Last news in Fakti

8 Август, 2019 20:51 15 099 106

Иван Бакалов: Чудо голямо, че шоумен прави партия. А пожарникар?

  • слави трифонов-
  • бойко борисов

Май не се чудиха толкова, когато пожарникар и бодигард от средите на криминални групировки направи партия. И още управлява

Иван Бакалов: Чудо голямо, че шоумен прави партия. А пожарникар? - 1

"Няма нищо чудно шоумен да направи партия и тя дори да се окаже влиятелна. Шоумен стана президент на Украйна, шоумен направи партия в Италия и тя стана част от управлението. Киноактьор-супермен стана губернатор на Калифорния. Има и др. примери, ще стават все повече.

Май не се чудиха толкова, когато пожарникар и бодигард от средите на криминални групировки направи партия. И още управлява", заяви с публикация в социалните мрежи журналистът Иван Бакалов.

"Въпросът е дали и новата партия няма да разочарова и бързо да стане част от статуквото. То в България не е просто статукво, то е плутокрация, власт на забогателите от властта", допълни той.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 58 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ердоган

    144 32 Отговор
    Като удавник за сламка се е хванала България за Слави

    Коментиран от #66

  • 2 El chochone

    83 8 Отговор
    Ние сме във филма! :)
  • 3 Йосарян

    58 12 Отговор
    Бе върти църка. Сеир да е, с елементи на мизерия и смърт. Може и гавра. Може и малко Терминал 2 и демография.
  • 4 анова

    66 14 Отговор
    МАЙКО МИЛА ЯСНО МАШИНАТА ЗА ИЛЮЗИИ Е НА ПЪЛЕН ХОД КАКВО ТОЛКОВА НЕКА ДА ЗАГУБИМ ОЩЕ ВРЕМЕ
  • 5 NikNay

    87 12 Отговор
    По същия начин медиите ви набиваха в главите пожарникаря . . . .

    Коментиран от #31, #73

  • 6 Рейгън

    119 12 Отговор
    А, мен защо ме забрави? Аз даже бях президент, след като бях каубой :) Не е важно какъв си, а какво правиш. Борисов одра две кожи от бедните и даде на богатите. Взе и за себе си и своите - анасансиор на Цеци, апартамент и образоване на Цецка и т.н. Докога да го търпим.
  • 7 розово

    63 9 Отговор
    Специалист по всичко. Български игрален филм който гледаме 30 години. Предстои нов сезон със същият сценарий но нови артисти. Зрителите вече смениха канала или изключиха телевизора.

    Коментиран от #22

  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    33 84 Отговор
    Наивно е да си мислим, че българските социалисти са нормални хора. Такива сме си, наивни. Цялата столетна партия, от Благоев до Станишев, са руски агенти и подлоги, а тези "ДРУГАРИ" които са се отклонявали от Москва, са били своевременно НЕУТРАЛИЗИРАНИ. Същите социалисти ни проглушиха ушите, че т. н. Боко-тиквата е бивш служител на МВР-пожарникар и по презумпция е прост, но колцина от българите знаят, че всъщност генерал лейтнант д-р инж. Бойко Борисов е работил РЪКОВОДИТЕЛ КАТЕДРА В ИНСТИТУТА НА МВР. Дали това е работа за прост човек? Защитава пред ВАК дисертация по темата „Психо-физическата подготовка на оперативния състав“.

    Коментиран от #14, #17, #91

  • 9 1222555

    55 28 Отговор
    Поредния тъпанар и близач.Да Ви е честито.

    Коментиран от #99

  • 10 Мартин

    53 21 Отговор
    Кой мисли въобще, повече са късопаметни - забравят, не могат да събират 2 и 2, не могат да анализират ситуция с повече от 1 действие.
    Шоумен е далеч по-добре от пожарникар(ББ), далеч по-добре е от редови журналист(Бареков, Сидеров), по-добре е от партиен юрист и мениджър на Техноимпекс(Нинова), по-добре е от 3-то поколение политик бил в леглото със 90% от партиите(Каракачанов), по-добре от син на най-близкият съветник на Живков зам. прецедател на (В. Симеонов)? Тия неща ги има като информация на всякъде, ама няма кой да ги чете, няма кой да ги помни.

    Коментиран от #98

  • 11 onq s konq

    23 28 Отговор
    Журналистите ако бъдат оставени на САМОТЕК,започват да се правят на ПОЛИТ.АНАЛИЗАТОРИ,вирват си носовете и с тях става невъзможно да се говори,защото...отказват да дадат думата на всякакви събеседници и другомислещи.Та ще обясня на Бакалов-журналиста:Не е важно да се направи/учреди/ партия/в БГ са около 170-180/,а същественото е КОЙ И С КАКВИ ПАРИ стои зад нея!Ама "Пожарникар и Бодигард от средите на крим. групировки направи Партия и ОЩЕ УПРАВЛЯВА"...И не отбира въпросният журналист че Пожарникари и Бодигардове мнооого,ама специално зад ТОЯ който има предвид съвсем не-случайно стоят ЦЕЛИЯТ ЕС И АМЕРИКА!И по-нататък "списващия" се опасява ДАЛИ и Новата партия няма да разочарова и да стане част от Статуквото...ГАРАНТИРАНО ЩЕ РАЗОЧАРОВА някои,а други ще удовлетвори,защото по Закон Божи ВИНАГИ "ДОБРОТО" ЗА ЕДНИ Е "ЛОШО" ЗА ДРУГИ:)

    Коментиран от #30, #80

  • 12 Давид

    45 21 Отговор
    Какво ли не правят да ни пробутат чалгаря . На българите им омръзна от тъпанари - безродници и предатели . Това е края на ДС в този и вид .
  • 13 Колю

    33 22 Отговор
    Този човечец ако, не е шоумен, кой щеше да го познава... Само незнам, как с гледане, ще му гласуват да управлява държава
  • 14 Мартин

    61 9 Отговор

    До коментар #8 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Също така съосновател на СИК, основател на ИПОН, все престижни организации.

    Коментиран от #26

  • 15 Бойко Борисичин

    29 16 Отговор
    Пожарникар гей
  • 16 Голем смях

    48 5 Отговор
    А уестърн актьорът Роналд Рейгън унищожи империята на злото СССР.А един комарджия от Мадрид беше министър-председател на България.И един съветски плужек Станишев също.
  • 17 Мартин

    65 11 Отговор

    До коментар #8 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Знаеш ли кои са съдружниците на бизнесмена Борисов? Румен Николов, Младен Михалев, Алексей Петров и т.н. Все видни предприемачи.
  • 18 Нямаме избор

    64 16 Отговор
    Трябва да пробваме със Слави Трифонов или с Бойко и останалите сме обречени 100%.В момента само се краде и се прокарват закони за олигарси. Толкова милиарди се дадоха от ЕС, а ефект няма. Само депутати трупат милиарди в офшорки сметки и народа избяга от България.
  • 19 Mafia

    26 5 Отговор
    Gerb da si hodyat veche .Mnogo pakosti napraviha.Dadoha vsichko na mafiyata.Da idva Slavi.Samo Nyama takava darjava
  • 20 СоцБоц

    51 10 Отговор
    Тиквуций е христоматиен пример за Ганьовщина и простотия селска
  • 21 А БЕ

    35 9 Отговор
    БЪЛГАРСКИЯТ ТЪПИЗЪМ Е НЕОГРАНИЧЕН, ОТНОВО СЕ ХВАНАХМЕ ЗА КЪСАТА КЛЕЧКА ! ПОРЪЧКОВИТЕ СТАТИИ ЩЕ СА БЕЗ КРАЙ!
  • 22 Тексаски рейнджър

    33 4 Отговор

    До коментар #7 от "розово":

    Страхотен коментар .Забрави да кажеш бройката на зрителите които не искат да гледат вече сериали и направо изхвърлиха телевизора през прозореца и смениха държавата..някъде към 3 000 000 души.От мен един +
  • 23 ПРИНЦИПЕН

    25 3 Отговор
    ПЪЛНО Е С ШОУМЕНИ В ПАРЛАМЕНТА И ПОЛИТИКАТА НИ , ТЪПЧЕМ 30ГОДИНИ В ОМАГЬОСАНИЯ КРЪГ НА АДА ОТ ПОДОБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ !
  • 24 Behemoth

    13 7 Отговор
    Народа е малък но много прост....ей сега съм им пуснал концерт на Димму Боргер и ги слушам под прозореца тъпаците как се дивят...

    Коментиран от #69

  • 25 33445566

    23 10 Отговор
    Поне си има музиканти за митингите по села и паланки,че Цв.Цвък се скъса да цака на Потния и накрая х....Ма теа моа са разбегат оти тоа не обича да плаща.Ми артистите,ми Нафарфориййй да го ева.Голем цирк брайка българе,чак ссега ша са опраим.Малко фъфля, ма съм на две ракий да ма прощавате.Ми то БТВ то ша спре без Великото шоу,ко ша праим.От тук нататък ще Ви го показват всеки ден/Славчо/,Тактиката на Фащ е една и съща.Успех Слави най после ти дойде реда.Той успеха в кърпа вързан с тоз електорат,пък и ти си добър знаеш в какво/близ, близ-пари,пари/.Загина вече България.
  • 26 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 8 Отговор

    До коментар #14 от "Мартин":

    Пропуснахте Якудза, Коза-ностра, Меделин...

    Коментиран от #46

  • 27 НАДЕЖДА

    33 7 Отговор
    Какво му остава на горкият народ,една последна надежда ! Всички други до тук доказаха че са БАНДИТИ и........... Няма ли един нормален честен човек в тази държава незнам,къде ще ги носят толкова пари и богатства дето крадат просто немога да проумея ! Много е лошо да си алчен и прос тогава няма спасение !!!!!!

    Коментиран от #55

  • 28 Знаете ли че

    28 6 Отговор
    Захари Стоянов (революционера) е журналист а по късно депутат, първия премиер след освобождението Тодор Бурмов е бил журналист, Богдан Филов е бил филолог и археолог също се е занимавал с журналистика, Георги Димитров министър председател след 1944 година се е препитавал с журналистика част от живота си, Роналд Рейгън е бил актьор, и т.н. Какво странно Слави Трифонов или Бареков че се занимават с политика
    Не може само партийни секретари от БКП да са политици, това не е запазена територия

    Коментиран от #40, #59

  • 29 5693

    8 3 Отговор
    Афтора има ли ,някоя и друга смешка.
  • 30 Onq s konq

    10 8 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Уважаеми гн. Яне Янев. Спрете да мпишете простотии използвайки моя НИКНЕЙМ. Гледайте си конете и РЗСпартията
  • 31 ОЙУП

    18 2 Отговор

    До коментар #5 от "NikNay":

    А преди това " царя" вълшебник който ни оправи за 800 дни.В България всички са такива " вълшебници" оправят тех си най добре, народа да пости, плаща данъци и сметки и да им гласува.
  • 32 ртъртъ

    10 3 Отговор
    На този докато му дойде реда да ни оправя му омекна.Вдигайте гащите и кой на където види,само ще ни мъчи.Който е свикнал да разтваря бузи и да поема цялата информация.

    Коментиран от #35

  • 33 от Варна

    7 14 Отговор
    Бакалов, ти беше тъпо варненско парче, гледам че си станал още по-тъп. Запиши си коментар 11 и си го сложи под възглавницата, шматарок.
  • 34 сдфгхй

    12 2 Отговор
    Учендолски що чак сега бе нашто момче?????????????????????????
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Onq s konq

    14 7 Отговор
    По голям шоу мен от другаря Борисов НЯМА!!! Та той е самороден талант, one man show както са казали старите хора. Та просто предстои малка размяна на ролите. Слави прави партия, а другаря Борисов one man show по БТВ. :-)
  • 37 Песимист

    18 11 Отговор
    Слави е един неспасяем егоцентрик, нямам никаква вяра!
  • 38 Тръмп

    8 15 Отговор
    Тоя чичка от Бакалово къде е тръгнал да сравнява ябълка със слива,Генерал с Изветрял???:):):)Я да оди на сенка под некоя слива,че си напече здраво червения плондир!!!:):):)
  • 39 тттнн

    11 11 Отговор
    Арнолд Шварценегер стана губернатор благодарение на връзките на жена си....просто за да има хубава заплата и привилегии...нищо повече..защо въобще го давате за пример?
  • 40 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор

    До коментар #28 от "Знаете ли че":

    Пропуснахте, че в своето досие Ленин посочва, че упражнява професията журналист.
  • 41 Тръмп

    10 15 Отговор
    По проценти Трюфелов е на ниво Сидеров,та къде го слага Бакалов да играе у А-група???:):):)Славунчо ще лъска червени ботушки до безкрай,че за друго не става тоя лизачо-мазач!!!:):):)
  • 42 Тръмп

    6 15 Отговор
    Бакалов да се моли на Ленин,Господ да не му прати Сибирски огин,че тогава ще го питам какво лошо има в това да си Пожарникар!!!:):):)
  • 43 Тръмп

    7 19 Отговор
    Като гледам руските дебили какви отрепки пускат срещу Борисов,няма нищо чудно че ги бие без почивка,нали е работен човека!!!:):):)

    Коментиран от #70

  • 44 Галя

    14 3 Отговор
    Всеки ден по няколко статии за псевдопатриота. До скоро ползвах факти като основен източник на информация, вече влизам все по-рядко. Една медия трябва да е безпристрастна.

    Коментиран от #50

  • 45 Някай

    23 7 Отговор
    Я всички гербаджий да си еват майката гламава
  • 46 Мартин

    9 4 Отговор

    До коментар #26 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Прощавайте за лошите новини, но това са фактите, които ги има документирани черно на бяло. Има регистри където това може да бъде проверено от всеки най-обикновен гражданин. Също така в интернет можеш да намериш статии от онова време, може да намериш и статии от световни медии по темета, може да видиш и какво пише в държавните доклади на САЩ за Борисов. За голямо всеобщо нещастие, това са факти, колко и да е чаровен Борисов и да е омаял доста хора, те доста хора още плачат по Васил Илиев и прочие, Пабло Ескобар и той има много фенове, Че Гевара също се радва на хорската любов.. Някой неща са парадоксални, но това не ги прави невярни.

    Коментиран от #68, #104

  • 47 Чудо е

    12 4 Отговор
    Не искаме повече експерименти на гърба на децата ни!
    Стига толкоз чудеса и месии!
  • 48 Ernesto Guevara

    14 6 Отговор
    Щом циври герберастията е на добре....циврят герберите и свинете по задните дворове...идва подранила Коледа за крадливата,чумава шайка

    Коментиран от #53

  • 49 Ставри

    8 3 Отговор
    Нямам нищо против Славчо ама той си е една "певачка". Да си прави това от, което разбира най-добре.
  • 50 Галка

    12 1 Отговор

    До коментар #44 от "Галя":

    Галче, след бърза справка във Факти, от както Трифонов обяви, че ще се занимава с политика 31.07 в сайта има 14 статии за Трифонов, от тях 10 срещу него, 3 в негова защита и 1 информираща/не изказва мнение/. Ах тази пропаганда на Слави, само пише лоши работи за него си, това ще е някой хитър ход, обратна психология може би?

    Коментиран от #54

  • 51 Мразя го

    8 11 Отговор
    Имам голяма омраза в мен. Той си направи парите и сега иска още да лапа. Мразя му чалгарската пумия която всички друъ негови поддръжници я слушат и се кефят. Бих ги застрелял всичките му фенове. Не искам един чалгар като този да управлява държавата. Ще му ударя един лакят в голата му глава и дано го довърша. Никога няма да му ходя на неговите концерти.
  • 52 Васко Азиса

    9 5 Отговор
    Ако Слави вземе властта аз минавам в опозиция...
  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Галя

    7 4 Отговор

    До коментар #50 от "Галка":

    Особено тази, как рейтингът на бтв се сринал, откакто махнали пошлото му шоу, никаква пропаганда не е. И отдолу 80те % се кефят в коментарите.

    Коментиран от #58

  • 55 НАДЕЖДА1

    1 2 Отговор

    До коментар #27 от "НАДЕЖДА":

    Моля, не пиши с моя ник!
  • 56 След като някакъв референдум

    5 0 Отговор

    До коментар #53 от "Йцйцкжо":

    Може да унищожи някакви партийни, то от тях няма никакъв смисъл .....
  • 57 Георги Илиев Митев

    7 0 Отговор
    ТОВА Е РАБОТНАТА СЕДМИЦА НА "ВИСШИСТИТЕ". ДНЕСКА БУДУВАТ, УТРЕ ФЛИРТУВАТ, ВДРУГИДЕН СИ ПАЗАРУВАТ, ПОСЛЕ ПЪК ПРАЗНУВАТ И НАКРАЯ ПАК ПИРУВАТ. СЕДМИЦАТА СВЪРШИ, МЕСЕЦЪТ ПРИВЪРШИ И ГОДИНАТА ЗАВЪРШИ, А РАБОТАТА СИ...НЕСВЪРШИ.
  • 58 Галка

    2 4 Отговор

    До коментар #54 от "Галя":

    Това са рейтингите обявени от 2 различни телевизии, Факти ги споделя като новина, къде е пропагадната? Преобладаващите негативни статии не са ли пропаганда? Или ти наричаш пропагадна всяко мнение, което не съвпада с твоето? Не вярваш на рейтингите, щото ти и 2 от твоите приятелки още гледате бТВ, няма как и другите да не ги гледат? От къде черпиш фактите си? Караш го на усещане, интуиция? Сигурно има и още рейтингови агенции, влез да видиш и там. Не може да твърдиш, че при 10 негативни, 3 позитивни и 1 неутрална новина Факти пропагандирал. Ако го правеха, нямаше да качат 10-те негативни.
  • 59 2496

    12 4 Отговор

    До коментар #28 от "Знаете ли че":

    Знаем че разликата между З.Стоянов,Т.Бурмов,Б.Филов,Р.Рейгън и Слафчо,е от тука до луната.Схващаш ли?ОТ ТУКА ДО ЛУНАТА.
  • 60 Цигани

    10 2 Отговор
    Другия път избери Мистър Бийн
  • 61 ПОЛЯ

    10 15 Отговор
    До журналиста Бакалов.....Б.Борисов е д-р инж преподавател в МВР Академия , а като гледам белите ви коси , сигурно си спомняте с какво образование беше Станко Тодоров и Тодор Живков...с основно !!???? Много още "велики" другарЕ пък бяха с АОНСУ, само и само да имат някаква диплома. ...така , че НЯМА нужда да се подигравате с професията пожарникар , тъй като чалгар-шоумен е много по-никакво и нищо като значение за обществото !!! България НЕ е чалгата неуважаеми г-н Бакалов !!!!

    Коментиран от #62

  • 62 Доктор на неуките

    16 4 Отговор

    До коментар #61 от "ПОЛЯ":

    И по Тошово време, и сега едно от изискванията за доктор на науките е владеенето на поне един чужд език, и то западен. Нещо непостижимо за другаря борисов - което , впрочем, не му е пречило в списъка с използвана за доктората литература, да включи трудове на немски и английски!
    Така че тази докторска степен ми е твърде съмнителна!
  • 63 Пурко

    12 3 Отговор
    Едно само не ми е ясно - с какъв материал ще направи тази партия. Ката знам какви са се наредили вече... Нова бардак със стари и нежелани к....
  • 64 Бивш канадец

    9 2 Отговор
    Колко ще спечели Дългия от политиката, а и България от неговата партия - това ще го видим след следващите избори (когото и да са). По-интересно е нещо друго - кой ще гласува за него. И едно нещо е сигурно - че ще отцепи доста електорат от герб и по-малко от бсп. Защо така ли? Ами защото всеобщото мнение е, че електоратът на бсп е от хора на възраст, повечето от които мразят чалгата и чалгаджиите. Докато в герб са по-млади (изключвам лелките в климактериум, които се подмокрят само от вида МУ),, и огромен процент от тях са фенове на чалгата (виждал съм ги какво правят). И, следователно, много от тях ще гласуват за чалгаря Слави. Тъй де, предстоят интересни времена.

    Коментиран от #81

  • 65 пипи дългото чорапче

    4 6 Отговор
    Защо се чудите на статиите за Слави?На кого е Факти?
  • 66 МСМ

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ердоган":

    Дано само да не го хванем и него ,както един друг,за саламката.
  • 67 Бесен Язовец

    8 5 Отговор
    Дай като са си избрали украинците безмозъчни и жабарите клолни ШЪТ и българите да не истанат по мазад??!!! Тоя палячо от Лучндол какво ще прадложи като
    екип от експерти? Кои теоретично ще са му министри? Или ще чака да му посочат кукловодите в сянка?
  • 68 До #46

    2 2 Отговор

    До коментар #46 от "Мартин":

    Евала за коментара! Много точно казано! Това е самата истина! Само че сте объркали накрая "някои неща" / мн.ч.! Няма "й"!!!
  • 69 Guest

    6 0 Отговор

    До коментар #24 от "Behemoth":

    То тва си е за дивене ша знаиш! Всяко добро нещо е в златната среда. Пусни им на хората класика. Т'ва Мейдън, Хелоуин, Аксепт, Джудас в краен случай Металика: хем жица, хем мелодия, хем и вокални достойнства ама по-така, виртуозно поднесени! Ти... Димму Боргир-овци, Бегемоти и др. ръмжащи твари. После що "хващали гората" с чалгицата?! Ами след всички мачкащи душата проблеми тя е най-лесно смилаема!
  • 70 А ти си пълен олигофрен! 🤪

    8 6 Отговор

    До коментар #43 от "Тръмп":

    Тотал щета си, герберски плужек! Класен Тиквен г@золизец! Уникално миризливо 💩!

    Коментиран от #83, #101

  • 71 месара

    14 7 Отговор
    абе къв шоумен е тоя цървул!? от него бълва само простотия!
  • 72 Хъшове ..жк Иван Вазов

    12 4 Отговор
    Славчо ... идеален е за политик . Мазна усмивка ... мазна и .. жалък ..човек като тиквата и кметицата и цацата и физкултурника ...
  • 73 Дона

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "NikNay":

    Не обижда професията! Без пожарникари не можем! А без "шоумени' като Слави можем,
  • 74 Ало, ало.4856

    5 3 Отговор
    Само за тъпите : Слави като вкара и електронно гласуване тогава сратуквото ще го пратиме в канала и затвора. Сдс , бсп , дпс , ндсв , лъжепатриотите воля всички са от едо и съжо котило. От котилото на бкп и дс.
  • 75 Аааa

    14 3 Отговор
    Абсурд , пълен абсурд е човек , който има твърде голям принос за опростачването на нацията , ( от което и забогатя ) , сега да има претенции за държавна власт .

    Коментиран от #76, #95

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 я па тия

    11 0 Отговор
    Чудото не е че шоумен ще влиза в политиката чудото е друго-Че на много хора не им увряха главите за толкова години и пак търсят "принца на белрия кон" който ще ги оправи ! Ми Славчо е масоняк ве, как ще се бори срещу системата М? Ще се бори срещу "братята" си ли, ми хайде събудете се ве, ония от зоната на здрача ви пускат нова кукичка и шарани много лелееее !!!
  • 79 Кому-ниска кому висока

    2 14 Отговор
    Крайно време е на българскя хоризонт да изгрее и да се появи революционер, патриот, защитник на българите. Аман от продажници, мазници и сребролюбци. Слави, вярвам в теб!
  • 80 Румяна Костова

    6 1 Отговор

    До коментар #11 от "onq s konq":

    Защо мислите, че Америка стои само зад един кандидат? Като гледам в световен мащаб тя все си избира да препоръчва и хвали някакви мижитурки, които се взимат на сериозно Но са послушни мижитурки.
  • 81 Румяна Костова

    6 2 Отговор

    До коментар #64 от "Бивш канадец":

    За пръв път чувам, че влечението към чалгата било приоритет на младежта. Може да има някаква бегла връзка, но тя не е толкова свързана с възрастта, а с влошаването на критериите в образованието.
  • 82 Турчин

    6 5 Отговор
    Чалгаря е даже по-тъп от пожарникаря. Ама това си е ваша работа, аз не гласувам. Кой да ви краде си избирайте вие българите.
  • 83 Тръмп

    3 2 Отговор

    До коментар #70 от "А ти си пълен олигофрен! 🤪":

    Аз съм Президента на Юнайтед Стейтс,та дръжте се малко по-културно и възпитано,другарю Чалгар!!!:):):)Ако можете,де???:):):)
  • 84 Тръмп

    6 4 Отговор
    Не знам колко е тъп Борисов,но видях как го сложи на БСП и Славун със субсидията от 1лв.!!!:):):)Гениално,с техните камъни по техните глави!!!:):):)
  • 85 Тръмп

    12 4 Отговор
    На Трюфелов мога да му гарантирам,че Нема да Има Такава Партия и идеите за промяна са дебилски и неосъществими,като да даде кола и шофьор на Манолова!!!:):):)Трюфелов и екипа му са тъпи и необразовани,това е доказан във Времето Факт!!!:):):)

    Коментиран от #105

  • 86 Турчин

    2 2 Отговор
    Може да разказва вицове на срещите с Ердоган, Тръмп или Меркел и да пази добрите отношения.
  • 87 Шинс

    3 8 Отговор
    Вие всички дето пишете коментари нормални хора ли сте.Защо спахте до сега.Озлобени и слепи ли сте точно такъв като Слави и трябва на България Умен интелигентен справедлив..Давай Слави с теб сме
  • 88 Шинс

    3 9 Отговор
    Вие всички дето пишете коментари нормални хора ли сте.Защо спахте до сега.Озлобени и слепи ли сте точно такъв като Слави и трябва на България Умен интелигентен справедлив..Давай Слави с теб сме
  • 89 Майстор Манол

    8 0 Отговор
    Не виждам какво изключително нещо има тука? Щом партии могат толкова години да играят шоу на народа и да го баламосват, защо шоумен да не може да играе партия. Друг е въпроса, че народа на такива им вярва и ги избира, а като ни правят за присмех пред света.
  • 90 Дюдю

    8 9 Отговор
    Само Слави, никой друг!!!
  • 91 Спас безделника

    5 3 Отговор

    До коментар #8 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Можем да си представим тогава, що за институт е това, що за преподаватели и възпитаници работят там и да си отговорим, защо рейтинга на МВР е толкова нисък.
  • 92 366372929

    3 1 Отговор
    Точно то си е жива плутокрация, единствената възможност да се избегне продължението ѝ, трябват много много умни хора, които да работят за премахването ѝ, а в България не цъфти от умни хора, щото никой не ги обича,дори и работодателите.
  • 93 Спас безделника

    5 5 Отговор
    Иван Бакалов, този сайт има нужда от твоето перо.
  • 94 Дондел

    8 0 Отговор
    Ако е зле, както в Украйна, може и да стане нещо със Славчо, но дали сме зле или само така сме свикнали да се оплакваме? Вероятно 90% имат собствено, изплатено жилище т.е. разход от $800- $1500 и трнспорт $250-$400 на месец т.е. на всеки българин "прихидите" започват от $1050-$1900 на месец спрямо един среден американец; разходи, които не му дават по-добро качество на живот, а просто са задължителни за да съществува нормално. Когато се пенсионира един среден американец само с пенсия от социална осигурока е толкова зле, колкото наш пенсионер със собствено жилище и минимална пенсия. За прародителите ми (3-ма от тях) през 70-те трябваша да се грижим за тях и да живеят с нас, защото нямаха или получаваха само 20 лева "земеделска" пенсия. Ако съберем сълзите на всички ревлювци за последните 30 години, а и преди това, ще стане потоп! Няма такава ревлива държава!

    Коментиран от #102

  • 95 Джентълменът русофил

    9 1 Отговор

    До коментар #75 от "Аааa":

    +1000. Слави нищо няма да постигне освен че ще разочарова самият себе си. И той като Барека е жертва на собствената си гордост и себелюбие. Само че това не е достатъчно, дори напротив, защото гордостта е възможно най-лошият съветник и другар в живота. По моему и при двамата задвижващото е негативизма, а с негативизъм се постига само още повече негативизъм. Изобщо проблема на всичките бг политици е един и същ, много негативизъм и популизъм, и никакви идеали. Не става така. В какво вярват самите те, че да им повярвам аз на тях? Трябва да се вярва в нещо истинско и градивно в тоя живот, а не просто да се плюе. Кажете ми, кой политик в тая държава се бори за правата на бедните и наистина го е еня за тях. Няма такъв. Те всичките служат единствено на личните си интереси. В противен случай би изпъкнала доктрината, а не "Аз, аз, аз".
  • 96 Един

    2 0 Отговор
    От край време е така: много персони "работят" това за което са най-малко подходящи! Що ли ? Защото са на тази длъжност(служба) не заради работата - а заради статуса, предимството, облагите, ... които им дава тази служба!
  • 97 Решетникоф

    4 1 Отговор
    Каквото му кажа това ще прави
  • 98 Никой

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "Мартин":

    Повечето хора пишат глупости.
    Хубаво би било да прочетете написаното в "10", не само да бълвате тъпотии
  • 99 Славчо

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "1222555":

    Браво, точно така! Сега почват разни тролове и подлизурки да се слагат с мазни писаници по пасквили като настоящия сайт. Какво се слюнчите пред този палячо? Поредният!
  • 100 а тъп и нагъл

    3 2 Отговор
    Регистрирай Бакалска партия, тикво ?! Бакалите крадоха от кантара, сега продавате клевети, злоба, мръсотия, крадете в компа ! Плюеш, мразиш, клевветиш, НЕКАДЪРНИКО !
  • 101 Жалъка елементарна

    2 3 Отговор

    До коментар #70 от "А ти си пълен олигофрен! 🤪":

    Некадърена, злобена, куха, комунистическа утрепка, Крадеца вика дръжте крадеца ! Кух и празен като символа на Бузлуджа!
  • 102 Гери

    0 1 Отговор

    До коментар #94 от "Дондел":

    На Дондел пожелавам моето богатство.Да си го ползва със здраве.
  • 103 Toy

    0 6 Отговор
    Актьор е бил президент на САЩ, Роналд Рейгън. Бих гласувал за Слави
  • 104 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор

    До коментар #46 от "Мартин":

    Умен сте, но малко. САЩ никога няма да "заложат на куц кон"...а ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА е метод известен от преди 50 века.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове