16 Ноември, 2019 10:00 15 048 34

Веселина Томова с нова порция разкрития за издънката на Портних в Израел

  • веселина томова-
  • разкрития-
  • иван портних-
  • скандала в израел

Разследващата журналистка направи интересно разкритие

Веселина Томова с нова порция разкрития за издънката на Портних в Израел - 1
Снимка: БГНЕС

''Ние продължаваме да ровим, да видим докъде ще изровим най-накрая. Следващата стъпка, ще е да взема да замина за Хайфа. Това, което изрових последно е, че преди да замине кмета Портних (бел. ред. за Хайфа, Израел), заедно с почетния консул на Израел във Варна проф. д-р Красимир Методиев, е бил подготвен един меморандум за побратимяване на Варна и Хайфа. Но по-интересно е, че шест дена преди да гръмна скандала с Портних, а само властта се прави, че няма такъв скандал, в ОС се предлага да се осъществи това пътуване, тази делегация да отиде в Хайфа, защото вече е настъпил момента за побратимяване на Хайфа и Варна'', това заяви разследващият журналист Веселина Томова в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком по повод скандала в Израел с преизбрания за кмет на Варна г-н Иван Портних (ГЕРБ).

ФАКТИ припомня, че в разгара на предизборната кампания за местните избори, израелски медии гръмнаха, че Иван Портних, кмет на Варна и към онзи момент, а и към момента на събитията в Израел, в пияно състояние се е държал изключително непристойно с персонала на хотел в Хайфа, където той е бил отседнал при посещението си там. А заради това си поведение, доста бързо кметът на Варна Портних е бил изведен от Израел, като и сега има забрана да посещава страната, според израелските медии.

Оказва се обаче, че този меморандум продължава да виси неподписан и от кмета на Хайфа, и от Портних. Явно е, че причината е скандалът и това е поредното доказателство, че такъв скандал съществува. Портних е защитил обществените интереси като се е напил'', добави още Томова.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 42 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гарантиран

    84 6 Отговор
    ГЕРБ стандарт !
  • 2 Коmapak

    102 8 Отговор
    Боклуци има навсякъде. По учуден съм обаче, че варненци си го преизбраха.

    Коментиран от #20, #28

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Портних

    40 10 Отговор
    Исках да ми духа............пък тя ква стана..........вай вай вай........за една свирка.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Жоро

    21 42 Отговор
    Поръчкова руса баба яга.

    Коментиран от #13

  • 8 Тръмп

    12 43 Отговор
    От кога напиването е грях или нещо срамно в България???:):):)Важното е да не му е навик,като при Сидеров!!!:):):)

    Коментиран от #9

  • 9 Ачо Чалгарчето

    59 3 Отговор

    До коментар #8 от "Тръмп":

    Той се е направил на мотика, не в България, а в Хайфа. А и отишъл като официален представител на държава и ще побратимяваме наш град... абе издънката е ОГРОМНА ама тука е така.
  • 10 Борис

    11 57 Отговор
    Тази В.Томова си е мръсница още от зората на демокрацията в България. Колко измислени явни лъжи е избълвала , че не могат да се изброят. Моля ви не слушайте и не публикувайте тази фалшива журналистка.
  • 11 някой

    36 4 Отговор
    Скандал, не скандал, никой не му търси сметка и пак е избран. Колкото и да се рови, никой няма и с пръст да го закачи. Всичко ще си остане на приказки/статии.
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 VarnA

    20 1 Отговор
    Zasto evreiete malcat ........

    Коментиран от #30

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Zodiac

    4 44 Отговор
    На кой му пука какво е написала тази тъпа и злобна вещица.Кервана си върви, кучетата си лаят.
  • 17 тринкен

    32 2 Отговор
    Портата е неспособен, я вижте само как се е оклал. Даже при Киро Варна не беше токлова западнала. Един клатещ болевард не премахва дупките по вътрешните улици. Всичко ново е с качество НУЛА да ден и до пладня. Да пие колкото си ще, но града да се оправи.Жалко, че страхливите псета гласувах за него под стрй пак.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Све

    15 8 Отговор

    До коментар #18 от "Varna":

    ОСТАНАХ С УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ТЯ ПЛЮЕШЕ ПОВЕЧЕ КОСТАДИН КОСТАДИНОВ , А С ПОРТНИХ ИЗЛЕЗЕ В СВЕТЛИНАТА.............. ВЕРОЯТНО ИМА БОЛНО ЕГО . РЕАЛНО ПОМОГНА НА ПОРТНИХ И ГЕРБ . Тъпо....
  • 20 Све

    26 2 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    Не останаха нормални българи в България. Стадото е в насипно състояние
  • 21 боклукът не мижеш да го скриеш

    21 0 Отговор
    рано или късно той се размирисва. А българите винаги избират най големите боклуци да ги управляват.
  • 22 Бай Васил

    31 2 Отговор
    Понеже и тук не се споменава, какво се е случило, нека да ви поясня.
    Още първата вечер при пристигането си, в бара на хотела Портних се напива като свиня. Хваща сервитьорката за врата (против волята и) и я кара да му прави свирка. Полицията бива веднага повикана и Портних се озовава в килията на местното районно. Скоро бива освободен (след телефонните обаждания на Бат ви Бойко) но в никой хотел не бива настанен. Така Портних и делегация, на следващия ден, безславно но много срамно, без много шум и спогодба, биват натирено от Израел. Портних има забрана да посещава тази страна отново.
    Не знам дали на Варненци им направи впечатление, през тази предизборна кампания той никъде не се появяваше и на агитационните материали, нямаше негова снимка.

    Коментиран от #25, #31

  • 23 Елена

    4 2 Отговор

    До коментар #6 от "мечо":

    Мечо,ти си неграмотен.До кой клас си учил?

    Коментиран от #26

  • 24 Лекар БГ

    18 0 Отговор
    "Портниха"...от руски-шивачка.
    Портних...от иврит какво е?
    Нагъл пияница?
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 El Torro

    4 1 Отговор

    До коментар #26 от "мечо":

    И бавно да пишеш все тая. Съмнява ме да си изкласил до основно образование.
  • 28 4267

    14 1 Отговор

    До коментар #2 от "Коmapak":

    А бе изборите тук във Варна се фалшифицират не от вчера. И предният мандат пак бяха фалшифицирани.
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Една Бг

    2 14 Отговор

    До коментар #14 от "VarnA":

    Евреите мълчат, защото нищо, от това, което твърди тази Веселина Томова, не е вярно. Ако имаше грам истина, евреите щяха да направят международен скандал. Не вярвайте на тази лъжкиня, от зората на демокрацията се мъчи да изгрее на журналистическия хоризонт, но винаги с лъжи. Ако беше добра и честна журналистка, сега щеше да е в някоя от основните национални медии, а не да драска поредните си лъжи в интернет, където всеки е велик.

    Коментиран от #34

  • 31 Една Бг

    2 15 Отговор

    До коментар #22 от "Бай Васил":

    А ти бе, бай Василе, там ли беше и видя ли го с очите си, че ни просветляваш толкова вещо. Стига сте вярвали на лъжи. Аз бях там и не се е случвало нищо такова! Всичко е лъжа с цел да се очерни един принципен и честен човек. Варна до сега не е имала по-добър кмет. Да не би Кирчев или Йорданов направиха повече за града ни. Бъдете реалисти и стига сте повтаряли лъжите на хейтърите.
  • 32 ЪРП

    11 4 Отговор
    ЖЕСТОКО ДОБРА РАЗСЛЕДВАЩА ЖУРНАЛИСТКА Е ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!!!
    ЕТО ТАКИВА КИВА КАТО НЕЯ ЩЕ ОСТАНАТ В ИСТОРИЯТА , А ОСТАНАЛОТО Е СГАН НЕВИЖДАНА ЛИЖЕЩА ТАША*ИТЕ НА ШЕПА МИЖИТУРКИ!!!!!!!!
    БРАВО НА ФАКТИ, ЧЕ ПУБЛИКУВА СТАТИЯ ЗА ТОМОВА!!!!!!
  • 33 Истината

    1 8 Отговор
    Ма Веске и ти ли си от тези простите и комплексирани драскачки дето за да блеснат са готови да се ровят във фекалиите на другите. Ако ти смачкат някъде плоската мутра не бих те съжалил. Заслужила си си го
  • 34 Само че хейтарите е трудно да направят

    9 0 Отговор

    До коментар #30 от "Една Бг":

    Такъв международен скандал ако това не беше истина което казва този човек с коментарът. Не са му се давали пари за проститутка на потника и ето как изгониха цялата бг делегация срамно.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове