Last news in Fakti

30 Юли, 2020 19:20 23 505 161

Дончев проговори за изтеклия разговор с Борисов

  • бойко борисов-
  • запис-
  • томислав дончев

Според него големият проблем е кой подслушва премиера

Дончев проговори за изтеклия разговор с Борисов - 1

Исканията са разнопосочни, не бих могъл да коментирам всички. В демокрацията има една група, които са доволни, друга - които не са. Позицията на правителството е, че няма нужда от оставки. Опитвам се да чуя всички гледни точки. Това заяви вицепремиерът Томислав Дончев в ефира на БНТ по повод поредния ден на протести срещу правителството.

По думите му би било добре всички тези млади момчета и момичета от протеста да се изявят и в политиката. "Надявам се тези хубави момичета и момчета да ги видим на избори. Щом има групи на млади хора, които не се чувстват не представени, очевидно нещо трябва да се промени.

Но за целта трябва да има разговор. Ако само си крещим, няма да постигнем нищо. Стига да има подходящ формат, аз не съм отказал разговор с никого. До момента никой не е искам да си говори с мен", коментира още той.
 
Дончев коментира и рокадите в правителството. "Оставките бяха знак, че правителството е такова, каквото е и няма обвързаности. Трудно приемлив е вариант за оставката на Борисов.

Трудно си представям формат, в който имаме правителство, в което премиер не е лидерът на най-голямата политическа партия. Това пак няма да изглежда легитимно", посочи той и допълни: "Не мисля, че повечето българи искат предсрочни избори. Не е редно да влезем в зимния сезон в икономическа, здравна и политическа криза".

Вицепремиетът коментира и появилия се в социалните мрежи разговор, за който се твърди, че е между него и премиера Борисов.

"Преди около 2 години по време на бюджетната процедура за бюджет 2019, значи е било края на 2018 г. много пъти сме спорили с министър-председателя какъв трябва да е данъкът за автомобилите. Възможно е да сме водили такъв разговор. Лично аз не си спомням, но едва ли да е било и толкова цветущ и с толкова епитети. Подобен разговор публично в никакъв случай не е допустим", смята той.

Според него обаче по-големият проблем е кой подслушва премиера.

"Ако имаме голям въпрос, това е кой редовно и системно записва, после дали обработва записите е въпрос към службите. Аз не съм чул досега друг политически лидер е бил подложен на това. Досега не сме чули само какви са сънищата му", смята Дончев. Според него виновниците са очевидно опоненти на Борисов.

На въпрос кой точно, той предложи максимата от римското право – "кой има интерес".
По отношение на решението Конституционния съд за президента, Дончев отказа да коментира. "Няма да си позволя да тълкувам решенията на КС. Това е въпрос на добра политическа култура, поканете юристи, това не е моя работа", заяви той.

"Президент, Министерски съвет, Народно събрание е нормално да има политически спор между институциите, не е редно да има война между тях.

Така се пилее енергия. Не веднъж сме разменяли реплики с президента, това е нормално. Но за мен нещата минаха границата, когато българският президент размахваше юмрук и зовеше за метеж", коментира той.

Що се отнася до икономическата обстановка у нас, според него мерките от първата вълна на коронавируса работят. "Най-добре работи мярката 60/40. Тя до момента е съхранила близо 200 хил. работни места.

Икономическата криза в пълния смисъл на думата още не е започнал. Ще има и 2 и 3 и 4 транш на мярката. А дали ще теглим заем зависи и от това, кога ще разполагаме с най-бързия траш финансиране от ЕС - дали ще е есента или началото на другата година. Планът пред ЕС трябва да се представи през април догодина. Работи се по него", заяви той.

"Опитваме се да правим каквото трябва“, завърши вицепремиерът.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 99 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гост 2

    402 37 Отговор
    Тоз е толкова нагъл , че просто няма аналог.

    Коментиран от #38, #132, #161

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Хрониките на герберлунгия

    428 40 Отговор
    Тоя примат си е псувал президента с бок.ука от банкя, а иска да разговаря с протестиращите. Никой не ще да говори с вас шебеци. Оставка и затвор!

    Коментиран от #98, #117, #147

  • 6 Боклуци

    259 23 Отговор
    Долни
  • 7 Миро

    327 28 Отговор
    Времето за разговори свърши Дончев,помниш ли Габрово как те посрещнахме с кметицата,ти тогава не включи че това е началото на края.
  • 8 Хихи

    88 36 Отговор
    Браво само на пред
  • 9 Хрониките на герберлунгия

    284 27 Отговор
    Искал шебека да се яви на избори. Ти трябва да изгниеш в затвора, Оставка и затвор за вас!
  • 10 Имало

    295 20 Отговор
    ли е разговор ? Имало е ! Никой не го интересува кой е "подслушвал" , философе ! Я , по - добре кажи какви планини от евросредства потънаха , как и защо ? Ревизия , арест и присъди ! Стягай си раницата за затвора !

    Коментиран от #51

  • 11 Хахаха

    270 19 Отговор
    Значи според "умника" Дончев при извършено престъпление в затвора трябва да влезе свидетеля, а не престъпника. Браво Томи, браво Дончев...ако сложим краставици за министри със сигурност ще сме по добре.
  • 12 Активист на БКП

    95 16 Отговор
    И ти си един момок...
  • 13 Гошко

    243 20 Отговор
    Мале леле какви глупости е изплещил тоя. Значе не му прави впечатление какви л...а издрънка шефа му а кой го е подслушвал и , че без Бойко сме загубени. Ееееиййй стискат кокала и не пускат ще го пуснат само с ЕЛЕКТРОШОК. МУТРИ ВЪН!!!!!!!!!
  • 14 Томи е Юдата

    106 13 Отговор
    В ГЕРБ!

    Коментиран от #26

  • 15 Хахаха

    189 16 Отговор
    КАК ДА ГО ПОМНИШ ???? ПРИ ТОЛКОВА МНОГО ПРОСТАШКИ РАЗГОВОРА .,... НИЩО ОСОБЕНО.... НИЩО ВАЖНО. НЕ СТАВА ВЪПРОС КОГО ДА СМАЧКАМЕ, ДА ОБЕРЕМ, ДА НАТИСНЕМ.....
  • 16 Калитко

    163 16 Отговор
    Измамници долни като не искате с добро ще ви изгоним със сила; Всичко откраднато назад и затвор!
  • 17 Кой68

    123 8 Отговор
    Службите не са това което бяха..Щом толкова лесно се записват/снимат-премиер,президент и парламент какво остава за обикновения човек..Явно всичко е в нечии ръце които ги исползва за своя изгода...Едно е ясно: нямаме реално служби и държава....Но това е от зората на "демокрацията".

    Коментиран от #93

  • 18 Всичко изтрито

    110 10 Отговор
    Всичко изтрито тук са нещата, които ви мислят хората! Такива псувни ви теглят
  • 19 толкова грешихте че сега само глупости п

    152 10 Отговор
    Мърльотевини Дончеви. Какво усукваш , какво увърташ бе тулуп ? В държава не може ли просто да си нормален гражданин и да живееш по човешки нормално , какви ги приказваш за ''всички тези млади момчета и момичета от протеста да се изявят и в политиката'' , защото вие сте пълни скапаняци , за това ли е добре , ами махайте се бе.
  • 20 оооооо

    127 10 Отговор
    Рицарят на пълното шкафче... Като се дават милиарди за следене и подслушване - накрая Кора се връща при поръчителите...
    Къде са парите е въпроса...
  • 21 Петьо Петров

    157 10 Отговор
    Не отрича за разговора,но не си спомня.Колко удобно,защото знае,че при една експертиза ще потъне и той,не,че вече не е политически труп.Кой го интересува как е направен записа,щом той показва същността на индивида,който управлява държавата?Наглост докрай,но и краят е неизбежен.

    Коментиран от #155

  • 22 Мисля си

    118 11 Отговор
    Че с подобни изказвания тези ще стигнат до бесилка. Ще видят по улиците за назидание! Даже и меркел нема да ги спаси
  • 23 Последния Софиянец

    20 95 Отговор
    А Радев защо не коментира изтеклите записи с Божков?

    Коментиран от #30, #35, #75, #119

  • 24 3.14К

    131 7 Отговор
    Нали имаше усложнява памет бе ... ? Нито потвърждава, нито отрича. Ти да видиш. Разговора бил частен. Разговор за данъци, избори и президент между премиер и заместника му винаги е служебен. И този запис е истински. Нама такава наглост! Вън!
  • 25 Възмутен

    121 9 Отговор
    ГЕРБ са самото олицетворение на наглостта и простотията! Оставка и затвор! ВИЕ СТЕ ПОЗОР!
  • 26 Гербаджия

    130 7 Отговор

    До коментар #14 от "Томи е Юдата":

    Браво Томи!! Призна,че разговорът с Боко Простака е автентичен!!
  • 27 Гост

    99 8 Отговор
    Според мен големия проблем е самият премиер и кликата около него!!! Към която и ти се числиш като умния габровец!
  • 28 Учуден

    117 9 Отговор
    Дончев, да приемем че е така както казваш, да те питам тогава защо Божков е с обвинения, а не Найденов или пък пак то твоята логика защо Бобоков е в ареста, а не Гешев който го е подслушвал? Виждам, че си много умен затова ще ти оставя време за размисъл до Коледа:)
  • 29 КОТарАК

    83 6 Отговор
    този запис по някакъв извратен начин може и да се приеме като реклама за БМБ пред някаква част , не особено интелигентна от избитателите. другите записи и снимки ,които си остават неразследвани са много по-страшни. в бъдеще какво ще излиза незнам , но явно ще излизат един по един , удължавайки агонията на кабинета
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 simo

    112 6 Отговор
    Умният човек не позволява да му говорят по този просташки начин, дори този, който да му говори, да е премиер. Но ти си без достойнство, както кърджалийската ти другарка. Жалка пародия сте всички, ..и какво от това, че сте богати...........
  • 33 сума ти и хора ви ненавиждат

    99 7 Отговор
    Създадохте такава ненавист , че с тъпите си приказки само я подклаждате.
  • 34 Към ББ и неговия паж

    90 9 Отговор
    питaм се - щo зa дeбил трябвa дa cи, зa дa ce прaвиш нa глух и c тaкoвa дeбeлooчиe дa хoдиш пo Eврoпa, къдeтo тe пocрeщaт c прeзрeниe и oтврaщeниe. Бoриcoв нямa пoлитичecкa пoдгoтoвкa кaктo и вcички ocтaнaли в пoлитикaтa. При тях e нa принципa "дaйтe дa дaдeтe" и "cтaни дa ceднa aз". И три дeceтилeтия глeдaмe и търпим eдин и cъщ пoдхoд. Тaкa нe ce упрaвлявa. Тoвa e пoдхoдът нa зaкoнa нa джунглaтa. Cилнитe, първичнитe, ниcкoинтeлигeнтнитe взeмaт връх и мaчкaт вcичкo, кoeтo нe e oт тeхнитe пълчищa кaлинки. Cъздaдeнo пo тoзи нaчин, нaпрeжeниeтo в oбщecтвoтo ecкaлирa и рaнo или къcнo ce cтигa дo грaждaнcкa вoйнa.
  • 35 Хрониките на герберлунгия

    45 7 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    Защото още не го е посъветвал какво служебно правителство да състави.
  • 36 k1 profesional

    87 6 Отговор
    Дончев, кой е подслушвал премиера може лесно да се установи, въпросът е какъв е езика на разговор?
  • 37 Последния Софиянец

    90 8 Отговор
    Боко и Дончев са толкова нагли ,че даже не отричат.
  • 38 Към ББ и неговия паж

    65 8 Отговор

    До коментар #3 от "Гост 2":

    Нo ce питaм - щo зa дeбил трябвa дa cи, зa дa ce прaвиш нa глух и c тaкoвa дeбeлooчиe дa хoдиш пo Eврoпa, къдeтo тe пocрeщaт c прeзрeниe и oтврaщeниe. Бoриcoв нямa пoлитичecкa пoдгoтoвкa кaктo и вcички ocтaнaли в пoлитикaтa. При тях e нa принципa "дaйтe дa дaдeтe" и "cтaни дa ceднa aз". И три дeceтилeтия глeдaмe и търпим eдин и cъщ пoдхoд. Тaкa нe ce упрaвлявa. Тoвa e пoдхoдът нa зaкoнa нa джунглaтa. Cилнитe, първичнитe, ниcкoинтeлигeнтнитe взeмaт връх и мaчкaт вcичкo, кoeтo нe e oт тeхнитe пълчищa кaлинки. Cъздaдeнo пo тoзи нaчин, нaпрeжeниeтo в oбщecтвoтo ecкaлирa и рaнo или къcнo ce cтигa дo грaждaнcкa вoйнa.
  • 39 JEFF

    95 7 Отговор
    Очакват голяма икономишеска криза , а раздават пари на верния слугинаж на калпак. В коя нормална държава в момента се увеличават заплатите на държавни служители ? Колкото до поредния запис , то вече ми омръзна да ни занимават с псувните на Борисов. Цял народ го псува , а той се хили като кр...н.
  • 40 Филолог

    92 7 Отговор
    Господин Дончев, не увъртайте! Няма кой да Ви повярва. Разговорът не е "цветущ", а откровено вулгарен. На използваните "епитети" по-ниско образованите от Вас хора им викат цинизми.
  • 41 Някой

    61 6 Отговор
    Забеляза ли във видеото( Бойко и Петкова на инспекция на тръбопровода) как един камион щеше да ги направи на кайма и да ни избави от мъките Изгледайте го към края на видеото е.
  • 42 Behemoth

    82 5 Отговор
    Е тоя си призна че записа е истински и редовно си псуват гот не харесват...и това не е въпроса а че някой се е осмелил да ги записва хахахаха....тъпа паплач ,тия живеят в някакъв си техен азиатски рай....
  • 43 Палячо

    70 8 Отговор
    Оставка!!!
  • 44 12212121

    64 8 Отговор
    гад като шефа си
  • 45 РАДЕВ - КОШМАРА НА... БОРИСОВ

    82 7 Отговор
    Дончев, ти доказваш, че си човек без морал точно като твоя мутренски началник Борисов, след като за теб е по-важно не какво съдържа разговорът помежду ви, а кой го бил подслушвал. ОСТАВКА НЕЗАБАВНО! На нас ни писна от вашите долни и непочтени номера!
  • 46 Томю

    55 6 Отговор
    Бе нещо говорихме там, аз съм паметлив, ма не помня много много Бою колко пс*ва тогаз

    Коментиран от #49

  • 47 Актуална Антена

    43 5 Отговор
    Те тва е Байонуювата главичка на Бойку
  • 48 Мъка

    9 65 Отговор
    Според мен, не е редно да се напада. Според мен от целия ГЕРБ, той е най свестния. Отделно и в момента, неофициално може да се тълкува като признание за този запис. За подслушването на Борисов, също е прав. Трябва да сме коректни. Не е редно да се подслушват както президент, така и министър председател. При нас това го има, защото всички записи излизат от задкулисията. Според мен има два кръга за поръчители. В единия съм на 100% убеден, другия ми трябва още малко.
  • 49 Бою

    26 5 Отговор

    До коментар #46 от "Томю":

    Ма к****а дето ви го набивам редовно го помниш а
  • 50 Чичето

    65 3 Отговор
    По думите му би било добре всички тези млади момчета и момичета от протеста да се изявят и в политиката!?
    ОК - ами разкарайте си охранените задни части от политиката, и младите ще дойдат! И те ви го казват вече три седмици, ама явно сте много тъпи, щом не го разбирате!
  • 51 Бенковски

    55 4 Отговор

    До коментар #10 от "Имало":

    Не е хубаво да се подслушва, нп цинично е премиерът да има такъв изказ и поведение. Оставката е най-малкото, ЗАТВОР, ЗАТВОР!
  • 52 Реди

    61 5 Отговор
    Квазимодото Дончев се върти като калайджия. Един ден чувал протестите, друг, нямало нужда от избори, правителството било стабилно???? А псувните на орангутана в разговор с него не помнил?? Навремето мразехме Бай Тошо защото бил сатрап и злодей. Днес какво да правим маймюна и партията му, които за 10 години унищожиха всичко нормално? Такава разруха, кражби, лъжи, измами, подлости и предателства никога не е имало! За това е виновен орангутана който бяга от София като се прави, че инспектира! Какво разбира от тръби и поставянето им, нищо!!!! Работел по цял ден, градил бъдещете за младите, трудил се, как ви се вижда? Изперкал е и бяга от София колкото се може по-далече, защото набарат ли го протестиращите ще го запалят в 'Жипа заедно със Шехеразада. Уникален палячо, рядко срещан побърканвк, който си мисли, че ние направил живота лука!
  • 53 В.В.П.

    54 4 Отговор
    МЕТЕЖ,БУНТ, ТЪПАКО... ТОЧНО,В ДЕМОКРАЦИЯТА,,НЕ ТЕ ПОНАСЯМ ПРАЗНОГЛАВЕЦО,.....ТИ И ПРОСТИЯ ТИ ШЕФ.... ВЪРВЕТЕ НА БУНИЩЕТО...
  • 54 Как кой подслушва тиквун?

    15 20 Отговор
    Пилотът с дрона

    Коментиран от #74

  • 55 тотално манипулират фактите

    57 6 Отговор
    Тия тотално не разбират до къде са довели нещата. Голям късмет вадят , че не сме в предходни исторически времена. Президентът е вдигнал ръка за поздрав , не е призовавал за метеж , защото вие не сте легитимно правителство , вие сте мутри , некадърни и грабливи мутри , които трябва да бъдете отстранени от управлението на държавата ни.
  • 56 Ха ха

    56 3 Отговор
    Изтича запис
    Борисов: ей Томи, ти си проста габровска кутка
    Дончев: Тенк ю шефе
    Дончев (на себе си): Кой ни е записал бе да е.. неговата мама
  • 57 Верно ли

    56 3 Отговор
    Ха, проблемът е, че много добре знаете кой е подслушвал премиера ви - тоя същият, дето се натиска на Хамериканците да го замести, оня с ушаците, десната ръка на Боко. Ама каквото си си надробил, това ще сърбаш!
  • 58 Гошко

    39 3 Отговор
    Изхвърляйте всички мишки по места. Започвайте от Пловдив - габровката директор на РИОСВ Пловдив... Фирмите пропищяват. Нямат въздух именно от вашите калинки.
  • 59 Мимч

    49 4 Отговор
    Абе този да не е от Габрово,върти суче все по габровски ги изкарва нещата....
  • 60 Товиславе

    48 4 Отговор
    Записва го ку.вата дето стои до него
    Същата тази която си поръчва да чука
    И същата дето го спинка голичък как нанка
    Същите сте като тулупа как не ви е срам от такива приказки не знам
    Просто СТЕ същите ПРОСТАЦИ
  • 61 Иво

    45 5 Отговор
    Дано гориш в ада, мишко долна.
  • 62 Простак

    52 5 Отговор
    Дончев,проблемът е,че и ти си същият толуп както и главатарят на ОПГто Борисов.Долна,мръсна подлога.Измет.
  • 63 Тодор

    50 4 Отговор
    Тоя като мълчи изглежда тъп, а като говори - още по-тъп.
  • 64 Емо

    41 3 Отговор
    Митичният наркобарон Филип Найденов-Фатик е ползван като касиер от Бойко Борисов по времето, когато премиерът се изявявал като главен секретар на МВР. Такива данни фигурирали в разработки в бившата спецслужба НСБОП, научи Narod.bg от спецполицаи. Имало дори и писмени признания на агенти на службата, които са били част от престъпните групировки.

    В тях черно на бяло било написано, че в подземния свят масово се събират пари от името на Бойко Борисов. Едно от лицата, за които имало категорични данни, че е играл ролята на касиер, бил Фатик, твърдят запознати. Борисов и Филип Найденов имали близки контакти още от началото на 90-те години,
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Шомов

    33 5 Отговор
    Не си спомня, цветущи и пикантни въпроси! Ми тогава какво правиш, какво работиш... и като не си спомняш напусни и отиди да се лекуваш, при д-р Цветеслава Гълъбова!
  • 67 Както се казва

    39 4 Отговор
    #утка не е женски полов орган, а вид мъжки характер, като на тоя плешивец. Вече освен ТКП си имаме осветлена ТГП, От Габрово, за незапознатите със съкращенията.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 НЯКОЙ

    42 6 Отговор
    ''И ти ли Томиславе'' ,- а теб те имах за сравнително свестен. Знаеш Томи , че исканията са ЕДНОПОСОЧНИ- ОСТАВКА. И за записите знаеш че са си реални. Абе вие започвате да приличате на сектанти, с какво ви омагьосва Борисов че си губите здравия разум?Готови сте да завлечете дъжавата в блатото, само и само да се добререте до редовни избори, и да си ги изфалшифицирате отново. Отваратителни сте. Такова отвращение будите в хората, такава омраза, ако само знаехте сигурно не бихте се появили повече. МАХАЙТЕ СЕ!!!

    Коментиран от #112

  • 70 Томи бе

    37 3 Отговор
    как не помниш какво казва Вождът? Впрочем ,мога да ти благодаря - хванах се на бас за 100 лева , че ще посмееш да се появиш, когато те питат, и че ще се "затрудниш" в спомените си... Много предвидими станахте... А осъзнаваш ли, че с признанието си уязвяваш имиджа на Великия Вожд - той в такива случаи отрича /последно - за пу-ката, да ти припомня. Ти беше ли там, на колективното "опровержение", я си спомни?/
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 СИНИ БОКЛУЦИ

    22 1 Отговор
    Българският Клавдий...!?
  • 73 Простак

    38 2 Отговор
    Много прост човечец,не помнел.Но пък от записа се разбра,че Борисов на те еве и за слива.Той ти заповядва а не дискутира казуси.За Него ти си никой,един от многото изпълнители на волята Му.Мишок,мъж без достойнство ,това си ти,Дончев.
  • 74 Мъка

    14 2 Отговор

    До коментар #54 от "Как кой подслушва тиквун?":

    Това е разказ свободно съчинение.
  • 75 Еееее

    24 3 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    Какво има Радев да коментира изтекли те разговори на Божков? Че Божков го нарича фигурант ли? Че в изтеклите разговори на Борисов и Тамиславчо също се говори за Радев. И Радев да коментира и този ли разговор? И какво да коментира?
  • 76 Жизел

    3 23 Отговор
    Значи, Томиславе не се притеснявай. Бойко не сънува розови сънища - реалист е, следи и бързо се включва в промените. ЕС ги прави льохо😁 с изказванията си. Проблемът на БСП е, че Корнелия Нинова не става за Президент, Мая Манолова не се кандидатира. И сега си имат пилота Радев.
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Емил Станоев

    29 3 Отговор
    Абе Дончев ? да знаеш - сега може да си говорим на вино и бира но пак няма да стигнем твоя мозък !?! Ти не знам какво работиш точно в това правителство ,дали само коментираш и замазваш гафофе на тиквонии каскетов с някакви наченки на философия ,което не е работа или нищо не работиш друго не ме интересува . Но взимаш заплата дадена от нас Народа на България и е крайно врема да си обирате крушите а после съд и затвор-
  • 79 Много бързо

    9 1 Отговор
    Триете коментарите. Няма лошо. Бъдете здрави под дувара.
  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Офф

    25 2 Отговор
    "Според него обаче по-големият проблем е кой подслушва премиера"- Я Пак, Кво Речи? А Според нас обаче по-големият проблем е че се правиш на улъв, Щото така Ти отърва. Ни лук ял, ни лук мирисал.. Томиии... Томик
  • 82 ХАРОН

    23 1 Отговор
    Този въпрос " Кой подслушва премиера? " е разковничето. Томето е инстинктивен и много внимателен. Този който ви слуша и записва, ви държи за топките и дано е добре с нервите, защото изтрещи ли, ще сте завинаги разпознаваеми фалцети. Нормално е Дончев да разпознава, но да не си "спомня"- какно се казва- не е удобно. Как Тулупио да притежава изказ на Герджиков, Желев, Сакскобургодски, Корнезов, Мозер или Дилов баща и син например- няма как. Той и с религията ни се гаври и пак се прави на "пастир" . Не знае как да се кръсти, какво е осъзнат пост- мърсува по време на пост- филмирано е и не може да се помоли като мирянин, защото не знае и никога седем поредни недели не е присъствал на богослужение. Пародия, гротеска, палячо, несретник, невежа, потна душичка и национален вредител!
  • 83 666999YYYNSO666999YYYNSO666999YYYNSO6669

    1 1 Отговор
    VSICHKITE GROB AKZIONERI SA ZA 2 KONQ ! BOG IM E VZEL AKULA I EXORSIST NE MOJE DA GHI SPASI VECHE .

    OBSEBENI OT ZAVISSIMOSTITE SI . PREPLETENI V PRESTUPLENIQTA SI .
    LORD HAVE MERCY ! MASONITE SA NAI - GOLQMOTO ZLO V ISTORIQTA NA CHOVECHESTVOTO - TE SA V OSNOVATA NA VSQKO PRESTUPLENIE POD RAZLICHNI PRIKRITIQ I SHIFRI .
  • 84 Бачо Киро

    23 1 Отговор
    Демокрацията не е когато една група е доволна, а друга не. Демокрация е когато мнозинството е доволно, живее добре, а малка група пиявици плюят как не можели да крадат достатъчно. Демек обратното на това, което имаме от 30 години.
  • 85 big

    9 2 Отговор
    Е, как ще каже, че записа е истински?
  • 86 айде де

    20 6 Отговор
    този нещастник да не намесва Президента, ясно е че премиера не достатъчно сдържан и изпуска парата нецензурно,незаслужено и заради ината си, но все пак да помисли,че е недопустимо от позиция на премиер а има каруцарски речник и вечно някой го сърди, баста и оставка, нека слезващия премиер да мисли когато говори
  • 87 Без

    6 3 Отговор
    Бойко се самоубесвам.
  • 88 Мушенници

    16 4 Отговор
    Тези гадове ще избягат,още когато публикуваха снимките на МУТРАТА ТЪПА-БОКЛУКА с златото и пачките с ЕВРО писах-това не ви ли изглежда че той е в готовност за всичко, като на пример да напълни куфарите и с служебният самолет да изчезне по най бързият начин ! Затова мангизите и златото са постоянно с него !!!

    Коментиран от #91

  • 89 Тиквоч

    9 3 Отговор
    Махайте го този педофил!
  • 90 Матросов

    14 4 Отговор
    Малката тиква и тя на изгорелата барикада се катери !!!
  • 91 Верно ли

    15 4 Отговор

    До коментар #88 от "Мушенници":

    Тези са раждани от низост.не може нормален човек да е такъв изрод. Живи хитлерчета,тези могат и по трупове да ходят и ще са щастливи,само да могат да си крадат на воля.
  • 92 123

    10 3 Отговор
    Кмете кмете,язък,че си от Габрово,де де хвани се за протегната ръка на народа , не гледай под токата на колана му!
  • 93 гостъ

    12 2 Отговор

    До коментар #17 от "Кой68":

    Ей нещо смислено да прочета,освен дежурните простотии на няколкото дневални в тоя форум.Всичко тръгна,мое мнение, от пускането на записите с Президента. Които бяха като приказки за лека нощ в сравнение с тия последните.Наистина е крайно време да се разбере ,помним и едни други от по далечни времена.Тогава Премиерът беше подслушван . Явно някой някъде дебне и слухти,това ясно,но кой и как ги пуска на ,,бял свят,,?
  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Лустрация

    7 3 Отговор
    Това е истината.
  • 96 Аз съм българче

    17 2 Отговор
    И за теб ще излезе 100% истински запис, в който банкянският "ум", ще кажеш, че си габровско тарикатче.
  • 97 ежко

    15 3 Отговор
    Големият проблем е,яе ни управлява лаик, простак и ни води към дъното!Това е проблема Дончев!Нашият проблем!Ако вашият е друг -това си е ваша работа!
  • 98 И аз псувам, когато

    4 21 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    някой здраво ме нерви и когато няма малки деца наблизо. Това прави ли ме кофти човек? Ти не псуваш ли въобще? А теб ако някой те запише как псуваш шефа, колегите и т. н. и пусне записа. Ако си мислиш, че Радев говори по адрес на Борисов мили и нежни слова си пълен наивник.Сигурен съм, че с Деса коментират Бойко по доста сходен начина и не само с нея. Или си общуват само с писмени съобщения и после ги изгарят, а?Защото са умни и предпазливи, а не първосигнални като Бойко. Хайде не ме разсмивай.Не че съм във възторг от Бойко, речника му и културата му. Но тук да ми се правите на света вода ненапита...Не сте спрели да псувате Бойко, какви ли не клетви, закани и т. н. Ами и Бойко е човек и раздразнението не му е чуждо. Следващия път изберете някой по-интелигентен, а всички псуващи кандидат-политици да свикват да се щипят всеки път, когато им идва да напсуват някого. На записите само Ох, Ох ще се чува... Размаханият юмрук на Радев е по-опасен и от най-вулгарната псувня. А и откъде накъде за таралясници на 30 години данъкът ще е по-нисък, отколкото за сравнително нов автомобил? Къде го има това в цивилизования свят. Сега поне поразчистиха старите брички, които не се караха от векове.Защото предпочитаха да платят 15 - 20 лв годишно и да ги оставят пред блока, вместо да ги отчислят и да ги дадат за скрап. А Радев на защитник на бедните и онеправданите ще се прави, популистът му с популист. В Германия подобни
    стари коли въобще не могат да се карат на много места

    Коментиран от #101, #104

  • 99 pisna-mi

    5 24 Отговор
    Оставка на Румен Радев - избранника на Решетников. Разпускане на БСП и събаряне на всички паметници на окупационната Съветска армия и на терористите наречени партизани.. Едва след това може да се търсят читави българи за управници. Не се ли отърсим от зависимостите и да си оправим сами държавата, ще продължим да сме командвани от Москва и ще се стачкува за глупости както е в момента - протести организирани от Москва, БСП, недоразумението Радев и олигарсите заради основателното разследване на президентския фигурант за държавна измяна и неминуемите присъди за бегълците в Белград и Дубай.

    Коментиран от #120

  • 100 Питекантроп

    8 3 Отговор
    Ела со в пещерата чедо.Виж са на кво мязаш.Плашиш хората с маймунския си вид и фъфлеци
  • 101 Ха ха

    19 3 Отговор

    До коментар #98 от "И аз псувам, когато":

    И понеже ти и Тулупа псувате като каруцари, приемаш че 7 милиона са на вашето умствено ниво, възпитание и маниери?

    Коментиран от #106

  • 102 Next

    18 2 Отговор
    Тия корумпирани наглеци дават ли си сметка, че никой никога няма да гласува за тях. Хората са ви избрали и ясно казаха мутрите вън. Не ви искаме! Махайте се веднага!
  • 103 Наистина фактът, че

    4 22 Отговор
    се подслушват разговори на премиер(пък бил той и Бойко) е подсъдно. И защо записът видя бял свят точно сега, а не преди година например? Кой го е поръчал, кой го е направил и за колко го е изтъргувал?А може и преди това да е изнудвал с него? В случай че е 100%истински.Или пък е изфабрикуван? Не съм сигурен кое от двете е по-лошо. Да не е псувал национална светиня Бойко?Накъсвахте се да псувате бившия президент Плевнелиев, че и Десислава Радева из форуми и фейсбук. Да и обсъждате тоалетите, външния вид и прочие. За Бойко да не говорим. Без всякаква цензура.Големи морализатори се извъдихте тук? 90%от мъжете псуват. И говорят цинично. 5 %от останалите са или меки китки или прекалено възвишени.Или мислите, че Тръмп, Путин и т. н. псуват само наум. Макрон може и да не говори цинизми(че е женен за учителката си и ще му дърпа ушите).
  • 104 Хрониките на герберлунгия

    15 5 Отговор

    До коментар #98 от "И аз псувам, когато":

    Това, че псуваш си е твой проблем. Не слагай знак на равенство между всички. Не всички хора са примати, които имат вулгарен език и милиони откраднати народни пари в шкафчетата си.
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Само фактът, че

    5 11 Отговор

    До коментар #101 от "Ха ха":

    наричаш действащ премиер "тулуп" те прави същият като мен. И с нищо по-различен от тулупа. Ясно? А когато не се изразяваш писмено, а говориш в приятелски кръг и на чашка сигурно си говорите на Вие и сте много деликатни. Хайде скрий се! Какъвто премиерът такива и избирателите, че и опонентите му. Аз от 12-13 годишни девойчета пред блока такива епитети и каруцарски псувни чувам, че не се сдържам и правя забележки, че са и момичета и е ултра грозно. А Славчо Трифонов с точките в предаването, с пошлите скечове за баба Вуна и да не ги изброявам всичките цинизми, че мога роман да напиша сигурно е морален стожер на нацията. Публично, в национален ефир години наред опростачване на нацията и сега ще го възприеман сериозно като кандидат-премиер този... И да е само той... А за маниерите ми не се тревожи,както и за умствения ми капацитет. Нямам намерение да се кандидатирам за премиер. По-добре да си псувахте Борисов и да го накажете на изборите, които предстоят вместо да вгорчавате живота на хората. Още повече, че алтернатива на ГЕРБ в дясно нещо много не се забелязва. А повечето и БСП не долюбвате...

    Коментиран от #111

  • 107 00--00

    19 2 Отговор
    Дончев: ""Ако имаме голям въпрос, това е кой редовно и системно записва, после дали обработва записите е въпрос към службите. Аз не съм чул досега друг политически лидер е бил подложен на това."------------------------- Ами кой системно го записва - вече е очевидно - курв.ите, дето го обслужват, така че това не е особено "голям въпрос". Дали се обработват записите, няма какво да се питат службите (просто няма смисъл) - вече излезнаха не едва и две независими експертизи от чужбина. А за това, че друг политически лидер не е бил подложен на това, то не е и имало друг, така зависим от алкохол, бело и курв.уляк. Слабо, Дончев, седни си - двойка.
  • 108 Срамота Дончев

    17 3 Отговор
    Важно било кой го е записал!? Абе Томиславе, бягай на полиграфа! Ти деца имаш ли? Как чувстват като четат този разговор? Че тати е най честният? Баце като си призна, че е прост, следва ли да му набият ...
  • 109 Василева

    3 12 Отговор
    Защо искате да вземете властта с компрамати,а не с идеи за подобряване на положението в страната?

    Коментиран от #121, #135

  • 110 АМОН

    10 1 Отговор
    ПРОБЛЕМА ТОМЕ , НЕ Е САМО В ПОДСЛУШВАНЕТО , АМИ И В ЗАСНЕМАНЕТО.

    ПЪЛНО ШКАФЧЕ С МИЛИОНИ ЕДРА!!!
    Видя се, и кой го заснема - негова любовница.

    Защо същата тази любовница да не го е и записала?!!

    ТОВА ЛИ Е ТОЛКОВА ВАЖНО ТОМЕ!!!
  • 111 Ха ха

    17 2 Отговор

    До коментар #106 от "Само фактът, че":

    Има разлика между каруцарски псувни и тулуп (прост, глупав, недодялан човек), така ме нарича той, така го наричам аз, каквото повикало, такова се обадило, но кой знае защо на него май по му приляга, като един завършен тулуп не знае никакъв език, като отиде на среща в ЕС безпомощно чака на преводача, козирува, тупа мъжете по рамото, опитва се да прегръща жените и гордо обявява че има ъъъъ тортааа ъъъъ СахАр. Това ако не е тулуп, не знам кое е. Каквито и записи да излязат, каквито и простотии, цинизми, псувни и ругатни да чуем от “глас подобен на премиера” никой няма да се усъмни че е той, защото това е неговата същност, неговото ниво, неговият капацитет.
  • 112 Бай

    7 0 Отговор

    До коментар #69 от "НЯКОЙ":

    Омагьосват ги парите ,не Борисов!
  • 113 Значи

    15 2 Отговор
    най големия проблем не е простащината в записите , а КОЙ записва!!!!!
    И това го казва един от тия които минават за интелигентните в ГЕрП.
    Евала Томиславе, както сте я подкарали на следващите избори ще сте по малко и от ДПС в парламента.
  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 кърти и вози комунисти

    2 10 Отговор
    Радев е пръднал у кофата.

    Коментиран от #122

  • 116 Тай Бошо

    7 1 Отговор
    А аз искам да попитам Томиславча какво стана с електронното правителство, за което, уж ”отговаряше”? Колко пари потъ аха и поне, дали при „правилните” хора?
    Само за ТАЗИ несвършена работа (да не говорим за кражби на пари от бюджета), не трябваше ли отдавна, сам да си подде оставката?
  • 117 въпросче

    3 3 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    Що бе, имаш право да псуваш премиера, а президента не?
    Президента светец ли е?

    Коментиран от #123

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Пропаднал барман,

    3 1 Отговор

    До коментар #23 от "Последния Софиянец":

    крадец на велосипеди, толкова си се заплеснал да дращиш тук и там по форумите, че изпускаш важните детайли, гледай повече ТВ, дадоха го вече навсякъде Президента как коментира записите, щиглец, и не се завивай повече с националния флаг на България 🇧🇬, това да не ти е чаршаф!!! 😡😡😡
  • 120 Като ти е писнало

    4 1 Отговор

    До коментар #99 от "pisna-mi":

    Защо не вземеш да се гръмнеш 🔫, така ще отървеш и себе си и другите от вредното ти присъствие на таз грешна земя 🌏?!
  • 121 Василев

    5 1 Отговор

    До коментар #109 от "Василева":

    То и без компромати, Вожда ти отдавна трябваше да си ходи, защото е долен корумпиран крадец-мутра, ясно ли ти е 😡😡😡???
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Василев

    5 1 Отговор
    То и без компромати, Вожда ти отдавна трябваше да си ходи, защото е долен корумпиран крадец-мутра, ясно ли ти е 😡😡😡???

    Коментиран от #137

  • 125 Слава на Томи!

    5 1 Отговор
    Хубаво име са ти дали родителите, но "славата", която ще имаш, ще е срам за рода ти! Пък и откъде дойде тази мълва, че си бил интелигентен? Просто си извратлив и лицемерен. Не може един интелигентен, възпитан човек, с чувство за достойнство и чест, да слуша вулгаризми като тези на вожда, че и да го защитава! Не потвърждаваш, но и не отричаш автентичността на записа, чухме те добре. Защото се страхуваш, че има и други записи. А има и много други неща, освен електронното правителство, за които един ден ще отговаряш. Некомпетентност, алчност, подлост, крадливост и огромен СТРАХ от разобличение, това е, което ви характеризира всички от ГЕРБ! Но краят ви е близо!
  • 126 Язък!

    6 2 Отговор
    Томчо, Томчооо, много тъпо, поставяш си доброволно главата на дръвника, заради един..., хайде, много добре знаеш и всички знаем, какъв! А уж си бил умен!
  • 127 Гарван гарвана...

    1 1 Отговор
    Много ясно че.ще.го защитава.Един въпрос към вас политиците ...какво ще стане ако останете и зимата у нас не бъде политическа криза от която между другото нние народа.не се страхуваме ?Оставка и.затвор е решението !А в Бг достатъчно много капацитети който вие властимащите не допускате защото нса удобни
  • 128 Тодоров

    7 1 Отговор
    Кой подслушва и снима Борисов ? Защо никой не предполага, че това може би е най-голямата партньорска специална служба. Защо Борисов мълчи и дори не отрича. ТОЙ ЗНАЕ КОЙ ГО Е СНИМАЛ И ЗАПИСВА. Тази СЛУЖБА ИМА и средствата, и възможностите да го прави. Самият факт, че посолството, където всички висши политици и депутати се изреждат на закуски и да заемат поза "партер", подкрепиха протестите, трябва красноречиво да подскажат на Борисов и Гешев, че вече са неудобни. В момента по-скоро си мисля, че пожарникарския ум се стреми да настрои граждани срещу пр отестиращи и да гледа сеир отстрани. Но май си прави сметка без кръчмаря.
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 инчхай

    3 2 Отговор
    дончев женати е по мъж от теб вижда се скоро история плювко-2
  • 131 Загрижен българин

    3 5 Отговор
    Тези млади хора да вървят да работят.Лесно се крещи , но не е лесно да се работи, гради, да се носи огромна отговорност. Когато мама и тате са ти поднесли всичко ,ти не можеш да оцениш чуждия труд. Работете , раждайте деца, учете, творете.Лесно се крещите по площадите.Създайте нешо и вие!Не рушете това което имате.
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Факт

    4 1 Отговор
    А жена му какво каза!?
  • 134 Хахаа

    4 2 Отговор
    Имаше ли такава поговорка:
    Габровец - лукава змия.
    Или беше:
    От габровска Мутра по-лошо нема.
  • 135 Кауш

    2 1 Отговор

    До коментар #109 от "Василева":

    Защото, за да те разбере простака трябва да слезеш на неговото ниво иначе, ако му говориш културно ще си помисли "Я тоА мога да го е... с 200!" Та затова.
  • 136 111

    7 2 Отговор
    A be, Doнчев, не ви ли стана ясно - ОСТАВКА!!!

    НЕ ИСКАМЕ ВИЕ ДА ОРГАНИЗИРАТЕ 'ИЗБОРИ'!!! Оставка, бе тъпанар! И ти и Боко, и ГешеФ, цялата ви долна герберска шайка. ОСТАВКА!!!
  • 137 Я пак

    2 1 Отговор

    До коментар #124 от "Василев":

    Що бе, ОРТАКЪТ да не е по-друг?!
    Просто лукавата змия се снишава и крие из най-тъмните сенки.
  • 138 1234578

    3 1 Отговор
    Г-н Дончев това, което не сменя лидера си се нарича ДИТАТУРА. Партиите сменят лидерите си. Ако ГЕРБ е партия може да смени лидера си п овсяко време, ако е ГЕРБ диктатура, не може да го смени докато е жив.
  • 139 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 140 Ммммм даааа

    1 1 Отговор
    Още не съм пуснал коментара и той вече е изтрит. Много чевръсти модератори, ве. А пък с нищо не съм нарушил правилата?!? Та да се повторя, току-виж минал този път. Радев да повози онзи с 29-ката, та да разбере, че може да ак@ и с г.за нагоре.
  • 141 Петьо без еврото

    3 1 Отговор
    Въпроса е много прост.Говорил или не си говорил?
    Другото е бла бла бла.
    Определено от протестиращите млади и не толкова млади хора има такива с квалификация надвишаваща в пъти тази на олигофрените в парламента.Само ,че механизма на оценката им и възможността да се реализират е сбъркана из основи.
  • 142 шоп

    1 1 Отговор
    Тиквата разката мамата на Герб така, както никой друг не е успял досега! Томиславчо е политически труп, след кърджалийската п**ка
  • 143 Бай Благой

    1 2 Отговор
    Дончев, само ти остана най-читавия и умен човек в тоя герб....всичко е калинки в тая партия....
  • 144 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 145 гнида

    1 1 Отговор
    Питайте Цецо Ухото , проблемите ви почнаха откакто го отлюспихте ..... Томинокърс , проблемът е цялото ви управление 10 години ! Трябва да бъдете разследвани !
  • 146 чичо

    3 2 Отговор
    Тоя наистина се прави на център на Вселената! Никой не го бил търсил за разговори?!? Егати логиката!!!! Ти, невнятни неграмотнико, ще търчиш да търсиш с кого да разговаряш! И не е важно КОЙ е записал боко, а е важно СЪДЪРЖАНИЕТО на разговора и ТОНА!!! Милиционерска комуноидна измет сте и е време да освободите държавата от присъствието си!
  • 147 Комуниста

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "Хрониките на герберлунгия":

    че кво от туй го псувал ,че и аз го псувам и кво ?
  • 148 vasik atanasova

    4 3 Отговор
    ах това фъфлещо джудженци с крива уста
    габровски бег
    той ли ще ме командва мене
    лизач четакджия

    Коментиран от #156

  • 149 народ

    6 1 Отговор
    ОСТАВКА!
    Не си оня, който може да говори от името на хората..
    Мутрите вън!
  • 150 Душата му

    0 2 Отговор
    черна, почерняла. Дали ще види някога слънцето?!?
  • 151 Ние не сме

    3 1 Отговор
    излизали от икономическата криза бе, умнико, благодарение на крадливото ви правителство!
  • 152 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 153 Васил

    5 2 Отговор
    Дончев защо не си теглиш куршума а се мъчиш?
  • 154 Г н Дончев

    0 2 Отговор
    не при демокрацията Дончев............
    Там където си създаден и се водиш на отчет,там има ОТДЕЛИ
    Доволни
    и
    Недоволни
  • 155 Чукотка

    0 2 Отговор

    До коментар #21 от "Петьо Петров":

    Ето в това е проблема, момко - никой не го интересува как е направен записа, кога е направен и защо се пуска точно сега и точно в един определен сайт... Ей така ще сваляме правителството - с анонимно подхвърлени записчета... Утре така ще си сглобим и служебно правителство, и изборите така ще спечелим, и... какво? Пак същото... Само че вместо Борисов от еврофондовете ще лапкат едни другари, дето им дърпат конците от Кремъл... А ти ще си останеш пак същия цървул... Айде излизай да протестираш срещу мафията...
  • 156 123

    1 0 Отговор

    До коментар #148 от "vasik atanasova":

    Теб , голяма бяла птицо , никой не може да те командава , най вече мозъкът ти , защото го няма . Айде марш да режеш салатата , че стана ракиено време .
  • 157 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 158 сти

    1 0 Отговор
    Лъже, не помни... Тези наглеци и крадци са за затвора. Хубавото на записите е, че и най-заблудените могат да чуят за каква мутра са гласували...
  • 159 Име не пиша

    2 0 Отговор
    Томка, г-н Дончев, освен „кой има интерес” си задайте въпроса „кой има възможност” да направи такъв запис!!!! Преди две години едва ли Радев е имал такава!? Малко логически ако помислите ще разберете откъде идват тоя записи. „Ало Ваньо” , „ ти си го избра” и не помня какъв още имаше не беше ли намек, от „дясната ръка” в ГЕРБ какво може да се „случи”,а !?!? Подценихте Ц.Ц. и то се случи!!! Опиянението ви от властта ви направи слепи за това, което сега ви се случва!!!! Що не се запитате как тъй в никакъв запис няма Ц.Ц.!? Такива записи сигурно има и за Корнелия, Волен, Марешки, Валерката, Каракачанов, Пеевски!!! За Доган не съм сигурен щото той е „друга бира”. Оказва се, че май наистина г-н Цветанов е „мозъчен тръст”!!! Супата ви става все по-гореща и голямо „духане” ви чака. Оправданията с Божков са за наивници. Неговите записи са в друга(парична) плоскост.
  • 160 ТОМИ ЛИИ

    1 0 Отговор
    ,АМИ ПСУВАХА АЗ СЛУШАХ И СЕ СЪГЛАСЯВАХ КИМАЙКИ С ГЛАВА КАТО ОНЕЗИ ПЛАСТМАСОВИ КОСТЕНУРКИ В ЖИГУЛИТЕ НАВРЕМЕТО,,
  • 161 СТАЛИН

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост 2":

    НИКАКВИ ОСТАВКИ, А ОСТАВАМЕ ! Скоро ще се видим на изборите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове