Last news in Fakti

8 Октомври, 2020 12:35 10 405 23

Съдия Куцкова: Всички се възмущават от поведението на главния прокурор

  • нели куцкова-
  • съдия нели куцкова-
  • иван гешев-
  • съюзът на съдиите

По думите ѝ от една страна се бием в гърдите, че сме част от европейското семейство. От друга страна обаче тя попита: “Защо това семейство да не знае какво става в България?”

Съдия Куцкова: Всички се възмущават от поведението на главния прокурор - 1
Вляво е съдия Нели Куцкова, кадър: ''Честно казано с Люба Кулезич''

''ВСС биде подканен. Механизъм има, въпросът е дали някой ще намери куража да се поиска от сегашния главен прокурор да си подаде оставката. Не бих казала, че протестите са катализатор. Много преди тях Съюзът реагира така. Но покрай протестите се получи широк отзвук и много хора го разбраха. Гешев има много голяма заслуга и считам, че изборът му беше удачен, защото предишните главни прокурори не бяха така възмутителни и бяха много по-умни. Господин Гешев с поведението си, с това, че се обяви за инструмент на Бога, с грубо нарушаване на презумпцията за невиновност, показа колко е сбъркан моделът''. Това заяви в предаването “Честно казано с Люба Кулезич”, излъчващо се по ТВ Евроком, Нели Куцкова, която е бивш председател на Съюза на съдиите.

По думите ѝ от една страна се бием в гърдите, че сме част от европейското семейство. От друга страна обаче тя попита: “Защо това семейство да не знае какво става в България?”

"Не бях впечатлена от дебата. Гледам нещата от по-различен ъгъл. За мен е много важно какво се случва в съдебната система. Неведнъж ни казаха от Европа да оправим съдебната система, а тя ще оправи всичко останало. Мен там ме боли, затова с особено внимание слушах. Не можах да чуя нещо. Но смятам, че ЕС трябва да чуе гласовете от България. Дали ще им повярва и как ще ги възприеме - това е друга тема", коментира апелативният съдия - Куцкова.

“Всички се възмущават от поведението на главния прокурор. И то не от вчера. Много хора изразиха становище, особено Съюзът на съдиите”, посочи още тя.

Целия разговор между Люба Кулезич и съдия Нели Куцкова можете да изгледате след 30:35 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 23 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Всички умни хора са против него

    43 23 Отговор
    На всичкото отгоре и е напълно неграмотен юридически.....
  • 2 Дедо Jo

    25 16 Отговор
    Куцкова - като фактология добре.

    Но като предложения за изход - много зле...

    Гешев оставка!
  • 3 Последния Софиянец

    41 25 Отговор
    Гешеф е позор! Оставка и затвор!

    Коментиран от #11

  • 4 Еее

    39 43 Отговор
    Не всички са против него.Най-много пищят олигарсите от него което значи че добре си върши работата човека.

    Коментиран от #18

  • 5 Някой си

    39 29 Отговор
    Махнете тия склерозирали бабички!
  • 6 Да, де...ама

    34 21 Отговор
    Не разбрах Шо ми дума тая оффцъ.
    Последно....СЪДИИТЕ се ВЪЗМУЩАВАТ на ГЕШЕВ?!?😂
    Че...ГЕШЕВ ли ги пуска... ПРЕСТЪПНИЦИТЕ или...СЪДИИТЕ МУЛТИМИЛИОНЕРИ?!?
  • 7 Българка

    37 18 Отговор
    Гешев е бухалка на Пеевски и сие. Това е ясно
    Питам няма ли кой да намери кураж от всички прокурори в страната да го разследва за пропуснатия на милиард ,който Пеевски е взел от КТБ? Питам защо Пеевски не е следствен зая краха на КТБ, където потънаха милиарди български лв.? Питам защо никой не разследва споразуменията, които е сключвал Гешев?Питам защо Каскет живее в Бояна следремонт, за който българите сме платили стотици хиляди лева? Питам защо не се разследва Борисов-Барселона, шкафчета, задкулисни договорки с Ердоган?
    Предлагам тъй като Б.Б и Гешев се страхуват за живота си -според тях самите и са в укритие, да ги приберете в следствения арест и там да са охранявани

    Коментиран от #15

  • 8 5694

    44 0 Отговор
    Куцкова да обясни как тези убили и ограбили свекърва й преди години бяха осъдени бързо и с големи присъди,а други убиици и крадци на възрастни хора с достатъчно доказателства за престъпленията им биват пускани условно?Прокуратура или съд?Или и Прокуратура и съд?
  • 9 Кирил

    30 9 Отговор
    Кой всички се възмущават....пурата мустака Баневи бобокови мито Райчо....аз нямам нищо против

    Коментиран от #10

  • 10 Бнбг

    3 11 Отговор

    До коментар #9 от "Кирил":

    Срещу Бобокови - нищо няма да излезе.
  • 11 Търпин

    17 8 Отговор

    До коментар #3 от "Последния Софиянец":

    Ти си всичко друго но не и софиянец и то последният,я се пипни отзад да не си оцапал гащите?Бъди сигурен че ГЕРБ ще спечели отново на пролет редовните избори.
  • 12 Аве Адолф Хайл

    25 10 Отговор
    Кои са тия "всички" бе Куцкова - ти и останалите трима , които живеят в твоята глава ??? ............
  • 13 БиБи Кинг

    19 8 Отговор
    Само общи приказки, измислици и инатлийски номера от типа "няма пък"! С такива циганийки няма да бутнете ГЕРБ от власт! Тия в Европа са все "от стара коза яре"и не падат като вас пембените кърлежи сефте от Марс! С фалшиви снимки и слухове кой на кого бил купил бутик в Барцелона няма да ви стане работата! Гешев пречи единствено на престъпниците, сред които най опасни са корумпираните съдии, затова подскачате,защото идва вашия ред да отговаряте за мизериите си! И Гешев трябваше да започне точно с вас!
  • 14 Зизитоп

    12 17 Отговор
    На крива ракета ,космоса й пречи,на злобни хора - Гешев и Борисов .
  • 15 Димитрова

    21 6 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    Е, еее! Само ти не си разбрала, та пак питаш. Не може само едно и също да се пита, а други неща да се премълчават. Например защо започнаха протестите след като се затегнаха коланите около вратовете на Божков, Баневи и сие, да не ги изреждам, а? Защо се разследват Бобови, защо, защо!? Защо начело на протестите застанаха хора, фабрикуващи фалшиви новини, адвокат на мафията и т. н.? Ето това са важни въпроси, които търсят своите отговори, а не тези, които задавате "българка"!
  • 16 Антикомунист

    16 5 Отговор
    Тая дърта кукумявка и тя се изживяваше като антикомунистка.
  • 17 Антикомунист

    5 3 Отговор
    До#7 българка, да ама с мозък на примат.
  • 18 Болярин

    8 0 Отговор

    До коментар #4 от "Еее":

    Всички некадърници и боклуци са срещу Гешев, защото чуват дрънченето на ключовете от следственият арест !!!
  • 19 Анонимен

    2 0 Отговор
    Без коментар за Гешев. Приближените, които работят с него имат думата. А куцкова, защо му иска оставката. Нека в прав текст обясни. Времената явно са други. Аз лично съм работил с съд през 70-те, но тогава бе друго. Обаждаха се на някои съдии от цк на бкп, а сега, ако не гелев, явно искат човек от др партии.. Мъжът й е от Кърджалтка. Нищо особено са в този град. Луди хора пкп.. Иска й се оше да работи, стани адвокат, станете, или с ковчези да ви изнасят от съда искате. Имам много познати юристи и са много над куцкова, а в хасково видяхме, един мъж срещу Гешев, извода за вас. Който и да дойде все някой трябва да върши. Бате кажи, бе, бургас, ти си на ти, стаеа ли Гешев.. Куцкова мина презбвсички партии - бкп, сдс, ндсв, герб и сега иска обратно в бспбкп. Много умни са кърджалии, снахата на кърджакдъ
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Гост, нерегистриран

    3 0 Отговор
    Куцкова, пкп, злата, пепа, марева, бойко, навързани са всички като свински черва. Не сме чули от съда в хасково лоло за Гешев. Куцкова иска нещо явно изваено като нея. Няма идеални хора куцкова. Навремето имаше една старамома съдийка ПОС, името й ще спестя, но това бе през 70-те.. П..е х Фамилия.. Много умна, но и много нервна. Хвърляше папки.. Брат и тя нежебени от град симионово. Пълно е с луди, по всяко време и курвалук.. До човек. Но патят честните хора. Може и без публикация
  • 22 куцкова е света вода ненапита

    3 0 Отговор
    и много обича застрахователите, в чиято полза неуморно "правораздава", особено когато трябва да смачка деца, останали сираци. тя е олицетворение на върховенството на закона!
  • 23 ИМПИЙЧМАНТ

    2 0 Отговор
    Куцкова ,ами нали си виден садия от костово време .Защо до сега нищо не направихте за промяна в съдебната с-ма.От по-малко от година ,дойде Гешев като главен прокурор и видите ли каква ни е съдебната с-ма .Ти като дългогодише виден съдия /спомням си че беше и кандидат вицепрезидент/и колегите ти ,КАКВО НАПРАВИХТЕ ИЛИ НЕ НАПРАВИХТЕ за да работи СЪДЕБНАТА С-МА ДОБРЕ..Там при съдиите корупцията ви е прпблема и за това нищо не поехте и не поемате да направите.Сега ЕП е виновен,Гешев също,дрън дрън ,а вие къде сте???????Странични наблюдатели .
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове