21 Юли, 2020 13:22 5 780 62

Васко Кръпката към младите: Гласувайте за необвързан с БКП човек!

  • васко кръпката-
  • протест-
  • протести-
  • бкп

Смятам, че Борисов като не си подаде оставката, ще дойдат избори след 7-8 месеца или кога са, и тогава на тези избори той ще се върне на бял кон, защото в очите на неговите симпатизанти – симпатизантите на Борисов са много, опасява се музикантът

Васко Кръпката към младите: Гласувайте за необвързан с БКП човек! - 1
Снимка: БГНЕС

Комунизмът си е отишъл, но предпоставките за неговото завръщане са налице. Това каза за предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“ Васил Георгиев, по-известен като Васко Кръпката. Според него настоящият премиер Бойко Борисов няма да подаде оставка, а протестите ще продължат още известно време.

„Да припомня само, че против Орешарски протестирахме повече от година. Смятам, че той като не си подаде оставка, ще дойдат избори след 7-8 месеца или кога са, и тогава на тези избори той ще се върне на бял кон, защото в очите на неговите симпатизанти – симпатизантите на Борисов са много. Вярвайте ми, те са много в България, и те са повече от тези, които не го харесват. За съжаление тези протести от една страна събуждат гражданско общество, виждаме младите хора, които са будни, на които им пука кой ги управлява – това е много хубаво за мен, от друга страна мисля, че му вдигат рейтинга пред неговите почитатели, и той ще се върне на бял кон“, коментира той.

Васко Кръпката изрази надежда, че премиерът все пак ще се оттегли и в управлението ще влязат по-интелигентни.

"Когато тръгнем да гласуваме, можем да си подберем наистина по-млади, по-интелигентни и най-важното – хора, необвързани с Държавна сигурност и със структурите на БКП от едно време. Достатъчно са ни управлявали ченгета, които осъществиха капитализма", коментира той.

Той апелира младите хора, които протестират, да излязат масово да гласуват за по-млад, по-интелигентен и необвързан с комунистическата партия човек. „Така се надявам, че България ще тръгне по един по-хубав път“, каза Васко Кръпката.

Подкрепям протестите чрез музиката си, заяви още музикантът. Според него мафията не е само в парламента, а навсякъде. Каквито мафиоти си изберем, такива ще ни управляват. По думите му в CV-то на всички управляващи, през последните 30 години, ще пише, че са управлявали по времето на Васко Кръпката.

„Много правителства сме сменяли, минали са оттук-оттам. В крайна сметка аз не влизам в подробности в политиката, защото за мен най-важното нещо е политиците, които и да са те, да се съвкупяват, както ни е завещал Апостола на свободата, да се съвкупяват със свободните народи, с европейските народи, България да бъде приятел с Америка, с Европа, а не със Съветския съюз. Това за мен е най-важното“, каза той.

Васко Кръпката каза още, че песента „Комунизмът си отива“ е била много популярна, но не са я запяли достатъчно хора.

Ако я бяха, той щеше да си отиде наистина. Но хората започнали да си пеят други песни, като „За крадец не ставаш сине, ти си будала“, „Шат на патката главата“ и други подобни рефрени, които станали любимци на публиката, а настоящата ситуация е резултат от цялото изпростяване, коментира още музикантът.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 26 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stormtrooper

    32 7 Отговор
    От къде да намерят такъв?
  • 2 Хихи

    37 24 Отговор
    Правилно не гласувам за БСП 🙃

    Коментиран от #41

  • 3 Тони Мигусмукаро

    32 18 Отговор
    Ти откри америка ве офлюхх!Аре доко доко да те няма
  • 4 Един

    52 22 Отговор
    Кръпко, къде го видя комунизма?На кръпките на дънките ли? 30 години вече тая "синьо-жълта-турско_синьо_аленееща" "демокрация " си е ЧИСТ КАПИТАЛИЗЪМ В ЕТАП НАЧАЛНО НАТРУПВАНЕ НА КАПИТАЛИ!

    Коментиран от #13, #17

  • 5 христо

    44 11 Отговор
    васко стига лъга хората
    комунизмът не си я отишъл и запомни от комунист капиталист не става
    всичко си е по старомо
  • 6 Радо

    31 14 Отговор
    Предлагам да си внесем правителство отвън - примерно холандци, шведи, датчани да бъдат министри.

    Коментиран от #12

  • 7 БКП отдавна

    43 18 Отговор
    ... не съществува. Всичко което е станало през последните 30 години е резултат от обществено-икономическите отношения. А те са в частни ръце. Така че плашилата "БКП" или "комунист" не съществуват. Те се намират само в болните съзнания на някои хора.

    Коментиран от #16, #24

  • 8 Актуална Антена

    35 10 Отговор
    Ко ко речи Трътката? ГЕРБ са избрани с 35% от гласували 30% на последните избори.

    Коментиран от #32

  • 9 антикомунист

    5 6 Отговор
    Георги Жеков?
  • 10 млазим клишетата не за друго

    23 5 Отговор
    Кръпка , какви предпоставки , какъв комунизъм бе , това днес са просто едни внушения , мантри. Тоталитарните форми са друга работа и налагането им от бивши партийни членове на БКП докопали се по някакъв начин , традиционно манипулации , фалшификации , натиск , до управлението на страната е болезнен за обществото факт , но и това е манталитет , не комунизъм .
  • 11 Васко

    22 2 Отговор
    вече почти всички са обвързани, някои дори не осъзнават. Културата е ударила дъното. Виж им изказванията, правоговара и правописа...
  • 12 Госあ

    9 5 Отговор

    До коментар #6 от "Радо":

    Айде нема нужда. Фердинанд и внука му са достатъчни.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Госあ

    24 7 Отговор
    А простият българин още не прави разлика между комунист/социалист и измамник. Измамници има и от ляво и от дясно. Последните 30г са десни.
  • 15 КРЪПКА

    29 9 Отговор
    СЕДЕСАРИН НАЛИ ВИ ВИДЯХМЕ ВАС КОЙ Е НЕОБВЪРЗАНИЯ С БКП ТИ ЛИ НАЛИ И ТИ БЕШЕ С ПАРТИЙНА КНИЖКА КАТО БОЮ НО СЕГА ИЗЛЯЗАХТЕ ВСИЧКИ ВИЕ ОТ СЛАМАТА ВЗЕХТЕ ДА НИ УЧИТЕ КОЕ И КАК...СДСТО ВИ ГО ВИДЯХ РАЗПРОДАДОТЕ ЗАВОДИТЕ ПЕЧАЛИВШИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ!
  • 16 сган болшевишка

    20 10 Отговор

    До коментар #7 от "БКП отдавна":

    БКП се разклони. Всички партии са отрочета на БКП. Капиталите са в хората и наследниците на БКП. Цялата държава си в БКП. Комунистите никога не са пускали кокала, те притежават всичко - Божков, Пеевски, Прокопиев - всички са пионки на БКП. Някои го играят опозиция за заблуда на протнивника, но дори Костов е от БКП. Даже Негово Величество Цар Симеон II игра по свирката на БКП.
  • 17 322

    15 3 Отговор

    До коментар #4 от "Един":

    При толкова откраднати милиарди от Българската Капиталистическа Партия и фалшивата им опозиция, дали е първоначално натрупване на капитали? Нали за това сме най-бедни и най-много скъпи коли на глава от населението.
  • 18 ДО ФАШАГАТА

    15 10 Отговор

    До коментар #13 от "сган":

    ФАШИСТ ВИЖ СЕГА ЗАЩО ВИЕ ФАШИСТИТЕ ДА НЕ СТЕ СГАН А ТЕЗИ КОИТО ГИ НЯМА СРЕД ЖИВИТЕ И НЕ УПРАВЛЯВАТ 31Г. ТЕ ДА СА ?СПОРЕД МЕН ВИЕ ФАШИСТИТЕ СТЕ СГАНТТААА ЗАЩОТО ЗА 31Г.РЕПРЕСИИ И ФАШИЗЪМ БАЯ НАРОД ЗАТРИХТЕ!ПОД ЛЪЖЛИВИТЕ ТЕРМИНИ ДЕМОКРАЦИЯ,ХИПЕРИНФЛАЦИЯ,ЧУЖДИ ИНВИСТИЦИИ И ДР...

    Коментиран от #21

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 рада дълбоката

    19 3 Отговор
    Васко Трътката е лаладжия ! Много от нещата които казва са неща казани и в 90 години но както се казва едно е да искаш друго е да можеш а трето е да го изпълниш . Има нещо обаче което Трътката не осъзнава а то е БЪЛГАСКИЯ ИНТЕРЕС , т.е не трябва да живеем сляпо за ЕДНИ и да се противопоставяме сляпо на други защото когато имаме икономически ползи от определени проекти не трябва да се пропускат за сметка на мизерията на народа . Нека Американците ни пуснат Американски поток по Черно море и тогава да ни спират Южен поток защото в противен случай си е на гол тумбак чифте пищови . Иначе казано слабо ме интересува какви са проектите Американски или Сомалийски но ме интересува да ги има защото последното място в ЕС едва ли на някой му харесва (или се лъжа ).
  • 21 Госあ

    8 7 Отговор

    До коментар #18 от "ДО ФАШАГАТА":

    Фашистите са класи над тея либерастки плазмодии с тяхната келява демокрация. На простака демокрация му дай. Къде, къде по добре са фашистите ! При тях има йерархия, строй и социална отговорност.
  • 22 Васко ПсевдоШамана

    5 2 Отговор
    АхахахаххахахахахахАхахаххахахаАхахахха
  • 23 Историчка

    17 8 Отговор
    Пропуснал е да добави - и седесари в правителствата на Филип Димитров и Иван Костов, които унищожиха държавността, както некадърни свободни артисти като него! Ха, ха!
  • 24 322

    14 3 Отговор

    До коментар #7 от "БКП отдавна":

    Даа! И създаването на мутрите от генерали от ДС с цел убиване на средната класа в зародиш и това ли са частни обществено-икономически взаимоотношения?
  • 25 яко ни лъжат управляващите

    19 8 Отговор
    ТОЯ КРЪПКОВ Е ВЕЧЕ ДЪРТАК В ДЕМЕНЦИЯ И ОЩЕ ЖИВЕЕ В ИЗМИСЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ СВЯТ. А РЕАЛНИЯ СВЯТ Е ВЪЛЧИ КАПИТАЛИЗЪМ И РОБИ. ТОЯ ДЪРТАК ВИ ВИКА И ПРИЗОВАВА- ГЛАСУВАЙТЕ ЗА РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ, КОРУМПЕТАТА, КОРУПЦИЯТА И БЕЗАКОНИЕТО. ТОЯ Е ОТ ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ НА МАФИЯТА И Е НА ПОВИКВАНЕ.
  • 26 Васко Кръпката

    17 3 Отговор
    ни излъга. Преди 30 години пя: "Комунизмът си отива, спете спокойно деца" , и ние спахме.

    Коментиран от #27

  • 27 НЕУСПЕШЕН СВИРАЧ

    11 5 Отговор

    До коментар #26 от "Васко Кръпката":

    ТАКА Е С ОБСЛУЖВАЩИЯ ПЕРСОНАЛ НА МАФИЯТА-ЦЕЛТА Е ДА ВИ УСПИВА И ДА ЗАМЪГЛЯВА ПОГЛЕДА. ТОЯ НЕ БЕШЕ ЛИ НАРКОМАН?
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Едва ли

    6 0 Отговор
    е какво общо има демокрацията, с мозъците на лицемерите, дето са заявили, че я следват ? демокрацията, нито може да мисли, нито да разсъждава, нито да завоалира, нито да лъже, нито краде, докато човешките животни в парламента, правят точно това ! какво е виновна демокрацията ?
  • 31 Чарли

    14 4 Отговор
    Този объркан човечец вече 30 години пее песента на антикомунизма и така си изкарва пари. Колко хитро яхна тази вълна, а комунизъм и комунисти няма отдавна а само неокспиталисти които да били партийци. След обръщане на палачинката станали демократи, след изчезването на СДС, а след това Царисти. Дойде най-простия и нагъл премиер и такива като Кръпката отново яхнаха герберската вълна. И така този измислен музикант преживява цели 30 години.
  • 32 КОЙТО И ДА Е

    12 3 Отговор

    До коментар #8 от "Актуална Антена":

    Абсолютно си прав . 30% за ГЕРБ . А останалите 70% НЕ са за ГЕРБ. Но нахалството на онези 30% е безгранично, и нас всъщност ни управлява крадливо, просто и грозно малцинство.
  • 33 Смахнатдемократ

    8 4 Отговор
    Този е лъжец и не трябва да се слуша. Що не каже кво стана с демокрацията за която ни пя? Сега пак ще ни пее. Лъжи.
  • 34 Васкоооо, събуди се.

    6 2 Отговор
    Борисов няма симпатизантина сбплатени глашатаи и слуги. Срамно е за всеки умен и мислещ човек да симпатизира на един питекантропус, който унищожава държавата с тъпотата и алчността си.
  • 35 ПЕНКО

    5 3 Отговор
    ДА УБИЖДАШ КИТАЙ И ВИЕТНАМ , А ДА СИ НИКОЙ -СИ Е НАПРАВО БГ КАЧЕСТВАН ИНТЕЛЕКТ !!!!!!!!!
  • 36 Сандо

    8 1 Отговор
    И тоя,иначе кадърен музикант,още живее в 90-та година.Васко,човече,сега сме 2020 г.,целия свят е различен,дори и десните се превърнаха в психодесни!
  • 37 ЗОЯ

    13 4 Отговор
    Ех, Кръпка направо си Дрипа.
  • 38 Йордан

    16 2 Отговор
    Тоя още е на черешата! Само той не разбра,че най-много доказани комунисти има в ГЕРБ,начело с тиквата! Вятър го вее на бяла кобила!
  • 39 3,14К

    10 3 Отговор
    Васко трътката има кръпка на мозъка.
  • 40 от гилдията

    8 7 Отговор
    Ти нито си някакъв музикант.Поне се къпи редовно,мн. миришеш..Измий си поне косата.
    А че си клошар,клошар.
  • 41 Полудяли

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Хихи":

    Ще гласуваш за Герб ,ДПС или патриотите данни комуниста русофил Волен Сидеров офицера от ДС Каракачанов и члена на Бкп Бойко Борисов.
  • 42 Кръпко Васката

    2 8 Отговор
    Щом е протестиращ няма начин да не е обвързан с БСП
  • 43 от гилдията

    8 3 Отговор
    Ти нито си някакъв музикант.Поне се къпи редовно,мн. миришеш..Измий си поне косата.
    А че си клошар,клошар и можеш да изкопаш някой комунист от гробищата в Драгалевци.,да покажеш на децата си.
  • 44 мдаа

    8 2 Отговор
    ВЗЕМИ СЕ СКРИЙ В ЧЕРУПКАТА СИ И НЕ ЛЪЖИ ХОРАТА ЗА БОРИСОВ И БЕЛИЯТ КОН!
  • 45 Как да разберем

    4 1 Отговор
    Като унищожиха архивите? По какво да познаем бившия БКП човек?
  • 46 добре

    3 0 Отговор
    Кръпка, за внуците им ли, те са и на протестите.
  • 47 комунизмът ни убива

    6 6 Отговор
    Кръпката така ни успа с песента си Комунизмът си отива, че след тридесет и кусур години, като се събудихме, той все още си е тук и няма никакво намерение да си ходи.
  • 48 опа

    9 4 Отговор
    е то е ясно ,че ни трябва някой извън бкп/дс ...не е ясно обаче защо вече 30г само такива ни поднасят. извън бкп означава- без бойко, радев, нинова, манолова, гергов, цвъки, цялото дпс, копейкин , да българия, не българия...
    не останаха много, но имам чувството че този път хората ще уцелят правилния избор. нищо че бил чалгар, нямал опит. от такива с опит видяхме до къде стигнахме
  • 49 да да

    7 3 Отговор
    Вчера една леличка от тежък комунистически род/заяви го с гордост/ обясняваше, как слязла от яхтата си и дотичала, барабар с майка си, внучето и кучето да протестира. Чудех се за какво, още една яхта ли и трябва...

    Коментиран от #51

  • 50 А стига бе

    7 3 Отговор
    Божее, след 30 години има още хора с бръмбари в главата...
  • 51 Полудяли

    3 6 Отговор

    До коментар #49 от "да да":

    Горанов не е свързан с комунизма ,за това е прекрасен финансист свързан с Шиши и Доган ,няма страшно,ние от Да България ще спечелим 18 места а може и повече, гарантираме ви няма да правим коалиция с никой Герб с обединени патриоти 107 /110 места отиват на Бсп и сигурно та ДПС,краят на Герб извести всички да гласувате за десните,които няма да се коалират с наще врагове
  • 52 Кирил

    5 1 Отговор
    Лепката не е добре.
  • 53 ира

    3 2 Отговор
    Защо да е необвързан с БКП човек? И кой всъщност е БКП човек: Костов? Борисов? Близнашки? България е страната на нагаждачите, всеки е каквото трябва, когато е угодно.
  • 54 Глупаво повторение

    7 2 Отговор
    Тези хора знаят да повтарят няколко неща. Добре че знаят думата комунизъм, за да я прилагат сутрин и вечер. Глупаци.
  • 55 КОЧА

    2 2 Отговор
    ЗАШИЙ СИ КПЪПКАТА И НЕ ГОВОРИ МНОГО ЗНАЕШ -- ТАКИВА НЕ ГИ ОБИЧАМЕ - НИЕ СМЕ ОТ ГЕРБ - ЕВРОПЕИЦИ СМЕ - ЧАО КРЪПКА .
  • 56 бачо Илия

    2 2 Отговор
    Кръпко и вие певците и артистите сте виновни. Защо се примирихте като се видя че във властта от 30 г. са само хора от ДС и от БКП. Вече разчитам на новото поколение демократи тези от площадите, в тях ми е надеждата.
  • 57 Наострядамос

    2 1 Отговор
    Единственият политик, който дойде на власт без да е бил обвързан с БКП бе г-н Симеон Борисов. Е, след това се обвърза - и съответно загуби.
  • 58 Гост

    4 1 Отговор
    Васко кръпката е простак и бездарник. Жалка карикатура. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ И ДИМИТРОВСКИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ МЛАДЕЖКИ СЪЮЗ!!!
  • 59 хахахаха

    1 0 Отговор
    Баш па тебе алкохолика и консуматора на евтина дрога ще слушам.Пустиняк.
  • 60 АААА

    1 0 Отговор
    Хубав съвет, но проблемът е, че всички издигнати кандидати са такива (обвързани с БКП). Така че за кого да гласуваш като няма такъв тип кандидати.
  • 61 кръпко васката

    1 0 Отговор
    Това евтино, нелепо менте на Спрингстийн още ли се взема на сериозно?
  • 62 Емил

    0 0 Отговор
    Кой го е грижа за терзанията на тоя безполезен паразит с претенции че е значим. Да си кротува в торището от дето е изпълзял.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове