Last news in Fakti

20 Юни, 2020 08:55 3 889 26

Васил Василев: Проверката за снимките трябва да завърши с резултат

  • бойко борисов-
  • герб-
  • васил василев

Трябва да се подходи внимателно заради подбора на кадри, възпитанието, обучението и контрола в службите

Васил Василев: Проверката за снимките трябва да завърши с резултат - 1
Снимка: БГНЕС

На въпрос за снимката с премиера няма как да отговоря. Трябва да си говорим като лаици. Сега се прави проверка и тя трябва да завърши с резултат, да бъде изваден на светло човека и да се каже защо. Само така ще разберем дали службите работят. Но трябва да има воля.

Това каза бившият шеф на ДНСП ген. Васил Василев по бТВ. 

Бяхме свидетели на реформи, след които имаше хаос. Сега ще преструктурираме една служба в друга. Трябва да се подходи внимателно заради подбора на кадри, възпитанието, обучението и контрола.

Трябват и доста средства. Имат ли подготвени кадри? Ще има ли координация между службите? Тънка е работата в сферата на сътрудничеството. В службите винаги има съперничество, когато охраняваш едно лице, трябва да знаеш всичко за него и да се сетиш откъде ще дойде заплахата. Не че в НСО са светци. Работил съм по престъпления, извършени в НСО. Работил съм по кражби. И в МВР не са светци. Хаосът ще бъде голям. Важно е наемането на състав - откъде ще се вземе.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стига

    42 4 Отговор
    умуване ! Какво по - ясно и красноречиво от снимките с купища пачки в евро , злато на кюлчета и над тях пищов ! А край тях "нанка" доволно новия им чорбаджия !

    Коментиран от #11, #26

  • 2 да де

    20 4 Отговор
    Проверка може и да има, но резултата от сега може да се каже ще обявят, че снимките са манипулирани.
  • 3 Усмивката

    20 2 Отговор
    Пак подхванаха отклонявашата тематика за произхода на записите.
  • 4 въпросче

    24 3 Отговор
    Васил Василев: Проверката за снимките трябва да завърши с резултат-падането на правителството. Б.Б. целуна кърджалийската т5ъ9п3а п3у5т8к5а по главата. За извинение ли беше тоя нескопосан спектакъл? Буреносен скендъл.
  • 5 Васил Левски

    22 4 Отговор
    Всички по запознати знаят,че снимките са от агенти на Бошков,Бойче си поръчва проститутки и бошков му ги праща,със фотоапарати....Бойко сам си го начука, дано скоро да пуснат и видео...Там цирка ще е пълен.
  • 6 Али Ба Ба

    18 5 Отговор
    То не може тия дето спират да плащат на Боко да гърмят .
    Явно и Боко е омазал някъде нещата и сега го респектират ...
    Така е като ни управлява мафията .
    Тоя и да го махнат . Друг ще дойде .
    Съвсем други хора управляват тази държава !!! Не са тези , които виждаме всеки ден по тв .
  • 7 факти

    11 1 Отговор
    Може да е по-малкото зло, но все пак е злo.
  • 8 пешо от панелката

    18 3 Отговор
    В условия на повсеместна корупция откъде да намерят честни и почтени гавази? От Швейцария?

    Коментиран от #15

  • 9 Усмивката

    19 2 Отговор
    Нали първо Борисов трябва да казаже истината и само истината за да се започне от едно здраво разследване. Не може основният свидетел( за сега още необвиняем) да твърди , че дронове с бомби летят около стаята му. И че Президентът Радев му има зъб. Не може службите, които и да са тер да си свършат работата при един психични неустойчив свидете. Първо трябва свидетелят, Бойко Методиев да се изследва . Да се вземе под внимание неясното му минало. И чак тогава компетеннтните органи да се заемат сериозно. .....Иначе всичкпо е един цирк
  • 10 това е истината

    16 3 Отговор
    резултат аз разбирам -- пранги за спящия
  • 11 Вика на Народа

    19 3 Отговор

    До коментар #1 от "Стига":

    Няма пари, а спи с милиони и патлак. За Пандела! Обвинител номер 1: Честито лято, ще се събудите ли най-сетне???
  • 12 Димов

    12 6 Отговор
    Стига шантажирахте хората с тия снимки. Кажете, какво правите с другата ръка, докато едната ни отвлича вниманието?

    Коментиран от #25

  • 13 гост

    15 3 Отговор
    Експертизата не е ли от хора на ония дето ги е онодил всичките с 200 няма смисъл.
  • 14 ГОРСКИ

    9 5 Отговор
    Как до края, като той си е правил снимките, това за Борисов ще бъде края на управлението му !!! Всички улики ще изчезнат както на Мишо бирата !!!
  • 15 Гошо от другата панелка

    8 2 Отговор

    До коментар #8 от "пешо от панелката":

    Какъвто началникът, такива и гавазите ...
  • 16 Чудя се

    19 3 Отговор
    как го търпят тия евро лидери? Да му излизат компромати, че им краде пачки от избирателите, и да не се назначат експертизи и разследване. Оня престъпник в Дубай 10 години не бил плащал! Ми аз ако 1 год. не платя и край с мен и фирмата ми, а той 10! Кой му позволи? И сега ще се запитаме защо му е позволявано? Ако евролидерите не му поискат сметка значи и те са същите. НАЙ ДОБРОТО МЯСТО ЗА ЖИВЕЕНЕ! да ама за КОЙ?

    Коментиран от #22

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 € лидер

    10 3 Отговор
    Евролидерите ще поискат промяна у нас. Безотговорно е европейските ценности да се търкаля по чекмеджета в будоарите на лидерите.
  • 19 Sti

    14 4 Отговор
    Мутрата Борисов да отговори откъде са тези милиони и закъде заминават. Стига лъжи и кражби. Божков им показа схемата и прокуратурата да повдигне обвинения на Борисов въз основа на доказателствата, а не да разследва кой и защо е направил снимките/записите. Важна е истинността на материалите. В България законите не важат за шайката ог Герб - това се вижда от избирателното отношение на гешев. Борисов и гешев ще отговарят не само за кражбите, но и за превръщането на властта в мутренска организация.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Жоро

    3 10 Отговор
    Резултатът е ясен монтаж и фотошоп е
  • 22 Sti

    14 4 Отговор

    До коментар #16 от "Чудя се":

    Божков си е плащал данъци и такси според действащите закони - показа и дан. декларации. Борисов и шайката да обяснат в чий джоб отива рекетът на бизнесмените и чии чекмеджета се пълнят с банкноти по 500 Евро.
  • 23 не в България

    10 2 Отговор
    Проверката трябва да се на прави в друга държава а не в България от лакеите на Борисов.Журналистката В.Томова,която ги публикува,каза че стои зад тяхната автентичност,и съм склонен да и вярвам,защото ако не са автентични,я грози голям проблем,и тя самата го знае.Това във шкафчето беше дневния оборот на му трата Борисов.Понякога повече,понякога по малко,но това е голата истина.И парите не се складират там,както някои се опитват да ни втълпят, а шкафчето е обикновенно транзитно място.Само си представете ако за един ден е откраднал 1,5 милиона евро,колко ли милиарда има в засекретени сметки.
  • 24 big

    6 5 Отговор
    Разбира се, че ще има резултат! Няма данни за престъпление, фалшификат, компромат и отново Тиква на бял кон!
  • 25 ГОРСКИ

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Димов":

    Със другата лява ръка десен джоб!!!
  • 26 Я СТИГА

    1 6 Отговор

    До коментар #1 от "Стига":

    НЯМА И НЕ СЪЩЕСТВУВА ОБЩА СНИМКА НА ПАРИТЕ ЗАЕДНО С НАНКАЩИЯ БОРИСОВ!!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове