Last news in Fakti

18 Август, 2020 16:25 13 611 144

Мия Бабикян: Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре

  • мия бабикян-
  • бойко борисов

Аз не забравям как бе поръчано да пребият Евгени, момичето и другите слънца, интелигентни, учили в чужбина, за да ни уплашите и да се приберем от улиците

Мия Бабикян: Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре - 1
Снимка: БГНЕС

Борисов, пиша Ви бавно, за да разберете добре. Така започва поста си във фейсбук Мия Бабикян и продължава:

От 40 дни моят баща - Арман Бабикян, част от демоничното Отровното трио, призовава за ненасилие срещу органите на реда и за мирен протест, заедно с Велислав Минеков и Николай Хаджигенов. Защо ли? Защото са убедени демократи и европейци, познаващи Конституцията и правата на българските граждани, за разлика от Вас.

Ето защо Беларус и Ливан не са аргумент. Ние искаме път напред към Европа и сме страна в категорична подкрепа на Всеобщата декларация за правата на човека. А Вие само така говорите, че сте “европеец” и “пазите народа от комунистите и Румен Радев”. Ваша провокаторка с торбичка Billa онзи ден ме причака на улицата с професор Минеков и ни нарече “платени руснаци на Божков”, докато вървяхме спокойно и разговаряхме за скулптура. После отиде да си “извоюва” парите и пред Министерски съвет, където вече имаше камери на медии.

Аз не забравям и първите Ви агитки, които хвърляха стъклени бутилки по полицията, а с моето семейство тичахме между тях да ги събираме и връщаме на органите на реда.

Аз не забравям и как бях първият “жив щит” с моите приятели, знаейки, че просто с тяло предпазваме родолюбци, български момчета полицаи, които искат да падне Вашата отвратителна власт, в която Вие поръчвате тяхното унижение и ги карате да вървят срещу честта на пагона.

Аз не забравям ТехПарка - побоят посред бял ден, от който Вие се скрихте, повикан от опозицията в НС. Унижението на четвъртата власт, на Genka Shikerova и Polina Paunova.

Аз не забравям как бе поръчано да пребият Евгени, момичето и другите слънца, интелигентни, учили в чужбина, за да ни уплашите и да се приберем от улиците. За Вас пълзят съмнения, че внедрявате служители на Делта гард в СДВР - така пишат хората в интернет.

Три пъти снощи протестиращите на Ситняково поискаха да пуснат Вашата провокаторка да си отиде, защото в колата има деца.

До 3:05 часа вечерта на 17 срещу 18 август от Първо РПУ на “Шипченски проход” с основно авторитетно лице Груев и полицай Стоянова, очаквахме трите имена на Провокаторката, които не ни бяха предоставени. Освен първото, изпуснато по грешка някак от Груев, мислейки си, че не го записваме, което бе “Елена някаква си, ще проверя”.

В последствие явно Груев е видял на камерите, че снимаме и отказа да предостави на адв. Mincho Spasov и адв. Велчева трите имена на човек, който би следвало да бъде обвинен за опит за умишлено убийство, форсирайки колата си на два пъти в протестиращите. Въпреки че Груев обеща и излъга многократно, както и че призна, че няма проблем с това да наруши закона. Записите са факт. А “Елена някаква” не е била записана с три имена на входа на РПУ-то, където е давала показания, но не и проби за алкохол и наркотици. Тръгна си с такси.

Полиция, която да ни пази от дни вече нямаме, именно по Ваше усмотрение.

Във Варна и в София има ранени.

Борисов, Вие бихте задържали властта с цената на човешки животи. Да живее “демокрацията” Ви. Знаете ли, когато Милен Цветков ме покани за интервю, защото Вие не допускахте, че българите в чужбина трябва да могат да гласуват и че това е тяхно право като български граждани, бе защото написах “писмо” до Вас. Започваше така: “Аз съм една обикновена студентка”...

Борисов, завърших две висши образования, но не това е важното. Не съм нищо друго, освен възпитавана от най-честния и принципен човек, когото познавам. Оставам в България завинаги, за да работя за Нея, а това означава и срещу всички, които искат да я задушат и превърнат в пълноправна диктатура. Тоест хора, подозирани в престъпни действия, които ще “пишат” новата Конституция.

Протестите ли ще забраните в нея? Ще сложите мажоритарни депутати, за да задушите всеки друг и да останете само ГЕРП и Сарай на власт?

Ще има ли още опити да пращате хора да дискредитират демократите по протестите? И онзи ден имаше един, но номерът му не мина. Не снимахме лайв, уви!

И да изкарате най-големия международен дипломат, и единствен прочел повече от половин книга човек от ГЕРП да Ви смени, за да се разотидат хората, няма да успеете. Ние вече сме юмрук. Не “някакви” и “други”, а народ, семейство, българи-родолюбци, не лъжепатриоти като Вашите.

Сбогом! Никога няма да ми липсвате Вие, който прогони 2.5 милиона от тези, които много обичат да протестират и да Ви ненавиждат “платено от Черепа и Цветан Василев”. Сбогом на вашия диктат! Снощи дойде началото на Вашия морален и човешки крах, който търпяхме твърде дълго.
Сбогом.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 145 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 БойкУ БурисоФ

    130 23 Отговор
    Ама аз,съм пълен неграмотник.Трябва някой да ми го прочете.Аз мога само да броя,парииии.

    Коментиран от #12, #55, #75

  • 2 цецо апартамента

    112 18 Отговор
    От както напуснах партията,Бойко каталяса...
  • 3 Валери С

    60 195 Отговор
    Призовавам премиера Бойко Борисов, МВР и всички компетентни институции да влязат в правомощията си и да прекратят незаконните блокади в София, Пловдив, Варна, Стара Загора и всички останали градове, където има такива. Подобни действия на протестиращите са издевателство и терор над обикновените граждани, които съблюдават реда и закона!

    Коментиран от #7, #25, #59, #87, #105, #106

  • 4 Бате Борисов

    110 13 Отговор
    Не мога да го прочета,нямам кирилица.
  • 5 Майна

    139 32 Отговор
    ТОЙ НЯМА ДА РАЗБЕРЕ!!! ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ТРЯБВА ДА ПОДКРЕПЯТ И СЕ ВКЛЮЧАТ В ПРОТЕСТИТЕ! ОСТАВКА И СЪД

    Коментиран от #101

  • 6 Бойку шкафа

    86 14 Отговор
    Шехерезадаааа кога е следващия траншс евро?
  • 7 Милицията

    62 11 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Ред няма само пачки има
  • 8 Баба Цола Сопола

    33 51 Отговор
    И такава ли имало? А има ли и НЛО Бабикян?
    Мутри вън, Лилана вътре!
  • 9 Последния Софиянец

    98 35 Отговор
    Браво момиче!Добре му го каза!

    Коментиран от #93

  • 10 Майна

    79 24 Отговор
    СВЪРШЕН СИ, БОРИСОВ !СВЪРШЕН СИ..

    Коментиран от #31

  • 11 Бойку шкафа

    74 17 Отговор
    Говорете ми в пари не мЪ занимавайте с глупости,всички знаят къв съм неграмотник.

    Коментиран от #23

  • 12 Бибитко бавно ли го иска

    25 38 Отговор

    До коментар #1 от "БойкУ БурисоФ":

    Евгени и компания се завират умишлено да ги изтласкват, обиколиха всички тв да реват как ги били били.Бил съм се бил напил и съм се бил бил
  • 13 Кой68

    48 57 Отговор
    Демократ зовящ към насилие ! Браво на щерката......Ето това ме кара да съм краен националист и такива като баща и да ме отвръщават.Хора без род и родина.
  • 14 Тези 2 милиона

    44 70 Отговор
    бяха прогонени много преди Борисов. А тези тримата от триото с 100 лумпена, не безкрайно да тероризират цяла София. Браво на жената с бялата кола, свърши добра работа, защото вече няма мъже.

    Коментиран от #95

  • 15 Шехерезада

    35 14 Отговор
    Моля въпросите към мен;бойко брай рекета в момента с далавери симеоноФ.
  • 16 кака Мара шепова

    39 50 Отговор
    Бабикяните ще са с предимство в панделата При манафите
  • 17 шкафче за кон

    21 14 Отговор
    тони сопрано никога не държи кеш в къщата или говори
    глупости по телефона бб даже и за престъпник не става
    става обаче за цирка защото има наклонности
  • 18 3333

    56 30 Отговор
    Борисов да не се прави на умряла лисица , ами да си подава оставката веднага! ужасно е вреден за България!
  • 19 Бибиян

    44 27 Отговор
    Крадливото псе от Банкя си отива до дни.

    Коментиран от #24, #28, #37

  • 20 МИ Я

    45 37 Отговор
    СМЕНИ БАЩА ТИ ,ЧЕ Е ОТВРАТ.

    Коментиран от #30

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Рап

    38 23 Отговор
    И аз бавно искам да ви кажа да се разкарате и дано разберете!
  • 23 Неграмотни ще викаш, на тоя

    29 28 Отговор

    До коментар #11 от "Бойку шкафа":

    Дето те е недонаправил.Червеното говедо човек ли е,А?Риторичен въпрос.

    Коментиран от #40

  • 24 антрашпиц

    3 7 Отговор

    До коментар #19 от "Бибиян":

    А дано..

    Коментиран от #94

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 ОЩЕ

    35 26 Отговор
    БАБИКЯНОВЦИ ЛИ ИМА БЕ.? ДОКОГА.?
  • 27 aaa

    46 37 Отговор
    Поредната наркоманка без работа, която с още 20 лумпена тероризира хората които работят, за да могат тия да викат само Оставка, и ако някой каже нещо, веднага е провокатор, не знам защо полицията не ги изнесе..... Опа забравих, полицията са лошите продажни куки, но като станен нещо, ама къде са и защо не ни охраняват.....

    Коментиран от #35

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 против протестите

    43 41 Отговор
    Глупачка, в голяма заблуда си за всичко което пишеш не е вярно. Стига с вашите лъжи и филми които прожектирате на които сте си сценаристи. Ти и твоя отвратителен баща сте едни гниди и нещастници, искащи власт и непризнаване на всичко което е около Вас изградено, но това е една типична българска зараза наречена злоба която те е обсебила. Няма да стане вашето, други но не Вие.

    Коментиран от #49, #130

  • 30 Някой

    19 7 Отговор

    До коментар #20 от "МИ Я":

    Гледай си твоя бастун
  • 31 Ти си свършен, преди да

    11 4 Отговор

    До коментар #10 от "Майна":

    Си се родил
  • 32 дУган-ага

    19 8 Отговор
    Тоя толупЪ да го уволнявам ли вече?
  • 33 изгрев

    24 25 Отговор
    Тази статия е за хора, които не са загубили човешкият си облик.За огромно съжеление Борисов не е от тях. Така че трябва да се случи нещо , което е с нечувана и невиждана мощ , за да осъзнае Борисов жалкото подобие на човек в което се е превърнал.Борисов не забравяй , че и ти трябва да даваш положителен пример на своите близки за да заслужиш уважението им сега и завинаги.
  • 34 КОМУНЯГИ

    36 22 Отговор
    А, ТИ ЗАЩО НЕ СИ В АРМЕНИЯ?ТАМ ЖИВОТА Е ПРЕКРАСЕН.
  • 35 Жоро

    28 28 Отговор

    До коментар #27 от "aaa":

    Как реши че е наркоманка бе селски бек...
  • 36 Умно село

    25 16 Отговор
    Я го прочете ,я не, но дано му го прочетат на чекмедже премиера!

    Мужду друго в азиатска държава вече се предлагат Спални и нощни шкафчета с име "Premier"-))), но с празни чекмеджета(
  • 37 Казало псето, изтърсено

    8 6 Отговор

    До коментар #19 от "Бибиян":

    От какво, от крокодил, ли
  • 38 честно казано

    31 17 Отговор
    Протестите са пълен провал!
  • 39 Скъпа мия

    37 34 Отговор
    Ако не си разбрала , че опитите за арменска диващина , и революция, платена от Дубай , Белград , София, Русе и кой ли знай още от къде.... в България няма как да стане... чети БАВНО.

    Коментиран от #97

  • 40 Васил Левски

    22 17 Отговор

    До коментар #23 от "Неграмотни ще викаш, на тоя":

    Неграмотник си ти гербав трол,слуга на мафията.

    Коментиран от #47, #132

  • 41 Царя

    6 18 Отговор
    Щял да идва и да гарантира за тиквата))
  • 42 Младите протестъри учат на запад,

    29 15 Отговор
    А прокарват интересите на червени русофили-рубладжии .Аре, у МАСКВА с руски автомобил

    Коментиран от #58

  • 43 ПУЧ

    31 22 Отговор
    АРМЕНЦИ ТРЪГНАЛИ ДА СМЕНЯТ ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ.
  • 44 изгрев

    17 15 Отговор
    Тази статия е за хора, които не са загубили човешкият си облик.За огромно съжеление Борисов не е от тях. Така че трябва да се случи нещо , което е с нечувана и невиждана мощ , за да осъзнае Борисов жалкото подобие на човек в което се е превърнал.Борисов не забравяй , че и ти трябва да даваш положителен пример на своите близки за да заслужиш уважението им сега и завинаги.
  • 45 КРАЙНО ВРЕМЕ

    24 20 Отговор
    Е ДА СЕ ПРИЧАКА БОРИСОВ И ДА МУ СЕ НАТРОШИ ДЖИПКАТА! ПОСЛЕ БАВНО ДА ГО ИЗМЪКНАТ НА ВЪН...И ... МЕЧКА!!! ДА БЪДЕ ЕКСКОРТИРАН, ЧЕ ВЛИЗА В НЯКОЯ ТЕЛЕВИЗИЯ И ПОДАВА ОСТАВКА, КАТО ПРЕДИ ТОВА АРЕСТУВА ЗАЩИТНИКА СИ. НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ГЕШЕФФФ!!!

    Коментиран от #70

  • 46 изгрев

    13 10 Отговор
    Тази статия е за хора, които не са загубили човешкият си облик.За огромно съжеление Борисов не е от тях. Така че трябва да се случи нещо , което е с нечувана и невиждана мощ , за да осъзнае Борисов жалкото подобие на човек в което се е превърнал.Борисов не забравяй , че и ти трябва да даваш положителен пример на своите близки за да заслужиш уважението им сега и завинаги.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 изгрев

    13 11 Отговор
    Тази статия е за хора, които не са загубили човешкият си облик.За огромно съжеление Борисов не е от тях. Така че трябва да се случи нещо , което е с нечувана и невиждана мощ , за да осъзнае Борисов жалкото подобие на човек в което се е превърнал.Борисов не забравяй , че и ти трябва да даваш положителен пример на своите близки за да заслужиш уважението им сега и завинаги.
  • 49 така е

    23 18 Отговор

    До коментар #29 от "против протестите":

    Всички калинки и мутреси ,живеещи и папкащи на държавната софра са против протестите.Защото падне ли хунтата,същите мутреси и калинки ще трябва да гладуват.Няма да има лапачка!
    Разбирам ви напълно !
  • 50 Бибитко -бавният

    9 7 Отговор
    Щом жена му го казва
  • 51 Васил

    17 10 Отговор
    И да пишеш бавно диктатора не може да чете
  • 52 БИБИКЯН

    25 9 Отговор
    M ИЯ И АЗ НЕ СЕ М ИЯ т.е КЪПЯ и чакам чичо божко да прати дирхами на тате и аз идвам на простеста
  • 53 Заю Баю

    27 12 Отговор
    Тия Бабикяни всичките ли ще им дадете трибуна? Някое бабикянче още с памперси няма ли да се изкаже по въпроса? Те като са толкова смели защо не се обявят официално за ръководители на протеста, да си искат разрешения от общината, да заявяват местата за протест за да има охрана от полицията? Да, ама после трябва да носят отговорност за погромите и не им стиска. Много е лесно само да плюеш без да поемаш никаква отговорност.
  • 54 ГОЛА ВОДА

    11 8 Отговор
    БАБИКЯНОВЦИ - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ.
  • 55 Zodiac

    23 20 Отговор

    До коментар #1 от "БойкУ БурисоФ":

    Бащата и дъщерята са долни Арменски лумпени, пълна отврът.

    Коментиран от #71

  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Арман Бабикян

    13 11 Отговор
    Не се безспокой, слънце мое, татко ти другите демони от Отровното трио, заедно с тинята от тулупи на протеста, ще наритаме газът на Борисов. Калидас ворат кунем, Бойко! Много те обичаме, при това абсолютно безпричинно!
  • 58 супата

    6 4 Отговор

    До коментар #42 от "Младите протестъри учат на запад,":

    Да охладиш таратора!

    Коментиран от #63

  • 59 Онзи

    7 18 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Подкрепям те, Писна ми от тия протести, отнема ми 7 минути повече да стигна до работа, и шефа ми ме глобява 100 лв на месец от 560 лв. минимална заплата. Но на мен ми харесва да ми е мизерно и си мълча. 20 години вече на минимална заплата но тези 7 минути на ден направо ме убиват ...
  • 60 Бибиткян

    12 3 Отговор
    Искам го БаВнОо, бавничко
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Истина

    28 12 Отговор
    Тоя вмирисан откачалник Бабикян
    Колко пари изкара от пиянството
    си на площада ????
    Всички сте платени , ако сте в Европа
    да са ви смачкали досега !!!

    Коментиран от #72, #74, #81

  • 63 Охлаждате го из палатките

    11 3 Отговор

    До коментар #58 от "супата":

    И търсите съмишленици, нали
  • 64 НЯМА ЛИ БЪЛГАРИ

    12 5 Отговор
    СЛЕД БАБИКЯН СЛЕДВАТ -ХАЛВАДЖ...Н.
  • 65 Е, как си разбрал-също като човек,

    8 1 Отговор
    Кръгом, панди, стани и марш можеш да викаш само у вас, мамин убавец
  • 66 Разбираш като човек,

    7 2 Отговор

    До коментар #61 от "дядо курти от село пиперково":

    Падна, стани, кръгом и марш може да викаш САМО у вас, хубостник непоръбен

    Коментиран от #73

  • 67 БИБИКЯН

    14 8 Отговор
    не се безпокои слънце мое тати като му да дът парички ще те прати да учищ в Ереван,и аз бях там чедо ма доидох тука нас Ран
  • 68 Жоро

    11 10 Отговор
    Като чета коментарите си заслужавате герб с ДПС да ви граби още 100 год. Кой пращал пари от дубай кой от Сърбия. А пеевски ви краде яко Бойко си пълни чекмеджета ами заслужавате си го. А троловете на герб сте по прос. И и нагли и Борисов.
  • 69 МИЛИЯ

    13 6 Отговор
    И ТИ ЛИ СИ МАЗНА ,КАТО А.МАН?
  • 70 M M

    10 2 Отговор

    До коментар #45 от "КРАЙНО ВРЕМЕ":

    Демократ зовящ към насилие ! Браво!!!
  • 71 Под крушата какво да падне

    9 5 Отговор

    До коментар #55 от "Zodiac":

    Викайте ми вече бибиткян-бавният
  • 72 Шишко

    6 4 Отговор

    До коментар #62 от "Истина":

    Истина е че си много ама много про......т
  • 73 Иво Андонов

    7 8 Отговор

    До коментар #66 от "Разбираш като човек,":

    Бързо бягай да си вземеш заплатката от шкафа гербав трол.

    Коментиран от #80

  • 74 коко

    8 7 Отговор

    До коментар #62 от "Истина":

    Да,проблема е,че не сме в европа.А в една диктаторска държава.
  • 75 Despacito

    8 4 Отговор

    До коментар #1 от "БойкУ БурисоФ":

    Бибитко го Иска БаВнОоо
  • 76 месара

    16 10 Отговор
    тая се опитва да каже нещо или просто размахва революционни лозунги ?! айде сега и дечицата слънца на другите двама овчари да напишат по нещо !
  • 77 Тошко

    18 8 Отговор
    Защо като чуя за фамилия "Бабикян" се сещам за лъжи и ми се прибира, меко и леко.

    Коментиран от #85

  • 78 Тошко

    7 0 Отговор
    приСира ,а не. прибира
  • 79 Фактолог

    12 13 Отговор
    е, какво да кажа, освен: Браво момиче!
    От такива сърца се нуждае България да удря звънеца на парламента!!!

    Коментиран от #86, #108

  • 80 Василиса Прекрасная

    7 1 Отговор

    До коментар #73 от "Иво Андонов":

    Недей да мъчиш да си завираш главата там, където пръста си не можеш да пъхнеш
  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 киро

    9 6 Отговор
    ТИ пишеш бавно българските букви защото толкова си ги научила,ама ако почнеш на арменски тогава ще е друго,много ще е бързо
  • 83 Жоро Камаза Мазалото

    21 12 Отговор
    Пиша ти много набързо, еврейче с арменска фамилия /надявам се баща ти да ти е казал, че сте еврейско семейство с арменски имена, а ако е пропуснал значи вече знаеш и си наясно какво ви очаква в близко бъдеще при появата на новият Хитлер/ за да имаш необходимият бърз рефлекс и да се отдръпнеш когато е нужно!Като ще взема да си спукам довечера спирачните маркучета на камиона и като ще се засиля към румънското посолство, хич и няма да усети тежкият ми камион как премазва глави, ръце, крака, черва, отровни изплезени езици, вътрешности и мозъци на 30-те лумпена наркомани анархокомунисти! Камионът ми ще се спре чак на връхчето на баирчето на телевизионната кула, ще ми дадат две години условно или две години ефективна присъда като ще лежа не повече от половин година и като изляза ще имам вече 10 камиона Камаз подарък от благодарни организации, но комунистите на кръстовището все още ще ги стържат с лопатки полицаите!

    Коментиран от #114

  • 84 Активист на БКП

    8 12 Отговор
    Оставка съд затвор и конфискация на имуществото на всички от хунтатата ГЕРБ-Суджук !!!

    Коментиран от #96

  • 85 Шопо

    7 8 Отговор

    До коментар #77 от "Тошко":

    А я, га чуем "Борисов", се сещам за чекмедже с ногу пароляк и алтъни...що ли?

    Коментиран от #89

  • 86 Браво на Гешев и Борисов!

    10 6 Отговор

    До коментар #79 от "Фактолог":

    По-хора сте от тия, настървени за власт отврати
  • 87 Asdfg

    6 10 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Аз призовавам всички протестиращи да ти се изредят!
  • 88 Хахахахахаа

    17 7 Отговор
    Ама това "учили в чужбина" е някаква Царска титла ли?Това не им пречи да са лумпени

    Коментиран от #90

  • 89 Щот си избрал да вярваш на

    8 1 Отговор

    До коментар #85 от "Шопо":

    Сценаристи. Всеки избира в какво да вярва.
  • 90 Даааа

    7 4 Отговор

    До коментар #88 от "Хахахахахаа":

    Имаш от мен едно убедително и ТВЪРДО...ДА
  • 91 чичо

    14 6 Отговор
    Е българи,добре че са Бабикянови,така ли.Радев,горд ли си с престъплението си.
  • 92 ПЕНКО

    14 7 Отговор
    КЛАН -КЛАН - АРМЕНЕЦ НЕДОКЛАН -ЩЕ ЗАДАВА ПОСОКА НА АСПАРУХОВИТЕ БЪЛГАРИ !!!!!!!!!!!
  • 93 чичо

    9 3 Отговор

    До коментар #9 от "Последния Софиянец":

    Нито е казано добре,нито е вярно.Като не им харесва,гръгом и бегом марш.
  • 94 А, дано..., ама надали

    5 3 Отговор

    До коментар #24 от "антрашпиц":

    Нали, отворковци с претенция за многокнижници/на партийни четива от конгресите на бкп, кпсс/.
  • 95 Добре де

    9 8 Отговор

    До коментар #14 от "Тези 2 милиона":

    А ако беше толкова чудно защо не се върнаха тия два милиона ?! Ти сериозно ли одобряваш този кабинет тази власт? Наистина ли мислиш, че само 100 човека са недоволни ? Осъзнаваш ли че 60% от българите не гласуват ! Схващаш ли изобщо колко са доволните от това управление? Предполагам ти си част от облажените по един или др начин и за това си щастлив, но акде да не сме егоисти и да мислим и за брата и сестрата ; майката и бащата; щерката и синът ; внука и внучката на съседи , съселяни, съграждани , СЪНАРОДНИЦИ!
  • 96 Едно си баба знае, едно си бае

    8 5 Отговор

    До коментар #84 от "Активист на БКП":

    С всичките им суджуци, асансьори и чекмеджета не могат да натежат на офшорни сметки, грабежи 30г и престъпления.ИЗВОД: за предпочитане са
  • 97 Ха ха ха ха ха

    8 3 Отговор

    До коментар #39 от "Скъпа мия":

    Искаш да кажеш, че е платена от фондация "Америка за България" и "Отворено общество"?! Така е! Но не разбрах, според твоето мозъче, какво общо има "Отворено общество" с Дубай и Белград...
  • 98 Грък

    8 4 Отговор

    До коментар #61 от "дядо курти от село пиперково":

    Еми заради такива като теб няма да го свалим селянин прост
  • 99 Румен радев

    11 6 Отговор
    Постигнахме първа победа «жена терориска с две малки децатрябваше е обезвредена» честито победа трябваше да я ликвадирате евала радев герои това ви чака които е против протеста «ще изведём танковете
  • 100 Covid 20

    6 8 Отговор
    Ей Бабек, изчезвай !
  • 101 Румен радев

    6 6 Отговор

    До коментар #5 от "Майна":

    Бии те жените и децата така ще победим убиици
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Дълбоко Виждащ

    7 5 Отговор
    Хареса ми!Много добре списано!Поздравления!

    Коментиран от #104

  • 104 Виждащ в тъмното си,

    5 2 Отговор

    До коментар #103 от "Дълбоко Виждащ":

    Където си наврял червената си кратуна
  • 105 Николай Цонев

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Един голям охлюв
  • 106 Sunshine

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "Валери С":

    Протестиращите събуждат заспалите граждани, които недоволстват под сурдинка на канапето в хола... Демокрация значи народовластие, с не овчедушие!!!
  • 107 той

    5 6 Отговор
    Отровните и престъпниците около тях доста рубли заработихте,издевателствате над нормалните хора.А къде е МВР,Прокуратура,по бързата процедура.А ти арменчи ли си,еврейчи ли,не си нито образовано,нито възпитано,издънка от простотия.
  • 108 Фактолог

    7 6 Отговор

    До коментар #79 от "Фактолог":

    Простия вика "браво" на Борисов понеже и неговия прост глас може да дойде до някаква власт! Тук виждам от онази оборна из*мет да коментира с крадливите си ръчички. Личността звучи гордо когато казва "браво" на човек.
    Ръкопляскайте на управлението МУ, но когато посегнете довечера към кюфтето, да знаете, че лапате остатъка на борисов...

    Коментиран от #110

  • 109 Анти трол

    7 6 Отговор
    Протестите стават семеен бизнес на алчни хора. Явно се плаща добре....

    Коментиран от #112

  • 110 гост

    3 2 Отговор

    До коментар #108 от "Фактолог":

    Браво майсторе! От мен по една безплатна ракия, та да лапат повече, остатък, то нали пръстите им стигат само до устата.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 гост

    5 1 Отговор

    До коментар #109 от "Анти трол":

    тая мантра дето са ви сложили в устата, върви с остаъка, то за друго не ви служи главата - освен да лапа, да лапа, да лапа...
  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Е ееееееееее

    2 3 Отговор

    До коментар #83 от "Жоро Камаза Мазалото":

    Браво проверил ли си си ДНК то . Звучиш като истински ТЕРОРИСТ .Проблема е 500 те години Турско робство .Какъв ли не си е фърлял семето ТУК . ГлеЙ бате какъв мелес се ПРЪКНА спяща терористична клетка . ЦРУ военните вземете мерки .😄😂🤣😁😂😂😂😂😂😂😂😵🤬
  • 115 Милена Петкова

    5 0 Отговор
    За СМЯНА НА СИСТЕМАТА С ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ,ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ,БЕЗ ИМУНИТЕТ,РЕФЕРЕНДУМИ
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 пълни глупости

    7 5 Отговор
    Лапе, щом си фенка на фалшгруба, значи и ти не си по-добра от БОКО... хайде сега, отиди да си купише нещо с париците на тате ти, дето 40 дни вече заработва ;)

    Коментиран от #118

  • 118 гост

    3 5 Отговор

    До коментар #117 от "пълни глупости":

    г-н Пълни глупсти, според вас всеки човек няма право на собствени мисли, ако ли не вика "Бойко... Бойко... Бойко!" - това ли е твоята мисъл, недоразвит ембрион!?!

    Коментиран от #119

  • 119 тя има и ти имаш

    5 3 Отговор

    До коментар #118 от "гост":

    Ето и аз имам, ама ти си тръгнал да гледаш в чуждото канче... ква е тая да ме заливат с мислите и?

    Моите що не ги публикуват? ... доста се самозабравихте напоследък, пак ще се хванете за големите пръсти и няма да има кой да ви помогне, щот се държите неадекватно ;)
  • 120 Жоро Камаза Мазалото

    5 9 Отговор
    Видя ли арменец от днес натам пред очите си /с изключение на Халваджиян/ ще раздавам бой и ритници, тупаници, шамари и чембери докато не си каже името на български! Ако каже, че не си знае как е името му на български, с ритници ще го заритам до най-близката църква, ще му стана кръстник и ще го покръстя с българско име!

    Коментиран от #126

  • 121 НИКОГА ВЛАСТ ЗА КОМУНЯГИТЕ ОТ БСП

    6 3 Отговор
    МИЯ, ПИША ТИ БЪРЗО ЗА ДА МОЖЕШ ДА ГО ПРОЧЕТЕШ.......
  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Той няма да разбере

    4 1 Отговор
    Браво, момиче. Но на него, както и да му пишеш, няма да разбере
  • 124 ПАТРИОТ

    3 0 Отговор
    Докарахме я до там щото настоящия БАШИБОЗДУК( наечени управяващи) да обединят абсолютно всичко срещу себе си.Направиха дори и невъзможното щото и сини и червени евродепутати, ведно със зелените и либералите са внесли искане в ЕП за дебат относно политическата ситуация в БГ.Те това абсолютно нито един министър-председател от нашето съвремие не е успявал да постигне.От тук насетне са безсмислени всякакви коментари и оценки.Фактите са тези пред които и господ мълчи.

    Коментиран от #131

  • 125 ПАТРИОТ

    4 1 Отговор
    А относно публикуваното от младата дама - ШАПКА СВАЛЯМ.
  • 126 Твоето

    3 0 Отговор

    До коментар #120 от "Жоро Камаза Мазалото":

    име как е :сподели . Да не излезне че си от Египет . Пенсиониран фараон . Поне така ми звучиш 🤣🤫
  • 127 мартин

    8 1 Отговор
    прав си, боко тиквата е за доживотен затвор.гнусна долна крадлива мутра.
  • 128 Аз го искам

    3 0 Отговор
    Мнооого добро есе, браво!

    Коментиран от #129

  • 129 Манаф ебрахим

    0 0 Отговор

    До коментар #128 от "Аз го искам":

    Къде вътре ли
  • 130 Соня

    2 1 Отговор

    До коментар #29 от "против протестите":

    Българина не може да изкаже мнение ако не обиди! До тука ни стига културата. Манталитета трябва да се промени, с тази простотия и господ няма да иска да ни оправи. Чакам сега да видя на мене какви епитети ще ми лепнете
  • 131 Патриот душа дава,

    0 4 Отговор

    До коментар #124 от "ПАТРИОТ":

    Но душата на народа. Рубладжия/МУТРАГЕНЬО/, обирджиите сте червените сътрудници на дс и олигарси
  • 132 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 133 konservator

    1 5 Отговор
    И тая е пълен боклук като баща си, а ако е и гр****, колкото него...!
    Доказателството е колко нискоразрядни клишета използва..."пиша Ви бавно, за да разберете добре". – небивала простотия!
  • 134 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 135 гост

    4 0 Отговор
    На прост човек като ББ се набива .... ХХХ
  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 Младост 1974 г.

    2 0 Отговор
    Бойко, а бе верно ли е че имаш зайчарник в Барцелона ?
  • 138 Курчо

    2 5 Отговор
    Пишя ти бавно защото ще го разбереш трудно.Такива боклуци като Бабикян и сие цял живот са попали с голямата лъжица без грам труд.
  • 139 Борисов може ли да

    4 1 Отговор
    чете макар и бавно?
    Дано да попадне скоро сред хора и да стане човек.
  • 140 Ууу

    2 1 Отговор
    На тате гордостта !Ние, арменците,имаме големи усти ,но ти имаш и голяма писалка, която умело използваш!
  • 141 репортер

    0 0 Отговор
    Нужно ли е толкова обидно отношение?
    Човекът с демократични убеждения се отнася с уважение дори към противниците си.
    Културният човек не обижда, дори когато е "вбесен". Иначе слиза на нивото на простаците, срещу които се бори.
  • 142 бхгжжтуфц

    0 0 Отговор
    Ква си ти, ма, тъпачке!
  • 143 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 144 vivaldo

    0 0 Отговор
    И още нещо,ако нямаш пари в което се съмнявам,ела да ти дам да му купиш дрехи,да си ги сменя по често защото вони на мърша.ПФУУУУ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове