2 Юни, 2020 18:10 3 360 27

Румен Петков: Борисов взима мерки, за да може да си купи изборите и догодина

  • румен петков-
  • машинно гласуване-
  • цик

Това възмутително мълчание на Народното събрание е крайно неприемливо, заяви лидерът на АБВ

Румен Петков: Борисов взима мерки, за да може да си купи изборите и догодина - 1
Снимка: АБВ

Борисов взима всички мерки, за да може да си купи изборите и през следващата година. Първата и решителна стъпка в тази посока е отмяната на машинното гласуване. Това прогнозира пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков.

Той припомни, че по този начин изборният закон няма да бъде изпълнен за пореден път, а това обслужва именно купувачите на гласове.

„За нас това е пореден съществен принос в отвращаването на хората от изборите, пореден отблъскващ факт на интелигентната българска аудитория от участието в изборите, защото нещата остават в химикалката на Борисов. Това възмутително мълчание на Народното събрание е крайно неприемливо. Машинното гласуване обслужва статуквото. Ние ще направим всичко, за да се противопоставим на това статукво, защото то ни носи само беди“, каза Петков.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 29 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Към заглавието

    49 6 Отговор
    Ами вие спете, пък после пак ще ревете!
  • 2 дагестанец от Плевен

    37 13 Отговор
    Румбата все повече ме кефи. Директно громи Бащицата. Със Славуца ще правят Плевен столица.
  • 3 Жоро

    9 18 Отговор
    Ами за 30 лева глас бива
  • 4 Буш

    47 6 Отговор
    Найстина ли българите са паднали толкова ниско ? Срам , срам , срам ! Мафиотите са показани абсолютно и как о защо управляват държавата ! Събудете се хора !
  • 5 Ганьо

    26 6 Отговор
    Кога мислите да ставате опозиция? Или и на вас ви плащат,като червената кака да имитира опозиция...

    Коментиран от #16

  • 6 йокин

    21 12 Отговор
    Защо,питам аз,(а отговор не чакам),когато те правеха зулуми,всичко бе о'кей,но щом им спряха кранчето,станаха много загрижени,за народа?
  • 7 нашия

    28 4 Отговор
    Защо догодина бе Румба-избори сага веднага-вади хората си по площадите

    Коментиран от #9

  • 8 Цървул

    20 12 Отговор
    За какво му е да купува избори,докато има такива гумени и румени противници,като теб? Вашият
    окъсан принос към българската политика са ето такива бомбастични интервюта, колкото да не забрави народа, че все още сте живи!

    Коментиран от #20

  • 9 Гост

    9 13 Отговор

    До коментар #7 от "нашия":

    Че те неговите хора ли са бе?Ха ха.Какво да извади освен платени шведи и изкуфели бабички.

    Коментиран от #11

  • 10 Хи хи

    14 12 Отговор
    Тоя взе да пикае извън шадравана.Абе Гоце що мълчи?Да не е на сфари?
  • 11 нашия

    4 4 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    е нали точно за това го подканих -да напълнят площадите
  • 12 Много Долен Тип

    31 6 Отговор
    На Борисов не му трябва да си купува гласове той ги има в лицето на корумпираната и раздута държавна администрация която той сам корумпира през годините и сега няма на къде искат не искат за него ще гласуват пък и добри заплати и бонуси прибират така че защо да гласуват за друг. Друг е въпросът че ако спечели пак герб няма да е далеч времето в което за подобни коментари ще има репресии и вицовете за Бойко ще се разказват тайничко. Сами може да прецените с оглед само на някои събития в рамките на 1г арести на адвокати,бизнесмени и техни семейства,певици и техни близки,създаване на държавно-партийни монополи и безконтролно следене на телефони и интернет както и опитите да прикрият корупция на най високо ниво
  • 13 Много Долен Тип

    11 7 Отговор
    Лично аз смятам че светлината в тунела не е от слънцето а от идващия насреща влак!
  • 14 фффффф

    15 11 Отговор
    румене, заради теб и подобните ти хората избират мафиота борисов... защото недай си боже ти пак да помиришеш власт..
  • 15 селянин 1

    26 2 Отговор
    Наближават изборите,и боко през ден реве че му липсва цветанов,даже публично споменава..много ме е яд,дека го махнах..дончев и да тръгне със чантата,не моо да замени цецо-он знаеше как да стегне герберите,след толкова много пирони..К19,божков и.т.н.
  • 16 Право в десетката

    25 4 Отговор

    До коментар #5 от "Ганьо":

    Не знам дали в момент на яд,го казваш това,но истината е че си прав.Правителството е кукла на конци,ръководено от САЩ`.Корумпетата и крадците във власта се управляват със досиета и сметки които все още са тъмно за общественоста.В момента в който се издънят,досиетата се отварят,а парите от сметките се прибират от САЩ`(не се връщат в България)Опозицията в лицето на Нинова се ръководи също от там(синчето на престижна работа,апартамент ,който не може да си позволи и послушна майка).Всички са вързани заедно и са средство за ограбване на България и създаване на омраза срещу Русия.И това не е теория на конспирациите а жалката деиствителност.Как е възможно опозиционна партия,която три пъти се опитва с вот на недоверие,да свали ГЕРБ и псевдопатриотите,да не излезе на протест заедно с останалите недоволни.Нито дума за протести.Нито дума за разкритията от Божков.Това говори само едно,че всичките 240 депутата,заедно с партиите от които са излъчени, са пълнежжа на престъпната партия ГЕРБ и престъпното правителство.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БАЦЕТО-КОШМАРА НА...БСП

    6 8 Отговор
    РУМБА, КОГА ШЕ ИЗТРЕЗНЕЕШ...ПАК НАЦВЪКА СУМА ТИ ПРОСТОТИИ.....И НЕ ЧУРКАЙ В ШАДРАВАНИТЕ....ТЕ НЕ СА ТИ ВИНОВНИ
  • 19 Г.З.

    5 2 Отговор
    И ние взимаме мерки по телевизиите.Излиза Нинова,и ние се крием по дупките.Едно е ясно Бойко си разбира от кражбите
  • 20 jorj

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "Цървул":

    Супер!!!
  • 21 СКОРПИОН

    1 3 Отговор
    Изборите наближават,и червените плъхове се размърдаха, започнаха да се показват от дупките си. Искат да покажат колко много са загрижени за народа и държавата. Пълно лицемерие, загрижени са само за себе си ,как да се докопат до власта, кучето знае къде е кокала! Борисов е като трън в очите им, управлявал вече три мандата, а колко години управляваха БСП, цели 45г. дори 46 години, за тях това е малко. Разбирам, тежко, много им е тежко, толкова години на власт и накрая в миша дупка. Сега изпълзяват, цирикат по медиите и площадите: Рейтинг да събират "Колко сме загрижени за народа !" Те не виждат ли, че най-голямата част от този народ, за който уж са се загрижели, не ги искат. Партията БКП е забранена със закон от 05.05.2000г. за политико-криминалното си управление. Хитрия вълк ,си е вълк, и стана кротко агънце БСП. Румен Петков, добре си е научил пледоарията, голям пророк, вижда в бъдещето: Борисов купува гласове, отвращаване на хората от изборите, и дрън,дрън. Петков си мисли както ,Иво Христов, че 5 600 000 българи са дебили и може да хвърля прах в техните очи. Добър ход, лоша стратегия, другарю Румен Петков! Разберете, народа не Ви иска. Проблема Ви ,не е в машинното гласуване, той е в компроматите, лъжите, плюенето, лицемерието, откраднатите пари и още много други прегрешения на столетницата майка. Разберете, българския народ вижда всичко това !!!
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 asan

    0 1 Отговор
    докато чакам да се изредят продажниците взех че остарях

    Коментиран от #25

  • 25 СКОРПИОН

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "asan":

    До № 24 ! Щом си остарял от чакане, вече си станал на годините на майката столетница . Тогава за нищо не ставаш, време ти е ,да не се бъркаш в политиката ! Гледай си старините, че живота е кратък ! Всеки пенсионер трябва да живее спокойно, без да се вълнува много, защото може да получи не желана болест, дори нещо по-лошо! Споко " брато"!

    Коментиран от #26

  • 26 asan

    0 0 Отговор

    До коментар #25 от "СКОРПИОН":

    това беше риторично сигорен съм че си по дърт от мен споко брато оти беснееш

    Коментиран от #27

  • 27 СКОРПИОН

    1 0 Отговор

    До коментар #26 от "asan":

    До №26 ! Не е в моя стил да влизам в полемика, но на теб ще ти отговоря. Беснееш ти защото си червен и не можеш да издържиш на словесната битка ,от която си правя заключение, че си още много млад и зелен! Трябва да узрееш и да натрупаш много знания от живота! Тогава ми се обади да си побъбрим, с удоволствие бих те изслушал! Поговорката гласи " Истината е като трън в очите, но това е истината ! ". Желая ти успех !!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове