Last news in Fakti

14 Декември, 2019 08:00 1 996 22

''Червен'' депутат: БСП трябваше да има своя кандидатура за шеф на КПКОНПИ

  • бсп-
  • красимир янков-
  • кпконпи

Такова е мнението на народният представител от БСП Красимир Янков

''Червен'' депутат: БСП трябваше да има своя кандидатура за шеф на КПКОНПИ - 1
Снимка: БГНЕС

''Аз имам позиция. За мен е неприемливо БСП да няма кандидатура. Поставял съм въпроса, но ръководството обяви, че не трябва да имаме кандидатура. На първия избор имахме кандидат - Николай Николов, който сега е в ЦИК. Самата позиция да не се издига кандидат, не звучи сериозно. Ако действително се искаше борба с корупцията, трябваше опозицията да издигне кандидат, който управляващите да приемат'', това заяви пред Сашо Диков народният представител от БСП Красимир Янков по повод гласуването и последвалото от него избиране на Сотир Цацаров за шеф на КПКОНПИ. Разговорът им бе излъчен в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

Самият Янков не е гласувал.

''Каза се, че който иска - да гласува ''за''. В парламента може да има и такава позиция - да не се гласува. Моята позиция е това. БСП трябваше да има кандидат, да настоява. Самият отказ от издигането на кандидатура, води до моята позиция'', допълни Янков.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Заблуден

    18 2 Отговор
    Този още си мисли, че са опозиция. Истинска опозиция в БГ никога не е имало, а от там и истинска демокрация.

    Коментиран от #10

  • 2 Табаков

    13 1 Отговор
    ''Червен'' депутат: БСП трябваше да има своя кандидатура за шеф на КПКОНПИ." Трябваше. Но,няма такъв. Нямаше кандидат и за главен прокурор. БКП/БСП спи по основни въпроси,а после мрънка и се жалва. Когато катинарът щракне. Затова губи избори вече 10 лета. Вътревнея големите вълци не дават кокали на по-малките вълчета,чува се вой и положението няма да се оправи,докато не навлязат в партията млади,възпитани и образовани люде.

    Коментиран от #4

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 2 Отговор
    нито опозиция имаме нито демокрация имаме МАФИЯ ОЛИГАРХИЯ свалихтеЖИВКОВ направихте си СДС ХАРАКИРИ СИ НАПРАВИХТЕЕ ИЗГАВРИХТЕ СЕ С НАРОДА ИВАН КОСТОВ ПРИВАТИЗИРА СТРАНАТА ни за 1 лев при вас всичко е борба за кокала интереса клати феса
  • 4 Истина

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Табаков":

    Губи ги преднамерено, по сценариии.
    Само разиграват театър наречен "опозиция". Курнелия е една от най-приближените на "видният демократ" преподавател по напреднал спциализъм Иван Костов. Тя и тия милионери дето са в БСП са толкова социакисти колкото аз съм Махат Ма Ганди.
    Всички от "наще партии" първо минават за инструктаж през Козяк 16, обикновенно след полунощ, за да не ги видят хората колко са "наши".
    Както знаеш няма да позвулят на някой ИСТНСКИ БЪЛГАРИН да влезе в политиката и да ги помете тия "наши политици"
    На първо място САЩ няма да го позвулят това. Иначе ще загубят милиарди, ще спре смученете от България.
    Знаеш, че в името на интересите си американците убиват най-безогледно по целият свят. А тука те печелят милиарди от природни богатства, стратегически суровини, вец, аец, и още много лешоядна дейност.
    Опитват се по всякакъв начин да изсмукват природните богатства на страни с наложена"демокрация" от тях.
    А будните, знаеш какво става с тях.
  • 5 Шляхтиц

    5 1 Отговор
    Задължително и БСП и други партии трябва да предложат кандидати. Състезание ТРЯБВА да има. В противен случай възникват СЪМНЕНИЯ и ПРЕЗИДЕНТЪТ не подписва указ за назначение.

    Коментиран от #12

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ачо

    3 2 Отговор
    Така в Коле, сега Цацарокът ще пази само на Боко мафията, на вас ще ви е по-трудно да крадете.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 от помиари пазачи не става

    4 2 Отговор
    Абе Янков , много хора които дават гласовете си по избори , подкрепят ни , не са мотивирани от ваши идеи , не са симпатизанти на идеите и на поведението ни , убедени са , имат собствено виждане и убеждение , че Борисов не му е мястото на този пост , че партията му е сборище от некадърници и нещо по-лошо т.е. мотивирани в действията си са от самият Борисов и каква я насрахте сега ? Искате ръчичката Борисова да ви подхвърля трошички ли , да целувате тази ръчичка срещу подаяния ли , да сте никои около трапезата му ? Дори много от членовете на вашата партия няма да приемат поведението ви на крепители на Конструкцията му. Омазахте се , до гушата се омазахте.
  • 10 СТИГА ЦИРКОВЕСт75

    7 2 Отговор

    До коментар #1 от "Заблуден":

    БСП е фалшива опозиция ! Отдавна не вярваме на Импексова и Контрабандиста !
  • 11 Истината

    4 2 Отговор
    БСП + ГЕРБ + ДПС = Д С
  • 12 Истина

    6 1 Отговор

    До коментар #5 от "Шляхтиц":

    Това твоето си е жива УТОПИЯ. Няма партии, има марионетки.
    Само Дънди Прешъс е с официялна печалба, по документи 8 тона, колко мислиш е реалната печалба злато на година.
    Тя има концесия за скъпоценни метали, но декларира САМО златото.
    Да но на наща територия златото е чак на 26 място по цена за грам. Ами останалите 25 скъпоценни метали които тя въобще не декларира. Имаш ли си на представа, че най-скъпият метал на планетата само тук, и единствено тук се намира в големи жили- осмии, рудии, родии, скандии, терии, калифорнии и още 20 . Една тройна унция от 2 от тах е 350 000 долара, терии, калифорнии те са милиони на унция.
    А и всичката земя която изкопаят се изнася с кораби за завода им в Руанда. И това е само 1 концесионер (американо-канадско) дружество.
    И канадското правителство най-накрая си призна, че благодарение на Българските скъпоценни метали плаща по 3600 канадски долара на всеки канадски гражданин, без значение дали работи или не. На цяяяла Канада. А изнасяли на печалба "само" 8 тона злато.
    Ами останалите 6 концеаионера.
    ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА ДОПУСНАТ ПРОСПЕРИРАЩА БЪЛГАРИЯ.
    Могат да си позволят да плащат на "умни и красиви" по хиляди на 1 "умен и красив".
    Никъде по света американците не позволяват на поробените"демократично" от тях народи да надигнат глава. Убиват и измъчват наред.

    Коментиран от #20

  • 13 ИСТИНА ЗЛА

    4 1 Отговор
    БСП и ГЕРБ са мафиотски организации обречени на ЗАБРАВА и ОМРАЗА !!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Истина

    4 1 Отговор
    Истината за златото на България и контролираната бедност!
    Публикувано на 12.09.2018 в България


    Ето ви скъпи приятели една сериозна тема за размисъл! Това са “вечните” концесии ! Това са омразните концесии, който имат за цел десетилетия да ограбват всички нас и нашите подземни богатства, който ни принадлежат! Замислете се бе хора разгневете се ! ….. Споделяйте да стигне до повече хора! Борислав Иванов Братоев

    ПО ТЕМАТА:

    ⚠ ВНИМАНИЕ ⚠
    Не става въпрос само за злато! Германий е рядък елемент и много скъп! – 1 920 000 $ за тон! „Дънди прешъс металс“ са добили (!) само от мина „Челопеч“ за 2011 г. и 2012 г. (!) 146,8 тона германий! (!) това количество е почти равно на добива на германий за (!) целият свят, който е към 85 тона за една година! А „Дънди прешъс металс“ цялото това количество добива (!) само в мина „Челопеч“ без да платят (!) нито стотинка. Това се крие зад неизгодната концесия за добив на злато! Освен безумно ниската цена на концесията за злато и неплатения германий там се добиват и още (!) 18 скъпи елемента!

    https://bultimes.com/%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b7%d0%b0-%d0%b7%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%82/
  • 17 3449

    7 1 Отговор
    Трябваше, но нали всичко е театър за пред хората. В България няма опозиция. Големите партии са до 1 пребоядисани комунисти и само вдигат шум по медиите, да изглежда че се карат.
  • 18 Ели

    5 1 Отговор
    Половината ви група трябва да бъде премахната - имате поименно "предателите". след подобно олигархично гласуване си изчистете "авгиевите обори".
    всичкото милионер - страхуващо се от разследване да отива в редиците на ново политическо "ляво" лидер Гергов - например: Кизил Алтън Алъш Вериш (Далавер-итл.) БКП - в превод червена златна далавера.

    Дори "Мунчо" няма да ви повярва, толкова сте леви и социални, че хората не могат да ви преброят милиардите в офшорки.
  • 19 АНЕНЕРБЕ

    7 0 Отговор
    КРАСИ,
    Другарчетата ти от ръководството на БСП са едно голямо ТУМОРНО ОБРАЗОВАНИЕ, което такива като КОБА лекуваха успешно с изчистването им до корен.
  • 20 Шляхтиц

    5 1 Отговор

    До коментар #12 от "Истина":

    Напълно съм съгласен с. ВАС. Моето е мнение е, че след промените България беше разпродадена за ЖЪЛТИ СТОТИНКИ. Да затвориш атомни реактори с 30 години остатъчен ресурс, да превърнеш Народна Република България в бананова република и циганско гето си е ИСТОРИЧЕСКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ. Нямам повече думи и мисъл.........
  • 21 никой

    2 1 Отговор
    БСП ходи в НС само да получава заплати и партийни субсидии.
    БСП не е опозиция.
    Който член на БСП симпатизира на ГЕРБ, Патриотите, Воля или др. партия, да напуска от БСП и да се влива другаде. Насила ли са станали членове на БСП, насила ли ги държат в БСП?
  • 22 Горо

    0 1 Отговор
    Корнелия Нинова би трябвало да разбере, че в очите на общественото мнение играта на реформи в БСП е вече приключила. Борисов с радост се съгласи субсидията от 1 лев да стане 8 лева, защото знаеше отлично, че това ще доведе до рязък спад в доверието към тази мимикрираща партия - ту наляво, ту надясно, ту към центъра. Освен позорното гласуване за Цацаров, тъй наречените "социалисти" гласуваха и "за" кандидатурата на компрометирания "патриот" Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание. Така че дори и да е имало гласове в плюс за тази партия, сега ще има голям отлив и естествено Нинова няма да може да се порадва на увеличението, защото приходите ще намалеят чувствително. Създава се усещането, че в тази партия всеки може да си прави каквото иска, защото било "по-демократично", но това естествено е параван на оправданието.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове