Last news in Fakti

10 Септември, 2019 10:39 2 982 32

Румен Петков: Ако това е авангардът на шпионлъка им, руснаците са много зле

  • румен петков-
  • решетников-
  • шпионаж-
  • русия-
  • юрий борисов

Лидерът на АБВ коментира ситуацията около ареста на Юрий Борисов

Румен Петков: Ако това е авангардът на шпионлъка им, руснаците са много зле - 1
Снимка: БГНЕС

Ако руският шпионлък в България има за авангард бай Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, Юрий Борисов и Живко Георгиев, значи руснаците са много зле. Това в сутрешния блок на NOVA лидерът на АБВ Румен Петков.

„Повече от нелепо. Първо вчера са отведени по този начин без белезници може би голямата част-10-15 души. Да те отведат с белезници, да ти изтарашат къщата и късно вечерта да ти кажат: „Абе ти си свидетел“, мисля, че нещата излизат извън възможността да бъдаът коментирани с нормални аргументи и логика. Познавам част от тези хора. Ако руският шпионлък в България има за авангард бай Енчо Москов, проф. Ваня Добрева, Юрий Борисов, Живко Георгиев, значи руснаците са много зле. Ама много. Второ, пак казвам, тези хора, които изредих, познавам. Проф. Ваня Добрева е един много чист човек. Ние може да сме имали с нея политически различия, но тя да бъде привиквана по този начин сутринта в 7.00 ч. „Ела, че ни трябваш“, Живко Георгиев – някой съмнява ли се в почтеността и лоялността на държавата – мисля, че не“, допълни още Петков.

Лидерът на АБВ коментира и фигурата на Решетников.

"Първо Решетников е пенсионер. Той няма нито възможностите, нито ресурсите, нито инструментариума да събира информация. Аз въобще не виждам каква е ролята на г-н Решетников тук. Той е една митична фигура, която каквото стане или не стане - абе Решетников е."

Петков сподели своето мнение и относно декларацията на МВнР за изложбата в Руския културно-информационен център.

„Намесата на Външно е нелепа. Когато си неграмотен, не знаеш, че Централна и Източна Европа се пише с главна буква, когато си арогантен - не е добре. Но когато си вандал в прочита на историята – неграмотен и арогантен – ти си готов министър на външните работи на Бойко Борисов", заяви той.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    17 40 Отговор
    Тоя пияндурник скоро не е пикал във някой фонтан май ?!
  • 2 Кой68

    21 3 Отговор
    Няма да се харесаш тъй.......Макар че това ми прилича на ония насекомни операций при Цветанов след което в Страсбург......
  • 3 абвгд

    19 29 Отговор
    Пиандето пак се е изказал неподготвен.
  • 4 Много странно

    11 11 Отговор
    Ако си спомням, АБВ имаха министър в правителство на Бойко, или съм сънувал?! Явно и техният министър е с такова качество.
  • 5 конгречулейшънс

    40 6 Отговор
    Авангардът на родното МВР пак направи безумна П.Р. акция.
  • 6 Презвитер Козма

    9 23 Отговор
    Как се хвърли на амбразурата пиядурника, да защитава господарите си. И не са толкова безобидни тези, те може да не са предавали държавни тайни, защото нямат достъп до такива. Но те водят хибридна дезинформационна война, накланят общественото мнение в определена посока, продължават да фалшифицират историята и т.н. и всичко това в услуга на Руската политика и интереси.
    Факта че този политически труп изплува от сенките да им адвокатства рано сутрин, само потвърждава факта че на движение "русофили" не му е чиста работата.

    Коментиран от #9, #28

  • 7 АНЕНЕРБЕ

    24 5 Отговор
    ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА В МОМЕНТА В БЪЛГАРИЯ МНОГО ТОЧНО Е ОПИСАНО ПРЕЗ 2013 ГОДИНА ОТ ПРЕДЛОЖЕНИЯТ ЗА КОМИСАР НА ЕС ЙОХАНЕС ХАН !!!

    ПРОБЛЕМА С ДЕМОГРАВСКИЯ СРИВ ПОВДИГНАТ В ДОКЛАДА МУ "България след българите" СЕ ОСНОВАВА НА ОСОБЕННОСТИ СВЪРЗАНИ НЕ САМО С НАШАТА НАРОДОПСИХОЛОГИЯ , НО И С ПСИХОЛОГИЯТА НА ИДИОТИТЕ КОИТО СТОЯТ НАЧЕЛО НА ТАЗИ ИЗЧЕЗВАЩА ДЪРЖАВА!!!

    ПРОБЛЕМА С ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ Е ПОВДИГНАТ НЕ САМО В ДОКЛАДА НА ЙОХАНЕС ХАН , НО И В ИЗКАЗВАНЕТО НА УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО Й НАПРАВЕНО В БЪЛГАРИЯ ТЕЗИ ДИНИ!!

    НЕГОДНИКА БОРИСОВ ОСТАВИ БЕЗ КОМЕНТАР ИЗКАЗВАНЕТО Й ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ И ГО ПОДМИНА МЪЛЧАЛИВО!!!

    КАКВО ПРЕДСТОИ ДА СЕ СЛУЧИ В БЪЛГАРИЯ И КАК ЙОХАНЕС ХАН ВИЖДА РЕШЕНИЕТО НА ПРОБЛЕМА В ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ ПРИНАДЛЕЖАЩА НА ЕС ??

    Прочетете доклада на ХАН и ще разберете каква е съдбата на тази КОРУМПИРАНА И ПОТЪНАЛА В РАЗКОШ политическа класа.

    ТЕ ПРОСТО СА ПЪТНИЦИ!!
    Всички подобни на този театър са обречени!!!

    ПАРИ ОТ ЕС НЕМА ДА ДОЙДАТ !!!
    ДЕЙСТВАЙТЕ ИДИОТИ ТАКИВА!!

    Коментиран от #11

  • 8 минаващ

    11 8 Отговор
    Дам, а ако бяха много зле, никой нямаше да им обръща внимание; пък те се скъсват от плюване западните пропагандатори, та чак им приписват свръх възможности, като избирането на Тръмп, Брекзит и какво още имаше? Май няма конспирация, в която да не са обвинени.
  • 9 Минаващ

    20 1 Отговор

    До коментар #6 от "Презвитер Козма":

    "Хибридната" война се води със всички сили, но всеки нрмален човек може да види от къде идва и накъде опитва да наклони общественото мнение (И не говоря просто да го наклони срещу Русия, а далеч много повече и вредни неща, за разлика от мразенето на Русия).

    Коментиран от #14

  • 10 Пешо

    9 14 Отговор
    Браво Петков.Р. най после осъзна и каза истината.МНОГО СА ЗЛЕ !!!
  • 11 ЙОХАНЕС ХАН

    14 4 Отговор

    До коментар #7 от "АНЕНЕРБЕ":

    КАК ВИЖДА БЪДЕЩА БЪЛГАРИЯ НОВИЯТ ЕВРОКОМИСАР ЙОХАНЕС ХАН:

    "Територията на България има голям потенциал за развитие както в сферата на земеделието, така и в сферата на туризма, но за да се случи това, управлението на страната трябва да бъде отнето от ръцете на олигархичната българска върхушка, което няма да бъде трудно, ако успеем да заселим там десет милиона европейци, които да създадат своя партия, която чрез избори да поеме властта по един мирен и демократичен начин. Българите, които пожелаят, ще могат да се завърнат в територията си, те няма да ни пречат. Убедил съм се, че българите нямат нужда от държава, те си имат история, с която да се гордеят. Така виждам аз България след българите, ако имаме желание да задържим територията им в рамките на Евросъюза."

    НЕГОВОТО ПРИЕМАНЕ ОТРАЗЕНО В ДОКЛАДА "България след българите" НАПЪЛНО СЪВПАДА С РАЗБИРАНИЯТА НА НОВИЯТ ШЕФ НА ЕС УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН, КОЯТО НЕ СЛУЧАЙНО ПОВДИГНА ПРЕД ТЪПАТА МУТРА ВЪПРОСА ЗА ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ НА ДЪРЖАВАТА НИ!!

    МУТРАТА ЕСТЕСТВЕНО НЕ ВИДЯ ПОДОБЕН ПРОБЛЕМ.
    Този извратен тип и на пресконференцията говореше САМО ЗА ПАРИ, а сега и как ПАРИТЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ ЩЕ ОТИДАТ ЗА РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ НА УЧИЛИЩАТА!!!

    СОРИ БОРИСОВ!!!

    ПАРИ НЕМА !! ДЕЙСТВАЙТЕ!
  • 12 Българин

    10 13 Отговор
    Действително са зле щом АБВ,Атака, БСП, Гоце и Румбата, Шаренкова и Нинова са авангарда на русофилията в България.
  • 13 Хахаха

    10 13 Отговор
    Тоя като изтрезня почна да ръси глупости.:"Първо Решетников е пенионер!!??". Няма пенсиониран кагебист, бе Румба, какво се правиш на ударен с мокър парцал! Аман от национални предатели и безродници.
  • 14 Презвитер Козма

    10 11 Отговор

    До коментар #9 от "Минаващ":

    Аз не мога да кажа че мразя Русия. Всъщност имам много приятели руснаци. Политиката обаче и националните интереси са нещо различно. Всички наши революционери в миналото са осъзнали че Русия не е приятел на България и преследва собствени интереси. Самото движение русофили е НПО, русофилите е комплекс, който се насажда на българите. Да признаят руснаците кой им е дал език, азбука и религия, да се извинят за окупацията от 1944 и репресиите. Тогава може на равна нога да като с равни да си изясним отношения. Българите не са слуги на Русия, когато България е била империя с държавност, културни и архитрктурни пистижения, руските племена са живеели в землянки под земята

    Коментиран от #29

  • 15 CIA

    10 7 Отговор
    Като сте казали "А" давайте до "Я". Малинов е изключително близък с АБВ на Георги Първанов, Ивайло Калфин и Румен Петков. На последния сина му е записан в МГИМО безплатно - да учи, да става "наш товариш" дипломат-руски агент под прикритие в България. Въпрос с повишена трудност - защо е проведена т.нар. "Славянска закуска" без разрешение от МВнР в посолството ни в Москва на 27 септември 2017 г., кои български дипломати са участвали в нея и какво тайно се е обсъждало на нея?

    Коментиран от #20

  • 16 соросоид дебил

    13 5 Отговор
    Даже аз, който не съм ходил на училище знам, че Централна и Източна Европа се пишат с главни букви. От друга страна вие може да я мислите Захариева за проста и неграмотна овца, но тя с тази декларация си осигури място в някоя международна институция.Всяка кучка, която лае против Русия получава за награда парче наденица от господаря си!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 соросоид дебил

    6 6 Отговор

    До коментар #17 от "Румяна Костова":

    Ти шпионираш в полза на краварника! Теб кога, ще те арестуват за измяна? Не че от овца, като теб могат да получат кой знае каква ценна информация, но все пак..

    Коментиран от #19

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Тръмп

    6 6 Отговор
    Така е,в сравнение с Румен Петков,Румен Радев и Гоце тия са от дребните русофили и пешки!!!:):):)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Умно село

    10 2 Отговор
    Какво ли ще се случи след някой ден, след като ПАК НИ ХВЪРЛИХА В ГРОДНИ СКАНДАЛИ за да замажат нещо по голямо.
    Това е политиката у нас - Скандали, кражби на банки и някое опело на политик.
    Ало политиците!
    Катафалката багажник няма!
    Или работете за народа и държавата си , или хващайте нанякъде с F-16.
  • 25 Borislav Popov 😎

    13 4 Отговор
    Добър ден на всички приятели на Русия и братският руски народ! Цялата тази история с арестите си е показна акция на Мутрогенското ни Правителство! Както и плакатите вчера пред изложбата, отпечатани на английски! Ами от предишният ми работодател знам, че в Козяк всичко се печати на английски! Слава на България и вечна дружба с Русия!
  • 26 Народа

    9 4 Отговор
    Герб са изплашен за изборите, това е обяснението на тези Глупости с арести и разпити на русофили.
  • 27 Матей

    8 3 Отговор
    Гаф след гаф.Сорослиите здраво са се заяли с всичко нормално в България,проруските настроения ги вбесяват.Всичко това са поръчкови акции,да се дразни и види реакцията на Москва,нищо лично,само поръчки.Погрешно е да се смята,че е заради крайнодесните във връзка с изборите,просто съвпадение с 9 септ. и събора на русофилите.Трябва да се угажда на прищявките на американците от тяхната местна и всеизвестна агентура.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Stormtrooper

    3 1 Отговор
    Не бе! Това не е авангарда. Авангарда го знаеш много добре.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове