Last news in Fakti

24 Юли, 2019 10:54 4 968 26

Борис Бонев е първата официална кандидатура за кмет на София

  • спаси софия-
  • борис бонев-
  • кмет-
  • софия-
  • местни избори 2019

"Спаси София" преминава в активна политическа позиция

Борис Бонев е първата официална кандидатура за кмет на София - 1

Гражданската инициатива "Спаси София" влиза в политиката и ще издигне свой кандидат за кмет на столицата. Това е Борис Бонев, а неговата кандидатура е първата официално представена за изборите наесен. "Спаси София" бе създадена през 2015 г. от млади хора с познания в градоустройството, транспортните и зелени решения, актуалните програми на големите европейски столици. Те неведнъж взимаха отношение по проблемите на града и действията на Йорданка Фандъкова и подопечните ѝ. Рядко обаче имаше единомислие. "Спаси София" показва и обосновава редицата грешки и недомислици на настоящото управление на града. По всяка вероятност това стои в основата и за кандидатурата на Бонев, която бе представена така:

"Представяме ви Борис Бонев - нашият независим кандидат за кмет на София. Предприемаме тази стъпка след години неуморна работа и много инвестирано лично време за каузите ни за София. Успяхме да постигнем много, но искрено вярваме, че можем да дадем много повече на любимия ни град. Написахме и "План за София" - най-подробната програма за управление на столицата. Вярваме, че в нея всеки ще открие интересни предложения и идеи за своя квартал и града ни като цяло".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мдаа

    30 8 Отговор
    БРАВО! Крайно време е Фандъчката да иде в историята като най некадърния и крадлив кмет на София.

    Коментиран от #10

  • 2 Сера Стата

    25 5 Отговор
    Съд и затвор за Фъндьо и да върнат парите от кражбите
  • 3 Софиянеца

    5 24 Отговор
    Не се хабете, Мая Манолова идва и ще ви отнесе както Румен Радев отнесе всички на президентските избори!

    Коментиран от #4, #20

  • 4 тасс

    21 0 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянеца":

    Мая колкото и да я харесвам като жена няма никакъв шанс за кмет на София. Все пак тя произлиза от една не чак толкова долюбвана от обществото партия.
  • 5 Георги Кащменов

    21 3 Отговор
    Браво! Ето един млад, умен, способен, независим човек. До всички за които "Няма Алтернатива". Борисе, кураж!
    Сега ще се вдигне вой до небесата. Да, от КОЙ. Има надежда. УСПЕХ!

    Коментиран от #11

  • 6 сектант

    14 3 Отговор
    ако го изберат очаквайте показно арестуване с подкуп белязани пари
  • 7 СвСофия

    14 4 Отговор
    Ейййййй,най-после !Време е младите да са активни!Мисля че трябва да се подкрепи момчето!
  • 8 ИЗБИРАТЕЛ

    15 3 Отговор
    Крайно време е да влезе свежа и непокварена кръв в управлението. Късмет, млади човеко и не се предавай, а ако те изберат хората – НЕ СЕ ПРОДАВАЙ!!!
  • 9 А дано

    5 1 Отговор
    Ама на дали. Не вярвам мутрите от ГРОБ да оставят София, в столицата се изливат най-много милиони и краденето е най-сладко. И да истане някой друг кмет, ако не участва в схемите, или ще го арестува главната прокурватура, или ще го застрелят.
  • 10 Чесно казано

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "мдаа":

    По времето на софиянски, доказано честния крадец, София имаше много по-окаян вид. Тая не че е стока, само краде и прави некачествени проекти, ама поне коси треволяците. А онзи боклук и това не правеше.
  • 11 Гако

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "Георги Кащменов":

    Вдига се вече. https://pik.bg/%D0%B3%D0%B5%D0%B9%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81%D0%BC%D1%83%D1%87%D0%B8-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F-%D0%B8%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D0%BD-%D1%81%D1%80%D0%B5%D1%89%D1%83-%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%B1%D0%B0%D0%B1%D1%83%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BC%D1%83-%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%BA%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%B1-news857953.html
  • 12 София

    3 5 Отговор
    Хайде,мъжката Иванчева я пуснаха на тезгяха...
  • 13 бай Тодор

    13 2 Отговор
    Път на младежта, те са бъдещето на страната. Нека направят столицата такава в каквато искат да живеят. Успех младежо!
  • 14 Добре де...

    4 3 Отговор
    КОЛКО РАЗБИРА ЕДИН ЖЕЛЕЗНИЧАР ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ЕДНА СТОЛИЦА? ИЛИ ПОРЕДИЦА - ПОЛИЦАЙ , ПОЖАРНИКАР, ЖЕЛЕЗНИЧАР И т.н. БЪЛГАРИТЕ СА ОПИТНИ МИШКИ...!?
  • 15 Кончита Прокопиева

    4 3 Отговор
    Свикнали сме кметиците да са без брада и мустак, Борката ще трябва да се обръсне.
  • 16 наблюдаващ

    1 5 Отговор
    е нали немаше да се занимавате с политика, нали бяхте само наивни граждани показващи недъзите на властта и ква стана сега- сичко било за кокала
  • 17 гафа

    3 9 Отговор
    Къде е тръгнал тоя комсомолец? Пълен смешник! Нали не се занимавахте с политика, нали бяхте света вода ненапита? Сега става ясно защо беше тая свръх активност и превъзбуда около Графа. Всичко е било предизборна кампания. Смешници!

    Коментиран от #18

  • 18 Престъпника от Банкя

    3 0 Отговор

    До коментар #17 от "гафа":

    Смешникът си ти. Гербераст - заспивай!
  • 19 Спас безделника

    2 0 Отговор
    Момче младо, София трябва да се управлява с желязна ръка, защото има много пари за крадене. С гол ентусиазъм и съвест нищо не можеш да постигнеш. Ще ти дам пример от близкото минало: Имаше една Ренета Инджова - възпитана, културна жена, която се съгласи да стане премиер в кризисен за БГ момент. Философът Ж.Ж. я убеди с аргумента, че ще разполага със съветници, които ще компенсират нейното управленско невежество. Познай какво се случи: съветниците станаха приказно богати и доволно се подсмихваха пред медиите - " Тя е културна жена, свири на пиано!" КОГАТО СИ СРЕД ВЪЛЦИ, ТРЯБВА ДА ВИЕШ КАТО ВЪЛК! Повярвай на стария безделник.
  • 20 Димитърдд

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Софиянеца":

    Мая Манолова да си ходи в Кюстендил и да се кандидатира за кмет там? София не е лъжица за нейната уста. С нищо не се е доказала, че може да се справи с тази трудна задача. София не е Кюстендил? Манолова забърка костинбродската афера, която се оказа мероприятие на БСП и остана един спукан балон. От Манолова не става и Чеп за зеле?
  • 21 Димитърдд

    1 0 Отговор
    Мая Манолова да си ходи в Кюстендил и да се кандидатира за кмет там? София не е лъжица за нейната уста. С нищо не се е доказала, че може да се справи с тази трудна задача. София не е Кюстендил? Манолова забърка костинбродската афера, която се оказа мероприятие на БСП и остана един спукан балон. От Манолова не става и Чеп за зеле?
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове