Last news in Fakti

30 Юли, 2020 20:18 33 658 202

Биволъ: Ето какво показа експертна оценка на записа на Борисов

  • бойко борисов-
  • запис

Самият премиер излезе с няколко версии за този запис, като първо твърдеше, че това е имитация от друг човек, после заговори за deep fake (компютърно генериран глас)

Биволъ: Ето какво показа експертна оценка на записа на Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Доклад изготвен от американската лаборатория Primeau Forensic заключава, че изтеклият през юни запис с глас приличащ на този на премиера Бойко Борисов не е манипулиран или подправен. Сравнението на гласа от записа с гласа на Борисов от друг запис е дало резултат от 20,3 пункта – умерена вероятност на съвпадение. Експертизата беше възложена от Биволъ и платена със средства от онлайн фондонабиране, пише изданието.

Експертът е изследвал всякакви отклонения от общото правило за непрекъснатост и също така е търсил “всякакви доказателства за вторичен шум или промени в шумовия под, които биха посочили отклонения от общото правило или промени в континуитета”. Такива не са открити.

“След предварителната аудио автентификация и анализ не бяха открити признаци на манипулация или подправяне. За да извършим по-нататъшен анализ, трябва да знаем марката и модела на оборудването, което се е използвало за създаване на записа” – пише експертът Ед Примо в заключението.

Едуард Примо е един от водещите експерти в аудио и видео автентификация, работещ с правоприлагащите органи в САЩ. Той е анализирал изтеклите преди две години записи между президента Доналд Тръмп и адвокатът Майкъл Коен.

Самият премиер Борисов излезе с няколко противоречащи си версии за този запис, като първо твърдеше, че това е имитация от друг човек, после заговори за deep fake (компютърно генериран глас), а накрая заяви, че на записа е той, но думите му били монтирани от различни негови записани изявления.

Това не се потвърждава от експертизата, според която монтаж и намеса в записа няма. Но дори без такъв технически анализ е ясно, че е невъзможно да се запише някъде квалификацията, с която Борисов удостоява шефа на парламента Цвета Караянчева, сравнявайки я с женски полов орган, който е “прост” и “кърджалийски”, пишат от Биволъ.

Преди няколко дни стана ясно, че до подобни заключения за записа от 12 юни е стигнала и друга лаборатория – Beryl Audio Forensics Laboratory. Тя е изготвила експертиза възложена от Елена Йончева.

Какво каза тя пред Actualno.com можете да видите и чуете в този материал.
Така вече има две експертизи от престижни американски лаборатории, които доказват липсата на монтаж и манипулации със съдържанието на записите.

Българската прокуратура започна проверка за записите, както и за снимките, на които се вижда, че в спалнята на премиера има пачки с пари, злато и пистолет. Един от прокурорите по тази преписка е Боряна Бецова,

Биволъ припомни, че именно Боряна Бецова отказа да разследва Делян Пеевски и Цветан Василев по сигнал на “Протестна мрежа”, което предизвика коментара на френския посланик Ксавие Дьо Кабан “Боряна Бецова каква ябълка е”? По-рано посланикът използва термина “гнила ябълка” по адрес на съдия Румяна Ченалова, която допусна рейдърска атака срещу френската фирма “Белведере”.
Разследване ще води обаче и белгийската полиция, защото Йончева се е оплакала от заплахите и е предоставила записа и възложената от нея експертиза.

Освен това гражданското сдружение БОЕЦ внесе сигнал до офиса на Европейския главен прокурор Лаура Кьовеши, тъй като в записа се чува как Борисов се намесва в разследването за къщите за гости и по-специално за къщата на бившия зам.-министър Александър Манолев, която беше разкрита от Биволъ.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 191 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    457 41 Отговор
    Ние не сме се съмнявали. ОСТАВКА!!!

    Коментиран от #84, #199

  • 2 Канна

    200 16 Отговор
    Потвърдили??? Хахаха
  • 3 Ха-ха-ха

    336 32 Отговор
    Никой не се е съмнявал.
  • 4 Terenski

    407 29 Отговор
    Записът е истински,Премиера е фалшив!!!
  • 5 Генералът

    327 24 Отговор
    Боцко сам си сложи к*ра. Край на този октопод, който яко се оплел в собствената си мрежа.
  • 6 РЪМПЕЗИ

    265 24 Отговор
    БАРЦЕЛОНСКИ., ЦВЕТАНОВ НЕ СПИ ЗА РАЗЛИКА ОТ ТЕБ...МНОГО ПО УМЕН Е А ТИ ИСКАШ ДА ГО ЗАМЕСТИШ СЪС ДОНЧЕВ...ЩЕ ТЕ НАКАРА ДА ВИКАШ ПО УЛИЦИТЕ, ЧЕ СИ МЕРЛИН МОНРО..СЪРБАЙ СИ ПОПАРАТА...
  • 7 Томахок!

    29 233 Отговор
    Добре де какво чухте на записа за да подскачате?

    Коментиран от #19, #25, #30, #43, #49, #130, #168, #196

  • 8 гост

    30 212 Отговор
    ати олигрофрени от бивол кои ги пита всички плъхове иэляэоха на светло и търсят кокала
  • 9 Група антикомунисти

    72 262 Отговор
    Няма абсолютно никакво значение дали е неговият глас или на имитаторът му и пачките дали са подхвърлени първо от човека който прави клипа преди заснеме клипа и след това си ги е взел обратно! На Бойко никога няма да му разрешим да си подаде оставката защото ви прави бесни вас комунистите! Вие бснеете само като го видите по новините и като му чуете гласа, а като го видите в джипа из строежите на България направо се озлобявате и от вас "излиза електричество" от беснеенето ви! Това, че вие комунистите беснеете ни доставя огромно, страхотно удоволствие и се изпълваме с адреналин! Спокойно може да се приготвите за протести поне до 2035 година! Повече оставки няма да има!

    Коментиран от #26, #79, #82, #104, #158, #181, #198

  • 10 Попа

    41 196 Отговор
    Постоянното повтаряне на една лъжа,..не я прави истина!
    Особено от доказани лъжци и манипулатори(Дс агенти) от.. БИВОЛЕТО.

    Коментиран от #52

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Стана много сложно

    159 11 Отговор
    Краварите май са с Радев, в Европата оная Кьовеши ще го ковне да си пише актив, ще го заключи в зандана.... В Русия не става.... В Сърбия са Цветан и Сретан. При арабите е Черепа.... Сложно става.... Е затова трябва да сме честни и достойни.
  • 13 Лили

    31 173 Отговор
    Сайта Бивол е фалшификат

    Коментиран от #21, #29, #73, #116, #133, #173

  • 14 В.В.П.

    119 10 Отговор
    СОЛТАШАКЪТ ,ГОШО ХАРИЗАНА,НЕ ВЯРВА.....РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ Е ИСТИНСКИ....ВС Е ПРОВЕРЕНО...ИНАК,НЯМАШЕ ДА БЪДЕ ПУСНАТ.... СМЕШНИЦИ...
  • 15 Ха ха

    133 14 Отговор
    Цецо Ушето държеше структурите на ГЕРБ под контрол докато Тулупа само се надуваше като пуяк и пълнеше чекмеджето. Подлият и неверен Тулуп му заби нож в гърба и сега нека си носи последствията.
  • 16 До последно

    123 11 Отговор
    Ще се държи за властта до последно, защото той си знае най-добре какви ги е "добил". Ще се изпълни точно "волът рил, на гърба му паднало". Ужаса го тресе, сън не го лови, само наглостта го крепи и шикалквенето. Всичко е с край.
  • 17 Грейс

    121 13 Отговор
    Дори КИМ ЧЕН Ун ще си подаде оставката след такива компрометиращи записи! Остава да излезе видео запис как бие някой министър от гроб, а онзи стой и не реагира!

    Коментиран от #183

  • 18 Жизел

    20 72 Отговор
    Нещо да кажете, че навремето соцката Е.Масларова на пресконференция на живо се изцепи, че майките били кукувици. Докога ще се занимаваме с глупости?!
  • 19 Спокоино всичко е нормално ново време

    71 7 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!":

    Нещо напълно нормално за селска милиционерска соц мутра. Това ако го чуя да ти го казва във селската кръчма друг деградирал пияница. Няма да му обърна никакво внимание.

    Коментиран от #101

  • 20 Кака Мара

    28 6 Отговор
    Вероятно там са го правили.

    Коментиран от #138

  • 21 Госあ

    92 6 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    Само тиквата е оригинал ! Уникален тъпанар ! 😂
  • 22 Хахаха

    24 89 Отговор
    значи 20,3 точки от 100 и истина ... хахахаха.
    та това е вероятнаст под 30 % ...
    С тази лъжа Бивол се закопа.

    Факти, 100 % сте фейк медия

    Коментиран от #34, #47

  • 23 След тази експертиза

    51 11 Отговор
    заобичах Боко. Каза истината за всички мисирки, тъпи пу... и други разни пе.... Браво Бойко. Ти си пич.
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Тролче

    49 5 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!":

    Колко взе за да боцаш тук коментари? В кеш или по банков ги получи? Явно си същия като тях за да питаш - какво чухте толкова от записа.

    Коментиран от #31

  • 26 Глупака си е глупак

    60 8 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Как се вкарват и изкарват тези пачки там? Милавал ли да ведиш каква охрана. И аз кво му обеснявам та тъпия гербераст.
  • 27 ЛОГОПЕД

    81 10 Отговор
    А НЯКОЙ СЪМНЯВА ЛИ СЕ В ИСТИННОСТА НА ЗАПИСА , НА ТОЯ ПРИ МАТ ТОВА МУ Е РЕЧНИКА , ДРУГОТО Е ЗАУЧЕНА ПУНТА МАРА !!!!
  • 28 ендиянец шошон

    43 8 Отговор
    бацо да ходи да издои бивола
  • 29 Лило

    54 10 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    Документ имаш ли? Аз имам че тиквата е лъжец.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Томахок!

    16 60 Отговор

    До коментар #25 от "Тролче":

    Аз го изслушах... Това че някой подслушва свободен разговпр и го пуска... Някак е доста евтино... Дали е пиян дали псува той не дава презконференция, той си говори по телефона! Кое точно не е ясно?

    Коментиран от #62

  • 32 Някой

    17 41 Отговор
    Ххххх при 20,3%възможност за истиност по скоро говори за неистиност;)))

    Коментиран от #36, #53, #67

  • 33 Софиянецо

    54 8 Отговор
    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Защо обиждаш комуниста Бойко Методиев Борисов? Все още никой не знае, дали си е върнал червената партийна книжка или си я пази.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Споко

    59 9 Отговор
    Десетки хиляди калинки са назначени в държавната администрация и единствената им работа е да тролят за Герб. Щом фатмака-пожарникар сдаде властта ще бъдат изритани. Затова са така възпалени тия дни. НО такава е съдбата на некадърниците.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Цура

    24 1 Отговор
    ТКП това го потвърди още в началото на седмицата във ФБ с аз вервам само на него 😂
  • 40 Томахок!

    14 48 Отговор
    ДО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ! КОГАТО ПАК ЗАГУБИТЕ ИЗБОРИТЕ КАКВО? ДЕМОКРАЦИЯ ГОСПОДА ОГРАНИЧЕНИ ЛИЧНОСТИ!

    Коментиран от #58

  • 41 Браво Бойко

    12 25 Отговор
    Аман от тулупи в тази територия.
  • 42 Бою

    16 3 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Ставри":

    Нидей шъ поумнея 😂
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Кой !?

    18 40 Отговор
    става ! .....Днес, всеки,който има компютър с инсталиран общодостъпен софтуер , тип "Imitate celebrity" - в превод - "Имитирай Известните" може да възпроизведе , чийто и да е глас ,стига да има запис на говора му ...! Вижте в You tube : https://youtu.be/DJkPOBNIkk0 ...... Даже и папата ...!? Стига да говори на български ...! .....Нали всички знаем как двама руски "смешници" разговаряха с кой ли не ...!? И винаги се пропуска,че такъв "шегаджийски" разговор е възможен само с компютърно конвертиране на гласа ...!
    Елементарно, Холмс !

    Коментиран от #54

  • 45 Засега Борисов губи с 0на2

    46 11 Отговор
    ... Като прибавим и признанието на Дончев за следващия запис, в ройто ругае Президента - дузпата е предстояща...
  • 46 Бойко

    33 7 Отговор
    Сега щом си прост,ще ти набият....По твоя пример...Оставка!!!!
  • 47 Много много тъп

    19 3 Отговор

    До коментар #22 от "Хахаха":

    Нека приемем, че индексът на Нюйоркската фондова борса "Dow Jones Industrial" се понижи от 4500 пункта на 4050 пункта. Това означава, че индексът се е понижил с 450 пункта (единици). Ако обаче искаме да посочим промяната в проценти, в дадения случай индексът се е понижил с 10%.
  • 48 Аве Адолф Хайлллл

    10 24 Отговор
    А до година на изборите ............. Баце на бело конче .....

    Коментиран от #145

  • 49 Да да

    15 4 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!":

    Дал си си задницата под наем.

    Коментиран от #56

  • 50 Томахок!

    4 21 Отговор

    До коментар #43 от "Лукреция":

    Виж това, че някой има различно мнение от 20 човека и лично от твоето, и гледа голямата картина... Освен да кажа... Извинявай за ограничения ти мироглед! Съжалявам доста елементарно мислене!
  • 51 Karosel

    9 29 Отговор
    Той Тръмп лъже, цял свят го разбра че е бил с порно звезда, той отрече. Какво остава за някакви агенции и те точно на Бивола ги дали!
    Пълен файк!
  • 52 А на американци вярваш ли

    29 4 Отговор

    До коментар #10 от "Попа":

    Специалисти в точно тази област? Или може би Путин ги е купил? Искам обаче да видя реакцията на живия щит около Вожда барабар с Цвета Караянчева, които самоотвержено демонстрираха пълна вярност...
  • 53 Никуй си

    28 5 Отговор

    До коментар #32 от "Някой":

    Не правиш разлика между пункт и процент. Но това са герберастите.
  • 54 иразбира се да заблуди

    15 7 Отговор

    До коментар #44 от "Кой !?":

    американската фирма, на която вярва ФБР... Айде стига глупости,а?

    Коментиран от #114

  • 55 Лустрация

    22 4 Отговор
    Лустрация това е истината.
  • 56 Томахок!

    15 32 Отговор

    До коментар #49 от "Да да":

    Защо мислиш така... Протестите са да няма промян! Да няма контрол върху банките и да се раздават кредити без покритие... Всичко което не ни е ок до сега... Ние които не стачкуваме и ходим на работа и нямаме времв за глупости.... Се чудим на глупостите които дават по новините свързани с протести на 20 човека посредата на крастовище... Сметни процента от 7000 000!

    Коментиран от #60, #69, #162

  • 57 Behemoth

    8 15 Отговор
    АЗ ВЯРВАМ НА БОЙКО БОРИСОВ! ХАХАХАХА...
  • 58 Изборите се печелят

    13 6 Отговор

    До коментар #40 от "Томахок!":

    с пачки - и резултатите се губят от простащина. ПРИМЕР - герб И Б.БОРИСОВ

    Коментиран от #65, #87

  • 59 Реалист

    11 9 Отговор
    На руски ме ке. Рета НЕ ВЯРВАМ!
  • 60 Behemoth

    9 9 Отговор

    До коментар #56 от "Томахок!":

    Къде работиш бе работач?

    Коментиран от #120

  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 ОТНОШЕНИЕТО Е ВАЖНО

    26 4 Отговор

    До коментар #31 от "Томахок!":

    - както към Президента, така и към назначената от Него Караянчева. И"методиката" на борбата с политическите противници - "изгаряне", "тровене". И че именно в подобни частни разговори човек е по-искрен, няма протоколни изисквания. И че лъже - не му е за пръв път, нали? Е, каква стана тя - този човек е министър-председател на България...

    Коментиран от #70, #161

  • 63 гост

    11 30 Отговор
    А един български НЕ специалист и не работи в американска лаборатория,но добър звуко режисьор,още при излизане на записа каза,че съвпадението е 15% ,другото е фейк..Проверил го е с програма и човека беше сигурен в резултата. Абе биволи,колко пари дадохте за тази "сензация" като хората без пари разгадаха фокуса.

    Коментиран от #66, #71

  • 64 qwe

    9 4 Отговор
    Ей добиче, кога ще си напъхаш носа зад маската бе Имбецилна Тиква проста?
  • 65 Томахок!

    13 25 Отговор

    До коментар #58 от "Изборите се печелят":

    Все едни и същи глупости... Разберете едно! Никой не желае БСП да управлява! Относно Купейкин, Трифонов, ив сички подобни с една и съща цел размиване на гласове... Просто трябва да си природно т. Ъп да гласуваш за тях... Еее какво правим? Уравнение с 5 неизвестни!

    Коментиран от #187

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 посоченото

    25 6 Отговор

    До коментар #32 от "Някой":

    20,3 е индекс, а не процент, поинтеледувай се повече и не се опитвай да манипулираш в своя пълза - невъзможно е. Две лаборатории независимо една от друга дават един и същ резултат - а гербаджийското тролче "открило", че е "неверен"...
  • 68 FLAT EARTH

    6 1 Отговор
    толстый подонок и жадная тварь!
  • 69 qwe

    22 5 Отговор

    До коментар #56 от "Томахок!":

    " Протестите са да няма промян! Да няма контрол върху банките и да се раздават кредити без покритие..."

    Хахахахахахаха! Ето я типичната Тиквус Балканикус, маносана и леко намирисваща. Даже не е ясно дали има толкова акъл да поиска пари за простотиите дето маже...

    Коментиран от #76

  • 70 Томахок!

    11 32 Отговор

    До коментар #62 от "ОТНОШЕНИЕТО Е ВАЖНО":

    Президента е недоразумение! И пак подчертавам това е личен разговор... И аз съм абсолютно сигурен, че всеки говори по този начин... Независимо от образование и пост при определени обстоятелства, при личен разговор в освободено от етикет... Всеки може да каже всичко! Така че твоите доводи не са актуални! Или имаш малко контакти или малко житейски опит...

    Коментиран от #78, #80

  • 71 Измишльотени

    14 1 Отговор

    До коментар #63 от "гост":

    Един казал на другия а този на брат ми. Ти хлапе ли си или нас на правиш на пионерчета?

    Коментиран от #91

  • 72 Достоен последовател на Вожда

    14 3 Отговор

    До коментар #35 от "Томахок!":

    - никакви доводи, но обидни квалификации в изобилие...
  • 73 И лабораториите

    6 7 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    от САЩ - също, нали, миличка? Симпатяга. Ами ако те осъдят за уронване на престижа на институцията,а? Няма да ти стигне дори това, което имаш, да си платиш масрафа...
  • 74 гост

    4 10 Отговор

    До коментар #66 от "qwe":

    Не бе,само в Америка имат лаборатории,само американците разбират.Много сте смешни.

    Коментиран от #83, #85, #88

  • 75 qwe

    14 2 Отговор

    До коментар #35 от "Томахок!":

    "Секауалисти на паладков"

    Тома ,дето лапа Хурките си ти.
    Ама с толкова пари, такова успяват да си наемат герберастиците.

    Коментиран от #81

  • 76 Томахок!

    8 5 Отговор

    До коментар #69 от "qwe":

    Човек с какво образование? И от кога са ти спомените? Понеже да се дават ей така кредити е ненормално! И вземи прочети какво се случва.... А да и да подчертая, че от бг нищо не зависи! Който не го осъзнава е наистина ограничен! Визирам икономически... Цялата ни икономика е зависима.... Всичко и вие подскачате....
  • 77 Другия с коня

    4 7 Отговор
    Всички имитации на Шкумбата са Истински.И сто лаборатории да ги изследват - Истински са....
  • 78 Behemoth

    8 7 Отговор

    До коментар #70 от "Томахок!":

    Кажи де работиш бе да та иб.ъ у глупака(частен разговор хахахаха)
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Проблемът е че

    17 5 Отговор

    До коментар #70 от "Томахок!":

    е спорно дали разговорът е личен - събеседникът е вицепремиер, комуто се вменяват задължения и се дават указания как да се постъпва в ситуация, касаеща управлението на държавата. Ако ние с Вас сме в селската кръчма или в махалата - може, но в такава ситуация и на това ниво... Хайде погледнете обективно - нормален ли е такъв език и такива манипулации да са част от управленската философия?

    Коментиран от #93

  • 81 Томахок!

    3 9 Отговор

    До коментар #75 от "qwe":

    Ще цитирам 7 годишно момче в градината с колело обесняващо на другарче защо не уцелило с камък друго, което го е уцелило с такъв... "защото не искам да падам на тояа ниво" доста елементарно мислене маник!

    Коментиран от #92

  • 82 Asdfg

    13 3 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Лелееееее, ти наистина си супер ПРОСТ! Истински КОМУНИСТ!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Zodiac

    7 27 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Биволите са долни измекяри, поръчкови драскачи,а Фъкти са платени подлизурковци.
  • 85 qwe

    5 1 Отговор

    До коментар #74 от "гост":

    Пухъл от "Една Жена Ми Каза"
  • 86 Бъни

    13 3 Отговор
    Писна ми от тоя мафиот няма ли да слиза от власт или какво наглост
  • 87 Сталин

    15 3 Отговор

    До коментар #58 от "Изборите се печелят":

    "Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете."
  • 88 АМИ записите са ПРАТЕНИ СА ТАМ

    12 3 Отговор

    До коментар #74 от "гост":

    ЗАЩОТО СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ в бранша, НЕ ЗАЩОТО СА ЕДИНСТВЕНИ.
  • 89 Asdfg

    5 3 Отговор

    До коментар #35 от "Томахок!":

    Да, никой не е виновен, че майка ти харесва мъже! Няма

    Коментиран от #94

  • 90 Оставка

    16 3 Отговор
    Оставка, мутри проста и нагла!
  • 91 гост

    5 18 Отговор

    До коментар #71 от "Измишльотени":

    Не ,не съм хлапе ,а човек ,който търси информация и от други източници,освен тия на Биволите,защото на тях не вярвам,не са професионалисти .Винаги техните разследвания са недовършени,само разлайват кучетата и нищо не са довели до края.А като видях Чобанов как тичаше от камерата на една телевизия след като беше говорил глупости вече много ми паднаха в очите.Само дето не се изпусна милият.

    Коментиран от #100

  • 92 qwe

    8 4 Отговор

    До коментар #81 от "Томахок!":

    Кухарян чуваме ли се Кухарян? Нещо връзката с централния ти се губи!
  • 93 Томахок!

    9 16 Отговор

    До коментар #80 от "Проблемът е че":

    А дали в другия отбор не е така? Моето лично мнение е, че в президенството са доста по коварни... И тези игрички са толкова хитро измислени... Разберете едно ТЕ НЯМАТ ИЗГОДА ДА ИМА ПРОМЯНА! И под те имам предвид всички, ноооо под натиск на ЕС ще се наложат! Това е важното не, че Бойко говпри и псува по телефона... За обикновенния човек това е важно!

    Коментиран от #96, #132

  • 94 Томахок!

    4 14 Отговор

    До коментар #89 от "Asdfg":

    Виж ако искам ще ти го сложа не е това начина! А виновна ли е твоята, че е ходила по голяма а ти си излязал в резултат на чревни напъни? Просто питам!
  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Томахок!

    4 14 Отговор

    До коментар #96 от "qwe":

    И ми е омръзнало от ограничени хора като теб... Колкото по рано разбереш, че не само твоето мнение е миродавно толкова по добре... Иначе ще псуваш подскачаш лаеш все тая... Даже не си правя труда да чета глупостите ти

    Коментиран от #99, #102

  • 98 ОСТАВКА

    18 9 Отговор
    Бойко Методиев Борисов-крадец,лъжец и убиец!
  • 99 qwe

    15 5 Отговор

    До коментар #97 от "Томахок!":

    "миродавно", "паладка"

    Я се оттичай в канализацията бе неграмотен пъпеш!
  • 100 клос

    15 4 Отговор

    До коментар #91 от "гост":

    Що не си стоиш в ПИК и БЛИЦ?
  • 101 Кой68

    9 1 Отговор

    До коментар #19 от "Спокоино всичко е нормално ново време":

    В "селската" кръчма ще ти качат носа на челото и като завали дъжд ще се удавиш...Селото не ви е виновно че сте дъмпеле.
  • 102 qwe

    10 5 Отговор

    До коментар #97 от "Томахок!":

    И още нещо, тиквопитек , такова нещо като "чревен напън" ли успя само да измислиш?
    Не се напъвай, че с това кадявото между ушите ще се надри*скаш.
    "чревен напън"... ХАХАХАХАХАХАХА!
    "Напъват се" само твоите черва питек!
  • 103 простата кърджалийска пеперудка

    9 11 Отговор
    Записа е фалшификат и компромат!
  • 104 Антон

    17 6 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    "На Бойко никога няма да му разрешим да си подаде оставката защото ви прави бесни вас комунистите!"
    Брей-й-й, а тоз велик антикомунист от къде се пръкна бре?
    (в случай, че не сте разбрали въпросът е риторичен :)
  • 105 Даааа

    18 11 Отговор
    Бойко има толкова уникален изказ, че много трудно може да бъде лимитиран. Който го защитава сигурно е крал като него или много заблуден . По-скоро са сродни души.

    Коментиран от #117

  • 106 qwe

    19 6 Отговор
    "Колкото повече хора излязат на улицата тези дни, толкова по-бързо това правителство ще си отиде" - това казва в началото на септември 2013 г. лидерът на геrp&чук Тиквус Имбецилус
  • 107 chi

    22 8 Отговор
    Борисов вече е кир Михалаки на нашето съвремие! ОСТАВКА НА МУТРАТА И НЕГОВИЯТ КАСКЕТ!
  • 108 Европа

    20 8 Отговор
    Мутри, корупция, ..... мръсотия!
    ОСТАВКА на корумпираната нагла власт!
  • 109 Малко смях

    18 6 Отговор
    Новият министър на туризма в схватка с английския език (видео)
    30 Юли 2020

    Попаднахме на видео от международна конференция от 2019 година, чиито домакини са страните Канада и Украйна. На световното събитие е поканена да говори и вицепремиерката Марияна Николова.

    https://gospodari.com/новият-министър-на-туризма-в-схватка-с/
  • 110 Коя е тази Лили

    7 4 Отговор
    Чета едносричните й коментари и се чудя на каква възраст е. Сигурно е на средна възраст - порочна , алчна и без мъж.
  • 111 Другия с коня

    4 16 Отговор
    Американците не искат Турски Поток.Как да им вярваме на Лабораториите.
  • 112 Оставка

    21 5 Отговор
    Мутри, корупция, ..... мръсотия! ОСТАВКА на корумпираната нагла власт!
  • 113 kiss me banana

    17 6 Отговор
    Баце усещам как ще лапаш народния банан. Не се дърпай като магаре ами сдавай властта и беж в затвора.
  • 114 Кой !?

    6 16 Отговор

    До коментар #54 от "иразбира се да заблуди":

    Сам се питаш !
    Сам си отговаряш!?

    Какви американци ..!?
    Това си е българска работа !
    Компютърни Програми тип "VOICE CHANGER" има достатъчно....
    Коя от коя по-добра !

    Та нали компютър сравнява един запис с друг запис ...!

    Значи компютър е доказал ниво от само 20.3 пункта съвпадение на продукт на друг компютър ...!?
    ....Явно фейкаджиите са спестили ( откраднали) от предоставения бюджет за фейк записа ...!
    Да се бяха постарали като хората ...
    Не би !

    Значи к

    Коментиран от #119

  • 115 гърнето от Пловдив

    4 11 Отговор
    Я си е... м.... и експертите, НИЕ знаем, че всичко е лъжа и подлост.
  • 116 Ако си Лили

    9 2 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    ще го поемеш като нафора...
  • 117 Томахок!

    5 17 Отговор

    До коментар #105 от "Даааа":

    Кога ще разберете едно България в момента е зависима и няма значение кой е на власт... Единствената разлика е при едните вървят еврофондовете при другите спират! Има мноого начини една страна да бъде срината и най лесния е икономичеаки... Вие това не разбирате и в историята ни това се е случвало! Но 90% няма как да си го спомнят били са на катерушките или с памперса...
  • 118 какво е общото

    8 15 Отговор
    бивол, афера, фрог, факти, дневник, медиапул, сега, боец, възраждане, череп, прокопи, баневи, решетникоф, тролове, бсп, бкп, дб, дпс и фигуранти
  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 123

    6 11 Отговор
    20.3 пункта умерена вероятност! Аха, от колко? Абе пълни дисаги, Сър! И хората рупат ли, рупат! А някои трупат за 50 лева!
  • 122 Оставка

    16 10 Отговор
    Мутрите от ГРОБ съсипаха Държавата и държавността
    10 години всичко се управлява от един Тулуп - нагъл, прост, самовлюбен, арогантен у отмъстителен.
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 българин

    11 14 Отговор
    Импийчман за фатмака Румен Свиленов

    Коментиран от #190

  • 125 бай Ганьо Банкянски

    14 7 Отговор
    Някой съмнявал ли се е , че това не е гласа на ББ ? Тиквен , просташки , циничен , брутален , нагъл , лицемерен и надменен ! Типичен за него !
  • 126 ГазоНосеЦ

    13 9 Отговор
    Гаврата с ТИКВАТА продължава ! Какво ли още ни очаква ! Шоуто на ТИКВАТА е с гарантиран сеир !фх
  • 127 Умен по Цялата глава

    7 13 Отговор
    Те казват,че е автентичен Записа,а не че е гласа на Бойко.Ако аз го Имитирам успешно в запис,какъв ще е Записа....
  • 128 Паци

    15 8 Отговор
    Толупа си отива след като Владко Горанов оправи парите по сметки в швейцарски банки. Парите, които откраднаха са толкова много, че им трябва време !

    Коментиран от #195

  • 129 2247

    12 9 Отговор
    Тъпият, банкянски селянин е "сготвен". Сготвен е от Сорос.
    Бокича и бандата му са за разстрел,но защо ниокй не пита за Дебелян, Доган, Костов, Царя.... за Дянков и подобните му мекерета няма да питам. Те трябва да са включени в сисъка задължително.
    Дано младите и красивите, когато гътнат Толупа, да не допуснат на негово място да се качи някой, който да подпише Истанбулската и подобни конференции! Защото на мен всичко ми мирише на яхнат от НПО-тата протест! Не че хората нямат право да искат добро, но не усещат кой се намърдва във властта и с каква цел.
  • 130 Ива

    14 8 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!":

    Ами от записа чухме , че мутрата от СИК и ортак на Бай Миле и Карамански е толупа на записа , потвърдено от две независими лаборатории и скочихме , защото не желаем крадци и турци да определят насоките , в които желаем да вървим напред ! Оставка на бухалката и дясната ръка на мафията и антиконституционната партия ДПС !
  • 131 Иван

    8 3 Отговор
    Не съществува дийп фейк на език различен от английски. Така, че тоя номер не минава
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 Буда

    13 9 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    Мутрата е пътник , но физически , тулупа , крадец , лъжец и убиец е сготвен от всякъде ! Сбогом Банкянски питек , никой няма да съжелява за мазната ти физиономия !

    Коментиран от #137

  • 134 гост

    4 4 Отговор

    До коментар #11 от "Бай Ставри":

    плющи ми к........a 😂😂😂😂
  • 135 Оставка боклуци!

    8 6 Отговор
    Омитайте се.

    Коментиран от #200

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 каква е цената за тъп трол

    8 3 Отговор

    До коментар #133 от "Буда":

    Тъпото Лили пак се оплете. Обърка ПИК с БИВОЛ.
  • 138 Бен Газара

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "Кака Мара":

    Бокича ли?
  • 139 ВАИ Холдинг Холдинга е символ власт

    9 14 Отговор
    Подкрепям нашия премиер във всичко. Хората ни не могат да ти благодарят. За Бойко Борисов! Подкрепа!
  • 140 svilen

    2 2 Отговор
    Ако искате да печелите пари, започнете сега - https://freebitco.in/?r=38157802
  • 141 Евала на холдинга

    5 9 Отговор
    Подкрепа! За Бойко срещу миризливи неблагодарни хора!
  • 142 Евала на ВИС-2!

    5 6 Отговор
    Няколко стотин цигани излязоха на площада и крещяха като на пазар.
  • 143 Docenta

    7 11 Отговор
    В коментара има внушения.
    Експертът казва,че записът не е манипулиран.
    Дотук добре.
    Но никъде не казва,че това е истинския глас на премиера,а не на някой актьор имитатор
  • 144 Малин

    10 4 Отговор
    Хубавото на тия протести е, че докарват спомени за 90-та година, за града на Истината и Васко Кръпката и изобщо за гоненето на КомунизЪма.
    Обаче тогава не стана - Комунизма се 'махна', останаха си пак комунистите, Боядисаха се на СДС,НДСВ и Герб. Сега се гласят да направят ново Ребрандиране.
    А хората имат прости желания - просто честен и справедлив живот.
    Дали пак ще ги излъжат? Според мен - да. Но има някакъв малък процент вероятност нещо наистина да се промени. Това е и смисълът.
  • 145 Справедлив

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "Аве Адолф Хайлллл":

    По-скоро в бяла килия!
  • 146 Дада

    7 10 Отговор
    Автентичен или не е без значение. Записът не съдържа данни за престъпления. Най-много да го упрекнат за употреба на жаргонни думи, но това е личен разговор, а не официален, а и всеки човек понякога употребява такива думи. Още повече, че записът сам по себе си е престъпно деяние.и не може да послужи за доказване на каквото и да било. Поредните мазни предизборни компромати, догодина като минат изборите, никой няма да ги помни.
  • 147 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 148 ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО

    9 7 Отговор
    имам преки и косвени ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ САМАТА КАРАЯНЧЕВА ОЩЕ ОТДАВНА , ПРЕДИ ДА СЕ ПЛАСИРА В ГЕРБ Е ЗНАЕЛА ДИАГНОЗАТА ДАДЕНА ОТ ДОФТОРА НА НАУКИТЕ ПО КЪСНО ЧЕ Е ПРОСТА , ЧЕ Е ОРГАН И ЧЕ Е ОТ КЪРДЖАЛИЙСКО ..... ТОВА Я Е ДОВЕЛО ДО ИДЕЯТА ДА СТАНЕ ЧЛЕН НА ГЕРБ ЗА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ВЪПРЕКИ ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ИЗТЪКНАТИ ОТ ПИЯНИЯ МУТРАК И ТОЧНО ТОВА СЕ ОКАЗА НЕЙНАТА ПЕЧЕЛИВША КАРТА
  • 149 ЧЕРНАТА МАСКА ЛИГАВНИК

    8 7 Отговор
    НА ФОТОТО ВИЖДАМЕ КАК НЕ ТРЯБВА ТЕХНИЧЕСКИ ДА СЕ НОСИ МАСКА ЗАЩОТО АКО ЗАГУБИМ И ТОЗИ КРАДЕЦ , ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЕ СЧУПИ !
  • 150 ДАЙ ГАЗ ТИКВО

    9 6 Отговор
    ДОВЕРИЕТО В ЛЪЖИТЕ НА БОРИСОВ РАСТЕ ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА ИЗМИНАТИТЕ КИЛОМЕТРИ С ЖИПА !
  • 151 Чики-Рики

    10 4 Отговор
    А ,,Баце,, дали знае какво точно означава термина ,, диверсификация,, , а ?!И употребата му преди 1989 година, съмнявам се!95 процента от българите не знаят, какво точно значи! Няма смисъл в дълбоката си агония ,, Буда,, да слага в устата си поредната глупост, която казана от него, няма абсолютно никакъв смисъл,а само запълва паметта на sd картата на Севделина !Че и после се налага да го гледаме с лошо качество по телевизията ,като пиратска видеокасета!

    Коментиран от #192

  • 152 Завоевателя

    3 6 Отговор
    Даже е много вил по отношение на комуниста Радев заслужава и по грубо отношение тоя предател
  • 153 ДС курви

    10 3 Отговор
    Свят ше ви се завие, ако разберете колко бивши и настоящи политици са свързани с комунистическата Държавна Сигурност!

    И да - в ГЕРБ също е пълно с такива. ГЕРБ също са комунисти, както ДПС и БСП. СДС също! И ГЕРБ и СДС можеха да приемат закона за лустрация и да ИЗТРИЯТ БСП и ДПС от властта. НЕ ГО НАПРАВИХА, ЗАЩОТО СА СЪЩИТЕ!

    ЛУСТРАЦИЯТА е закон, който забранява на подобни лица да заемат държавни длъжности. Липсата на ЛУСТРАЦИЯ е причината Прехода в БГ да не свършва 30 години.

    Коментиран от #160

  • 154 Петко

    6 4 Отговор
    ГЕРБ са "смъртници"...само си удължават агонията...Накрая ще бъдат разкъсани...:)
  • 155 ГИГУРАНТА ЧЕРЕПОИД В ПАНДИЗА

    4 8 Отговор
    А бе защо в АМЕРИКАНСКА ЛБОРАТОРИЯ,ЗАЩО НЕ В РУСКА ..НЕ ,НЕ ВЯРВАМ, АКО БЕШЕ В РУСКА ЛАБ,ЩЯХ ДА ПОВЩРВАМ...
    Все търчите в Америка за експертизи,Милончева и тя,защо така ??????
    А нхаче ,с Решетникпв ни натресоха тоя никуму неизвестен психояат за прецедент.
  • 156 Емо

    7 3 Отговор
    Cтрaнa, пoквaрeнa дo кoрeнитe cи, мнoгo бeднa и вoдeнa oт прeмиeр, cнимaн пo бeли гaщи, дoкaтo лeжи зacпaл нa лeглo. Лeглoтo му, зaoбикoлeнo oт пaчки oт бaнкнoти oт 500 eврo, злaтни кюлчeтa и пиcтoлeт нa нoщнoтo шкaфчe. Cимвoличeн oбрaз - cюжeт, кoйтo cъщo тaкa фoтoгрaфирa пoлитичecкaтa и инcтитуциoнaлнa кризa, в кoятo Бългaрия изпaдa, днec рaзтърceнa oт нoвa "Прoлeт", пишe итaлиaнcкaтa мeдия Lа Stаmpа.
  • 157 Сульо

    3 7 Отговор
    Показа, че биволджиите са избирателни в "разследванията" си и са на хранилка на "демократичните" сили (разбирай Козяк,АзБ,и немските фондации).. и никога няма да видите нещо там за "демократичните" нарушения и кражби.
  • 158 Сульо

    5 3 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Според мен сте група ГЕРБави дe6илина които ако Баце не хвърля трохи сте умрели.
  • 159 Тони

    11 3 Отговор
    "40 дни цари пълно мълчание за проверка за доходи на премиера, които той няма как да обясни.

    В същото време виждате колко бързо действа Гешев, когато става дума за политически опоненти като президента Румен Радев и други фигури. Колко бързо в тези случаи прокуратурата пуска всичко, което е намерила - снимки от вътрешността на къщата на хора, които са обект на интерес. Това мълчание на Гешев е най-важното, защото е заредено със зависимости. Всички знаем, че във всеки един момент прокуратурата може да си отвори очите и да започне разследване срещу премиера. Няма начин ние да не си даваме сметка, че това е един от начините, по който България се управлява от хора, които са зависими и които са "на трупчета", ако използвам прокурорски език.

    Коментиран от #172

  • 160 Бачо Киро

    8 2 Отговор

    До коментар #153 от "ДС курви":

    Е как СДС, ДПС или ГЕРБ да прави лустрация... Ми те ще изчистят 80%+ от хората си, почвайки с лидера си.... Да не говорим, че ДПС е незаконна така или иначе, а до днес все още съществува...
  • 161 Шамара

    7 12 Отговор

    До коментар #62 от "ОТНОШЕНИЕТО Е ВАЖНО":

    Абе къв брезидент бе дупка на за,дник, да си заминава при ушанките! Тоя е шпионин! И тоя запис кво толкова? Говори по телефона да не дава интервю! По ми е интересно, кой го е подслушвал?
  • 162 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 163 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 164 Смоко

    1 1 Отговор
    и все пак кой го подслушва тоя изверг ?
  • 165 габровец от варна

    1 7 Отговор
    Факти, къде е изчезнал Цв. Цветанов, сега е момента да оглави протеста срещу корупцията.
  • 166 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 167 джиросан ПРЕМИЕР

    8 5 Отговор
    БиволЪ , за какво сте си харчили парите за експертизи ? За всеки човек , дори и за дебилните , е ясно , ЧЕ ТОВА Е ГЛАСА НА ББ ! Кой друг се изразява така цинично , нагло , брутално , просташки и мерзко ? Това е свойство и характеристикаСАМО и ЕДИНСТВЕНО на днешния бай Ганьо от Банкя !

    Коментиран от #184

  • 168 Кауш

    4 2 Отговор

    До коментар #7 от "Томахок!":

    Чухме го в един друг негов запис. Какво може да се набие в глупака.
  • 169 тиквенсониада

    4 5 Отговор
    Бат Бойко е един жив БОГ ! Без значение ,че е бил комунист....мутра.....че ни псува , ругае , такова с 200 . Той всъщност е толкова ВЕЛИК , че всичко това му е простено и няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ ли ? От нас зависи ! Не може и не бива НИЕ да му плащаме сметките !
  • 170 Граовец

    5 5 Отговор
    довиждане ТУЛУП
  • 171 Факани червени смешници

    6 4 Отговор
    СМЕ ШНИ ЦИ ! Биволъ… не е бивол ами е МЕДВЕД.На всеки е ясно от къде идват тези ,,записи". ГРУ России
  • 172 Човек

    2 1 Отговор

    До коментар #159 от "Тони":

    Тонка, ДПС съществува и никой не може да ги пипне.ДПС е инструмент на Русия във хибридната война срещу България.
  • 173 Наясно

    4 0 Отговор

    До коментар #13 от "Лили":

    Точно така Лиле, и не само е фалшификат, а е РУСКИ фалшификат.
  • 174 Божков над всичко

    6 1 Отговор
    Анализа показва че записа не е манипулиран след създаването си! Но кой е записан на него , е тов е вече божа работа, а а т.е. Божкова работа!
  • 175 Draco

    3 1 Отговор
    " не е манипулиран или подправен" не означава , че гласът е на ББ !
    Означава , че не е манипулиран или подправен!
  • 176 Далеч от това

    3 1 Отговор
    Колко прости хора има в тая малка държава !
    Тъжно !
  • 177 123123

    2 5 Отговор
    няма човек, който да не знае, че записите са истински и че премиерът е прост и некомпетентен, освен шепата селяни дошли в софия, намерили си работа за 1000–2000 лева и са решили, че са десни, европейци и тн

    Коментиран от #178

  • 178 Истина

    5 1 Отговор

    До коментар #177 от "123123":

    Пропаднали хора от Люлин и Обеля подкрепят Мая Манолова и сие. Каква промяна очаквате? Ходете си и не се занимавайте с алчните хора на прехода .Заминаха парите на нашите родители сега ако се върнат ще си купят още хотели в чужбина , защото в България всичко е тяхно вече
  • 179 И какво като е той

    5 2 Отговор
    Да речем, че е той. И какво? Това си е демократично избрания министър председател на България. Кой да го замести? Путинисти, олигарси и платени хибридчици, назначени от президента? Вярвайте, няма да бъде по-добре. По-зле, със сигурност. Който е сериозен, а не платен лаладжия, да се стяга за избори след 4 месеца. Това е демокрация.
  • 180 8755

    1 1 Отговор
    Редев е пръднал у кофата.
  • 181 Брадвата

    1 2 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Че той вече е подал оставка, не си върши задълженията, само плюе по фейсбук, ама на кого ви оставя вас, бедните гъзолизачи по кабинетите.. вас, вас какво ви чака хахахаха да трябва да работите за хляба си
  • 182 от колко

    2 0 Отговор
    20,3 от 100 ли --- :) Голямо съвпадение ще е :))))
  • 183 разбира се

    2 0 Отговор

    До коментар #17 от "Грейс":

    Ще го уредим! Божков Филмс Тийм е на вашите услуги!
  • 184 фейса

    1 0 Отговор

    До коментар #167 от "джиросан ПРЕМИЕР":

    Тоя даже не е разбрал за кой запис става въпрос, ама коментира :)))
    фейсбукарче :)
  • 185 Byg

    0 1 Отговор
    От написаното става ясно че не е гласът на премиера , не е подправян или манипулиран но не е гласа на премиера , нали това казват биволите. 20% вероятност , дефакто даже не се доближава до оригинала , абе както на всички им беше ясно от самото начало че е менте.
  • 186 гост

    2 0 Отговор
    БМБ е разпран от д-то до врата. Още не го е разбрал и си мисли, че нищо няма да стане и пак ще може да върти нещата по старому с ДП и Доги.
  • 187 Хаха

    0 0 Отговор

    До коментар #65 от "Томахок!":

    Земи да отлетиш пък гръмни главата си някъде.
  • 188 Наблюдател

    1 1 Отговор
    "Самият премиер Борисов излезе с няколко противоречащи си версии за този запис" с което сам на практика доказа че записа е истински, та нямаше нужда от анализ в специализирана лаборатория !
    Ако бяхме Демокрация и имаше консолидирана опозиция лицето Борсов трябваше веднага след тези записи да е изхвърчал от Министерския съвет и да е следствен!!
  • 189 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 190 Ей помак

    1 0 Отговор

    До коментар #124 от "българин":

    Вмирисан,Човек как де не ти го на бий с кеф у крадливата гербаджиска проста зурла.
    Фатмак е баща ти къде те е отгледал такова продажно п сее
  • 191 Хаджиментов

    1 1 Отговор
    Като се изхвърли баласта от статията остава това, че няма открити следи за манипулация и че има някакви си 20 единици вероятност това да е Борисов. Т.е. пунта мара. Защото със съвременната техника в обикновено звукозаписно студио може да се постигне съвършена синхронизация, а глас от такъв запис никога не може да се идентифицира на 100%, защото техически е невъзможно. За поразбиращите ща кажа, че такива записвачки оряват значително честотната лента на гласа и характерните тембър и обертонове, които идентифицират индивида пълноценно, липсват.
    Ненапразно и разследващата любовница на Станишев не публикува "доказателството", че това е Борисов. Просто такова няма.
    Сега очакваме някой да "подхвърли" телефончето или диктофончето, с което е правен записа.
    Жалка история.
    И не, не съм фен на Борисов и ГЕРБ, но такива милиционерски номера са срам за 21 век и за тези, които им вярват и ги използват.
  • 192 Пламен

    0 0 Отговор

    До коментар #151 от "Чики-Рики":

    Разнообразие
  • 193 Сачева---10те дипломи

    0 1 Отговор
    Какво стана с дома за възрастни в гара Орешец Видинско??? Има ли някой оцелял? И в Русе ще им раздаде те предпазни средства, като тези в Орешец! Хартиени облекла за противохимична защита от 60те години, от импрегнирана хартия! Жалко за възрастните хора, за Орешец наложихте медийно Затъмнение, нищо повече не се чу! Бог да прости възрастните и да помага на тези в Русе, 10те дипломи няма да помогнат!!!!!!
  • 194 Иван

    1 1 Отговор
    Да питат Бабикян за снимките и да проверят нощното шкафче на баба му, за да видят дали не е ползвано то. Нека да проверят и дали "златото" не е на приватизаторката и хотелиерка Корнелия
  • 195 Чукотка

    0 2 Отговор

    До коментар #128 от "Паци":

    Я дай малко инфо, явно си умничък - как оправи парите? Или това не са ви го преподавали още в тролската школа?
  • 196 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 197 Активист на БКП

    0 1 Отговор
    Затвор за Мутрата!!!
  • 198 Гочоолу

    0 1 Отговор

    До коментар #9 от "Група антикомунисти":

    Бойко Методиев е най големият потомствен комунист. Като баща си. Той още не е изхвърлил членската си книжка и си мисли, че да си голям комунист е равно на това да си голям крадец. Помните ли Алеко Константинов:Ако героя му будеше умиление в Бай Ганьо тръгнал по Европа, то Бай Ганьо на избори вече буди отвращение от уродливостта на характера му(всички помним приятелите му Гочоолу и Дочоолу). Извинявай братче, ама НЕ ИСКАМ ВЕЧЕ ДА МЕ УПРАВЛЯВА БАЙ ТИ ГАНЯ И ДОЧООЛУ С ПРЪТА.. А на младежите на протестите старите мутренски номера и лафове нищо не им говорят, не ги разбират и имат право да не искат да го гледат цял ден по телевизора..
  • 199 Вади тури, вади тури и :

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ххх":

    Се народили софийски чукундури: биволи и биволици, бойци, борци и крадци кметица и един из.уфял фат.ак. И всеки иска да му повярваме,за да дойде неговия ред да крадне. Но 100 или 500 човечета не са цяла България бе айланкоулу ! Когато на избори проведени по законния ред спечелите доверие, командвайте държавата. Улицата няма да наклони везните. Жалко за подмамените протестиращи. Да се продават за парче хляб и алкохол за утеха. А слънцето пече ли пече.. Онези ,,тримата тариката" не се мяркат по слънцето. Да не са прости !
  • 200 След мититга да си почистите

    1 0 Отговор

    До коментар #135 от "Оставка боклуци!":

    Митингуващите явно ги тресе депресия. Щом на умрял петел нож вадят( правят се на мъже пред една възрастна жена). И по градски обичай, я заливат с кафе разбира се ! Такива никога няма да имат кормилото на България. На някой безлюден остров в Тихи океан, може.
  • 201 УМЕН НАРОД

    0 0 Отговор
    СИЛНА ДЪРЖАВА.
  • 202 Пенсионер

    1 0 Отговор
    Тия от Биволъ винаги имат на разположение експертиза. Или като оная красавица от БТВ - Канна Рачева...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове