21 Януари, 2020 10:35 58 879 94

"Домусчиев, Пеевски и Борисов работят в синхрон срещу Божков"

  • васил божков-
  • национална лотария-
  • делян пеевски-
  • владислав горанов-
  • кирил домусчиев-
  • валери симеонов

Собственикът на "Левски" може да финансира падане на правителството

"Домусчиев, Пеевски и Борисов работят в синхрон срещу Божков" - 1
Снимка: БГНЕС

Илиян Василев, бивш посланик на България в Русия, коментира една от актуалните теми в страната ни напоследък - случващото се с Националната лотария. Припомняме - срещу бизнеса на Васил Божков първо започна атака от Цветомир Найденов, един от собствениците на компанията за онлайн залози и казино игри efbet. Обвинението беше за неплатени данъци в размер на 250 милиона лева. Те са проспани през последните пет години от Държавната комисия по хазарта, а сега изведнъж се мобилизираха както редица медии, така и финансовият министър Владислав Горанов, а бившият вицепремиер Валери Симеонов дори готви закон с който се национализира лотарията. Това от своя страна ще рефлектира върху футболния "Левски", чийто собственик е Васил Божков и феновете на тима искат среща с премиера Бойко Борисов. Ето как обяснява случващото се Илиян Василев, който следи експертно процесите в държавата:

"Вън от съмнение е, че Васил Божков този път е в трудно положение. Схемата е позната до болка. Бизнесът му зависи от държавата и милиардите му са функция на нейното благожелание. Както е милиардер, така и утре може да се окаже милионер. Беше ясно, че хората от "Ефбет" са получили "кураж" отвън за да се опълчат срещу него. Елементарно е да се досетим - след толкова години "мълчание" и подчинение, изведнъж революционери.

Няма съмнение, че тандемът Домусчиев - Пеевски работят в синхрон и този път са включили и прокуратурата, и Борисов. Шансовете на Божков не са големи, още повече, че е закъснял в медийната си контракампания и изобщо с контрамерките. Много години в безгрижие са отслабили рефлексите му.

Ходът му със срещата с фенклуба на Левски е слаб. Издава слабост, оплаква се, че Борисов не му вдигал, с която ясно показва, че е в молеща, неизгодна позиция. Феновете логично, преди да тръгнат с лошо, да опитат с добро. Защото Борисов никога няма да остави "Левски" без финансиране. Нали той сам натика Божков да финансира "сините".

Схемата с "национализацията", обаче, не е толкова лесна за реализиране. Божков може да ги съди и у нас, и в чужбина. Може и да финансира падането на Борисов от власт, особено сега, когато с нещата са "на кантар". Затова очаквайте по-груби действия от Прокуратурата, за да "омекне" Божков и да не "пърха" много.

Всичко е игра на нерви. Не и никак сигурно дали изобщо проектозакона на Симеонов ще бъде приет, или ако бъде приет колко дълго ще действа. Този свободен кешов поток е "сол от солта" на модела на това управление. Парите са необходими на всеки управляващ - и да управлява чрез тях и да се облагодетелства от тях.

Божков има доста ходове, но времето за повечето от тях мина. Пък и малцина са онези, които ще проявят симпатия към него. Това им е проблемът на повечето олигарси - мислят си, че доброто време е вечно и че веднъж станали богати, винаги ще бъдат богати.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 129 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Maf1ata BG

    100 11 Отговор
    Това са тримата големи! :)

    Коментиран от #90

  • 2 Боли ме главата на хуя

    56 9 Отговор
    Стефан Златов помака Пловдив

    Коментиран от #6

  • 3 Туй на сниката

    126 10 Отговор
    Педалско сборище

    Коментиран от #93

  • 4 Maf1ata BG

    314 33 Отговор
    ГЕРБ са овладели всички институции с изключение на Президентството. Най-важното им завоевание е абсолютният контрол върху всички влиятелни медии! Манипулират общественото мнение, като мек пластелин. Сайта "Блиц" е ярък пример за това, представят най-големите гафове на ГЕРБ като триумфи! Вижте само заглавието на тази статия! Каква програма е изпълнил ГЕРБ? Най-вероятно за смъкване по 5 кожи от гърба на бедните българи. Ще печелят избори и вотове, без проблеми! Това е ГРОБ!

    Коментиран от #7

  • 5 UK Citizen

    168 12 Отговор
    САМО БОКЛУЦИ
  • 6 Психолога

    70 15 Отговор

    До коментар #2 от "Боли ме главата на хуя":

    Лекувай се бе човек!!!!!!!!
  • 7 Няма как!

    59 7 Отговор

    До коментар #4 от "Maf1ata BG":

    Ако владеят всичко ще бъде Монопол!!!!!!!

    Коментиран от #71

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 в бълхария е така

    185 18 Отговор
    Леле, как може така да се гаврят с Черепа, той е толкова честен и почтен бизнесмен, направо се разплаках от умиление, колко тъжна история.

    Коментиран от #60

  • 10 кланове обръчи мафиоти и още нещо

    125 9 Отговор
    Те това всъщност работи големио работар дето всъщност трябва за държава да работи , разчиства сметки между мафиоти с държавен ресурс.
  • 11 Калашников Калашников!!!!

    83 4 Отговор
    Аз се надявам да почнат "малко" да по работят като едно време.

    Коментиран от #40

  • 12 Де Факто

    119 10 Отговор
    Само имайте предвид, че Божков е ОТ СТАРА КОЗА ЯРЕ.....НИЩО ДРУГО.

    Коментиран от #66

  • 13 разплакан и разсополивен

    125 26 Отговор
    Хе ,хе - платените "защитници" на Черепа сега ще ни заубеждават ,колко честен ,почтен ,трудолюбив и коректен човек е Божков и как (едва ли не) той нииищичко не прибира от лотариите (за балъци) ,ми всичко дава за изплащане на печалби и за данъци ( е ,и за безкрайните ,ултра досадни реклами ,които бичат през две минути по всички телевизии) ! Ама - не нам ,не нам ! Добре знаем ,че по голЕм айдук в България (макар ,че си имаме много) от Черепахата - едвам ли има !

    Коментиран от #45

  • 14 Гост

    89 24 Отговор
    Черепуха е приключен вече и само може да пие вода от Студен кладенец!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 UK Citizen

    52 9 Отговор
    Komunisticheski utrepki
  • 17 Бай Ганьо

    143 16 Отговор

    До коментар #14 от "Гост":

    Колега, не бъди наивен.Черепуха-та, както казваш, не е случаен дребен 'айдук.Много от тия, които сега са на власт, и се хващат за палците в полза на бостана, паднат ли, ще станат пишман, че са се подмазвали.Просто не е човек, който ще си остави магарето в блатото.А сегашните крадливи политици, се взеха много насериозно, за което може и да съжаляват. !!!!!!!!!!! Знае ли човек !!!!!!!!!!!!!

    Коментиран от #27

  • 18 Шопо

    146 16 Отговор
    На мястото на Черепа ще се бръкна за 50-60 милиона, ще купя Воля, Атака и "независимите" дупетати, и борисоф ще се оттече в канализацията. А при това положение и тиквата, и гелосаният не могат да разчитат на гешеф - защото той ще се присламчи към новата власт и няма да пропусне възможността да натрупа червени точки!
  • 19 E to pogrebaha durjavata

    51 5 Отговор
    Ot Bulgaria ostana Samo narodna muzika I hora igraeshti horo Po kru4mi
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Рошко

    65 16 Отговор
    Доганчо както каже тъй ще работят
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Obicham Rodinata

    29 6 Отговор
    No MRAZQ darjavata
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 ????

    47 8 Отговор
    На апашите им е хубаво с Бойко. Кинди баш, Кинди траш. Един доктор от Родопите дошъл да си види родителите и срещу 20 лева ваксини на възрастни и самотни в Хасково. Кой ербап краде, носи, кво иска прави. Всеки се е сгушил и си трае да не му подпалят и последното чер е останало от бай Тошо и родители преди 1944, светъл ден хехе
  • 26 Чичо Митко

    55 11 Отговор
    Само професори в чата.Вие не бачкате ли бе?
  • 27 Гост

    49 10 Отговор

    До коментар #17 от "Бай Ганьо":

    Колега, повярвай ми това не е от вчера, а съм изключително добре информиран!Божков не е от вчера, но по този начин, както се опитват да го "нокаутират" се отваря огромна финансова бездна и не е само в хазарта!Цветанов бе доста добър в "игрите" с големите, но тук са интереси над държавно ниво!

    Коментиран от #64

  • 28 Божков

    64 5 Отговор
    Е олигарх. Всяко дете го знае. И ние обикновените хора няма да жалим за него
  • 29 Нерегистриран

    21 10 Отговор
    Единственото хубаво е на г-н Борисов, че в Хасково разгромил група занимаващи се с кво ли не, къщи, проститутки и реват, но друг бизнес, строителен, но и там се изисква изкуство, не умеят, но пък умеят да ограбват бедния изстрадал българин. Нейсе,, няма кой да ги опъне. Просто не стават мнозина, става ха турците, но побегнаха от Бг. На тях им е в кръвта, заместват ги мохамедани и роми, учат се, но турчина си е топ специалист в строителството. Между другото. Не по темата и може с парцал да ме изтриете.
  • 30 Хехе

    16 12 Отговор
    Борисов има заслуги, но от пътувания явно не му остава време за България. А Цветанов, бе и си остава със стото гайди. Там е ямата. Келепир, къде са парите, чеверметата там бе той със неговата лична изгора, секретарка. Били от номенклатурата бг на събора и комшията мохамедани завърнал се от чужбина за празника.. Вие не бяхте ли, щото 80 от дс бяха при чеверметата. Нас кой на е. А ми идваше, но и той го знае, и така при цц си уреди у системата СИНЧЕТО, малко му била заплатата.. Що не идеш при ТАТИ на запад, да не съм луд, а ние и нашите луди ли Ва. Весело да е. Човек може с 2 и 200, като си за минем от този свят не могат ни изхвърлят чеизите и много излишъци
  • 31 Стършел

    95 2 Отговор
    Много интересно, че никой не коментира данъците за хазарта?! Нека се повишават прогресивни, или както е в нормалните държави. Милиардните печалби на богатите са дошли точно от ниските данъци! Нека за всичко свързано с хазарт да се облага с високи данъци, не само за Божков, или някой друг, а абсолютно за всеки!

    Коментиран от #65

  • 32 ofpigpo

    70 4 Отговор
    Ще се самоизядете, мафиоти!
    Ама, какво по-хебаво от това!
    Ще ни отървете от себе си!
  • 33 🔜 🔚

    55 5 Отговор
    Близо е краят на прасетата.
  • 34 акуд

    66 1 Отговор
    всички мастити бизнесмени зависими от това .че приходите им са от един вид "законни" усвояване на данъци и евро субсидии. а не от производство са тумор за България. а от тумор се мре....
  • 35 киро

    70 3 Отговор
    живееме в уродска държава. мафия и държава са слети в едно. и докато не се събудиме ще е така. ма кат гледам около мен само Орки.
  • 36 Петрич

    54 5 Отговор
    Странно нещо ,сега и мъченик ще го изкарат,а трябва ЗАТВОР до като е жив 30 години смуче от ДЪРЖАВАТА

    Коментиран от #54

  • 37 Време е

    29 59 Отговор
    Попринцип е хубаво малко да се поспре Черепа щот и без тва е станал фактор в Държавата с тия милиарди и безброй фирми, та сега е момента да му се покаже че от Държавата по силна няма, то добре че е Борисов щот ако бяха БСП-то на власт щяха да му препишат Държавата тия лизачи:-)

    Коментиран от #47

  • 38 9мм

    42 10 Отговор
    герберите още не са се усетили :да сложат ръка върху всички гробища.....това е бизнес..след отровите и заразите с които ни дариха .......само ще си пишем лиииииии....
  • 39 щп що що

    31 2 Отговор
    кога яде през годините не рива като усети сопата ривеш!!!
  • 40 Народа ПРОСТ

    27 4 Отговор

    До коментар #11 от "Калашников Калашников!!!!":

    От един Х,й та на други два ,аможе и повече
    Ще седне лапа им се и на Прасето и на Домуса а и Баце ще заблажи - яко ни дупе
  • 41 КОНСТАНТИНОВ

    53 4 Отговор
    НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ И БЕЗСМЪРТНИ.ДОБРЕ ГО ПОМНЕТЕ ВИЕ ПОЛИТИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ.ПАСИ И ПЛЕВНЕЛИЕВ,КАК СЕ ЧУСТВАТЕ?
  • 42 дядо Пешо

    45 32 Отговор
    Как може Държавна лотария да бъде частен бизнес. С Божков и без Божков все тая, пак ще оцелеем :)) Браво на Борисов!

    Коментиран от #44

  • 43 Гарван Гарванов

    22 4 Отговор
    Най малко домуза и корполентния имат интерес от това, но с действията си в последно време баш главанака показва, че го е много страх от хора с влияние. Нека не забравяме кой е Валтер Папазки.
  • 44 Били

    31 3 Отговор

    До коментар #42 от "дядо Пешо":

    Защо собствениците на хазартен бизнес нямат по висок данък? Замосабравиха се !
  • 45 Били

    10 0 Отговор

    До коментар #13 от "разплакан и разсополивен":

    И той е смъртен.......
  • 46 боцмана

    33 0 Отговор
    Тези келеши забравиха , че живота е като въртящо се колело и не може винаги да си отгоре!
  • 47 Били

    31 4 Отговор

    До коментар #37 от "Време е":

    Хайде да изчакаме три дни и ще видиш, че Борисов нищо няма да направи, всяко чудо за три дни. Ще се размият нещата, както винаги.
  • 48 Грую

    27 1 Отговор
    Вероятно ще се наложи да финансира някой по-сериозен рушвет и ще се уредят работите!
  • 49 троцки

    17 2 Отговор
    И едните и другите, па и третите са маскари!
  • 50 Много съмнително

    19 7 Отговор
    Какво става с милиардите левове печалба, които Божков дължи на спечелилите??? Божков ли ще ги плаща, държавата ли ще ги плаща, или печелившите ще пият по една студена вода? На мен ми изглежда договорка между управляващите и Божков, да спретнат един театрален спектакъл, за да може Божков да не изплати милиардите левове печалби на печелившите, а най-вероятно държавата да го стори, като си получат комисионната за това. После, на следващите избори, ще върнат лотарията пак на Божков, а може би ще е 50/50 с няКОЙ

    Коментиран от #53, #87

  • 51 тътъъъ

    15 2 Отговор
    лешоядите започват да се самоизяждат....нищо добро не ни чака ако продължаваме да нехаем...и за второ нсо се заговори .не от пушка , от малка пиратка ги е страх вече.......
  • 52 Национален екарисаж..

    24 4 Отговор
    Сега Тиквун ще си направи старият номер!Ще сдаде властта за нови избори и племето овчо и послушно робско ще избере Тиквун за пореден път за да резне лентата на националният гробищен парк....Има място за всички оФци....Да ви е честито новото ГРОБИЩЕ....
  • 53 Истината е ,че..

    10 2 Отговор

    До коментар #50 от "Много съмнително":

    Спечелилите са в Маями и Бевърли Хилс!!Загубилите са Боклукландия.....
  • 54 Пиф

    16 2 Отговор

    До коментар #36 от "Петрич":

    МНОГО ТЪПИ ХОРА. КАКВО СМУЧЕ ОТ ДЪРЖАВАТА. ПИШЕШ ЕИ ТАКА. КАТО ОВЦЕТЕ . НА КАДЕТО ТРЪГНЕ ЕДНАТА , НА ТАМ ВСИЧКИ. СМУЧАТ ТАКИВА КАТО ВАШИТЕ ПОЛИТИЦИ, АЛЧНИ КЪРВОПЙЦИ. ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ НЯКОИ МУ Е ИСКАЛ МЕСЕЧНА ВНОСКА И ТОИ Е ОТКАЗАЛ И СЕГА ЩЕ ГО САСИПЪТ. ТАКА СЕ ПРАВИ В БЪЛГАРИЯ, ИЛИ ПЛАЩАШ ИЛИ СИ АУТ.
  • 55 Петко

    23 2 Отговор
    Тези погребаха България!!!
  • 56 казах

    24 0 Отговор
    Следващия народен съд без никакви опити за превъзпитание.
  • 57 Мафията винаги играе симхрон.

    6 0 Отговор
    Даааа...
  • 58 мани мани

    8 1 Отговор
    къй са тиа уроди ва?! да мрат! веднага!
  • 59 Ха ха

    5 2 Отговор
    И откога назубрянето на инструкциите от Лозенец се нарича експертно следене моля?
  • 60 Ха ха

    4 0 Отговор

    До коментар #9 от "в бълхария е така":

    То зер БХ не е същия...бухалка даже не виждал милият
  • 61 Сапунаро

    15 0 Отговор
    Няма ли кой да ги елиминира тези педа.и
  • 62 Хаха смях🤣😆😂

    11 5 Отговор
    Какво го защитавате тоя Божков бе. Много зле. Ей за набор 2010 има шансове да живеят добре, докато не измират дъртите песове като Черепа и тем подобно няма да има управия. Пак като за 30 години преход е добре. Има още какво да се желае

    Коментиран от #70

  • 63 Dianski

    25 0 Отговор
    Крайно време е за истински екшън. Сеир ми се гледа. Искам малко кръв да си пуснат тия отрепки. Да паднат две три кратни. Черепа като нищо може да поръча някого.
  • 64 абе

    31 3 Отговор

    До коментар #27 от "Гост":

    ВСИЧКИ ХАЗАРТНИ ИГРИ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАКРИЯТ. ОТКЬДЕ ИМАТЕ ПАРИ ДА ИГРАЕТЕ ХАЗАРТ БЕ ,НАЛИ НЕПРЕКЬСНАТО РЕВЕТЕ ЧЕ СТЕ НАЙ БЕДНАТА ДЬРЖАВА ,А ХОДИТЕ ТА ПЬЛНИТЕ ГУШИТЕ НА БОШКОВЦИ?НАПРАВИХТЕ ТИ МИЛИАРДЕРИ . АМА ЧЕ СТЕ БАЛЬЦИ ЩЕ СИ УМРЕТЕ ТАКИВА.
  • 65 Муха

    10 3 Отговор

    До коментар #31 от "Стършел":

    Нали има глупави фенове левскари ще ги използват за прикриване на данъци левскари те ги видяхте колко са пред минестерството 300души и те ще бутан правителство ама да съберят по 20-50лв и ако имат повече фенове ще стане милиони
  • 66 Сега е момента Черепа да докаже

    11 0 Отговор

    До коментар #12 от "Де Факто":

    Защо е череп и НЕ Е като БАневи ....Комсомолските секретарчета.
  • 67 цачо

    13 0 Отговор
    Ще се избият за кокала.Ама хич не ми е мъчно за никой от тия!Искам да се задавят от жлъч и алчност.
  • 68 Сталин

    7 1 Отговор
    Граби заграбеното
  • 69 Бърдак

    4 0 Отговор
    Слава на Бърдакия!
  • 70 Ми брато прости хора бол

    4 0 Отговор

    До коментар #62 от "Хаха смях🤣😆😂":

    Абсолютно си прав
  • 71 Сеянин

    10 1 Отговор

    До коментар #7 от "Няма как!":

    То си е буквално МОНОПОЛ! Назначиха си прокурор, за да ги пази, а бившият, знаете къде отиде- на какво място! Учудва ли ви?
  • 72 ИМПЕРИАЛИСТ

    13 1 Отговор
    Уродливо е един спортен клуб с велика история да се издържа с парите на закъсали търкачи на талончета...
  • 73 Кико

    8 1 Отговор
    Божков ако пръдне, иска да му се плати! Той обичал ФК Левски! Сега сложи и един арменец(царе на шашмите) да му е говорител!
  • 74 Orujdjfd

    7 3 Отговор
    Малко сте пропуснали най-важното в случая - външните фактори. САЩ искат ББ и Пеевски да ги няма, при това възможно най-бързо. И не само да ги няма, а да им вземат и парите чрез специалните американски прокурори. Божков и Домусчиев са сравнително добре приети от Америка, Божков преди всички заради еврейските пари, с които оперира. Руснаците също биха сдъфкали Пеевски и ББ. А В. Симеонов в най-скоро време ще изчезне, само дето не знам по кой начин. Тогава всичко ще се удпокои и ще си тръгне както си беше.
  • 75 Биология

    11 1 Отговор
    Всеки от нас познава поне един човек съсипан от хазарта и е чувал за известни богаташи забофатяли по един или друг начин , както и певци и певици артисти и дриги разорени или в постоянна хазартна зависимост седящи в казината денонощно. Те тайничко мразят хората занимаващи се със хазарт. Но са си виновни сами. И въпреки тоеа аз съм за забрана на хазарта, както е в турция.
  • 76 Независим

    5 5 Отговор
    Дали са 300 левскаря не съм сигорен в това но съм сигурен,че в интерес на Левски ще се съберат и 300000 х,нали...така,че да внимават!!!
  • 77 serjant

    2 0 Отговор
    Dali ne za pochvat da se samoizjajdat hienite nakraja ,svarshva pljachkata i zapocvat pomejdu si...
  • 78 Мекодонски манаф

    10 0 Отговор
    Време беше комарът да стане държавен, вижте гърците и турците ,имат по 5,6 казина и всички под държавен контрол.
  • 79 filo

    2 5 Отговор
    Черепът можел да финансира падане на правителството. ХА-ХА-ХА, по-голяма глупост отдавна не бях чувал. То бива да лъжеш, ама и толкова не бива.

    Коментиран от #85

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 бай иван

    7 1 Отговор
    Схемата е ясна и проста,ще изритат черепа от хазарта.
    Държавата ще национализира лотарията,след най-много 6месеца,отново ще я дадът на частния бизнес,ама този път ще бъде в домус ага и примиера в сянка дебелан пеевски,това е истината бочко си бачка на % и го боли целия х.й …..черепчета и той се мисли за голям ама незнае ,че трябва да отчислява данък печалба на доган ага.
  • 82 Кокала

    5 0 Отговор
    А Доган къде го забравихте!
  • 83 МУТРИТЕ

    2 2 Отговор
    ДОМУЗА БОКО ПЕЕВСКИ И БОЖКОВ НИ КРАДАТ ДО ШУШКА !
  • 84 Иванчо истината

    4 0 Отговор
    Пеевски се скарал с Черепа от там идва всичко!
  • 85 Само за сведение

    4 0 Отговор

    До коментар #79 от "filo":

    Черепа може и да не свали правителството, а и не му е необходимо. Достатъчно е да плати за дървено палто за НВ Бай Х.
    Тона е повече от достатъчно.
  • 86 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 87 Николай

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "Много съмнително":

    Здравейте, това е най-логичното обяснение на случващото се. Натрупаха се печалби за десетки милиони, а може и стотици сега просто хората ще духат супата :)
  • 88 Сретан Йосич

    2 1 Отговор
    Чекам те, Тикво!
  • 89 Стани да си легнеш

    2 0 Отговор
    Търкай народе билетчета ,че май свършват ,а може и да ви покажат по телевизията ОВЦЕ КУХИ.
  • 90 соросоидни кърлежи

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Maf1ata BG":

    нищо чудно и пеевски ще е сред издирваните...всичко по реда..после домусчиев,борисов, гешев,и така всичко ще се намести..би трябвало.
  • 91 Турчина

    0 0 Отговор
    Сус ба замълчи да спасиш душата
  • 92 Турчина

    1 0 Отговор
    Сус ба замълчи да спасиш душата
  • 93 Тук на огледалото

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Туй на сниката":

    Правилно повече прилича на конгрес на бсп
  • 94 юрист

    2 0 Отговор
    Всичко си има цена.
    Баба Ванга казваше-Не искайте много,неможе да му платите цената.
    Идва време за плащане.
    Всичко има начало и край.
    Само саламът има два края.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове