Last news in Fakti

6 Март, 2020 08:44 4 144 105

Медсестра протестира на перваза на Партийния дом

  • медицинска сестра-
  • протест-
  • медицински сестри

Пет медицински сестри са останали барикадирани цяла нощ в сградата на бившия Партиен дом

Една от медицинските сестри - Бойка Анастасова - е излязла на перваза на прозореца на Партийния дом, съобщи bTV. Тя твърди, че от охраната са я принудили на излезе на перваза, защото са ги блъскали и дърпали заедно с другите медицински сестри.

Охраната е излязла при нея и разговарят с нея. Те заявяват, че няма да позволят повече такова рисково излизане на прозореца.

Ген. Красимир Станчев, директор на НСО, подчерта, че на г-жа Анастасова няма да ѝ се случи нищо, ако влезе в сградата.

Медицинската сестра изтъкна, че няма доверие на охраната и няма влезе, докато те не влязат вътре. Тя твърди и че вътре е имало насилие, като дори пусна хартиена кърпичка с капки кръв.

По информация на БНТ пет медицински сестри са останали барикадирани цяла нощ в сградата на бившия Партиен дом.

Вчера майки на деца с увреждания и медицински сестри обявиха гражданско неподчинение и поискаха и оставката на целия кабинет "Борисов". Те настояват за работеща здравна система и достойни условия на труд.

Майките от "Системата ни убива" обявиха преди няколко дни безсрочен протест с искане за оставката на социалния министър Деница Сачева заради Закона за личните помощи.

Днес министър Сачева ще отговаря на депутатски въпроси по време на парламентарния контрол.

За около час вчера протестиращите блокираха движението по столичния булевард "Дондуков".

Министър Сачева заяви, че и искат оставката, защото спазва закона. Тя поясни, че законът за личната помощ няма да бъде отменян, а усъвършенстван.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето мнение

    102 37 Отговор
    Милиционерите на бойко методиев борисов бият беззащитни жени. До там се докарахме с нашето овчедушие. Банкянския плужек вече е готов на всичко, защото знае, че падне ли това е краят му. Отива в затвора.

    Коментиран от #33, #35, #86, #91, #96

  • 2 Behemoth

    74 23 Отговор
    Хунтата убива България!Вече си влезе и даде интервю на мисирките ...те общо взето я разкъсаха с малоумни въпроси ...просто толкуз им е акъла ...а жената е доста интелигентна...

    Коментиран от #4

  • 3 Алфа Вълкът

    43 9 Отговор
    Те я прибраха вече вие сега пишете, че е излязла - винаги последни.
  • 4 Алфа Вълкът

    38 61 Отговор

    До коментар #2 от "Behemoth":

    Поредната откачалка с номера си!

    Коментиран от #40

  • 5 Вашето мнение

    64 17 Отговор
    Народ от офци, доят ги, стрижат ги, колят ги а те си рупат трева. Важно е плюскане да има и пийене за празниците. На офцата друго не и трябва. Не и дреме за това, че не е свободна, че мрем като мухи, че корупцията е на всякъде.
  • 6 Браво на жената!!!

    79 35 Отговор
    Една смела жена и тулупите от НСО я блъскали и били!!! Тъпанари колкото си искаш!!! Колко пъти Дембелина от Банкя ги излъга, а онзи министър на здравеопазването? Краде с дръгливия си задник министъра - пияндур, лъже, лъже!!! Защо ги търпим и чакаме???? По-лошо ще става, не по-добре. И така докати тези мухъли унищожат България.
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    46 19 Отговор
    герб мафия
  • 8 The Gentleman

    67 26 Отговор
    Бог да пази тази жена. Не искам и да си помисля, какви репресии, ще последват за не сега. То ще са призовки, то ще е прогфилактиране, обяснения, дела. Ако и се размине с освидетелстване и настаняване в психиатрия, ще е цяло чудо. И защо? Защото се бори за правата си?! Фашизъм е това, абсолютен фашизъм!

    Коментиран от #30

  • 9 гост

    50 9 Отговор
    Репортерката на Нова ТВ я провокираше през цялото време.

    Коментиран от #13

  • 10 Гост

    39 15 Отговор
    Съмнява ме,че Сачева е аут. Тиквун ще излезе довечера и ще”спаси”положението но бушона Сачева е гръмнат. Да идва следващата калинка
  • 11 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    44 23 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ първия ПРЕМИЕР НА БЪЛГАРИЯ употребил сълзотворен газ гумени куршуми ел шокови палки срещу народа си

    Коментиран от #25, #69

  • 12 КОМУНИСТ ОНАНИСТ

    24 25 Отговор
    Всеки със своя номер,някой със цяла програма.

    Коментиран от #31

  • 13 The Gentleman

    41 13 Отговор

    До коментар #9 от "гост":

    А вие какво очаквате? Нали нова е на Домусчиев - дружка та на Борисов! Даже не я и включвам тази телевизия.

    Коментиран от #20

  • 14 Фактъ

    38 14 Отговор
    Пазят си корумпираната власт и ще използват всички средства на репресия, но краят им е неизбежен .
  • 15 5874

    39 14 Отговор
    Заптиетата на Бай Ибрик в акция. Що тъй не бият и хващат в Столипиново и Филиповци? И те са Прани Гащи като Винету.
  • 16 The Gentleman

    29 19 Отговор
    Сред всички телевизии, единствено БСТВ отразява безпристрастно събитията и реалността в България. Всичко друго е на хранилка при управляващите!

    Коментиран от #55

  • 17 диагноза

    24 33 Отговор
    Недоклатена истеричка...
  • 18 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    39 15 Отговор
    помните ли полицаите който искаха обяснения на баба СТАНА герб мафия
  • 19 ани

    27 42 Отговор
    Не мога да раязбера защо толкова внимание към платени протестърки ,които не са никакви мед сестри.Докога ще гледаме цирковете на психично болни хора ,които ,ако беше друга власт отдавна да са в дрънголника ,защото правят циркове ,за да покажат на тези ,които им дават пари колко са активни и умни.Защо не се сезира прокуратурата и ги попита като седят там кой ги хран?.Безобразие !То бива психопати ,но вече отвръщават хората.

    Коментиран от #22, #56, #81, #83

  • 20 Вашето мнение

    33 13 Отговор

    До коментар #13 от "The Gentleman":

    За всеки нормален човек е унижение да гледа телевизията на домус ага Нова, да чете сайтовете на пеевски пик и блиц. Общото между всички тях е, че са впрегнали всички сили да защитават банкянския шашън.
  • 21 Лекар

    40 16 Отговор
    Поклон пред медицинските сестри, които се борят за да може това здравеопазване да бъде за всеки един от нас! Горко на България, щом жените тръгнаха да я спасяват от нейните управленци. Оставка на лъжеца Ананиев, некадърност или нещо по-лошо стои зад делата му.
  • 22 The Gentleman

    34 19 Отговор

    До коментар #19 от "ани":

    Единственото, което отвращава в случая е мнението ви. Жените се борят за човешки права и свободи. Не всички са на хранилка при управляващите. Баба Стойна и Бойка са героини по примера на Жана Дарк. Бог да ги пази!
  • 23 Алфа лисугерът

    27 14 Отговор
    Дебилът от с. Банкя ще поиска оставката на ананката и на сачката и пак ще излезе с чисти ръце от ситуацията.
  • 24 Byg

    24 29 Отговор
    Тези сестри са алчни за пари , пари , пари пари , всичко се свежда до пари , но когато ги попитат защо сте на перваза , амиииии , условия на труд , защото така , мислим за майките такива глупотевини .Като са смели и честни нека кажат право в очите ИСКАМЕ ПАРИ , мноооогоооо пари , пфуууу все ненаяли се
  • 25 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    21 6 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    ПРОКЛЕТА ДА Е САНИТАРКАТА,КОЯТО МЕ ИЗТЪРВА В РОДИЛНОТО И ПАДНАХ НА ГЛАВАТА СИ.

    Коментиран от #41

  • 26 Платени протестиращи от хибридна акция н

    23 26 Отговор
    Петте жени всъщност които протестират а 7 милиона не протестират, са всъщност същите които излизат на всеки протест организиран от БСП , Възраждане и Мая Манолова. Те са платени да правят това. Но този път даже не знаят за какво протестират понеже Мая Костинбродска е толкова слаба юристка че им скалъпила кауза която е противна на правото. Време е гражданското общество да се надигне и да измете такива псевдо протестиращи от улицата
  • 27 Защо все по-големи уроди управляват?

    31 15 Отговор
    Ако това е упрсвление на държава и ако това е държава, здраве му кажи!!!! Един чичо с половин прочетена книга и стаж в бандитска групировка власрва. За управление и дума да не става! Най-бедни и корумпирани, официално признати сме. А той ни лъже, че имало растеж 3.6, а то няма изобщо. Ходи пи Ееропа и света за да ни излага с поведението и незнанията си. Палячото на ЕС. Но послушен, връща 30% от европарите веднага на господарите си, 30% краде и с останалото каквото стане. А министрите му, от кол и въже, крадливи самозабравили се простаци. А ние ги виждане, псуваме и стоим. Казвам ви, БиБитко е толкова омазан в далавери, кражби и убийства, че падането му от власт е опасно за него, ше трябва да бъде арестуван. На 14 Март ще има протест. Да се съберем 50 - 60 000 и докато не го изметем няма да се прибираме! Ще видите как ще бягат мишоците крадливи. Разсипаха Бългсрия, унищожиха я!!!
  • 28 Доктор Джаранджиев

    15 20 Отговор
    Възмутително отношение към НСО, които до последно запазват внимателно и възпитано отношение към г-жа Атанасова.
    От една страна, да, трябва да има реформа в здравеопазването и адекватни доходи на лекари и медсестри. Да! Но, от друга страна не бива да се сипят лъжливи обвинения към НСО, които си вършат работата повече от добре.
    Ако беше в друга държава щяха да й ударят две палки и в ареста. А, тук, нашите, любезни, уговорят я, държат се джентълменски. Жената има нужда от ПСИХОЛОГ!

    Коментиран от #58, #94, #97

  • 29 Другар

    23 19 Отговор
    Съвсем ясно се видя тази "нещаста женица"как лъжеше,че я бият,без да знае,че камерите работят отдолу.Не разбрах само служителите на НСО защо не дръпнаха тази лъжкиня,като имаха толкова много възможности.

    Коментиран от #79

  • 30 Доктор Джаранджиев

    18 16 Отговор

    До коментар #8 от "The Gentleman":

    Вие добре ли сте? Какъв фашизъм ви гони? Това е точно обратното на фашизъм: такова меко и добро отношение от страна на органи на реда е много рядко срещано по света!

    Коментиран от #32

  • 31 ????????????

    1 9 Отговор

    До коментар #12 от "КОМУНИСТ ОНАНИСТ":

    А комунистите на3876срани със всичкитесиси номера женатаси защитава правата
  • 32 The Gentleman

    12 15 Отговор

    До коментар #30 от "Доктор Джаранджиев":

    Така ли? Защо тогава шестима полицая са искали обяснения от баба Стойна за действията и? Защо тогава Бойка твърдеше, че е блъскани и се страхуваше да се върне в стаята докато градовете са там, а след като допуснаха камерите се върна веднага?
  • 33 123

    25 21 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Аман от тия протестиращи, аз трябва ли да опъна една палатка да протестирам че като отида на лекар все ме ошушкват - преди 1 месец бях и ми взеха 80 лв, вкл. 40 лв за изследване на слуха за мед. сестра в кабинета... На контролния преглед още толкова. Не се оплаквам от това, но ме влудява това че се осигурявам почти на тавана, отделно фирмата ми ме осигурява здравно на премиум пакета в Дженерали и пак си плащам като поп в кръчма. Ай сиктир, писна ми всеки комплексар да ми излезне и да протестира за това че е смотан и не може да си изкарва прехраната. Цъфнала ми там някаква терапевтка, че и ниска заплатата, че "системата я убива" и как се сдържа ония от НСО да не и врътне 2 шамара и да я бутне вътре в стаята, страхувала се за живота си, а това че застрашава друг живот не я интересува. Медиите също. Защо не и качиха стълба на пожарната та да слезне а не да влиза в стаята за да не я е страх, абе цирк да става, и тука разни оплаквачки също да вият та да си броят плюсовете и минусите, още комплексирани на издръжка. Ей няма да се оправим, ако бяхме в белите страни тази от там с шамари да са я свалили още вчера, ще ми се барикадира в сградата на парламента, абе ей патко, това да не ти е баничарница че да се барикадираш. Ама айде, цъкайте минуси та да се чувствате доволни от живота.

    Коментиран от #39, #44, #53, #70

  • 34 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 15 Отговор
    с какво право нсо ще блъска гони сестрите а и ги бият шамарят ги това ли е демокрация мафия мутри мутри мутри нсо мутри нсо мтри

    Коментиран от #57

  • 35 гост

    13 3 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Както Костов, както Софиянски, както Доган, както Пеевски, всички са в затвора сигурно. Крали, драли, милиарди изнесени, работещи заводи и бизнеси унищожени, а те управляват човече, не е като да ги преслеват и да лежат по затворите. Това е нашата страна, нищо общо с правова държава.
  • 36 Боко жезъла

    6 14 Отговор
    Бсп ги вкараха в сградата а президента изкара онази на прозореца, те са лошите и ми дестабилизират крадене... пардон, управлението
  • 37 34567

    19 8 Отговор
    Тoвa cи e нoрмaлнo прoлeтнo рaзгoнвaнe; нямaт ли cи уcпoкoитeли a ce нaлaгa дa cи гo изкaрвaт в крякянe и щурaнe? Мeдицинaтa e бeзcилнa при тoвa жeнcкo cъcтoяниe; някoи пoлитички ги държи цялoгoдишнo.
  • 38 Нашето търпение има ли граници?

    15 13 Отговор
    Питам защото се сриваме все повече по всички направления! Хаоса е тотален, кражбите и корупцията безпределни, лъжите и измамите чутовни! Целта на дебелия бандит от Банкя е била да....изкарат мандата????? Представяте ли си, дума за икономика, земеделие, образование и Здраеопазване няма. Лъжи и празни приказки на куп, ограбване от всеки и всичко, забиване в тинята. И най-лошото е, че не искат да знаят в какво състояние живеят над 5 милиона българи и не ги интересува. И са предатели и продажници колкото си искат, но и треперят от страх, защото знаят какви мръсотии са вършили. Краят им е близо и ще се държат за властта с всякакви средства и методи.
  • 39 Вашето мнение

    15 19 Отговор

    До коментар #33 от "123":

    Посерко, като изкарваш 1000 лв на месец, харчиш пенсиите на мама и тате и живееш при тях се чувстваш значим ли бе? Жената протестира с право, доходите в цяла България са унизителни и с тях не може да се осигури нормално съществуване на нас и семействата ни.

    Коментиран от #46, #59, #68, #93

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 6 Отговор

    До коментар #25 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    никога не съм паднал в родилното светили ли стеми хейтъри
  • 42 Биде

    14 16 Отговор
    Какво да кажа смели и борбени жени чиято тежка и отговорна работа е унизително ниско заплатена -реално в държавните болници заплатите са между 700-800,850 лв! Да не говоря за огромните часове в + месечно които нито се плащат, нито могат да се компенсират поради недостига на персонал!Младите които започват като видят колко много е работата и ниска заплата обикновенно напускат в рамките на няколко месеца! Така че в скоро време ще се наложи сами да се обгрижваме в болниците поради застаряващата им възраст или да се внася такъв! Най-лошото че нищо няма да се промени и мед.специалисти няма да дочакат достойно възнаграждение !
  • 43 BTC

    9 3 Отговор
    Веднага да им прехвърлят по няколко павилиончета от ЛАФКА за да могат поне да продават по някой друг вестник.
  • 44 DBS

    11 11 Отговор

    До коментар #33 от "123":

    Абе т..... Точно това е проблема .Това плащаш онова плащаш ,а до тези хора нищо не достига.
    Айде ходи се осигурявай с премиум пакета на 700 лева .
    Женицата от много хубаво е седнала на прозореца.
  • 45 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 11 Отговор
    мутрите са убийци мутра кръв повръща пари не връща
  • 46 The Gentleman

    13 11 Отговор

    До коментар #39 от "Вашето мнение":

    Точно така, подкрепям Ви напълно. Докторите, полицаите, администрацията не са България. Да иде доктора в провинцията да види, колко трудно се живее с минималната заплата и как хората се борят за физическото си оцеляване и да си платят сметката за тока. "Ний всички сме деца на майката земя, но чужда е за нас кърмящата и гръд".
  • 47 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    13 15 Отговор
    герб са бездушни
  • 48 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    15 10 Отговор
    здрав на болен не вярва сит на гладен невярва олигарсите са жестоки хорица
  • 49 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 20 Отговор
    РУМЕН РАДЕВ е най достойния ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ
  • 50 The Gentleman

    13 13 Отговор
    Политиката на Борисов е да дава големи заплати само в секторите от които пряко зависи управлението му. Иначе отдавна вече да беше аут. Само че народа се пробужда вече.
  • 51 Дельо хайдутин

    14 5 Отговор
    Не останаха мъже в тази държава. Ботев и Левски умират от срам.
  • 52 Бай Стою касапина

    12 2 Отговор
    До 34.Пич,питай президента. НСО са на негово подчинение.
  • 53 Tate

    10 6 Отговор

    До коментар #33 от "123":

    Ейй че си умен ,2 шамара А ?? Ако те ошамарят НСО друга песен ще пееш !! Ако ти вземат мизерната заплата и ти ще се качиш дори и на кубето на Света Неделя и ще оревеш София !! Много разбираш ,като толкова знаеш стани премиер та да се орахатим !! Аман от тиквенски тролове !!

    Коментиран от #72

  • 54 RRR

    15 7 Отговор
    В целия ЕС няма държава с толкова сбъркано, немощно и крадливи управление. А такъв премиер, просто в тези държави не може да бъде избран. Само у нас, един отдавна издъхнал и износен чичо, за когото често и достойнство са непознати качества, работиш за Пашата и Маджо, Маргините и Бай Миле, миел колите им но после издигнат в бияч на длъжници, може да бъде премиер. И като такъв, с навици от СИК, направи така, че станахме клоаката на ЕС, най-бедна и корумпирана държава, без авторитет никъде, основно поради това, че слугува на по-силните и ограбва българите и не напразно се нарича Българоубиец все по-често. И тези 5 жени се оказаха най-смели и решителни, като връх на недоволството от разрухата, отчаянието и безнадежността! Много бавно се надигаме, много!!! Това ако са гърци, сърби, поляци или албанци, дебелия чичо от Банкя щеше да е обесен или взривен досега. Възниква въпроса, какво работи 10 години тиьи илитерат и какво добро направи за българите? Нищо, лъжи им кражби, изнасяне на милиярди и окопаване във властта, обкръжен от случайни но послушни неграмотници. Мечтая за деня да ги видя как бягат и да ползват колко крали и в какъв незаслужен лукс за живяли. Мисле, че този ден наближава.

    Коментиран от #101, #102, #103, #104

  • 55 Го4о

    6 6 Отговор

    До коментар #16 от "The Gentleman":

    БСТВ - пристрастната червена мЪнипулация!

    Коментиран от #84

  • 56 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    9 4 Отговор

    До коментар #19 от "ани":

    ани герб мафиясте колко жалка си
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    3 7 Отговор

    До коментар #28 от "Доктор Джаранджиев":

    нсо мутри мутра кръв повръща пари не връща герб се мафия

    Коментиран от #92

  • 59 Вида

    9 3 Отговор

    До коментар #39 от "Вашето мнение":

    За да Ви са достатъчни доходите - намалете си излишните РАЗХОДИ! Замисляли ли сте се колко излишни разходи правите?
  • 60 заето

    5 3 Отговор
    Бей Боко Борисоглу сега е зает да клинчи пари от ЕС за неговия приятел Тайпи, не го търсете.
  • 61 Tate

    7 5 Отговор
    До всичко "Гробарски зомбита" АРЕ престанете БЕ ,хайде се засрамете и се скриите в миша дупка ! АМАН ОТ ЗОМБИРАНИ кой управлява 10 години БЕ ?Кой ви направи цигарите 5 лв,билета за трамвай 1,6 лв ?? Кой ви вдигна ццените на парно,ток,вода през тези години БЕ? Зомбита тиквенски !! Едно ни остана едната съвест и нея се опитвате да погазите !! ВИЕ ако нямате тези жени дето протестират имат ! Зомбита такива !!!

    Коментиран от #63

  • 62 Крис51

    8 6 Отговор
    Напълно прави са тези жени, докарани до там, че да се принудят да протестират по този начин. Толкова време ги лъгаха и продължават да твърдят, че много от техните искания били удовлетворени. Политика търсят. Да ги оставят с две малки деца на 600 лева месечно и нощни смени и да ги видим колко дни ще издържат. Ами изтощени са при този недоимък и тези условия на труд сестрите. Не стига, че има такъв голям недостиг на медицински сестри и повечето работят и в пенсионна възраст, или на две или три места...
  • 63 а бе

    6 5 Отговор

    До коментар #61 от "Tate":

    ти си за карлуково. управлява тоя дето печели изборите, т.е. тоя за който гласуват най-много. който и да управлява трябва да спазва правилата. в случая тея на ЕС. ако не ти харесва - свят широк. в северна корея цигарите сигурно са без пари. в куба също. да не говорим за русия. те там е супер. такива като теб дето пишат и скачат на властта директно в Сибир. те това ли искаш ти и подобните ти. в цивилизационния свят колкото по-квалифициран толкова по-добре. аутсайдерите са зле и реват.
  • 64 Факт

    9 5 Отговор
    Кви сестри са тия!?Сестрите са на работа!

    Коментиран от #71

  • 65 Баро Вкаров

    6 0 Отговор
    Бравос на сестрата!Дано да скочи от перваза и да полети като Батман!
  • 66 Гост 2

    7 0 Отговор
    Някой въобще замисля ли се защо въпреки увеличаващата се неграмотност сред учениците , учителските заплати се увеличават , а за медицинските работници пари няма ? Кому е нужно това ?
  • 67 Tate

    3 2 Отговор
    а бе
    63 Поредното Зомби лелелее ,какви правила кви 5 лева ?? Къде е БГ производството на цигари кой купи Булгартабак и го приключи ,как и КОЙ му го даде ?? Болшевиките ли купиха изборите ??? Спрете Земята да сляза ....помощ искат да ме заразят с "Тиква"вирус !!!!!
  • 68 123

    3 3 Отговор

    До коментар #39 от "Вашето мнение":

    Ти можеш ли да четеш и да смилаш информацията бе, или си просто роден тъп?
  • 69 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #11 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Ами от мутра и бияч кво очаквате.... Те милост нямат..... Ама и неговите внуци ще дърпат наркотици ,,,,, няма да са все малки я..... И дядо им не е безсмъртен.... Всичко се връща тъпкано
  • 70 Сиктир

    2 2 Отговор

    До коментар #33 от "123":

    За това, че всеки почна да излиза и да протестира с някакви искания са виновни сегашните управляващи. Те въведоха тази практика и тази нагласа по времето когато властта им се изплъзна за малко. Но тогава тези методи за тях си бяха съвсем в реда на нещата, защото бяха срещу техните противници. Сега друга песен пеят, и тези като вас дето ги поддържате също.
  • 71 Анонимен

    7 1 Отговор

    До коментар #64 от "Факт":

    Патриоти са..... Не мислите ли че утре ако успеят колко ще се облагодетелстват и на местят ...... Къде е народа..... Като стоим и пътя до гробищата ще си плащаме.... Варна_тополи за да погребат някой ще трябва да си платят топ система..... Ще питате ли още защо сестрите са там и са сами..... Остана ни една кожа на гърбът и нея ще ни вземат
  • 72 123

    7 5 Отговор

    До коментар #53 от "Tate":

    Точно това казвам, че такива като теб не си дават сметка че там където е отишла тази овца не е баничарница та да ми се качи да прави циркове. Ако беше така нямаше да има проблеми, но да отидеш в парламента и да ти гледа цял свят сеира това го няма никъде. И за пореден път, ти можеш ли да четеш и мислиш едновременно, аз не се оплаквам от заплата си, незнам защо като казвам че се осигурявам на тавана хората дето са изпускани от мама и тате като малки разбират че взимам 1000 лв., малоумни ли сте или не го разбирате, щото аз не казвам това. Това което ме влудява е че като не ти харесва работата дето си учил - ами да беше помислил. За твое сведение аз съм учил с 5 години повече от тази лелка, дори в момента продължавам да уча, кои стават физиотерапевт трябва да е ясно с заплащането в сектора а не да се жалва като след цялото следване се запознае със действителността. Ще ме извиняваш ама какво очаква да взима тази лелка или да я бутаме цял живот до пенсия че и след това.
  • 73 Шопо

    7 5 Отговор
    Море оти не грабнем тоягата, па да я лекувам, че она сака да става артиска с два телефона интервюта връти ! Оти ако е у частна фирма, че има да се снишава !

    Коментиран от #98

  • 74 Стига

    6 3 Отговор
    Никой не може да черпи прсва от собственото си неправомерно поведение.Дали са им възможност да протестират да ги чуят в НС приеха закон с тяхно участие и по техни искания и все пак са един файтон жени на средна възраст които не са много адекватни здравословно видно от действивта им.Това от типа малко момиченце тропа с краче и повтаря няма пък искам си куклата
  • 75 мани мани

    3 1 Отговор
    Протести до победа! Къде са БСП да яхнат протеста? Не подкрепят! Защо? Атака къде сте? Синдикатите? Ооо, сетих се, платено им е, за да не подкрепят мед. сестрите!
  • 76 Антисоциалист

    8 4 Отговор
    Господа, спомената сграда е на Народното събрание. Протесиращите "майки" и лъже-медсестри нямат право на ни агитки там, нито да я окупират. Това е престъпление.
    Нямат право и да ограничават свободата на движение на гражданите и да блокират бул. "Дондуков". И това е престъпление.
    Нелепите трикове с капки кръв по носна кърпа са от малкото школо на малолетни и показват тъпотията на лъжемайките, но и е действие срещу НСО. И това е престъпление.
    Очевидно е, че лъжемайките и лъжесетрите извършват организирано престъпления - редно е с тях и подстрекателите им да се заеме прокуратурата, да бъдат задържани, съдени, осъдени и наказани.

    Коментиран от #80

  • 77 Темуджин

    4 3 Отговор
    Европейският съюз, Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност на над 1 трилион и 150 милиарда евро.
    Европейският съюз и Съединените американски щати, Канада и Австралия са на издръжката на България от 25 години, това показва секретен доклад на финансовото ни министерство, според който през 2010 година само от златното находище в Челопеч е изнесено злато на стойност над 1 трилион и 150 милиарда евро. Или от периода, в който златната мина в Челопеч е дадена на концесия на американско, Канадски австралийски и германски компании, от страната ни е изнесено злато на стойност над 30 трилиона 800 билиона и 500 милиарда евро.
    С въпросната сума от толкова много злато българите можем да живеем като императори на вселената 200 поколения на напред, но армията и икономиката ни беше унищожена умишлено като ни вкараха в НАТО и Европейския съюз именно затова за да могат съвсем законно да крадат природните ни ресурси. Ресурси, които , ако се вкарваха в бюджета на България нямаше нито един българин да е гладен жаден или да е на студено или още по-страшно без дом. Ако тази колосална сума влизаше в хазната на държавата ни хиляди години България щеше да определя каква да е геополитиката и икономиката в света.

    Милиони българи щяха да могат да обикалят навсякъде по света
  • 78 комунист рецидивист

    3 3 Отговор
    Скачай,що чекаш

    Коментиран от #82

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Повтарям

    0 3 Отговор

    До коментар #76 от "Антисоциалист":

    Зa тoвa, чe вceки пoчнa дa излизa и дa прoтecтирa c някaкви иcкaния ca винoвни ceгaшнитe упрaвлявaщи. Тe въвeдoхa тaзи прaктикa и тaзи нaглaca пo врeмeтo кoгaтo влacттa им ce изплъзнa зa мaлкo. Нo тoгaвa тeзи мeтoди зa тях cи бяхa cъвceм в рeдa нa нeщaтa, зaщoтo бяхa cрeщу тeхнитe прoтивници. Ceгa другa пeceн пeят, и тeзи кaтo вac дeтo ги пoддържaтe cъщo.

    Коментиран от #90

  • 81 Крис51

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "ани":

    Не е лошо малко да се ограмотите и да пишете на книжовен български език. Но това е ДНК-то на такива тролове!
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 The Gentleman

    7 1 Отговор

    До коментар #55 от "Го4о":

    Важното е, че е единствената тв, която е срещу властта. Нека и други като нея да има, сини, жълти, но ги няма. Иначе каква е тази демокрация, щом всички тв обслужват властта. Това не е демокрация, а тоталитаризъм. Не разбирате ли, че нещата в България се завъртяха. Сега ГЕРБ=БКП. Само, че докато комунистите отстояваха някакви исторически, културни и морални ценности, единствената идеология на ГЕРБ е идеологията на бързата печалба. Търкане на билетчета, олигарсите, вулгарните песни и турските сериали. Ето това е България в моите очи към днешна дата. Пошлост и вулгаризъм до дупка. И няма как да е иначе, защото примера го няма. Какъв тон за песен, ще даде човек, който освен Винету друго не е прочел. Къде са фестивалите, къде са поетите, къде е киното, но онова интелигентното българско кино, което възпитаваше възрожденски дух и родолюбие. Единственото, което тази власт обслужва е собствените си интереси и интересите на олигархията.
  • 85 смели български майки

    8 2 Отговор
    Тези жени показват какво означава кураж, показват истинското лице на демокраДцията и мащабите на геноцидът срещу българският народ. Средства има, доказаха го управляващите престъпници с купуването на летящите консервни кутии. Няма воля за подобряване на условията за живот на територията на България. Щом тази ситуация службите ни не намериха нормален, хуманен начин за реакция и чрез репресия и насилие се опитаха да унижат българските майки, представете си колко безпомощни са пред реална заплаха. България се обезлюди, защото изметта, която не успя да се интегрира при комунистите, днес е начело на силовите структури и изпълнява антибългарска политика.
  • 86 Навални

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Ама ти си като развален телефон. Бойко а на червеното недоразумение - президент и трето - не са ги били - даже не са ги докоснали, иначе отдавна да са в Пирогов или полицията. Та като изключим въпиющата ти неграмотност и за комунистически лъжец не ставаш. Все пак червените руски боклуци тренират от ВОСР на сам, а ти си онзиденшен пикльо.
  • 87 Киро

    2 1 Отговор
    Несео да се закрие тея в ръзкарски търтеи
  • 88 някой

    4 4 Отговор
    Тази неадекватната не е сестра, а физиотерапевт. Всичко в този "протест" е постановка.
  • 89 така така

    5 4 Отговор
    С ШУТОВЕ Я СЪБОРЕТЕ ОТ ТАМ!!
  • 90 Антисоциалист

    6 2 Отговор

    До коментар #80 от "Повтарям":

    Лъжете.
    Не "всеки излиза да протестира", а малък брой престъпно организирани негодяи.
    Доказвам, това.
    1. Протестращите са 5, а не милиони.
    2. В телевизионно предаване "лъжемайка" се хвалеше, че дала в гардероба на дискотека детето си в сак за да може безгрижно да се весели. Такава "майка" е за съд и наказание - увреждала е здравето на детенцето си, душейки го в сака!
    3. Лъжесестра протестираше срещу държавата за условията й на труд в частна фирма. Не държавата, а тя е подписала трудовия си договор! Заплашваше, че щяла да напусне страната, но не спомена, че няма професионално образование за медсестра в която и да е и европейска страна.
    4. Тези "медсестри" искат две заплати независими от "търговската" организация - да работят в частна фирма, а държавата да им плаща - с нашите данъци!
    Фактите показват, уважаеми, че негодяи искат пари и то още! за диващините си, за некадърността си, за престъпленията си, и по престъпен начин!
  • 91 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Какви милиоцонери те гонят пък теб. НСО няма нищо общо с него. Пишеш без да знаеш. Кой командва тази служба.
  • 92 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #58 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Егати умника се извъди и стихове прописа. Ха ха .
  • 93 Гзт

    1 1 Отговор

    До коментар #39 от "Вашето мнение":

    Вашето мнение не интересува.Много е тъпо.
  • 94 Гзт

    1 0 Отговор

    До коментар #28 от "Доктор Джаранджиев":

    Браво най после един , смислен коментар.
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 ухбиутг

    0 0 Отговор
    кифло тъпа, не си ли на работа!
  • 100 Гостилничаря

    0 0 Отговор
    Айде на бонусите! Едните викат "Политически акт!", другите викат "Защитават си правата!". Мислите ли, че им е до политика на тези с 600лв. заплата!?
  • 101 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "RRR":

    Прoчeтoх цeлия трoлcки бълвoч, eй тaкa - зa cпoртa, зa дa видя дaли щe нaпишeтe нeщo вярнo и cтoйнocтнo. 1. "В целия ЕС няма държава с толкова сбъркано, немощно и крадливи управление." - aми кaкъвтo нaрoдът, тaкoвa и упрaвлeниeтo. Aкo имaшe чecтни, дocтoйни и инициaтивни бългaри, кoитo дa прeдcтaвлявaт рaзумнa aлтeрнaтивa - бих глacувaл нa мигa зa тях. Нo зa ceгa тoвa e НAЙ-дoбрoтo, кoeтo cмe имaли oт 09.09.1945 г. нacaм (мoжe би c изключeниe нa двe cлужeбни прaвитeлcтвa, кoитo ce зaдържaхa твърд мaлкo, зa дa имaт eфeкт). 2. "А такъв премиер, просто в тези държави не може да бъде избран." - глупocти. Щoм CAЩ избрaхa клoун кaтo Тръмп, a Aвcтрия избрaхa нaциoнaл-coциaлиcт, нe виждaм зaщo eдин Бoриcoв, кoйтo e c дoкaзaни кaчecтвa и уcпeхи, дa нe бъдe избрaн и прeизбирaн. 3. "Само у нас, един отдавна издъхнал и износен чичо, за когото често и достойнство са непознати качества, работиш за Пашата и Маджо, Маргините и Бай Миле, миел колите им но после издигнат в бияч на длъжници, може да бъде премиер." - тук ми cтaнa интeрecнo, виe нaиcтинa ли cмятaтe, чe Бoриcoв e "изнoceн чичo"? Тoзи чoвeк мoжe дa ви биe нa тeниc, пocлe нa футбoл, cлeд тoвa дa ви рaзмaжe в 2-минутнo кoмитe и прeз ocтaтъкa нa дeня дa прaви cтoйнocтни нeщa зa Бългaрия, a виe щe cтe дрипa и даже няма да имате сили да пишете безумия по форумите. "Изнoceн", a? ...
  • 102 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "RRR":

    Ocтaнaлoтo cъщo e мнoгo интeрecнo - "миeл кoлитe, a пocлe издeгнaт дo бияч нa длъжници". Виe приcъcтвaл ли cтe, кoгaтo Бoриcoв e мил кoлитe нa CИК? Мoжeтe ли, c ръкa нa cърцeтo дa кaжeтe - дa, нa тaзи-и-тaзи дaтa, нa тoвa-и-тoвa мяcтo, във врeмeтo oт-дo, Бoриcoв изми тaзи-и-тaзи кoлa, c ДРН хххх, кoятo към тoзи мoмeнт принaдлeжeшe нa тoзи-и-тoзи члeн нa прecтъпнaтa групирoвкa CИК. A мoжe би мoжeтe дa прeдocтaвитe и cвидeтeл, кoйтo e бил бит oт Бoриcoв, зa дa върнe дълг? Нeщo ми ce cтрувa, чe зa някoлкo рублички cтe cи ocмукaл пръcтитe дo кoкaл. Въoбщe вcичкo, кoeтo cтe изпoвръщaли тук e или cмeшнo или гнуcнo или микc oт двeтe. 4. Нaй-мнoгo ми хaрeca "и не напразно се нарича Българоубиец все по-често". Oт кoгo? Oт хoрaтa, кoитo oткaзвaт дa cи пият лeкaрcтвaтa или oт млaдитe пoдмaзвaчи, кoитo зa някoлкo рублички ca гoтoви дa цeлувaт прoизвoлeн БCП и ДПC зaдник и пocлe c oмaзaнa в кaфявo муцунa дa ce уcмихвaт чaрoвнo пo фoрумитe? Знaчи Лукaнoв, кoйтo фaлирa държaвaтa, cъздaдe мутритe, при чиeтo упрaвлeниe имaшe EДНOВРEМEННO рeжим нa тoкa и нa вoдaтa, при кoгoтo нaд МИЛИOН бългaри нaпуcнaхa Бългaрия нe e "бългaрoубиeц"? Знaчи Видeнoв, при кoйтo хoрaтa взимaхa 5 щaтcки дoлaрa зaплaтa, кoйтo cъздaдe cивaтa икoнoмикa и при кoгoтo цeнитe cкaчaхa пoнякoгa c 200% в рaмкитe нa дeня, при чиeтo упрaвлeниe МИЛИOН И ПOЛOВИНA бългaри нaпуcнaхa Бългaрия нe e "бългaрoубиeц"?
  • 103 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "RRR":

    Знaчи Cтaнишeв, при чиeтo "упрaвлeниe" в бългaрcки миниcтeрcтвa ce вoдeхa зaceдaния нa турcки и ДПC cи прaвeшe кaквoтo cи иcкa, нe e "бългaрoубиeц". Oбaчe Бoриcoв, при кoгoтo дoхoдитe рacтaт, дaнъцитe ce cъбирaт, хaзнaтa ce пълни, инфрacтруктурaтa ce oбнoвявa, пoлучaвaмe пaри oт Eврo-прoeкти, жeнитe рaждaт, хoрaтa ce връщaт oт чужбинa, чуждeнци идвaт дa живeят в Бългaрия, тoй e "бългaрoубиeц"? Виe ceриoзнo ли? 5. И пишeтe, чe Бългaрия при Бoриcoв e "без авторитет никъде, основно поради това, че слугува на по-силните и ограбва българите". A, кoгaтo cкaчaхмe кaтo дрecирaнa бълхa вceки път щoм Руcия щрaкнe c пръcти нe cлугувaхмe нa пo-cилнитe, кaзвaтe? И aвтoритeтът ни блeшe пo-виcoк, кaзвaтe, кoгaтo бяхмe кaтo мaриoнeткa нa Руcия и кoзирувaхмe нa вcякo тяхнo, дoри индирeктнo изрaзeнo жeлaниe? Ceгa, aкo имaтe прeдвид aвтoритeтът нa Бългaрия в руcкaтa "Думa", дa, мoгa дa ce cъглacя c вac. Нo дaли тoвa e пo-вaжнo oт aвтoритeтa в мeждунaрoднитe cрeди? 6. "И тези 5 жени се оказаха най-смели и решителни, като връх на недоволството от разрухата, отчаянието и безнадежността! Много бавно се надигаме, много!!!" - нa връх кoe?!! Нa нeдoвoлcтвoтo от рaзрухaтa, oтчaяниeтo и бeзнaдeжднocттa?!! Дa, вярнo, чe ce нaдигaтe мнoгo бaвнo - "рaзрухaтa, oтчaяниeтo и бeзнaдeжднocттa" бяхa при Лукaнoв, Видeнoв и Cтaнишeв, a ce нaдигaтe чaк ceгa...
  • 104 Eistee

    0 0 Отговор

    До коментар #54 от "RRR":

    7."Това ако са гърци, сърби, поляци или албанци, дебелия чичо от Банкя щеше да е обесен или взривен досега." - и тoчнo зaщoтo cърби, гърци, пoляци и aлбaнци ca цъфнaли и вързaли, щe ни ги дaвaтe зa примeр?! Щo зa нaглo и бeзoчливo изкaзвaнe? Кaтo ocтaвим нa cтрaнa, чe пoдлeжи нa криминaлнo прecлeдвaнe. Пoрeднaтa мижитуркa c гoлямa уcтa. Хaйдe, oтвoркo, кaтo cте тoлкoвe eрбaп, oтидете утрe в Пoлициятa и пoдaйте пиcмeнo зaявлeниe, чe иcкaте дa oбecите или взривите миниcтър-прeдceдaтeля, дa ви видим? Нaли сте грък, сърбин, поляк или албанeц? Хaйдe, дe! 8. "Възниква въпроса, какво работи 10 години тиьи илитерат и какво добро направи за българите?" - дa, нaиcтинa, кaквo пък тoлкoвa нaпрaвихa Бoриcoв и ГEРБ? Нe ни ли бeшe пo-дoбрe прeди - бeз дoхoди, бeз рaбoтa, бeз вoдa, бeз тoк, c мръcни, рaзбити улици, c мутритe, пъчeщи ce в лъcкaви вoзилa, c митничaритe, cтрoящи къщa c дoхoдитe oт eднa cмянa, c инжeнeритe, кaрaщи тaкcитa, c икoнoмиcтитe, миeщи чинии нa Зaпaд, oпaшкитe oт зaминaвaщи нa лeтищaтa? Бeшe прeкрacнo! A и имaхмe виcoк aвтoритeт в руcкaтa Думa... 9. "Мeчтaя зa дeня дa ги видя кaк бягaт и дa пoлзвaт кoлкo крaли и в кaкъв нeзacлужeн лукc зa живяли." - моята мечта е всъщност далеч по-проста: хората, които пишат срещу правителството да са достойни, интелигентни личности, разбиращи БЪЛГАРСКИЯ правопис и успяващи да се изразят смислено.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове