Last news in Fakti

19 Юни, 2020 11:37 5 114 43

Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов

  • бойко борисов-
  • румен ралчев-
  • нсо-
  • снимки

Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора

Ген. Румен Ралчев: Снимките са заплаха за Борисов - 1
Снимка: Архив

След записа и публикуваните снимки, за които се предполага, че са от спалнята на премиера Бойко Борисов, се появиха много сериозни въпроси. Застрашена ли е сигурността на министър-председателя и кой е виновен за компроматите? Бившият служител на НСО и Велик приор на Ордена на Рицарите тамплиери - ген.-майор Румен Ралчев, каза за "България сутрин", че фотографиите са заплаха за сигурността на Борисов.

Той отбеляза, че по време на пандемията "престрелките" между Министерския съвет и президентството са затихнали.

"Напрежението, свързано с преминаването през тази криза, вече се отразява и отпушва нова агресивност в техните взаимоотношения", посочи гостът в студиото.

"Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. Трябва един много обстоен анализ на случката и да се види къде е тази пробойна", посочи още ген. Ралчев относно публикуваните снимки на Борисов.

"С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява. Примерно, няма право сам да се вози", добави бившият служител на НСО.

"Разделението в една резиденция на помещенията, включително и на министър-председател, е свързано основно с три сектора. Сектор за обслужващия персонал, сектор, в който министър-председателят посреща гости, и личното пространство - секторът, в който той си почива. Въпрос на личен избор от страна на министър-председателя е кой може да влиза в този сектор. Най-вероятно от охраната би могъл да бъде само началникът.

В тази група може да се включи, но не като последна инстанция, камериерка, която чисти, и хора, които той допусне там", обясни той за Bulgaria ON AIR.

По думите на ген.-майор Ралчев може да става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил".


Поставете оценка:
Оценка 4 от 14 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 заплаха ми е нали си прави ГЕСТАПО

    33 4 Отговор
    Колкото за галена беше заплаха клипът с ваната. На прост народ тия фишеци му се нравят.
  • 2 Problem-Reaction-Solution

    38 0 Отговор
    Животът в БГ съвсем е заприличал на нискобюджетен филм.
  • 3 zeus6833

    57 4 Отговор
    Стига сте замазвали основния въпрос: от къде Баце има над милион евро?

    Коментиран от #6, #40

  • 4 1010

    56 5 Отговор
    И пак нито дума за парите и кюлчетата злато!

    Коментиран от #37

  • 5 123

    43 6 Отговор
    Наистина е заплаха на Баце ще му секне кранчето народа просто ще го измете
  • 6 не се хаби

    32 4 Отговор

    До коментар #3 от "zeus6833":

    Има ли значение? Още повече, че е публична тайна че има няколко хиляди пъти по толкова.
  • 7 asd

    41 2 Отговор
    На никой не му дреме дали е "застрашена ли е сигурността на министър-председателя". Каквото за останалите, това и за онзи тюлен! В нормалните държави "министър председателя" може да ходи с колело на работа, така че ходи си пръсни безполезната кратуна, "ботъм фийдър"!
  • 8 Иван

    43 3 Отговор
    - Публикувано във факти.бг: "Това дали спи с пистолет или не - една романтика от Джеймс Бонд. = Друг път, да го накажат според закона за притежание и съхранение на огнестрелно оръжие. Като всеки друг гражданин.

    - Публикувано във факти.бг: . Примерно, няма право сам да се вози" = да все вземат съответните законови мерки. Наказани/глоба, каквото там е предвидено. Щом няма право, да не се прави. Точка!

    - да бъде съден за клевета, за изказването с дрона. На каква база го твърди. има ли доказалтелства и т.н. Като всеки друг гражданин. ...

    - ако парите са там, без значение какви откъде ..да бъде съден, че няма право да държи толкова пари кеш вкъщи , да не говорим за данъчни и т.н. проверки .... като всеки друг гражданин ...

    Коментиран от #22

  • 9 987

    24 3 Отговор
    Разсъждения на милиционер а за тях колко много вицове има

    Коментиран от #20

  • 10 габровец от варна

    32 3 Отговор
    Папарашка снимка...Някоя корвета си го е щракнала за тапет на талефона и готово.Хахахаа
  • 11 тулуп

    16 2 Отговор
    Скрил съм се в гардероба и надничам през ключалката, кога ще премине Короната.
  • 12 Грую

    6 21 Отговор
    Долнопробна, нискокачествена реклама, каквито българинът гласоподавател обожава. Сега ще му скочи рейтинга на макс!
  • 13 Тодор Колев

    26 1 Отговор
    Парата на кого е >той вашия пиян Вожд Винету го виждаме че е там значи парата е негова и таман я взе от Божков
  • 14 Голям страх пада

    35 2 Отговор
    То цял български народ е тотално застрашен от неговото управление, а някои само за него се грижат, че е под заплаха.
  • 15 Охо Бохо

    25 3 Отговор
    О, боже!!! "Великият приор" се изказа!!! А, бе българино този като е на много зор веднага тръгват да обяснявате че има заплаха за живота му. Хайде стига бе!!! От 15 го все има заплаха а то и опит даже няма! Много го заплашват като онези тунеядци дето ги пазят за наша сметка, Как пък един не го стигна съдбата на Улаф Палме че и без заплаха!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Това е обяснението:

    28 1 Отговор
    ...и хора, които той допусне там". Тези хора са известни и Той ги знае. Въпросът е откъдет те знаят за парите?
  • 18 asd

    23 0 Отговор
    Ама като си избирате такива плондери като този горе - така ви се пада. Хахахахахаха! Милиционери, пожарникари, учили-недоучили някакви. Слабоумни "гавази" ще ми избират за кметове/депутати и.т.н. Ха!
  • 19 А туй то

    17 3 Отговор
    ''... става въпрос за папарашка снимка, която "негов познат, съпартиец, близък е направил, излизайки от банята".
  • 20 Не са разсъждения а факти

    23 0 Отговор

    До коментар #9 от "987":

    Репликата "Той неглижира някои правила" разсъждение ли е? След като министър-председател НЕГЛИЖИРА /"пренебрегва, обявява за нищожни"/ правила , действащи за всички други в държавата - и има присъда за лъжа - пак ли ще го "избирате"? Това държава ли е?
  • 21 Нямам търпение

    18 1 Отговор
    Цялата държава е една пародия, все още чакам деня в който ще падне властта и ЕС няма да ни гледа като държава управлявана от индианци.
  • 22 чичо

    1 16 Отговор

    До коментар #8 от "Иван":

    Радев си призна че дрона му е способен на това.

    Коментиран от #25

  • 23 ТАКА Е

    22 0 Отговор
    БОРИСОВ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ СНИМКИТЕ СА ИСТИНСКИ, НЯМА АНАЛИЗИ НА ЗАПИСИТЕ, ЗАЩО? АКО ЗАПИСИТЕ СА ФАЛШИФИКАТ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ДОКАЗАНИ С АНАЛИЗИ, НО НЕ ОТ БЪЛГАРИЯ, КЪДЕТО БОРИСОВ Е СУЛТАН, А ОТ ЕВРОПЕЙСКИ ИНСТИТУЦИИ И НЕ БОРИСОВ ДА СЕ ПОДИГРАВА С НАРОДА, КАТО КАЗВА, ЧЕ ЗА НЕГО ТОВА Е ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАЩОТО НА НАРОДА ХИЧ НЕ МУ Е ЗАБАВНО, КОГАТО ВИЖДА ЧЕКМЕДЖЕ ПЪЛНО С ПАЧКИ ОТ КОПЮРИ ПО 500 ЕВРО. ТЕЗИ КОПЮРИ ОТ 500 ЕВРО СЕ ОПИСВАТ ВЪВ ВСЯКА БАНКА И СЕ ЗНАЕ КОЙ Е ПРИТЕЖАТЕЛЯ ИМ, Т.Е. БОРИСОВ ЗНАЕ ПРОИЗХОДА НА ТЕЗИ КОПЮРИ. ТОГАВА ЗАЩО НЕ ОБЯВИ ЛИЦЕТО, КОЕТО ГИ Е ПРИТЕЖАВАЛО? АКО НЕ ГО НАПРАВИ, ЗНАЧИ ФАКТИТЕ СА НАЛИЦЕ -ПОЛУЧИЛ ГИ Е НЕЗАКОННО, ЗАТОВА НЕ ОБЯВЯВА ЛИЦЕТО. СНИМКИТЕ СА ПРАВЕНИ ОТ ЛИЦЕ В СПАЛНЯТАНА БОРИСОВ, ВИЖДА СЕ ОТ СНИМКИТЕ, КОЙТО СА ПРАВЕНИ ТОЧНО ВЪРХУ ЧЕКМЕДЖЕТО, ТАКИВА СНИМКИ НЕМОГАТ ДА БЪДАТ НАПРАВЕНИ ОТ ВЪН, ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ЧЕ СНИМКИТЕ СА ПРАВЕНИ ДЕНЕМ.
    СНИМКИТЕ НЕ СА ПРАВЕНИ ОТ СЛУЧАЕН ЧОВЕК, СЛУЧАЙНИ ХОРА ТАМ НЕ ВЛИЗАТ! ПРЕДСТАВЕТЕ СИ, АКО СА ПРАВЕНИ ОТ НЯКОЙ СИ /ДА КАЖЕМ ПЛАТЕНА ПРИСЛУГА ИЛИ НЯКОЙ КОЙТО И ДА БИЛ СЛУЧАЕН/ И БОРИСОВ СЕ СЪБУДИ КАТО ГО ВИДИ, ТОГАВА КАКЪВ ЩЕ БЪДЕ ОТГОВОРА МУ КОГАТО БОРИСОВ ГО ПОПИТА КАКВО ТЪРСИШ В СПАЛНЯТА МИ И ЗАЩО МЕ СНИМАШ, КАКВО ЩЕ СТАНЕ С ТОВА ЛИЦЕ - НЕ МИ СЕ МИСЛИ? ЛИЦЕТО, КОЙТО Е ПРАВИЛ СНИМКИТЕ Е ЛИЦЕ, КОЙТО Е ИМАЛ ПРАВА В СПАЛНЯТА МУ И ДОРИ И ТОЙ ДА ГО БЕШЕ ВИДЯЛ, ЧЕ МУ ПРАВИ СНИМКИ ЩЕШЕ ВИНАГИ ДА ИЗЛЕЗЕ НЕНАКАЗАН ОТ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ, ДОРИ И С ЛИГНЯ . БОРИСОВ ПОЗНАВА ЛИЦЕТО!
  • 24 big

    17 0 Отговор
    Румене, разбира се, че са! Те са заплаха да спре да дерибейства и краде бизнеси, не за убийство! Политическо, да! Тук не става дума за мен или българското население, а му напомнят, че и той е зависим и тези кадри най-вероятно не са последни, записа също! Просто той си повярва, че е Господ, а Гешев му е инструмента барабар с дугите: полиция, съд, администрации! Нищо чудно тук да е ръката на Божков, а снимките най-вероятно са правени от жена.
  • 25 ДАДА

    16 0 Отговор

    До коментар #22 от "чичо":

    НЕ Е ОТ ДРОН, А Е ОТ ДРОНКА ПОЗНАТА НА БОРИСОВ И С ПРАВА В СПАЛНЯТА МУ! ОТ ВЪН ТАКАВА СНИМКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ОТ КАКВОТО И ДА БИЛО!
    КАК ПО ДРУГ НАЧИН МОЖЕ ДА СЕ ПРАВИ СНИМКА, КАКВИТО СА ТЕЗИ ВЪРХУ ЧЕКМЕДЖЕ?
  • 26 big

    13 0 Отговор
    А спящата поза показва тежък махмурлук, за човек, който не пие! Не вярвам да спи следвайки Фън шуй и следва посоката север-юг, надали е чувал и за него!
  • 27 ТРОПЧО

    9 1 Отговор
    СЕРИАЛ ОТ ГЛУПОСТИ ТИП ХОРЕИШО КОИТО ИСКА ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ БОКО ЩЕ ГО НАПРАВИ И НИКОИ НЕ МОЖЕ ДА ГО СПРЕ КАМО ЛИ ТЕЗ ИЗМИСЛЕНИ ГЕНЕРАЛИ ТЕ САМИТЕ СА ШАИКА ПРЕСТЪПНИЦИ МОЖЕ И ТЕ ДА ПОДГОТВЯТ НЕЩО ПЪК И МНОГО ВАЖНО БОИКО ПУКА МУ НА НЯКОИ
  • 28 аз се сещам за две жени

    15 0 Отговор
    в спалнята на Борисов, които са се ползвали с пълни права, и са с инициали Ц.К., и С.А., по вероятно е втората която е тъчала на два стана, да е направила услуга срещу много пари като е заснела Баце след тежък махмурлук и тежка нощ, заедно с паричките и златото които му е донесла преди това от лицето В.Б. и грижливо скътала в нощното му шкафче.
  • 29 12345

    18 0 Отговор
    Снимките са истински.Това ще покаже експертизата след време.Бойко Методиев Борисов ще скрие всичко, но дали корумпирания ЕС и Корумпираните сащ ще искат да го защитят?На тези общества също се вижда края,макари много бавен и мъчителен.Най-трудно се отстраняват корумпираните и крадците, а Бойко Борисов е сраснат с тях.Колкото за парите ,няма да се говори от нито една медия или мисирки защото те също получават комисионна.Положението за златото е същото.Не се ли питате, защо целуващата се мюсюлманка -кюрдка,без образование и опит един нискостеблен дипломат ,мълчи!?Мълчи, защото и тя е в играта-корупция, лъжи, глупави изказвания,посещения в най-престижните морски курорти без пари,/ плащането е от Българското правителство/.мислете и не повтаряйте ,че рейтингът на Борисов расте.От 8% не е мръднал.Все пак има и оценки извън България и платените "Тренд" "Сова-Харис"и подобни нагаждачи.Някой да ви е потърсил за вашето мнение за Герб и Борисов?
  • 30 ПАТРИОТ

    15 0 Отговор
    Ако една снимка е заплаха за премиера, респективно националната сигурност представете си какво би се случило след излъчване на един филм.ИСКАМЕ КИНО, ИСКАМЕ КИНО , ИСКАМЕ КИНО.
  • 31 Актуална Антена

    10 1 Отговор
    Ами та го направим почетен прецедател на Герб. И да го оставим да дърпа конците в България от острова в Гърция.
  • 32 Росен Плевнелиев

    9 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "С оглед на неговия нрав, той неглижира някои от правилата, на които е задължен да се подчинява.
    "Някои правила" може да се замени с "всички правила"
  • 33 Йордан

    7 1 Отговор
    Къде е честта на пагона,къде са масонските анти-национални ложи и паралелна власт. Двете неща,взаимно се изключват.Какво падение само. Преди 30 г. хората си мислиха,че няма бивши ченгета,сега ги смятат за престъпници,до доказване на противното.
  • 34 Йордан

    7 1 Отговор
    П.С. “Човекът” ,който се е борил против ложите,сега е Велик Приор на орден,33-та степен.
  • 35 България

    14 0 Отговор
    Абе докога ще задавате въпроси,кой ги снимал,как го е направил,и кой е виновен за изтеклите снимки.Не е ли по важно,че премиера на България е бан дит и ре кетьор..Няма ли един честен човек от вас да попита:От къде пари кеш в евро 1,5 милиона,са попаднали в нощното шкавче на премиера,това ли му дневния оборот от рекет.И кой премиер спи с пистолет до главата си и ходи с 7 бодигарда навсякъде.
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Ново

    0 3 Отговор

    До коментар #4 от "1010":

    Защо тои да казва да кажете вие които го обвинявате радев дакаже за неговите пари не са под милиард да си кажи
  • 38 ПЕНКО

    0 3 Отговор
    ПОРЕДНИЯТ ОПЛЕШИВЯЛ В МЪЖКИ КЛИМАКТЕРИУМ ПЛЯМПЪР /ПОЛУУМРЕЛЯК/ !!!!!!!! АМИ АКО ТОВА Е АВТОПРОДЪКШЪН !?!?!? ВСЕКИ ЩЕ СЕ СМЕЕ НА ЕВРО И ОРЪЖИЕ И НА "СПЯЩИЯ ТЮЛЕН" !!!ТА КЪДЕ СА ПРОБЛЕМИТЕ -ЦЯЛАТА СЕДМИЦА !!!??? ТОЗИ ПЪТ КГБ-ФСБ ЗАГУБИ !?!?
  • 39 ПЕНКО

    0 2 Отговор
    ЗА ГЕНЕРАЛ РУМЯНА СЪМ СЪГЛАСЕН ...-АМА РУМЕН СИ Е СВЪРЗАН -НАПРАВО -СЪС " ДЪГАТА"...КАТО - И ГАЛИН , БИ СЕР ,МАЛИН ...И Т.Н. !
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Криеш името си страхливец

    4 0 Отговор
    Каква държава сме ние България? Искам да възкръсне цар Калоян и да победи отново рицарите, които са сега в управлението на страната ми! Ние не сме държава! Тръгнал четвъртият кръстоносен поход да освобождава светите места - Ерусалим от мюсюлманите неверници! Завършва с падане на Константинопол в 1204 г! Католиците побеждават православието и предаването на териториите на османската империя! Ген Ралчев няма място в ръководството на българското общество!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове