Last news in Fakti

6 Септември, 2020 09:34 15 503 85

Бивш ръководен кадър на ГЕРБ - арестуван на протестите срещу Борисов

  • павел цветков-
  • арест-
  • протест-
  • правителство

Това се случи в нощта на 02 септември

Бивш ръководен кадър на ГЕРБ - арестуван на протестите срещу Борисов - 1

Бивш ръководител на младежката организация на партия ГЕРБ в Русе е бил арестуван по време на протестите в столицата на втори септември. За това разказа самият Павел Цветков - доскоро член на формацията.
Именно той е един от мъжете, станали обект на полицейско насилие в нощта на Великото народно въстание. Според разказа му той е бил повален от униформен напълно безпричинно и е бил закопчан и отведен в районното.

Ето и целият му разказ:

„До всички мои приятели в ГЕРБ (и не само). Реших, че е важно да знаете как действат хората, които подкрепяте, в момента, в който се обърнете срещу тях. Които аз също подкрепях допреди години и за които работих доброволно, в името на една имагинерна кауза. Трудно ми е да публикувам това публично, жал ми е. Защото все още има много хора сред Вас, които уважавам и които знам, че наистина вярват в тази кауза. Но смятам, че е важно да знаете какво се случи с мен и много други на 02-03 септември и сами да направите изводи желаете ли да подкрепяте това. Аз лично доскоро имах надежда, че нещо ще се промени и пазех членството си в партията. Но след това, което видях с очите си, решението ми вече е взето.

На 02.09 пътувахме с Любомир Радулов от Русе, за да подкрепим националния протест. Включихме се към 19 часа. Говорихме си с хората от площада, разменяхме мнения, идеи. На протеста имаше малки групи от ултраси, носещи маски, които постоянно уговаряха нещо, сновяха напред-назад, водеха телефонни разговори и ясно се отличаваха от мнозинството нормални хора на площада. Около 22:15 започна обстрелът с бомби върху полицаите. Експлозиите звучаха страшно. Освен бомбички се хвърляха шишета, камъни, павета и каквото още можеше да се намери по площада. Имам доведен брат, който работи в Жандармерията и знаех, че е някъде там около Народното събрание и може да пострада. Впоследствие разбрах, че е пострадал от хвърлено паве. През цялата вечер разговаряхме с много хора и постоянно обяснявах, че това не бива да се случва, защото тези момчета са там за да си вършат работата и действат по заповеди.

След близо половин час обстрел, в който момчетата от Полицията само се прикриваха с щитовете, без да правят нищо друго, в един момент явно получиха заповед и започнаха да правят тактически движения, за да разделят хората и да разпръснат протеста. В този момент всички онези, които сипеха бомби и павета, бързо се изпариха. След няколко минути полицаите малко по-малко заградиха площада и с Людмил се придвижихме до една малка уличка зад Президентството. От едната страна на улицата се бяха подредили група полицаи. Ние от другата страна си говорехме спокойно с хората наоколо. В един момент кордонът тръгна към нас. Повечето побягнаха. Аз в началото се затичах, повлечен от тълпата, но в един момент реших, че след като не съм извършил нищо нередно, няма от какво да бягам и спрях. За съжаление съм сбъркал. Едно от момчетата ме събори на земята. Беше разярен. Разбираемо след канонадата, която се изсипа на главите им преди малко. Въпреки че изцяло му съдействах, крещеше едни и същи заповеди по няколко пъти. Закопча ме, изправих се и ме поведе. От другата страна ме подхвана втори служител. При преминаване през една тълпа, вторият ме ръгна няколко пъти в ребрата. С огромна учуда го попитах защо го прави. Отговори разярено: „А ти защо до преди малко хвърля бомби срещу нас, ей сега ще видиш!?“ Погледнах го в очите и го попитах наистина ли смята, че аз съм хвърлял бомби срещу него. Замълча.

Отведоха ме встрани от Народното събрание и ме сложиха на тротоара. Там вече имаше трийсетина други задържани „престъпници“, закопчани с белезници или свински опашки. Продължаваха да водят още. Част от полицейските служители бяха все още разярени и подвикваха на насядалите неща от сорта “Ей сега ще видите, шибани копеленца!”, „Ще ви съсипем живота, боклуци!“ и т.н. Впоследствие от друго задържано момче журналист разбрах, че голяма част от служителите на площада всъщност не са полицаи, а наемници от фирма „Делта гард“. За непознатите само ще спомена, че това е охранителна фирма, спрягана за близка до властта, която е известна с множество скандални акции и побои от служителите ѝ.

Принципно винаги съм се противопоставял и съм подлагал на критика всякакви твърдения за заговори и конспирации, но в случая събитията наистина се случиха по начина, по който го изтълкуваха много публични личности впоследствие. Около половин час момчетата от МВР и Жандармерия бяха обстрелвани с бомби и павета, без да получат заповед да мръднат. Хвърлящите бомби не бяха повече от 40-50 при над 5000 на площада. След това ултрасите изведнъж изчезнаха и тогава започнаха тактическите действия по разпръскване и вече разярените след обстрела полицаи залавяха на случаен принцип хора по улиците. Внушение или не, няма как да кажа със сигурност, но нещата наистина изглеждаха по този начин.

След 45 минути седене на тротоара с белезници, ни отведоха с няколко момчета в Трето районно. Накараха ни да подпишем куп неща и ни вкараха по килиите. Оттам нататък започна едно безкрайно чакане, което, макар че продължи едва 20 часа, на всички ни се стори като седмица. Условията в килията бяха такива, че искрено започнахме да съчувстваме дори и на истинските криминали, минали преди това от там. За да бъда достатъчно описателен без да влизам в дълги подробности, само ще кажа, че част от предишните обитатели бяха изписали с изпражнения различни мъдри мисли по стените.

В трите килии бяхме общо към 15 момчета, сред които имаше двама журналисти, млад лекар от Пирогов, собственик на мебелна фирма, ИТ специалист, служител в Европейската централна банка и други подобни съмнителни фигури. Аз и всички тези момчета, задържани по същия начин като мен – направили грешката да решим, че няма защо да бягаме, след като не сме извършили нищо нередно – се оказахме с обвинения за едро хулиганство, заплашващо ни с пет години затвор.

Обвиненията са на база свидетелски показания от някои от служителите на МВР. Те са ме видели да „хвърлям бутилки по униформени и с изключителна дързост да обиждам, дърпам и бутам полицейски служители и да оказвам съпротива при задържане“. Всеки един от Вас, според това колко ме познава, може да прецени кое от тези деяния съм способен да извърша. Обвиненията на почти всички момчета в ареста бяха направени по шаблон, със свидетелските показания на едни и същи четирима полицаи.

Освободиха ни към 21 часа, три часа преди крайния срок по закон. Адвокатът, с който разговаряхме малко преди да ни освободят, каза, че при задържането и престоя ни в ареста, от служителите на МВР са направени десетки нарушения на закона и правата ни, като например отказваха ни разговори с адвокат, снимаха ни без наше съгласие, подведоха ни да подписваме куп неща без присъствие на адвокат и други.

Това се случи в нощта на 02 септември. Това са гамените и хулиганите, които бяхме по арестите. Щях да го чувствам просто като интересно изживяване и опит и дори вече да се забавлявам с това, ако не присъстваше заплахата от 5 години затвор по чл. 325, ал. 2 от НК. Бъдете спокойни, няма да стане. Предполагам. Адвокатът, който пое случаите на голяма част от нас, твърди, че всичко по обвиненията е абсурдно и нищо не може да се случи.

Заключенията ми от видяното обаче остават. А участието ми в партията, в която все още имах надежди, че присъства някакъв морал и принципност – вече и формално прекратено.

Иронията беше, че при обиска в ареста, от портфейла ми извадиха и описаха позабравената членска карта на ГЕРБ, която все още стоеше там. Иззета при арест на протест срещу управлението на ГЕРБ“.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 123 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Какво прави Мая

    39 133 Отговор
    Още ли плаче под снимката с момичето и бития й баща?

    Коментиран от #9, #19, #74

  • 2 ОСТАВКА

    231 36 Отговор
    ОСТАВКА! Мутрите вън!
    Това което се случва е терор по-страшен от комунистическия!!
    Това е фашизъм!

    Коментиран от #63, #84, #85

  • 3 КОТарАК

    220 31 Отговор
    човека е прав-много свестни млади хора се махнаха от тази партия , след като ги разбраха какви са.

    Коментиран от #39

  • 4 пройчо

    26 99 Отговор
    николов никола парцало--вече го оплю и отписа....****Един ден така ще се отрече и от Бащицата си !
  • 5 Бойку шкафа

    121 28 Отговор
    Който е срещу режима ми,го чака същото...ГОЛЯМ СЪМ ДЕМОКРАТ.
  • 6 Иван

    152 32 Отговор
    Дори по времето на комунизма, не са се случвали подобни зверства от страна на управляващата партия!
    Тези наистина започват да надминават фашистите..
    Тоталитарният режим трябва да бъде свален в името на народа и демокрацията!

    Коментиран от #20, #51, #79

  • 7 Зверствата на Хунтата ГЕРБ

    132 22 Отговор
    Ето я ИСТИНАТА!
    Отговорете на хората защо частните охранителни фирми на ГЕРБ се изживяваха като полицаи.
    Защо криминалната агитка на ГЕРБ от антипротест срещу Гешев хвърляше пиратки и не беше арестувана?
    Кой бивш министър ръководеше свинщината на 2-ри?

    Кой преби Датския журналист, конфликтът не е започнал при Уго, след участието му при Слави е бил следен.
    Кой би журналисти и граждани, дипломати?
    Кой позволи на Марешки, вчера да нарича протестиращите: "ИЗВЕРГИ И ИЗРОДИ" - за подобно нещо на Запад се подават ОСТАВКИ€
    Кой организира атентатите срещу Инджова, Нинова, Сидеров, Доган?
  • 8 Майна

    124 29 Отговор
    БОРИСОВ ИЗЛЕЗНА С ПОЗДРАВ ВЪВ ФЕЙСБУК, ЗА КОЙТО НЯМАМ ДУМИ!!! Г-Н ПРЕЗИДЕНТ ВРЕМЕ Е ДА ВЪВЕДЕТЕ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!!!

    Коментиран от #18, #34

  • 9 пройчо

    113 19 Отговор

    До коментар #1 от "Какво прави Мая":

    Къде е Тлъстия Бою ?....Смее ли да се яви в Пловдив без джип и гавази ?
  • 10 Охох

    30 109 Отговор
    Колко ти платиха за тази приказка?

    Коментиран от #21, #83

  • 11 гнвррх

    106 19 Отговор
    И каква излиза тя от думите на свидетеля, че властта освен полиция и жандармерия, наема и биячи от охранителна фирма, за да има с кого после да си измият ръцете като ги обвинят в побой над невинни граждани и журналисти. Същото май е било и на последната "сбирка" на герберите, и там май същите биеха проникналите вътре протестиращи. Престъпници, не ви ли е срам да биете народа си, да всявате страх каго най-жестоки мутри.

    Коментиран от #29

  • 12 ПСР

    104 15 Отговор
    Хубаво го е описал човекът.
    Пребиха невинни хора,а ултрасите,които си позволиха да нападат вандалски полицията,бяха пуснати да си ходят,след изстъпленията.
    Жестока организация.
    Ами,освен него,са били десетки други на този хал.Френски дипломат от ЮНЕСКО.Репортер на АПФ.Датски журналист.
    Очаквам с нетърпение,юридическото обяснение от топ-адвокатът на Републиката,зовящ се"гост".Който цял ден брани Конституцията офлайн,а цяла нощ троли онлайн.
  • 13 Какво става?

    76 15 Отговор
    С битите и неосвободени до момента хора, участвали в протеста?
  • 14 само факти

    78 12 Отговор
    Затова пиша крадливата върхушка - тя е която ни води към демографски геноцид! Корупцията е като ръждата, разяжда народа ни.
  • 15 1234

    73 19 Отговор
    енин рева пред президента че не е обвързан политически и МВР са си свършили работата перфектно, не можел да дава подробности че било класифицирана информация. Ползването на мутри от делта-гард с полицейски униформи такава информация ли е
  • 16 Герб

    70 18 Отговор
    Ти си глупав щом си гласувал за гроб 95% са като теб
  • 17 Майна

    95 22 Отговор
    БОРИСОВ, КОИ БЯХА УНИЗЕНИ НА ПРОТЕСТИТЕ? ТЕЗИ , КОИТО БЯХА В ПЪЛНО БОЙНО СНАРЯЖЕНИЕ, ИЛИ МЛАДИТЕ ХОРА, КОИТО БЯХА ВЛАЧЕНИ И РИТАНИ ПО УЛИЦИТЕ!???НЕЧУВАНА АГРЕСИЯ КЪМ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!!!
  • 18 Рап

    26 78 Отговор

    До коментар #8 от "Майна":

    Президента няма право да въвежда извънредно положение,защото няма такова! Стига сте бленували по този фигурант,той изпълнява заповеди....
  • 19 Гост

    58 13 Отговор

    До коментар #1 от "Какво прави Мая":

    А на бою още ли му се привиждат протестиращи навсякъде където обикаля. Инфаркт ще му докарат😂😂😂

    Коментиран от #27

  • 20 Васил Левски

    77 12 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Тиквеника,че е пътник,пътник е..Въпроса е какво ще го правим след като го свалим...Трябва да има възмездие за кражбите и престъпленията му...Най-малко за назидание да другите престъпници...

    Коментиран от #30, #49

  • 21 Гост

    31 7 Отговор

    До коментар #10 от "Охох":

    На тебе ти плащат....
  • 22 Василева

    27 57 Отговор
    Защо не си тръгнахте след като започна канонадата?Тогава нямаше да ви арестуват.
  • 23 смешника

    32 8 Отговор
    агент провокатор, мутра под прикритие !
  • 24 Демократ

    27 51 Отговор
    В този сайт 99% сте предатели, антидемократи, антибългари и руски шпиони!

    Коментиран от #59

  • 25 жнзм

    71 8 Отговор
    Абе полицията да не е раздала полицейски униформи на охранителна фирма и те да не знаят устава на полицията, та за това да имаше полицаи с боксове в редиците им и с недопустими за едпа полиция надписи по дрехите? Странни постановки се разиграват май от страна на управляващите.
  • 26 Чата

    36 6 Отговор
    А медицински преглед имаше ли! Защото преди да те залостят са длъжни да те прегледат! Ако си сам среднощ, ще те водят до спешното! Ако сте много, по вероятно е на място, имат и мвр лекари, но са длъжни, документирано, подписано! И като стане така, тръшвайте се и започвайте да искате медицинска помощ, защото ковита или нещо незнайно ви задушава фатално! След това кажете сте инсулинозависими и покажете кутийкат от хапчета! Нека си правят оглушки, но все някога ще има доклад на милиционера, в който ще мрънка - ,,Внезапно симуланта от 3 килия се влоши, взе да умира и ни изкара и без това извратения акъл! В този момент на пропуска пристигна г-н Кънев от БХК, но след като разбра, че престъпниците не са от ромски етност, се извини културно и си отиде....!".
  • 27 От неадекватните

    10 8 Отговор

    До коментар #19 от "Гост":

    Които плачат под снимката на малкото дете ли?Те не са страшни,това са неадекватни същества.
  • 28 Митрополит Методий Кусев 1914г

    23 15 Отговор
    Съединението на Източна Румелия с България порази руската дипломация. Тоя жест осуетяваше планът за присъединението на България съгласно Рейхщадското споразумение (между Русия и Австро-Унгария от 1876 г. - б.м., П.М.). Уголемяването на България оправдаваше опасенията на руското правителство да не би да се отвори апетит на България и тя да пожелае един ден и посегне да тури ръка на Проливите и на Цариград [...]

    Сърбия ни отвори война. Търсеше компенсация за изместеното равновесие: да вземе от България толкова, колкото последната взе от Източна Румелия. Мислехме тогава, че Сърбия беше подбудена от Австро-Унгария. После се оказа, че и Русия имала пръст. Щом се отвори войната, Русия си повика офицерите и ги оттегли от нашата армия. Желанието на Русия да бъдем победени и ограбени от Сърбия, стана явно: само слепите русофили не можеха или, по-скоро, не желаеха да го видят.

    Бог закрили България. Сърбите не успяха. Руският план - за ограбването, за намалението на България - не успя

    Коментиран от #32

  • 29 Питър пан

    31 6 Отговор

    До коментар #11 от "гнвррх":

    Не герб не ги е срам.. БОРИСОВ ИМА ЧИСТА СЪВЕСТ , ЗАЩОТО НИКОГА НЕ Я ИЗПОЛЗВА.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Перо

    37 8 Отговор
    Това е престъпна дейност на тиквата,да наема частна фирма за обектова охрана в охрана на обществения ред. Не може четирима кошаревски свидетели-полицаи да са видели едновременно “виновните” лица,задържани в различни части на площада и улиците около него.Разпити и подписване на документи,без право на адвокат,снимки,без съгласието на потърпевшите и полицейски регистрации,в нарушение на ЗМВР,не носене на идентификационни знаци на униформите на полицаите и не представяне при изискване на лични документи. Радев да издаде укази за освобождаване на Гл.секретар на МВР и шефа на ДАНС,след като той е издал указите за назначаване и да обяви извънредно положение,преди да са настъпили необратими процеси.

    Коментиран от #40, #42

  • 32 СВД

    20 6 Отговор

    До коментар #28 от "Митрополит Методий Кусев 1914г":

    Оттегли ги официално! Неофициално, предупреди Турция, че навлезе ли с войски в България, пак ще яде хурката! А изтеглените руски офицери заминаха заедно с българските дружини към южната граница!
  • 33 RIP Милен Цвеков

    22 9 Отговор
    Милен Цвеков го убиха умишлено и – експресно сватовете Арабаджиеви и Стойкови, като използуваха свое дете, както и детето на Лъчо мозъка, който е роднина на шурея на д-р Красимира Иванова. Така искаха да извадят своите роднини от ареста и да им прекратят делата а освен това да инсталират по еврейска линия мразената от народа Киролюба Бенатова, наместо обичания от всички Милен. И то с арсенала на софийските служби, които използуват сигнала на мобилните телефони за проследяване на граждание и са пробити от корумбция. Това е кристално чистата, студена като лед, зашеметяваша истина.

    Коментиран от #35

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 RIP Милен Цвеков

    20 3 Отговор

    До коментар #33 от "RIP Милен Цвеков":

    Не Стойкови а Стайкови, печатна грешка. Е, не успяха да се спазарят с Бойко и – Гешефтурата, само дето погубиха един невинен човешки живот и превърнаха две почти деца, независимо чии, в закоравели криминанлни. Детето на Лъчо Мозъка – Малкият Мозък има вече проява – опит за въоръжен грабеж на бензостанция когато беше на 17 и родител 1 се отказа о него и посочи за причина развода си. Абе с тоя прякор всичко става ясно. Всяко стадо си има мършите, лекарското съсловие не правейки изключение
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 ОСТАВКА

    34 7 Отговор
    ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ, всяка вечер на протестите има фалшиви полицаи, облечени в униформи. Това са мутри на бойко и шиши, които бранят СТАТУКВОТО. КОЙТО е тръгнал СРЕЩУ ХОРАТА добро не е видял. бойко, ти си опасен за БЪЛГАРИЯ, имаш психически проблем.
  • 38 Митко Бомбата

    22 10 Отговор
    ВИЕ ОЩЕ ЛИ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ??

    Т. нар. "УЛТРАСИ", които хвърляха бомбичките и паветата, са платена агитка на ГЕРБ. Всичко беше с цел да се развържат ръцете на полицията, за тоталното насилие срещу обикновените протестиращи, и да си имат оправдание : Ама те ни нападнаха с павета и бомби.

    Така, жертвайки собствените си полицайчета, ГЕРБ арестуваха поне 100 души, нямащи нищо общо нито с хварлянето на павета, нито с бомбичките и пиратките.

    Случая на адвокат Николай Хаджигенов е същия - получава пари от ГЕРБ, за за подклажда омраза и напрежение.
    Мислите ли, че мафиотска държава като нашата, ако поиска, не може да се справи с един посран адвокат ?? Пакетче амфети в багажника, "рутинна" проверка, и айде....

    Но най-доброто за тях е, че повече от 99.9% от вас са прости, неосъзнати и неуки чалгарски дебили и утре пак ще си изберете я ББ, я подлогата му Слави.
  • 39 Zodiac

    7 19 Отговор

    До коментар #3 от "КОТарАК":

    Този негодник трябвало да го натупат повече.Точно от такива боклуци,трябва да бъдат натирени от Герб.
  • 40 Ами то е престъпно/незаконно

    26 1 Отговор

    До коментар #31 от "Перо":

    и хора, които не са служители на МВР, да носят полицейски униформи или каквото и да било "реквизити", запазени само и единствено за служителите на МВР.
  • 41 Перо

    25 2 Отговор
    Сега е време Тома Биков,Дариткова,”кърджалийската тъпа п.... ,”да познаят истината и истината да ги направи свободни. Имат пример за подражание.
  • 42 Ама си мисля и друго

    14 2 Отговор

    До коментар #31 от "Перо":

    Тези полицаи не са ли длъжни да пишат доклади. Все някъде ще се получат разминавания/противоречия. В "Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР" пише: "69. Държавен служител, който е станал свидетел на неетично или опасно поведение, на насилие, нехуманно или обидно поведение към което и да е лице от страна на друг държавен служител, предприема действия за прекратяването им и докладва на ръководителя си независимо от положението в йерархията на извършителя на подобни действия." Има и други интересни неща в този кодекс.
  • 43 Те ни Спасяват! Дучето е бил също

    18 1 Отговор
    Спасител, само, че на Италия, трагично, според историята завършват всички Спасители??? А Дариткова щени "Пише Пътя по, който трябва да вървиме" "смешно, жалко и тъжно, Спасители не ни Спасявайте, спрете да Крадете, търпението на Народа НЕЕ безкрайно!!!!!
  • 44 big

    21 3 Отговор
    Къде са шефовете на МВР, ДАНС и другите служби да отговорят: Защо? Чуждестранните и български журналисти, обикновени граждани, дори членове на ГЕРБ - не са президента, отговорете на тях! Проблема е, че всички тези служби са овладени от ГЕРБ и адекватен отговор, най-вече смислен и честен от тях не може да се очаква! Действия срещу организираните от тях провокатори, също!
  • 45 Електра

    5 23 Отговор
    Прав е Борисов, има една българска поговорка, че който ковчег вади, като Импексовите БСПдирасти, водени от Кауна и Отровните мършояди, в ковчега ще падне... Кауна и Импексовата свиня ги чака съдбата на комуняка Чаошеско...

    Коментиран от #75

  • 46 USA

    4 9 Отговор
    ПИЧ,НАЛИ ЗНАЕШ С ПРЕДАТЕЛИТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА? ЛОШО,МНОГО ЛОШО.ЕДНО МАВАШИ ТИ Е СИГУРНО ОТ БОБ!НО ОТ ТОВА МАВАШИ ПАДАТ КАБИНИ , ВСЕ ПСК ЧЕРЕН ДАН!!!!
  • 47 Катюша

    6 22 Отговор
    Не знам как действат другите, според тоя конюктурен предател, но видяхме как действат болшевишките фашизирани агитки, водени от Кауна Радев и отровнотите мършояди! На тия озверели и крадливи кому-фхашисти, народа ни власт никога няма да даде.!!
  • 48 Владика

    4 17 Отговор
    Тия въcтaници прoтив влacттa, кoятo e дaдeнa oт нaшият БOГ Ииcуc Хриcтoc ca aтeиcти, aнaрхиcти-нeoкoмуниcти и aнтихриcти. Дa бъдaт aрecтувaни при cлeдвaщoтo въcтaниe и дa бъдaт пoкръcтeни в прaвocлaвни хрaмoвe, a тeзи кoитo нe иcкaт дa бъдaт пoкръcтeни и дa приeмaт хриcтиянcкaтa вярa дa бъдaт oткaрaни в Бeлeнe в бившитe кoнцлaгeри, къдeтo нaбързo дa ce пocтрoи eднa бaня-крeмaтoриум и дa им ce кaжe чe щe бъдaт изкъпaни cлeд дългoтo прoтecтирaнe. A в бaнятa дa им ce пуcнe гaз Циклoн Б и cлeд тoвa дa бъдaт прeтoпeни и прeрaбoтeни в caпун зa прaнe, кoйтo дa ce прoдaдe нa aзиaтcкитe и близкoизтoчнитe cтрaни кaктo и на африканските и дaлeчнитe руcки рeпублики дa ce къпят c нeгo. Caпунa дa бъдe кръcтeн ''caпун въcтaник'' и кaртинкaтa дa e вдигнaтo юмручe!
  • 49 big

    17 2 Отговор

    До коментар #20 от "Васил Левски":

    Съдбата на Чаушеску най ще му подхожда: няма съд, няма разходи на гърба на народа - чиста и респектираща работа!
  • 50 Кочо

    18 1 Отговор
    Всеки може да се заблуди да гласува за простак веднъж ама 3 пъти е глупост и простотия тиквите ВЪН
  • 51 Тъпанар

    3 5 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Момче вземи прочети малко история на България и стига си писал глупости протак недоразвит
  • 52 ФАШИЗМА ОТ 30-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК

    16 2 Отговор
    Настина се е настанил в България.
  • 53 Същия ФАШИЗЪМ

    15 1 Отговор
    Който доведе ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА

    Коментиран от #80

  • 54 ИНФОРМИРАЙТЕ СВЕТОВНИТЕ МЕДИЙ

    9 1 Отговор
    За фашизма който се заражда .
    Колкото по бързо , толкова е по вероятно той да бъде задушен.
  • 55 Европейски хора

    14 1 Отговор
    В Европа има здравомислещи хора.
    Те са се борили истински срещу ФАШИЗМА. Имат опит.
    Цяли 2 поколение в Германия се срамуват от управлението на фашистите. Немския и италианския народ разпознават сигналите на зараждащия се ФАШИЗЪМ.
  • 56 Ще се прославим

    15 1 Отговор
    Видеата на датския журналист снимал по време на протестите са събрали огромен брой почитатели , възмутени , притеснени ,зачудени.
    Гледайте и вие.
    Невероятно е. Като филм на ужасите.
    Значки с черепи .
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Разум

    15 1 Отговор
    Власта е в мутрите, а мутрите не дават доброволно нищо.
  • 59 Гражданин

    3 2 Отговор

    До коментар #24 от "Демократ":

    Какво търсиш тук тогава?
  • 60 За Разум

    9 1 Отговор
    Мутрите имат слабо място.
    Интересуват се единствено от пари.
    Могат да бъдат подведени , измамени и манипулирани от умни и уравновесени хора.
    Борбата срещу мутрите няма да приключи за 10 дни.
    Изисква се време , последователност ,търпение , коварство , безпощадност , жестокост и непреклонност.
  • 61 Отец Павел

    10 0 Отговор
    Изпратете до световните медии всички тези коментари.
    Сред тези коментари има срамни
    Фашистки идеи.
    Лагери на смъртта ......
    Срам ме е че българи искат това за своите политически опоненти.
  • 62 Срам

    3 1 Отговор
    И мен ме е срам .
    Когато се налага крия че съм българин.
  • 63 Валиста

    6 6 Отговор

    До коментар #2 от "ОСТАВКА":

    Всичките вие, които сега жално проплаквате,заради полицейското "насилие,защо като сте били много повече от престъпниците на площада, не сте ги изловили и предали където трябва? Как може няколко хиляди души да не могат да се справят със стотина отрепки? Гледах всичко по телевизията и не видях да оказвате някакво съдействие на полицията. Така че не се оплаквате като вдовици!Видях само един от "протестиращите"да моли Бабикян да се намеси,но оня мълча като пукали!!! Явно само този застъпник е достоен гражданин! Всички "жалби на "пострадали" са пълна измишльотини!!!Каквото почукало, такова се обадило !

    Коментиран от #65

  • 64 Хехе

    4 3 Отговор
    Качествен дегенерат - Развил се е,от партия, че към протест?
    Че лекции и морал чете на другите,понеже не го огряло..
    Бъдеще, здравей!
  • 65 Това, за което говорите

    2 2 Отговор

    До коментар #63 от "Валиста":

    се нарича "социален кураж". А той пък липсва по ред причини.
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Продажници

    3 2 Отговор
    Тоя пе.ал и дружката му докато бяха на партийна ГЕРБаджийска хранилка и общински съветници си напълниха банковите сметки. Сега малко ги отрязаха и горките се продадоха евтино. Слънчоглед партия или който плаща и те там
  • 68 Джендъробияч

    5 10 Отговор
    Революционната няколкохилядна тълпа, съвсем попадна под влиянието наркотични вещества. Искат нов 09.09 а не знаят, че при такава развръзка самите те ще напълнят лагерите в Белене и Ловеч. Осигурени софиянчета с маратонки от по 200 евро протестират и хвърлят павета по полицията. Къде го има това? Във всяка нормална държава щяха да им натрошат кокалите. Виновен е и американския възпитаник и фетиш на всички стари моми Радев. Той не е президент, а рушител на нацията!

    Коментиран от #70

  • 69 електорална 1

    6 2 Отговор
    Сбъркал си партията, млади човече! Бил си опора и параван на далавераджии. А не си ли бил в тази партия, за да се облажиш и ти? Е, облажи се. Сега разбра ли какво значи ГРЕБ?
  • 70 Компира

    4 1 Отговор

    До коментар #68 от "Джендъробияч":

    Затвори си гнусната уста, че мирише!
  • 71 остафка

    2 1 Отговор
    че то от поли. по големи прес. няма.боклуци невежи и негадяи
  • 72 УРА и НАПРЕД

    3 0 Отговор
    Да живее ДЕМОКРАЦИЯТА в СВОБОДНА майка БЪЛГАРИЯ !
  • 73 Епси

    3 3 Отговор
    Факти е купена от ЧЕРЕПА трие всичко срещу него ,и всичко неудобно на ЧЕРЕПА ай да ви е честито тролове
  • 74 На тая снимка фотошопа е

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Какво прави Мая":

    Играл
  • 75 Дедо

    2 0 Отговор

    До коментар #45 от "Електра":

    До сега не съм чул нито една правилно казана от НЕГО поговорка, а само нескопосани интерпретации, характерно за индивиди с неговия "интелект".
  • 76 възпитаник

    1 1 Отговор
    всички подражатели на крад--- нунев са мафиоти.беше зам. директор на рдвр след 2 ру.и за издаване на разрешително за оръжие на циганин му предложи Танов да напусне или ще бъде уволнен той напусна защото уж сестра му атлетката ще става депутат и си получи 20заплати исега с щит и даковци вилнее в града но ще г----
  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Доцента

    0 6 Отговор
    За всички е ясно,че руския шпионин Радев организира провокацийте под диктовката на ДС бизнесмена Божков.Реакцията им показеа,че Гешев им бръкна дълбоко в дивия и сега да бесни
  • 79 антикомунист

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "Иван":

    Я не ми обяснявай за комунизма, че нищо не знаеш!
  • 80 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #53 от "Същия ФАШИЗЪМ":

    Национал Социализмът доведе втората световна война!
  • 81 Ruthless

    2 1 Отговор
    Достоен човек, не случайно е извън тая партийка гнусна!
  • 82 Супер верно си за бой😂😂

    0 1 Отговор
    Що си бил един от туморите
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Гилотината

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ОСТАВКА":

    Не е фашизъм! Нито е развит нацонал-социализъм с ДС-демократичен централизъм! Това си е комунистически нео-феодализъм с казармен централизъм (затова и са все с бръснати или "0"-номер картуни), при който всички власти (законодателна, изпълнителна и съдебна, вкл. прокурорска) са в ръцете на БКП-мутро-ПОЛЮЦИОНЕРИТЕ = мутро-полицай-милиционери, които получават ПОЛЮЦИИ когато бият, насилват, рекетитрат някого извън техния кръг!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове