Last news in Fakti

21 Април, 2020 09:05 6 226 34

Започна дарителска кампания в подкрепа на децата на Милен Цветков

  • милен цветков-
  • дарителска кампания

Журналистът загина в тежка катастрофа на столичния булевард „Черни връх” на Великден, пометен от 22-годишния дрогиран шофьор Кристиан Николов

Започна дарителска кампания в подкрепа на децата на Милен Цветков - 1
Снимка: БГНЕС

Стартира дарителска кампания в подкрепа на децата на Милен Цветков, съобщи platformata.bg.

"Милен е явление в българската журналистика. Водещ с характер, неговата работа не оставяше безпристрастни зрители", посочват организаторите. Събраните средства ще се разпределят с административната подкрепа на Фондация „Работилница за граждански инициативи”. Целта на кампанията е да осигури средства на децата за тяхното образование, грижа и подкрепа, която баща им при други обстоятелства би им осигурил.

Журналистът загина в тежка катастрофа на столичния булевард „Черни връх” на Великден, пометен от 22-годишния дрогиран шофьор Кристиан Николов. Милен Цветков оставя две деца - син на 8 и дъщеря на 24 години.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вашето мнение

    32 5 Отговор
    От герб ще дарят ли? Или е малко неловко заради лъчо мозъка. Севда и тя не е написала реч за биби.

    Коментиран от #3, #12, #27

  • 2 Бай Влад

    53 12 Отговор
    Много от загиналите в катастрофи имат деца. Къде са техните дарителски сметки ?

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Ей педал и майката ,която е

    25 1 Отговор
    Богата и глези отрочето си от ранна възраст,ето това е най гадното във всичкото това...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Според мен

    45 3 Отговор
    ако държавата беше на място трябваше да отнеме част от мръсните пари на "бизнесдамата" (майката на убиеца) и да ги даде на семейството на Милен.
  • 10 ......

    43 1 Отговор
    Няма лошо,който може и желае да дари.Но главната издръжка на децата трябва да се поеме от семейството убиец,с милионите.отнемане на всички активи и да започват от нула
  • 11 Какво ше даряваме на тоз

    14 16 Отговор
    Като дълги години заплатата му е била над 20 бона

    Коментиран от #16

  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Сбъркан

    16 4 Отговор
    Уффф...Вече се обърках и не знам по коя сметка по напред да дарявам пари...Дали за бедния Волен че иска също дарения от народа по телевизия "Алфа" защото е казал че "Бог е над Мутафчийски" или за Милен, защото "Бог го е прибрал в един по хубав свят"....
  • 14 Мим

    25 0 Отговор
    Ами парите които майката е давала на това,келеме наркоманче от краднати пари за фирмите и ,и от еврофондовете,са достатъчни за децата,но трябва да и ги отнеме г-н Гешев и г-н Цацаров..
  • 15 маркофски

    7 6 Отговор
    застраховки няма ли ??
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Гост

    21 4 Отговор
    Съболезнования на семейството! Престанете с тези дарителски сметки, защото настройвате хората един срещу друг! Не са един и двама на нашата територия, които са загинали вследствие катастрофа по вина на един или друг пият или дрогиран водач /като че ли има някакво значение/, но за тях няма открити сметки! Подкрепете морално семейството, те имат нужда точно от това в този трагичен за тях момент. Необходимостта от финансови средства за тях ще дойде после, но пък за тази цел има застраховки и застрахователни компании, които следва да си свършат тяхната работа. Мир на праха му и дано Бог даде сили на близките му да превъзмогнат по-леко загубата!
  • 18 Русофил

    21 1 Отговор
    Защо? Сега се сетиха всички журналисти политици шоумени ( визирам Слави Трифонов )колко голям журналист и професионалист беше, но след като го освободиха от работа Защо? Никой не го взе в неговата телевизия, предаване, вестник, медия. Абсолютно всичка се правеха че все едно не съществува. Но сега изведнъж го изкараха едва ли не такъв борец за права и свободи като Левски. Айде по кротичко господа ЛИЦЕМЕРИ!!!

    Коментиран от #23

  • 19 дедо Риц

    5 2 Отговор
    A сега да Ви видя !!!Колко ще подкрепите децата на Милен ?! Иначе лайкове всеки може

    Коментиран от #21

  • 20 Лумпена

    12 0 Отговор
    Аз съм от тези зрители които гледат синия екран заради личности.
    Аз не съм корумпиран,не съм взел пари от никой ! - думи на Милен Цветков.
    Заставам за тези думи ,вярвам му . Но се питам колко хора могат да го повторят ?
    Поклон пред светлата му памет!
  • 21 Лумпена

    6 0 Отговор

    До коментар #19 от "дедо Риц":

    Парите няма да заместят бащата Милен Цветков.
  • 22 НАГЛОСТ ВЛАСТ

    12 1 Отговор
    Главните виновници са лицата от Невидимата Съдебна ВЛАСТ. ТЕ измислиха тия закони, ТЕ не спазват тия закони, ТЕ отлагат дела, занижават присъди, пускат убийците на свобода. ТЕ години на ред лапат 30% от държавния бюджет без да вършат нищо за реда в тази държава. Примери много: Максим Стависки, Йоско, Местан, Каратанчев, НСО на Караянчева...къде са присъдите на тия хора ? Нагли съучастници с тоги, връщайте парите, бонусите, лапачката ! Ваш ред е да ви споходи беззаконието !

    Коментиран от #34

  • 23 Лумпена

    3 1 Отговор

    До коментар #18 от "Русофил":

    Е това е!
    Мижавите душичките бълват лицемерна добродетел.
  • 24 Стрелата

    2 3 Отговор
    Държавата ма то е Тиквунияяя
  • 25 Бмв

    6 5 Отговор
    Тъпите медии сега ще се осерат с тоя милен цветков.Цял живот го хрантутим сега и кампания ли?.АКО СЕ докаже ,не той а другия шофьор е виновен , да го осъдят да им плати кръвнина на семейството.Има си начин.
  • 26 незнайко

    10 3 Отговор
    Уважавах го и ми беше симпатичен , но това с дарението ми идва малко в повече ! Той като всеки от нас си е вършил работата и е получавал заплата . Ако ще се прави токава кампания, то тя трабва да е за ВСЕКИ КОЙТО Е УБИТ УМИШЛЕНО в цяла БЪЛГАРИЯ !!! С нищо не е по ПРИВИЛИГИРОВАН господин Цветков от нас !!! Това с даренията става ПОДИГРАВАТЕЛНО !!! Спокойно тези ПАРИ могат да ги вземат от БАНКОВАТА сметка на семейството на този ДРОГИРАН ИЗРОД !!! Жалко, че няма да върнем бащата на тези деца, но такъв е живота .
  • 27 Лумпена

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Вашето мнение":

    Тяхната отговорност къде е?
    Живота на един човек е приравнен до едно дарение или застраховка!
  • 28 Кофти

    9 3 Отговор
    Това вече е абсурдно, жалко за децата, но точно МЦ едва ли е могъл да се оплаче от липса на финанси. Какво да кажат обикновените хора, за които не се вдига толкова шум? Абсурд... И едното "дете" всъщност е млада жена.
  • 29 Кофти

    16 1 Отговор
    За пореден път се доказва, че ако не си "някой" в нашата държава - кучета те яли..
  • 30 Алоо

    8 4 Отговор
    Дъщеря му е голяма никой не е длъжен да я издържа. Синът му е 100% е осигурен с доста лев от тоя милен цветков лека му пръст на човека де. Излишни работи. Що не направим дарителска камоания са медиците който ке са виждали близките си от 1 месец?

    Коментиран от #32

  • 31 бжцз

    10 1 Отговор
    Защо никой не подаде ръка на Милен, когато го махаха от телевизиите? Защо нямаше нито една смела медия, която да го подкрепи? Колко кадърни журналисти работят друго или оцеляват сами без ничия помощ, а слугинажа е заел техните места по националните медии? Докога некадърници и лакеи ще пълзят нагоре и нагоре във всички важни обществени сектори?
  • 32 бжцз

    9 3 Отговор

    До коментар #30 от "Алоо":

    Колко дарения още ще се правят за медиците? Колко милиона се изляха в болниците в София? А народът как оцелява през това време? Как си плаща сметките, как пазаруват като скочиха цени на храни, стоки, лекарства и услуги, как се лекува като ЛЛ работят само по телефон, а си получават заплатите? Държавата помогна ли на хората с поне по 1 ваучер от 100лв. за семейство? Виж какво правят по другите държави! Никой не остави гражданите си на заеми или соц. помощи.
  • 33 Иво

    4 5 Отговор
    Трябва да се помогне на 8 годишното дете сираче.хора имайте милост в този ужасно тежък момент.милен цветков е вършил много дарения за благотворителни каузи защо да не му се отблагодари достойно.никой няма да обеднее с 1 левче.
  • 34 Съдебната власт

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "НАГЛОСТ ВЛАСТ":

    не измисля закони, това е работа на парламента.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове