Last news in Fakti

7 Март, 2020 07:35 10 045 113

БСП: Спас Гърневски от ГЕРБ нарече медицинските сестри ''терористки''

  • медицински сестри-
  • протест-
  • народно събрание-
  • бсп-
  • спас гърневски-
  • ''терористки''

''Просто такъв човек не може да остане в парламентарната зала'', заяви Александър Симов по адрес на Спас Гърневски

БСП: Спас Гърневски от ГЕРБ нарече медицинските сестри ''терористки'' - 1
Снимка: БГНЕС

Депутати от парламентарната група на БСП твърдят, че докато лидерът на партията Корнелия Нинова е чела декларация в подкрепа на протеста на медицинските сестри, народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски, известен с пиперливия си изказ, е нарекъл протестиращите медицинскит сестри ''терористки''. Това стана известно от репортаж на журналиста Сашо Диков от кулоарите на парламента, излъчен в предаването му ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком.

ФАКТИ припомня, че от четвъртък вечерта и почти през целия вчерашен ден, няколко медицински сестри се барикадираха в сградата на бившия Партиен дом, като този им акт бе в знак на протест срещу неизпълнени обещания на правителството към тях. Част от исканията им са по-високи трудови възнаграждения за медицинските сестри в страната, а също така и професията ''медицинска сестра'' да стане защитена професия.

Диков разпита няколко от народните представители от БСП, поставяйки им въпроса кой и какво е извикал по адрес на медицинските сестри.

''Спас Гърневски каза: ''терористки''. Ние за това искахме процедура по начина на водене. Той преди година каза: ''По-добре фашист, отколкото комунист''. Ние много добре го чухме какво каза. Казахме на Емил Христов да види записите'', това заяви пред Сашо Диков депутатът от БСП Иван Ченчев.

''Очевидно Спас Гърневски. Колегите го видяха и казаха, че е бил той'', потвърди думите на Ченев друг народен представител от БСП - Антон Кутев.

''Спас Гърневски изсъска по адрес на сестрите ''терористки''. Просто такъв човек не може да остане в парламентарната зала заради това, което каза'', каза Александър Симов на Сашо Диков.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Йосарян

    102 38 Отговор
    Нека скачането и смозапалването герберастко да Започне!

    Коментиран от #110

  • 2 The Gentleman

    106 34 Отговор
    Възмутително! Тези наглеци стигнаха твърде далеч!

    Коментиран от #71

  • 3 The Gentleman

    142 44 Отговор
    Гърневски, оставка! На момента!

    Коментиран от #68, #88

  • 4 Хахаха

    67 126 Отговор
    БСП/БКП са терористи, както и техните симпатизанти !
    Цял закон има за обявяване на комунистическият режим за престъпен

    Коментиран от #6, #8, #23, #28

  • 5 мали мали

    88 40 Отговор
    На момента гласувалите за герб да се самозапалят,хахаха
  • 6 Факт

    85 35 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    Така де и комуниста от Банкя!
  • 7 ???

    121 29 Отговор
    Гърневски Пипирудата от Пловдив:оАз съм волна пипируда и летя от цвят на цвят. От тъмночервен комунист до тъмен гербер, засега...

    Коментиран от #112

  • 8 ???

    19 8 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    Прочети какво съм написъл в 7.
  • 9 СссереМ

    42 128 Отговор
    И защо да не е прав човека?Нима цялата тая пародия на стачка не е режисирана от лисавата бимбалица,коремното и копейкин,с активното участие и на чалгаря чиито "сестри "са съосновали на "има такъв народ ".Просто сега терористките трябваше да търкат наровете в сливенския пандиз.

    Коментиран от #74, #101, #105

  • 10 Име

    110 25 Отговор
    Искането на нормално заплащане е тероризъм, прекратяването на търговията със здравето също, така ли? Ако ги бяха решили тези проблеми дали щеше да се стигне до подобни случки. Но виж издръжката на частни клубове и стадиони е правилна
  • 11 кво ли не се прави в името на власта

    104 26 Отговор
    ТОЗИ СЪЩИЯ ГЪРНЕВСКИ КОЙТО ВЪЗПЯВА КОМУНИЗМА /в предишното си блюдолизство/ ДА ГОВОРИ ПРОТИВ БКП И КОМУНИЗМА ..............НИЗОСТ !!!!
  • 12 Истината

    34 68 Отговор
    И синдикати и професионални организации се отрикохахот протестиращите защото явно са комунистически провокъторки. БКП винаги е било терористична партия!
  • 13 Тоя откачалник Гърневски е за Карлуково

    86 25 Отговор
    От много време е за там. Нагъл уяден дебелак с отвратителен гнусен изказ.
  • 14 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 22 Отговор
    та навремето при соца СПАС ГЪРНЕВСКИ БЕ ЧЛЕН НА БКП

    Коментиран от #33

  • 15 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    79 23 Отговор
    ГЪРНЕВСКИ колко пари открадна в ОБЩИНА ПЛОВДИВ
  • 16 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    75 22 Отговор
    ГЕРБ МАФИЯ СТЕ

    Коментиран от #109

  • 17 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    85 39 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ НАЙ достойния ПРЕЗИДЕНТ на БЪЛГАРИЯ
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    70 23 Отговор
    СПАСЕ ХВАНИ КАТИ и пейте аз съм волна пеперуда и летя от ПАРТИЯ НА ПАРТИЯ интереса клати феса

    Коментиран от #65

  • 19 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    54 22 Отговор
    СПАСЕ ВОЛЪТ КОГАТО РИЕ НА ГЪРБЪ МУ ПАДА
  • 20 Див селянин

    84 18 Отговор
    За два частни пловдивски отбора има милиони, за сестрите има африкански заплати. За прасетата от властта има лукс в правителствена болница, за народа има клинични пътеки и безобразно скъпи лекарства. Ей това е гербопатриотичната хунта, която величаят герберастките тролове. Викнете им хеликоптер за счупена ключица🐷🎃🐷🎃
  • 21 Лекар БГ

    64 15 Отговор
    Не само че ще остане в Парламентарната зало,но ще и пребъде там.
    Какъвто изказът и речникът на Лидера-такъв и на мисирките Му.
    КОй от Неговите депутатини,се изказва по-културно?!
    Казано е,разпоредено е,регламентирано Свише е-хулиганско/уличният изказ е символ на партийната принадлежност и доктрина.Не е от вчера,няма и да е за днес...само.Примерите в годините са безбройни.

    Коментиран от #89

  • 22 м нбжс

    49 6 Отговор
    Пишете ли? Пишете, пишете! Пред клавиатурата ви е силата. Затова ще ви наричат "улицата", "тълпа", "търтеи", вече станахте и "терористи". Затова ще ви обещават и лъжат с години, както медицинските сестри. Накрая нищо. Пишете!
  • 23 The Gentleman

    54 15 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    Комунистическият режим в България е обявен за престъпен, а не комунизма или социализма. Правете разликата. В идеологията на комунизма няма нищо престъпно, тъкмо напротив. А комунистически партии има навсякъде по света, дори във Великобритания. Има си и уеб сайт CPGB.org.uk. Във Великобритания има дори комунистически университет, намиращ се в централен Лондон. Само и единствено в България на обществото се втълпява, че комунизъм е престъпна идеология. Не, не е! Аз ще се радвам да споделите, каква идеология защитава ГЕРБ? Как се нарича тя и кои са основните и ценности и насоки?
  • 24 Генерал-лейтенант антикомунист Ел диктаторо

    40 36 Отговор
    90% от коментарите тук са от един и същи бивш руски военен с имот в България /не съм против руснаците антикомунисти в България/! Първо трябва да получиш българско гражданство отворко, след това да станеш фигура в държавната администрация и тогава може да правиш изявление от името на България и от нас българите! България е в НАТО и не може да бъде с Русия! Не е лошо да си завършиш поне основното образование /то ти липсва/, за да знаеш че България е парламентарна република, а не руска колония. България е в НАТО по волята на българският народ и това стана с гласуване в парламента през 2004 година, като 226 бяха за, 4 против и нито един въздържал се, след което последва моментален указ и хвалебствени послания за избора на парламента от президента Георги Първанов - БСП. В историята няма ако и пред свършен факт ще мълчите /ще си затваряте човките/. В историята няма ако и да си отишъл тогава през 2004 година пред парламента да им заявиш, че ти некравяря не си сългласен с краварите в парламента и ти некраваря си директора, който ще решава къде да бъде България, а не българският парламент. Като не ти харесва България да е парламентарна република и като искаш пряка демокрация като в Швейцария, двата куфара и на бегом към терминал 2, но не към Швейцария, защото комунистите там ги бият лошо, а към руските татарски степи да си основеш ''рефрендумска република''.Тука мълчиш /затваряш си човката/ и изпълняваш заповеди... до второ нареждане. Ясно ли ти е??
  • 25 Срам ме е от управниците ни

    57 18 Отговор
    Гърневски-ГОЛЯМ БОКЛУК !!!!!!!
  • 26 бате лудко

    60 16 Отговор
    Този е същата торба с л*йна, която преди години пишеше оди за социализъма , партията и комунизъма, после бързо обърна палачинката в полза на СДС, а след това стана най-виден гербер. Егати гнусния пич...
  • 27 Амиии

    18 49 Отговор
    Не са терористи но са простакеси , като деса и целият комунистически електорат , а то се видя в ТВ ефира с какъв умствен багаж са !
  • 28 Моля, не бъркайте БСП с БКП.

    38 14 Отговор

    До коментар #4 от "Хахаха":

    БКП е сборна партия от много партии и формации след 1948г. Днес ПП ГЕРБ са БКП - КОМУНЯГИ С ФАШИСТИ УБЕЖДЕНИЯ И ИДЕОЛОГИЯ.
  • 29 ГЕРБ = БКП

    22 15 Отговор
    Истината.
  • 30 Нане

    29 11 Отговор
    гледаш го човек нормален стане депутат и стане изруд! Как мое да има такия дебили дето гласуват като такия като тоя? Хората си искат нормално заплащане за труда за да живеят Нормално като бели хора а не като бели роби! Моа да го редя още тоя и такия като тоа ама имали смисъл трябва като 2013 да се надигне Народа и ги изрита!
  • 31 елена

    24 9 Отговор
    комунистическата мафия е на трибуната милионер до милионер кой от кой по голем крадец и лъжец
  • 32 мечо

    11 26 Отговор
    никъква упозициа не сте вие сте за растрел само боико може да оправлява тои нияма алтернатива да се знае които е против боико кола да го бласне на зомби да стане

    Коментиран от #35

  • 33 Ами те ГЕРБ са БКП, БСП НЕ СА БКП.

    23 6 Отговор

    До коментар #14 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Моля не се поддавайте на лъжите от 1989г. БКП от 1948г. до 1989г. е сборна партия в която водеща роля има БРП(социалисти). Фракцията КОМУНИСТИ от БКП са днешните ГЕРБЕРИ & СДС & ДПС. НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ НА ЛЪЖИТЕ ОТ 1989г. ТОГАВА ПОВЯРВАХМЕ НА ТЕЗИ ЛЪЖИ И СЕ ОСТАВИХМЕ ДА НИ РАЗРУШАТ "НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ" в която беше на почит и уважение НАРОДА на БЪЛГАРИЯ, важно НАРОДА всички етноси. НРБ беше ЧОВЕШКА ДЪРЖАВА.

    Коментиран от #37

  • 34 АхахАхаха

    23 5 Отговор
    Талива “дупетати”, които само и само да са в политикат (да се разбира кражби на всяка цена) са готови да сменят всички партии и да се надупват на всеки! Такива гнусни същества рано или късно ще си платят за всичко! Ще виете от ужас!
  • 35 До мечо

    24 9 Отговор

    До коментар #32 от "мечо":

    Като четем писанията ти се вижда каква неграмотна паплач “милее” за крадливата мутра! И за твоя инфрормация - да, всеки е алтернатива на Бойко! Даже и ти! Всеки може да краде! Нали?! То добре знаеш как става!

    Коментиран от #38

  • 36 теориато на гърневски

    25 4 Отговор
    Шайката тероризираща почни цял народ се чувства тероризирана когато хората недоволстват от терора и.
  • 37 ЕДИ КОЙ СИ

    4 9 Отговор

    До коментар #33 от "Ами те ГЕРБ са БКП, БСП НЕ СА БКП.":

    Само не разбрах кое му беше човешкото, че не се сещам. Тогава съм бил на 27 год.

    Коментиран от #39

  • 38 ЕДИ КОЙ СИ

    8 13 Отговор

    До коментар #35 от "До мечо":

    Хубаво, като сте алтернатива печелете изборите и сте вие, даааа ама не.

    Коментиран от #41

  • 39 Просто е

    31 8 Отговор

    До коментар #37 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Щом не можеш да направиш разлика, по-добре отивай в Банкя да садиш картофи при “шефа” ти! Ще го кажа с няколко думи за да се разбере! По време на соца имаше СРЕДНА КЛАСА! Мнозинството хора няха от средна класа! Сега има 1% хипер богати престъпници, богатеещи ежедневно с измами от НАШИТЕ ДАНЪЦИ и 99% бедни! Това не е развито общество! От такова общество се разждат изроди! Виждате по новините какво е младото поколение! Нали?!

    Коментиран от #46, #47

  • 40 Герберустройване

    20 5 Отговор
    Плужекът си остава плужек, без значение от политическата конюнктура, той си лази в слузта.
  • 41 Потрес

    16 7 Отговор

    До коментар #38 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Все едно вие печелите избори.... вие си ги купувате! Вас на власт ви е поставила ДС мафията! Вие сте преходните крадци! Избори хахахахахахаххахахахааххахахахах! Печелимгерб избори ахахаххахаххахахаххаххах
  • 42 Анонимус

    15 4 Отговор
    Нека се замислим и да посочим накой честен български бизнесмен, забогатял с честен труд, с някакво изобретение... Посочете ми честния бг богаташ!
  • 43 Партизан Терористи

    12 17 Отговор
    Ясно се чува че Гърневски нарича БСП Терористи, БСП защо се обиждат от истината и лъжат като цигани !?
  • 44 Мордекай

    13 22 Отговор
    5 сестри , искат през ден нови и нови глупости подстрикавани от червената хунта и пчеличката мая за да се вдига патардия , това е пародия. Лекарския съюз , синдикатите,специалистите по здравни грижи се разграничиха от тоя цирк , нарекоха го политически обвързан рекет.Смешни са тия червени трюфели които постоянно си измислят нови опорни точки , вече клонят към олиофрения

    Коментиран от #49

  • 45 Готвач

    8 3 Отговор
    Подготвям рецепта за ново ястие! Ще се записвам в мастер шеф! Нарекох го гербер-суши! Някой има ли идеи какво да включва?
  • 46 Браво БРАТЛЕ написал си РЕАЛНОСТИ.

    20 9 Отговор

    До коментар #39 от "Просто е":

    НРБ е единствената ЧОВЕШКА ДЪРЖАВА УСПЯЛА да ИНТЕГРИРА хората от всички етноси и за всички етноси да ИМА ОБРАЗОВАНИЕ, ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, РАБОТА и ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ НА ТРУДА.
  • 47 ЕДИ КОЙ СИ

    8 20 Отговор

    До коментар #39 от "Просто е":

    За каква средна класа ми говориш пък ти. Нали знаеше как работеше тя. В градовете половината колеги подписваха колегите си сутрин в книгите за работния ден, а по селата се караше един трактор в ТКЗС- то, другия във вкъщи, а другия ком - полит агитатора.

    Коментиран от #50, #51

  • 48 Да пази Господ

    9 19 Отговор
    Прав е човекът. Да не дава господ да те тероризират в болницата тези изчадия адови. Всеки посетил някога болница би ме подкрепил. Никога няма да забравя изкривените им от злоба физиономии и спринцовките в ръцете им и доволните им мутри след манипулацията им. Пет месеца нямах чувствителност на ръката от нерв, който ми бяха засегнали за слагане на абокат, адвете ми ръце със седмици бяха синьо-лилави и на рани за едно обикновено вземане на кръв.

    Коментиран от #52, #63

  • 49 Тссссс

    11 3 Отговор

    До коментар #44 от "Мордекай":

    Когато го казваш, чуваш в главата си един от 50 гласа и веднага изплюваш бъртвежа, нали?! Не желая да чета излияния на лежали в затворите и участвали в седесарско-костовско разграбване психични отрепки! Налягай си парцалките, понеже за теб е подготвена килия в ЦЗ и на 4км. Ще се наложи с адвокатите ти да избереш! И си продай инфинитито, защото няма да ти трябва в затвора! Всеки знае, че си говориш сам! Ти си позор за нацията ни! Позор! Един мъж с чест би предпочел куршум в челото, отколкото да пише по сайтовете и да оправдава малоумието си и налите си кражни! Нали?! Но за теб и за приятелите ти няма понятие чест!
  • 50 Тссс

    8 1 Отговор

    До коментар #47 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    Бла бла бла! Тези малоумия и облъчвания от началото на 90 вече не работят! Измислете си нови соросоидни бръщолевения!
  • 51 ЛЪЖИ, повтаря ЛЪЖИ от 1989г.

    12 2 Отговор

    До коментар #47 от "ЕДИ КОЙ СИ":

    ЛЪЖИ с които разрушиха БЪЛГАРИЯТА на НАРОДА(средната работническа класа), т.с. НРБ (ЧОВЕШКАТА ДЪРЖАВА).
  • 52 ЛЪЖИ, повтаряш ЛЪЖИ от 1989г.

    9 2 Отговор

    До коментар #48 от "Да пази Господ":

    ЛЪЖИ с които разрушиха БЪЛГАРИЯТА на НАРОДА(средната работническа класа), т.с. НРБ (ЧОВЕШКАТА ДЪРЖАВА).

    Коментиран от #59

  • 53 gggw

    22 7 Отговор
    гърневски вън от парламента! тоя депутат не е представител на никаква група от народа

    Коментиран от #58

  • 54 на вниманието на любезната шайка

    14 3 Отговор
    С главанашки произвол държава не се гради , гради се главанашка диктатура.
  • 55 эпсилон

    9 20 Отговор
    Хайде червеногъзите тролове да си дигат дърмите и да излизат на палатки. Кой не знае, че комунистите са терористи? Казал им го е Гърневски и е бил прав. Едната патка, вчера с пяна на устата искаше нов народен съд. Да се благодарят, че полиция ги пази. С тия нови палатки, които им купи Мая Манолова, ще ги натикаме в Перловската река. Защо не поискат извънземните да дойдат ?
  • 56 ББ, 1 000 000 пъти на ден да повтаря

    18 6 Отговор
    по медиите, ТЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БСП, така и така. НАРОДЪТ ВЕЧЕ ЗНАЕ КОМУНИСТИТЕ ОТ БКП са ГЕРБ & СДС & ДПС - шестаците от ДС( 🇮🇱).
  • 57 Предозиране

    22 4 Отговор
    "Терористи"си позволява да нарича депутат същите от чиито данъци получава заплата. Наглостта му е безкрайна, обиколил де що партия има за власт. Заради такива 3 млн са навън, а след 10 години няма да има кадри в здравеопазването

    Коментиран от #61

  • 58 има нещо Божие у него

    13 3 Отговор

    До коментар #53 от "gggw":

    Той Бацко си ги избира по свой образ и подобие , яко подражание Господне.
  • 59 Да пази Господ

    14 2 Отговор

    До коментар #52 от "ЛЪЖИ, повтаряш ЛЪЖИ от 1989г.":

    Плюсчето ти го сложих заради понятието "човешка държава". Съществувала е в миналото. Времена, в които хората имаха, наистина много малко, но имаха. Сега вече огромната част от хората нямат нищо, дори и желание да живеят, а тяхната част принадлежи на малка група отбрани хора, наречен елит (по нашенски казано мафия).

    Коментиран от #62

  • 60 Пачо

    17 2 Отговор
    Си е дебил от където и да го погледнеш. От чукач на щайги в стоп. двор на марково до платен комсомолски секретар в полиграфия пд и съответно бездарен партиен поет папкал яко от партийните ясли. Сега е яростен гепи лизач щото само това може, ако не го прави ще умре от глад.
  • 61 Да пази Господ

    4 15 Отговор

    До коментар #57 от "Предозиране":

    Не ви щем кадрите в здравеопазването. По-добре е човек да си умре в къщи, но с достойнство, отколкото в болницата. Заплатите на сестрите може и да са ниски, така е, но щом са се хванали да работят в болницата, значи трябва да го правят качествено. А ако не искат, да си ходят да копаят или просят, по-достойно е , отколкото да тероризират и стресират хората по болниците.

    Коментиран от #66

  • 62 Обединение

    9 0 Отговор

    До коментар #59 от "Да пази Господ":

    ДА ВЪРНЕМ ЧОВЕЩИНАТА В ДЪРЖАВАТА НИ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ЕТНОСЪТ НА ЧОВЕЦИТЕ В БЪЛГАРИЯ. И НЕ САМО ПИСАНКИ И ПЛЮСЧЕТА СА НУЖНИ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ЧОВЕЩИНАТА. СЪБУЖДАНЕ, ИЗПРАВЯНЕ И ОТСТОЯВАНЕ НА ЧОВЕШКИТЕ ЦЕННОСТИ ДО ПОСЛЕДНО СЕ ИСКА.
  • 63 оня

    9 1 Отговор

    До коментар #48 от "Да пази Господ":

    Дано проумееш, че кадърните заминаха. Дето са те боли са такива с мижава заплата, така ще е. Благодари се, че си оживял. Малоумник си ти.

    Коментиран от #78

  • 64 Име

    14 3 Отговор
    20годинитази система на здравеопазването дава дефекти, които отнемат човешки животи. Но властта която трябва да промени това нищо не прави. За тях има правителствена болница и куп екстри, а народът ако иска да промени нещо е терорист. Това в извращение към собствения си народ, корен и бъдеще. Как въобще подобни хора се гледат в огледалото

    Коментиран от #75

  • 65 ХАРИ

    4 2 Отговор

    До коментар #18 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ми той на колко е години вечен ли е
  • 66 оня

    13 5 Отговор

    До коментар #61 от "Да пази Господ":

    Как го разбираш това, че в едно отделение на етаж от болница работи само една сестра. А това е на смени, денонощно. Как да обслужва всички болни, а? Ще проумееш ли, че няма кадри, а? Малоумник!!! Защо мутрата направи на учителите 1085лв. стартова заплата, а? Да ти кажа ли? За да произвежда тъпанари, които да си ги управлява. А простия неграмотен народ се управлява най лесно. Дано проумееш някои истини.
  • 67 Име

    6 7 Отговор
    Исканията са икономически, а това че властта толкова години не променя здравеопазването към по-добро, означава че има изгода. Който иска да работи за чест и слава да ходи в С.Корея и да пасе трева. Най-малкото храната и тока не се плащат с благодарности. А при нас африкански заплати, европейски цени
  • 68 Гърневски

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "The Gentleman":

    Никогаш! Ще се самозапаля или ще скоча само ако Бог ББ подаде оставка, че с мен е свършено. Аз не мога да работя
  • 69 Въпрос

    10 0 Отговор
    Всеки който не иска да работи за МРЗ е терорист, клати стабилността. Кога ли Господ ще си прибере вересиите от държавата ни? Нито здравеопазването се подобрява, нито заплащането на персонала.
  • 70 Троцки

    6 10 Отговор
    И на чврвените парцали, руски ибрикчии като Симов нямат място. Дали сестрите бяха по добре при червените боклуци.

    Коментиран от #104

  • 71 куку руку ку

    12 1 Отговор

    До коментар #2 от "The Gentleman":

    Какво означава думата терорист? Човек, който чрез насилие насажда чувство на ужас в хората, с цел облага или прокуждане на хората от дадено място.
    Кой в България гони хората и насажда чувство за страх и ужас, кой играе ролята на Фобос(страх) и Деймос(ужас)? Точно Гърневски и компания... и всички в българската говорилня наречена парламент. Насаждат чувство на страх за бъдещето на българите; за това, че искат да започнат да отвличат децата ни; за това, че искат да извратят същите тези деца с развратните си и аморални учебни програми; затова, че прокудиха милиони българи да се скитат немили недраги по света.
    Господа управници, гнус мее е от вас!
  • 72 Начи

    7 1 Отговор
    Всички тия управляващи и не боклуци, партийни лекета, издигнати лизачи тип райчев, медийни защитници на трагедията герп се лекуват и манипулират в правителствена болница. Там за да се купи мълчанието на сестри и санитарки трябва да се плаща яко. И се прави. Свестяването на надрусаният, поср копейкин и подобни не е приятна дейност но е добре заплатена, лошото, е че е от нашия джоб.
  • 73 Таратута

    7 2 Отговор
    Гърненце с лайненца.......
  • 74 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 75 ДО 64

    6 11 Отговор

    До коментар #64 от "Име":

    Дори и да не ви харесва, нахлуването в сградата на НС и използването и за хотел, е терористичен акт. Едните искали промяна в социалната програма, другите за заплати. Съжалявам, но те не са доктори, професори и т.н. Заплатите им трябва да отховарят и на качесъвото на работа, което не е на ниво. Всички са искачи. Никой не пита от къде идват парите в здравната каса? Това са осигуровките на всички работещи българи, на децата и внуците ни. Днес, чуваме изказвания на тези, които разграбиха и приватизираха д-вата, а тяхното място би трябвало да е в затвора. БКП/БСП са 3 пъти на власт и след тях 3 национални катастрофи и хаос. Забравихте ли, как бяха ограбени спестяванията и пенсионният фонд? Какви им бяха заплатите по това време? Къде бяха тези майки? Миналото трябва да се помни и да извличаме поуки от него. Никога Б-Я не е била по-добре. Не го признавате, но това е факт! Б-Я се е напълнила с искачи търг си и паразити, които никога няма да са добре. Вместо да мрънкат, да се ограмотят, да се преквалифицират и да работят.
  • 76 Ескалация

    6 1 Отговор
    Още малко и ще си плащаме за да ходим на работа.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Да пази Господ

    1 3 Отговор

    До коментар #63 от "оня":

    Ти да не си д-р Оня, познах теее! Как само държеше скалпела и искаше да си отмъстиш за ниската заплата. Само за пари говорите вие от вашия "долен свят".
  • 79 До 64

    4 4 Отговор
    ТЪПАНАРИНО, в правителствена болница може да се прегледа и лекува всеки БЪЛГАРИН КАКТО ВЪВ ВСЯКА БОЛНИЦА В БЪЛГАРИЯ. МНОГО СИ НА ЗАД И МНОГО НА СТРАНИ.
  • 80 Спас поета на БКП сега на ГЕРРБ

    11 0 Отговор
    Политическата проституция край няма в тая държава.
  • 81 Tochniq

    5 2 Отговор
    Teroristi ste vie Gerbadjii mrasni nagli ostavka na momenta horata nevi iskat
  • 82 Реалист

    0 3 Отговор
    Само бой и сръбска музика:) ше подкопават държавната сигурност:)
  • 83 Ван дер Любе

    11 2 Отговор
    Почваме с въпрос: Има ли пари в държавата? Отговор: има и то много. Има ли ден Борисов да не раздава пари без мисъл и цел, освен да блесне какъв е щедър с чужди пари? Няма такъв ден. Кое е по-важно българите да бъдат лекувани от добре платени лекари и медицински сестри или да се санират пари с парите на всички? Аз избирам да бъдат лекувани качесвено, което включва добро заплащане на лекари и медицински сестри. Иначе те заминават за чужбина. Единствената причина, да не го правят партийците от ГЕРБ, ДПС, БСП, Патриотите е, че няма да могат да крадат от тези пари. Всичко друго е мижи да те лажем. И възниква естествения въпрос къде са профсъюзите. Това си плаче за общонационална стачка, т.к. здравето е в основата на всичко, след това е образованието (където заплатите са също ниски, нищо, че малко са вдигнати). Иначе изказването на това прасе от различни партии и дебелашките шеги на Борисов са цинизъм и към тези жени и към целия народ. Защо Борисов не одите в Пета градска и да постои един ден там като се храни с храната на билните. И да помни, че раздава чужди пари.

    Коментиран от #86

  • 84 Разбира се

    10 2 Отговор
    Терорист е всеки, който се бори срещу престъпния и диктаторски режим на Герб... Според тяхните разбирания!!! А за гражданите най-големите терористи на Спас Тоалетното Гърне и неговата банда паразити
  • 85 мазник гърненски

    11 2 Отговор
    Абе, това много противно, много нагло и много мазно човекоподобно двукопитно, дето го кръстили Спас, не e ли същото нищожество, което някога пишеше стихове за Червената армия и лижеше задника на една пълдинска даскалица - Дража Вълчева, която пък лижеше задника на правешкия говедар и масов убиец? същият ли е? Същото ли нищожество е? Нищо, оставете го, не го "закачйте"! Всяка поредна изцепка на мазното Гърневско нищожество е пирон в ковчега на герберастките българоубийци, които, така или иначе, си заминават! Още малко търпение,българи! Още съвсем малко търпение и убийците на народа и на държавата ни ще бъдат изметени! И първият изметен ще е двукопитното пълдинско нищожество, "поетът", възпял ""Альоша" и Червената армия! Така че, отсега да си търси дупка, където да си скрие, когато му дойде времето! А времето наближава със страшна сила, пълдинско мазно нищожество, дето ти викат Спас Гърнето и дето не
    не се умори да лижеш насрания задник на главатаря ви от СИК - Банкя.
  • 86 Ван дер Любе

    7 2 Отговор

    До коментар #83 от "Ван дер Любе":

    Да добавим и идващата криза на коронавируса. Защо няма болни в БГ, защото нямаме капацитета да ги открием. И вие мислите, че тези изстрадали жени, ще ни лекуват за по 600 лева заплата, докато Борисов закусва за 1000 всеки ден? (образно казано, т.к. изразходва парите за храната на хиляда гладни деца). Нима някой ще си излага живота, за толкова пари? Хората, които искат да се спасяр от корона висура, трябва да спаси първо тези, които го лекуват. На Борисов не може да се разчита на нито едно адекватно решение. Той се грижи за любовници, къщи, сигурно и на внучетата е купил по един остров, по 4 тона суджук и по половин България. Първо наливаше държавни пари при Доган, сега и на Пеевски.
  • 87 дедо Риц

    9 2 Отговор
    ГЪРНЕТО е бил член на БКП ,СДС, НДСВ , ГЕРБ ! Друго нямам какво да кажа...

    Коментиран от #97

  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 The Gentleman

    12 3 Отговор

    До коментар #21 от "Лекар БГ":

    Действително всички от ГЕРБ се държат изключително нагло към народа. Има някакви изключения като Томислав Дончев, който по моему е твърде интелигентен за да служи на един простак, но някак си се е увлякъл. Но само забележете, как физиономия та на този човек се промени за по-малко от десетилетие и колко изморен вид има към момента. Когато човек прави нещо в хармония със себе си той сияе, но обратното е пагубно.

    Коментиран от #96

  • 90 Обикновен човек

    9 2 Отговор
    Не мога да разбера защо дундуркаме такива торби с лай.а в парламента като този, вместо да грабнем тоягите!!!!
  • 91 Пенсионер

    7 2 Отговор
    Това е депутат от Българският парламент. Това е изборът ни. Всичките са такива до един. Това избираме,нямяме право да сме обидени. Той е извадка от нас.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 отврат

    10 3 Отговор
    Ето това е лицето на ГЕРБ! Спас Гърневски - бивш комунист, поет възхваляващ Партията, бивш седесар, сега - гербер! Където има кокал, той е там! В Пловдив още чакаме да го съдят за далаверите по времето на кметуването му!
  • 94 червени боклуци

    4 7 Отговор
    и вие ли мекерета руски ще вземете калашниците и ще въдворявате ,народен съд.в НС
  • 95 ГРОБ

    8 3 Отговор
    Шайката копае вече дълбоко под дъното.
  • 96 Лекар БГ

    14 3 Отговор

    До коментар #89 от "The Gentleman":

    Брат,само си помисли,на какво е подложен човек,стоящ и работещ с Лидера.И помисли,за каква далавера иде реч,щом го трае.И за какво пагубно самоунижение.Не е лесно да лъжеш,да бъдеш демагог,да си затваряш очичките пред цялото безобразие.И чинно,да участваш в това.Приемаш простащината,безскрупулността,наглостта...в името на...кинти.Не съчуствам на никой гербаджия.Той/тя сам/сама си е избрал съдбата.Изговорът им е долен.Арогантнен.А делата им?!Същите.Държавата на топ простаците.Това сме ние днес.
  • 97 И в ДПС ще отиде.

    3 1 Отговор

    До коментар #87 от "дедо Риц":

    Ще видите по-късно.
  • 98 Гост

    4 2 Отговор
    Дпс им пука от герб, бсп, абв, сдс, ндсв, оае там ги влече, по умен е доган от бойко и барцелона, бойко подскача къде е амет
  • 99 ПЕНКО

    2 1 Отговор
    КОЙ ОТ КОМИСИЯТА ПОКАНИ " СЕСТРИТЕ" И ЗАЩО ПОКАНИЛИЯ ГИ ОТ КОМИСИЯТА НЕ СЕ ВЪРНА ПРИ ТЯХ ??? ЗАЩО НСО НАПРАВИ СБОДЖАТА ПО ПРЕДВАРИТЕЛНИ ИНСТРУКЦИИ НА ПРЕЗИТО РУМБЪЛ ??? ЗАЩО РУМБЪЛА ПРЕЗИ НАРЕДИ ДА ПУСНАТ АГЕНТ МАЯ НЕВИННАТА В ЗАЛАТА ??? САМО ЕДИН ОТ НСО ПРЕД ВРАТАТА -ЗА ДА ОКАЖЕ СЪДЕЙСТВИЕ НА ЖЕНИТЕ И ТОЧКА !!! МА ЩЯЛА ДА СКАЧА -Е И !?!?!?
  • 100 dif ot cc

    1 1 Отговор
    ами това е то...има ли протест или някаква друга форма на недоволство значи има сценарии....нямаме право да надигаме глава , щото ставаме "терористи".много удобно за гербоците....
  • 101 Джони

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    ,,Сссерем"...Ти си-...Серсем!
    Виж какво стихотворение-,,Септемврийци" е сътворил другарят Спас Гърневски-...-

    Каква е, боже, твоята присъда –
    та те умряха без божия ти кръст,
    но ти приемаше ги вчера, за да бъдем
    на стража днес пред святата им пръст.

    Един обесен поп да ни е знаме,
    един изстрелян стих да закърви
    да шепне болката от неговите рани:
    “Не спирай – срещу изстрела върви”!
  • 102 123

    3 1 Отговор
    Гърневски.гърневски ако освен сланина имаше и малко мозък България щеше да е чудесно място за живеене но уви и ти като шефа ти 1към1
  • 103 хуху

    4 1 Отговор
    добър и търпелив народ, но и доста глупав за да търпим такива управници..свободата не се подарява за съжаление..явно генетично в нас тя не съществува.
  • 104 Д.Кънев

    0 1 Отговор

    До коментар #70 от "Троцки":

    Хайде стига.Че какъв е любимият ти комунист второ поколение Бойко Борисов,който е наименуван на любимият му ДЯДО БКП ДА ЖИВЕЕ БКП.Това е любимият му лозунг.
  • 105 Малее

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "СссереМ":

    А бе тоя и дебелото Гърне нали обещаха че няма да ги пускат отпуск от психиатрията за тъпанари!Моля приберете ги ?
  • 106 Тошко

    1 0 Отговор
    Терористичната организация (БСП) изтеряса предизборно, усещайки че никога повече няма и да подушат ВЛАСТ. ... вижте "град Кузлодуй" вече е превъртял.
  • 107 Вида

    1 0 Отговор
    Драскачите на Коста Копейкин превзеха коментарите на ФАКТИ! Едни и същи са. Редактора спиш ли?
  • 108 pasi

    1 0 Отговор
    Няма по- големи терористи от БКП /БСП/ГЕРБ справка атентата над църквата Св. Неделя където загинаха генералите на българската армия и много невинни хора за времето и сега все още е най чудовищния в света
  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 32ууу

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Йосарян":

    Какво да чуеш от един привърженик на Бсп
  • 111 Тяаэф

    0 0 Отговор
    Сега комунистите се скъсват от кеф. А Мая Манолова как обиждаше болни преди години?
  • 112 Ново

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "???":

    По добре косно отколкото никога осетелсее човека от гнилия комунизъм и последвал пътя нинова откостов при станишев и затова се гордеите а пет жени които искат оставка на правителството какво е»терор «власт на малчеството над мнозинството»/хората/партизани/ които убиваха хора ги наричахте «герои» а също и атентаторите
  • 113 Милен

    0 0 Отговор
    Тоя боклук спас гърневски тера да се мъчи в ада
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове