Last news in Fakti

19 Юни, 2020 08:59 6 025 51

Първан Симеонов: С кьорфишеци се отклонява вниманието

  • първан симеонов-
  • бойко борисов-
  • скандали-
  • записи

Очевидно е, че властта засегна много крупни хора и има реакция

Първан Симеонов: С кьорфишеци се отклонява вниманието - 1
Снимка: Архив

Аз такива неща, ченгесарски, не ги разбирам. Това заяви пред "Здравей, България" по "Нова телевизия" Първан Симеонов от "Галъп" в България.
Той коментира скандалите с Бойко Борисов – аудиозаписа и снимките, които излязоха в рамките на две седмици.

Очевидно е, че властта засегна много крупни хора и има реакция, подчерта Симеонов. Според него, засега няма доказателства за нещо истински сериозно в очите на хората. "В тази ситуация може и да излезе накрая сметката на властта – въпросът е за сметка на какво", попита риторично той. И предупреди, че при повече на брой алтернативи всъщност печели единният политически субект, т. е. управляващите.

Анализаторът смята, че снимките са манипулирани и всъщност са на практика колажи. Той направи и интересно сравнение – как преди време Борисов сам почнал да коментира информация от маргинален сайт, че си купил остров в Гърция и това било "кьорфишек", за да се отклони вниманието от друго. По онова време "другото" беше т. нар. къща в Барселона и манекенката Борислава Йовчева.

Като се замажат нещата с кьорфишеци, хората остават с впечатление, че всичко е колажи, добави Симеонов, след като поясни, че според него трябва да се обърне повече внимание на записа, не на снимките. Той видя за пореден отклоняване от важните въпроси, които трябва да си зададем и поставим като общество.

Д-р Антоанета Първанова коментира, че за много хора не е проблем, че Борисов си е говорил с някой, не е проблем и тези хора са повече от другите, на които им прави впечатление и при които предизвиква реакция.

 


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 28 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Друго

    50 4 Отговор
    не ти ли роди главата , ама и ти да цъфнеш ?!

    Коментиран от #17

  • 2 Комисар Корадо Катани

    52 5 Отговор
    Баце си ги пуска тия фишеци. Докато му направят втората самоличност и пресадат магнолията на Бахамите.
  • 3 Стивън Кинг

    60 3 Отговор
    Този освен от фалшива статистика разбира вече и от фалшиво и достоверно! После ще прави и статистика такъв.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Шерлок Холмс

    53 4 Отговор
    Този някакъв експерт по аудио и фото ли е, че се изказва така компетентно ?
  • 6 Чочо

    62 6 Отговор
    Още един платен "анализатор". Защо не каза какъв рейтинга на Б. Б?

    Коментиран от #49

  • 7 Тоя па,тоя па......

    57 2 Отговор
    Верно си КЬОРФИШЕК ама трудно ще ни отклониш вниманието.
  • 8 Психиятъра

    46 6 Отговор
    Само му вижте муцуната на този с неустановения стайлинг и си правете изводи що за стока е!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Жоро

    47 3 Отговор
    В очите на хората има нещо сериозно ама ти нямаш очи да го видиш някой ти е сложил на очите банкноти от по 500 евро
  • 11 Шелок Холмс

    47 2 Отговор
    В Република България всички станаха експерти по аудио, видео и прокурори по ТВ и радио! Знаят кой виновен и кой невинен и кое е фалшиво и кое не предварително!!??
  • 12 КралиМарко

    42 2 Отговор
    Малката запетая, дето се изказва за какви подложки работи - А.Райчев и К.Стойчев какви са бре - чисти и съвестни милионери, цял живот на хранилка при онези, дето са на власт, та им подхвърлят тлъсти залци да се облажат.Е, естествено е да лаят правилно и да крепят ..ръката дето ги храни!!!
    За какво внимание ми говори този..То масовият Българин е в амок - тотално ошашавен, с липса на всякаква мисловна и логична дейност, натиснат от немотия до шия, дългове,глоби,актове,данъци,такси,акцизи,мита..и постоянно качващи се цени на основните храни ,лекарства,услуги...Поредната мисирка, дето е на амбразурата да защитава тлъстия залък в паницата си!!!

    Коментиран от #30

  • 13 Уййиикккк

    37 1 Отговор
    Като не ги разбира, такива "ченгесарски", какво ги каните, тези псевдо анализатори. Не се правят проучвания в България, няма на каква база да има статистика. Какви анализи да се правят въобще в държава с купени гласове, мъртви гласове и фалшификация на избори, чрез обяваване на дадена бюлетина за невалидена.
  • 14 ПУДЕЛА ХИКИМЯУ

    32 2 Отговор
    ТОЗИ КЮТЮК В ГЛАВАТА Е КАТО 10 ГОДИШЕН МАНДРИЛ
  • 15 пенчо

    31 0 Отговор
    такива кьорфишеци като вас докога ще лижете бре,не ви ли преседна вече
  • 16 Усмиовката

    32 5 Отговор
    Първане. И ти ли бе Бруте. С какво те направиха зависим бе моето момче.

    Коментиран от #26

  • 17 не го ли е срам този

    27 4 Отговор

    До коментар #1 от "Друго":

    Още ли, не са го изтъпанчили в листата на ГЕРБ ,за Депутат ?
    Какъв е този шльоко, та да се държи, като прецакан комунист от ГЕРБ.
    Имало напрежение, този показва, как не трябва ,да действа една определяща мнение ,социологическа агенция .
  • 18 Я ...Я

    24 2 Отговор
    От по предни анализи на тоя останах с впечатление, че е разумен в изказа си. Но днес този се е продал вече.
  • 19 Хаджи хаджи Българин

    24 2 Отговор
    Когато щракнат белезниците на 10на бивши и сегашни управляващи, като - АД, ДП, ББ, СЦ, ИГ, И Костов, Мадридския мошеник, нещата ще си дойдат на място!
  • 20 Киро

    3 16 Отговор
    Ще се сърдите бре? Прав е човекът!
  • 21 Сладък лейтенант Грюбер от СС

    9 14 Отговор
    Вceки aвтoмoбил cи имa нoмeр, вcякa бaнкнoтa и злaтнo кюлчe cи имa ceриeн нoмeр, вceки луд c aфeри cъщo cи имa нoмeрa....Тия номера с колажите имат обратен ефект и ефектът ще е голям когато се разбере от чия комунистическа сметка са изтеглени за снимките! Знaeмe cи нoмeрaтa вeчe oт 30 гoдини...Cтигa c тия цигaнcки нoмeрa...!!!
  • 22 цфр

    21 1 Отговор
    Много умело омаловажава сериозни неща... Ако друг държи в шкафчето си пачки и кюлчета, няма да омаловажат това, нали? Какво се случи с подхвърлените пари в служебната кола на Иванчева?

    Коментиран от #25

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Усмивката

    13 2 Отговор

    До коментар #22 от "цфр":

    Много умело? Кое му е умелото . Казва нещо което е общоизвестно. И неоспоримо. Че ченгета са направили и разпространили записа. Ми кой ще влезе при премиера докато спи. Ако е човек от народа нема го остави да спи. Мисля че ще го съдят за опит за изнасилване и дребно хулиганство със средни телесни увреди.

    Коментиран от #28

  • 26 Бръснар

    19 2 Отговор

    До коментар #16 от "Усмиовката":

    На този, катинарчето му е много кърджалийско. Да не се появи на снимки в спалнята от вероятното ,,момченце"?!!!
  • 27 Антони

    19 2 Отговор
    Статията да я разбираме ли, че всички от властта са чисти и всичко е наред. Тия явно винаги са били далече от истината. Благодаря им, че се показват, че досега не се интересувах много, но с изявите си вече цялата схема става ясна и елементарна. Не че нещо ще се промени. Единствено бих желал хората да заложат на образование и личностно развитие и смелост, за да могат те да са добре. Тия другите да се оправят, че палачинката има две страни и е ясно как ще приключат.
  • 28 Хмммм

    16 1 Отговор

    До коментар #25 от "Усмивката":

    Баце какви цомби е отпрал и опънал краченце/ натискащо газта на жипката/......знае ли се?
  • 29 още едно козле ми заблеяло

    16 2 Отговор
    Слушкай сега козле , не е работата в ''ченгесарските номера'' , истина ли са , кьорфишеци ли са , работата е в това , че тези ''матреали'' корелират с представите ни за мутрака , а там нещицата са си сто процента автентични , нали самият той ни ги е изградил. А поумнейте малко де , стига сте зяпали само у парите.
  • 30 крал мас и мазал филии

    17 2 Отговор

    До коментар #12 от "КралиМарко":

    Тоя Изтърван Симеонов ,да вземе да обръсне тая брада или пусне мустак поне над нея ,че с тоя си вид мяза на ИДИЛ-ски талибан.
    Пък и другите не са цвете за мирисане ... Райчев да го пускат барем за да плаши непослушните деца преди лягане ...
  • 31 Академията

    1 13 Отговор
    на КГБ в действие.
  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 СРАМОТА

    21 2 Отговор
    ТОВА НЕ Е АНАЛИЗ НА ПОЛИТОЛОГ, А РАЗМИВАНЕ НА ФАКТИ С ЛЪЖИ ОТ ПОЛИТОЛОГ!

    КОГАТО ЧОВЕК Е НЕВИНЕН СЕ СТАРАЕ ПО ВСЯКАКЪВ НАЧИН ДА ДОКАЖЕ С АНАЛИЗИ И ФАКТИ, ЧЕ Е НЕВИНЕН. В СЛУЧАИТЕ С БОРИСОВ ТОВА НЕ СЕ ВИЖДА. НЯМА АНАЛИЗИ, НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЗАЩО СЛЕД КАТО СМЯТА, ЧЕ Е ЧИСТ? А ТОВА Е ПРЕМИЕР НА ДЪРЖАВА И ТРЯБВАШЕ И ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА ГО НАПРАВИ, А НЕ ДА СЕ ПОДИГРАВА С ХОРАТА И ДА КАЗВА, ЧЕ С ТОВА СЕ ЗАБАВЛЯВА, ЗАЩОТО НА НАРОДА ХИЧ НЕ МУ Е ЗАБАВНО, КОГАТО ДОРИ И ТОЙ СИ ПРИЗНАВА, ЧЕ ТЕЗИ СНИМКИ СА РЕАЛНИ И ЧЕКМЕДЖЕТО МУ Е ПЪЛНО С ПАЧКИ ПО 500 EURO. ДА, МНОГО Е ПОДЛО, НЕМОРАЛНО, НЕЗАКОННО, ОПАСНО, ГРОЗНО ДА ТИ СЕ ПРАВЯТ СНИМКИ КОГАТО СПИШ В СПАЛНЯТА, НО НИКОЙ НЕ МУ ЗАДАВА ВЪПРОСА, КОЙ Е БИЛ В СПАЛНЯТА МУ, ОТ КЪДЕ СА ЕВРАТА? КОПЮРИ ПО 500 EURO СЕ ОПИСВАТ И СЕ ЗНАЕ КОЙ ГИ ПОЛУЧИЛ ВЪВ ВСЯКА БАНКА, А ТОГАВА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ ГИ Е СЛОЖИЛ В ЧЕКМЕДЖЕТО МУ, АКО НЕ СЕ ТЪРСИ ПРИТЕЖАТЕЛЯ ИМ, ЗНАЧИ ФАКТИТЕ ЩЕ ПОТВЪРДЯТ, ЧЕ ТЕЗИ ПАРИ ГИ Е ПОЛУЧИЛ НЕЗАКОННО.
    СНИМКИТЕ СА ПРАВЕНИ ОТ ЛИЦЕ, КОЙТО Е БИЛ В СПАЛНЯТА МУ - ВИЖДА СЕ ОТ СНИМКИТЕ, КОЙТО СА ПРАВЕНИ ДИРЕКТНО ОТ НАД ЧЕКМЕДЖЕТО - ВЪРХУ САМОТО ЧЕКМЕДЖЕ, ИМА И ОТ СТРАНИ - ОТ МЕТЪР, ДВА, НО НЕ ОТ ДРОН. СТИГА Е ХВЪРЛЯЛ КАЛ ПО ПРЕЗИДЕНТА, ЧЕ ТЕЗИ СНИМКИ СА ОТ ДРОН - АБСУРД, НЕ Е ИСТИНА, ВИЖДА СЕ И ОТ КОСМОСА, НЕ СА ВИНОВНИ ХОРАТА И ОТ НСО, ЗАЩОТО В СПАЛНЯТА МУ НЕ МОГАТ ДА ВЛИЗАТ СЛУЧАЙНИ ХОРА - БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ ОТ САМИЯ БОРИСОВ, ТОГАВА ТЕ КАКВА ВИНА НОСЯТ, ЧЕ СА ПОДЧИНЕНИ НА ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ ЛИ? А СТИГА С ИЗМИСЛЕНИ ЛЪЖИ
  • 34 Усмивката

    13 1 Отговор
    Ако направят една анкета сред обитаващите този регион на Балканите, кое повече ги интересува. Източника на записите и снимките или автентичността им. Мисля 90 процента от обитателите на тази територия ще гласуват за ..... истински ли са .Какво ни занимават с киорфишези платени джендъри с това кой е направил записите. Хората искат да знаят лъже ли премиера. Една нормално работеща институцияя би свършела работата по установяване за един следобет. Или за времето докато баце се обясняваше по брифтинга , колко е ядосан
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Усмивката

    18 1 Отговор
    Така за пореден път , никой не разбра защо Баце е ядосан и на кого. Ту споменаваше за президента и замеси и китайците. Ту се кълнеше че ако и то можеше да лети щеше да направят асове в небето заедно с празидента. Яд го било , че таман да изкара България от дъното вече някой го дърпал. Надявам се този някой , дето го дърпа надолу да е от пазачите на казана
  • 37 Платената фирма на ГЕРБ

    16 1 Отговор
    Платената фирма на ГЕРБ,която дава фалшив рейтинг на управляващите в Ход.Хубавото нещо в ситуацията с кражбите на премиера и ртекета който е почти законен(при прокурора Гешев) е,че започнаха да излизат всички лакеи и фирми,на хранилка на корумпираната власт.А това че снимките не са маниппулирани и са истински го каза,Журналистката В.Томова,която ги е пуснала.Защо не я съдите за манипулация и фалшиви новини.Ами защото няма такава и снимките са автентични.Хайде у лево герберски по дло ги.
  • 38 хахаха

    3 13 Отговор
    Трябваше да му снимат патката на Бойко, че да видят олигарси и комунета какъв ще им го набие на следващите избори!
  • 39 Серафим Соболев

    6 2 Отговор
    Човешката душа е непревземаема крепост. Ключовете за нея Бог е поверил на самите нас. Ние сме тези, които с послушанието си към бесовете предаваме тези ключове в ръцете на злите да ни погубят.
  • 40 Серафим Соболев

    5 1 Отговор
    Пази се от подписване на договори, които те задължават, особено ако на въдицата има някакви облаги и примамки. Това може да те въвлече в организация, която ще ограничи и насили свободата и свободната ти воля и на дело ще се окажеш богоборец и безбожник, от което вече няма нищо по-опасно и гибелно.
  • 41 Хаха

    14 3 Отговор
    Всичко това е доказателство, че сме един народ с македонците. През годините на социлизма бяхме най-големите комунисти, а сега сме супер капиталисти. Въобще някой ако пръдне ние се оси.....! Хубав народ, слаба държава несъвместимо нали. Сега ще ни смеят и кучетата, но реакция никаква. Простотията ни е превзела и сме оскотяли и затова и вече не ни пука. Реакцията ни е на умряло куче. Прекалено е омерзено всичко размити са границите добро-зло и истина-лъжа.
  • 42 Серафим Соболев

    5 1 Отговор
    Голямото добро и зло започват винаги от малкото и незабележимото. Самооправданието е голям грях. Непрекъснато грешиш, тогава непрекъснато се разкайвай. Но за истинското покаяние не са нужни дни и години, а често, като при разбойника на кръста, само един миг.
  • 43 Sti

    13 2 Отговор
    Главатарят уверено върви към затвора и шайката скоро ще се разбяга. Съдържанието на доказателствата е единственото важно, а не какво казва борисовата мутро-държава и нейните лакеи.
  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Лост

    4 1 Отговор
    Малко черен хумор. Аз от кьорфишек не разбирам, но в казармата съм виждал друг фишек. Ако пуснат видео с една ръка която слага и пали фишека Пъранов ще поиска ли да види крака на Бойко и да каже, че е кьорфишек?
  • 46 Актуална Антена

    7 1 Отговор
    Абе пресконференцията е по скандална и от записите и от снимките. Още по скандално е че няма никаква реакция ни от Президент ни от Опозиция , няма ги и ранобудните съуденти. Пълна трагедия е България.
  • 47 Позиция

    3 2 Отговор
    Едно е какво е истина, друго е за какво са ти платили за да кажеш, че не е истина, а трето и чеъвърто е в коя страна (България) или друга (Франция, Германия) се правиш на анализатор на "ланският" сняг и да правиш внушения, тип "бабини деветини". Плащането.е важно.
  • 48 ГОРСКИ

    3 0 Отговор
    Брадичка как козичка кажи кой е най красив в държавата!!! –Б.Б.Б Борис–оф
  • 49 Ново

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Чочо":

    На крива ракета космоса и крив на радев ретинга е над 100% на нинова също сега спокоен ли си до сега бсп не е загубила избори според нинова но на власт не идват
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 инчхай

    0 0 Отговор
    тоя се хвана за шлифера га..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове