15 Октомври, 2019 16:27 32 054 42

Кметът на Варна бил изгонен от Израел след пиянски скандал!?

  • иван портних-
  • израел-
  • хайфа

Две местни медии съобщават за грозни изцепки на Иван Портних в Хайфа

Кметът на Варна бил изгонен от Израел след пиянски скандал!? - 1
Снимка: БГНЕС
ФАКТИ огласява журналистически разследвания от различни медии, защото подкрепя свободата на словото.

Кметът на Варна Иван Портних е бил изгонен от Израел по време на свое посещение, след като заформил пиянски скандал в хотел в курортния град Хайфа. Портних е бил водач на делегация, представляваща Община Варна, през 2018 година, която е трябвало да подпише меморандум за побратимяване с Хайфа.

Още първата вечер от командировката си в Израел обаче варненският градоначалник изпил големи количества алкохол в хотела, в който е отседнал. Портних се е държал „позорно“ според израелската медия „Канал 20“, цитирана от "Афера".

На 20 февруари 2018 година общо две израелски медии информират за случката, съобщавайки, че са получили потвърждение за скандала от общинските власти в Хайфа. https://newshaifakrayot.net/?p=90322 ; https://www.20il.co.il/0303-2/

Според разкази на персонала в хотела, споделени от местните медии, кметът на Варна е унизил служителка на хотела. Портних крещял, че е важен гост и трябва да изпълняват всичките му желания. Кметът на Варна дръпнал една от сервитьорките, хванал я и я притиснал към себе си, воден от съмнителни подбуди. Полицията в Хайфа се е намесила бързо.

След като срамната история стигнала до ръководството на общината в Хайфа, домакините отменили предвидените събития с него и посраменият градоначалник набързо бил изведен от Израел със забрана да посещава страната отново, твърдят още от "Афера", позовавайки се на израелските медии.

Новината е потулена от медиите в България.

Припомняме, че морската ни столица традиционно приема голям брой туристи от Израел. Средно по 100 000 израелски граждани посещават Варна ежегодно.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 41 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Започна се

    169 13 Отговор
    Започнаха да валят компромати, ясно е, че като стъпи на голям пост, българинът започва да се осира, ама не ни излагайте в чужбина поне бе селяни..

    Коментиран от #25

  • 2 Гост

    123 18 Отговор
    Тоя селяк си мисли, че Израел му е варна. Трябва да слуша господарите, за да не яде тоягата. Българетата много си повярваха.
  • 3 Кой ли

    147 10 Отговор
    Кой ли от герберската сган не е такъв?!

    Коментиран от #10

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 въй

    115 7 Отговор
    Бай Ганю е жив!!!!!!!! Бай Изпортних,де!

    Коментиран от #21

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Село

    98 4 Отговор
    Поредният БОКЛУК.
  • 8 НА БХК В УСТИШ

    15 68 Отговор
    Арее бе точно преди иборите ли ??? Лелеее каквоо случайно съвпадение !!! Аз не съм му фен на Потник ама тази пропаганда ми идва в повече ! Като знам еврейте отделно що за племе са изобщо не се и учудвам ,че на Потник не са му издържали нервите и като нищо това да е вярно ,че изобщо там не са го отразили а е трябвало ! Хаха и забележете само "награбил една от сервитьорката воден от съмнителни подбуди " !!!! ХАХАХАХАХА ще падна от смях !!!! Мооляяя някой разумен и трезвомислещ човек ако все още има останали такива да обясни в какво точно е неговата вина - в това мче е ХЕТЕРО сексуален или в това ,че не е ДЖЕНДЪР или Гей ?
  • 9 Тенко

    65 8 Отговор
    Те ТИМ сега ще звъннат в редакцията и ще видите, колко бързо тая статия ще бъде свалена! Портних е патерицата на ТИМ, когато бяха протестите за тока и Пламен Горанов се запали и почина та се наложи Киро Дупката да го махат, а сега не забравяйте, че Тиквата дойде във Варна, заради Портних да открива булеварда. Много ме съмнява статия, срещу човек на ТИМ да я оставят без последствия...

    Коментиран от #15, #20

  • 10 Полицаи

    25 6 Отговор

    До коментар #3 от "Кой ли":

    Хубаво че не пренасаше пари през граничата като кирчо защото ще ше да стане замесник председатель
  • 11 Че кой не знае, че кметът

    53 3 Отговор
    Се напива и друса редовно? Сега ли се сетихте?
  • 12 Чума

    36 4 Отговор
    Тя ,,новината" вече не е новина, а претоплен боб! А Портних е руснак! Нормално! Комшията преди 2 години отиде за 10-15 дни в Италия на гости на сестра си и италянците помислили първом, че е руснак!!!?? Защото се казва Иван, пие яко и подгонил италианките! Излишно е да казвам, че всичко това - в нетрезво състояние! Друго при него няма от 4 - ти клас!

    Коментиран от #14

  • 13 ай де бе

    35 8 Отговор
    Тоя не е българин, а е български гражданин.
    Кметът на Варна е евреин, получил българското гражданство преди 6-7 години.
  • 14 ай де бе

    36 6 Отговор

    До коментар #12 от "Чума":

    Не е руснак, а е бил руски гражданин. Сега е български гражданин, но си остава евреин. А ако някоя медия напише, че с българско гражданство евреин е изгонен от някъде заради пиянски скандал, то от шалом веднага ще скочат на тази медия и може да я съдят за антисемитизъм.
  • 15 Оркестър

    12 9 Отговор

    До коментар #9 от "Тенко":

    Отдавна на никого не му пука какво се пише и говори. Всяко чудо за три дни, а фейкнюзовете и за по-малко.
  • 16 До кога

    43 1 Отговор
    Няколко пъти въпросният кмет е забелязван пиян във Варна нарочно няма да казвм в кое заведение, но е публична тайна сред варненци. Въпросът е има ли медии във този град които да не се страхуват и да показват истинското лице на властимащите. В повечето държави реакцията не би закъсняла.

    Коментиран от #29

  • 17 Ихтибар

    7 12 Отговор
    От 2018 г. досега да не се чуе е странно, най -малкото че Портних има много "приятели".Изрелците не са от най- мълчаливите. Веска истината срещу правилното плащане пише всичко. После може и обратното . Ако не рекламираш и не даваш ставаш мишена
  • 18 на Бойко кадрите не стават

    26 2 Отговор
    Портата , горкия не става за кмет, ама го натрапиха. Нищо не свърши , завалията за цял мандат. И сега за да си полу-одържи на единственото обещание , спря движението в Салтанат. Срам и позор, след като лятото си отиде и наближиха изборите сложиха знак и патрулки, но влизането е по списък. Без обнародвано решение, без оповестени правила щестия шестак заместник кмет се разпорежда кой да влиза и кой , не. Спряха пощенски и спедиторски фирми, обслужващи и комунални, сряха и лайнарката ! Браво Кмете, браво общинари !
  • 19 истината

    6 7 Отговор
    Червен боклук!!!!
    Марш в кочината!!!!
  • 20 a.z.

    6 3 Отговор

    До коментар #9 от "Тенко":

    интересно дали ако статията бъде споделена в фейсбук то профила няма да бъде хакнат...така че по добре не я споделяйте...
  • 21 a.z.

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "въй":

    портних изпортних изпортних се изпортних се...с две думи поизпорил е израелското доверие може би към варна.. дали дано да е надали все пак
  • 22 ИЗБИРАТЕЛ

    11 0 Отговор
    Кмете,кметееее,кмете.....
  • 23 vasik atanasova

    8 5 Отговор
    само да е алкохол ама има и друго
    но човека си е милионер и пак той ще е кмет
    няма смисъл от гласуване
  • 24 София

    18 1 Отговор
    Кокаиновия Сервитьор на Гроб
  • 25 pasi

    15 0 Отговор

    До коментар #1 от "Започна се":

    Портних не е българин с тази еврейска фамилия само има български паспорт
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Николай

    4 6 Отговор
    Що пък да вярвам на лъжливите евреи. Винаги лъжат. И защо сега се вади като новина станало е на 20 февруари 2018.
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Николай

    1 6 Отговор

    До коментар #16 от "До кога":

    И какво като е бил пиян да не се е напил през работно време. И кмета на Созопол е бил пиян даже един път заедно се напихме.
  • 30 Бургас

    4 5 Отговор
    На Сталинград най им приляга кмет от БСП
  • 31 Последният българин

    3 4 Отговор
    Той - Портних, че не е за кмет ... спор няма!
    Но нека да си спомним за Кирето Йорданов. И той беше послушко!
    А сега ни тикат и други спънати коне и кобили - Анелия, Корнелия...
    Няма да ни предложат нещо ново и младо, а крадливо и похотливо все.
  • 32 стоян

    5 4 Отговор
    Алоу ,сега сме 2019 -тая телевизия след една година ли разказва новините - стига с тия измислени компромати
  • 33 Иво Никодимов

    2 0 Отговор
    Портних е единственият . неповторимият и незаменим кмет за Варна и затова ще бъде пак назначен ( у-ф-ф-ф ... ще спечели балотажа де ..) за кмет на морската столица . Това , че си е поискал френска ласка ( любов ) от красива служителка на хотел в друга държава не означава секс - нали !! Френската любов вече се счита за вид масаж , както и официален брак между две жени - лесбиики вече е нещо нормално нали така !! Честит ви нов , старият кмет на на всички варненци ... само след седем дена .
  • 34 котака

    3 2 Отговор
    Не сме имали друго такова некадърно, невежо, безотговорно, крадливо,престъпно и цинично управление!
    ..и пак си ГО изберете Негово Нищожество Буда фон Тиква ал Главанак Дюнер Хасфалт ал Тол Магистрал Ал Хъб Амфет ал Вълшебник-Левак Микрофон Бабаит..!!
  • 35 ГРАЖДАНИН

    1 1 Отговор
    Там другарката Бъчварова е посланик вероятно се срамува от тази изцепка ине смее да се появи Щом чак Бойко е звънил от България да потушава скандала Нито от посолството ни в Израел нито от Външно министерство опровергават идънката на Портних.
  • 36 варненлия

    1 2 Отговор
    Новината изтече след толкова време вероятно поради това че все още бЪЛГАРИЯ НЯМАШЕ ТАМ В иЗРАЕЛ ПОСЛАНИК Вероятно госпожа Бъчварова след като е постъпила са я запознали и от там да изтекла информацията .
  • 37 цачо

    2 1 Отговор
    Повечето безопечни на герб са или престъпници ,или кандидати за такива. Връща се пак мутренското време.И прокурор си сложиха да ги брани от будни граждани.Така,че братя ГРАБВАЙТЕ ПУШКАЛАТА!
    Иначе нема управия!!!
  • 38 23456

    4 1 Отговор
    стига стия претоплени манджи колко пъти я пускахте тая статия преди изборите по време на изборите сега пак -изгонили не изгонили хората си го избраха и то с големо мнозинство, на въдиците на една жена каза вече малко хора се ловят
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Рефер

    2 0 Отговор
    Кой има интерес да се пуска това постоянно.Ако е имало нещо сериозно Портних не е дипломат или нещо кой знае какво че да го пазят и ще го отнесе като куцо пиле домат.Няколко лелки които се имат за топ .... нещо си на махленския принцип повтарят нещо дето никой не е потвърдил.Факт е че 70% гласуваха за него.Факт е че по булевардите и улиците в неговото управление се пътува по лесно. Изобщо не ме интересува дали пие пее псува или каквото и да било стига да си върши работата и нещата да се подобряват а те се подобряват.Останалите нека лаят.
  • 41 Я па Я

    1 0 Отговор
    Вчера баба прд-ала,днес замирисало....Защо до сега мълчахте,та сега почти година по-късно се сутихте,или сега сте по-свободни ?
  • 42 аха

    1 0 Отговор
    Значи не е хаджия!