Last news in Fakti

21 Септември, 2019 16:11 2 748 26

Цветеслава Гълъбова: Убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвите

  • цветеслава гълъбова-
  • убийство-
  • изнасилване-
  • джок полфрийман

Това е извратено и аз не го приемам. Нито аргументите за разходите за съдопроизводство

Цветеслава Гълъбова: Убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвите - 1

Поредният убиец е на свобода. В нашата татковина законите са така направени, че убийците, изнасилвачите и всякакви изроди, извършващи тежки престъпления, имат повече права от жертвите, от Тихите ангели, които са вече звездички на небето.

Искам съдиите, които постановяват тези решения, искам Станков и сие адвокатчета, които се пеняват по студията, че със съкратеното производство се спестявали пари, че никъде в кодекса не пишело, че трябва да има възмездие, всички те да се изправят срещу родителите и близките на УБИТИТЕ, да погледнат в пресъхналите им от мъка очи и за секунда да си представят, че ТЕ вместо да прегърнат детето си са го изпратили в ковчег, че са чували глухите удари на пръстта върху капака му, че чакат телефона им да звънне и да чуят „Мамо, тате, как си, идвам си, прибирам се до час“….а това няма да стане, защото те са в черната земя и са там заради изроди като полфрийман, илиян, северин, мартин и други подобия на хора, които са абсолютно безполезни биологични единици.

Хайде, уважаеми грижещи се за правата на убийците, поправили се в затвора, влезте за секунда в обувките на почернените майки и бащи, обяснете им вашите аргументи, мотивирайте се, ако не ви е срам и страх от Бога.

Професионално съм имала досег с хора, загубили близките си в резултат на тежки престъпления и ще ви кажа, че времето не лекува, че надраната до кръв душа си кърви до сетен дъх. И нямаме право да ги обвиняваме, че искали възмездие и справедливост, че не били хуманни.

Никой няма право да ги обвинява, че изпитват болка, че са жертви. Това е извратено и аз не го приемам. Нито аргументите за разходите за съдопроизводство, нито глупотевините на жалката адвокатчица от тази сутрин, че в кодекса никъде не е записано нищо за възмездие.

Аз съм зад жертвите и техните близки, аз искам те да получат справедливост, колкото и да ми струва това като данъкоплатец.

И за сетен път си повтарям, че трябва да внимавам какво и как го правя, защото има Бог, който накрая въздава всекиму справедливост. Абсолютно никой не трябва да забравя това!!!!


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    21 0 Отговор
    Така трябва и да бъде там където управлява човек с криминално мислене обратното би било противопоказно....за НЕГО....
  • 2 Браво

    24 0 Отговор
    Точно и ясно......
  • 3 Ал та фанах Атаопънах

    13 2 Отговор
    Западняците са имали прекрасна идея едно време. Всички престъпници с кораби са ги изсипвали в Америка и Австралия. Като не е хубаво в затвора, да им направим държава където да се избиват едни други.

    Коментиран от #20

  • 4 ЛУД И ИЗТРЕЩЯЛ

    29 0 Отговор
    Професионално и компетентно мнение, зад което стои един от най–големите специалисти . За съжаление парите за психично и психиатрично здраве са твърде недостатъчни, а самата госпожа Гълъбова е крайно недолюбвана от управляващите, защото е от партията"Право куме у очи" и съответно права или не, все е от вражеския лагер.
  • 5 11ап

    20 0 Отговор
    Когато няма правосъдие от Съда идва ред на правосъдието на Бог!!!! А то удря там където най Боли!

    Коментиран от #7

  • 6 Павлов

    24 0 Отговор
    Това становище да се принтира на билборд и да се постави пред БХК централата та мизан-тро-пите и там да го прочетат, може и да го проумеят.
  • 7 Стойчо

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "11ап":

    Чакай ти Бог да ти въздаде правосъдие на земята. Неговото правосъдие е за друго място иначе расистите от израел отдавна да са изпепелени досущ като Содом и Гомор, а Геноцидът над Палестинците да беше приключил вече. А да неведоми са …….
  • 8 Антисоциалист

    7 23 Отговор
    Господа, г-жата свързва писанието си с Джок Полфрийман, противозаконно и несправедливо осъден и сега човечно освободен от високонравстен съдия. Убитият от г-н Полфрийман в защита на български гражданин е бандит. Той, както и 15-те други бандити не са дечица и най-малко са "Тихите ангели" в небесата. Писанието на г-жата (от погнуса не споменавам името й) и подобни й писания са в защита не на справедливостта, законността и гражданите, а в защита на неприкосновенността и безнаказанността на една управляваща каста у нас. Тази достойна за всякакво наказание и отвращение каста не може да допусне българския съд да не е нейна собственост и неподвластен й, а насилието й над гражданите да среща съпротива. Господа, Джол Полфрийман, напълно достойно носещ фамилното си име - "свободен човек"! е герой, а госпожата и подобните й от заслужават отвращение и законосъобразно противодействие. Господа, подкрепете истинския човек австралиеца Джок Полфрийман срещу лъжебългарската насилническа каста!

    Коментиран от #9, #10, #12, #22, #26

  • 9 Дежурен в спешното

    21 2 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    Спешно се консултирай със специалист! Дори и да не желаеш да спаменеш името на докторката, тя ще те приеме и лекува, както всеки друг пациент. За информация има и други клиники с кадърни специалисти.

    Коментиран от #14

  • 10 Стига лъжи

    5 15 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    Джок Полфрийман се застъпва за двама цигани, нападнати от агитката на "Левски-Запад", чийто тартори са наркопласьори под закрилата на службите. 16 души под влияние на алкохол нападат и Джок, той изважда нож, но те стават още по агресивни. Проблемът на Джок е, че бащата на "студента" Монов е известна фигура от БСП, бивш депутат. Ето защо се задейства агитката на мафията, включая тази гражданка. Мафията пази своите.

    Коментиран от #16

  • 11 Разясняване за бащата на убития член на

    5 6 Отговор
    Трите имена:
    Христо Цветанов Монов
    Дата на раждане:
    18 август 1958 г.
    Място на раждане:
    с. Тлачене, област Враца.
    Професия:
    Преподавател, асистент.
    Месторабота:
    Софийски университет „Климент Охридски”.
    Възраст към момента на привличане/назначаване:
    30 години.
    Категория сътрудник:
    Агент.
    Псевдоним:
    „ГОГОВ”.
    Структура:
    Софийско градско управление на МВР-ДС, 11-то районно управление.
  • 12 Ийори

    4 11 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    Напълно подкрепям. Ако се беше случило обратното със сигурност никой нямаше да знае и да се интересува от Полфрийман а отрочето на агента комунист щеше да излежава присъдата си на някой екзотичен плаж. Предполагам въпросната г-жа е от същата тази каста.
  • 13 Инфо

    5 5 Отговор
    Андрей Монов е роден в семейството на Аксения Монова и Христо Монов.[1] Майка му е нотариус.[2] Баща му е психолог; бивш сътрудник на Държавна сигурност; по време на убийството – заместник-председател на Държавната агенция за закрила на детето; а впоследствие и депутат в 42-рото Народно събрание, където е председател на Парламентарната комисия по въпросите на децата, младежта и спорта.[3][4][5][6] Към момента на смъртта си Андрей Монов бил студент по право[7] и част от агитката на футболния клуб Левски (София).

    Коментиран от #19

  • 14 Антисоциалист

    4 8 Отговор

    До коментар #9 от "Дежурен в спешното":

    Консултации от такива не приемам. Ако сте наистина "дежурен в спешното", то е в служба на подобните Ви. В бъдеще дежурните там ще са достойни човеци. Ще Ви дадат полагаемите Ви се "консултации" по истински български закон -"без пристрастие", независимо от желанията Ви, и справедливо - по Светото писание: "Всекиму своето!". Най-страшното за Вас и подобните Ви е това, че за да не се цапат, ще възложат въздаването на Вашите. Отвратително, нали!

    Коментиран от #23

  • 15 ПЕНКО

    4 0 Отговор
    ЗАКОНИТЕ ЗА НАКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ВЪЗМЕЗДИЕТО ЗА ДЕЯНИЯТА ИМ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НАРОДИТЕ !!! КОГАТО ВСЕКИ ДОСТАТЪЧНО МОТИВИРАН МОЖЕ ДА УБИЕ СЪДЛЬО -СЪДЛЯР ИЛИ СЪДЛЯРКА ПЛЮС МАЙКАТА ИМ ...ЩЕ ИМА МАЛКО ПОВЕЧЕ СПРАВЕДЛИВОСТ !!! В САЩ Е СПРАВЕДЛИВА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА !!!
  • 16 дааа

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "Стига лъжи":

    Дори съм учуден, как не са го "самоубили" през тези години на престой в затвора.

    Коментиран от #17

  • 17 Антисоциалист

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "дааа":

    Прав сте. Нека тези, които не виждат това проверят поне - колко и кои са "самоубитите" от антибългарската каста съдии, прокурори, следователи, свидетели, затворници и обикновени граждани. Не са малко... Чест и слава на несклонилите глава човеци! "По-добре умри прав, отколкото да живееш на колене!"
  • 18 AmateurEU

    9 0 Отговор
    Не знам защо се съсредоточихте върху австралиеца. Докторската споменава актуалните убийци от последните два месеца. Аз съм за 30 години без право на замяна като първите 5 в еденична килия. Никакви споразумения!!!! Никакви намалявания!!!

    Коментиран от #21

  • 19 Още ИНФО за Инфо

    6 0 Отговор

    До коментар #13 от "Инфо":

    И какво от това? Всеки има майка, баща и други роднини(близки и далечни) . Всички нормални родители работят. Всяко дете, завършило средно образование и имайки достатъчно познания, продължава в по–горна степен. Всеки може да подкрепя който си пожелае отбор, независимо за какъв спорт иде реч и дали е национален или световен тим.
  • 20 Антисоциалист

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Ал та фанах Атаопънах":

    ... И борците за свобода! Като проповядвате "фащане" и "опъване", то на Вам подобните то отдавна става и в САЩ, и в Австралия и там има свободни хора. Също добра идея за Вам подобните има в Швейцария от 1291 г., и затова тя е република повече от 7 века, и е имало и затова завинаги има Вилхел Тел. Такава идея има и у нас - по Ботев "А лошавия - с ножа по главата". Не Ви харесва, но "Всекиму своето!"
  • 21 Адвокат

    2 0 Отговор

    До коментар #18 от "AmateurEU":

    Ако е вярно–1.Не си света вода ненапита и не си заклал кокошката на съседа. 2.Нямаш пари и НПО–та зад гърба си. Майтапиш ли се???

    Коментиран от #24

  • 22 ИМПЕРИАЛИСТ

    8 1 Отговор

    До коментар #8 от "Антисоциалист":

    Да, но Монов е убит с удар ОТ НОЖ в ГЪРБА.
  • 23 Нямаш

    6 0 Отговор

    До коментар #14 от "Антисоциалист":

    нужда нито от консултации, нито от лечение, прекалено късно е вече. Продължавай да изкривяваш нещата и да заливаш хората със злобата си, докато си намериш "доктора".
  • 24 AmateurEU

    5 0 Отговор

    До коментар #21 от "Адвокат":

    Водя живот в който нито един човек не може да каже лоша дума за мен. А колкото до дете убийци даже бих се възползвал от откритието на съдията Линч. Хайде да го направим публично да видим с колко ще паднат този вид престъпления. И последно това ngo ми звучи доста подкупно и лицемерно, така че си прав. Колкото до майтап, необходимо е да тръгнем с много висока миза за да получим що годе приличен резултат. Референдум! Дали пък някоя партия няма да яхне вълната на популизма?...
  • 25 Така е

    10 0 Отговор
    Като искат да спестят пари направо да убиват жестоките престъпници и готово!!! Имат пари да хранят брутални бандити, но нямат пари да ги съдят? Вместо бандитите да копаят картофи и да гледат прасета за да се хранят, те получават наготово по-хубава храна от хора лежащи в болницата, които си плащат здравните вноски!!! Нещо много нелогични са им оправданията. Истината е, че в политиката е пълно със садиски, коити са членове на Сектата на Злото и искат тежките престъпления да се приемат за нормалност, за да могат да узаконят своите садистични наклоности!!! В момента битката на садистите от политиката наподобява битката на хомосексуалистите от политиката преди десетилетие. Хомосексуалните политици (не мразя хомосексуалността) започнаха с подобни лозунги да не бъдат строги родителите към хомосексуалните си деца, да са по толерантни околните към хомосексуални, и така нататък. Сега с подобни лозунги политиците-садисти се опитват да накарат обществото да е по-толерантно към убийците, за да може един ден всякакви задръжки да паднат и убийците да се вихрят безнаказано публично, както сега хомосексуалистите го правят, а преди 10-20 години щяха бая проблеми да си навлекат. Всички тия, които защитават съкратеното производство са от Сектата на Злото!!!
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове