оставката на Цветанов поискана от Бойко Борисов не ме изненадва. Борисов заяви, че се преувеличава ролята на Цветанов в структурите на ГЕРБ през годините, всичко това след изказването и заканите на Бойко Борисов, че ще има тотална чистка след като разбра, че ГЕРБ губи голям потенциал от избиратели, отвратени и от неговото управление'', това заяви бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай в ефира на ТВ+.

''Той се опитва да се изчисти, махайки всички такива от горе до долу, които го дискредитират. Борисов явно си дава сметка какъв сблъсък му предстои, особено в краткия период до местните избори, да се сблъска с наложени от Цветанов в тези десет години кадри, които мафиотизираха области и общини. Той тепърва ще има челен удар с тези хора, с тези кадри, защото той не може да ги разчисти'', каза Октай.

''Дори аз започвам да си мисля, че в София ще има излъчен нов кандидат за кмет на мястото на Фандъкова. Не като наказателна мярка срещу Фандъкова, а по-скоро Фандъкова ще остане близко до Бойко Борисов, за да развива друга кариера, но по всяка вероятност и от изборните резултати, които получи ГЕРБ, включително и в София, ще има според мен промяна'', констатира бившият политик.

''С тези промени Борисов се опитва да ни каже, че той не е знаел какви мафиотски структури са направени по вина на Цветанов. Това обясняваше Борисов и преди изборите. Аз смятам, че това е началото на края на ерата на Борисов. За Пеевски ви казах, че той няма да отиде в Европа, сега ще ви кажа, че Пеевски по-често ще го виждаме, казах го и преди старта на парламента, затова защото предстои избор на главен прокурор'', заяви още Осман Октай.

''За него, за неговата клика и цялата политическа класа, ще бъде много важно кой ще бъде избран за следващ главен прокурор. Ролята на Пеевски ще бъде за пореден път, както при избора на Цацаров, да бъде един от координаторите и лобистите за избора на следващия прокурор, за да може да оцелее и неговият проект'', допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Божинов

    28 111 Отговор
    Такива дърти професори като изпълзят от някъде и почнат да дават акъл... колко ли им се смеят тия, за които говорят небивалици. хахаха

    Коментиран от #23, #31

  • 2 Пръч

    28 30 Отговор
    Ако ще е ера май няма да е скоро краят...

    Коментиран от #8

  • 3 Сталин

    79 7 Отговор
    Виж: https://www.weforum.org/reports/the-global-competitveness-report-2018?fbclid=IwAR1MgbMCHA1-uMSpnvwnEaqjE10yImhk164NcRywPLlo0R4JYx5BFbJ8PwY

    В октомврийския доклад на Световния Икономически Форум България заема 95 място по независимост на съдебната система, 116 място в борбата с организираната престъпност и 118 място в защитата на правото на собственост. Обследването е обхванало 140 държави.В същото време на нас от сутрин до вечер ни се обяснява по телевизиите как България цъфти и връзва(само финансовия ни министър е бездомен и живее при един приятел). На такива приказки могат да вярват само необразовани и прости хора.......
  • 4 мнение

    80 20 Отговор
    Няма "Ера Борисов" - има "Срамна декада Борисов"...

    Коментиран от #15, #34

  • 5 Пеневски

    42 42 Отговор
    Нинова-Премиер
    Йончева- Гл.Прокурор

    Коментиран от #10

  • 6 Иванова

    45 20 Отговор
    Много правилно изказване,но мисля,че е малко късно.Цветанов много неща криеше от Борисов,в това винаги съм била убедена.Не вярвам,че ще успее да накаже всички,те са твърде много идобре се прикриват.Много ще се радвам и ще си отдъхна,ако успее да ги излови.Хората ги е страх и да ги издадат,защото те са от лъв нагоре.Ако успее ,ще излезне много напред.Тогава ще го подкрепят и бизнесмените.

    Коментиран от #25

  • 7 Ситуацията,

    41 14 Отговор
    За Борисов, е революционна, защото низините не искат и Той не може да управлява по старо му! Какт близнак , какво да направи? Да излъже, че това, което го знае цяла България, сега го научава! Удавник ,за сламка, се хваща защото недоволството е огромно, над 70 процента. А не иска да последва съдбата на “Командира”! Но продължава, да е себе си! Ще експропиира, по Комунистически, частната собственост, за да строи неща, които да строи, не ремонтира, отново! В коя истинска демокрация подземните богатства са собственост , на Държавата , а не на собственика на терена? В коя демократична държава, собствеността се отнема, насилствено! Не продава, собственика, магистралата го заобикаля ! МОЛ- ът, го заобикаля! Комунист е Борисов, и в калта под ноктите си! Ретрограден, антидемократ. Демосът, народът за него, е...
  • 8 436

    11 4 Отговор

    До коментар #2 от "Пръч":

    Няма да минат и 20 години...
  • 9 ШОП

    22 2 Отговор
    Само век ще е. Не повече.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Капацитет е Цветанов,

    9 6 Отговор
    И Борисов, според някои хора, го е ползвал за консултант, та и за това ,Цветанов , има компромати! Вярвате ли?
  • 12 Сами

    47 10 Отговор
    В България няма демокрация , а съществува фашистка диктатура просто защото няма избори.
  • 13 ...учудения.

    20 7 Отговор
    Не ще се учудя ,ако видя ЛАВКАТА главен прокурор на Републиката.Дайте му едно рамо другари и другарки.
  • 14 Истината

    18 50 Отговор
    Ерата Борисов депърва започва ! Тоя доносник Октай ли ще дава оценка ? Скрий се предател ! Даже и да си прав ти ще останеш като предателя Октай !

    Коментиран от #22, #33

  • 15 Истината

    15 34 Отговор

    До коментар #4 от "мнение":

    Кое и е срамното ! Че живеете нормално ли ? Вие не сте виждали лошо и си говорите глупости !

    Коментиран от #32

  • 16 Народе

    44 24 Отговор
    виждате ли разликата БСП- ГЕРБ..Не можем да си кривим душата.БСП е ДЕМОКРАТИЧНА партия,а в ГЕРБ има тотална ДИКТАТУРА.Веднага се набива това на очи

    Коментиран от #19

  • 17 Пенчо

    36 8 Отговор
    На сикаджията никакъв сблъсък не му предстои с местните велможи, които от 10 г. крадат за него и шайката му. Напротив, ще се прегръщат, докато има за крадене, ако наесен наистина не ги изринем на бунището при седерунгелите, а сикаджията и шайката му - в ЦСЗ.
  • 18 Важно

    15 30 Отговор
    Хора след пенсионна възраст не бива да бъдат допускани до публични изказвания, дискусии и т.н. във властта също! Доказано е, че мозъците им не работят както трябва!!!

    Коментиран от #27

  • 19 Млади

    13 9 Отговор

    До коментар #16 от "Народе":

    Социалисти трябва. С тези в момента позоьори за никъде, никъде...свежата кръв си е свежа! Иновативното мислене не е за сегашните господари на БСП!
  • 20 лой ски

    31 5 Отговор
    В Румъния бившият им министър председател вече е в затвора , у нас Бай ти Ганьо го мързи да отиде да гласува или от страх гласува за ГРОБ!
    "НАРОДЕЦО" ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БОЛГАРИН!?
    Поради това , че не си никакъв народ и пак чакаш да дойде от вън някой да ти свърши мръсната работа. Да един ден ще стане това , НО тогава горко ти как ще бъдеш унижен и посрамен!!!
    Но така ти се пада сам си го искаш!!!
    ... ... .... ... ..... !!!!!!!!!!!!!
  • 21 Алфа Ромео

    25 3 Отговор
    Господи няма ли край този ад за българския народ, защо закриляш унищожителите му....

    Коментиран от #28

  • 22 Скрий се бе МАЛОУМНИК!

    29 5 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    Иска ти се сега да започва! Това от Герб не се наядохте! То не бяха апартаменти, не бяха къщи за гости, не бяха хотели, казина и. т. н
  • 23 ТОЧКАТА

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    ....,,дърти професори,,,!!!!Ма то ,,младите мутри се доказахте само като крадци,щом си откъснахте опашката!!!!Ма то си е така---мутрата опашката си къса и мутра си остава... без акъл и професура...
  • 24 Дявола носи цвички

    2 0 Отговор
    Прав си манго
  • 25 критик

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "Иванова":

    Много си далече от истината, госпожо. Народът ни има поговорка: Гарван гарвану око не вади.
  • 26 ОБИКНОВЕН БЪЛГАРИН

    9 5 Отговор
    БОЙКА! ОТ ТЕБ НАДОЛУ ПОЧТИ ВСИЧКО Е ЗА ЧИСТКА.ВСИЧКИ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ ОТ ТВОЯТА ХАРИЗМА И ГРАБЯТ С ПЪЛНИ ШЕПИ. КРАДЕЦО ЩЕ ТЕ БУТНЕ САМО ДА РЕШИ ЗНАЕ МНОГО ХВАТКИ.
  • 27 Да ама не

    14 2 Отговор

    До коментар #18 от "Важно":

    Май твоят мозък не работи. Да си чувал или виждал млад мъдрец. Всички те са на доста години. Ако ти е малка балка базата от данни, колкото и да ти е мощен процесорът, няма какво да произведе.

    Коментиран от #30

  • 28 НАТО ВЕЦ

    9 0 Отговор

    До коментар #21 от "Алфа Ромео":

    Ами той Господ е дал на хората свободна воля, но не виждам желание у "народа" да я прояви. Казано е: "Господ дава, но в кошара не вкарва". Имаше в бюлетините отметка, че си против всички явили се. Като не намираш твоя кандидат, ползваш тази опция, пък да видим...
  • 29 Дългият

    7 2 Отговор
    Тоз...тлъстият няма ли кой да го...
  • 30 За разлика от Теб

    1 8 Отговор

    До коментар #27 от "Да ама не":

    Аз познавам 2ма доцента на по 35 и 37 години! По твойта логика колкото по стар, толкова по мъдър, ми дай да сложим 100 годишен да ни управлява тогава?
  • 31 РЕАЛИСТА

    7 7 Отговор

    До коментар #1 от "Божинов":

    иска му се на османчу.ИСТИНАТА Е ЧЕ БАТ БОЙКО ЩЕ ДЪРЖИ ВЛАСТА ДО ДУПКА И ТАКИВА СМЕШНИЦИ КАТО ОСМАНЧУ НЯМАТ ШАНС ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТА
  • 32 мнение

    9 2 Отговор

    До коментар #15 от "Истината":

    Ако мислите, че това, в което живеете е нормално... значи сте част от ШАЙКАТА... гарантирано! Някъде, макар и малко...
  • 33 Фалшивият,

    13 5 Отговор

    До коментар #14 от "Истината":

    нямаш си на представа колко си прав - наистина ерата на Боко тепърва започва, но бавно, сигурно и стремглаво да залязва! Това е естественият път на една демагогия и тоталитаризъм - всичко това копирано от комунизма, но в много по-уродлив вид и форма! Никакъв морал, ценности, интелигентност, достойнство, родолюбие, братолюбие, уважение, себераздаване ..... ! Всичко е само пари, власт и влияние! Нищо човешко не е останало в тия гербери! Загубили са човешкия си облик! Не мислят за народа, не милеят за родината, а само за личното си облагодетелстване! Тези предатели, лъжци и крадци заслужават да изгният в затвора! Нищо добро не ни чака докато са на власт! Чудя се, кой нормален, интелигентен, здравомислещ и разумен човек освен циганите и платените тролове би гласувал за групировката ГРОБ?!
  • 34 Валентин Ангелов

    10 3 Отговор

    До коментар #4 от "мнение":

    Точно , ерата борисов е Геноцид над България.
  • 35 вуичо

    9 1 Отговор
    Бойчето се праи на отровен с гъби,незнам,нечух,невидях да ама номера не минава..-артисти долни.
  • 36 КЕМИЛ РАМАДАН

    1 2 Отговор
    ТОЗИ ОСМАН ОКТАЙ Е ВЕЧЕ КУКУ НИЩО НЕ СТАВА. ЕРАТА БОРИСОВ ВЕЧЕ Я НЯМА!!! БСП, ДПС, ГЕРБ” ВЕЧЕ СА В ТИНЯТА НА МЕСТНИТЕ ИЗБОРИ НАРОДА ЩЕ ИЗЛЕЗНЕ И ЩЕ ГИ ЗАЛИЧИ ГАРАНТИРАНО А ОТНОСНО МЕДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ВБЕЗ ИЗКЛПЧЕНИЕ СА БОКЛУЦИ И ОЛИГАРХИЧНИ ПОДЛОГИ И БЕЗИНТЕРЕСНИ КЛИШЕТА! КАЗАЛ СЪМ ЧЕ СЛЕД 2-3 ГОДИНИ ТЕЗИ КОЙТО УПРАВЛЯВАТ ПО МАФИОТСКИ НАЧИН БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЖИВОТ КАТО ОТ 96 МУТРИТЕ!!!!!!!!
  • 37 МУНЧО

    0 0 Отговор
    БОЙКО ЩЕ САСИПЕ ВСИЧКО САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ НО ТИЯ ДО НЕГО ЩЕ ГО НАГЛАСЯТ...???.КАКТО СТАНА С БАЙ ТОШО!!
  • 38 МУНЧО

    0 0 Отговор
    БОЙКО ЩЕ САСИПЕ ВСИЧКО САМО И САМО ДА Е НА ВЛАСТ НО ТИЯ ДО НЕГО ЩЕ ГО НАГЛАСЯТ...???.КАКТО СТАНА С БАЙ ТОШО!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове