Last news in Fakti

26 Ноември, 2019 06:41 7 778 134

Борисов: Защитих максимално интересите на България

  • тръмп-
  • борисов-
  • сащ-
  • интереси

Американският президент бил впечатлен от нашите голф игрища

Борисов: Защитих максимално интересите на България - 1
Снимка: Фейсбук

България е потвърдена за стратегически газов хъб, а още тази седмица идват американски ядрени експерти да видят "Белене". Това заяви премиерът Борисов пред журналисти след срещата си с американския президент Доналд Тръмп, предаде Фокус.

"Направих необходимото, те ме разбраха. Максимално съм успял да защитя интересите на България", подчерта Борисов.

Той изрази убедеността си, че визите със САЩ ще паднат. "Не само, защото много сме направили по темата. С Канада отпадането с визовия режим е много ярък пример, че не създаваме никакви проблеми. Мисля, че президентът Тръмп ме разбра, че може да остане в сърцата на българите за много години", каза още Борисов.

Той посочи, че президентът на САЩ му е обещал да работи много активно и скоро да му даде отговор кога. Премиерът поясни, че следващата му среща с Тръмп ще бъде за отпадане на визите. Министър-председтелят заяви, че България и САЩ са подписали стратегически договори за сътрудничество.

"Не с всеки се подписва такъв договор", коментира премиерът. "Мисля, че той Тръмп ще дойде в България. Остана със страхотно впечатление от изгледите на нашите голф игрища", посочи още Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 приятелски огън

    136 9 Отговор
    Що бе Бацка , що ги защити бе , бяха ли нападани от партньорите ни.

    Коментиран от #6, #35

  • 2 Гостилничаря

    185 11 Отговор
    Отпадане на визите - мдаааа, тогава ордите на Боковия електорат мощно ще нахлуят и там. Само че да имат предвид, че тамошните полицаи не са като нашите джендърчета-заплатаджийчета, като започнеш да ги замеряш с колове и камъни, те вадят патлака и ти пръсват мазната циганска кратуна......
  • 3 Шаламанов

    118 7 Отговор
    Не зная доколко са защитени нашите интереси но-Ако "експертите" кажат НЕ за Белене вие какво ще правите М пак гьол ли ще става или не , та нима ние не си знаем интереса като държава и не знаем кое е добро и от какво имаме нужда не сме още с копията в саваната?А тези локуми където ще ги разтягат сега по медиите нищо не значат трябва да се чете между редовете за това или онова там е заровето "кучето" !
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Милен

    108 14 Отговор
    Аз не зная за какво Баце и герберите толкова се радват и скачат за падане на визите с Хамерика е, и, и да паднат какво от това ? Ми тя страната ни още ще оредее на това ли се радват ми да си заминават тогава там в лелеяната им Хамерика !

    Коментиран от #99

  • 6 Мартин

    102 7 Отговор

    До коментар #1 от "приятелски огън":

    Ве ми го от устата, дето се вика. И аз именно това исках да попитам.
    Защото, за да има защита на нещо, първо това нещо трябва да е нападнато.
    Но инак съм сигурен,, че Боко, къде от тъпотия, къде от страх да не го "издънят" на всеослушание, е подписал маса пагубни за българия документи и ни го е наврял толкова голям ,че има да се давим с него поне 1000 години.

    Коментиран от #52

  • 7 Леля Цецка

    112 5 Отговор
    Ако трябва да се обобщи с две думи : "гъз път да види".Като го гледах Борисов и се сетих за традицията " Президентът помилва пуйка по Коледа"
  • 8 Китайката

    49 6 Отговор

    До коментар #4 от "Веднага заминавам като паднат визите":

    Заминавай, но си вземи и пари за връщане, че такива като теб мислят, че отиват там да берат пари от дърветата.
  • 9 Анонимен 123

    99 13 Отговор
    Какво Белене ще гледат като предишния им "гигант", който щеше да строй атомната централа, фалира и имахме късмет, че не я започва, защото нямаше да я завърши. Руските блокове са най евтини и сигурни, а ако американци построят централната, със сигурност ще работят на огромна печалба и българския народ няма да може да си плаща Тока...
  • 10 7777

    103 9 Отговор
    Ако и атомната централа е като мариците им благодаря.
  • 11 CapedCrusader

    70 0 Отговор

    До коментар #4 от "Веднага заминавам като паднат визите":

    Само че има една уловка, както и с визите за Канада. Да, можеш да заминеш, но само като турист. Нямаш право да работиш. Ганьо се надява да забогатее, но Американците не са расли в саксии. Има над 10% отказ на визи в момента, а за да паднат трябва да са под 3. Това няма да стане скоро, а дори да стане ще е само за да ходиш на ексурзия, не да се преселиш там. Не са им малко и легалните и нелегалните емигранти (наще бригадирчетата спадат в това число), че да ни пуснат да вилнеем свободно там. И Тръмп е последния президент,който ще го позволи това нещо. Преди всичко той гледа собствения си интерес и в него не влиза разтварянето на вратите, като се има предвид ,че стана президент с обещанието да спре инвазиите на всякакви знайни и незнайни дето влизат в САЩ (главно мексиканци, но със сигурност не се ограничава с тях).
  • 12 gggw

    64 10 Отговор
    ненам как си ги защитил, като някви главоци ще идват в белене? пак ли ще харчим грешни пари? единственото решение е тези, които могат да го пуснат. и това са росатом. другият вариант е спиране на проекта.
  • 13 Аман

    117 8 Отговор
    Децата на БГ да умират, нямаш 2 милиарда за многопрофилна педиатрия, а да спонсорираш икономиката на САЩ имаш.

    Да мрат децата на БГ пука ти.

    Не казваш и за цената на втечнен газ от Гърция и канадското участие в Белене, 4-ма кърлежа в Белене.Отряза журналистката, която те питаше.

    Страшно ни защитаваш, при такива защитници врагове не ни трябват.
    Ти ще бягаш нали така, ако почнат да срелят със самолети БГ, нали така васале, за какво се натискаш и се самоизбираш за премиер.

    Бягай сега бре, ко прайш в нашта убава държава, ама викаш властта и парите са сладко нещо.
  • 14 ленчето с кремчето в ръце

    4 23 Отговор

    До коментар #4 от "Веднага заминавам като паднат визите":

    много мъдро и далновидно решение ,браво ,само една малка забележка ,пише се Бгето да се уточни по точно кочината къде е
  • 15 Оня

    46 3 Отговор
    Направих необходимото, те ме разбраха. Максимално съм успял да защитя интересите на България", или с други думи,, колкото можах се опъвах, ама...
  • 16 ВасалчУ

    82 5 Отговор
    Я кажи "ми Боко бял" пада ли мораториума върху продажбата на зема в БГ до 2020 - ква ти е позицията? Колко подари на Саудитите?

    Текат ли глоби за Истанбулската Конвенция?

    Какво правим с ТЕЦ1 и 3 - глобите, а 220 милиона за Козлудуй, заплахите към журналисти за спиране на субсидии, касирането на изборите, ставаш общински съветник, кажи наказан ли е ВЕЦА за Перник - трагедията, Строителната фирма крала чакъл - осъдени има ли. Дървената мафия - кога ще я спреш? Битова престъпност? Мръсен въздух?

    Не разбрахме къде ще бягаш като нападнат БГ?
    Кажи си бе Бойко, кажи си? Уволнихте ли пилота на правителствения самолет и защо?

    Защо не пътуваш с икономична класа, даде ли мини на концесии да тровиш БГ, кажи и за храната СЕТА, ТТИП.
    Кажи нещо за 23 милиарда несъбрано ДДС?

    Сега натиснахте Йончева, щото ви разкри престъпните организирани групи, браво евалла, Хирои - истински мъже, колоси, срещу жена - журналист от световна величина. Кво стана с разпита на Василев?
  • 17 Ачо

    57 3 Отговор
    Дядо Дончо ще дойде да поиграе на голф. Каква чест за България! Цяла България реве от радост! Дайде да купим още самолети. Хей така, от кеф просто.
  • 18 Гарантирано от ГЕРБ

    69 5 Отговор
    Тръмп е впечатлен от нашите голф игрища, а от липсващата ни икономика и бедността не е ли впечатлен бе боко!
  • 19 Истината

    53 2 Отговор
    Стратегическия договор за сътрудничество, който е подписан означава, че всички неща, които Баце говори за лодки, платноходки и за недопускане на база на НАТО на Черно море са пункта мара.
  • 20 Имам човек...

    33 3 Отговор
    То за нас се е видяло, че ще тънем в блатото ама помисли за децата ни Вожде! Сложи ни снагата на масата, да късат градовете парче по парче. Е, защити ни интереса, няма що!
  • 21 Рубладжийче

    8 48 Отговор
    Колкото и да хейти и исгепичи пускат измет, фактите са си факти. Руското зловредно влияние в България и на Балканите ще бъде възпиране и ще намалява.
  • 22 Лекар БГ

    53 3 Отговор
    Убеден съм в защитените интереси на България.Особено ме впечатли това с голфа.Много мило!Кения и Танзания предлагат сафари,голф,някой и др.добър хотел.Ние-акцентираме върху голф.Стара българска традиция,да се играе точно голф.А в гр.Перник,въпреки режимът на водата,като чуят за "Голф"и побесняват от радост.....
  • 23 Русороб

    9 37 Отговор
    Важното е, че ще има база и АЕЦ Белене ще бъде спрян, а на ватниците не са им пуснали опорките и горките се чудят какво да пишат и се сучат като змиорки ;)

    Коментиран от #25

  • 24 9999

    29 2 Отговор
    Защо трябва да чакам на Белия дом да публикува какво е подписало борисовчето?

    НИе какво подписваме, това което ни сервират преди минута ли? Къде е външната министърка? Подписваме документи, тя дори не е в делегацията???
  • 25 gggw

    11 8 Отговор

    До коментар #23 от "Русороб":

    ненам за ватниците. нормалните хора са пишат а такиа кат вас само коментирате другите, а не темите... тва е щото нямате кво да кажете нито с кво да мислите

    Коментиран от #27

  • 26 Печенка

    21 4 Отговор
    Няма да се притеснявате овце, досега само ние си ви дояхме, от утре идват и америте. Ще се бъхтате още, но с гордост, за америте!
  • 27 Русороб

    2 30 Отговор

    До коментар #25 от "gggw":

    Пич ти си по кух и от вмирисания ватник, обобщил съм резултатът което е съществено, не разтягам локуми и лакардии. Ще има военна база и АЕЦ Белене ще бъде спрян, какво не разбра?!

    Коментиран от #31, #32, #36, #40

  • 28 Георги

    9 2 Отговор
    Дядо Дончо от Трън, щял да помисли за визите!.
  • 29 някой

    25 2 Отговор
    Какво се правите на критици и герои пред компютрите? На избори ви мързи да излезете да гласувате,а след това псувате. Кой искате да свърши вашата работа? Младите тук наистина прегърнаха джендерската идеология и ги интересува има ли нещо за папане и боцване,за да не виждат действителноста в България. Е,така всеки премиер и правителство ще се чустват доживотни!
  • 30 Уди Кълвача

    22 3 Отговор
    Какви амерски ядрени експерти? защото са големи експерти затова нямат ядрена промишленост!
  • 31 gggw

    24 4 Отговор

    До коментар #27 от "Русороб":

    и ше плащаш по 1000 лв за ток.. ти вьобще кво работиш, бе момче? семейство имаш ли? кой ти е втьлпил тия идеи?
  • 32 гост

    22 2 Отговор

    До коментар #27 от "Русороб":

    Не разбрах на какво точно се радваш?

    Коментиран от #41

  • 33 Искрен

    21 1 Отговор
    до 32 гост
    Няма и да го разбереш, защото той ако беше малко по умен щеше да разбере колко е кух но не би !
  • 34 Ели

    31 5 Отговор
    Кажи и Саудитска Арабия, тръбите на саудитите строящи Балкански Поток, че са от най-долнопробно качество, строени от емигранти от Пакистан и др. без опит, че ще стават безумни аварии. Кажи как хазната загуби ЕДИН МИЛИАРД и ПОЛОВИНА ЛЕВА само от транзитни такси Южен Поток.

    Кажи колко достойни мъже и жени се "самоубиха", опитвайки се да защитят националните интереси на БГ?

    Бойко стани американски гражданин, цани се за индианец и ще ти дават 2000 долара помощи, ще се водиш репресиран, а индианското ти име може да е: "умряла лисица" - сега е момента.

    Знам че си интелектуалец прочети една книжка на Жозе Самараго "Проглеждане" португалец е авторът.

    Коментиран от #44

  • 35 куку руку ку

    36 3 Отговор

    До коментар #1 от "приятелски огън":

    Нищо не е защитил! След прякото съобщение от страна на Путин тази година, че при атака от страна на НАТО, ще има ответен удар не само по базите, откъдето са атаките, но и по командните центрове, нашичкият щЕл да прави логистичен център на НАТО във Варна...
  • 36 негър от алабама

    34 3 Отговор

    До коментар #27 от "Русороб":

    Робството е било познато и разпространено не в Русия , а на едно друго място . Преименувай се и без това лижеш американски задници.

    Коментиран от #113

  • 37 Язовец

    19 2 Отговор
    Най вероятно нещата са били или-или. Или даваме Белене на американците а ако не почват тежките санкции. Освен това нищо не казват и за Турски поток, според мен това е главната цел на визитата
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Бойко борисов

    9 4 Отговор
    Докарвам до 3 месеца шевролет курвет да сфлабят в Перник като санкция против волкзваген
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Русороб

    5 32 Отговор

    До коментар #32 от "гост":

    Радвам се на базата на НАТО която се задава, явно ще ритнат Турция по кокалчето, а и на спиране на АЕЦ Белене което си е прекрасна новина.

    Коментиран от #66

  • 42 Fate

    27 1 Отговор
    Не му вярвам . Този е краварски служител. Назначен е да работи за техните интереси.
    Народа кучета го яли
  • 43 ОТКАЧАЛНИК

    22 1 Отговор
    ПАЛЯЧО ЦИРКА Е ТУК
  • 44 Само питам

    8 21 Отговор

    До коментар #34 от "Ели":

    Защо лъжеш бе руски трол? Какви милиарди загуби от транзит, какви пет лева? Лъжете на порази руските подлоги. Такси от транзит ще има евентуално след 20 години, когато заема от 3.3 милиарда лева за газопровода бъдат изплатени.

    Коментиран от #61

  • 45 некойси

    7 1 Отговор
    Ама баце ... ти сериозно ли ...?
  • 46 Усмивката

    27 2 Отговор
    Да.Но Баце е признатв България за класически лъжец.Откъде накъде заглавието по ,,новините ” ще започва с това какво билказал .Но по неговото изказване проличава какво се е случило.Тръмп го е наврял в кучи г.с .А после за да му отпусне мускулатурата е разведрил разговорът който е бил не повече от пет минути.И му е ОБЕЩАЛ следващият път да му обещае повече облекчения.И нашия направо се е ОБЛЕКЧИЛ на място.И следва това което чуваме сега ,ние стадото.
  • 47 Blackthorn

    23 0 Отговор
    Господи помилуй, опази и запрети осъществяването на тези планове!
  • 48 Истината

    21 0 Отговор
    Из Съвместната декларация :"Гледайки със загриженост положението със сигурността в Черно море, Съединените американски щати приветстват предложението на България за създаване на военноморски координационен център във Варна в подкрепа на инициативата на НАТО за адаптирано предно присъствие. Двете страни имат желание да си сътрудничат допълнително както двустранно, така и в рамките на НАТО, за да подкрепят способностите на България за провеждане на военноморски операции,.... "

    Коментиран от #54

  • 49 Балканец

    25 0 Отговор
    ГОЛФ ИГРИЩА?!?!?! За това ли отиде до там, да харчиш народна пара? Ние чакаме по-добри работни условия, и по-добре платена работа, от която да си вдигнем поне малко жизнениеят стандарт, а ти си ходил до там да ти хвалят голф игрището!?!??!

    Коментиран от #68

  • 50 Путин

    5 4 Отговор
    Ти руските интереси гледай, руските!Колко пъти да ти повтарям?
  • 51 Балканец

    36 0 Отговор
    Братя, ако новините бяха добри, Б.Б щеше още със слизането от самолета да ги обяви, и нямаше да спре да ги повтаря до следващите избори. Но, вместо това, той заявява, че е "защитил максимално интересите на България". Т,Е, - "Направих каквото можах, ама......"
  • 52 асдафгй

    6 12 Отговор

    До коментар #6 от "Мартин":

    Ми тя руската хибридна война срещу България е факт.
  • 53 kjl

    18 2 Отговор
    "а още тази седмица идват американски ядрени експерти да видят "Белене" или гьола, както го наричаше нашият премиер години на ред!!!! И какво могат да му гледат на Белене американците? като американската ядрена енергетика на практика не съществува от десетилетия! В САЩ се закриват стари централи и не се строят нови. Последната централа която има разрешение за строеж изостава от проекта с над 5 години и стойноста и превишава първоначално заложените финансови параметри с милиарди долари. Тесамите не могат да изградят централа за себе си, тръгнали нас да "оправят".
  • 54 Усмивката

    17 1 Отговор

    До коментар #48 от "Истината":

    Да.Но ако това е декларацията ,тя хич не резонира с изказването на Баце преди да отлети от България пред притихналото население.Типично в негов стил да се завърти на 180 градуса.Тук се прави на мъж.Там е мех с вода.

    Коментиран от #58

  • 55 КЕМИЛ РАМАДАН

    13 0 Отговор
    БОКО КАК ГИ ЗАЩИТИ С КАКВО, КОГА И КАК НЕГРАМОТНИ ЛЮДЕ!!! БОКО АМЕРИКА ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ПРЕЗ 2021 ГОД ЗАЕДНО СЪС ТЕБ ЛИЧНО!!!
  • 56 Behemoth

    12 1 Отговор
    Искал е да каже ,че ще изкара мандата ...разбрали са се ...ще идват да ни инспектират американски енергийни експерти (абе да не сме станали щат или присъединена територия у Франция що не ходят,даже и в Унгария не стъпват,направо ми иде да развея байрака и да друсна едно оро у рекътъ...)...
  • 57 сащ е война

    12 1 Отговор
    И как се защитават интереси на колония?

    Коментиран от #59

  • 58 Исгината

    5 3 Отговор

    До коментар #54 от "Усмивката":

    Баце не лъже:) не е база на НАТО а координационен център. След това има и за стратегическо двустранно сътрудничество с 10 годишен план за действие. Т. Е. Може да има база на САЩ.

    Коментиран от #75

  • 59 Истината

    2 23 Отговор

    До коментар #57 от "сащ е война":

    Досега Русия подпали две войни със съседите си а не САЩ.

    Коментиран от #60

  • 60 КОНТРАТА

    25 2 Отговор

    До коментар #59 от "Истината":

    Нещо си се объркал, краварите ги разпалиха РФ ги потуши! Най - големя дестабилизатор на световния мир Краваристан!
  • 61 Ели

    5 11 Отговор

    До коментар #44 от "Само питам":

    "Зaщo лъжeш бe руcки трoл? Кaкви милиaрди зaгуби oт трaнзит, кaкви пeт лeвa? Лъжeтe нa пoрaзи руcкитe пoдлoги. Тaкcи oт трaнзит щe имa eвeнтуaлнo cлeд 20 гoдини, кoгaтo зaeмa oт 3.3 милиaрдa лeвa зa гaзoпрoвoдa бъдaт изплaтeни"

    Прав сте другарю Гербераст, забравих че мисленето ви е 3-гънково от днес за утре. За да мислиш с 20 г. напред трябва да си еволюирал от едноклетъчно в гръбначно.

    Коментиран от #71

  • 62 Усмивката

    13 1 Отговор
    Съединените американски щати възнамеряват да окажат подкрепа на България в нейните действия за справяне с корупцията, която ограничава икономическия растеж и доверието в обществените институции посредством активно съдебно и полицейско сътрудничество и предоставяне на техническа помощ и обучение. Тези усилия целят предотвратяването и съдебното преследване на корупцията по високите етажи, транснационалната организирана престъпност и финансовите престъпления в България. ”....Токава защо не направят ,,координационен ” център на ФБР в София ,ами ще ми правят такъв НАТОвски във Варна.От кое повече България се нуждае ,по спешност.Чии интетеси са засегнати на срещата ? С наличните сили ли ще се справяме пак с корупцията.С тази полиция.С тази прокуратура.С тоз ,,специализиран ” съд.?
  • 63 Ахахх

    11 0 Отговор
    Баце, твойте приказки ги знаем. Ще се разбере кое и как си защитил. Да не се само окаже, че си защитил джоба си за смвтка на България
  • 64 дрън

    3 15 Отговор
    Борисов направи голям пробив с посещението си в САЩ.Мурзилките сън не са спали от отчаяние и пукане на самогон.

    Коментиран от #67, #69

  • 65 Браво

    10 0 Отговор
    Аман от “Стратегически Договори “!
    Май накрая “Стратегически “ ще умрем от ГЛАД ?
    Май тоз път вместо да Коленичим , чак Салто направихме ?
  • 66 gggw

    9 2 Отговор

    До коментар #41 от "Русороб":

    как ше ритнат турция, като тя си направи ядрена централа и в бьдеще ще купуваш оттам ток. наивник
  • 67 Неслугинчо

    7 2 Отговор

    До коментар #64 от "дрън":

    На слугинажа вече "пробив в САЩ" ли му викате?

    Евалла, Ашколсум другарю демократ, ставате за политикономици на партия ГЕРБ!

    Слугинажа е доходоносна професия, а?

    Коментиран от #70

  • 68 боцмана

    7 0 Отговор

    До коментар #49 от "Балканец":

    Може би , Дончо е гледал пътищата в България , които приличат на голф игрища с безброй дупки и неравности и с които нашия непрекъснато се хвали.
  • 69 Бачо Киро

    7 0 Отговор

    До коментар #64 от "дрън":

    ХАХАХАХАХАХАХАХА ма как само си ги дрънкате и си вярвате ... Пробив направил ... евентуално отзад на гащите, че да го опъват без да се съблича ...
  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 Само питам

    3 10 Отговор

    До коментар #61 от "Ели":

    Руският лъжлив трол да говори за мозъчни гънки е все едно император Бокаса да стане веган. Всичи приказки за загубените транзит ни такси са вариации на лъжите на Путин, че сме загубили 400 милиона долара годишно от такси от спирането на Южен поток. А това, разбира се е лъжа и измама. Такси се плащат от обеми и след изплащането на многомилиардтият заем. Досега България е платила 200 милиона за несъществуващия Южен поток и познай в чии джобове са влезли парите.

    Коментиран от #77

  • 72 Питам

    2 3 Отговор
    Абе някой може ли да ми каже, защо другарят Румен Радев отказа да се срещне с Доналд Тръмп?

    Коментиран от #92, #95

  • 73 Гост

    4 0 Отговор
    Дано да са защитени националните интереси - строителство на АЕЦ, няколко алтернативи на доставка на газ и военна база за която не плащаме непосилни заплати на служещите чужди войници. Няма лошо да имаме силен брат зад гърба. Въпроса е каква е цената и ако тя е добра - евалата на Борисов. Ако не - това е национално предателство, което румънците показаха как трябва да се наказва с Чаушешко.

    Коментиран от #79

  • 74 Антислучинчев

    4 0 Отговор

    До коментар #70 от "дрън":

    Къвто Вожда, такива и слугите...

    Много богат речник и висш интелектуален потенциал, давай другарю Гербераст - идват Коледа и Нова Година.
    да понапълните хладилника и екскурзийка до Чили и Джакарта.
    Отличен шест по политикономия на...?
    е, няма значение, днеска ГЕРБ, утре БКП все сте си добре.
  • 75 Усмивката

    6 0 Отговор

    До коментар #58 от "Исгината":

    ,,Съединените американски щати и България очакват да бъде проведен стратегически диалог на високо равнище за по-нататъшно обсъждане на изпълнението на тези цели.”....С две по прости думи, Баце му е обещано още един мандат ,но....с едно условие.Разбира се че нищо не се е решило на тази среща.Бази на НАТО са чувствителна тема не само за българите.Баце никога не е говорил директно по този въпрос.Но си има и по дълбоко тълкуване.Властта.А тя има цена.Не изразено парична директно.Пари Баце има достатъчно.А как да ги опазе.Или не точно неговите .А на неговите покровители.И на тези които дължи успешната си кариера.А Баце никогаш няма да тръгне срещу тях.Особено на ,,ония” дето разпределят ,,порциите”. А Тръмп му е пределно ясно това обстоятелство.И затова привиква Баце.

    Коментиран от #96

  • 76 КОЙ

    8 0 Отговор
    Кои български интереси ? На КОЙ по точно ?
  • 77 пенчо

    3 8 Отговор

    До коментар #71 от "Само питам":

    Ами от дупката на Белене,досега рашките са задигнали 6 милирда .Затова Бочко обсъжда централата с Тръмп!
  • 78 Умно село

    9 0 Отговор
    Нашия се опита га го сграбчи кат дом. любимец, ама номера му не мина. Явно не го е оттренирал с Протокола.
    А тоя Донди е див и не става.
    Жалко, че 3 папи са го тупкали по главичката нашия.
    А това дали сме го защитили или не БГ интересът - Кой ни пита?
    Важно е да рапортуваме и да оправдаем разходката.
    Винаги стоим до най-силните, но като придворни шутове, нищо повече.
    Не ни бакарат за жълта слива, колкото и да не спират с хвалбите по наш адрес. Знаем, че е лицемерие.
  • 79 Антислугинчо

    3 1 Отговор

    До коментар #73 от "Гост":

    Не бяха румънците, а "Секурите" от тях беше разигран театърът - съгласувани с едни външни служби, ех, "ако изборите решаваха нещо, щяха да бъдат забранени" авторът на тази мисъл е Ема Голдман.

    а народът затрит Оруел 1984, докато не започне да мисли правилно.
    Затова Марков беше убит, започна да критикува Запада.
    А иначе хлорираните пилета от САЩ добре ще ни се отразят, забранени в ЕС.

    До ден днешен се водят дебати колко бяха убити от САЩ в Индонезия, според някои източници от населението - милиони, няма да го прочетете в медиите.
  • 80 Усмивката

    2 2 Отговор
    А защо никой не пише за руския координационен център в ,,Отманли.На 3 километра от Военноморска база ,,Атия.Резиденцията на Доган .С любезното съдействи при управлението на ГЕРБ
  • 81 смех

    2 9 Отговор
    Болшевиките били възмутени че Борисов бил в САЩ.А това че расссия ограбва България ежегодно що не го обсъждате? Българската атомна централа ,,Козлодуй” работи с руско ядрено гориво. Русия е единствения доставчик на природен газ за България. Руският нефтен мастодонт ,,Лукойл” притежава рафинерията в Бургас - най-голямото българско предприятие. За десет години от България към руски юридически лица под формата на отрицателно салдо са се оттекли над тридесет милиарда евро. ,,Енергетика, банки, недвижими имоти - Русия контролира пряко една четвърт от българската икономика.

    Коментиран от #82, #83

  • 82 Лекар

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "смех":

    Много , а ма много сте зле с здравето ! Идете незабавно на лекар. Всяко забавяне може да е фатално

    Коментиран от #84

  • 83 Непенсионер

    3 3 Отговор

    До коментар #81 от "смех":

    Кви Болшевишки и меншевишки ви гонят, да не сте на СТО години, сега сме 2019 г.

    Тук стогодишни пенции ли само коментират?

    Още малко ще кажеш, че си апостол Павел, цък, цък, виж си датата и годината в смарта, в 21 век сме,Чапай и Петка са ви в главите и ви гонят с копия и ятагани?
  • 84 смех

    2 1 Отговор

    До коментар #82 от "Лекар":

    Вие сте за лекар! Това е официален доклад!
  • 85 Прометей

    4 1 Отговор
    ...ПАТОЛОГИЧО -ЛЪЖЛИВАТА МУТРА, ОТНОВО СКОЧИ ДА ПРЕГРЪЩА- И ЦЕЛУВА.... ! ПРОСТА МАЙМУНА...!
  • 86 1111

    7 0 Отговор
    По дрехите посрещат, по ума изпращат. Посрещане не видяхме, а какво ли ще е изпращането......
  • 87 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 88 Тръмп

    1 5 Отговор
    България вече няма да бъде под руско комуноидно и енергийно Робство,факт!!!:):):)

    Коментиран от #94

  • 89 Момо

    3 0 Отговор
    Не вярвам на нищо лъжи лъжи лъ и
  • 90 пури

    1 3 Отговор

    До коментар #87 от "Кой68":

    Я кажи богатите ватници къде могат да пътуват без виза извън азиатските бездарожия?
  • 91 От отминалото бъдеще

    0 2 Отговор
    Края на ера ще настъпи през 26 юни 2023 година Сащ и Русия ще използват всичките си ядрени ресурси.На тези избори за президент Тръмп няма са бъде избран и ще обвини Путин в намеса в изборите с кибер атаки манипулация и три години по късно ще дойде ядрената зима.
  • 92 боцмана

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Питам":

    Нямат общ лаф , виж с Борисов си е чиста проба среща на изпечени лъжци.
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Мдаа

    6 2 Отговор

    До коментар #88 от "Тръмп":

    А защо трябва БГ да е под нечие робство, в случая САЩ?

    Така и в Индонезия избиха 3 милиона, докато стане демократична, 40% от учителите бяха убити, милиони изтезавани, затваряни и убивани.
    Ел Салвадор, Чили, Филипините, Хаити, Бразилия - военни, Гърция - военни.

    А какво да кажем за бащата и майката на експрезидента Обама, как тъгувал за щастливото си детство в богаташкия квартал на Джакарта, докато милиони бяха отвличани и убивани - там, по същото време.

    Вземи си я тази американска демокрация, заедно с робството и я подари на марсианците.
  • 95 Отговарям

    3 1 Отговор

    До коментар #72 от "Питам":

    Защото е достатъчно умен, за да знае че от една такава среща няма да излезе нищо добро за Бг. Както се видя вече, щеше да има само натиск и искания от кравария. Ти помниш ли някога (като се изключи отровната царевица от ФАЩ) краварите да са допринесли с нещо за доброто или да са дали нещо на Бг? Аз - не!

    Коментиран от #100

  • 96 Истината

    6 2 Отговор

    До коментар #75 от "Усмивката":

    Нов мавдат за Баце няма да има. Най-вероятно ще играе за президент и ще спечели. Ще се оттегли като баща на нацията, ще говори блоги приказки, ще приласкава нещастните и ще сипе люти закани срещу изедниците. С една дума ще прави това, което може най-добре. А американците със сигурност са му обещали да го пазят от компроматите, с които руснаците го държат за топките. Баце до момента успешно се справя като се държи като Бай Тошо и Цар Борис едновременно. Не може да му се отрече, че има качества да се харесва на българският народ. Все пак го избираме от 2009 година насам. Всеки народ си заслужава управниците. Но и като се замисли човек няма свястна негова алтернатива.

    Коментиран от #106, #114

  • 97 Бобо

    1 0 Отговор
    Защити максимално интересите на БГто. До колкото е възможно... Не беше много възможно. Ма добрата новина е че защити моите интереси на 100%
  • 98 Редактирано*

    1 0 Отговор
    Свойте*
  • 99 Ми как какво бе Милене

    1 2 Отговор

    До коментар #5 от "Милен":

    От тая държава нищо не става поне да се даде възможност на хората да емигрират в страната на неограничени те възможности. Аз не харесвам политиката им но иначе харесвам самата им държава и колтура и тревата в Калифорния също.
  • 100 загадка

    3 1 Отговор

    До коментар #95 от "Отговарям":

    А навремето когато Първанов посещаваше кремъл през месец, какво добро се случи с БГ,освен заробване?
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 смях в залата

    2 3 Отговор
    ,,Великата Тиква" от племето ,,Българи " на инструкции при ,,големия бял баща в Вашингтон относно ,,резервата България "

    Коментиран от #112

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Чичо Сам

    4 2 Отговор
    Колко от вас искат да живеят и работят в русия? Хахахаха

    Коментиран от #109

  • 105 Р. Овч.

    3 0 Отговор
    Искам и аз в Америка🤤
  • 106 Усмивката

    2 0 Отговор

    До коментар #96 от "Истината":

    Нов мандат по голяма вероятност е да има.Като президент нема да има пряко участие е капитулацията на България.И нейната икономика главно.Никой от т.н. велики сили не хвърля боб за нашета икономика.Да не се заблуждаваме.Баце е удобен за всеки му .И за вътрешни и за външни

    Коментиран от #107, #116

  • 107 След като завладеят Бг

    2 1 Отговор

    До коментар #106 от "Усмивката":

    Дано все пак са снизходителни и я направят сравнително богат щат и да легализират марихуаната. Единственото хубаво е че ще махнат грозни те бг номера на колите и ще сложат американски което е супер.
  • 108 В момента положението също не е добро

    2 0 Отговор
    БГто е зависима от Германия и от скапаните боклуци които произвеждат за колите става дума.
  • 109 Абе и там не е лошо

    2 0 Отговор

    До коментар #104 от "Чичо Сам":

    Но само че ако си олигарх
  • 110 Сърп и чук

    5 0 Отговор
    №1 е казал точно и няма да го повтарям! Това изказване е обидно за САЩ - нашите стратегически партньори! Срещу тях ли ще се защитаваме!!!? Обратното - казва се, че всички техни намерения спрямо нас и тук посрещаме с отворени обятия и неземна преданост!
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Прометей

    0 1 Отговор

    До коментар #102 от "смях в залата":

    (смях в залата ) ..... , Въ, вуйчо -булин... , КОЙ ТИ КАЗА ЧЕ, МУТРАТА -БОКО Е БЪЛГАРИН.....! ?? - ТИ ЧУВАЛ ЛИ СИ - БЪЛГАРСКО ИМЕ+ ФАМИЛИЯ (БАХУР БАХАР ) ??? ЧУФУТ- Е МУТРАТА ...! ПИТАЙ -ЧИЧО СИ ''ГУГЪЛ'' - ....!
  • 113 Казуар

    3 0 Отговор

    До коментар #36 от "негър от алабама":

    А крепостните селяни в Русия какви са били, свободни хора или роби.
  • 114 Усмивката

    2 1 Отговор

    До коментар #96 от "Истината":

    Като гледам Баце , не знам защо се сещам за края на Второто българско царство....,С цел да затвърди позицията си на престола, Иван Асен III омъжва сестра си Кера-Мария за благородника Георги Тертер (по-късно цар Георги I Тертер), но не успява да се сдобие с повсеместно одобрение. Ивайло отново се появява пред крепостните стени на Търновград и разбива византийските защитници на Иван Асен III. Царят и Ирина Палеологина тайно напускат столицата, вземайки със себе си търновското царско златното съкровище, включително и орнаменти на победени в сражение византийски императори. Достигайки до Несебър, двамата отплават за Константинопол с кораб, където разяреният Михаил VIII първоначално отказва да ги приеме заради страхливата им постъпка.....Бишвият цар умира в имението си на р. Скамандър в Мала Азия, близо до руините на древната Троя, дадено като апанаж на баща му Мицо Асен. Счита се, че търновското златно съкровище, което се е съхранявало в родовото имение е попаднало в ръцете на наемника Роже дьо Флор, който се жени за дъщерята на Иван Асен III-Мария Асенина, след което следите му са загубени.[1]

    Коментиран от #117

  • 115 Публикувано от Бойко Борисов

    2 3 Отговор
    Тръмп ще премахне визите за българи.......ама друг път
  • 116 Истината

    3 0 Отговор

    До коментар #106 от "Усмивката":

    Баце е амортизиран и изморен. Нов мандат няма да има, сега за него идея фикс е да изкара поне един мандат до край. Ще се приюти в президентството и ще се прави на баща на нацията. Той това много добре го умее а народа кълве на подобни персонажи.
  • 117 Истината

    1 1 Отговор

    До коментар #114 от "Усмивката":

    За много приближени до герб наистина ще дойде края на безкрайното обогатяване, но е пресилено да твърдиш, че ще бъде край на България. Ще се оттеглят и ще си ядат награбеното. Халал да им е само да не правят проблеми!

    Коментиран от #119

  • 118 Чук и Гек

    1 1 Отговор
    Дружбата ни със САЩ е така жизнено необходима, както са необходими Бойко Борисов и турските сериали за средностатистическия български Ганчо! Ганчо Ганчев - Ганчестия! Син на Ганчо и внук на Ганю!
  • 119 Усмивката

    0 1 Отговор

    До коментар #117 от "Истината":

    Не това е предзнаменование .Както откраднатото търновско съкровище и реликвите от българските победи над основният враг Византия.Предадеш ли веднъж символите на една държава ти погубваш духът и.Това считам че се случва и сега.Българите са лишени от минало.И тази политика бива следвана през всичките тия 70 години ,без огледно от комунисти и неокомунисти в лицето на демократи и хербери и патриоти.Къде се чува истината.Освен за дедото на Борисов.Схващаш ли...

    Коментиран от #120, #126

  • 120 Истината

    1 1 Отговор

    До коментар #119 от "Усмивката":

    Баце е много малък за да може да предаде България. И е дошло времето да осъзнаем, че не сме толкова малки и нашият глас има тежест при взимането на европейските решения. Расте младо поколение, което ще изведе България много напред. Не всичко е чалга и простотия.

    Коментиран от #121, #122

  • 121 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Истината":

    Без минало(истината) нема бъдеще.Младото поколение на което възлагаш надеждите са възпитаници на настоящето.Те считат че това е България.Една държва не се създава от днес за утре.Бай Тошо се опита да ни пренаучи че България е на 45 годишна възраст.И види се полученото.Борисов сега прави същите опити да ни ,,превъзпита ” че България е на 10 години.Но и двамата са плод на себелюбие ,егоцентризъм и безбожен атеизъм.Младите или имат липси или разполагат с изкривена представа за справедливост и главно, човещина

    Коментиран от #123

  • 122 Усмивката

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Истината":

    Баце е от владетелите с мимолетен популизъм.Борисов не разполага и не цели обогатяване както се тиражира от опонентите муТия са по опасни щото с лека ръка раздават и подаряват .Целта му в житейски и управленски план е власта и суетното упорство да се натрапи в историята.Друго не го интересуа .Най малко пък геополитика
  • 123 Истината

    2 1 Отговор

    До коментар #121 от "Усмивката":

    Младите са по-добри от нас, след десетина години ще се види това. Дотогава разни измислени и изхабени герои като Баце е настоящите вождове ще си отидат. Младите ходят по света и виждат, че добрите неща, които има там можеха отдавна да бъдат реалност и у нас. Но разни доморасли балкански тарикати не позволяват. И младите ще сложат край на това.

    Коментиран от #124

  • 124 Усмивката

    3 0 Отговор

    До коментар #123 от "Истината":

    Види се....Отговори ми колко кандидати бяха допуснат до гл. Прокурао на държавата ни....Един...Що??? Нима нема млади ,изучени и по добри??, Ами в за шев на КПКОМПИ? ..Пак един....Схващаш ли в обозримо бъдеще каво ще е.Пак същото
  • 125 Грую

    2 1 Отговор
    Газов хъб за скъп втечнен американски газ вместо Южен поток за евтин руски газ ! Той и Иван Костов навремето така защити интересите на България , като даде за реновиране ТЕЦ Марица Изток 1 и 3 и държавни гаранции за изкупуване на тока. Дано и сега да няма дадени гаранции за изкупуване на американския газ защитавайки националния интерес!
  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 Да вметна!

    3 0 Отговор
    Наш посланик в САЩ любезно обясни че падането на визите не зависи от президента!Има закон за 10%отказ на визи!Ние сме над 10%! Сори!В Америка законите се спазват!
  • 128 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 129 Бай Шиле

    2 0 Отговор
    До някъде му съчувствам на Боко.На Бай Тошо също не му е било лесно с Брежнев.Само че това с игрищтата за голф ми идва в повече.
  • 130 Бай Шиле

    3 0 Отговор
    Това с визите е като от стария филм : татко каза,че ще ми купи
    и колело,ама друг път.
  • 131 Нено Сенегалеца

    2 0 Отговор
    Защитил бил интересите на БГ?! Боко, искаш да кажеш, че САЩ са застрашило нашите интереси ли бе чифутино? Че нали ни бяха приятели, бе? Щото аз не съм чувал нещо да се защитава, без да има заплаха.
    Боко, толку си прост ( и тия около теб), че не знаете какво говорите.
    Знам как си се огъзил на американците, докато си ни защитавал интересите. Всички те знаем каква мъжка простАТутка си ми!
  • 132 Цецо Цветанов

    1 0 Отговор
    Смешно
  • 133 емо73канар

    2 0 Отговор
    Филията с МАС вярва ли си ??? Виниту, пусни си и изгледай посрещането ти и реакцията на кравара , като посегна да го целуваш.
    Бойко Методиев Борисов, Е СРАМ ЗА ЦЕЛИЯТ НАРОД.
  • 134 Комунист

    1 0 Отговор
    Максимално закопахте държавата за последните 10 години че вече не сме със 100 години назат а и 100 години в страни от всички европейски страни
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове