19 Август, 2020 13:41 59 262 101

Костадин Паскалев обяви кога Борисов ще подаде оставка

  • костадин паскалев-
  • бойко борисов-
  • оставка

Хората са по улиците, защото виждат, че публичния ресурс не се управлява адекватно, за няколко месеца бяха раздадени милиарди

Костадин Паскалев обяви кога Борисов ще подаде оставка - 1
Снимка: БГНЕС

Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно страхът, който е обладал премиерът Бойко Борисов, е голям. Не знам защо е този страх от служебно правителство.
Моята прогноза: септември месец Борисов ще подаде оставка, ще се опитат да направят експертен кабинет с подкрепата на ДПС. Народът все повече ще бъде наясно, че триглавата змия в момента се състои от ГЕРБ, „Обединени патриоти“ и ДПС.

Това заяви Костадин Паскалев, член на Националния съвет на БСП и бивш строителен министър, по повод инициативата на ГЕРБ за конституционни промени.

За „Тази сутрин“ по БТВ той обясни, че смята за абсурдно това премиерът да „мята“ през прозореца на джипа си стотици милиони, за да реши даден въпрос, а няма ресурс да осигури машинно гласуване.

"В една държава един политически субект е длъжен да има позиция по всички въпроси, които вълнуват хората. За няколко месеца бяха раздадени милиарди левове“, обясни той и като пример даде инвестираните пари за изграждането на АМ „Хемус“.

По думите му средната цена на километър у нас е 11 млн. 600 хил. лв., която, отбеляза той, е значително по-висока от тази в Германия.

„И тогава си задаваме въпроса „кои са икономическите субекти, които изграждат магистралата“ и вторият въпрос: Как се променя собствеността във фирмите, които изпълняват основните строителни проекти у нас“. Ако се погледне внимателно, ще видим, че все повече се увеличава делът на офшорните фирми. Тук имаме експроприация на собствеността от хората с власт“, категоричен беше той.

Паскалев разкритикува политиката на БСП, като заяви, че партията е била непоследователна в политиката си през последните 4 години. Според него това се дължи на ръководството на партията, в което е и той.

„Партията проведе два вота на недоверие към кабинета на тема корупция. Сега площадите са пълни поради причината, че народът разбра, че управлението е корумпирано и ресурсът не се харчи в полза за всички, и е създадена олигархична структура, която облагодетелства, във вреда на народа, определен кръг от хора“, допълни той.

Паскалев коментира и признанието на Кирил Добрев, че като председател на предизборния щаб на БСП е договарял с Делян Пеевски подкрепа на балотажите на местните избори в Благоевградския край. .”Това е абсурд. В Благоевград няма такова нещо, там съм взел активно участие на изборите. Може да са се срещали по разни хижи. Хората със зависимости ще бъдат елиминирани от БСП, категоричен е той..

Хората са по улиците, защото виждат, че публичния ресурс не се управлява адекватно, за няколко месеца бяха раздадени милиарди. 2 милиарда и 600 млн. са дадени за магистрала „Хемус”. … Средната цена е 10 милиона и 600 лева на километър, тя е значително по-висока от цената в Германия. Няма да намерите никаква информация за възлагането на магистралата.

Прокуратурата трябва да установи как се променя собствеността във фирмите , работещи  по строителните обекти на България. Извършва се експоприация, смята Паскалев.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 206 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 БОРИСОВ

    104 450 Отговор
    НЕ ТРЯБВА ДА ПОДАВА ОСТАВКА! ПО ДОБЪР ОТ НЕГО НЯМА ДА НАМЕРИТЕ

    Коментиран от #29, #42, #58, #64, #91, #92

  • 3 I C Phone

    123 332 Отговор
    И два въпрocа към прoтecтирaщитe: - Зaщo тoлкoвa cилнo нacтoявaтe зa прaвитeлcтвo нa Рaдeв, a нe зa рeдoвнo тaкoвa избрaнo лeгитимнo oт cлeдвaщия пaрлaмeнт нa прoлeт? и - Кaк виждaтe "утрeшния дeн", cлeд кaтo ca ce ocъщecтвили дa рeчeм вcички вaши иcкaния и кoрeннитe прoмeни зa кoитo нacтoявaтe ca фaкт?
    п.c. Нe cъм oт Гeрб нитo пoдкрeпям кoгoтo и дa билo

    Коментиран от #17, #21, #24, #25, #40, #61, #78, #86

  • 4 Киро

    191 50 Отговор
    Прав е човека

    Коментиран от #68, #77

  • 5 Коко

    98 215 Отговор
    Аман от вездесъщи комунисти подушили кокала.

    Коментиран от #39, #100

  • 6 КГБ

    87 243 Отговор
    Бил раздавал пари и хората не били съгласни и затова искали оставката.... Ако не беше раздавал пак щяха да са недоволни и пак да искат оставката...
    Аргументчетата нещо кекави

    Коментиран от #38

  • 7 Анализаторр

    180 27 Отговор
    Е проверете ги тези фирми и наследниците им дето строят пътища и бъдещето на България. И ако се окаже, че са бедни като кмета на Симитли, нека Баце да продължи с царуването. Ако ли не с южно или северно изложение. Да избира!

    Коментиран от #32

  • 8 Шопо

    172 28 Отговор
    Коце,взимай на деда ти пищольо и пуцай дева макйкя им герберска
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Мимето

    56 106 Отговор
    Атанасова поне веднъж няма ли да вземе интервю от някой нормален.
  • 11 Мишел дьо Нострадам

    66 34 Отговор
    Борисов ще подаде оставка,веднага щом завърши газопровода.

    Коментиран от #56

  • 12 ПЕНКО

    50 76 Отговор
    ЗАЩО ПАРТОКРАТОРСИТЕ ОТ БКП И ДНЕС ИСКАТ, НЯКОЙ ДА СЕ СТРАХУВА /ГЛАВНО ОТ ТЯХ/ ????! ДА ПРАВИШ СТРОГА И МЪЖЕСТВЕНА ВИЗИОНОМИЯ НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ НЕ СИ ПАРТИЙНО ПОМАЗАН И НИКОЙ НЕ ТЕ Е ЗАПЛАШВАЛ -ТА СИ" СМЕЛО -ГЕРОИЧЕН "!!!!
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Решетников

    65 125 Отговор
    С Радев сме скроили такава шапка на братския български народ, че чудо им се пише. Яд ме е че влязоха в ЕС, в НАТО и сега за калпак са на път към Евро Зоната. Ще върнем калекцията на Божков, Някои доказателства ще изчезнат за Василев, а те ще ни направят богати пенсионери до края на живота на внуците ни
  • 15 пройчо

    82 9 Отговор
    Много вожд-малко индианец ,ще стане ,докато се натуткате.!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 не съм от протестиращите

    35 7 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    НО-вземи прочети, поне, текста над чертата! Или чакаш тим кук да ти го смели, първо?
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Ххх

    114 36 Отговор
    Хората, които са срещу Борисов и ГЕРБ много отдавна са наясно, че публичния ресурс не се управлява адекватно, или по - точно казано, че голяма част от него се краде. Е, и ? Какво от това ? Хората гледат накриво и псуват оялите се, но - толкова. Изглежда хората нямаше да се самоорганизират за протести без политически лидери, които да ги поведат. А може би пък политическите лидери изчакваха нещата с общественото недоволство да узреят достатъчно, за да се опитат да обрулят узрялата круша / тиква. Е, дано сега опитът е успешен. Може би десни, леви и всякакви недоволни от статуквото узряха за идеята, че само с обединени усилия могат да прободат Змея от Банкя, и да го пратят на топло, където да сърба попарите, които надроби.
  • 20 Габи

    50 73 Отговор
    Тоя пък, кога стана врачка, та знае всичко стар комунист- капиталист хахаха!
  • 21 Зорница

    134 27 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    Ще ти отговоря:- Защото милиони от нашите пари се раздават ей така, а няма пари за машини за гласуване! На сънародниците ни в чужбина от години се отнема правото на глас, като не се въвежда електронно гласуване. А те имат това право, а не само да наливат милиарди в заспалата ни икономика. В избирателните списъци е пълно с мъртви души. На адрес на трафопост се водят 600души. Примери много. За теб ако е нормално тези избори да ги организира ГЕРП, за мен - НЕ.

    Коментиран от #48

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Браво

    25 29 Отговор
    факти...Сега ако започнете и на предалите..щях да кажа Богу...на петолъчката дух да давате трибуна ще ви призная.
  • 24 Язе

    72 22 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    Сакам оставка на Бою, за Радев нищо не съм казвал
  • 25 За какво питаш???

    56 83 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    С правителство на Радев, и след това здравите сили като дойдат на власт ни очаква светло бъдеще, Кремълска звезда ще освети нашият път към благоденствието, по нефтопроводите пак ще потече братска газ..за по 400$ хиляда кубометра, и нефт по 120$ за барел, Жан Виденов ще се върне на бял кон, Луканов ще възкръсне. Ще напуснем тези мракобеснически организации като ЕС и НАТО, които само пари дават и говорят за демокрация. Ето това ще стане...по 2000хил. лева за евро, хляб с купони, и почивки в Сибир...кеф нали...плюй си в пазвата и се моли да не ни срещни дявола...и повече не питай. Забравих да кажа че от изгание ще се завърнат велики българи, Васко Черепа, Цецо мустака, братя Галеви, сестра им е тука, и др.
  • 26 Пенсионер

    55 10 Отговор
    Бих взел това му изказване по насериозно, ако и когато като член на Министерския съвет (като "строителен" министър) бе разкритикувал запазването на ОСНОВНОТО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ НА ВИСШИТЕ ДЪРЖАВНИ УПРАВЛЕНЦИ НА БАЗА 3-ТЕ СРЕДНИ ЗАПЛАТИ... при преминаването към "плоския данък"! Защото те до този момент бяха три поради автоматичното удържане на повече от една от тях за ДАНЪК ОБЩ ДОХОД- ИНАЧЕ си бяха замислени и узаконени на под 2 такива средни заплати!?! Защо това беззаконие бе въведено между другото и продължава почти 15-на години, като периодично и неотменно се позволява ръст в заплатите на управленците (вкл. общински съветници!?!) с многократно повече от подхвърляното на обикновените труженици и пенсионерите? Кой Главен Прокурор, или Омбудсман, или друг Родолюбец на Държавна издръжка трябваше да се самосезира и въведе ред! За каква чак толкова трудна, експертна или опасна дейност продължават да се раздават колосални месечни възнаграждения на фона на масовата бедност, непризнаване на ефективност за тази дейност! Запитайте някой такъв мастит социалист по този въпрос.
  • 27 Баба Ванга

    33 35 Отговор
    Тоз Костадин кадя го научи тоз занаят, а гледа ли на боб и на пъп
  • 28 работещ човек и все беден,

    42 20 Отговор
    Паскалев,нищо лично:.....Умрн си,честен си,точен си-....и кво от това!.....Мутрите ти викат,неставаш!....Явно има някъкво усещане към теб!
  • 29 Александър Петров

    50 12 Отговор

    До коментар #2 от "БОРИСОВ":

    Ние не търсим по-добър, търсим друг.
  • 30 цербер

    82 25 Отговор
    Предложението на ГЕРБ за нова конституция е тотална глупост. Очевидно страхът, който е обладал премиерА Бойко Борисов, е голям.
  • 31 Историк

    35 29 Отговор
    Паскалев е много виновен за миналото си! Той е получил подкрепата на Делян Пеевски в изборна битка
  • 32 Добре

    50 5 Отговор

    До коментар #7 от "Анализаторр":

    Добре казано, но те не позволиха оценка на качеството на пътя за Своге, където починаха 20 човека, та какво остава за "неговите" (народни) пари...
  • 33 Гестапото

    33 50 Отговор
    Паскалев мислех че сте умен но нали и вие сте червен простено ви е. Нещо да кажите за фатмака който се е обградил с хора отДС майстори доносници хора които показват как трябва да се отдава чест в президентството рамката нагоре и леко напред, та като стане цар фатмака ще стане ли задължително всички така да се поздравяват, някой много про_сти селяни казват конституцията на Борисов. Нормално мислещите казват че в това ВНС ще има 400 човека кой ще им каже как да гласуват или той народа е глупав
  • 34 месара

    31 39 Отговор
    в бсп винаги “ имат “ информация която никой друг не знае ! явно говорят със звездите 😂🤣
  • 35 Българин

    39 13 Отговор
    Всички управлявали преди 30 г -В БЕЛЕНЕ.
  • 36 9878

    39 29 Отговор
    От членове на терористичната БКП не искаме.

    Коментиран от #47

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 тттр

    57 15 Отговор

    До коментар #6 от "КГБ":

    Раздава пари на приближени на ГЕРБ. Стига си се правил на неразбрал!

    Коментиран от #75

  • 39 Минева

    50 14 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    А Борисов и тези около него, не са ли комунисти?
  • 40 Томи

    57 22 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    Защото , отново ще фалшифицират изборите.На кметските избори бях
    застъпник на малка партия и видях какво става в избирателната секция. Слез 21.00 часа , когато приключиха изборите председателя на комисията заяви "Правете каквото искате, аз нищо не разбирам" и настана една бъркуктия, в която представителя на Гроб се опита да поеме нещата и ръководи процеса но не му се получи! Изключително нагли хора , са тези оот Гроб!!!!
  • 41 Хаджиментов

    22 17 Отговор
    Гладна кокошка просо сънува...
  • 42 Пендо

    44 17 Отговор

    До коментар #2 от "БОРИСОВ":

    Всеки който намерим ще е друг.Няма да е с прочетена на половина една книга в живота си.Ще бъде човек прочел много книги.

    Коментиран от #43

  • 43 Хаджиментов

    35 49 Отговор

    До коментар #42 от "Пендо":

    Хаха,
    Наистина ли вярваш, че ББ е прочел само една кноига?!?!? Той се избъзика с разни смотаняци, които му се правиха на интересни и те захапаха.
    Прост човек не може да бие всички "умници" и Ентелигенти 12 пъти на всички избори. Понеже са тъпаци с купени дипломи, измислиха, че купува изборите. Как ще ги купи, когато печели избори след управление на БСП и служебен кабинет на БСП?
    Само за протокола - ББ е с висше образование, еквивалентно на "строителен инженер" и с докторска дисертация.
    Взети са по врмето, когато образованието все още значеше нещо, а не с измислените дипломки като на Мая Манолова, която дори не ги е и показала. Дали наистина ги има?!?!?! А на Нинова, Пеевски и други?!?!? Ами червените професори, нали станаха такива при управлението на БСП. Да не говорим за дисертацията на Станишев за съветските военни униформи.
    Изобщо, у нас политиците са "хвани единия и удари другия".

    Коментиран от #46, #95

  • 44 chi

    33 20 Отговор
    Бойко, напълни ли гащите?
  • 45 КОКО ДРИЛО

    19 27 Отговор
    КОЦЕ ОДИ СИ НА СЕЛОТО .............
  • 46 Ей,така ми дойде

    22 9 Отговор

    До коментар #43 от "Хаджиментов":

    Ти си болен
  • 47 8789

    36 12 Отговор

    До коментар #36 от "9878":

    Ами той и пожарникаря е член на БКП!
    Или той е наш човек, за да върви далаверата.
  • 48 Нона

    22 7 Отговор

    До коментар #21 от "Зорница":

    Поздравления за коментара!
  • 49 Бойко

    16 33 Отговор
    Не се плаши от платени лигльовци и клошари по барикадите. Ще се смее последен на изборите. Импийчмант.
  • 50 БОЙКО В ЗАТВОРА

    33 16 Отговор
    Прeдлoжeниeтo нa ГEРБ зa нoвa кoнcтитуция e тoтaлнa глупocт. Oчeвиднo cтрaхът, кoйтo e oблaдaл прeмиeрът Бoйкo Бoриcoв, e гoлям. Нe знaм зaщo e тoзи cтрaх oт cлужeбнo прaвитeлcтвo.
    Мoятa прoгнoзa: ceптeмври мeceц Бoриcoв щe пoдaдe ocтaвкa, щe ce oпитaт дa нaпрaвят eкcпeртeн кaбинeт c пoдкрeпaтa нa ДПC. Нaрoдът вce пoвeчe щe бъдe нaяcнo, чe триглaвaтa змия в мoмeнтa ce cъcтoи oт ГEРБ, „Oбeдинeни пaтриoти“ и ДПC.

    Коментиран от #55

  • 51 Друг

    21 35 Отговор
    Импийчмант. Велико народно събрание. червените вън от парламента.
  • 52 Боко Тикварев

    26 11 Отговор
    Ма ич не си правете илюзии, нема да подавам оставка бе, по-голем простак от мене къде че намерите бе??? А моем ли аз на вас...
  • 53 Гост

    17 19 Отговор
    Ти пък кой си и кой ти иска мнението.другарю.
  • 54 Неадекватния

    19 19 Отговор
    Няма такива лъжи,тия така лъжат че вече чак си вярват.45 г стигат. Край не разбрахте ли .никой не ви ще.политически трупове начело с адютанта. Сори.
  • 55 Лошият

    30 8 Отговор

    До коментар #50 от "БОЙКО В ЗАТВОРА":

    БСП създаде ДПС затова са коалиция,а също създаде СИК и ВИС д-р. Това всички го знаят.
  • 56 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 57 Анонимен

    16 6 Отговор
    Щом бойко в зарвора, то и дпс и бсп са за там. Бсп беше с дпс,.. Герб беше с дпс,... Който и да дойде, бай ганю, ако нема далавера не може заспа, и къде далавери.. Навсякъде.. Общини, кмет на града, селото.. Купуват земи за 3 хил. И я продават след един месец за 10.000 български лева. Излишни са коментарите, те си крадат, други гледат и немеят.
  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Gemella

    8 7 Отговор
    Забрана на всичкиииии политическите партията, самоуправление, продавайки демокрация - Българите, Швейцария на Българите.
  • 60 Gemella

    4 5 Отговор
    Пряка демокрация, простете
  • 61 Яверт

    16 6 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    По-точно казано е че не искаме правителството на Герб да организира изборите защото особенно последните бяха силно опорочени. По вторият въпрос ще кажа че очаквам след новите избори да влязат примерно "движението на независимите кандидати" на Минчо Христов или партия" Възраждане". Много важно е каквото и правителство да се направи хората веднага да реагират ако направи грешна стъпка. Не бива да се допущат никакви компромиси повече иначе резултатът е очевиден.
  • 62 Бай Иван Костов

    18 6 Отговор
    Ако в Германия се построи такива магистрали като нашите Немеца ще извади автомата и ще ги разтреля всичките!

    Коментиран от #74

  • 63 Snail

    6 3 Отговор
    Ха сега? 11 милион и 600 или 10 милиона и 600. Коцето може да смята добре. Но някой май пише глупости.
  • 64 Ха ха

    3 1 Отговор

    До коментар #2 от "БОРИСОВ":

    А по прост?!))))
  • 65 иванчо

    6 5 Отговор
    Тоя беше се покрил эа иэвестно време.И него като Кадиев не можеш го раэбра эа какво се бори.
  • 66 ко речиии

    6 4 Отговор
    БСП управляваше с НДСВ и ..... ДПС, като Тройната коалиция!!!!!
    Точно тогава, Доган стана още по силен, имаше заменки, сеч на горите и кръгове от фирми, направо съзвездия!
  • 67 Го4о

    5 5 Отговор
    Това не зависи от Паскал, нито от БСП! А БСП вече е заобиколим фаткур!
  • 68 Ново

    4 6 Отговор

    До коментар #4 от "Киро":

    Кирчо те не могат да си изберат председател за борисов говорят кои ги пита змии бълват защото ще останат без пари а не че власт искат
  • 69 Бойко

    9 6 Отговор
    Започваме от главата Радев и после на стадиона! Докато стигнем до кюстендилската слива!
  • 70 Тошко

    5 6 Отговор
    Телевизията на Нинова няма пари, не може да си плати тока! Вчера спря да работи и лъжат, че имало авария, а истината е, че енергото им спря тока за неплатени сметки!
  • 71 Грую

    5 9 Отговор
    Българинът винаги мисли, че публичният ресурс не се управлява добре, щом като той самият няма достъп до него и в този ред на мисли смята, че Борисов ще подаде оставка когато напълни чекмеджето. Такава е народната психология, но ако забелязвате никой не предлага някакъв строен по-добър модел с някакви поне уверения, че ще може да управлява публичния ресурс по-добре и с постигане на по-добри резултати, а само иска да направи още един опит да се добере лично до този публичен ресурс, като за да се случи това на първо място, заелите в момента тази позиция трябва да си подадат оставка. Освен стани за да седна аз не виждам мисъл за други идеи!
  • 72 От публикуваните мнения

    15 0 Отговор
    е ясно: повечето хора са интелигентни, знаят, информирани и мислещи са. Това е прекрасният факт! Лошият въпрос обаче е: защо сме в това положение като държава и ниво на живот на гражданите й? Къде грешим? Умни, талантливи, че даже и красиви като нация сме, но бедни... и вече много дълго време допускаме да ни управляват прости, алчни, некадърни, крадливи и продажни изроди. Няма ли да се промени това вече? Дано...
  • 73 До Коко

    4 3 Отговор
    Той е единственият политик, на когото вярвам. Посочете ми друг, който е напуснал министерския пост, поради отказ да изпълнява поръчки.
  • 74 Стоян

    6 2 Отговор

    До коментар #62 от "Бай Иван Костов":

    Германски фондации тайно крепят шайката ГЕРБ в момента!
  • 75 Не знаех, че всички

    5 2 Отговор

    До коментар #38 от "тттр":

    пенсионери са близки до ГЕРБ. Милата ми майка например преди 10 ноември плюеше комунистите. Но после нещо се сбърка и само за БСП гласува... И пак за тях ще гласува, въпреки 50-те лева "раздадени от Бойко". Така, че тази твоя теза е пълна глупост. Никой няма да откаже или да върне пари, ако някой му ги дава, но на изборите ще си прави, каквото е решил.
  • 76 50 леа разходи

    6 7 Отговор
    Бойко удари един от най-големите гангстери Черепа, който е милиардер, с 1,5 милиарда долара на сметката!!!!!!
    Черепът му организира протести, сега виждате ли, че олигарсите и демокрацията са две несъвместими неща.
    Олигарсите, за да които стои КГБ и Русия, са много опасни за България, така, че недейте да ревете за тези престъпници.

    Коментиран от #94

  • 77 еееее

    3 5 Отговор

    До коментар #4 от "Киро":

    Кого залъгвате, БСП винаги управляват заедно с ДПС. Просто ви се чудят хората на жалкия опит на манипулация.

    Коментиран от #79

  • 78 Ами защото знаем

    6 2 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    и виждаме кой какво може. С всеки ден България затъва, не виждате ли? А що се отнася до служебното правителство - досега няколко служебни правителства са провеждали избори. Да е имало оплаквания?
  • 79 Колко пъти

    2 2 Отговор

    До коментар #77 от "еееее":

    е това "винаги"? А и защо демонизирате ДПС - една законна българска партия, която умее да участва в политическия живот на страната по-добре от останалите и да пази интереса си и на смоите избиратели. След като вие не можете -с какво другите са ви виновни заа това, че са по-кадърни?
  • 80 50 лв разходи

    4 3 Отговор
    Хора, осъзнавате ли, че нямате никакъв избор, където и да ходите пак ще се нанижете на чепа на БКП и ДС! Просто парите са в тях, икономиката е в тях и те управляват, при капитализма управлява капитала, за това му казват капитализъм.
    Всички тия партийни приказки без покритие в парични знаци са само дрънканици, всичко опира до парата.
    Бойко не е цвете, но и другите са същите, това е положението!
    Решението да бъдат привлечени чужди инвестиции, за да се вдигне стандарта на българина и да се смачкат малко жалките "фирми" на некадърните олигарси бивши ДС и БКП величия и техните наследници, същите червени боклуци.
  • 81 Историята

    2 5 Отговор
    Не четете достатъчно историята!
    И сте забравили как дойдоха диктаторите през ХХ век!
    След икономически кризи! Вожда няма да подаде оставка!
    Бавно и неусетно ще прокара свикването на ВНС и новата конституция.Ще си осигури власт доживот,а вие ще се учудвате как стана това и как ви върна политическото и икономическо развитие 100 години назад!!!
  • 82 Коце Коцев Коцаков

    4 2 Отговор
    Коже Паскалев е застаряваш дятка с леки алкохолни отклонения в мисленето, леки недостаъци по рождение и осложнение по партиина принадлежност . Това е той. А и от македонско, където не са от най работливите. Меко казано
  • 83 Станко георгиев

    3 3 Отговор
    Айдееее.. От БСП идваме на власт ... още малко протести и сме топ, топ, топ
  • 84 Юрист

    6 1 Отговор
    Още един тотален глупак се изходи по въпроса за предложението за нова Конституция. Сори, но не си спомням кой беше тоя.
  • 85 Габо

    3 5 Отговор
    СТИГА С ТОВА МАШИННО ГЛАСУВАНЕ КОЛКО ПАРИ ЩЕ СЕ ДАДЪТ НА ВЯТЪРА ЗАЩО ЕДНА БАБА ИЛИ ЕДИН ДЯДО НА 70-80 ГОДИШНИ ЩЕ ЗНАЯТ КЪДЕ ДА НАТИСНАТ НАЛИ ПАК ЩЕ ИМ СЕПОДСКАЖЕ ПО ТАЯ ЛОГИКА И ТЕЗИ ДЕТО НЕМОГАТ ДА ХОДЯТ И СИ СЕДЯТ ВКЪЩИ ДА МИНАТАТ С НЕЩО И ТЕ ГЛАСУВАТ КАКТО БЕШЕ ПО ДЕДОТОШОВО ВРЕМЕ ИСКАШ НЕ ИСКАШ ОТИВАШ ДА ГЛАСУВАШ ЗА БКП ИЗБОР НЯМАШ ИСКА ИМ СЕ НА КУМОНИСТИТЕ ДА СЕ ВЪРНАТ НА ВЛАС АМА НАДА ЛИ ЩЕ ИМ СЕ РАЗТВОРИ ПАРАШУТА
  • 86 Анонимен

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "I C Phone":

    Защото ако ГЕРБ не са управляващата партия, по-трудно ще 'нагласят' резултатите от изборите (което знаем, че правят всеки път).
  • 87 Габо

    2 5 Отговор
    ЗАЩО НА РУМЕН РАДЕВ СИГУРНО НЕ БЯХА НАГЛАСЕНИ ИЗБОРИТЕ А ЗАБРАВИХ ТОЙ Е ОТ БСП И РАЗДЕЛИ НАРОДА ПОДКУПНИК НЕЩАСТЕН КОЛКО ПАРИ МУ ДАДЕ БОЖКОВ ЗА ДА НАПРАВИ РАЗДОРИ МЕЖДУ ХОРАТА В СТРАНАТА ДО СЕГА НИТО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НЕ БЕШЕ ПРАВИЛ КАТО ТОЯ
  • 88 Габо

    2 6 Отговор
    ЗАЩО НА РУМЕН РАДЕВ СИГУРНО НЕ БЯХА НАГЛАСЕНИ ИЗБОРИТЕ А ЗАБРАВИХ ТОЙ Е ОТ БСП И РАЗДЕЛИ НАРОДА ПОДКУПНИК НЕЩАСТЕН КОЛКО ПАРИ МУ ДАДЕ БОЖКОВ ЗА ДА НАПРАВИ РАЗДОРИ МЕЖДУ ХОРАТА В СТРАНАТА ДО СЕГА НИТО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ ТАКАВА ПРОСТОТИЯ НЕ БЕШЕ ПРАВИЛ КАТО ТОЯ
  • 89 Чин Чин

    3 8 Отговор
    Комунистически шамани колкокото искаш. Вместо да се скрият в миша дупка и да не се показват. Нали те ни докараха такъв живот. Кой създаде Доган, ДПС Пеевски за шев на ДАНС. Кой изгони способните хора от странато. Сега всички грехове на Боко преписват. Е няма как.
  • 90 Мефистофел

    1 1 Отговор
    Пророк Йеремия. ;)
  • 91 Гюро

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "БОРИСОВ":

    Какво стана?!?
  • 92 Гюро

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "БОРИСОВ":

    Вземете си го у вас и нека той да управлява вашите пари, сиреч - да ги краде, пък тогава говорете!
  • 93 митница Олтоманци

    2 1 Отговор
    А , КОЙ Е ТОЯ КОСТАДИН ПАСКАЛЕВ ???
  • 94 Autfilder

    2 1 Отговор

    До коментар #76 от "50 леа разходи":

    Тия 1.5млрд$,са само видимата част,т.е.официалните пари за които са платени данъците.Черните пари,за бели дни са повече.От тия пари се финансират протестите.Прокопиев,Стайкови,Божков,Банкера от Белград,комсомолеца Банев,Арабаджиеви,и още знайни и незнайни,тайни и явни симпатизанти и върли подръжници на партията вадят пара от черни сметки ,за да подгряват протестите.
    А триото, прибира по голямата част и подхвърля по 40кинта на стотина души в центъра на София.
    Арменеца,адвоката и Професора,хубаво да си направят сметката,щото който е близо до Божков,е близо и до " оная с косата".
  • 95 Анонимен

    3 0 Отговор

    До коментар #43 от "Хаджиментов":

    Да печели с купени гласове на ромите ако вьведат машинно гласуване ще загуби изборите защото няма как да се поправят
  • 96 1021434

    1 1 Отговор
    алооо агент на КГБ, оди си в сибир да си управляваш там митингите на овцете им
  • 97 Анти БСПар

    3 3 Отговор
    Само да не се излъжете следващите да са БСП че пак ще ни върнат 20 години назад. Тия са се доказани че нищо не става от тях. Колкото пъти са взели властта все са ни връщали години назад. Всеки да е само не и БСП. Помнете нищо добро от тях не може да излезе.

    Коментиран от #99

  • 98 Евило

    1 1 Отговор
    И тоя излезе от нафталина
  • 99 Терминатор

    1 0 Отговор

    До коментар #97 от "Анти БСПар":

    Е Гроб много напред ни отведоха Нема що
  • 100 Болярин

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Коко":

    Ще подушат "коженият кокал" на народа господата ЧЕРВЕНОШАПЧЕТА !!!
    Никога няма да се домогне до власт ТИЯ дето избиваха народа ни без съд и присъда - че и не им стигнаха 45години - и още искат !?!
    ДА, ... АМА - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ... !!!
  • 101 йокин

    0 0 Отговор
    А другата ламя,която иска да се възкачи на трона,те да не са света вода ненапита.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове