11 Септември, 2019 12:34 8 564 68

ДАНС: Малинов искал половин милиард евро от Русия

  • данс-
  • шеф-
  • шпионаж-
  • николай малинов

Обществото „Двуглав орел” се занимава с вътрешната политика. С Малофеев сме единомишленици, братя по вяра и сме приятели, твърди Николай Малинов

ДАНС: Малинов искал половин милиард евро от Русия - 1

Както вече знаете, Николай Малинов, председател на сдружение „Русофили“, беше арестуван и обвинен в шпионаж и поставяне в услуга на чужда държава, съобщи председателят на ДАНС Димитър Георгиев по време на изслушването му в Народното събрание.

“Относно чуждите граждани е придобита информация, че развиват съвместна дейност и действат координирано. ДАНС е събрало информация, че Малинов е действал съвместно с двамата руснаци, многократно е пътувал до Русия, за да провежда срещи с тях, получавал е задачи от тях, а в някои случаи – и финансови средства. Разследващите са получили и данни, че Малинов е изготвил докладна записка на руски език, в която е описана необходимостта от геополитическа преориентация на България, както е известният на всички „Проект България“. В същата докладна се предлага да се провеждат редица мероприятия, свързани с определени действия в сферата на вътрешнополитическия живот, обществени аспекти и медии, които да доведат до такава промяна в политиката на страната.

Това, пише в докладната, е свързано с реализирането на „Проект България“ и е свързано с неговата икономическа основа. В документа се посочва, че следва да бъде осигурена и финансова страна на проекта, като следва да се придобиват активи за повече от половин милиард евро, което да се извърши безвъзмездно от Константин Малофеев“, съобщи още Георгиев.

„Схемата за пране на пари се е използва за трансфер на финансови средства от руски гражданин, който е ръководител на чужда организация общество „Двуглав орел“. Този чужд гражданин е имал интереси в различни области и с интереси в обществения и политическия живот в страната. Според данните, с които разполагаме, чрез изградената схема са се финансирали мероприятия, които пряко засягат националната сигурност в страната. Чуждите граждани, ръководители на двете засечени по случая организации, публично са декларирали, че водят хибридна война срещу Запада. Единият от тях е включен в санкционните списъци на САЩ и ЕС по повод на неговите действия, насочени срещу териториалната цялост на Украйна, а другият е бивш кадрови служител с висок ранг на разузнаване на чужда държава”, допълни шефът на ДАНС.

Междувременно арестуваният Николай Малинов коментира пред „Тази сутрин“ по бТВ, че за последно в България са повдигани обвинения в шпионаж през далечната 1978 г. Той бе освободен срещу парична гаранция от 50 000 лв.

„В 7 сутринта в понеделник започна обискът на апартамента ми, като над 30 човека влязоха и преобърнаха всичко. Имах възможност да остана в ареста, и ми направи впечатление, че полицията се държи много добре, в ареста беше и чисто”, посочи Николай Малинов.

„Обществото „Двуглав орел” се занимава с вътрешната политика. С Малофеев сме единомишленици, братя по вяра и сме приятели, познаваме се. Борим се за традиционни ценности, за силна държава в България, в Русия, и по света. Аз мога да не харесвам определени неща, но ако не харесвах България, щях да отида някъде другаде. Имах предложения за високопоставен пост, но не го поех. Прецених, че каузата русофилство е по-важна за мен”, коментира Малинов отношенията си с руския олигарх Константин Малофеев, чието име е в списъка на санкционираните лица от Европейския съюз заради руската намеса в Украйна.

„Да, запознал съм Константин Малофеев с Цветан Василев – това престъпление ли е? Цветан Василев ме помоли за връзка с влиятелни кръгове в Русия, след като дъщеря му беше заплашена. Но се чувствам обиден и омерзен от Василев, след като той се отметна от всички договорки и заради него сделките не станаха”, допълни Малинов.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 El boko

    53 17 Отговор
    ДАНС-ажията защо избра точно 9 Септември ???

    Коментиран от #9, #39, #65

  • 2 АМИИИ

    32 55 Отговор
    ИЗБОРИ СА СЕ ЗАДАЛИ , А МУТРЕНСКИЯТ БИЗНЕС НА БСП Е УДАРЕН , ТРЯБВА С НЕЩО ПРЕДАТЕЛИТЕ ДА ПЛАЩАТ НА ЛУМПЕНИТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП !

    Коментиран от #13, #36

  • 3 Факт

    9 20 Отговор
    Двуглав като едноглав американски
  • 4 Раско

    41 12 Отговор
    Приказки и анализи подходящи за кварталната кръчма.
  • 5 Адолф

    61 7 Отговор
    Уж шпионин, пък пуснат под гаранция... Смешно. Такива веднага ги тикат в затвора или им спретват някой фатален инцидант. Историята е въздух под налягане.

    Коментиран от #22

  • 6 Сесесере

    33 49 Отговор
    Слава на САЩ ! Насрани русофили, България е в ЕС и НАТО ! И Левски и Ботев се гордеят!

    Коментиран от #50, #67

  • 7 онзи

    29 6 Отговор
    Добре,че мандрите са вече химически лаборатарии а не както едно време натурални от кравата у ведрото...Щото партизаните ще плъзнат и ке падне деда Ви от власт...и скинат чорап даже няма да му остане...Само един хасвалт и то по-тънък от кора за баница...
  • 8 Петко

    50 13 Отговор
    А какво стана с турската намеса чрез партията на детеубиеца Местан, а или турците могат да ни се месят а русия не може. А и защо не купуваме каквито изтребители изкаме , а взимаме ретро планерите от америка, там пак ли няма намеса. Българи сме били преди около 70 години , сега сме дупедавци нов вид раса.

    Коментиран от #20, #60

  • 9 Сесесере

    26 33 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Точно на 9-ти е датата подлого, нарочно е избрана заради вас!

    Коментиран от #12, #59

  • 10 АНЕНЕРБЕ

    42 17 Отговор
    БРАВО!

    ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ И ВРАГ - РУСИЯ.

    ОТ ТОЗИ ВРАГ ОЧАКВАМЕ ДА ПОЛУЧИМ ЕВТИНА ГАЗ И ГОРИВА.

    КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА ?

    ДОГОВОРИ С РУСИЯ НЯМАМЕ, , А ЗИМАТА ИДВА.

    СПИРАТ ГАЗТА НА УКРАЙНА СПИРАТ И НАШАТА.

    КВО ПРАЙКАМЕ ТОГАЗ

    Коментиран от #21, #45, #46

  • 11 Хаджи хаджи Българин

    23 15 Отговор
    И какво стана сега? Русофилнята до вчера проклинаше до девето коляно Цв. Василев, а сега се оказа, че бил и той русофилчи. Ах какви невероятни "съвпадения" излизат... Ще е интересно да видим от тук нататък какви ще са опорките на русофилската биомаса за Цв. Василев.
  • 12 El boko

    17 3 Отговор

    До коментар #9 от "Сесесере":

    Мда, нарочно е избрана!
  • 13 спас

    13 3 Отговор

    До коментар #2 от "АМИИИ":

    БСП? уау.. знаеш ли ВЪОБЩЕ нещо за реалните задкулисни дейности на парламентарните групи? Избори били идвали.. язък, че имаш право на глас!

    Коментиран от #35

  • 14 1234

    37 10 Отговор
    Защо никой не арестува Александър Сорос, син на юдейна Сорос, когато миналата година в ндк основаха циганска партия фонансирана от чужбина? Ако това не е намеса не знам кое е ? И защо тогава не се сложи 10 г забрана за сем Сорос както в Унгария?

    Коментиран от #16, #17

  • 15 NSDAP

    20 16 Отговор
    А най-големият руски шпионин Боко тиквата кога?През 2007 година е награден лично от Медведев със най-висока степен медал.Нали уж Боко тиквата е бил агент на САЩ?Защо тогава САЩ не са го награждавали,а Русия го е?Истината за златото в Челопек е следната....Дънди Прешъс е канадска компания,собственост на руският милиардер Роман Абрамович.Роман Абрамович е един от най-близките хора на Вова(Путин).Златото на България се граби от Русия,а България взема само 1,5% от всичко!Спрете да гласувате за БКП!ДПС,ВМРО,Атака, ГЕРБ,БСП,НФСБ=БКП
  • 16 NSDAP

    20 11 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Доколкото знам,ДПС е създадена от червените изроди от БКП.Тролчо,пак сгафи!Марш към Сибир!!!
  • 17 NSDAP

    12 11 Отговор

    До коментар #14 от "1234":

    Доколкото знам,ДПС е създадена от червените изроди от БКП.Тролчо,пак сгафи!Марш към Сибир!!!
  • 18 Гнида

    22 13 Отговор
    Предизборни гербаджийски парчета ! Не знам дали някой им вярва !

    Коментиран от #23

  • 19 ТРИГЛАВ ОРЕЛ

    23 10 Отговор
    И кои са точно тия мероприятия които е организирал Малинов? А НПОтата не организират ли мероприятия които вкл. 2014г.свалиха законно правителство на Пламен Орешарски!!!
  • 20 NSDAP

    13 18 Отговор

    До коментар #8 от "Петко":

    Ретро ли? САЩ ги изпозлва 2018 при атаките в Сирия.Ретро е чугунената ти РУСОФИЛСКА тиква!
  • 21 Подкупен червен овчар

    15 18 Отговор

    До коментар #10 от "АНЕНЕРБЕ":

    И от кога очакваш тази "евтина" газ от Русия, тъй като досега ни продават все на най-високите цени?!
    Аз газ не използвам точно поради горната причина, тъй като е прекалено скъпа и нямам никакво намерение да използвам и за в бъдеще! Какво ще "прайкам" ли?! Ами като нямам газ ми остават едни хубави парици и си ги харча, ти като искаш - купувай скъпата руска газ и помагай на престъпния олигархически режим там да мачка обикновените руски хора!

    Коментиран от #29

  • 22 АНЕНЕРБЕ

    24 5 Отговор

    До коментар #5 от "Адолф":

    СМЕШНОТО Е, ЧЕ ШПИОНИНЪТ Е ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯ , НО ОЩЕ ПО СМЕШНОТО Е ЧЕ ЧОВЕКА КОЙТО ШЕФА НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ ЗА СИГУРНОСТ НИКОЛАЙ ПАТРУШЕВ НАГРАДИ ЗА ЗАСЛУГИ С ОРДЕН ЛОМОНОСОВ СЕГА Е МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ.

    Да не говорим за главният ни ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ , КОЙТО РЕДОВНО ПРИЕМА В КАБИНЕТА СИ ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР НА ВРАГА - Юрий Чайка с когото навярно са ДОГВАРЯЛИ как руската банка ВТБ която е един от тримата акционери на фалиралата КТБ да придобие по престъпен начин чрез лицето Спас Русев възбраненият в полза на държавата оператор ВИВАКОМ.

    Престъплението извършено от РУСКАТА БАНКА не бе забелязано от наблюдаващият прокурор ГЕШЕВ И ОТ НАЧАЛНИКА МУ ЦАЦАРОВ.

    ТОВА , ЧЕ НАС НИ ПРАВЯТ НА ИДИОТИ Е ЯСНО.

    НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ОБАЧЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ЛИ СА ИДИОТИ?!!

    Коментиран от #34

  • 23 Хорацио

    14 5 Отговор

    До коментар #18 от "Гнида":

    Никой не им вярва от момента на датата 9 Септември на ареста!!! В Държавата се помещават НПО организации финансирани от вън те се огледаха в един инвеститор!
  • 24 Гошо

    16 19 Отговор
    Ще ме извинявате, но тези хора са по-опасни за българската държава и от Сорос, който се спряга под път и над път. Първо - тук имаме високопоставен представител на руската държава, докато Сорос не е представител на американската такава, още по-малко пък високопоставен. Второ - политиките, които тези хора се опитват да прокарат в България са в наш ущърб, докато политиките на Сорос са демократично-либерални и макар и да не ги харесвам напълно, някои от тях са в наша полза. Трето - тези хора ръководят и финансират операциите си подмолно и с изпрани пари, докато НПО-тата и парите на Сорос са публично достояние.

    Подобни целенасочени атаки срещу българска държавност трябва да се наказват много строго, при това не само трябва да се осъдят директно замесените, а трябва да има и дипломатически отзвук. Трябва да стане ясно на Русия и всеки друг, който се опитва по подмолен начин да влияе на българската държава в наш ущърб, че подобни действия са недопустими.

    Коментиран от #68

  • 25 каунь

    21 5 Отговор
    я тия да пипнат и еврейчето с трабантчето и Америка за България те ко правят за България те кого "финансират"?
  • 26 Форко

    17 3 Отговор
    Точно тия къде се занимават с хибридни войни от Запад да не сочат много!! Какво стана с разследването срещу Доналд и руската връзка? DW организира протести на джендери в Москва!
  • 27 Гюнтер Германеца

    16 3 Отговор
    Хахахахах в България всичко е ОК всички протести ги организират русофилите с пари отвън Хахахаха колко удобно и руснаците купиха апартамент на Цецо Цветанов!
  • 28 Тринити

    11 7 Отговор
    Фантасти ия филм,, Чернобил " на НВО също е хибридна война!
  • 29 АНЕНЕРБЕ

    20 5 Отговор

    До коментар #21 от "Подкупен червен овчар":

    ЗА ХОРА КАТО ТЕБ СВЕТА ЗАПОЧВА И ЗАВЪРШВА ОТ ВРАТАТА НА СОБСТВЕНИЯТ ДОМ.

    СЕГА РАЗБИРАМ КОЛКО Е БИЛ ПРАВ В ДОКЛАДА СИ "България след българите" КОМИСАРЯ ОТГОВАРЯЩ ЗА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПОРЦИИТЕ В ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЙОХАНЕС ХАН.

    В ТОЗИ ДОКЛАД ТОЙ ПИШЕ:
    "Уникалното е, че изчезването на българите се дължи не на война, бедствия, епидемия или геноцид, а на изцяло икономически, политически и социални особености в тяхната народопсихология. Българите, по това, което наблюдаваме, се характеризират като изключителни егоисти и индивидуалисти, така да се каже самотни търсачи на лично щастие. Това е силно изразено в техните политици и бизнесмени. Те са крайни демагози и популисти, целящи да се доберат до властта, за да могат да се отдадат на корупция и да разпродадат богатствата на държавата срещу някакъв процент. В стремежа си към бързо забогатяване те надвишиха многократно позволената скорост, изстисквайки безмилостно силите, живота и здравето на своите съграждани."

    ТИ СИ ТИПИЧЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ТЕЗИ ТЪРСАЧИ НА ЛИЧНО ЩАСТИЕ, КОЙТО НЯМА НУЖДА ОТ ДЪРЖАВА И НАРОД.

    Коментиран от #54

  • 30 Валтер мерача

    8 11 Отговор
    Слава на Третият Райх!!!
  • 31 Малечка Палечка

    6 14 Отговор
    Слава на САЩ!
  • 32 Свети Адолф Хитлер

    7 10 Отговор
    Паметник за великият фюрер!
  • 33 НКВД

    13 14 Отговор
    За да има мир русофилите в Сибир!
  • 34 ТИ ПЪК

    16 5 Отговор

    До коментар #22 от "АНЕНЕРБЕ":

    Защо си мислиш, че някой в САЩ трябва да помни какво се е случило през 2008 година в хотел Санкт Петербург Пловдив на руският консул другаря Гергов, когато шефа на руските тайни служби Николай Патрушев награди Бойко Методиев Борисов с ордена Михаил Ломоносов.
    И аз бих искал Патрушев да ми дойде на крака и ме награди с орден, ама няма за какво да го прави
    При Борисов нещата са други. Той е работещ под прикритие КАГЕБЕЕЦ.
    Едва ли американците помнят на каква цена бяха продадени ПЪРВИТЕ ДВА ЧИСТО НОВИ РЕАКТОРА на АЕЦ БЕЛЕНЕ, които сега въртят турбините на Калининградската АЕЦ .
    Продадохме им ги на цената на килограм старо желязо.
    И тези два реактора ще им продадем на такава ценаи те ще въртят турбините на руските централи в Турция.
    Американците не досаждат на Бойко който им плти едни НАШИ милиарди за нарисувани самолетчета.
    Всъшност Борисов е и ДВОЕН АГЕНТ - и руски и американски.
    Той е всичко друго но не и български държавник.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Смехурко

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "АМИИИ":

    КАТО ТИ ЧЕТА КОМЕНТА ЯВНО СИ ОТ МУТРИТЕ!
  • 37 123

    14 1 Отговор
    Защо не арестуваха Местан та той най откровено заговорничеше с турския посланик и това ака не е шпионин на Турция
  • 38 БайХой

    6 3 Отговор
    И аз искам 2 млрд. от Пунта Мара
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 789

    5 2 Отговор
    Епа той и Винету иска от дедо Тръмп неколко милиарда ама оня вика не
  • 41 ПОЗНАВАЧ

    4 5 Отговор
    Крадливите и лъжливи ДОБРЕ ЗАПЛАТЕНИ КОМУНДЕТА....
  • 42 антрашпиц

    10 2 Отговор
    Не .Не е искал половин милион,а 3 милиарда от Русия.Да опрай на Боко бакиите за самолетите......
  • 43 Гусман

    10 0 Отговор
    Половин милиард € не е мол зле да се накеят в България!!! После разправят защо нямало инвестиции а те гонят и веститори от РФ!!!

    Коментиран от #47

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Вутан

    4 0 Отговор

    До коментар #10 от "АНЕНЕРБЕ":

    Хубав "ник" !Аз съм симпатизант на тази група дето е носила това име
  • 46 Генерал

    8 6 Отговор

    До коментар #10 от "АНЕНЕРБЕ":

    Хайде, червени подлоги не ни плашете. Всяка година чувам едно и също: оставете руснаците да си разиграват коня както искат и където искат защото може да ни оставят на студено. Ето това е зависимостта, срещу която успешно се борим. Забравяш, че през нас ще минава газ и за червения сателит Сърбия. И те ще мръзнат, защото ние ще си вземем обещаното, а за тях каквото остане. Ватенките ако не продават газ и нефт са умрели гладни. Германците навлизат в СССР в началото на WW2, а срещу тях вървят ешалони с обещаното от Сталин жито за германската армия. Сега поне не зависим на 100 % от червените боклуци.
  • 47 Нерон

    3 9 Отговор

    До коментар #43 от "Гусман":

    След тия инвеститори обикновено идват танкове да ги защитават. С червените отрепки нямаме работа, а ако имаме, уреждаме си сметките и до там. Тия, ако им подадеш пръст - заминава цялата ръка.

    Коментиран от #48

  • 48 Бесен Язовец

    10 1 Отговор

    До коментар #47 от "Нерон":

    Помним
    от Панама кой си пази инвестициите с танкове!
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ами че вижте себе си - тяхното е нищо !

    3 2 Отговор
    Нима вие не вършите същото и то с РАЗМАХ ! ? Преследване по политически причини ? Не е по ЕВро стандарта. Ще има РИКУШВТ ! Ами ако направим РЕФЕРЕНДУМ за Външната политика ? Ами ако се окаже че вие играете по ЧУЖДА ДУДКА - тогава какво ще стане с вас ? БОЙКО - Не пускай воловете по инерция , БОЙКО ! Ти хептен изтрещя ! ТИ СИ ГЛАВНИЯТ МЮФТИЯ У НАС ! Ще ти стане тясно и опасно !
  • 54 Eleonora

    4 1 Отговор

    До коментар #29 от "АНЕНЕРБЕ":

    Дай линк за този доклад на Johannes Hahn или поне по- подробна информация- до кого е, кога е изнесен, къде е изнесен! Изключително съмнително и крайно несериозно е еврокомисар да се изкаже(или да формулира думите си по този начин) за един народ като цяло, че са егоисти, търсачи на лично щастие, демагози и популисти...., освен ако доклада му не е претърпял манипулация.....

    Коментиран от #58

  • 55 СЛАВА РОССИИ ! СЛАВА СССР !

    7 4 Отговор
    Молитвени закуски и инструктажи за далавери " Чисти ръце " "наше момче" - може а с РУСИЯ НЕ МОЖЕ ? Де е демокрация и ПЛУРАЛИЗМА ? И вас ще мерят със същият АРШИН ! Сами сте си виновни ! Трамп не е ОБАМБА ! Вятъра се. мени - КУХАРИ !
  • 56 Гъз глава затрива !

    4 0 Отговор
    Ама глава имат ли ?
  • 57 Трамп с Русия ще дружи !

    3 3 Отговор
    Като с Велика стана ! Бавноравиващи ! Па не чувате ПЕТЕЛА ! На Джон Болтон му четоха молитвата та на вас ли ? Та кои сте вие - ЛАКЕИ ! ! ЕС е обречен !
  • 58 който и да го е казал

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "Eleonora":

    е самата истина, за голямо съжаление.
  • 59 Презвитер Козма

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "Сесесере":

    И аз много се изкефих че точно в деня на окупация им забиха този шут в муцуната на болшевишките муцуни.
  • 60 ТтТ

    1 1 Отговор

    До коментар #8 от "Петко":

    Петко Петко , много си зле!
  • 61 Тръмп

    6 3 Отговор
    Русия прецаква всички българи включително и продали те се русофили!!!:):):)Факта,че ние българите се караме по между си е Целта на Решетников,Малафеев и Путин!!!:):):)Разделяй и владей,чрез 1милиард лева покупка на Малинов!!!:):):)
  • 62 Стамат

    4 2 Отговор
    Не бе, три милиарда е искал, в дребни банкноти. И суджук на корем. Идиоти!
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Анитфашист

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "El boko":

    Избрал е знакова дата, 9 септември, освен всичко друго, е и ден на възмездие. Тогава е дошъл Видовден за всички, нарушавали човешки и Божи закони, включително и законите на Царство България. И всички, развявали си коня и размахвали калъчката, са били много учудени, когато са дошли да им кажат елате пред Народен съд и кажете защо правихте това? Прочетете протоколите от този съд. Сегашните власт имеющи трябва да помнят, че пак може да дойде такъв ден и затова винаги да мислят кое е законно и кое не. Защото за незаконното се отговаря. Както и за това да изпълняваш чужди нареждания, в ущърб на националния интерес.
  • 66 Бъз

    1 0 Отговор
    По принцип ,
    преврат се прави от Полиция + Армия + Политическа сила. Което у нас го няма.
    Олелей забравих че тези дни има събор на русофилите и руските зетьове на язовир Копринка. ДАНС и Б.Б. имайте го предвид че будьоновката ми я изядоха молците.
  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове