Last news in Fakti

10 Септември, 2019 19:48 3 491 59

Решетников: Как ще му плащам аз на Малинов? Той е по-богат от мен

  • николай малинов-
  • решетников

Предполагам, че предстои дипломатически скандал, каза пенсионираният руски генерал

Това е едно престъпление срещу човека и България. Това са глупости - шпионаж. Как ще говорят, че му е плащано? Кой му е плащал? Пълни глупости.

Това каза по телефона за Нова ТВ пенсионираният руски генерал Леонид Решетников, който коментира забраната да влиза за 10 години в България и обвиненията за шпионаж към председателя на Национално движение "Русофили" Николай Малинов.

"Ще трябва да доживея до 82 години. Сега съм на 72 и ми забраняват за 10 години да посещавам България. Ще се справя. С Малинов сме семейни приятели. Познавам жена му, той познава децата ми. Ние сме нормални хора. Не ме интересуват изборите в България. Никога не сме разговаряли с Малинов за изборите в България. В Института сме се интересували от изборите по цял свят. Така е и е сега. Това е нормално за такъв тип институт. Пълни глупости са, че сме се месили в изборите в България. Как ще му плащам аз на Малинов? Той е по-богат от мен", направи опит за шега Решетников.

"Започват да излизат негативни реакции в Русия. Предполагам, че предстои дипломатически скандал. С това правителство не може да се работи. Говорят за подобряване на отношенията, ала-бала портокала и сега тези глупости. Това са Сталински методи на работа", завърши Решетников.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тръмп

    45 76 Отговор
    Другарю Решетников,цялата ви подлост е изписана на лицето ви,поне то не лъже!!!:):):)

    Коментиран от #16

  • 2 Търнър

    37 47 Отговор
    Не ти бе решетка плащаш а кремъл само и само да се измъкне говори заобиколно
  • 3 Тръмп

    40 58 Отговор
    Другарю Решетников,вземете си "богатия" Малинов в Москва и Сибир!!!:):):)На никой няма да му липсва един продажен русофил!!!:):):)
  • 4 Тръмп

    30 35 Отговор
    Другарю Решетников,Честит Ви 9-ти Септември,но през 2019-та година!!!:):):) СССР,Сталин и 1944-та година отминаха в калта на времето!!!:):):)
  • 5 666®

    65 20 Отговор
    За няколко дни се наредиха много простотии от правителството. Днес и измислените чатове с Иванчева. Гласи се нещо. Остатъците от опозицията ще се смажат с обвинения и присъди от по 20 години. Откакто преведохме парите за самолетите много корназ станаха нашите..... Вижте и тук сайта. Такова активизиране на герберастки тролове никога е нямало. Русия е смаяна от обвиненията, САЩ и ЕС не казват и дума, а ГЕРБ дори не си играят да скалъпват читави обвинения, а направо белезниците и в кауша.......

    Коментиран от #11, #42

  • 6 Тръмп

    39 15 Отговор
    Не са Сталински а Стамболовиски сатрапски или Александър Цанков ски - кръволожки!! Живем в 1923г.
  • 7 Тръмп

    22 34 Отговор
    Другарю Решетников,Ние българите разсипахме Османската империя,Хитлер и СССР,не го забравяйте!!!:):):)А участвахме в изграждането на Римската и Византийската Империи,та сме по-древни Императори от вас!!!:):):)

    Коментиран от #21

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 НАТОфоб

    53 18 Отговор
    С тези наши управници много още ще плащаме най-скъпия газ на руснаците. Не са решили, не са спрели всички руски туристи към България също. Да не говорим ,че ядреното горива за Козлодуй идва от Русия и отработеното се депонира пак в Русия. Нефтът за НЕФТОХИМА също идва от Русия. Не решили руснаците, не са ни довели до просешка тояга. Да припомня ,че им дължим и 800 млн. долара неустойка по Южен поток.Наглоджендърите само ни будалкат и ни бият през ръцете.

    Коментиран от #36, #40

  • 10 НАТОфоб

    26 16 Отговор
    С тези наши управници много още ще плащаме най-скъпия газ на руснаците. Не са решили, не са спрели всички руски туристи към България също. Да не говорим ,че ядреното горива за Козлодуй идва от Русия и отработеното се депонира пак в Русия. Нефтът за НЕФТОХИМА също идва от Русия. Не решили руснаците, не са ни довели до просешка тояга. Да припомня ,че им дължим и 800 млн. долара неустойка по Южен поток.Наглоджендърите само ни будалкат и ни бият през ръцете.

    Коментиран от #44, #59

  • 11 Гюнтер Германеца

    22 9 Отговор

    До коментар #5 от "666®":

    Нищо не могат да смечкат, само театро разиграват! Чакаме в нещо да оплетат и Румен Радев.
  • 12 Обикновен човек

    30 12 Отговор
    Лично Путин е наградил Малинов през май тази година с орден ,Дружба" много ясно е че ще стане скандал !!!!Да няма: Бойко бери трупка , Путин завьот!
  • 13 Тръмп

    26 30 Отговор
    Другарю,другарю Решетников!!!:):):)Ние българите сме Богоизбран народ и ви дадохме Божието Слово и Вяра,а Вие лаете за благодарност!!!:):):)Не можете да купите България и нейния Хилядолетен Дух!!!:):):)

    Коментиран от #17

  • 14 Философа

    33 10 Отговор
    Такава мерзост в България не е имало от Турското Робство!
  • 15 Тръмп

    20 23 Отговор
    Другарю Решетников,Вие отдавна сте Осветлен като Вреден за България!!!:):):)
  • 16 Напълно си прав,

    14 26 Отговор

    До коментар #1 от "Тръмп":

    Веждите му са знак за абсолютен измамник и лъжец! Торбичките и подпухналото лице, за алкохолик. Сенките около очите, основно, за това, че не е руснак, по произход. Руснаците са бели, а по-белите са синеоки и дебелокожи. Те, дебелокожите, нямат сенки, около очите! Решетников не е руснак , а българин. За Паисий, да се поинтересува!

    Коментиран от #18

  • 17 Тръмп

    4 21 Отговор

    До коментар #13 от "Тръмп":

    Скрий се бе цървул, ходи да доиш бика не се прави на умен
  • 18 Герхард Щуц

    17 8 Отговор

    До коментар #16 от "Напълно си прав,":

    А що не си видиш твоя пиандурски сорат и смеха на лека жена прекалила с цигарите!!!
  • 19 Кур за бегето

    4 19 Отговор
    Слава на Сталин Хрусчов Брежнев и Путин
  • 20 NSDAP

    11 13 Отговор
    Още по зле!Това означава,че Малинов е висши агент на КГБ!
  • 21 Точно ти си разсипал

    5 15 Отговор

    До коментар #7 от "Тръмп":

    Османската империя😂😂😂😂прочети как е квичала баба ти под напора на косматите черкези и сте виели до небесата😂😂😂

    Коментиран от #30

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 NSDAP

    9 11 Отговор
    Само аз ли виждам монголоидните черти в ,,славянина" Решетников?Брей,то че то ако руснаците са славяни,значе славяните са монголоидно племе и ние нямаме нищо общо с тях.СААААДДДД!!!
  • 24 Избори 2019

    14 8 Отговор
    Всичко това прилича на някакъв пасквил, съшит с бели конци(полуфакти, полудоказателства, вкл. и смешките с Иванчева.) Явно някой е настъпен яко по мазола и се спасява със създаване на интриги и всяване на смут, паника и разединение в обществото. Сами се сетете кой може да сътвори такива гадории! Ако искате, може да ми отговорите.
  • 25 Большой театр

    16 10 Отговор
    Всеки русофил трябва да поддържа тезата за бедния пенсионер Решетников, който единствено е получавал информация от русофилите за цената на зеленчуците на Женския пазар!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Behemoth

    11 7 Отговор
    Абе Баце ще пълни хъба с натурален Банкянски газ.....ама той си знай кои са по страшни....ония от посолството на ЗЛОТО или гладните аборигени...
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 ЕДИН

    14 6 Отговор
    Само питам хей така .....от къде Малинов е богат и то много според Решетников ??? За 6 м е пътувал 30 пъти до Русия...самолетни билети , Москва е скъп град , кой ли го е финансирал за толкова обемни разходи " богатият" Малинов , а има и кеш веднага 50 000 за гаранция. ...божееее какви богати социални уж комунисти! !!! Вижте кой скочи в защита , Радев и Нинова.....явни " родолюбци " !!!!????
  • 30 факти

    8 4 Отговор

    До коментар #21 от "Точно ти си разсипал":

    а ти помниш ли възродителния процес и дали ти беше хубаво тогава, и твойта баба не е дочакала дядоти при битката за одрин.

    Коментиран от #32

  • 31 факти

    10 2 Отговор

    До коментар #22 от "Султан Баязид":

    и сега потомците работат колзетаджии в европа бягайки от мизерията в турция
  • 32 Нали?

    1 1 Отговор

    До коментар #30 от "факти":

    И двата коментара са твои!
  • 33 Управляващият режим

    9 4 Отговор
    в акция. Трябва да докаже верността си към големия "брат".
    Няма такава слугинско-мутренска държава!
  • 34 бай Дончу Перчема

    8 6 Отговор
    11 ти Септември? Как световните терористи си самовзривиха небостъргачите за да си оправдаят милитаристичната политика. Купувайте ОРЪЖИЕ ! Да замажем темата с рядко говно.
  • 35 бай Дончу Перчема

    3 5 Отговор
    11 ти Септември? Как световните терористи си самовзривиха небостъргачите за да си оправдаят милитаристичната политика. Купувайте ОРЪЖИЕ ! Да замажем темата с рядко говно.
  • 36 Решетник Off

    10 10 Отговор

    До коментар #9 от "НАТОфоб":

    Да не говорим и че Нефтохим е на загуба, за да не внася пари като данъци в България. Също да си мълчим, че Нефтохим е руска собственост и безмитна зона и никой не знае колко се внася и изнася от България. Също ще си мълча за държавите, който скъсаха с Черната дупка наречена Русия и дръпнаха напред. Аз ще си мълча, мълчи си и ти!

    Коментиран от #38

  • 37 Бай Лази

    7 6 Отговор
    Любим въпрос за русофили: Някой да знае държава просперирала под руско влияние?
  • 38 Само питам

    8 9 Отговор

    До коментар #36 от "Решетник Off":

    А какво се случва с ТЕЦ Бобов дол, харизан на фащниците, златните мини, . . . ? За предварително платените на безумни цени самолети ????
    Само питам.

    Коментиран от #45

  • 39 Гост

    5 3 Отговор
    Богати русофили, по-богати от отнего самия, как може да работят с пари от Русия? Е..а си аргумента, този за ненормални ли ни мисли?
  • 40 Айде бе

    12 6 Отговор

    До коментар #9 от "НАТОфоб":

    Другарю, Нефтохим е на руснаци и нищо няма да загубим ако му спрат суровината, а те данъци не плащат, щото никой не смее да им търси! Голяма част от хотелите по Черноморието също са техни или на мутри, хич не се разстройвам, че ще им намалеят туристите. Ти май още си в соца и мислиш как всичко е държавно. А търговският ни стокообмен е 10:1 в тяхна полза, та кой ще загуби повече,а?
  • 41 Матей

    8 2 Отговор
    Не,това са сатанински методи на работа,кални борби.Още не е ясно дали ще се проведе събора на русофилите,а руската страна още не е измислила отговор на наглата провокация,това е предизвикателство,заявка за минимизиране на руското културно влияние в България.Много грубо и нефелно,съшито с бели конци,с чужд сценарий,да приравнят приятелството и културните връзки с Русия към тежко престъпление,тия вървят по пътя на порошенковци.
  • 42 Хаджи хаджи Българин

    8 2 Отговор

    До коментар #5 от "666®":

    Това за триковете си абсолютно прав! Типично за хибридната война на соросопитеците, е крадецът да крещи - " Дръжте крадеца" ! Отклонява се вниманието на хората, от действителност А в България! Пародия на Демокрация! Но това има и обратен ефект!
  • 43 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор
    Да-а-а, интерконекторната газова връзка с Гърция е фактор, а не само журналистическа новина!!!
  • 44 тоягата

    5 3 Отговор

    До коментар #10 от "НАТОфоб":

    Те нали вече ни докараха до просешка тояга.
    Уж братя пък продават на братята най скъпия газ.Ама си имали интереси.Добре, ама тогава какви братя.

    Коментиран от #48

  • 45 Решетник Off

    3 4 Отговор

    До коментар #38 от "Само питам":

    ТЕЦ Бобов дол доколкото знам е на Ковачки, остатък от една мутренска държава. Може би имаш предвид AES с ТЕЦ Марица Изток, сключен държавен договор от продажника Костов. Златни мини? Ако четеш повече, ще знаеш колко трудоемък и скъп за закъсалата ни държава е добива на злато. А как виждаш руските самолети в НАТО? Гледай реално, но не към Сибир, свободата, и децата знаят, е в друга посока! Кажи ми повече за руските смартфони и телевизори, за новата Лада Калина, за Турски поток ми разкажи!
  • 46 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 47 решетникова

    6 6 Отговор
    Лукавата му мутра говори достатъчно красноречиво за морала на добрия чичко от снимката.
  • 48 Orthodox

    5 0 Отговор

    До коментар #44 от "тоягата":

    Какви братя, казваш? Ами то българинът си го е казал: "Брат брата не храни, но тежко му, който го няма".
  • 49 onq s konq

    6 1 Отговор
    Ако Решетников не плащаше на Малинов НЯМА КАК ДА ЗНАЕ КОЛКО БОГАТ Е МАЛИНОВ - елементарна логика.
  • 50 Ввв

    6 1 Отговор
    Еми....с руските генерали по руски начин бе другарю Решетников,айде 10 годинки в Сибир,та барем влезне нещо в простата тиква!
  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 милия той

    1 0 Отговор
    Бедно руско пенсионерче
  • 56 АНЕНЕРБЕ

    1 0 Отговор
    Ако не смешни нещата стават жалки.

    Въпросът АГЕНТИ ЛИ СА НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ :
    1/ Борисов награден от шефа на руските специални служби Николай Патрушев с орден ЛОМОНОСОВ
    2/ НАБЛЮДАВАЩИЯТ ПРОКУРОР ПО ДЕЛОТО КТБ - Иван Гешев допуснал активите на фалиралата банка да станат по ПРЕСТЪПЕН НАЧИН собственост на единият от акционерите Й - РУСКАТА ВЪНШНОТЪРГОВСКА БАНКА представлявана от лицата МИЛЕН ВЕЛЧЕВ и СПАС РУСЕВ?!
    3/ ЦАЦАРОВ ОРГАНИЗИРАЛ ФАЛИТА НА КТБ , от който спечели руската ВТБ , на която ние платихме задълженията към фалиралата банка , а тя по престъпен начин стана собственост на ВИВАКОМ.

    МОЖЕ БИ ТЕЗИ КОИТО ТРЯБВА ДА ДАДАТ БЕЗПРИСТРАСТЕН ОТГОВОР НА ТЕЗИ ВЪПРОСИ СА АМЕРИКАНСКИТЕ СЛУЖБИ КОИТО СА ПО КОМПЕТЕНТНИ В ТАЗИ МАТЕРИЯ.

    ЗА МЕН ТОВА Е ЦИРК , ЧИЯТО ЗАДАЧА Е ДА ПОЛЯРИЗИРА И БЕЗ ТОВА АПАТИЧНОТО ОБЩЕСТВО КОЕТО НЯМА НИКАКВО ЖЕЛАНИЕ ДА УЧАСТВА НА МЕРОПРИЯТИЕТО НАРЕЧЕНО ИЗБОРИ!!
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 4886

    0 0 Отговор
    Чист е като сълза.
  • 59 6238

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "НАТОфоб":

    И какво,ще стане като спрат туристите,че не мога да се сетя.Знаеш ли колко руснаци,имат имоти в България.Някоя и друга смешка,да ти се намира.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове