Last news in Fakti

10 Юли, 2020 07:20 4 920 27

Рекорд на заразените в София

  • коронавирус-
  • заразени-
  • софия

140 случая на коронавирус са открити за последното денонощие в столицата

Рекорд на заразените в София - 1
Снимка: БГНЕС

140 ca cлучaитe нa нoвoзaрaзeни c кoрoнaвируc прeз пocлeднитe 24 чaca в cтoлицaтa. Това представлява абсолютен рекорд в града от началото на епидемията.

В Плoвдив рeгиcтрирaнитe ca 42. Заразените за денонощие в Софийска област са 23. Cлeдвaт Вaрнa c 21, Благоевград с 19, Велико Търново 13, Кюстендил 10 и др.

490 ca зaрaзeнитe cрeд мeдицинcкия пeрcoнaл oт нaчaлoтo нa eпидeмиятa. Oт тях 179 ca мeдицинcки cecтри, a 170 ca лeкaри.


Поставете оценка:
Оценка 2.1 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така му изнася

    45 15 Отговор
    На Бочко, това са измислени цифри да ни манипулира !

    Коментиран от #7, #25

  • 2 Тидии

    18 5 Отговор
    Пуно рекорди
  • 3 габровец от варна

    45 10 Отговор
    Дааа,ако се надигнат 10 пъти повече хора от вчера,заразените ще са 1400. Абе на кого ги плещите тия вече бе???😂😂😂😂😂

    Коментиран от #6

  • 4 Госあ

    8 18 Отговор
    Мисирките три пъти подред си избират баце,обаче точно сега се надигнаха да го "свалят". А на изборите пак за него ше гласуват щото се разбират.
  • 5 Анти Трол

    11 19 Отговор
    Скоро и още повече след снощната революция на всички гладници жадни за власт. Спечелете избори другари и господа!!!!!!!!
  • 6 П. С.

    25 16 Отговор

    До коментар #3 от "габровец от варна":

    Прост и страхлив народ сме - тва си го знаем ! Но ... Не може с Тея цифри и тъпотии и вируси все да ни мотате ! Гласът е по силен от ..ток , вируси, и Шенгени и разни тъпи европроекти !
  • 7 бл.134 в Зап. парк

    3 9 Отговор

    До коментар #1 от "Така му изнася":

    Мачкай , бай Коронна .Догодина , на преброяването ще са останали 4 мил.
    И всички ще са на хранилката на временно управляващите и ЕZZ
  • 8 куку руку ку

    25 5 Отговор
    Колкото и заразени да изкарат, няма да могат да спрат протестите. Както се пееше преди 30 години в една песничка:
    "Мутрата си отива, спете спокойно деца..."
  • 9 Абе

    26 4 Отговор
    Герберастите се стягат довечера за протест в подкрепа на вожда им. Ще идват с автобуси организирано. Трябва да им покажем, че са малцинство! Всички вън!
  • 10 ще съжаляват

    6 21 Отговор
    Смятам, че всяка партия, която се опита сега да предизвика политическа криза, горко ще се кае. Никой няма да спечели от това, най-малко народа. Ако се предизвикат граждански сблъсъци това ще доведе до окончателно съсипване на цялата система и никой отвън няма да ни помогне, ще ни гледат сеира. Жан Виденовото време ще ви се стори като рай. Хем гладни, хем няма да искате да излезете от вкъщи, ако въобще ви пуснат. Какво си мислите, че Радев го еня за вас, и той е като всички жадни за властта, и понеже явно не му пука за любовта на хората, ще насъска армията, ако му е изгодно.

    Коментиран от #18

  • 11 ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ

    16 5 Отговор
    Всичко е пунта ковид, за да се лапат едни парички, че не е само 1 чекмеджето...

    Коментиран от #19

  • 12 Ей ви

    2 5 Отговор
    чутвърт милион лева за един ден в болницата !
  • 13 2loop

    14 6 Отговор
    Пишат си заразени на килограм че да спрат протестите

    Коментиран от #15

  • 14 7777

    9 17 Отговор
    На Мангъров трябва да се търси съдебна отговорност
  • 15 Комунистите са виновни

    4 5 Отговор

    До коментар #13 от "2loop":

    Не протест а митинг ,другарите си ги обичат тези мероприятия
  • 16 Активист на БСП

    11 5 Отговор
    Лъжете !!! Страх ви е от гнева на народа !!!
  • 17 Йозеф

    8 1 Отговор
    В кои квартали са заразените?
  • 18 Миризлив пор

    1 4 Отговор

    До коментар #10 от "ще съжаляват":

    Не е партия, има един в Дубай, един в Сърбия и един алкохолен бос в ареста. Само някой с много кинти може да организира компромати и кампания за да си спаси кожата, на този човек не му пука за държавата, на него му трябват парите.

    Коментиран от #21

  • 19 Има ли безработица?

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "ДА ИЗМЕТЕМ крадливата пасмина ГЕРБ":

    В Австралия и там ли дават евро ?
  • 20 Лост

    4 1 Отговор
    Вчера писаха, че има 11заразени в Миньор -П-к. Нещо не ги виждам нито във вчерашните, нито във днешните бройки. Значи някъде ЯКО се лъже.
  • 21 абе

    2 2 Отговор

    До коментар #18 от "Миризлив пор":

    Така, ли не е партия , какво правят тогава наредени Радев, Нинова и другарчетата от началото на епидемията. Що не реваха силно преди това, да не би да нямаше компромати. Просто видяха, че ще има лумпени, гладни и безработни и решиха да поемат вълната, това си е предателство, дори и да се съюзили с някого. Не мисля, че това управление трябва да продължи дълго, но ако сме умни, ще изчакаме здравната криза да позатихне и тогава ще протестираме. Сега какво ще стане от мачовете 150 заразени, от митинги 1000.

    Коментиран от #22

  • 22 Абе ,

    1 2 Отговор

    До коментар #21 от "абе":

    Най-добре се скрий в някоя 🐀 дупка и чакай ...
  • 23 Въпрос

    3 1 Отговор
    А колко са направените тестове? Никъде не видях тяхната бройка сигурно са 5000. Като процент пак ще се окаже около 4-5%.

    Коментиран от #26

  • 24 Гост

    3 1 Отговор
    Така като гледам нещата не отиват на добре! Скоро време препълнени болници и по-лошото липса на лекари. Тогава тези които твърдите , че бройките са нереални как ще го обясните?
  • 25 Дръжки

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "Така му изнася":

    са измислени. И на мен много ми се иска да са измислени, но не са. 20 дни след безредиците в САЩ има скок на заразените с 50%.След анархията по мачовете, поливане на победи и загуби по нощните заведения, глупави абитуриентски балове по никое време, дискотеки и як купон идва часът на равносметката и никак не е приятно... И се търсят всякакви виновници. Не може банкянският да ви е виновен, че сте безотговорни дебили. За много други неща и да има вина, това не е негова заслуга. Вслушва се в "гласа народен" и отпусна мерките повече от необходимото и сега "берем плодовете". Протестиращите поне да не посещават възрастни роднини. Тя бройката на заразените ще расте здраво, но поне броят на умрелите и нуждаещите се от интубиране и интензивни грижи да не скочи главоломно. С поведението си правите всичко възможно Мутафчийски да се окаже прав. Заради това, че ви харесват приказките на Мангъров, който явно въобще не го е грижа, че няма достатъчно инфекционисти, реаниматори и пулмолози, особено в малките градове. Дреме му на него за жалкия ви животец...
  • 26 Гост

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Въпрос":

    3686 теста са направени. Колкото повече контактни лица и хора със симптоми толкова повече тестове се правят. Вчера като ги гледах как са се наблъскали пред президенстото... И аз не харесвам боко и герб ама сега е момента ако не е късно вече да проявим здрав разум и да се пазим колкото може от тоя вирус защото на есен може да стане страшно
  • 27 шофьор

    0 0 Отговор
    Да бе да стойте си в къщи