13 Декември, 2019 15:44 1 511 25

Нинова: Колкото по-силно ни атакуват, толкова повече вярвам че сме на прав път

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • полски тръмбеш

Председателят на БСП посети Полски Тръмбеш

Нинова: Колкото по-силно ни атакуват, толкова повече вярвам че сме на прав път - 1
Снимка: БСП

По покана на партийната организация в Полски Тръмбеш, председателят на БСП Корнелия Нинова участва в отбелязването на 100-годишнината от основаването на организацията. Тя поздрави членовете на БСП с успеха на местните избори и им пожела здраве и сили да продължават все така.

“Вие сте една от най-силните ни организации. А избраният за пети мандат Георги Чакъров - емблематичен кмет за БСП. Хората ви вярват, защото работите за тяхното добруване“, заяви Нинова.

“Нека почитаме всички преди нас, които са дали сили, енергия, а някои и живота си за каузата”, каза още тя. По думите ѝ тези 100 години партията е имала и успехи, и трудни моменти. Била е изправяна пред изпитания. Според Нинова това, което я е поставяло винаги на верния път, е мъдростта и честността на членовете и симпатизантите.

“Така е и днес, когато постоянно сме атакувани от провокации и стоим пред предизвикателства. Знайте, че вие сте силата на партията. Вие и никой друг може да чертае бъдещето й”, подчерта лидерът на левицата. Тя продължи, че през последния месец БСП е обвинявана в най-грозното нещо в политиката - задкулисни договорки с ГЕРБ.

“Всичките ни усилия в последните три години да посочим пагубното управление на Борисов и да дадем алтернатива се пренебрегват с лъжи и манипулации. Били сме се договорили с Борисов за субсидията. Защо ни били подкрепили? Ами питайте ги тях защо са си променили позицията, защо питате нас? Нашата е ясна и официална от самото начало: един лев държавна субсидия и финансиране от бизнеса означава икономически интереси да диктуват политиката”, обясни Нинова.

Тя припомни, че от левицата са се обърнали към европейските институции и са получили подкрепа. “Внесохме официално предложение и толкоз. Постоянно се внушава, че партията е разцепена. Нека първо да видим кой е партията. Аз не съм, Националния съвет не е, вие сте партията. Вие разцепени ли сте?”, попита Нинова и получи отговор от присъстващите “не”.

“Спорим в Националния съвет. За какво? Да сте чули да спорим за плоския данък или за преизчисляване на пенсиите - не. Спорим кой да води бащина дружина. Е и краят на този спор се вижда. Вие ще го решите съвсем скоро. Всеки от вас ще гласува за избор на председател и който и да е, той ще води партията. Колкото по-силни стават атаките към нас, толкова повече вярвам, че сме на прав път. Важно е да не губите вяра и да бъдете смели”, каза още председателят на БСП.

Нинова се срещна и с кметове на населени места и общински съветници от левицата, с които обсъдиха подготовката за зимния сезон и проблемите в малките населени места. Най-младият сред тях бе новоизбраният кмет на с. Павел - 25-годишната Ирена Трендафилова.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    4 4 Отговор
    Явно алтер егото на мутрата дудне!
  • 2 Behemoth

    4 7 Отговор
    Браво Како само тъй...ей гу жената се качила на коня и при хората (сигурно и кумис им е занесла и пъстърма )а не като ОНЯ у жипа на горскуту да гази наред...
  • 3 гост

    12 6 Отговор
    Той и другаря ти Путкин такива ги бръщолевеше е колкото повече санкции им налагали толкова повече рублата укрепвала ама вече долара стигна 100 рубли ...
  • 4 антрашпиц

    9 2 Отговор
    И Станишев много го обичаше тоз Полски Тръмбеш. Нещо специално трябва да е това.

    Коментиран от #19

  • 5 Край

    10 4 Отговор
    Кой атакува госпожата, Кой??? Никой. То ти се ще да те атакуват ама си толкова незначителна че не те виждат. Един дедо Гергов те атакува ама е мек като локум.
  • 6 ПЕНКО

    4 3 Отговор
    ПО ПРИМЕРА НА ПАТРОНА НИ Т.Ж. - ЩЕ НАПРАВИМ ОТ ПОЛСКИ ТРЪМБЕЖ - ГРАДСКИ !!!!!!!!!!!
  • 7 ФАКТ

    10 4 Отговор
    Вари ги,печи ги ,на гайда миришат !!!Що е то ?- -БСП !!!!
  • 8 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    4 3 Отговор
    всичко е борба за кокала вас политиците олигарсите банкерите зьрнарите застрахователите само знаете да дерете народа хич не ви пука за хората НИНОВА ВИЕ бяхте ОТ СДС после БСП СТАНИШЕВ ве уволни СЕГА ВИЕ ЯХНАЛИ БСП ГЕРБ СА СЬЩИ ГЕРБ ЗАКОПАВАТ НАРОДА всичко трьгна отСДС иИВАН КОСТОВ който сьсипа цялата икономика на БЬЛГАРИЯ много хора останаха на улицата А помните ли ПИЦАТА ПОСТНА наСИМЕОН ДЯНКОВ сит на гладен не вярва всичко е МАФИЯ
  • 9 Centurion

    3 5 Отговор
    Това е така,на прав път ст за сега,проблем е,че ако дойдете на власт,ще обърнете плочата.От вас Герб наследиха схемите,въпреки ,че двата периода не могат да се сръвняват заради количествените разлики в Европейското финансиране!!!Герб са Крадци,председателят им Нагъл арогантен Простак!!!
    Ще ги носят в гробищата!!!
  • 10 АНЕНЕРБЕ

    7 5 Отговор
    Освен мутри , ни управляват и МУТРЕСИ като тази приватизаторка на ТЕХНОИМПЕКС - 98 !!!

    ТЕХНОИМПЕКС -98 съществува и сега и негови собственици са:
    "ХОЛДИНГ НОВ ВЕК" АД (свързан с 23 фирми)
    БОГДАН ВАСИЛЕВ УГЪРЧИНСКИ (свързан с 14 фирми)
    МИХАИЛ СТЕЛИЯНОВ МИХАЙЛОВ (свързан с 4 фирми)

    В "ХОЛДИНГ НОВ ВЕК" АД участват фирми които са изцяло на ХИМИМПОРТ ГРУП включващ в състава си и ЦКБ и разбира се небезизвестната варненска групировка ТИМ !!!

    Г-жа ТИМАДЖИЙКАТА предполагам че е наясно кой и как през 1996 година предизвика с престъпника МАРК РИЧ зърнената криза и събори социалистическото правителство на ЖАН ВИДЕНОВ.

    МАРК РИЧ вече не е между живите , но неговата позиция е заета от проверени "другари" като БОГДАН УГЪРЧИНСКИ.

    ЦИНИЧНО Е ТАЗИ ПРЕДСТАВИТЕЛКА НА ОЛИГАРХИЯТА ДА ГОВОРИ ЗА ЛЕВИ ИДЕИ И ПОМОЩ НА НАЙ БЕДНИТЕ И ОНЕПРАВДАНИТЕ.

    ВЪЛЦИ ОБЛЕЧЕНИ В ОВЧИ КОЖИ СА "ДРУГАРИТЕ" ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА БСП!!
    Казвам го с най искрено уважение към честните комунисти дали живота и здравето си за да я има България на българите, а не на шепа деградирали техни "ДРУГАРИ"
  • 11 Давид

    7 2 Отговор
    Ние обикновенните членове искаме половината от стандарта на Добрев . Какво ще ми говорите за демокрация или просперитет . Искаме европейски стабилитет . Къщи , сметки , подаръци и прочие . Мръсни хиени .
  • 12 Цецо Цветанов

    6 2 Отговор
    Дааа. Защото си единствена опозиция на Бойко. Но дали е така?

    Коментиран от #13

  • 13 АНЕНЕРБЕ

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "Цецо Цветанов":

    Отвори търговския регистър и виж чия собственост е ТЕХНОИМПЕКС - 98, която бе приватизирана от г-жа Нинова!!

    В "ХОЛДИНГ НОВ ВЕК" АД участват само фирми на ХИМИМПОРТ, И РАЗБИРА СЕ НА ДРУГАРИТЕ ОТ ТИМ И ЦКБ.

    ОСВЕН МУТРИ ИМАМЕ И ТИМАДЖИЙСКИ МУТРЕСИ КАТО ТАЗИ НАГЛА КРУШОВСКА БИВОЛИЦА ПРИВАТИЗИРАЛА И ПАРТИЯТА НА НАЙ БЕДНИТЕ И ЛИШИЛА ГИ ОТ ПРЕДСТАВИТЕЛНОСТ В ПАРЛАМЕНТА.

    ВИЖ АДРЕСА НА ХИМИМПОРТ И ТЕХНОИМПЕКС.
    Той е един и същ гр. София, р-н Средец, ул."Стефан Караджа", 2 !!

    Време е да бъде разкарано цялото олигархично ръководство на тази ПАРТИЯ НА НАЙ БЕДНИТЕ В БЪЛГАРИЯ !!!
  • 14 месара

    4 1 Отговор
    ...... , и колкото повече избори губим, толкова повече вярвам че сме ги спечелили !

    импексова, не ставаш!!!
  • 15 НИНОВА:

    5 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Нека първо да видим кой е партията. Аз не съм, Националния съвет не е, вие сте партията. Вие разцепени ли сте?”

    РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ВИЕ НЕ СТА ПАРТИЯТА НА БЕДНИТЕ И ХОРАТА ОТ ПОЛСКИ ТРЪМБЕЖ НЕ МОГАТ ДА ИМАТ НИЩО ОБЩО С ВАС ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ!!
    Каква наглост се иска да застанеш пред тези БЕДНИ хора И ПО ТОЗИ МЕНТОРСКИ НАЧИН ДА ГИ ПРОВОКИРАШ!!
    ВИЖТЕ СИ ФИРМИТЕ И ХОЛДИНГИТЕ КОИТО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ !!
    Вие защитавате техните интереси , а не тези бедни хорица.
  • 16 Све

    4 1 Отговор
    ДОКАТО ИМА ОЛИГАРСИ В БСП, НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ РАЗБЕРЕ ЧИИ ИНТЕРЕСИ БРАНИТЕ
  • 17 Българин

    3 0 Отговор
    Някой атакува Нинова и иска дая разцепи...Ми дай му...На години си,може да ти хареса...Що се дърпаш,сякаш ще имаш много възможности....
  • 18 Искам

    0 0 Отговор
    Да правя тройка с Корнелия и Манолова.
  • 19 Полктранбежец

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "антрашпиц":

    Нашата пар организация еядрото на бсп по силни сме отдругите пар организации не можем да се разцепим понеже с сам
  • 20 чичо

    1 0 Отговор
    По таз логика на Борисов пътя е от прав по-прав.Атаки към него,колкото искаш и още толкова.
  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Гост

    0 0 Отговор
    Някой атакува силно лейбаристката Кури отзад. Но тя вярва че е на прав път. Въпросът е колко може да издържи. От ДПС препоръчват да сменя по-често позата.
  • 23 льзюь

    0 0 Отговор
    Атакуват ви, защото сте слаби и не сте единни.
    Силния никой не го атакува.
    БСП отекоха у канала.
    България няма опозиция.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 винету

    0 0 Отговор
    ПЛЕНУМИ НА ИСТИНАТА, ТОВА ПРАВЕТЕ, ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове