28 Юни, 2019 22:28 8 421 86

Румен Радев: В България се утвърждава авторитаризъм

  • румен радев-
  • интервю-
  • панорама-
  • авторитаризъм-
  • русия-
  • f-16-
  • гоце делчев

България е дала духовното начало на Русия

Румен Радев: В България се утвърждава авторитаризъм - 1
Източник: БГНЕС

''Дебатът за изтребителите F-16 бе опорочен. Сега се движим към скъпи самолети с жестоко орязано оборудване. F-16 е самолет с високи бойни способности, но е само върхът на айсберга. Реалностите разкриват непрекъснато наивността на българското правителство по отношение на програмата. За нашите минимални изисквания, офертата беше над 3 млрд. лв. и то при 100% авансово плащане'', това заяви президентът Румен Радев в предаването "Панорама" по БНТ.

''При тази програма FMS преговори за сваляне на цената няма. Единственият начин за сваляне на цената е да се откажеш от нещо. Правителството предприе ход за сваляне на цената чрез орязване на пакета. Беше ни обещано, че ще вземем много добър военен самолет, а не играчка'', коментира президентът.

Президентът изрази мнение, че според него Су-25, които сега са на въоръжение в българските ВВС, са по-добри самолети.

"Тази сделка е на гърба на ВВС, на летците и техниците, които ще трябва да изпълняват задачи с оборудването на този самолет. Българският народ ще плаща много, но няма да има защита. Управляващите, които се самоопределят за европейското развитие, избягаха от дебатите. Ние губим мощен инструмент да интегрираме нашата отбранителна индустрия", изрази мнение Румен Радев.''

''Силно се надявам, че българското правителство няма да допусне това, иначе би било безотговорно. Не бива да взимаме самолет за авиошоу. Летците и техниците ще трябва да изпълняват невъзможни задачи с това осакатено оборудване'', изрази надежда той.

Президентът коментира и отношенията между България и Русия, а след това и участието си на икономическия форум в Санкт Петербург.

"Отношенията ни не трябва да почиват на благодарността, а на истината. Ние трябва да отстояваме нашето място на цивилизационната карта на Европа. България е била важен фактор в европейската култура и България е дала духовното начало на Русия - календара и християнската вяра", заяви президентът.

''На въпрос от водещия Бойко Василев относно изказването му за Гоце Делчев в Санкт Петербург и последвалите дебати около личността на българския революционер, Радев отговори така: ''В Санкт Петербург очаквах, че този спор ще избухне. Гоце Делчев е бележит български революционер. Искам да поздравя президента Пендаровски за неговата смелост, но това е само началото'', заяви още Радев.

"Определени кръгове внушават, че гледам прекалено на Изток. А не гледам ли на Запад, когато съм там по покана на президентите на Германия, Португалия, Австрия, на аудиенция при английската кралица и краля на Белгия? На президента Путин ясно поставих въпроса за цената на газа. Получих поздравления не само от политици, а и от ръководители на огромни корпорации от САЩ, Япония, Канада", коментира традиционните нападки срещу себе си президентът.

В интервюто си за ''Панорама'', Румен Радев сподели, че е поканен от Си Дзинпин да посети Китай и само след два дни това ще случи.

По въпроса за партийните субсидии, президентът заяви: ''Ясно съм изразявал, че субсидиите трябва да са намалени, но до такава степен, че партиите да не стават зависими''.

''На въпрос защо изразява подкрепа само към Корнелия Нинова от партийните лидери в България, Радев отговори така: ''Защото става въпрос за опозицията. Всяка една опозиция е жизнено важна за демокрацията в една държава. При утвърждаващия се авторитаризъм в България, важно е да имаме силна опозиция''.

Относно проведените наскоро евроизбори и резултатът от тях, Румен Радев констатира: ''Апатията и отчаянието сред избирателите е тревожно. Огромната част не гласуваха, наказаха партиите и статуквото по този начин. Историята на политическия процес сочи, че когато в дълъг период има апатия и отчаяние, една малка искра може да детонира голяма вълна срещу статуквото''.

''Ако бях избрал да следвам мнозинството, щях да имам спокоен и безгрижен мандат, но аз винаги съм избирал да следвам своите убеждения'', добави президентът.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 40 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El chochone

    90 41 Отговор
    СЛАВА НА РОССИЯ :)

    Коментиран от #11, #12, #44, #84

  • 2 El traficante

    135 46 Отговор
    СЛАВА на Радев!
  • 3 ИЗКЛЮЧИТЕЛНО

    56 197 Отговор
    ПРОЗ И ПРОДАЖЕН кремълски ЛАКЕЙ.!!!

    Коментиран от #4, #24, #83

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бб666

    27 62 Отговор
    Това че някой ви се е усмихнал,поздравил и сте се снимали това е рротокол и политика г-нРадев.Но по-това с Бойко сте на един акъл.За самолетите бе ясно че ще са F-16,а и бе ясно че ще платим колко ни кажат...Нашите политици нямат куража пред силните на деня да защитят Нац.интерес?Вярвайте си че нещо сте направили смешници......
  • 6 Nikolaj

    46 149 Отговор
    кой беше този ФАТМАК ПЕДЕрадев...?

    Коментиран от #85

  • 7 РУМЕН РАДЕВ

    49 123 Отговор
    РОДИ МЕ МАМО ПРОЗ ,АЗ САМ ЩЕ СТАНА ФАТМАК.

    Коментиран от #14, #53

  • 8 Старшшинката

    28 65 Отговор
    Здраве желаем го с. .подин офицер!

    Коментиран от #40

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Ушатият пингвин

    19 51 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    само гундяев го оправя него.
  • 13 Иванчо

    41 77 Отговор
    Публикувано във факти.бг: Президентът изрази мнение, че според него Су-25, които сега са на въоръжение в българските ВВС, са по-добри самолети.


    И това го казва пилот??? Аз като любител на авиацията, разбирам, че не могат да се сравняват двет машини - Ф-16 е многоцелеви изтребител - може да се използва за завоюване на въздушното превъзходство, за еър полисинг, за ескорт, за удари по земни цели с управляеми и неуправляеми ракети. А Су -25 също е чудесна машина - дозвуков щурмовик за , но определено не може да се сравняват двете машини и да казваш - този е по - добър. Радев разединява нацията постоянно, имам увството, че го прави всичко напук на ГЕРБ, или по скоро, както му заповяда Нинова.

    Коментиран от #15, #17, #41, #45, #73

  • 14 Христо Христов

    62 22 Отговор

    До коментар #7 от "РУМЕН РАДЕВ":

    Прощавай, а ти станал ли си "фатмак" или си толкоз "проз", че и за фатмак не ставаш!
  • 15 Хуйчо

    47 19 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    Иванча това което казваш са приказки на Шехерезада , даи параметри и техническо описание кат любител ,като ги намериш.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Пешеходец

    57 17 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    Иванчо, една ръчно преносима ракета можеш да изстреляш и от волска каруца. Това иска да ти каже Радев.

    Коментиран от #59

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Драйвър

    27 57 Отговор
    Хайде пак опорните точки на Позитано20!Поредния жалък опит на Курнела да отклони вниманието от ФАЛИТА НА БСП,от РАЗХИЩЕНИТЕ ЧЕТИРИ МИЛИОНА и от жалките пазарлъци на "социалистите" да запазят златната хранилка на която бяха сумати години като насъска долната си мастия Радев да плюе по правителството!В сравнение с Грипените за които Радев бе платен да лобира ,Ф16 е като космически кораб!Какво разбира фатмака от МОДЕРНИ САМОЛЕТИ,при условие ,че ОСВЕН ОТ СЪВЕТСКИ САМОЛЕТИ от други си няма и понятие и чете това което му подаде Курнела!

    Коментиран от #21, #23, #38, #60

  • 20 Gost

    15 34 Отговор
    Precedenta fatmakov
  • 21 Владо Черноземски

    21 52 Отговор

    До коментар #19 от "Драйвър":

    Напълно подкрепям колегата.Радев е гей със цървули.......

    Коментиран от #35

  • 22 Комуниста

    84 27 Отговор
    Това е истински ПРЕЗИДЕНТ, КАКЪВТО НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА!!! ИСТИНСКИ ПАТРИОТ И ИНТИЛИГЕНТЕН МЪЖ!!!!
  • 23 Морфей

    45 14 Отговор

    До коментар #19 от "Драйвър":

    Изчезни бе герберастиьо слугинска!
  • 24 Реалист

    19 58 Отговор

    До коментар #3 от "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО":

    От един гумен гадев под чехъла на деса селската какво друго да очакваш - сега щял да я води на екскурзия в Китай ЗА НАША СМЕТКА ЕСТЕСТВЕНО. Пак ще я пишат шефка на протокола и оня пак ще сложи ботушите до коленете.... Ммммммм, голяма излагация ни чака пак...
  • 25 Владо Черноземски

    20 41 Отговор
    Единствения комунист подал оставка ,за да избяга при комунистите
    е катапулта Радев.Не комунист----тихо казал---парашутист...
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Багерист

    49 20 Отговор
    Радев говори истината и герберастите циврят на умряло
  • 28 Националист

    41 18 Отговор
    Борисов е лакей на запада горд предател на България. Същия като оная мутра де се ежи на една Рускиня с бебе.
    Докато не се изчистим от Русофобската сган във властта подобрения не очаквайте.
  • 29 Владо Черноземски

    8 14 Отговор

    До коментар #26 от "Бреййй":

    Такъв е тоя дето те е правил ....ама ти не го познаваш идиот нещастен..........

    Коментиран от #46

  • 30 Националист

    37 15 Отговор
    Предатели във властта и сред военните ще потрошат $1млрд за морално остарял самолет. За тези пари, можеха да се купят по-добрите СУ-35 и то 12 на брой! Китай купува 24 СУ-35 за $2млрд.
    Един СУ-35 ще се справи с поне два Ф-16 едновременно!
    "... China has ordered twenty-four Su-35s at a cost of $2 billion,... https://nationalinterest.org/blog/buzz/airwar-russias-dangerous-su-35-vs-americas-f-22-or-f-35-who-wins-44337 "
  • 31 Наблюдател

    47 10 Отговор
    До кометар № 13 и 19 .

    Това което каэвате эа Ф 16 , сигурно е напълно вярно , но само при
    условие , че е с ЦЯЛОСНО оборудване.
    Преэидента иска да каже , при оскъдното договорено оборудване на
    ф 16 ще бъде по лош от СУ – 25 !
    Не се правете , че не раэбирате .
  • 32 jorj

    16 32 Отговор
    Факти - червен, Путкино - фатмашки сайт!!! Проводник на хибридните путинови атаки срещу Европа!!!!
  • 33 Румяна Костова

    36 10 Отговор
    Да си припомним, че на петербурския икономически форум нашия президент се държа достойно и наистина предизвика интерес с речта си.Имаше оживление по лицата на слушателите от целия свят когато той съобщи, че България е дала азбуката на Русия. И България е втората страна в света, която е признала КНР, първата държава, сторила това вече не съществува. Китайците с усмивки му ръкопляскаха. Да се пази нашият президент след смелоти си изказване, че американските самолети, които искат да ни пробутват, освен че са скъпи, не са и толкова надеждни.
  • 34 Голем смях

    16 35 Отговор
    Стани баби военен.Докато разберат ,че си идиот ще си вече майор,докато се чудят какво да те правят ще си вече пенсионер.А този идиот взеха че го направиха президент.

    Коментиран от #70

  • 35 Румяна Костова

    32 11 Отговор

    До коментар #21 от "Владо Черноземски":

    Ами какво да Ви кажа, някои хора предпочитат интелектуалното ниво и визията на дамата, която бе конкурент на Радев на президентските избори защото са на едно ниво с нея. Тя на мястото на Радев щеше да си ръси шаблоните(както Захариева) и въобще щеше да ни мързи да коментираме глупостите и.
  • 36 Рядък Човек ни е Президента

    35 11 Отговор
    Единсъвения светъл лъч за българите в момента!

    Коментиран от #39

  • 37 Наблюдател

    30 7 Отговор
    Явно с фанфари ще купуваме само самолетите за 2.5 млрд. лева и ще се похвалим, че сме свалили 1 млрд. от цената. После без фанфари ще си доплатим и останалия 1 млрд. за оръжие и оборудване.
  • 38 Джудже

    8 9 Отговор

    До коментар #19 от "Драйвър":

    Ами Радев освен на МиГове е летял доста и на Fове. Зачи за теб понятието "МОДЕРНИ САМОЛЕТИ" включва само европейски или може би китайски!
  • 39 Реалист

    7 27 Отговор

    До коментар #36 от "Рядък Човек ни е Президента":

    Наистина е рядък радев - като диария

    Коментиран от #43

  • 40 Личи си,

    21 7 Отговор

    До коментар #8 от "Старшшинката":

    че не си служил в казармата, както личи и че си прост.
  • 41 Момче,

    19 5 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    Върви лашкай Марийка, ако ти пусне, мисленето и писането не са за теб.
  • 42 По изключение

    1 1 Отговор
    И аз като тебе въздуха.
  • 43 Gost

    2 3 Отговор

    До коментар #39 от "Реалист":

    😆😆😆😆😆😅😅😅😅😅😅😂😂😂😂😂😂😂😁
  • 44 Хаджи хаджи Българин

    9 2 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    А ти си джендър- безплов! Веднъж лапаш американски субсидии, след това руски!! Важното е бизнеса да върви! Прости ми, за констатацията! Само логик! а!
  • 45 Пъпеша

    17 6 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    По-прост си и от Тиквата!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 TтТ

    5 14 Отговор
    Когато не можеш да стигнеш гроздето, то е горчивооооо!!!! Фатмак прост
  • 48 ТтТ

    1 5 Отговор
    Не.С ваши те кама, по вашата глава! БГ поговорка!!!
  • 49 Робот

    2 3 Отговор
    Опппааааа, нов Дебил- Петър здравков- здравей дебиле , добре дошъл , добро феласио, честит федерос, всичките хомосексуалисти сте добре дошли, във факти ! ВАЗЕЛИНА от ВАС идеите от ДС!
  • 50 Реалист

    3 2 Отговор
    Според вас аз дебил с птича физиономия ли съм или съм обикновен педер@ст?
  • 51 Начо

    9 10 Отговор
    Фатмака Гном на курнелия
  • 52 Ю Кортес

    9 12 Отговор
    Плосък банален и скучен човек,пионка на две властни селянки
  • 53 КОРУПЦИЯ

    15 11 Отговор

    До коментар #7 от "РУМЕН РАДЕВ":

    Румен Радев е Най-великия президент на всички времена и никой не може да оспорва това само гербаджийски завистливи изпражнен_ия

    Коментиран от #80

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Тръмп

    11 7 Отговор
    Писна ми от този прост селяндур,само проблеми и простотии прави!!!:):):)Путин да си го взима за пилот в Сирия!!!:):):)

    Коментиран от #57

  • 56 СссереМ

    13 12 Отговор
    Грипен Решетников пак се изказва неподготвен, а и лъже като долнопробен джамбазин от факултета, Ф-ките са с НАЙ-ВИСОКО ниво на оборудване и напълно окомплектовани, много го яд че трябва да връща рушвета за грипените.По долен и жалък президент България никога е нямала,вече открито си признава кого слуша-фалиралата БСП.

    Коментиран от #78

  • 57 СссереМ

    11 10 Отговор

    До коментар #55 от "Тръмп":

    Тоя и за пилот не става,ако пилотирането му е като президентсването пази боже.
  • 58 Николай

    7 4 Отговор
    Много е лесно когато разбираш от нещо да манипулираш обществото.
  • 59 Николай

    2 5 Отговор

    До коментар #17 от "Пешеходец":

    Обаче когато хвърчилото е на 10 000 метра няма да го видиш, само ще го чуеш. И няма да го улучиш.
  • 60 Николай

    7 6 Отговор

    До коментар #19 от "Драйвър":

    Не са 4, 25 са милионите от както тя оглави БСП. И касата е празна имат 300 хиляди.
  • 61 Начо

    8 8 Отговор
    Курнела и Фатмака да си приготвят възелина за местните избори
  • 62 Истината

    20 5 Отговор
    Много добър анализ на президента !
    Относно ф- 16 е напълно прав !
    Решенията на сегашното правителство са лобисгки и водят страната към нова национална катастрофа !
  • 63 гост

    6 7 Отговор
    Очаквам Путин,официално да го обяви за посланик за България.
  • 64 Тръмп

    9 12 Отговор
    Радев е последен модел на руски военен био-робот с чип от КГБ!!!:):):)Сега се е върнал от Русия с допълнителни настройки на фалшив интелект!!!:):):)
  • 65 с едно око кьорав не е

    13 6 Отговор
    Що виете срещу Радев ве, що не си спомните какво каза РубИнчо-Внимавайте какви самолети ще си купите ? Ми това не е ли намеса във вътрешните работи на суверенна страна/опс обърках се ние отдавна не сме такива/ !Па нашите ходиха да водят "преговори " пак хамериканците тук не виждате ли че това е едно голямо театро и каквото кажат ония това става ще им набият на нашите манерките ?!Защо за другите страни същите самолети са много по евтини от тия който искат да ги продават на нас мънкат нашите кажете на българите ЗАЩО и защо ще даваме мноооого пари за нещо авансово накуп като още не сме го видели черно ли е бяло ли е ? Човек като отиде до магазина да си пазари не дава парите си и да чака да му направят стоката нали така ?
  • 66 Боко

    9 14 Отговор
    Радев - най-слабият и простоват президент на България.
  • 67 Спасов

    14 7 Отговор
    Браво на Президента!
  • 68 Подкрепям

    9 3 Отговор
    Разумът проговори, но той никога не е бил на почит между дунав и бяло море.....
  • 69 Серсема

    5 4 Отговор
    Купете и ракети, щото идва коледа и трябва да се повеселим.
    Абе, май нищо няма да купите.., след като вземаме автомобилния отпадък на Европа, защо не вземем и военния на Хамерика и то без пари. Па след туй да възтановим КЕЧа/кралските елитни части/ та тез дет са без образование да чистят канавките и градинките. Да решим кечешкия въпрос и поне някой елитар да влезе в тюрмъй.
  • 70 Овен

    11 4 Отговор

    До коментар #34 от "Голем смях":

    Радев е много прав а от вас по голями идиоти няма на света,ще плащате прескъпа стара америчка техника до като ве има,стадото върви където каже овчаря иначе ще има тояга...
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Корнелия

    6 5 Отговор
    Няма пари иииии, Дайте ми управлението на държаватааа.🌟
  • 73 Баба Вуна

    10 4 Отговор

    До коментар #13 от "Иванчо":

    Радев е пилот със стаж и при това генерал от ВВС, а Борисов е един кабаретен генерал! Един подарък от Симеон Казиноготски, за подпомагане в грабежа на България! А за Роско няма да споменавам!
  • 74 лайНАТО

    4 4 Отговор
    Господин Президент, моля като върховно командуващ Армията , кажете колко плащат американските окупационни войски да ползват полигона Ново село. Дали цената е съпоставима с цената която надплащаме за електроенергията от амертиканските ТЕЦ-ове в България или цената на прескъпите прехвалени F16. Ако не е съпоставима , моля вземете обратно медала на прехвърцунения бивш посранник на САЩ .
  • 75 Забраванко

    3 3 Отговор
    Когато зависеше от Многознайко и бяхме закупили нещо добро а не гърчила да вози Десито . Нямаше да се тревожи сега кое колко струва
  • 76 Забраванко

    2 4 Отговор
    Когато зависеше от Многознайко и бяхме закупили нещо добро а не гърчила да вози Десито . Нямаше да се тревожи сега кое колко струва
  • 77 Оф прости

    1 2 Отговор
    Хора да купиш самолет е като компютър няма значение какво пише на кутията а какво има вътре. За да може да се използва максимално и да работи със всички програми. Когато е орязан фа и не може да използва 50% от въоражениете какво те топли че на хартия се води ф-16в блок70. След като е на нивото на сегашните МиГ-29А.
  • 78 Аиде де

    1 0 Отговор

    До коментар #56 от "СссереМ":

    Ти провери ли под капака ко има . Да те вземат да ги буташ
  • 79 За кретени

    0 2 Отговор
    Половината бомбово въоражение изисква GPS и сателитно насочване. Ракетите за ДБ са ограничени до видимостта на радара без AWAKS . И ако го клъцниш какво става су25 и миг21 във едно със марка F-16V. За 3милиарда лв= на супер далавера
  • 80 Калбо

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "КОРУПЦИЯ":

    Да Радев е добър президентът сравнение с другите особено с пионката плевната . Човекът е пилот и разбира повече от ту писачите повярвайте по-големи предатели от това правителство няма ще направят всичко да угодят на своите шевове разбирасе и за своите джобове запомте че ще признаем македонски език ще направим каквото поискат защото така искат американците това ще бъде голямото предателство на тези управници само да останат на власт продажници мръсни съсипаха България паспортаджияте само се бият в гърдите че са националисти нищо варно само пърите ги интересуват дебелият трябваше да подаде оставка за неговите тераси мошеници разкатаха майката на българите продажници ще ни продадат за нищо
  • 81 Божкейййййййй6767

    1 0 Отговор
    У вас ефрейтор Деси.
  • 82 Toko

    1 1 Отговор
    Ама за какво са ни тези самолети бе будали такива ? Само след 10 години въздушните битки и всички военни операции ще се водят със дронове . А ние ще имаме някакви си многоцелеви самолети със които ще умират пилоти атакувани от доста по ефективни дронове. И Радев и Борисов го знаят но борбата е за едни кинти дето ще се смукнат под масата !
  • 83 Свиленски

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "ИЗКЛЮЧИТЕЛНО":

    ИДИ НАХУЙ!
  • 84 Свиленски

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "El chochone":

    ИДИ НАХУЙ БЛЯЯЯД!!
  • 85 Кантакузин

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Nikolaj":

    Браво Ники малцина им е ясно какво става в родната казарма ама коментари коментари
  • 86 Шланга

    0 0 Отговор
    Драги ми невежества, всеки коментар е автопортрет, ако ме разбирате де...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове