Last news in Fakti

23 Февруари, 2020 07:25 3 009 14

Константин Тренчев: Вярвам на Стив Ханке

  • константин тренчев-
  • стив ханке-
  • предприятия-
  • приватизация-
  • корупция

Бившият лидер на "Подкрепа" сигнализирал стотици пъти за корупция

Константин Тренчев: Вярвам на Стив Ханке - 1
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на КТ „Подкрепа“ д-р Константин Тренчев заяви, че вярва на думите на Стив Ханке, че има скрити доказателства за корупционни сделки.

„Не знам какво е имало в неговия куфар, аз знам какво аз съм носил. Например за „Балкан“, взеха го евреите с 18 самолета, остана с един. Всичките имоти на „Балкан“ по света бяха продадени. Продаде се за 180 хил. лв., на цената на един апартамент в Лозенец, а имуществото беше разпродадено за десетки милиони“, обясни Тренчев пред bTV.

По резултатите на прокуратурата ще стане ясно дали разследването на целия приватизационен процес у нас е пиар акция, заяви синдикалистът, цитиран от frognews.bg

За обвинението на Добромир Гущеров, че синдикатите са уволнявали директорите на предприятията у нас преди да бъдат приватизирани, Тренчев отговори, че някои от тях са заслужавали да бъдат отстранени. Той даде пример с ТЕЦ „Марица-Изток“, при него дошли от миньорска федерация и заявили, че директорът е корумпиран, а синдикатът предал информацията на отговорните министерства.

„Сега комунистите се дразнят от факта, че техни хора са били уволнени. Те източваха предприятията“, посочи Тренчев и допълни, че е сигнализирал стотици пъти прокуратурата за корупция.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 11 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рошко

    22 1 Отговор
    Вие вярвате само в парите, И вас да ви нанана н до девето коляно
  • 2 русенец

    32 2 Отговор
    Тренчев, кой финансираше "Подкрепа"? В началото на "демокрацията" ти се возеше в американска лимузина ако не си забравил. Е, добра работа свърши! Заслужи си парите - камък върху камък не остана!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Мавъра трябва да го разследват до

    16 5 Отговор
    девето коляно,той е най голямота зло срещу комисионни раздаде цяла България за жълти стотинки

    Коментиран от #7

  • 5 Челмето

    22 3 Отговор
    Тренчев е един от най големите крадци и мръсници в държавата
  • 6 Гражданин

    20 2 Отговор
    Тоя по добре да се скрие, защото е част от “отбора” от платени от западните служби “разрушители” на България 😡
  • 7 Гост

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Мавъра трябва да го разследват до":

    Ако беше така,защо 20 години не направиха нищо??Къде беше съдебната система през тези години?Стига глупави думи и малоумни твърдения! Паметта май е къса за българина-3 долара пенсия и 20-30долара заплата!!!!
  • 8 Герб

    12 1 Отговор
    Е ВСИЧКИ ОТ ДС СЕ ВКУПОМ СЕ ВКЛЮЧВАТ В ОПЛЮВАНЕТО ТОЗИ СТАНА БОГАТ ОТ ВХОДА И ИЗХОДА НА НЯКОЛКО ПРЕДПРИЯТИЯ И ВНОС НА ЦИГАРИ ЯКА КОНТРАБАНДА БГ БАЛКАН НЯМАШЕ НИЩО А ИМАШЕ ДЪЛГ ОТ 190 МИЛИОНА БЕШЕ ОКРАДЕНА ОТ ТАКИВА КАТО ТОЗИ
  • 9 Герб

    9 4 Отговор
    ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ ЧЕ ХАНКЕ БЕШЕ СЪВЕТНИК НА ГОЦЕ И СИГУРНО Е НА ЗАПЛАТА ОТ ДС В БГ БГ ВСИЧКО ЩО Е ЧИТАВО СЕ ОПЛЮВА ЗА ДА НЕ БИ ДА СЕ ВЪВЕДЕ РЕД И ТЕЗИ ДА БЪДАТ ОТСТРАНЕНИ НО НАРОДА ВЕРВА И ГО МУЗАТ И СТРИЖАТ
  • 10 Мнение

    10 0 Отговор
    От цялата работа се разбира, че съдебна отговорност на приватизаторите не може да се направи. Но може да се устаови кои длъжностни лица и политици са разрешили тези безобразия и да бъдат изключени от възможността за напред да заемат държавни постове. Поне това могат да направят, но вероятно и това няма да го направят.
  • 11 Казуар

    6 0 Отговор
    По време на живковизма е правил доноси в милицията.
  • 12 Смях

    7 1 Отговор
    А бе, Филчев, който мразеше Костов до дъното на душата си, беше още три години след него главен прокурор. И какво стана. Рови, рови и не можа да направи абсолютно нищо. Остана му само злобата. На него и на такива, като измекярите Тренчев, Луджев, Томов, Кеворкян и тути кванти.
  • 13 доктора синдикалист

    4 2 Отговор
    по хоби търговец изигра важна роля в съсипването на икономиката и подмяната на стопанските кадри с калинки. Ссега като идва видов ден се мъчи да отклони вниманието от себе си като се представя за противник на престъпната приватизация и атакува своите съидейници. Такъв им е морала на демократите като усетят че дебелия идва продават приятелите си и не само тях...
  • 14 ИМПЕРИАЛИСТ

    5 0 Отговор
    Тренчев, а защо не кажеш нещо за ТВОЯ ЗАМЕСТНИК, ченгето Олег Чулев и мръснишката роля която изигра КТ/константин тренчев/ ПОТКРЕПА В РАЗГРАБВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕДПРИЯТИЯ и изхвърлените стотици хиляди на улицата???
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове