Last news in Fakti

9 Април, 2020 14:34 1 960 15

Армията ни се готви с 3 варианта за Гергьовден

  • гергьовден-
  • парад

Премиер и военен министър следят ситуацията с коронавируса

С Каракачанов сме разработили три варианта. Ако нещата са добри – А, ако не са добри – вариант Б и ако нещата са много лоши и сме изпуснали ситуацията - В. Последно се разбрахме на 30 април да се срещнем и да решим кой от трите варианта ще се приложи.
Това обяви на пресконференция след среща със Светия синод премиерът Бойко Борисов.

Последните проучвания, че ние дори не сме влезли в епидемията, не сме почнали епидемията. Дай Боже, така да остане, Бог да прости – с тези мерки пазим и най-уязвимите. Знам, че накрая ние ще излезем виновни. Както казва владиката, няма някой неосъден от хората, заяви министър-председателят.

В отговор на въпрос дали самият той ще отиде на църква на Великден, Бойко Борисов посочи, че досега винаги е ходил, но този път няма да отиде, за да даде личен пример.

Очакваме пика до 10-15 дни. Ако изпуснем ситуацията, сега щя я изпуснем. Това е важен тест за нашата дисциплина, за да има възможност след това, ако може, да отворим парковете по големите градове, за да могат хората да си поемат въздух. Сега е моментът като нация да покажем, че сме дисциплинирани, подчерта Борисов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИЦ

    8 2 Отговор
    Или има, или няма.

    Коментиран от #2

  • 2 Ахмадинеджад

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ВИЦ":

    То с тоа акъл . . . пазете се от Бога , като ви чета коменатрите . . . :)))

    Коментиран от #14

  • 3 Ххх

    8 2 Отговор
    Преди години Борисов казваше, че ако трябва, ще лови снежинките още във въздуха, за да не изпусне ситуацията и те да затрупат улиците на София. Е, сега пак има ситуация, която премиерът не трябва да изпуска. Този път може би ще трябва да лови вирусите на кови във въздуха, преди да са полепнали по хората. Особено ако е тренирал за вратар в бистришките тигри, може би ще се справи с плонжовете.
  • 4 Знаете ли защо

    7 0 Отговор
    на Гергйовден няма театрални представления защото актиорите се маскират като войници и ходят на парад
  • 5 BG гражданин и данъкоплатец

    7 7 Отговор
    Върти и усуква все "до две седмици ще сме в ада"?! Стига сте паникьосвали хората, стига сте насаждали масова психоза и предварително, да търсите оправдание за некадърнистта ви! Онези 4000 жертви и конвоите с камиони с трупове си ги запазете за вас... Време е за по-реален и прагматичен подход, масов скрининг, изолация и предпазване на рисковите групи, другите на училище, работа и бавно, бавно, да се връщаме към нормалността си...
  • 6 I90

    1 2 Отговор
    Продавам стара Киа Соренто,за 700 лева.
  • 7 Нищо лично за никой

    5 2 Отговор
    Каквато армия сме имали, сегашната е групичка волнонаемници на заплата с възможност за допълнителни доходи от "мисия". Сменете името. Обида е за героите паднали в боя за родината.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 бряг

    1 1 Отговор
    Бойко Борисов ще вземе решение и ще стане чудо-има-няма ,ще хвърляме боб ще гледаме на карти и изведнъж ще се роди мисъл в главата му-нищо."Пази Боже сляпо да прогледне"-така мъдро е казал народа.
  • 10 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Нищо лично за никой":

    Не знам каква е сегашната армия,но не бих въздишал по тази която имахме,бил съм в нея и си беше пълен въздух.Бутафория отвсякъде.
  • 11 1/3 ОТ СРЪБСКАТА АРМИЯ Е ЗАРАЗЕНА

    2 0 Отговор
    ТОВА ЛИ ИСКАТЕ,НАРУШАВАТЕ СОБСВЕНИТЕ СИ ЗАПОВЕДИ
  • 12 Аве Адолф Хайлллл

    1 0 Отговор
    За което е прав Бойката , прав е , а тук е много прав .
  • 13 1111

    0 0 Отговор
    С какво ще парадират на 6 май, армияя няма, техника няма, има само угоени генерали и полковници. Да ги изкарат на площада да ги разходят, да ги разгледат хората, може и министъра да се включи...
  • 14 Виц

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ахмадинеджад":

    Кажи тогава кое е по средата :има парад, няма парад. Кое е третото между двете.
  • 15 Васил

    1 0 Отговор
    Ужас да празнуваш по време на криза това май е патент на България