Last news in Fakti

10 Септември, 2019 10:46 2 868 286

Руски сенатор: Ще защитавам русофилите, заподозрени в шпионаж в България

  • константин косачов-
  • русия-
  • българия-
  • русофил

Константин Косачов е разтревожен от съобщенията за задържането на активни привърженици на приятелските отношения с Москва

Руският сенатор Константин Косачов е разтревожен от съобщенията за задържането на активни привърженици на приятелските отношения с Русия и заяви, че е готов да ги защитава, включително по обществено-политическа линия, предаде ТАСС.

"Крайно тревожни новини идват от България. Поредица задържания, разпити и обвинения в "шпионаж" срещу група активни привърженици на приятелските отношения с Русия. Отлично познавам мнозина от тях", написа в социална мрежа председателят на комисията по външни отношения в горната камара на руския парламент.

Той добави, че руските парламентаристи са постигнали в сътрудничество с тези хора много неща по обществена линия, включително в рамките на Ливадийския форум, организиран всяка година в Крим от Съвета на федерацията. "Ще видим как стоят нещата и решително ще ги браним. По всички линии - дипломатическа, обществено-политическа и, ако е уместно, юридическа", подчерта сенаторът.

Косачов допълни, че смята да поиска изчерпателни оценки на събитието от международни правозащитници, занимаващи се с "темата за затворници на съвестта" и от НАТО и Евросъюза, които са съюзници на България ".


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Странни

    49 34 Отговор
    Нямам нищо против никой, но съм любопитен защо на някой ако не му харесва тук не замине там където му харесва, а желае да узурпира и инакомислещите ?

    Коментиран от #8, #11

  • 2 Бай Бай

    33 19 Отговор
    Голям праз!
  • 3 262

    48 43 Отговор
    Значи задържаните наистина са били пологи.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Алфа Вълкът

    41 38 Отговор
    Що тоя дрънка? Няма ли я Захарова? Направо нацапаха гащите русофилирастите!
  • 6 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    37 27 Отговор
    Най добре ще им помогнете като им носите папироси!
  • 7 Факт

    37 36 Отговор
    Политическа и угодническа акция беше това с тези арести-за пореден пьт да се наведем пред Козяк...И не случайно на 9 септември--но точно това прави лоша шега на соросоидната пасмина.Ако досега някои от хората се двоумеха за русофилството си-сега вече са твьрдо убедени анти-соросоиди и американофоби-което на практика си е русофилство...От американофоб-сьс такива действия мен насила ме направиха русофил..

    Коментиран от #12, #16

  • 8 Borislav Popov

    38 41 Отговор

    До коментар #1 от "Странни":

    Защото русофилите са като хомосексуалистите - на никой не му дреме за тях, но те се опитват по всякакъв начин да ни демонстрират присъствието си. Едните с гейпаради, другите със сбирки на Копринка, Бузлуджа и т. н.

    Коментиран от #13, #17, #175

  • 9 Само питам

    38 28 Отговор
    Защо не си ги вземе в Русия? На нас такива петоколонници не ни трябват!

    Коментиран от #213

  • 10 Личен хм

    31 21 Отговор
    Путинчо може да тика опозиционери в затвора. А демократична България немогла айде бе. Може да си квичите колкото си искате, кой ли ви обръща внимание.

    Коментиран от #278

  • 11 Знам знам🙄

    31 11 Отговор

    До коментар #1 от "Странни":

    Абе кво да ти кажа. За мен е най важно благополучието на България. На второ място семейството и на трето съвест. Ако това че смятам Русия за производна на България и според мен е важно да засилим взаимоотношенията с близки нам по говор и религия да не говорим за икономическо развитие и по силни търговски отношения ме прави русофил приемам. Адски много ме дразни неглижирането на историческата обвързаност както от обикновенните българи така и обикновенните руснаци. Та ония си мислят че азбуката им е писана в македония от гърци. Колко ли обикновенно руснаци знаят кой е донесъл короната на Игор(Егор) варяга. Княз Владимир е кръстен на Дядо си Владимир (Расате). Кой носи патриаршеската корона Москва . Не е първият патриарх този чието име седи в историята. Ей такива неща ме спират да намразя русия. Докато отсреща богато и пребогато има защо да ги мразя. Заради тяхната гадна намеса и вероломство светлата идея за България е унищожена и всички нейни деца на балканите се мразят с кръв и братоубийство. Колко примери има в историята колко.....

    Коментиран от #15

  • 12 ФАКТ

    18 18 Отговор

    До коментар #7 от "Факт":

    е, че и ти и останалите русофили сте на първо място убедени българофоби а след това анти-соросоиди и американофоби!
  • 13 Обама

    18 15 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Как ша ми е кеф да те екстрадират в русииката да видиш колко е хубаво да ядеш само варени картофи и големи количества водка.

    Коментиран от #169

  • 14 Чичо Дядко

    21 5 Отговор
    Ами, ние постоянно сме наведени със свалени гащи, ту на запад, ту на изток.Русофили, американофили и всякакви фили. И какъв , аджеба, шпионаж могат да извършат в България тези хора. Та България е разграден двор.Американците диктуват на нашите управленци как да управляват "суверенна" България. За тях няма тайни в България. А Русия ако е опряла до тези хора за някакъв шпионаж, то тогава те са много зле с разузнаването.
    Та ние сме една малка точка на картата бе! Ако някой си сложи палеца върху България на картата на света, дори няма да се виждаме.

    Коментиран от #72

  • 15 Знам знам🙄

    15 12 Отговор

    До коментар #11 от "Знам знам🙄":

    И да си довърша мисълта. Значи въпросният сенатор може да коментира да направи изложение пред ООН и Хага. Да сезира международните институции НО няма право да се ангажира толкова навътре в нещата и то чисто политически и популистки. Ми неприятно е малко от дипломатическа гледна точка. Досега някой от тези хора да е потърсил защита и политическо убежище в посолството. Ай молим госин сенатор спазвате законите.
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 ГрУЮ

    22 12 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Такива като тебе преди 40г правеха същото, ама мноого скришно. Кого почиташ сега, тези които бомбардираха София и си им издигнал паметник. Връх на наглостта или на близачество. Мен ако питаш, съм си за България, но мразя наглите домогвания на всяка империя до територия и ресурси. Ако това е шпионаж, пишете и мен. Предпочитам България да е самостоятелна в по-голяма степен, но кажи как да стане. Такива като теб шпионират за САЩ и всичко прогресивно се убива в зародиш. Кво ще кажеш за газовия хъб който щяхме да бъдем? Купувай си газ на тройна цена от пристанището. Малко е да кажа че съм възмутен от слепотата на 10% от населението ни, защото останалите харесват как Русия си отстоява правата и защитава територията си

    Коментиран от #18, #20, #24

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Емил

    12 19 Отговор
    Ако Б.Б. затвърди анти русофилистичната си политика, ще спечели изборите!

    Коментиран от #21

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Българин

    11 17 Отговор

    До коментар #19 от "Емил":

    Ами Данчето да бутне паметника и готово. Има решение на Столичната община от преди години!
  • 22 Хрониките на Евразия

    16 19 Отговор
    " Русофилите" са злокачествена неоплазма на тялото на България !
    Да се отреже и хвърли в гърлото на " великата свръхдържава ", която и на своето население не може да помогне .
    Да се задави с тях ..
    В противен случай , метастазите на злокачествените дълго ще ни задушат ..

    Коментиран от #32

  • 23 Borislav Popov

    12 17 Отговор
    И я пак да питам - къде изчезнаха обичайните русофреници, които пишеха в този сайт? Защо от вчера се "появиха" някакви "нови" русофилчита? Съвпадение? Не мислА!

    Коментиран от #25, #27, #28

  • 24 Един от многото

    21 11 Отговор

    До коментар #17 от "ГрУЮ":

    Мен ако питаш, Кубинците са без помоща на запада и са независими и дажбата им е шепа ориз на ден. Нали руснаците щяха да ги хранят. Ами Венецуелци ами Северно Корейци.
  • 25 Гилмо

    13 10 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    Тук съм мухльо аз съм твоят кошмар хайде сваляй гащите и се надупи. ..

    Коментиран от #29

  • 26 Само питам

    11 11 Отговор
    Как ще коментира уважаемият сенатор факта, че в Русия няма Национално движение "Българофили"? И дали ако се появеше нямаше моментално да бъде обявено за "чуждестранен агент" с всички произтичащи от това последствия?
  • 27 Учуден

    12 9 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    Направо се чудя как може да е толкова голяма дупката на гъзъ на майка ти че да изсере такова голямо лайно като теб???
  • 28 Само питам

    9 11 Отговор

    До коментар #23 от "Borislav Popov":

    От вчера треперят и са минали в нелегалност! Под вънкащност чужда и под име /НИК/ ново", както е казал поета.

    Коментиран от #50

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 ТИ ша са изкараш Кьт Левски и Ботев

    9 6 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    ...........

    Коментиран от #60

  • 31 ТИ ша са изкараш Кьт Левски и Ботев

    6 6 Отговор

    До коментар #20 от "Borislav Popov":

    ...........
  • 32 Мънго Джери

    14 9 Отговор

    До коментар #22 от "Хрониките на Евразия":

    Соросоидът е винаги готов да избърше задника на американците, когато някой от техните вождове се изпусне на обществено място да разкаже за политиката на САЩ спрямо останалия свят. Това са например случаи, като този на Виктория Нюланд на пресконференция на 13.12.2013 г. или лекцията на Джордж Фридман пред Чикагския съвет за глобални отношения на 04.02.2015. Соросоидът твърди, че превода бил неточен и манипулативен или даже, че бил лъжа.

    Коментиран от #35

  • 33 Българин

    14 12 Отговор
    Самото съществуване на РУСОФИЛСТВОТО И ТО КАТО ОРГАНИЗИРАНО ДВИЖЕНИЕ Е НЕНОРМАЛНО ЯВЛЕНИЕ. Представете си освен Национално движение "Русофили" да съществуват национални движения Туркофили или Американофили, които да правят същите свинщини както русофилите и всяка година да се събират-едните край язовир Кърджали, а другите край яз. Искър, да развяват турски или американски знамена, да пеят маанета или кънтри и да мечтаят как ще посрещат - едните турските аркадаши а другите американските френдове.

    Коментиран от #36, #148

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Българин

    11 15 Отговор

    До коментар #32 от "Мънго Джери":

    Стига с тая мантра за соросоидите бе путлераст. Руските мерзавци от 140 години винаги използват памперси тип "Русофилче" ама така сте свикнали, че ви се струва нормално.

    Коментиран от #38

  • 36 мюфтията

    9 5 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    Асане - пак ли разтягаш локуми ? В крайна сметка аз ли ти плащам или бай ти сорос ?

    Коментиран от #41

  • 37 Мартин

    10 13 Отговор
    Русия щяла да защитава правата на човека, щяла да иска оценка от правозащитници. Те тия същите правозащитници дават страшни оценки на Русия и нейните затворници. Щом Русия ще ги защитава, ясно е че до сега са лапали рубли. В Русия има над 15000 политически затворника, да не се правят на много големи моралисти.

    Коментиран от #39

  • 38 Мънго Джери

    9 4 Отговор

    До коментар #35 от "Българин":

    Виждаш себе си ли в тоя образ бе бръснар ? Ай стягай шалварите че идва време за молитва !

    Коментиран от #68

  • 39 Бай Бисан

    8 5 Отговор

    До коментар #37 от "Мартин":

    Да бе - също като жълтите жилетки във Франция !! Всяка седмица ядат бой - но не се отказват ! Сигурно Франция е правова държава ?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Българин

    8 10 Отговор

    До коментар #36 от "мюфтията":

    Не си далеч от истината, може и мюфтия да станеш. Ако Путин ви заповяда ще се обрежете и ще приемете исляма, всички русофили ,начело с радев! Него кадиров ще го обреже и ще му даде името Рамзан!

    Коментиран от #43

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 мюфтията

    10 4 Отговор

    До коментар #41 от "Българин":

    Асане , не се прави на интересен. Не пееш в градския хор.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Само питам

    8 5 Отговор
    Защо под коментарите на настоящия редактор сороснята е толкова активна ?
  • 46 Гоце🍺

    6 7 Отговор
    Те не шпионират. Направо са се продали. Нищожества.
  • 47 България ЕС Нато

    10 10 Отговор
    Взимайте си русоробите и да не се връщат в родината ни
  • 48 Тръмп

    8 9 Отговор
    Сенатори има в САЩ,а този е менте както и всичко Съветско!!!:):):)Путин се опитва пак да унищожи Русия с фалшиви анревиатури СССР,ОНД,РСФСР бягайки от Историята и Истината за българския си генезис още от създаването на Първата Русия-Киевска Рус!!!:):):)
  • 49 йхй222222

    7 8 Отговор
    Toя да си гледа милиончетата изкарани на гърба на нормалния руснак, да не ни се бърка, че ще литне със санкции и той
  • 50 Само отговарям

    6 6 Отговор

    До коментар #28 от "Само питам":

    Щом говориш за никове с тоя овчи мозък , що не го питаш неговия ник от къде е ? Или вие сороснята сте солидарни и подли душици ?
  • 51 бай доню съм

    6 1 Отговор
    А на мене хич не ми пука са нашите фенове ! И виза ще видят на кравата под опашката. Пет долара за да не умрат от глад им стигат за деня. И без това са тъпи и неграмотни.
  • 52 Тръмп

    9 8 Отговор
    Защитата на този "сенатор" е пряко Доказателство за Вина на Русофобите по Член 105 от НПК!!!:):):)
  • 53 Айде сектир майна

    10 9 Отговор
    Алооо Тука е България Който не може без господарите си от Русия да ни освободи от присъствието си Чамадан Вокзал и тю тю пуф паф към Сибир

    Коментиран от #62

  • 54 Тръмп

    5 6 Отговор
    Парк Хотел Москва е сборището на Русофобите,а за хотели Ню Йорк или Вашингтон не знам да има в България!!!:):):)
  • 55 Айде сектир майна

    9 8 Отговор
    Алооо Тука е България Който не може без господарите си от Русия да ни освободи от присъствието си Чамадан Вокзал и тю тю пуф паф към Сибир
  • 56 Гост

    4 4 Отговор
    Поредното доказателство!
  • 57 Тръмп

    7 10 Отговор
    Русофобите искат ли ново име на Варна и вместо град Сталин,да е град Путин???:):):)А село Решетниково къде ще бъде???:):):)Само питам,информативно???:):):)

    Коментиран от #61

  • 58 Бай Гън

    8 6 Отговор
    Всички, които познават историята и знаят, че Русия е разгромила фашизма, всички които обичат Русия и са благодарни за жертвата и героизма на руския народ, всички които мислят различно от това, което казват медиите на САЩ и Европа, всички те са «агенти на Кремъл»- соросоидна поговорка.
  • 59 Тръмп

    6 8 Отговор
    "Русофил да се наричам,първа радост е за мене"!!!:):):)А то Русия няма от 1917г.,а измисленото СССР!!!:):):)Сесесерия обаче погина и няма как да възкръсне!!!:):):)
  • 60 Гост

    1 6 Отговор

    До коментар #30 от "ТИ ша са изкараш Кьт Левски и Ботев":

    Само това ли измисли! Пълно отсъствие на мисъл!
  • 61 много си смотан ей

    5 3 Отговор

    До коментар #57 от "Тръмп":

    А два купона за хляб да искаш ?
  • 62 Саманта Фокс

    7 6 Отговор

    До коментар #53 от "Айде сектир майна":

    А ти от краварника ли пишеш бе тюфлек.
  • 63 Иван

    7 10 Отговор
    Нормално,всички шпионски служби бранят агентите си,ако случайно ги задъражат за постояно,Руснаците ще арестуват същия брой Български граждани(обикновенно такива които не могат да бягат като моряците например) и ще поискат размяна за Руските подлоги.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Тръмп

    7 9 Отговор
    Русоробите що се събирате на Копринка пред тракийския цар Севт,а не на Бузлуджа при Благоев???:):):)Толкова ли сте неграмотни и не знаете къде се намирате???:):):)
  • 66 що тъй ва демократите

    11 4 Отговор
    Интересно започна този 9 септември…с ареста на бившия главен редактор на «Дума», масови разпити на всички представители на Национално Движение «Русофили» и подозрения в шпионска дейност.

    И това е само началото на операцията » Шпионите на Русия във България», бъдете сигурни, че продължение ще има в най-добрите традиции на Холивуд.

    Една от основните цели, в краткосрочен план, е да се провалят две мероприятие: едното е протест пред сградата на Външно мнистерство заплануван за 13 септември,а второто- ежегодния събор на Русофили на Копринка, което е трън в очите от години на западните «партньори» на България.
  • 67 въй въй що тъй

    10 2 Отговор
    А после върви обеснявай , че запада бил само демокрация и нищо друго. Че не крадяли информация , нито политическо , нито икономическа.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Мънго Джери

    7 4 Отговор

    До коментар #68 от "Българин":

    Асане - пак пикаеш срещу вятъра!

    Коментиран от #71

  • 70 Хрониките на Евразия

    4 6 Отговор
    Станислав Романович Клих , един от освободените украинци от Русия , му е нужна психиатрична помощ .
    Него най - много са го измъчвали .
    А той е русофил , с проруска позиция , член на различни проруски украински организации .
    Активен поддръжник на Янукович , влюбен в Путин и Медведев , предал Родината си и избягал в Русия ..
    А там задържан и осъден
    на 20 години колония със строг режим , за
    «Участие в устойчива въоръжена група (банда) и в извършените от нея нападения »), («Умишлено убийство на повече от две лица , по време на изпълнение на служебни задължения »), действала в Донбас и на територията на РФ .
    Съдба на русофил - предател ..

    Коментиран от #74

  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 Казуар

    6 6 Отговор

    До коментар #14 от "Чичо Дядко":

    По скоро става въпрос за хибридната война която Русия води срещу България. Това е новата тактика на Русия, която се опитва да ерозира обществата в някои европейски страни.
  • 73 Само питам

    7 6 Отговор
    Русофилчета защо в любимата ви матушка няма Национално Движение "Българофили"? Само не минавайте с номера на един руски мерзавец дипломат, който каза, че нямало нужда от такова, защото всички руснаци обичали България и българите!

    Коментиран от #78

  • 74 Дориан Грей

    6 3 Отговор

    До коментар #70 от "Хрониките на Евразия":

    То всичките украинци са такива психясали , още от преди ареста. Не е от измъчване - от гузна съвест е . Иначе няма как да обясним запалването на живи хора в Одеса ! Само животни или психично болни могат да направят такова нещо !

    Коментиран от #77, #83

  • 75 Сесесере

    4 6 Отговор
    Скоро се надявам да видя всички русофили на рафта за перилни препарати !

    Коментиран от #80

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Остап Бендер

    5 6 Отговор

    До коментар #74 от "Дориан Грей":

    Защо мислиш, че са го направили украинците? Направили са го руснаците, единствено те са царе на подобни провокации!

    Коментиран от #79

  • 78 Олег Полевой

    5 4 Отговор

    До коментар #73 от "Само питам":

    А защо украинските "освободители" на България разрушават паметниците на Българските опълченци там ???
  • 79 Дориан Грей

    4 3 Отговор

    До коментар #77 от "Остап Бендер":

    Я си свери информацията бе соросчо. Одеса къде се намира ? А и доста снимков материал има.

    Коментиран от #81

  • 80 ша та мина и тебе

    6 3 Отговор

    До коментар #75 от "Сесесере":

    Ако не бяха руснаците , дядо ти и баба ти щяха да са минали през комина , а ти нямаше да пишеш тук!

    Коментиран от #84

  • 81 Остап Бендер

    3 7 Отговор

    До коментар #79 от "Дориан Грей":

    Крим къде се намираше бе, путлераст? А Донбас и Луганск? Подобни провокации като в Одеса руските свине са готвели и в Мариупол и Харков. В изпълнение на плана "Новорусия", но не им се е получила играта.

    Коментиран от #85

  • 82 що тъй ва демократите

    6 3 Отговор

    До коментар #76 от "Румяна Костова":

    То за това по свобода на словото и печата сме на 111 място. Сега и с репресии ли почваме ?

    Коментиран от #86

  • 83 Хрониките на Евразия

    3 5 Отговор

    До коментар #74 от "Дориан Грей":

    За Одеса всичко е казано !
    Даже руската пропаганда се засрами и повече дума не отваря за там.
    А кой е психясъл , можем да разберем само когато избяга в Русия и след време бит и измъчван , го върнат като използвано , едноразово медицинско изделие

    Коментиран от #94

  • 84 Само питам

    3 6 Отговор

    До коментар #80 от "ша та мина и тебе":

    Единственото нещо, което нямаше да го има ако не бяха руснаците сте безродниците русофили. Единствено вие сте тяхно творение и напълно отговаряте на профила на създателите си.

    Коментиран от #87, #91

  • 85 Дориан Грей

    6 2 Отговор

    До коментар #81 от "Остап Бендер":

    И как тъй украинците се сдобиха с Крим ? Колко украинско - турски войни има за Крим ? А я виж на картите от 1922 година Донбас и Луганск в коя държава се намират ? Как тъй Украйна си ги присвои ? И от кога всъщност съществува тая измислена държава и кой я върна на картата на света ?!

    Коментиран от #89

  • 86 Само питам

    3 6 Отговор

    До коментар #82 от "що тъй ва демократите":

    Защитата на националните интереси репресии ли ги наричате русофилите? В матушката ви като убият или затворят някой опозиционер се скъсвате да кометирате,"че така се постъпва с петоколонниците". Благодарете се, че в България има демокрация и сме европейска страна и не постъпваме като руснаците.

    Коментиран от #88, #106

  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 що тъй ва демократите

    7 3 Отговор

    До коментар #86 от "Само питам":

    И кои национални интереси са нарушени ? Я дай някой пример ?

    Коментиран от #90

  • 89 Остап Бендер

    3 2 Отговор

    До коментар #85 от "Дориан Грей":

    Всичко е законно според тогава действащите съветски закони. Единственото незаконно е депортирането на кримските татари, гърци, арменци, българи и заселването на тяхно място на руснаци, които да изменят етническият състав на Крим!

    Коментиран от #101

  • 90 Само питам

    4 6 Отговор

    До коментар #88 от "що тъй ва демократите":

    Ами прочети член 105 от НК за да ти стане ясно. Държавата трябва да се пази от чужди шпиони.

    Коментиран от #93, #96

  • 91 Опа тролчо

    6 3 Отговор

    До коментар #84 от "Само питам":

    То пък теб да не да щеше да те има ако нямаше НПО парички от чичко сорос? Даже нямаше да можеш компютър да ползваш ако не беше образувателната система от комунизма, да не говорим да имаш работа, с която да можеш да си позволиш полупката на компютър.

    Коментиран от #95, #176

  • 92 Само питам

    3 4 Отговор

    До коментар #87 от "ша та мина и тебе":

    Единственото нещо, което нямаше да го има ако не бяха руснаците сте безродниците русофили.
  • 93 Опа тролчо

    3 2 Отговор

    До коментар #90 от "Само питам":

    Тогава що не разследват „америка за българия” като дава пари на теб и други подлоги, не работите ли за ингересите на САЩ?

    Коментиран от #98

  • 94 Дориан Грей

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "Хрониките на Евразия":

    За Одеса западната пропаганда пусна димна завеса ! Ако се беше случило например в Сърби - война щяха да направят срещу нея и пълно ембарго. А недай си боже да е в Иран или СКорея ! То пропагандата и сега върви , че там ядат деца.

    Коментиран от #119

  • 95 Само питам

    3 2 Отговор

    До коментар #91 от "Опа тролчо":

    Най-голямото НПО е това, чийто главатар и секретар са сред задържаните.
  • 96 що тъй ва демократите

    2 4 Отговор

    До коментар #90 от "Само питам":

    И колко шпиони виждаш тука - включително и себе си ? То тогава и редакторите тук трябва да приберат за публикуваните статии!

    Коментиран от #100

  • 97 Ханс свинаря

    4 4 Отговор
    Ватенките не разбраха ли че никой не ги ще!Ако не бяха ватенките,днес България щеше да бъде 389 000 кв км. и да имаме граници с Италия,Румъния,Германия,Унгария и Турция.Белград отново щеше да е български,редом с Атина и Скопие.Русия ни отне тази възможност,но Господ има на тази земя и той ще защити своята народ (Болг Арийте) и ще слезе на земята и ще ни събере отново всички българи заедно!Руснаците ще бъдат изчукани от китайците и мюсюлманите,Израел ще бъде унищожен на великият Халифат,а гърците и сърбите ще бъдат наказани жестоко от Бог,че избиваха бг население!Русофоб=българофил!!!

    Коментиран от #102, #109

  • 98 Само питам

    3 6 Отговор

    До коментар #93 от "Опа тролчо":

    Америка за България не дава пари за тролове за разлика от руската кочина. На 26 септември в Пловдив се открива Епископската базилика, която е направена с парите на Америка за България. Какво са направили руските свине през последните 20 години за България освен да отглеждат предателската и безродна пета колона на Москва ?

    Коментиран от #112

  • 99 прокурора

    2 1 Отговор
    Голяма малка НПО - няма значение. И ти си в кюпа
  • 100 Само питам

    2 4 Отговор

    До коментар #96 от "що тъй ва демократите":

    Следствието решава бе путлераст. Благодарете се, че сме демокрация а не действаме както в русия!

    Коментиран от #104

  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Щирлиц

    4 2 Отговор

    До коментар #97 от "Ханс свинаря":

    И как щеше да стане тая работа ве Хансчо ? Бе ти не разбрали че люцерната не е за пушене ?

    Коментиран от #111

  • 103 NSDAP

    5 6 Отговор

    До коментар #87 от "ша та мина и тебе":

    Хахахаха хубав виц,само че на берлинският конгрес Германия настоява България да бъде създадена,докато Русия иска да води войни за проливите.Да не говорим,че днешните турци са ни братя по кръв,защото истинските турци са някъде 10-15% от всички турци,а също така 20% са кюрди.Другите са потурчени българи,но времето е наше!Ще си върнем България,която изгубихме 1944.Слава на Кайзера Ото фон Бисмарк-Освободител на България!!!

    Коментиран от #116, #132, #133

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Само питам

    3 4 Отговор
    Руcoфилчeтa , питам ви отново, зaщo в любимaтa ви мaтушкa нямa Нaциoнaлнo Движeниe "Бългaрoфили"? Caмo нe минaвaйтe c нoмeрa нa eдин руcки мeрзaвeц диплoмaт, кoйтo кaзa, чe нямaлo нуждa oт тaкoвa, зaщoтo вcички руcнaци oбичaли Бългaрия и бългaритe!

    Коментиран от #110

  • 106 Фики

    6 2 Отговор

    До коментар #86 от "Само питам":

    Десните сте фашисти и в деня на Страшния Съд ще бъдете превърнати в трансджендъри и заточени като компаньони в Ислямска държава. Ша та скъсат....
  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Опа тролчо

    5 3 Отговор

    До коментар #97 от "Ханс свинаря":

    Трябва да благодариш на Сталин, че е искал да стъпи в България и не сме изгубили територии, щото другия план на Чърчил и Рузвелт преди конферренцията в Техеран, е бил на Балканите да се открие втория фронт и проекта от 13 точки за България е бил да плащаме със пари и отнемане на територии. Има исторически документи и факти, които соросоидните рролове няма как да измените или скриете.

    Коментиран от #113

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 NSDAP

    4 6 Отговор

    До коментар #102 от "Щирлиц":

    Русия е исторически враг номер 1 на България!Дори Турция и Османската империя са се отнасяли по-добре към българите!

    Коментиран от #117, #118, #122

  • 112 дедо соорос

    5 1 Отговор

    До коментар #98 от "Само питам":

    Не приказвай празни приказки и лъжи.........Нови грантове, всеки от по десетки хиляди евро, са напълнили сметките на НПО-та, фондации и медии, чрез които се издържат протестърите, анализаторите и журналистите ............
    Към момента на интернет страницата са публикувани само малка част от всичките получатели на грантове. Кандидатствалите за финансиране проекти са 649, а изборът кои да получат пари е направен от работещи в “Отворено общество” – организацията, която представлява интересите на американския милиардер Джордж Сорос у нас.
  • 113 NSDAP

    4 4 Отговор

    До коментар #109 от "Опа тролчо":

    Тези глупости ще ги разправяш на Копринка при психично болните ти другари!
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Опа тролчо

    3 4 Отговор

    До коментар #103 от "NSDAP":

    Отивай да живееш при днешните турци и да се кланяш на новия им кайзер. Все пак е си брат с него, ако искаш и задника му лижи, мекере продажно.
  • 117 Козия рог

    5 1 Отговор

    До коментар #111 от "NSDAP":

    Ами върви в Турция бе шалвар ! Дядо ти от коя страна на Шипка беше ?
  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Хрониките на Евразия

    2 6 Отговор

    До коментар #94 от "Дориан Грей":

    В едно си прав Дорианчо , че русофилите , било то украински , или български , сте абсолютни ненормалници , незнаещи за какво се борят , къде отиват и какъв Х ги очаква !

    Коментиран от #123, #125

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Санитар с бяла престилака

    5 0 Отговор

    До коментар #115 от "Адолф Хитлер":

    Май прокуратурата първо от тебе трябва да почне. Или поне санитарите от Карлуково да те приберат.
  • 122 Опа тролчо

    2 2 Отговор

    До коментар #111 от "NSDAP":

    Отивай в турция да живееш щом са ти толкова симпатични и ги считаш за братя.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Иво

    2 4 Отговор
    Е как, ще ги защитавате - разбира се! Ако трябва и танковете ще пратите - в това имате богат опит! После акцията ще мине под мотото - Освобождение. Поредното такова!

    Коментиран от #127

  • 125 Дориан Грей

    5 1 Отговор

    До коментар #119 от "Хрониките на Евразия":

    Само това ли можа да измислиш бе учен ? То един охлюв по умен от тебе.Да ти пратя чифт ламаринени очила ?!
  • 126 Тръмп

    2 4 Отговор
    Русия беше убита от Ленин и Сталин,а името и заменено със СССР,та правилно е да се наричат Сесесери подлоги на Сесесерия!!!:):):)

    Коментиран от #128

  • 127 Домбровски

    5 2 Отговор

    До коментар #124 от "Иво":

    Не се безпокой , краварите докараха танковете си в България. Вече сме окупирани , ако още не си разбрал.

    Коментиран от #129

  • 128 Щирлиц

    4 2 Отговор

    До коментар #126 от "Тръмп":

    А таз държава дето е с територия 1/8 от целия свят и постоянно ви бърка в задните части - какво е ? А бе що не ходиш да пасеш овцете а си седнал да пишеш простотии?

    Коментиран от #134

  • 129 Истината

    2 5 Отговор

    До коментар #127 от "Домбровски":

    Окупирано ти е пространството под ушанката от руската пропаганда.
  • 130 Хрониките на Евразия

    1 6 Отговор
    Днес в столицата на Бурятия стихиен митинг , чува се - Московски фашисти , гестапо , престъпници , Путин вор , Беззаконие ..
    Усещат се вече ..
    И путинисти там не останаха , камо ли русофили 😃

    Коментиран от #154

  • 131 Тръмп

    1 5 Отговор
    Путин докато не махне убиеца на Русия,Ленин от Мавзолея, ще си останат Сесесерия и ще дърпат развитието на света,назад!!!:):):)Толкова ли не разбраха,че агресията отвращава и съсипва,а не гради нищо полезно за хората!!!:):):)

    Коментиран от #136, #140

  • 132 Опа тролчо

    6 2 Отговор

    До коментар #103 от "NSDAP":

    Само че на берлинския конгрес България вече е създадена, руснаците, които са се били за да ни освободят, вече изграждат държавната структура, министерства, общини и т.н. А ото фон бисмарк, който не само че не се бие за да ни освободи, ами продава оръжие на турците и праща немски военни да ги обучават, на берлинския конглрес иска България да бъде разделена за да няма на Балканите голяма и силна държава, съюзник на Русия. От България са отделени Македония, Добруджа, западните покрайнини, днешна Албания, Тракия, Беломорска Тракия.
  • 133 ша та мина и тебе

    5 3 Отговор

    До коментар #103 от "NSDAP":

    Само дето не е вярно това. Западните сили разпокъсват България на парчета като баница и поставят ултиматум на Русия да се изтегли. Де факто защитават интересите на Турция ! Ако имаше как , пак щяха да ни натикат там.

    Коментиран от #137, #143

  • 134 Тръмп

    2 5 Отговор

    До коментар #128 от "Щирлиц":

    Вие русоробите сте моите овце,та съм си на мястото сред стадото и ще ви превърна в Българи и Хора!!!:):):)
  • 135 Само питам

    2 5 Отговор
    Колко голям боклук и мръсна отрепка трябва да си за да защитаваш чужда държава враг на България?

    Коментиран от #139, #180

  • 136 Щирлиц

    4 1 Отговор

    До коментар #131 от "Тръмп":

    Кога ще връщате територията на индианците ? Май твърде незаконно я окупирахте ! По кости газите. За това и ще свършите като Ацтеките - безславно !

    Коментиран от #138

  • 137 Тръмп

    2 4 Отговор

    До коментар #133 от "ша та мина и тебе":

    По това време не е имало Руссийя а СССР,нека бъдем точни с понятията!!!:):):)

    Коментиран от #141, #142

  • 138 Тръмп

    2 4 Отговор

    До коментар #136 от "Щирлиц":

    Имперска Русия също е избивала Индианци в Аляска,вземи прочети по въпроса!!!:):):)

    Коментиран от #146

  • 139 само минавам

    5 3 Отговор

    До коментар #135 от "Само питам":

    Ти отговори , нали гушваш парички от сорос.
  • 140 Опа тролчо

    5 1 Отговор

    До коментар #131 от "Тръмп":

    Толкова ли малоумните ти соросоидни шефове на разбраха, че с лъжи, опити за манипулации и подмяна на историята, активни кампании срещу тяхни противници, не могат да настроят българите срещу Русия? Толкова ли не разбраха, че няма смисъл да ни настройват, а би било много по-градивно, ако направят за България нещо, както руснаците са направили за да си спечелят съюзници. Толкова ли не разбраха малоумните ти шефове, че не става работата с точене на ресурси за без пари, с точене на финанси от ТЕЦовете или многократно завишени цени по договори за самолети, или пък с подкрепа за едно авторитарно корумпирано управление?
  • 141 ша та мина и тебе

    4 2 Отговор

    До коментар #137 от "Тръмп":

    Бе то едно време не е имало и сащ. Имало е само индиански територии. Нека бъдем точни.
  • 142 Малоумник

    5 1 Отговор

    До коментар #137 от "Тръмп":

    На берлинския конгре е била Русия, СССР е създаден 1922. С конкурс за неграмотност ли ви избират на ул Козяк!
  • 143 Тръмп

    1 4 Отговор

    До коментар #133 от "ша та мина и тебе":

    Я виж Картата на Европа и ще видиш,че половината е на Сталин и СССР!!!:):):)Вие русофилите изобщо учили ли сте някога История???:):):)

    Коментиран от #147, #149

  • 144 Behemoth

    3 2 Отговор
    58 армия от Кавказ само чака заповед от Императора за марш на скок .....за да приключи ТРЕТОТО ОСВОБОЖДЕНИЕ!Баце дали е чак толкова разработен изодзадзе?

    Коментиран от #155

  • 145 Тръмп

    2 4 Отговор
    През 1944г. не е имало Русия,а СССР или по-точно Сталиния!!!;););)А се оказа,че Путин е най-големия му фен и имитатор,при положение че Сталин не е руснак ,а грузински евреин!!!:):):)
  • 146 Щирлиц

    6 1 Отговор

    До коментар #138 от "Тръмп":

    Русия си пази местното население. Я виж колко републики има в състава на РФ ! А колко народности? Според тебе да са ги избили до сега ! А за населението на Аляска , питай краварите. Колко местни избиха покрай "Златната треска "?!!

    Коментиран от #150

  • 147 Опа тролчо пий гинкобилоба

    5 2 Отговор

    До коментар #143 от "Тръмп":

    Ние си знаем за какво говорим, ама ти май изгуби връзката за освобождението ли се опитваш да лъжеш, за 44-та ли. Стягай се, че ако.намесим и след 89-та хептен ще се омоташ и ще се изпцепиш, че Путин е бил на берлинския конгрес.
  • 148 зоя

    5 3 Отговор

    До коментар #33 от "Българин":

    КАТО разбесняло животно си, цялото в лиги, вземи се спри, преброй си сребърниците и се скрий в некоя миша дупка...

    Коментиран от #151

  • 149 Дърт Вейдър

    4 3 Отговор

    До коментар #143 от "Тръмп":

    Ти си като охлюв. Мозък нямаш ама имаш 21 хиляди зъба ! Да има как да лапнете целия свят и половината вселена!
  • 150 Ааа не така

    4 2 Отговор

    До коментар #146 от "Щирлиц":

    На местните индианци демократично са навряни в няколко резервата да живеят като животни и да се снимаш с тях като отидеш на сафари. Даже им дават алкохол да пият и хазарт да играят, виж колко са грижовни.
  • 151 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #148 от "зоя":

    Зойче, бъркаш ме с русофилите безродници.

    Коментиран от #152

  • 152 Тръмп

    4 2 Отговор

    До коментар #151 от "Българин":

    Сигурен ли си? Май сам се бъркаш.
  • 153 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 154 Цанко

    3 1 Отговор

    До коментар #130 от "Хрониките на Евразия":

    Объркал си мястото. За Париж става въпрос.
  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 157 Санитар с бяла престилака

    3 1 Отговор

    До коментар #153 от "Румяна Костова":

    Хайде към Карлуково братчет. Хайде с добро докато не е станала някоя беля. Както си почнал ще хвърлиш бутала и сегменти.

    Коментиран от #161

  • 158 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 159 Borislav Popov

    4 4 Отговор
    Колко много русофилска паплач квичи на умряло в коментарите, и нито един от старите форумни русофили не е писал. Що така бе Миме? 😂

    Коментиран от #167, #168

  • 160 Михаил Костов

    4 2 Отговор

    До коментар #156 от "Румяна Костова":

    Ма ти си и луд бе Парцалев?! Заплашваш Български граждани и говориш от името на Парламента ?!! Зовеш за саморазправа и смъртно наказание ?!! Явно наистина някой трябва да се заеме с тебе.

    Коментиран от #163, #172

  • 161 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 162 Опа тролчо

    4 3 Отговор

    До коментар #155 от "Само питам":

    Въпреки авторитарната диктатура от 19 Май 1934г., въпреки забранените политически партии, суспендирането на турновската конституция, терора и убийстават през тези 10г. незаконна власт, че и преди това, хората са ги дочакали. И борещите се срещу фашистката власт не са били само комунисти, а от всички забранени партии.

    Коментиран от #170

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 165 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 166 Опа тролчо

    2 3 Отговор

    До коментар #156 от "Румяна Костова":

    Вярно е, има такава вероятност, че като гледам как избирателно се арестуват журналисти, разследват лица за връзки с други държави, забранява се свободното слово, трови се почвата и водата, ограбва се държавата, все повече ми прилича ситуацията на тази от преди 44-та. Но и да се върне смъртното наказание, не забравяй че 44-та пак ще дойде. Само че тоя път отменени смъртни присъди няма да има. И също, имай предвид че американците нямат скруполи да изтъргуват имената на тяхните подлоги срещу нещо друго.
  • 167 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 бугарин

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "Обама":

    аз ся в Българийката само на картофи карам, нямам паи за водка даже
  • 170 Само питам

    4 2 Отговор

    До коментар #162 от "Опа тролчо":

    Тартора на деветосептемврийският преврат Кимон Георгиев фашист ли е. Защото участва в 9 юнският преврат от 1923 година и в цитираният от теб преврат на 19 май 1934 година. как фашистите се превръщат в комунисти?

    Коментиран от #171

  • 171 Опа тролчо

    4 4 Отговор

    До коментар #170 от "Само питам":

    Както ти от българин си се превърнал в безроден лизач на американски д-та. Е така.

    Коментиран от #174

  • 172 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 173 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 174 Само питам

    3 2 Отговор

    До коментар #171 от "Опа тролчо":

    Професионалният лизач на задници смята, че всички са такива, но бъркаш русоид. защо разводняваш темата а не коментираш по същество?

    Коментиран от #179

  • 175 Бай Шиле

    4 4 Отговор

    До коментар #8 от "Borislav Popov":

    Как позна Борислав о? Нали ЛГБТ са Евро - Атлантически ценности! А Русия е против тяхното лобиране и парадиране! Ти наистина имаш проблеми с психиката!
  • 176 Тато

    3 4 Отговор

    До коментар #91 от "Опа тролчо":

    Във времената на социализма и здравеопазването и образованието и спорта и науката и културата са били на високо ниво. Социализма има забележителни постижения. Бг е била на първите места на олимпиади, изнасяла е храни за космоса, електрокари, произвеждала е компютри, оръжие и т.н. Днешен булгаристан държи рекорди по инфаркти, инсулти и кариеси. Има хиляда университета които бълват неграмотници и некадърници и ако някой случайно стане добър специалист моментално емигрира. Успехите на днешния строй са няколкото магистрали и санираните блокове все директно или индиректно благодарение на ЕС финансиране.

    Коментиран от #192

  • 177 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 178 Българин

    3 3 Отговор
    Русофилчета, да ви обясня с думи прости. Русия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации, на които България е член. С една дума води война срещу тях. Т.е. води война и срещу България. На прост език - Русия е враг на България. И вие, подкрепяйки руските интереси сте врагове на България и национални предатели.

    Коментиран от #181, #182, #183, #191, #199, #207

  • 179 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 180 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 181 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 182 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 183 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 184 Наблюдател

    2 4 Отговор
    Щом уважаемият сенатор се вълнува от "темата за затворници на съвестта", то той има благоприятната възможност да се запознае с тях в собствената си родина. Днес в Руси има предостатъчно политически затворници или затворени поради религиозните им убеждения.
  • 185 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 186 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 187 Тръмп

    3 4 Отговор
    Русофилите за какво точно се борите,за да превърнете България в част от СССР ли???:):):)Всеки трябва да Обича първо Родината в която се е Родил,не можеш да Обичаш две Майки едновременно,това е шизофрения!!!:):):)
  • 188 Тръмп

    3 4 Отговор
    Този "сенатор" още не е разбрал,че България вече не е част от СССР,а е Суверенна!!!:):):)
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Тръмп

    3 4 Отговор
    Да мразиш себеподобните си българи заради СССР е болест,но за щастие е лечима!!!:):):)

    Коментиран от #200

  • 191 нещо да кажеш по въпроса

    4 2 Отговор

    До коментар #178 от "Българин":

    САЩ анексира република Вермонт (Vermont Republic) на 04.03.1791 г. САЩ анексира Тексас (от Мексико) на 29.12.1845 г. САЩ в периода 1846-1848 анексира почти половината от територията на Мексико - Горна Калифорния, Ню Мексико, земите на днешните щати: Калифорния, Ню Мексико, Аризона, Невада и Юта. САЩ анексира Хавайските острови на 07.07.1898 г.

    Коментиран от #197

  • 192 СЕЛЯНИ А С МОТОРА

    3 4 Отговор

    До коментар #176 от "Тато":

    ти и да им го обясняваш на тези ,те няма как да го вденат ,защото сигурно са дошли от друга планета ,но само аз мога да те разбера ,и някои други като мене ,не малка част тука , но като само доминират краварски тролове , на тех не им изнася това ,щото се правят на ущипани , много правилно за коментара ти , но никои няма да те разбере , даже и циганистан и туркистан , които доминират уика по една или друга форма , и то това се прави с цел за ущьрб за населението ни , ти я сасдаде тази дьржава преди време, като народ , като матреални ценности и блага , но сега троловете краварски ще я доунищожат до краи , да да на там е пошло положението , и ако пак не се намеси братушката да ни спасява , след време ще ни командват джихадистите ,и по лошо ще става , ако сегашните наши народи не вземат мерки за това .
  • 193 Тръмп

    4 3 Отговор
    Русофилите нали Владяхте България 45години и се сринахте сами без Революция???:):):)Комунизма е Отречен и няма Бъдеще,защото никоя Лъжа не оцелява дълго!!!:):):)

    Коментиран от #196

  • 194 Тръмп

    4 3 Отговор
    България е Велика,а Путинландия не!!!:):):)

    Коментиран от #201, #203

  • 195 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 196 Точи и Меси

    4 2 Отговор

    До коментар #193 от "Тръмп":

    Още малко и вашите 45 години ще си заминат. А после ?
  • 197 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #191 от "нещо да кажеш по въпроса":

    Borislav Popov ника се сменил, но глупостите, които пишеш са същите. Темата е за руски мерзавец, който се прави на генерал-губернатор на България и иска да защити руските шпиони от правосъдието. Придържай се към нея и не я разводнявай с простотиите си!

    Коментиран от #202

  • 198 Само питам

    2 4 Отговор

    До коментар #195 от "ЕБЕМ КРАВАРСКИ ТРОЛОВЕ":

    Винаги правите това с майките си. Продължавайте традициите си!

    Коментиран от #225

  • 199 Опа тролчо

    5 3 Отговор

    До коментар #178 от "Българин":

    Първо, никой не ни е питал дали искаме да влезем в ЕС и НАТО. Второ, мерси за НАТО, в което ще трябва за да подпомагаме американската икономика, да си купуваме стари американски самолети на шест пъти по висока цена от колкото Тайван. Мерси и за ЕС, който си гласува каквото му трябва за да вземе бизнеса на нашите превозвачи. Трето, Путин и заплахата от Русия и агресията срещу нея, са измислени за да има повод за продажба на оръжие и събиране на подкрепа за ахресия срещу тях и интересите им.

    Коментиран от #208, #217

  • 200 Българин

    2 4 Отговор

    До коментар #190 от "Тръмп":

    Бъркаш, русофилите никога не са били и никога няма да бъдат българи!

    Коментиран от #205, #206

  • 201 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 202 нещо да кажеш по въпроса

    4 1 Отговор

    До коментар #197 от "Българин":

    Твоят въпрос беше , кой напада съседите си ?! А да изброявам ли кой е разпалил най много войни за последните сто години ?

    Коментиран от #210

  • 203 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 204 дриско и хазарта

    2 1 Отговор
    БеСеПе-то Ни и много по-добро от ГеРба-ви!
  • 205 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 206 Падналия ангел

    4 1 Отговор

    До коментар #200 от "Българин":

    А ти бе шалварчо , кога ще станеш Българин. Ще трябва преди това да ти зашият една кожичка. Като малък - правиха ли ти сватба? Май пак мечтаете за 500 години турска робство?
  • 207 Опа тролчо

    3 2 Отговор

    До коментар #178 от "Българин":

    Четвърто и най-важно: когато Русия иска да си създаде съпзници, тя освобождава, отпуска заеми, поема чужди дългове (както в случая след съединението и обезщетението от България към османската империя) инвестира, отваря пазарите си, изгражда държавното управление и обшеството, както в случая с нашето усвобождвние или конституцията на французите след победата над Наполеон. А когато САЩ си преследва интересите, правят войни, слагат крадливи и корумпирани марионетни правителства, използват платени тролове като теб, платени медии, създават изкуственинкофликти с цел дестабилизизиране и източват държавите. Това е разликата между САЩ и Русия и затова нищо няма да постигнете вие соросоидите.

    Коментиран от #211, #214

  • 208 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #199 от "Опа тролчо":

    България е парламентарна република и решението е взето с мнозинстно от парламента. Направи си справка, че сред тези партии е и БСП, чийто депутати и приближени са били арестуваните русофили. В края на краищата защо нито една от предателските русофилски партии не инициира подписка за подобен референдум? Дори Слави Трифонов сам успя да направи това, пък вие антиевропейските и антинатовците се дърпане.

    Коментиран от #209

  • 209 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 210 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #202 от "нещо да кажеш по въпроса":

    Достатъчно е да погледни от 2008 година да днес. Грузия и Украйна ни стигат! А и последните 100 години отново руската кочина е тази, която периодично напада своите съседи.

    Коментиран от #212

  • 211 Българин

    2 4 Отговор

    До коментар #207 от "Опа тролчо":

    Кого е освободила мръсната руска кочина?

    Коментиран от #215

  • 212 дръж са че ида

    4 4 Отговор

    До коментар #210 от "Българин":

    Русия не е разпиляла Грузия и Укрйна , за разлика от една коалиция от 67 държави в Сирия ,Ирак ,Либия ,Афганистан !!!

    Коментиран от #216

  • 213 Владо

    4 2 Отговор

    До коментар #9 от "Само питам":

    Боклук
  • 214 Българин

    4 4 Отговор

    До коментар #207 от "Опа тролчо":

    И никакви д ргови не е поемала. Ако не беше Стамболов досега да ни е прилапала да станем Задунайска губерния. Затова руските роби толкова го мразите.

    Коментиран от #234

  • 215 Цанко

    5 2 Отговор

    До коментар #211 от "Българин":

    Споко - тебе не те е освободила. Ти си от другата страна - от победените ! Нали Асанчо ? Баба и дядо от Анадола ли са ?

    Коментиран от #219

  • 216 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #212 от "дръж са че ида":

    Само им отне територии и непрекъснато ги тормози.

    Коментиран от #230

  • 217 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 218 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 219 Българин

    3 4 Отговор

    До коментар #215 от "Цанко":

    Една робско империя не може да освобождава, просто са отложили няколко години анексирането ни. Но Съединението и Стамболов им объркват сметката.

    Коментиран от #222, #223

  • 220 Опа тролчо

    3 1 Отговор

    До коментар #217 от "Румяна Костова":

    Първо, никой не ни е питал дали искаме да влезем в ЕС и НАТО. Второ, мерси за НАТО, в което ще трябва за да подпомагаме американската икономика, да си купуваме стари американски самолети на шест пъти по висока цена от колкото Тайван. Мерси и за ЕС, който си гласува каквото му трябва за да вземе бизнеса на нашите превозвачи. Трето, Путин и заплахата от Русия и агресията срещу нея, са измислени за да има повод за продажба на оръжие и събиране на подкрепа за агресия срещу тях и интересите им.

    Коментиран от #224

  • 221 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 222 даскала ти по история

    4 1 Отговор

    До коментар #219 от "Българин":

    Асане , вземи прочети малко. Извън всякаква класация си . Хем неграмотен - хем нахален!
  • 223 Опа тролчо

    4 2 Отговор

    До коментар #219 от "Българин":

    Затова ли руснаците са съдали държавата България със всички институции, затова ли не са допуснали турците да се връщат в ИзточнанРучелия и населението да остане предимно българско, затова ли са опростили дълг на Османската империя към Русия за да не и дължи България, която няма средства, обезщетение за съединението и изградените железници?

    Коментиран от #233

  • 224 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 225 ЕБЕМ КРАВАРСКИ ТРОЛОВЕ

    4 2 Отговор

    До коментар #198 от "Само питам":

    МУХЛЬО ,ИЛИ МУХЛО , НЕЩО СИ СЕПОБАРКАЛА МАИ САМО ВИЕ ЦИГАНЬЕТЕ СПИТЕ С МАИКИТЕ СИ ,ДА НЕ КАЖЕМ И КРАВАРСКАТА ЧЕРНА РАСА ,ДРОГИРА ТЕ СЕ И НЕ ЗНАЕТЕ ЩО ПРАИТЕ ПОСЛЕ ,СУС МА МАНГЯ .

    Коментиран от #229

  • 226 Адам Иванов

    3 0 Отговор

    До коментар #217 от "Румяна Костова":

    Тебе пита ли те някой на алианса и за ЕС ? Май само тебе са питали - а ? Ти вероятно ги решаваш тия проблеми ?! Как да се обръщаме към тебе ? Господи ?!! Бе айде бегай към лудницата на самоход !
  • 227 Само питам

    2 3 Отговор
    Руcoфилчeтa, още чакам отговор на въпроса зaщo в любимaтa ви мaтушкa нямa Нaциoнaлнo Движeниe "Бългaрoфили"? Caмo нe минaвaйтe c нoмeрa нa eдин руcки мeрзaвeц диплoмaт, кoйтo кaзa, чe нямaлo нуждa oт тaкoвa, зaщoтo вcички руcнaци oбичaли Бългaрия и бългaритe!

    Коментиран от #231, #232

  • 228 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 229 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 230 Опа тролчо

    2 2 Отговор

    До коментар #216 от "Българин":

    За Грузия съм дъгласен, въпреки че ако не изпълняваха нарежданията на краварите, нямаше да си развалят отношенията с Русия. Но Крим никога не е бил украински и нищо не са им отнемали.

    Коментиран от #237

  • 231 Опа тролчо

    4 0 Отговор

    До коментар #227 от "Само питам":

    А защо в САЩ няма такова движение?
  • 232 Фърфуй

    3 2 Отговор

    До коментар #227 от "Само питам":

    Що украинците - наши "освободители" събарят паметници на Българските опълченци - а мухъл ? Та кои са наши братя и освободители и кои не ?!
  • 233 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #223 от "Опа тролчо":

    След Съединението Русия е първата , която приканва султана да възстанови Берлинския договор и да завземе Източна Румелия. преди това руските офицери от войската са изтеглени а княз Александър Батенберг е освободен от офицерския корпус. А предателите русофили под руска диктовка пишат молба до сутана да влезе с войски в Източна Румелия. Но в руските учебници със сигурност няма откъде да прочетеш това.

    Коментиран от #236, #239, #261

  • 234 Опа тролчо

    2 2 Отговор

    До коментар #214 от "Българин":

    Я ни разкажи твоя стамболов.къде е бил и какво е правел по време на освобождението, да си направим изводи колко родолюбец е?

    Коментиран от #240

  • 235 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 236 Опа тролчо

    1 2 Отговор

    До коментар #233 от "Българин":

    Не само в руските, в никой учебник не го пише, щото са соросоидни лъжи. Дай ми историческинаетори и документи, доказващи лъжите ти и ще ти повярвам.

    Коментиран от #238

  • 237 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #230 от "Опа тролчо":

    Тогава защо са подписали протокола при разделянето на СССР? Защо след това , когато Украйна връща над 650 ядрени бойни глави са подписали Будапещенският меморандум от 1994 година, че гарантират ТЕРИТОРИАЛНАТА ЦЯЛОСТ НА УКРАЙНА? Това е все едно да имаш делба с някой твой роднина и след 20 години той да каже , че апартамента, в който живееш е негова не твой!
  • 238 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #236 от "Опа тролчо":

    в руските учебници наистина го няма. Там има единствено фалшификации и лъжи!

    Коментиран от #241, #243, #248

  • 239 карай да върви

    4 0 Отговор

    До коментар #233 от "Българин":

    На 13 юли 1878 година е подписан Берлинският договор.Великите сили като Австро-Унгария, Германия и Великобритания са притеснени от нарастващото влияние на Русия върху балканските земи и незабавно свикват Берлинския конгрес. С помощта на Берлинския договор се връщат голяма част от териториите на Османската империя и се формират малки буферни държави на Балканите.

    Коментиран от #245

  • 240 Българин

    2 1 Отговор

    До коментар #234 от "Опа тролчо":

    по-важно е къде е бил по време на Съединението, по време на русофилския преврат срещу княз Батенберг и по време на русофилските метежи във войската.

    Коментиран от #244, #249, #250

  • 241 карай да върви

    2 1 Отговор

    До коментар #238 от "Българин":

    Териториалните клаузи на Берлинския договор ощетяват много държави, които се намират на Балканския полуостров. Една от най-ощетените страни е България. Според този договор българската държава трябва да се ограничи между Дунав, Стара планина и софийския санджак. В района между Стара планина и Родопите е създадена самостоятелна автономна област Източна Румелия, а Източна Тракия, Западна Тракия и Македония минават под владение на султана. Сърбия, Румъния и Черна гора получават пълна независимост, но са задължени да поемат част от държавния дълг на Османската империя. Берлинският договор намалява срока за временно руско управление, като го променя от 2 години на 9 месеца???!!!!!
  • 242 ТОДОР ЖИВКОВ ОТ ОТВЬДНОТО

    4 3 Отговор
    ДРУГАРКИ И ДРУГАРИ ,ВРЕМЕ Е ДА ОТСВИРИТЕ КРАВАРСКИТЕ ТРОЛОВЕ И ЦИГАНИЯТА , И ДА СИ ДОВЕДЕТЕ ХОРАТА ОТ ЗАПАДА КОИТО ТЕ ПРОГОНИХА , ЗАЩОТО ТЕ СА ДОБРИ И УМНИ ХОРА , А ТАЯ ГАД ПО СКОРО ТРЯБВА ДА Я ПРЕМАХНЕТЕ ОТ ВАЩЕ ТЕРИТОРИАЛНИ ЦЕННОСТИ , ЗАЩОТО МНОГО ЛОШО СКОРО НАСТАВА , УСЕЩАМ ГО , КАКТО ПРЕДИ 30 ГОДИНИ КОГАТО МЕ СВАЛИХА НЯКОИ ДРУГАРИ ОТ ВЛАСТ , СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СИ ИМ ГО ВЬРНЕТЕ ТЬПКАНО ,БРАШНОТО ДАДЕО НА ЗАЕМ , ТОЧКА.
  • 243 Опа тролчо

    3 3 Отговор

    До коментар #238 от "Българин":

    Не се опитвай да лъжеш и мажеш, а дай исторически источници в подкрепа на опитите ти за лъжа.
  • 244 карай да върви

    4 2 Отговор

    До коментар #240 от "Българин":

    Освен това се включва клауза, която гласи, че българският княз трябва да бъде избран със съгласието на Великите сили и Османската империя, като той не трябва да бъде представител на нито една от управляващите европейски династии. Новата българска държава е поставена във васална зависимост от Османската империя и се задължава да й плаща годишен данък.

    Коментиран от #253

  • 245 Българин

    2 4 Отговор

    До коментар #239 от "карай да върви":

    Русия много добре знае, че Санстефанският договор НЯМА КАК да бъде одобрен от Велики сили. Споровете възникват от неспазването от страна на "Освободителката" на предварително сключените споразумения с Австро-Унгария – по-специално Райхщадското споразумение от 1876 г., Будапещенската конвенция от 1877 г. и Лондонското споразумение от 30 май 1878 г. Основното противоречие се състои в предварителното съгласие на Русия, документирано в посочените по-горе споразумения и конвенция,

    на Балканите да не се създава голяма държава

    Съгласно текста на Райхщадското споразумение Австро-Унгария и Русия се съгласяват, че „ако се стигне до териториални промени или разпадане на Отоманската империя, създаването на голяма компактна славянска или друга държава е изключено“
  • 246 фактолог

    4 1 Отговор

    До коментар #228 от "Румяна Костова":

    Казваш държавна измяна??? Че то цялото БА, МВР, ДАНС, ГБОП, Народно събрание, Министерску съвет.... са в държавна измяна от 1878 г. и сега. А такива неграмотници дето дори с лобирандто си за Сащ вършат държасна измяна смъртното е задължителна.. Голям го дасаш, но закона стига и теб, не, абравяй...
  • 247 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 248 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 249 Опа тролчо

    3 2 Отговор

    До коментар #240 от "Българин":

    Не те питам по време на съединението къде е бил, въореки че и тогава не е чист. Питам ъе къде е бил и какво е правел Стамболов по време на освобождението?
  • 250 карай да върви

    3 2 Отговор

    До коментар #240 от "Българин":

    Част от условията на Берлинския договор се променят, когато Княжество България се обединява с Източна Румелия на 6 септември 1885 година. Други промени в договора настъпват през 1908 година, когато България обявява своята независимост. През този период Австро – Унгария анексира Босна и Херцеговина заради благоприятните последствия от Младотурската революция. Берлинският договор оставя ярка следа върху историята на Балканите и предопределя политиката на държавите от Балканския полуостров за години напред. Този договор пряко засяга нашата страна и стои в основата на много териториални конфликти, които продължават и до днес.

    Коментиран от #255, #258

  • 251 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 252 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 253 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #244 от "карай да върви":

    1. В резултат на Одринския мир между Русия и Турция от 1829 г. и в резултат на помощта на Русия за Турция през 1833 г. българските земи по поречието на река Тимок са дадени на Сърбия. По късно след Сан-Стефанския договор Русия отнема от Турция населения предимно с българи район на Нишко, Лесковатско, Пиротско и Вранско и го подарява пак на Сърбия!

    Общо са отнети 14 600 км2 български земи заедно с българите там и са подарени на Сърбия, която веднага започва сърбизирането на българите от тези територии!

    Коментиран от #257

  • 254 копай дълбоко

    3 3 Отговор

    До коментар #247 от "Румяна Костова":

    Що ти знаеш ли де го сорос , лилавата перука,Инджев или Прокопиев?

    Коментиран от #263

  • 255 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #250 от "карай да върви":

    2. Съгласно Сан Стефанския договор от 1878 г., Русия отнема от Турция Северна Добруджа, територия от 15 500 км2 и я подарява на Румъния заедно с българите там. Този грабеж, заедно с грабежа на Нишкия санджак са потвърдени по късно с Берлинския договор.

    Коментиран от #260, #262

  • 256 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 257 карай да върви

    3 2 Отговор

    До коментар #253 от "Българин":

    Какво България бълнуваш през 1829 година ?! Нещо да не си се объркал ?
  • 258 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #250 от "карай да върви":

    3. През 1913 г. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България, протака провеждането на арбитража, заложен в сръбско-българския съюзен договор от 1912 г, подпомага с разузнавателни действия сръбско-гръцкия съюз, дезорганизира действията на българското правителство и българската армия чрез своя посланик в София Неклюдов и руските подлоги - цар Фердинанд, Иван Гешов, Стоян Данев и генерал Радко Димитриев (Наполеончето).

    Освен това чрез извънредния си и пълномощен посланик в Цариград Михаил Гирс подтиква Турция да се намеси в Междусъюзническата война. Посланик  Гирс уверява турските държавници, че турската армия може да навлезе до Марица!

    В резултат на всичко това от българското землище са заграбени както следва:
    1. От Сърбия- цялата Вардарска Македония в размер на 27 500 км2.
    2. От Гърция- цялата Егейска Македония в размер на 21 300 км2.
    3. От Турция – цялата Източна Тракия в размер на 14 500 км2.
    4. От Румъния – Южна Добруджа в размер на 8000 км2., която по-късно през 1940 г. съгласно Крайовската спогодба е върната на България.

    Коментиран от #267, #269

  • 259 Българин

    3 3 Отговор
    Българското землище в началото на 19 век е възлизало на 215 000 км2, от които в рамките на нашата Родина са останали малко повече от половината - 111 000 км2.

    Но малко българи знаят печалният факт, че отнемането на преобладаващата част от загубените територии българска земя, възлизащи на 93400 км2, е резултат от последователната, многовековна,

    антибългарска политика на руските държавници
  • 260 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 261 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 262 карай да върви

    2 1 Отговор

    До коментар #255 от "Българин":

    От България ли я отнема северна Добруджа 1878 година? Българска ли е била ? Отнема я от Турция !!! А България я няма още на картата! Стига писа неграмотни глупости !

    Коментиран от #266

  • 263 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 264 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #261 от "Оюа тролчо":

    Против Съединението е руският император и верните му слуги българските предатели-русофили!

    Коментиран от #270, #279

  • 265 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 266 Българин

    2 3 Отговор

    До коментар #262 от "карай да върви":

    Това е БЪЛГАРСКО ЗЕМЛИЩЕ, признато от султана като земи населени с българи, на които действа БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ.

    Коментиран от #272

  • 267 Опа тролчо

    3 3 Отговор

    До коментар #258 от "Българин":

    Ти нова история направо написа, бе! Именно благодарение на руската дипломация в Цариград, ние получаваме уверение че турция няма да ни нападне и войската ни за няколко дни се прехвърля на запад да водинвоенни действия със сърбите. Как така руснаците ги насъсквали, ама не ни нападнали? Пробвай да следваш някаква логика в опитите за лъжи.
  • 268 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 269 карай да върви

    3 2 Отговор

    До коментар #258 от "Българин":

    А кой вкара България в междусъюзническата война ? Русия ли ? Или западния ни "цар" Фердинад и алчното ни правителство ?!!
  • 270 Опа тролчо

    3 3 Отговор

    До коментар #264 от "Българин":

    Ама не ми се обяснявай, ами ми посочи исторически, потвърждаващи твърденията ти, иначе си остават едни опити за лъжи.

    Коментиран от #274

  • 271 Историческата истина

    3 3 Отговор
    Но малко българи знаят печалният факт,

    че отнемането на преобладаващата част

    от загубените територии българска земя,

    възлизащи на 93400 км2,

    е резултат от последователната, многовековна,

    антибългарска политика

    на руските държавници

    Ето и хронологията на хищническото

    ограбване на българския народ:

    1. В резултат на Одринския мир

    между Русия и Турция от 1829 г.

    и в резултат на помощта

    на Русия за Турция през 1833 г.

    българските земи по поречието

    на река Тимок са дадени на Сърбия.

    По късно след Сан-Стефанския договор

    Русия отнема от Турция

    населения предимно с българи район на Нишко, Лесковатско,

    Пиротско и Вранско и го подарява пак на Сърбия!

    Общо са отнети 14 600 км2 български земи

    заедно с българите там и са подарени на Сърбия,

    която веднага започва сърбизирането

    на българите от тези територии!

    2. Съгласно Сан Стефанския договор от 1878 г.,

    Русия отнема от Турция Северна Добруджа,

    територия от 15 500 км2 и

    я подарява на Румъния заедно с българите там.

    Този грабеж, заедно с грабежа на Нишкия санджак

    са потвърдени по късно с Берлинския договор.

    3. През 1913 г. Русия грубо и безцеремонно нарушава

    и не изпълнява подписаната

    от нея военна конвенция с България от 1902 г.

    за защита срещу Австро-Унгария и Румъния,

    подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България,

    протака провеждането на арбитража,

    заложен в сръбско-българския съюзен договор от 1912 г,

    по

    Коментиран от #275

  • 272 карай да върви

    3 3 Отговор

    До коментар #266 от "Българин":

    Как определяш така на око - коя територия е Българска и коя не ? Що барем не вземем и половината територия на Албания - щото едно време сме се простирали и до там? А останалите две морета - кога ще ги вземе?

    Коментиран от #276

  • 273 Опа тролчо

    4 4 Отговор

    До коментар #263 от "Румяна Костова":

    30% от гласовете при 50% избирателна активност прави всичко 15% избиратели на ГРОБ. това са дъжанвните и общински чиновници от ГРОБ плюс семействата им и малко купени цигански гласове. Останалите 85% не са гласували за това правителство.
  • 274 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 275 Цялата истина

    4 3 Отговор

    До коментар #271 от "Историческата истина":

    ГОВОРИШ ЗА ВРЕМЕНА КОГАТО БЪЛГАРЯ НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА !!!А имало е голяма вероятно да не съществува и до сега ! Сега щяхме още да чакаме братята кравари да дойдат да ни освободят !!!!
  • 276 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 277 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 278 Барчо

    4 3 Отговор

    До коментар #10 от "Личен хм":

    Не виждам абсолютно нищо общо. Там са вкарани заради организиране на протести и стачки, които не са одобрени, за подтикване към саморазправа, посегателство над полицаи и т.н. Тук не виждам русофилите да са организирали протести и стачки и т.н.
  • 279 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 280 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 281 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 282 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 283 Българин

    3 3 Отговор

    До коментар #279 от "Опа тролчо":

    Важен е конкретния повод, по който го е предложил бе неграмотник. А той е бил да пресече руските интереси прокарвани от предателите русофили!

    Коментиран от #284

  • 284 Опа тролчо

    1 1 Отговор

    До коментар #283 от "Българин":

    Значи ако някой пише на султана да влезе в източна румелия, той е русофил и рботи против българските интереси, но ако стамболов предлага на султана да стане регент, той не е русофил и това е за нългарските интереси. Доообре, трол соросоиден, почти ти повярвах.
  • 285 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 286 емо

    0 0 Отговор
    Това е работа на кавбоите техен стил ; в насъскване на народите един върху друг или определени етнически групи постояни конфликти постояно недоверие особено межд славянските народи докато съществува това " Световно зло " няма да има мир.
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания