Last news in Fakti

19 Юли, 2020 14:25 15 033 184

Борисов с важна финансова новина от Брюксел

  • бойко борисов-
  • брюксел

Намаляване на грантовете с 50 милиарда, за сметка на увеличаване на заемите с 50 милиарда. Новото съотношение е 450 млрд. евро грантове и 300 заеми

Борисов с важна финансова новина от Брюксел  - 1
Снимка: БГНЕС

Имаме предложение, което е на ЕК, което е за периода 2021 – 2027 година. След това имаме и на финландското председателство за този период. Имаме предложение и на Шарл Мишел от 18 февруари.

"Имаме план за възстановяване на ЕК от май 2020 година. Всички цифри са различни. Имаме след това и на Шарл Мишел предложенията от 10 юли. Искам да благодаря на Томислав Дончев и всички, които са гледали и пресмятали всяка една цифра", каза премиерът Бойко Борисов от Брюксел.

"Вярвайте ми, това са 27 колеги, всеки прави предложение и се бори за повече пари, а всъщност парите от бюджета са по-малко", добави Борисов.

"Ние още всъщност не сме стигнали до реалните цифри. Говорили сме само за рамката", каза премиерът.

"Основната тема досега е върховенството на закона и кой какво разбира под този термин. Словенският колега примерно се притеснява, защото е бил вкарван в затвора, а после е спечелил изборите и сега отново е премиер”, каза той.

По думите му други държави членки имат притеснения относно Истанбулска конвенция, гей бракове и различни общества. Аз помолих колегите да не коментираме страховете, а да приемем върховенството на закона", каза Борисов.

Според него е важно всички да останат единни. Това, което се предлага и е позиция на България и е от нощес, е следното:

"Намаляване на грантовете с 50 милиарда, за сметка на увеличаване на заемите с 50 милиарда. Новото съотношение е 450 млрд. евро грантове и 300 заеми, като съотношението е 60:40 вместо 66:33. Това все пак е само предложение, което ние тепърва ще обсъждаме".

"Има доста механизми, които не се знае как ще се финансират, за да се постигнат поставените цели", каза той и добави, че България е една от най-спестовните държави. 

"Рюте дойде и ми каза: "България е от най-финансово стабилните държави." Ние сме от първите две и все още не сме си позволили да теглим заеми", каза Борисов.

Според него е нормално този, който дава парите, да иска да знае къде се харчат и как.

"Денонощно работим, защото една цифричка дори да не се забележи и да не се отреагира, влиза в протоколите и след това става голям проблем. Двете ни основни пера са стопанска политика и кохезионна политика.

Тук има един израз - т. нар бонбонки, ако остане нещо от бюджета, да се даде на някоя от държавите, които имат проблеми. Ние сме кандидатствали за 30 млн. заедно с колегите от Словения, Белгия и Кипър. Протоколирано е и съм го входирал на съвета. Обяснил съм защо са ни важни тези пари", каза той.

Ако се запази това, което сме договорили с Шарл Мишел, мисля че за нас решенията ще са приемливи. Няма да има нито една държава, която да е доволна, по простата причина, че парите са по-малко", заяви Борисов. 


Поставете оценка:
Оценка 2.2 от 49 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен Радев

    258 51 Отговор
    Връщай откраднатите пари мутро и чупката с другия психопат гешев

    Коментиран от #4, #57, #104, #168

  • 2 NikNay

    60 181 Отговор
    Ето Баце е уредил нови пачки, а вие сте недоволни и те са за нас, народът!Българският народ поумня от 20 години насам по отношение на политическите ексцесии и няма да допусне да се стигне до служебно правителство!Вие протестиращите искате оставката на човека с пачките? Той управлява България от 15 години, като през това време няколко пъти си подава оставката когато му я поискате и народът пак го избира след няколко месеца! Защо го избира народът? Защото не само чекмеджетата на нощните шкафчета, ами и шкафчетата са му пълни с пачки и гардеробите и секциите са му пълни с пачки, и мазетата и банките и няма къде да ги слага, затова народът го избира! Българският народ е мъдър народ въпреки, че на първо четене изглежда като най-простият народ на планетата, но народът никога няма да избере някой гольо от протестите без пачки за да почне и той да си пълни шкафчетата с пачки! Така че, приятни протести ви пожелава народът и e винаги готов за нови избори и за издигане отново на човека с пачките! България не желае да бъде управлявана от човек без пачки защото е брала ядове вече от такива, а и това не са вашите пачки драги протестиращи, а пачките взети от народните изедници! Вашите пачки ще си ги търсите в Дубай и Белград след края на протестите!

    Коментиран от #48, #90, #108, #155, #156

  • 3 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    237 40 Отговор
    Борисов, подай си незабавно оставката и не се прави повече на велик премиер, който едва ли не има тежест в Европа! Ако тук има наивници, които да вярват на лъжите ти, в Брюксел добре знаят кой си ти.

    Коментиран от #10, #164

  • 4 NikNay

    34 99 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    Тра пък ти бе и слизай от палмата...:):)

    Коментиран от #148

  • 5 Хрониките на герберлунгия

    163 30 Отговор
    Хората искат върховенство на закона, а всички знаят, че в герберлунгия само твоите чекмеджета са пълни. Ние няма да получим и пробито евро, докато ти мошенник си на власт. Чиба мутро.
  • 6 2loop

    118 24 Отговор
    Като не си дал една стинка на народа мноо ясно че ще имаш
  • 7 О боже

    112 21 Отговор
    Лудоста го гони и по Европата.
  • 8 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    93 19 Отговор
    Българският народ няма нищо общо с подлоги на Борисов като теб! А ти си троли за парички от нощните му шкафчета!

    Коментиран от #19

  • 9 AmiX

    35 150 Отговор
    Радев е турчин. Радев е помак. Радев е циганин... ДПС подкрепиха радев на изборите

    Коментиран от #32, #59, #86

  • 10 NikNay

    91 12 Отговор

    До коментар #3 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    На следващите избори минимум средно образование и затваряме устите на такива като тебе за 10 минути в парламента!

    Коментиран от #30

  • 11 Хахаха

    93 13 Отговор
    Новината е, че си пътник.
  • 12 Гарантирано от герб

    81 9 Отговор
    Надявам се днес да успея, да изкрънкам няколко милиона от тия дето ги таковам с 200, че лошо ми се пише в Бг.

    Коментиран от #14

  • 13 Я... Я

    84 19 Отговор
    КАКВОТО И ДА ПЛЯМПАШ: ЧАО ПЪТНИК СИ. ВРЪЩАЙ СЕ (НАРОДНАТА ЛЮБОВ) ТЕ ОЧАКВА.
  • 14 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    65 15 Отговор

    До коментар #12 от "Гарантирано от герб":

    А ти като си голям българин, я кажи кой доведе на власт Борисов през 2014-та година след сладкото кафе в Кърджали с Лютви Местан, разбира се по разпореждане на Ахмед доган?
  • 15 Ха ха

    80 10 Отговор
    Колегите му предлагат а той козирува и протяга ръка като просещо циганче, но като се върне в козината ще се бие в гърците колко е велик. Явно там всички знаят за коментара му как ги е е... с 200 и той замазва положението с раболепно сервилнечене и козируване, срам ме е от този примат който е лицето на България пред света
  • 16 Активист на БСП

    77 11 Отговор
    Не знам що се кефи тоя ,след ксто Лаура Кьовеши му иска оставката и ще го осъди !!!??? Защо нищо не пишете за Лаура Кьовеши и обвинението и към Борисов???
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 комисията

    54 5 Отговор
    За бою пари нема, да вади от шкафа
  • 19 NikNay

    31 60 Отговор

    До коментар #8 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    Ние православните християни също трябва да изберем Бойко или Радев?? Борисов е отделил стотици милиони за строежи и реставрации на Българската Православна Църква и е православен християнин! Всъщност той е единствения политик отделил изобщо някакви пари в новата история на България! Радев е атеист, не е кръстен и няма намерение да се покръсти, а и дори да прояви желание той не излиза на повече от 300 метра в резиденция Бояна! Така че, решете сами!Аз досега не съм гласувал, но ако се стигне дотам...

    Коментиран от #28, #38, #54, #56, #73, #144, #166

  • 20 Последния Софиянец

    59 4 Отговор
    Че ще ни се увеличат заемите го знаем.Значи със Словенския колега да лежали в един затвор в Чехословакия.ха х ха

    Коментиран от #51

  • 21 алфа чихуа хуа

    59 6 Отговор
    Помните ли как ГРОБ се опита да опрости задкулисно едни мижави джобнини 7 милиона пари на мюфтийството , не и без благословията на ДПС ?
  • 22 Актуална Антена

    26 6 Отговор
    Бройко да увеличи възраста на труженичките то 25 на 50годишни.:)
  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 гост

    45 7 Отговор
    Този какви ги е плющял пак за Инстанбулската конвенция и за върховенство на закона. Кой толуп или проста п-ка е подписвал/а международни конвенции без мандат за това. ББ забравил ли е реакцията на хората и църквата по отношение на ИК. Толуп !
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Елена Йончева

    17 49 Отговор
    Радев, мили ми Радев... Още малко, и ще цакаме карти с теб, Мая и Нинова, в политическото небитие....

    Коментиран от #33

  • 27 Владо

    47 7 Отговор
    АБСОЛЮТЕН ИДИОТ !
  • 28 алфа чихуа хуа

    50 7 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    "вярващия" Бойко с пълно чекмедже и мутра от сик лежал в Будапеща за крадене на коли как ти се трува ? :)))

    Коментиран от #52

  • 29 NikNay

    21 42 Отговор
    Когато официалната религия в България стане от Православие в Ислям тогава вие и Радев ще поемете кормилото на властта! Но това няма как да се случи в следващите 100 години поне...

    Коментиран от #31, #118

  • 30 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    42 6 Отговор

    До коментар #10 от "NikNay":

    Та нали точно това правите - по собственото ти признание черно на бяло тук - затваряте устите на хората и ги тъпчете вече 10 години, начело с любимия ви диктатор Борисов. Вие - гербаджийските подлоги и сребролюбци, продължавайте да му бъдете верни овчици, но няма как да накарате и нас да ви следваме в унизителното ви сервилничене в името на златния телец!
  • 31 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    40 4 Отговор

    До коментар #29 от "NikNay":

    Брътвежите на един полудял от "щастие" гербер, който сам си слага плюсове на коментара!
  • 32 Бойко малкия паловник на Доган

    41 2 Отговор

    До коментар #9 от "AmiX":

    Борисов :"Нито съм ходил на зимните, нито на летните сараи, но много от протестиращите в момента лидери, са го правили" (Брифинг 10 юли 2020 г.).
    От архива на в. Стандарт:”Генерала изненада с чаровно кутре лидера на ДПС за 50-ия му рожден ден. Очарован от подаръка, ДОГАН КРЪСТИ КУЧЕНЦЕТО БОЙКО. И Сокола, и гостите в Бояна се радваха на малкия палавник „ (край на цитата)
  • 33 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    20 2 Отговор

    До коментар #26 от "Елена Йончева":

    Ще цакате карти в Централния софийски ли?
  • 34 ОБИЧАМ ТЕ КАТО ТОРТА

    19 3 Отговор
    СТУДЕН И С МНОГО СВЕЩИЧКИ
  • 35 Варна

    38 3 Отговор
    Коя беше важната информация? - От изказването става ясно, че първо няма никакво окончателно решение и второ, което всички знаем... - Борисов няма абсолютно никаква представа за какво говори! - Нали е тъп пожарникар хабер няма какво означават всичките думички, които изговаря.
  • 36 Борислав

    35 6 Отговор
    След всичките тези компромати този човек е вреден за България.

    Коментиран от #169

  • 37 пройчо

    35 2 Отговор
    ".... Словенският колега примерно се притеснява, защото е бил вкарван в затвора, а после е спечелил изборите и сега отново е премиер”, каза той....."******* Бою няма да се притеснява,щото няма да излезе от затвора.
  • 38 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    37 4 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    Я кажи, герберско тролче, на колко нарасна външният, а и вътрешният дълг на България през 10-годишното управление на твоя цар от Банкя?

    Коментиран от #151, #157

  • 39 Бат Бойко

    31 3 Отговор
    Важна новина.Орязаха ми парите за троловете.
  • 40 Активист на БСП

    34 5 Отговор
    Не знам що се кефи тоя ,след като Лаура Кьовеши му иска оставката и ще го осъди !!!??? Защо нищо не пишете за Лаура Кьовеши и обвинението и към Борисов???

    Коментиран от #173

  • 41 Актуална Антена

    27 2 Отговор
    Ай молим ти се ожени се за Меркел и остави щерките на хората на мира.
  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Активист на БСП

    25 5 Отговор
    Не знам що се кефи тоя ,след като Лаура Кьовеши му иска оставката и ще го осъди !!!??? Защо нищо не пишете за Лаура Кьовеши и обвинението и към Борисов???

    Коментиран от #149

  • 44 беге демокрация

    29 5 Отговор
    единствената новина, която очакваме е тази за твойта оставка, никакви други новини не ни интересуват гьо-н-сурат дебел не-нор-мален
  • 45 НАРОДЕН СЪД

    24 3 Отговор
    В Белене
  • 46 Масон

    13 3 Отговор
    Ела при Великия архитект на вселената.
  • 47 зелка от брюксел

    24 4 Отговор
    Дрън дрън глупости. Нищо там не зависи от тебе. А и вземай пример от Словенския си колега и поемай към съответното заведение. А после пак ходи печели изборите .
  • 48 Гешо

    24 4 Отговор

    До коментар #2 от "NikNay":

    Вашите пачки ще си ги търсите не в Дубай и Белград, след края на протестите, а от чекмеджетата на Баце и Дилянчо. Иска ти се да заблудиш хората, но не хващаш декиш. Манипулациите приключиха.
    Всички видяха и се знае кой е в основата на разграбването, което се опитват да продължи. Довижданееее!

    Коментиран от #150

  • 49 Диверсант

    16 2 Отговор
    Това със Словенския премиер как да го разбираме, че като излезе от затвора ще се кандидатира пак ли??????
  • 50 Актуална Антена

    10 3 Отговор
    Тези в ЕС искат да прекарат деде Бройко! Дедо Бройковата система е 60годишен с 20годишна. 60/20
  • 51 Byg

    5 23 Отговор

    До коментар #20 от "Последния Софиянец":

    За 15 години ГЕРБ България е страната с най нисък дълг , затова не се обаждай , нещо като не ти е ясно по добре замълчи не се излагай , ако не си малко червено тролче , естествено , ако си , просто си заработваш копейките , това го разбирам , срамна работа няма.

    Коментиран от #65

  • 52 Пешо

    7 1 Отговор

    До коментар #28 от "алфа чихуа хуа":

    Като е лежал в пандиза ,се молил горещо .....само докато са го извадили и до там.
  • 53 Лост

    7 1 Отговор
    Децата в детската градина учат цифрите. Числатата са друго нещо.
  • 54 Госあ

    12 2 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    😂 "жестокостта ми се сломи" след тоя пост 😂 викаш баце е вярващ християнин и рекета и разпространението на амфетамини са му простени 😂 Може, ама от вашия бог. Не от моите. Моите казват,че на земята меча треа да играе.
  • 55 РОМА бикОФ от Бургас

    3 3 Отговор
    ШЕФЕ, адмирации, ще управляваме до Второ пришествие.
  • 56 Тато из Правец

    5 2 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    То и Бойко не е приел източноправославната вяра !!! Още е еврейче !!!

    Коментиран от #74

  • 57 АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ

    7 18 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    ВАШИЯ ЧОВЕК/ НА ДС/ БОЖКОВ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ИЗМАМАТА НА НАРОДА, НАРЕЧЕНА " НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ" И ВСИЧКО ЗНАЧИТЕЛНО ЩЕ СЕ ПОДОБРИ. Нещо не излизат видеа с подкупи, защо ли пък така?? Излизат само аранжирани снимки, направени от ВАШИТЕ ХОРА ОТ НСО

    Коментиран от #68, #69

  • 58 Госあ

    10 3 Отговор
    И к'во са 30 млн ? Едни избори. Баце за това ли ги е договорил ?
  • 59 Asdfg

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "AmiX":

    А майка ти каква е?
  • 60 Толупа

    18 1 Отговор
    АБЕ УПРАВЛЯВАЩИ,НЕ ВИ ВЯРВАМЕ ВЕЧЕ!
    Доверие трудно се гради и лесно се пилее.
    Не чета нищо,побликувано от вас,МОЖЕ ДА СТЕ СЕ КАЧИЛИ И НА МАРС.

    О С Т А В К А!!!

    Коментиран от #64

  • 61 НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРЕМИЕР В ИСТОРИЯТА НА

    7 15 Отговор
    БЪЛГАРИЯ! РЕСПЕКТ,БОЙКО!!!
    НАСТАНА ВРЕМЕ...ДА ДОВЪРШИМ КОМУНЯГО-ФАТМАЦИТЕ ОГРАБИЛИ БЪЛГАРИЯ...ДО КРАК!
    НИКАКВА МИЛОСТ....

    Коментиран от #93

  • 62 Омерзен

    13 2 Отговор
    Моля не ни занимавайте повече с този провален човек.
  • 63 kasket

    12 3 Отговор
    Добре че е г-н Борисов, да не дойдат пак комунистите на власт:

    Премиер – член на БКП още от милиционерското училище в Симеоново; Президент – член на БКП от 1984 г.; шеф на КПКОНПИ – член на БКП от казармата; Йорданка Фандъкова – член на БКП; Менда Стоянова – член на БКП и партиен секретар на ОНС Пловдив; Георги Марков - агент Николай от ДС; Красимир Велчев - член на БКП от 1981 г.; Данаил Кирилов - член на БСП през 1997 г., съветник на президента Георги Първанов, а от 2007 г. и общински съветник на БСП в София; председател на Конституционния съд Борис Велчев - син на член на ЦК на БКП и внук на член на Политбюро на ЦК на БКП; председател на ДАНС Димитър Георгиев - син на офицер от 4-то управление на ДС, работещ в ДС от 1971 г.; Калин Митрев, български представител в Европейската банка за възстановяване и развитие – агент на ДС „Симеонов“ и съпруг на Ирина Бокова; г-жа Лиляна Павлова - внучка на партизанина от отряд „Чавдар“ и член на ЦК на БКП Георги Павлов.

    Коментиран от #182

  • 64 Импекса

    6 6 Отговор

    До коментар #60 от "Толупа":

    Всички ни РАЗКРИХА, ПУЧА не успя.
    Излизаме в нелегалност!
  • 65 хаджи тролчо

    12 1 Отговор

    До коментар #51 от "Byg":

    Най ниския дълг спрямо кого ? Или срямо кога ?
    Ма и ти май не знаеш какво пишеш !

    Коментиран от #70

  • 66 Другари

    8 7 Отговор
    Малко сте, слаби сте,..нежни сте.... Няма Власт за Вас
  • 67 Ха-ха-ха

    14 2 Отговор
    Колко заеми изтегли? Народът помни, защото и внуците ни ще ги изплащат. Как имаш сурат да ги приказваш такива? Цял свят разбра какво ги вършил!

    Коментиран от #106

  • 68 питам само

    11 2 Отговор

    До коментар #57 от "АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ":

    И като го махнахте Божков , защо продължавате да продавате билетчета ?

    Коментиран от #71

  • 69 АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ

    5 10 Отговор

    До коментар #57 от "АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ":

    Както виждам НИКОЙ ОТ ВАС НЕ Е СЪГЛАСЕН ВАШИЯТ БОЖКОВ ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ ОТ ИЗМАМАТА, НАРЕЧЕНА " НАЦИОНАЛНА ЛОТАРИЯ". ЗАЩО ЛИ ПЪК ТАКА???

    Коментиран от #88

  • 70 Byg

    4 11 Отговор

    До коментар #65 от "хаджи тролчо":

    БРУТЕН ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ
    Процент от брутния вътрешен продукт (БВП)
    2000г. 70% / 2019 - 20.4% , втори в Европа след Естония която е с 8%.
    Другото са глупости за червените маймуни и слаботокови толупи.

    Коментиран от #77, #95, #147

  • 71 И КЪДЕ ПО- ТОЧНО

    3 1 Отговор

    До коментар #68 от "питам само":

    Е това?????

    Коментиран от #82

  • 72 БРЦК

    15 2 Отговор
    Както винаги само думи нищо ясно . Няма резултати . Защо изобщо побликуват Борсов лъжи лъжи хората казват НЕ ТИ ВЯРВАМЕ ВЪН той иска на масата пак да сяда . Ревизия на управлението на ГЕРБ.

    Коментиран от #78

  • 73 Варна

    16 3 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    За 10 години селяндура от Банкя е изхарчил около 350 милиарда лева. Пак ще повторя сумата 350 милиарда! - Това са парите на всички!
    Като се има в предвид, че единственото сигурно нещо са заемите, които взе и нарастващите заплати на кърлажите от държавният апарат аз за друго съществено не се сещам! Като имам в предвид резултата по- скоро ми се иска да го видя закачен на някой кран.

    Коментиран от #75, #81

  • 74 ХЕ ХЕ ХЕ

    4 14 Отговор

    До коментар #56 от "Тато из Правец":

    ЗАТОВА ПЪК ПУТИН ВЕЧЕ Е МЮСУЛМАНИН ЩОМ ПОСТРОИ НАЙ- ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В МАСКВА!!!!!! ДА ЖИВЕЙ!!!!!!!!!!

    Коментиран от #80

  • 75 Щом така мислиш

    4 14 Отговор

    До коментар #73 от "Варна":

    СВАЛЕТЕ ГО НА ИЗБОРИ. ДАВАЙТЕ ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН, НЕ ЧРЕЗ ПУЧ. ИЗВАДЕТЕ ДОКУМЕНТИ. НЕ САМО НАЙ- ОБЩО ПЛ.ЮВАНЕ. ЧЕ П.ЛЮЕТЕ СРЕЩУ ВЯТЪРА.

    Коментиран от #79

  • 76 Лост

    9 1 Отговор
    Сега ще каже, че като Дон Кихот се бори в Брюксел. А иначе там е един "Кихот ефенди тенеке бабаит кахър сурат" -на турски.
  • 77 хаджи тролчо

    11 2 Отговор

    До коментар #70 от "Byg":

    Външен дълг на България -10,5 млрд. долара в края на 1989 г.

    Външен дълг на България - към края на февруари 2020 г. е над 33,826 млрд. евро
  • 78 А това

    4 2 Отговор

    До коментар #72 от "БРЦК":

    БРЦК КАКВО Е ??? БЪЛГАРСКИ РЕВОЛЮЦИОНЕН ЦИНТРАЛЕН КОМИТЕТ ЛИ?
  • 79 Актуална Антена

    8 1 Отговор

    До коментар #75 от "Щом така мислиш":

    Има едно видео заснето от една девойка. Това е достатъчно.
  • 80 хаджи тролчо

    4 1 Отговор

    До коментар #74 от "ХЕ ХЕ ХЕ":

    Русия 146 милиона население - 7% мюсюлмани.

    България 7 милиона население - 13,5% мюсюлмани по преброяване от 2012 година. А сега ?

    България мюсюлманска държава ли е ? А баце .
  • 81 Актуална Антена

    4 1 Отговор

    До коментар #73 от "Варна":

    Мани ги парите. А Що щерки минаха през бърлогата на Змея?
  • 82 ма ти не търкаш ли билетчета

    4 0 Отговор

    До коментар #71 от "И КЪДЕ ПО- ТОЧНО":

    В Българския спортен тотализатор !
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 ОСМАН ПАША

    9 2 Отговор
    Ами къде е мишо професорчето да даде "компетентно" мнение по въпроса и да заклейми Машинното гласуване.
  • 85 Какво спечели за България

    7 2 Отговор
    Конкретно ше говориш, мутро! Какво ми говориш все едно си президент на ЕС?
  • 86 Е не баш

    5 9 Отговор

    До коментар #9 от "AmiX":

    РАДЕВ Е ПОСОЧЕН ОТ ГЕН. РЕШЕТНИКОВ. КАКВО ОЩЕ ИСКАТЕ, ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ ТОЙ РАБОТИ ЗА РУСИЯ, НЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
  • 87 Анатема Безродници!

    7 0 Отговор
    На Барба Ганьос му е весело.
  • 88 Мин.чо от Банкя

    7 2 Отговор

    До коментар #69 от "АЗ ПЪК ПРЕДЛАГАМ":

    Когато Горанов и Борисов са предложили тази кражба и са прибрали милиони от Божков , ти какво ......ПРЕДЛОЖИ ??????

    Коментиран от #92

  • 89 И ПОНЕЖЕ

    3 4 Отговор

    До коментар #83 от "АМОН":

    ..." нас ни управлява ДПС" КАКТО КАЗВАШ ТИ, ЗАТОВА ДПС ОТНОВО ЩЕ ГЛАСУВА ЗАЕДНО С БСП НА ВОТА В ПОНЕДЕЛНИК СРЕЩУ ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🤣🤣🤣😋😋😋😋😋😊😋🤣😋🤣
  • 90 Дивуй

    8 2 Отговор

    До коментар #2 от "NikNay":

    Я отивай на площада да го защитаваш.Какво се правиш на велик бойкотират тука.
  • 91 РЕШЕТНИКОВ Е НА 90 ГОДИНИ

    7 4 Отговор
    КОЙТО ВЯРВА НА БОЙКО Е ЗА ЗАТВОРА ЗАЕДНО С НЕГО !

    Коментиран от #97

  • 92 А ТИ КАК ГО РАЗБРА ТОВА

    2 5 Отговор

    До коментар #88 от "Мин.чо от Банкя":

    Понеже Има видео ли???? Или защото така каза БСП? ДАЙ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПРЕД СЪДА. ИНАЧЕ Е САМО ПЛ.ЮВНЯ.
  • 93 истината 2

    8 2 Отговор

    До коментар #61 от "НАЙ-ВЕЛИКИЯТ ПРЕМИЕР В ИСТОРИЯТА НА":

    А НЕ Е ЛИ И НАЙ -ПРОСТИЯ,НАЙ -НЕОБРАЗОВАНИЯТ,НАЙ-НАГЛИЯ,НАЙ-БЕЗСРАМНИЯ,НАЙ-КРАДЛИВИЯ,ОСВЕН ,ЧЕ Е ВЕЛИК.АКО Е ЧЕСТЕН И НЕ Е СТИНА ВСИЧКО ,ДЕТО ИЗЛЕЗЕ КАТО КОМПРОМАТ СРЕЩУ НЕГО,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ВСИЧКО ТОВА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ ЛЪЖА.И ТОГАВА ДА ПВЯРВАМЕ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО АРАНЖИРАНО.
  • 94 Veneta

    7 4 Отговор
    За Баце грантче или кредитче все е тая. Свежи пари за шкафчето. Супер! Той няма да ги връща а робите. Празно няма. Все е далавера. То кредитчето си е грантче щом други плащат.
  • 95 папурко

    8 0 Отговор

    До коментар #70 от "Byg":

    А нещо да кажеш за пенсиите ? Защо преобладават тия от по 250 лева ?
    Нали сме втори в ЕС ?
  • 96 Sssr

    3 0 Отговор
    Яко ще вземаме кредити.
  • 97 Ха ха ха ха ха ха

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "РЕШЕТНИКОВ Е НА 90 ГОДИНИ":

    Ген ЛЕОНИД РЕШЕТНИКОВ Е РОДЕН НА 6 ФЕВРУАРИ 1947 ГОДИНА. АКО МОЖЕШ ДА СМЯТАШ - ТОЙ Е НА 73 ГОДИНИ И 5 МЕСЕЦА. ЛЪЖЕЦЪТ ВИКА ДРЪЖТЕ ЛЪЖЕЦА!!!! ТОЧНО КАКТО И КРАДЕЦЪТ.

    Коментиран от #98

  • 98 ЛЕНИН Е НАЗНАЧИЛ БОЙКО

    5 2 Отговор

    До коментар #97 от "Ха ха ха ха ха ха":

    МУТРАТА СТАНА ПРЕМИЕР БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИДЕИТЕ И ТРУДА НА ЛЕНИН СТАЛИН И ДИМИТРОВ !
  • 99 ПУТИН НИ ЗАРАЗЯВА С ЧЕРЕН ХАЙВЕР

    2 1 Отговор
    Бритaнcкият външeн миниcтър Дoминик Рaaб зaяви, чe e "aбcoлютнo убeдeн", чe руcкoтo рaзузнaвaнe ce oпитвa дa caбoтирa или дa извличa пoлзи oт изcлeдвaниятa и рaзрaбoткaтa нa вaкcинa зa Соvid-19.
  • 100 истината 2

    2 1 Отговор
    А НЕ Е ЛИ И НАЙ -ПРОСТИЯ,НАЙ -НЕОБРАЗОВАНИЯТ,НАЙ-НАГЛИЯ,НАЙ-БЕЗСРАМНИЯ,НАЙ-КРАДЛИВИЯ,ОСВЕН ,ЧЕ Е ВЕЛИК.АКО Е ЧЕСТЕН И НЕ Е СТИНА ВСИЧКО ,ДЕТО ИЗЛЕЗЕ КАТО КОМПРОМАТ СРЕЩУ НЕГО,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ВСИЧКО ТОВА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ ЛЪЖА.И ТОГАВА ДА ПВЯРВАМЕ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО АРАНЖИРАНО.

    Коментиран от #103

  • 101 ЮЖЕН ПОТОК ГО НЯМА

    4 4 Отговор
    ИСТИНАТА ОБАЧЕ Е ЧЕ ТРЪМП СПИРА ТУРСКИ ПОТОК ТАКА ЧЕ ПРЕДАТЕЛСТВОТО ОТ СТРАНА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ Е НАЛИЦЕ !

    Коментиран от #102, #109

  • 102 НЕ ТОЧНО

    3 3 Отговор

    До коментар #101 от "ЮЖЕН ПОТОК ГО НЯМА":

    Турски поток е спрян заради руския газ, НО ИНТЕРКОНЕКТОРЪТ С ГЪРЦИЯ ЩЕ ПРИЕМА АМЕРИКАНСКИ , АЗЕРБЕЙДЖАНСКИ И ВСЯКАКЪВ ДРУГ ГАЗ. Е ТЕ ТОЧНО ЗАТОВА РЕСНАЦИТЕ Г.АЗ ПИКА.ЯТ.
  • 103 Има има

    3 2 Отговор

    До коментар #100 от "истината 2":

    Има разследване. И ТО ВОДИ КЪМ НСО. ТОЧНО ЗАТОВА ББ И ГЕШЕВ ВЕЧЕ НЕ СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ НСО. НО ДОГАН И ШИШИ ВСЕ ОЩЕ СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ НСО, ВЪПРЕКИ ЧЕ УЖ СЕ ОТКАЗАХА. ТРЯБВА ДА ЧЕТЕШ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ. И ДА СИ ПРАВИШ ИЗВОДИТЕ.
  • 104 Рилчо

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Румен Радев":

    За разлика от това ,което сте споменали е : "-Вие,моля сте същите ,даже и спомняйки си не далечното минало .Не го забравяте?!?
    Запомнете ,лесно е да оплюваш ,но лесно е и да бъдеш оплют.Това е.Престанете със таз непочтенна злободневна нагласа.Погледнете се.
  • 105 в главичката му шумят само кинти

    5 1 Отговор
    Тиква Фаберже - ти му викаш аут си , чупката , той ти разправя , имам добри новини за едни пари.
  • 106 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    2 5 Отговор

    До коментар #67 от "Ха-ха-ха":

    57 МИЛИАРДА ЛЕВА ПО ДЕПОЗИТИ НА ЧАСТНИ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ.....!!!!!!! НЕЩО ДА КАЖЕШ...ДРУГАРЮ

    Коментиран от #110

  • 107 истината 2

    3 1 Отговор
    А НЕ Е ЛИ И НАЙ -ПРОСТИЯ,НАЙ -НЕОБРАЗОВАНИЯТ,НАЙ-НАГЛИЯ,НАЙ-БЕЗСРАМНИЯ,НАЙ-КРАДЛИВИЯ,ОСВЕН ,ЧЕ Е ВЕЛИК.АКО Е ЧЕСТЕН И НЕ Е СТИНА ВСИЧКО ,ДЕТО ИЗЛЕЗЕ КАТО КОМПРОМАТ СРЕЩУ НЕГО,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ВСИЧКО ТОВА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ ЛЪЖА.И ТОГАВА ДА ПВЯРВАМЕ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО АРАНЖИРАНО.
  • 108 Behemoth

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "NikNay":

    Ти си добър довод човек да не бъде православен Скот и гербераст!
  • 109 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    1 2 Отговор

    До коментар #101 от "ЮЖЕН ПОТОК ГО НЯМА":

    ТРЪМП НЕ СПИРА ТУРСКИ ПОТОК.....НАЛАГА НЕКАКВИ САНКЦИИ НА СТРОЯЩИТЕ ГО ФИРМИ.......ИНТЕРЕСНО КАК ФИРМИТЕ ШЕ ПЛАТЯТ ТИЯ САМКЦИИ
  • 110 АМОН

    4 0 Отговор

    До коментар #106 от "БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ":

    Знаеш ли как са рзпределени тези 84 милиарда депозити?!

    В ръцете на около 5000 човека са 80 % от депозитите !!!

    Над 64 милиарда са в ръцете на 5000 бандита.

    Останалите имат толкова колкото за погребение.




    .

    Коментиран от #112, #113

  • 111 БАЦЕТО-КОШМАРА НА БСП И НА....... РАДЕВ

    2 3 Отговор
    57 МИЛИАРДА ЛЕВА ПО ДЕПОЗИТИ НА ЧАСТНИ ЛИЦА В БЪЛГАРИЯ....НЕЩО ДА КАЖЕТЕ ДРУГАРИ
  • 112 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    1 3 Отговор

    До коментар #110 от "АМОН":

    ТИЯ ДЕПОЗИТИ СА НА 1.8 МИЛИОНА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ /по данни на БНБ/...ПОЧТИ ВСЯКО СЕМЕЙСТВО Е С ДЕПОЗИТ....ДРУГАРЮ
  • 113 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    2 4 Отговор

    До коментар #110 от "АМОН":

    КАКЪВ МЪЖ СИ АКО НЕМАШ ПАРИ В БАНКАТА....И ТОВА СА ДЕПОЗИТИ САМО В БГ......В ЧУЖБИНА КОЛКО ЛИ СА????
  • 114 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    1 5 Отговор
    МИЗЕРНИКА И В ШВЕЙЦАРИЯ ДА ЖИВЕЕ, ПАК ШЕ СИ ОСТАНЕ ....МИЗЕРНИК
  • 115 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    1 3 Отговор
    БЕДНИЯ БЪЛГАРИН СТИСКА ПАРИЧКИТЕ В БАНКАТА И САМО СЕ ОПЛАКВА КОЛКО БЕДЕН БИЛ....АЙДЕ БЕ
  • 116 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    3 3 Отговор
    ЗАТОВА БАЦЕТО 11 ГОДИНИ ВИ РАЗБИВА НА ИЗБОРИТЕ.....ЩОТО ХОРАТА НЕ МОЖЕШ ГИ ИЗЛЪГА
  • 117 Густо, майна!

    3 2 Отговор
    Ей, тоя взе да говори за премиери в затвора! Явно се чуди какво ли ще е след затвора за него!
  • 118 ДОСТА СИ БЛИЗО

    3 2 Отговор

    До коментар #29 от "NikNay":

    ПОДОЗИРАМ ДОСТА ОСНОВАТЕЛНО, ЧЕ ПЕТИН ИГРАЕ ТОЧНО С МЮСУЛМАНИТЕ. ДНЕС Е ПОДПАЛЕНЯ ОТ ТРИ МЕСТА КАТЕДРАЛАТА В НАНТ. СТАВА ДУМА ЗА УМИШЛЕН ПАЛЕЖ. И НЕ Е САМО ТЯ. А ПУТИН ПОСТРОИ В МАСКВА НАЙ- ГОЛЯМАТА ДЖАМИЯ В ЕВРОПА. В БЪЛГАРИЯ ПУТИН ИГРАЕ С ДПС ЧРЕЗ ДОГАН И ШИШИ И ДПС ИГРАЯТ РОЛЯ НЕ НА ОБЕДИНЯВАЩ, А ТОЧНО НА РАЗЕДИНЯВАЩ ФАКТОР. ОКРАДЕНОТО ОТ ДПС- ОБРЪЧА ОТ ФИПМИ , ЗАМИНАВА ЗА РУСИЯ И ПОДПОМАГА РУСКАТА ИКОНОМИКА, А НЕ НАШАТА. БОЙКИКЕВ ИЗИГРА У НАС РОЛЯТА НА АТАКА, ЩОТО ВЕЧЕ ВОЛЕН Е БИТА ЩАРТА СЛЕД " ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ" В ПОЛЗА НА ДПС И БСП. ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ ДА ВЯРВА В ПОЧТЕНОСТТА НА ПУТИН СПРЯМО ПРАВОСЛАВИЕТО И ХРИСТИЯНСТВОТО????!!!!КОМУНИСТ РЕЛИГИЯ НЯМА. НО ИМА БОГ!!!!!

    Коментиран от #122

  • 119 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    4 3 Отговор
    БАЦЕТО ТЪРСИ ДА ДОКАРА ПАРИ В БГ....А ТОВА ЧЕ ТИ НЕМАШ СИ ЗАВИСИ ОТ ТЕБ.........МАЛКО СЕ НАПЪНЕТЕ И С АКЪЛ И ТРУД СЕ ОПРАВЯЙТЕ.........БАЦЕТО ПОМАГА, НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА
  • 120 истината 2

    2 3 Отговор
    А НЕ Е ЛИ И НАЙ -ПРОСТИЯ,НАЙ -НЕОБРАЗОВАНИЯТ,НАЙ-НАГЛИЯ,НАЙ-БЕЗСРАМНИЯ,НАЙ-КРАДЛИВИЯ,ОСВЕН ,ЧЕ Е ВЕЛИК.АКО Е ЧЕСТЕН И НЕ Е СТИНА ВСИЧКО ,ДЕТО ИЗЛЕЗЕ КАТО КОМПРОМАТ СРЕЩУ НЕГО,ЗАЩО НЕ ДАДЕ ВСИЧКО ТОВА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ ДА СЕ ДОКАЖЕ ИСТИНА ЛИ Е ИЛИ ЛЪЖА.И ТОГАВА ДА ПВЯРВАМЕ ,ЧЕ ВСИЧКО БИЛО АРАНЖИРАНО.

    Коментиран от #121, #124, #125

  • 121 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "истината 2":

    НЕ Е ВАЖНО КАКЪВ Е, А КВО ПРАВИ ЗА БЪЛГАРИЯ.......
  • 122 Даааа, РАЗБРАХ ТЕ

    2 1 Отговор

    До коментар #118 от "ДОСТА СИ БЛИЗО":

    Те превърнаха Св. СОФИЯ В ДЖОМШЯ, А ПУТИН НЯМА НИЩО ППОТИВ И СМЯТА ПОЛЗИТЕ ОТ БЕЗПЛАТНИ БИЛЕТЧЕТА ЗА ВХОД. ЕГА СИ П.РОСТИЯ КОМУНИСТ!!!!
  • 123 Брюксел

    3 1 Отговор
    Добре, че Господин Борисов беше в Брюксел, та да му покаже Ангела Меркел как се носи/слага правилно маската на лицето. Трябваше да отиде до Брюксел, за да се научи на елементарни неща!

    Коментиран от #126

  • 124 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА ДРУГАРИТЕ

    3 2 Отговор

    До коментар #120 от "истината 2":

    ЩОМ ОПОЗИЦИЯТА ОПРЯ ДО ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА БАЦЕТО,НЕГОВАТА СПАЛНЯ И ШКАФЧЕ....ТАКАВА ОПОЗИЦИЯ ОТДАВНА Е ....УМРЕЛА
  • 125 Отговорих ти вече

    2 1 Отговор

    До коментар #120 от "истината 2":

    Стига повтаря като папагал. Има разследване и то води към НСО. Ако още не си разбрал - Бойко вече НЕ СЕ ОХРАНЯВА ОТ НСО. САМО ШИШИ И ДОГАН СЕ ОХРАНЯВАТ ОТ НСО, ВЪПРЕКИ ЧЕ УЖ СЕ ОТКАЗАХА. НСО СА РУСКИ П.ОДЛОГИ.

    Коментиран от #127

  • 126 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА ДРУГАРИТЕ

    1 1 Отговор

    До коментар #123 от "Брюксел":

    ВАЖНО Е ДА ДАДАТ ИСКАНИТЕ МИЛИАРДИ ЕВРАЦИ НА БАЦЕТО....МЕРКЕЛ И МАСКАТА НА БАЦЕТО Е ЕПИЗОД ОТ ОБЩИЯ ПРОЦЕС

    Коментиран от #138

  • 127 БАЦЕТО-БИЧ БОЖИИ ЗА БСП И....РАДЕВ

    2 1 Отговор

    До коментар #125 от "Отговорих ти вече":

    НЕ РАЗБРАХ ОТ КОЙ СЕ ОХРАНЯВА БАЦЕТО......
  • 128 Рюте дойде

    4 0 Отговор
    Рюте дойде до мен и каза::"Българина е една от най стабилните финансово държави"!!!!! На какъв език ти го каза????? В България банките са препълнени с пари от Стабилност, затова си държат парите в шкавче та, няма място вече в банките"Стабилност!!!!!!! Наказани сме от Бог!!!!

    Коментиран от #130

  • 129 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    1 3 Отговор
    СЛЕД КАТО ОПОРКАТА БАРЦЕЛОНА СЕ ПРОВАЛИ ДРУГАРИТЕ ОТ БСП НАМЕРИХА НОВА ТАКАВА...ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО......И НЕГОВАТА СПАЛНЯ......И КВО ОТ ТОВА....ЩОМ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ ЛИЧНИЯ ЖИВОТ НА ПРЕМИЕРА.......ЗДРАВО СА ГО ЗАКЪСАЛИ
  • 130 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    2 3 Отговор

    До коментар #128 от "Рюте дойде":

    А КЪДЕ ТРЕБЕ ДА СИ ДЪРЖИ ПАРИТЕ НОРМАЛНИЯ БЪЛГАРИН.... В БАНКАТА И В ШКАФЧЕТО....КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ИМА, ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ....КОЛКОТО МИЗЕРНИЦИТЕ СА ПО МАЛКО....ОЩЕ ПО ДОБРЕ
  • 131 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    3 3 Отговор
    МАЙ ОПОРКАТА БАРЦЕЛОНА СЕ СГРОМОЛЯСА...НЕМА ЖЕНА,ДЕТЕ,КЪЩА И ТЪЩА...ВЕЧЕ ДВЕ ГОДИНИ ИСПАНЦИТЕ РАЗСЛЕДВАТ И...НИЩО....ЯВНО БАЦЕТО КОМАНДВА И ИСПАНСКАТА ПОЛИЦИЯ, ......А ДРУГАРИ
  • 132 МУТРИТЕ

    6 4 Отговор
    МУТРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ГИ СЪЗДАДОХА БСП И ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ. РАДЕВ - ИЗДИГНАТ ОТ БСП С ПОДКРЕПА НА ДПС ИЗБРАН. ТААААААА, КОЙ ТУК Е МУТРА, РАДЕВ??????

    Коментиран от #134

  • 133 България

    1 0 Отговор
    България
  • 134 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    5 2 Отговор

    До коментар #132 от "МУТРИТЕ":

    КУФАРЧЕТАТА НА ДРУГАРЯ ЛУКАНОВ И БСП СЪЗДАДОХА МУТРИТЕ

    Коментиран от #136

  • 135 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    3 3 Отговор
    БАЦЕТО ВИЖДА КАК ОТ БСП КЪЛВАТ НА ШКАФЧЕТО....НОВАТА ОПОРКА НА ДРУГАРИТЕ
  • 136 НАПРАВО КАЗАНО

    3 4 Отговор

    До коментар #134 от "РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА":

    ДС КЪЗДАДОХА МУТРИТЕ. ДС Е НА ПОДЧИНЕНИЕ НА КГБ И РЕШЕТНИКОВ. РАДЕВ - ПОСОЧЕН ОТ РЕШЕТНИКОВ. КОЙ ТУК Е МУТРАТА, РАДЕВ????? С ЕДНА МОЗЪЧНА ГЪНКА НА ПОДЧИНЕНИЕ НА КГБ.
  • 137 И ПОНЕЖЕ

    3 3 Отговор
    ДПС УПРАВЛЯВА ГЕРБ, ЗАТОВА ДПС ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ГЕРБ И ЗАЕДНО С БСП НА ВОТА В ПОНЕДЕЛНИК! 🤣🤣😂🤣😂😁😀😆😂

    Коментиран от #139

  • 138 Брюксел

    1 3 Отговор

    До коментар #126 от "ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА ДРУГАРИТЕ":

    Има нещо вярно в това, което казваш, че е епизод от общия процес..но Господин Борисов с типично българско нехайство се сблъсква с немската отговорност на Ангела Меркел ( тук трябва да се уточни, че Frau Merkel е от поколението, което е възпитано на точност и отговорност). И тук се сблъскват два различни свята и манталитета! Като представител на една цяла България са нужни и съответните качества!

    Коментиран от #140, #141

  • 139 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    4 2 Отговор

    До коментар #137 от "И ПОНЕЖЕ":

    БСП И ДПС ДА СЕ ГУШНАТ И ДА СЕ ЦУНКАТ КАКТО НА ОРЛОВ МОСТ......ГОЛЯМА МЪЖКА ЛЮБОВ.....
  • 140 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    5 2 Отговор

    До коментар #138 от "Брюксел":

    НИКОЙ НЕ Е СЪВЪРШЕН....БАЦЕТО И МЕРКЕЛ СА СТАРИ КУЧЕТА В БРЮКСЕЛ.....МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ НЯКОИ ВОЛНОСТИ......ВАЖНО Е КАКЪВ ЩЕ Е КРАЙНИЯТ РЕЗУЛТАТ И ЗА ДВЕТЕ СТРАНИ
  • 141 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    4 2 Отговор

    До коментар #138 от "Брюксел":

    А ПОМНИШ ЛИ ПИЯНИЯ ЕЛЦИН....АМА РАЗБИ КОМУНЯГИТЕ В СССР ПО ВРЕМЕ НА ПУЧА
  • 142 muzis

    6 1 Отговор
    Кажи на Доганя и Шопара да връщат четерите милярда от КТБ, иначе си отивай

    Коментиран от #143

  • 143 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    4 3 Отговор

    До коментар #142 от "muzis":

    ПО ВРЕМЕТО НА ОРЕШАРСКИ ФАЛИРА КТБ....ТЪРСИ ГИ ОТ НЕГО....

    Коментиран от #183

  • 144 Какъв

    2 3 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    православен християнин си с чалма и шалвари?
  • 145 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    3 3 Отговор
    ДРУГАРИТЕ ЯКО КЪЛВАТ ПО ШКАФЧЕТО...ТОВА ИМ ОСТАНА.......
  • 146 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    5 4 Отговор
    БАЦЕТО ШЕ ДОНЕСЕ ЕВРАЦИ ОТ БРЮКСЕЛ.....РАДЕВ ШЕ ДОНЕСЕ БЕЗМИСЛЕНИ ПРОТЕСТИ....КОЙ КАКВОТО МОЖЕ

    Коментиран от #181

  • 147 Ти на каква терапия

    2 5 Отговор

    До коментар #70 от "Byg":

    си в Карлуково? България втора в Европа? България е даже първа в Европа, но по корупция и бедност. И по беззаконие в съдебната система.
  • 148 Нещо по смислено можеш ли да измислиш

    1 3 Отговор

    До коментар #4 от "NikNay":

    маймуняк.
  • 149 xa xa xa

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Активист на БСП":

    ..ало колко пъти ще го напишеш, бе??
  • 150 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 151 xa xa xa

    3 0 Отговор

    До коментар #38 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    ...И КАКВО ОТ ТОВА,М?!
    Я ВИЖ ГЪРЦИЯ?!
    ДЪРПАТ,ДЪРПАТ, КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ...
    СЕГА СИТУАЦИЯТА НИ УСТРОЙВА И ЩЕ ВЗЕМАМЕ - ДАВАТ НИ ГИ,ИЗПЪЛНИЛИ СМЕ СЪОТВЕТНИТЕ ПОКАЗАТЕЛИ..И ДОРИ
    МАЛКО СМЕ ВЗЕЛИ, В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ..
    АРЕ..МУКАКАНА!!
  • 152 Шаран БГ

    3 0 Отговор
    Нека има хубави шкафчета ......пари ще се намерят !!
  • 153 Ха-ха

    2 4 Отговор
    Бай Ганя премиер. Бай Ганя се взема вече за политик и то евро.
    Сега да се надигне Алеко, да види, как героят му оживява и предвема европа и ще се самоубие.
    С какво заслужихме тези времена господи?

    Коментиран от #154, #171

  • 154 Ха ха

    3 2 Отговор

    До коментар #153 от "Ха-ха":

    Точно този бай гГаня го посочи ген. Бриго Акпарухов за Главен секретар на МВР, А МЕРКЕЛ - ЗА ТОЗИ ПОСТ. КАТО НЕ Е ИДЕАЛЕН - СВАЛЕТЕ ГО, НО НА ИЗБОРИ, НЕ С ПУЧ, И С ДОКАЗАТЕЛСТВА КАТО ЗА ПРЕД СЪД, НЕ ФАБРИКУВАНИ ОТ НСО. ВНЕСЕТЕ НЕЩО В СЪД!!!!! Е ТОГАВА ЩЕ ВИ ПОВЯРВАМ. НЕ ЗНАМ КАКВО ЧАКАТЕ ОЩЕ. Радев, действай, ако имаш нещо - предай го на Кьовеши!!!! Това РЕШАВА ВЪПРОСА.

    Коментиран от #160, #167

  • 155 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 156 Бачо Киро

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "NikNay":

    Ама естествено, че са за народа... 30 милиарда за 6 години викаш, по 5 на година... Ще даде по 830 евра на човек всяка година ли, щом са за народа? Или ще ги разпредели между "свои"... Що си такъв наивник ...

    Коментиран от #158, #184

  • 157 РАДЕВ.....С ЮМРУК КЪМ ДЕМОКРАЦИЯТА

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    ВЪНШЕН ДЪЛГ НА БЪЛГАРИЯ...40 МИЛИАРДА ЛЕВА..........БАНКОВИ ДЕПОЗИТИ НА БЪЛГАРИТЕ....57 МИЛИАРДА ЛЕВА../цифрите са по данни на БНБ за 2019г/...И КВА СТАНА ТЯ....
  • 158 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #156 от "Бачо Киро":

    ЗА НАРОДА САМО ЗА ТИЯ КОИТО ЧАКАТ И ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ....ДРУГИТЕ ПИЯТ ЕДНА СТУДЕНА ВОДА И СЕ ОПЛАКВАТ НОН СТОП
  • 159 Осцилографично

    1 2 Отговор
    Нашата родна тИКВА продължава да казва гранДове , вместо гранТове ! Това не са Реал Мадрид или Барселона ! То простащината ходи по хората-тикви , а не по гората !

    Коментиран от #162

  • 160 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    2 1 Отговор

    До коментар #154 от "Ха ха":

    АМИ АКО БАЦЕТО БИЕ БСП НА ИЗБОРИТЕ....КВО ПРАЙМ

    Коментиран от #172

  • 161 Албрехт Дюрер

    1 3 Отговор
    Това неговото си е чиста проба износ на ПРОСТАЩИНА и БАЙГАНьОВЩИНА из Европа !
  • 162 ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП

    3 1 Отговор

    До коментар #159 от "Осцилографично":

    НЕ Е ВАЖНО КВО КАЗВА....ВАЖНО Е ЧЕ ЩЕ ДОНЕСЕ МИЛИАРДИ ЕВРАЦИ ЗА БГ..........А РАДЕВ КВО НИ ДОНЕСЕ?????
  • 163 Фаера

    0 3 Отговор
    Да се убие той децата му и целия род
  • 164 Бойко

    2 2 Отговор

    До коментар #3 от "РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ":

    Радев-импийчмънт
  • 165 потребител

    3 1 Отговор
    И къде е ВАЖНАТА ФИНАНСОВА НОВИНА? Лян-лян,общи лафове и преливане от пусто в празно. Ще стане така както казват богатите,а бедните ще го духаме!
  • 166 Гневен

    2 4 Отговор

    До коментар #19 от "NikNay":

    Откакто е на власт боко хвърли много,много милиони за строежа на джамии.БЪЛГАРИЯ е на първо място в Европа по брой джамии на глава от населението.Те дори в момента са повече,отколкото през турското робство.Боко дори ходи лично да докладва на ердоган колко джамии строи,докато исторически важни християнски параклиси и църкви са в пълна разруха!А цвъко по чорапи присъстваше на откриването им.През миналата година боковитв подлоги в Парламента опростиха повече от 30 милиона данъчни задължения на мюфтиите.А на нас за пет лв.задължения ни изкарват душите и ни пращат мутри да ги събират.Изстискват и последната капчица кръвчица,която ни е останала!Сигурана съм,че този мизерник е белязан по рождение с инициалите: ББ-БОКО БЪЛГАРОУБИЕЦА!!! ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #175

  • 167 Гневен

    1 4 Отговор

    До коментар #154 от "Ха ха":

    Този Българомразец го посочи мадридския лъжец,крадец,демагог и не по-малък БЪЛГАРОМРАЗЕЦ!!!Хазартажията кобург!
  • 168 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 169 ваню

    4 0 Отговор

    До коментар #36 от "Борислав":

    Всички компромати са фалшиви ,никой не гарантира за тях просто ей така се появяват.
  • 170 БРЦК

    1 3 Отговор
    БОРИСОВ ти си срам . Ти си изверг . Ти си това което неможе да се нарече човек . Стига унищожава БЪЛГАРИЯ . КОЛКОТО ПОВЕЧЕ СЕ БАВИШ ПО ЗЛЕ ЗА ВСИЧКИ . ПЪРВИ ПОЛИТИК КОЙТО ЩЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ДЕЙСТВИЯТА СИ
  • 171 на фокус

    2 0 Отговор

    До коментар #153 от "Ха-ха":

    не сте толкова префинени,че да се чудите с какво сте
    заслужили....
    не четете ли колко са вулгарни повечето коментари?!
    каквото повикало,такова се обадило.
    гледайте крайните резултати, а не се хващайте за детайла....
  • 172 xa xa xa

    1 0 Отговор

    До коментар #160 от "ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП":

    АМИ КВО - ВИКАМЕ УРАА! И ДА ЖИВЕЙ!
  • 173 ГЛУПОСТИ

    4 0 Отговор

    До коментар #40 от "Активист на БСП":

    НА ДУБАЙСКИЯ МАИОТ ....
    НЕ СИ СЪЧИНЯВАЙ,ЕЙ!!
  • 174 ГЛУПОСТИ

    4 0 Отговор
    НА ДУБАЙСКИЯ МАФИОТ ....
    НЕ СИ СЪЧИНЯВАЙ,ЕЙ!!
  • 175 румен нищото

    2 0 Отговор

    До коментар #166 от "Гневен":

    Защо си измисляш бе руски кенеф.
  • 176 Антони

    0 1 Отговор
    Нещо за шкафчето ли е договорил или си е изгубил времето.
  • 177 Малиии

    0 0 Отговор
    Абе защо е толкова черен бе ужас

    Коментиран от #178

  • 178 xa xa xa

    1 0 Отговор

    До коментар #177 от "Малиии":

    ОБВЕТРЕН Е, ЗАЩОТО ПО ЦЯЛ ДЕН Е ПО ОБЕКТИ-
    ЛИЧНО ДА ВИДИ КАК РАБОТЯТ,НЕ СПИРА..
    И СЕГА, КАТО ДОЙДЕ С 60 МЛРД.ЕВРО, МОЖЕ ДА ИЗЛЕЗЕ
    В ЗАСЛУЖЕН ОТПУСК ДО ИЗБОРИТЕ НА ПРОЛЕТ..
    КАРАКАЧАНОВ, ГО ПОДХВЪРЛИ..
    СТАНИШЕВ Е БЯЛ, НИЕЖЕН,С ОЧИЛА И ИМА БОЛНАВ ВИД,ДОКАТО
    БОЙКО Е ОБГОРЯЛ КАТО АЛПИНИСТ И ИМА ЗДРАВ ВИД..
    САМО СЪПОСТАВЯМ, НИЩО ДРУГО..
  • 179 пророк Исай

    1 0 Отговор
    Щастлива усмивка - ще падне богата ПЛЯЧКА .
    Но дали ще го огрее , ами ако падне от власт ...........това си е ДРАМА , житейска драма .
    Битката започва - всички фигури са на позиция ............но краят е неизвестен .
  • 180 filo

    1 1 Отговор
    Браво Бойко, народът е с теб. Само няколко Божкови мисирки нещо подскачат, но ще им мине скоро.
  • 181 ABV

    1 1 Отговор

    До коментар #146 от "ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП":

    От тези брюкселски пари ти ще видиш само чантата,дето ги носи.Ще маа'ш у вас брюкселско зеле и ще си чешеш засърбелия г*з.
  • 182 е х оооооооооо

    1 0 Отговор

    До коментар #63 от "kasket":

    Че имало ли е някой извън периметъра на БКП ( БСП ) , който да властва ................доверени личности с партийни книжлета , които са в ролята на БУШОНИ , за да предпазват кукловодите .
  • 183 muzis

    1 0 Отговор

    До коментар #143 от "ШКАФЧЕТО НА БАЦЕТО....СТРЪВ ЗА БСП":

    Какъв Орешярски бе ,замъкът в Росенец е построен с 20млн, лош кредит от КТБ
  • 184 Той не е наивник

    0 0 Отговор

    До коментар #156 от "Бачо Киро":

    А платен трол, такива трябва да бъдат отсвирвани на момента, що не слезе долу сред тълпата да си каже мнението, със сигурност веднага ще го ползват за поставка на знамената, после ще трябва легнал да драска простотии тук във форума
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове