Last news in Fakti

1 Ноември, 2012 08:19 4 886 18

Кучета убиха 76-годишна жена (Обновена)

  • кучета-
  • убиха-
  • жена

Кучета убиха 76-годишна жена, живееща сама и изпаднала в безпомощно състояние в местност край град Симитли, съобщи БГНЕС.

Към 13,30 часа вчера Вера К. е открита мъртва край къщата си в местността "Бурчето" над град Симитли. Краката на възрастната жена са били разкъсани от кучета и други диви животни. Служители на Второ РУП - Благоевград и участъка на полицията в Симитли са направили оглед на местопроизшествието.

Към 17 часа вчера трупът на 76-годишната жена е закаран за аутопсия от съдебен лекар в моргата на МБАЛ-Благоевград. Най-вероятно на възрастната жена й е прилошало, след което е паднала. По неофициална информация е била все още жива, когато кучета са ръфали краката и тялото й.

70-годишният С.Ц. от град Симитли е задържан за 24 часа като собственик на оставените без надзор кучета, причинили смъртта на 76-годишната жена.

Срещу собственика им е образувано досъдебно производство по чл. 325 В, алинея 2 от Наказателния кодекс. Уведомена е и прокуратурата, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 optimista

    1 5 Отговор
    е до кога с тези историй оправете тия кучета неги оставяите дани изедат ало Г-н Борисов къде спиш бе страната тъне в проблеми ти пак се правиш на оборотен че колко си ремонтирал и колко магистрали тоест отсечки по 100 метра си отворил ама тиси мислиш магистрали осъзнавай се народа няма да търпи вечно

    Коментиран от #5

  • 2 777

    4 1 Отговор
    оптимис какво искаш от боико да доиде дати оправи живота ли или да ти сложи масата ида ти я вдигне марзиланко
  • 3 Воин

    1 2 Отговор
    Апелирам да сформираме организация от граждани за изтребването на уличните животни, защото проблема с тях е нерешим по друг начин, тъй като зад него стоят сериозни финансови интереси от "Екоравновесие" и др. Също така апелирам, ако видите куче НЕ ГО ХРАНЕТЕ, а го убийте! Ако се организираме правилно само за няколко дни можем да избием абсолютно всички улични кучета и котки.

    Коментиран от #8, #11

  • 4 бен тен

    1 3 Отговор
    Бойко да им даде медал
  • 5 Real

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "optimista":

    Абсолютно некомпетентно мнение!!!
    Хора, не симпатизирам на никоя партия, но с тези глупости относно Премиера на страната насила ще предизвикате симпатиите ми към него...
    Г-н/Г-жо Оптимиста,
    преди да изкажете мнение относно задълженията и функциите на премиера на страната първо се осведомете какъв е реда и кой отговаря за бездомните животни!
    Апелирам всички "природозащитници", които крият бездомните животни при редовните акции на ЕкоРавновесие за залавянето и кастрирането да се замислят заслужава ли си?
    Един човешки живот е по-маловажен от живота на подивяло, злобно куче в глудница???
    "Природозащитници" тези безобразия свързани с увеличаващите се случаи на нападения и смърт причинени от бездомни животни тежат на вашата съвест!!!
  • 6 Батман

    1 0 Отговор
    кучета трябват да се оствят във времени приюти и трябва да се осиновяват не с цел да се пускат отново на улицата трябва да има високи глоби за тези който ги пускат на улицата отново.И най-важното хората дане докарват кучетата си от село което е масова практика и биват изоставани а ти реал си пиши глупости колкото си искаш трябва да има ред и правила да си имат чипове да се засичат кога се осиновяват и кой ги пуска и кога и съответно който пусне куче да му се налага сериозна глоба
  • 7 Мамка Ви и кучета

    1 0 Отговор
    КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СЕ ЗАЕМАТ С ТЕЗИ КУЧЕТА!!! стига сме давали ЖЕРТВИ
  • 8 Shmeker

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Воин":

    Аве котките какво точно ти пречат????

    Коментиран от #10

  • 9 георги

    1 0 Отговор
    Докога кучетата ще са по важни от хората - знам и отговора -до когато може да се краде от помощите за тях....
  • 10 Воин

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Shmeker":

    Защото котките са преносители на бълхи, зарази и др.
  • 11 Защита

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Воин":

    Защо не апелираш да се избият всички цигани, бездомници и мафиоти, които са навредили и продължават да вредят безкрайно много на българския народ??? Най-лесно, разбира се, е да се нахвърлиш върху беззащитните, за чиито постъпки са виновни единствено много глупавите и безотговорни хора уж всички са "големи европейци" !!!!!

    Коментиран от #12, #14

  • 12 Real

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Защита":

    Напълно сте прав/а за подобни ситуации са виновни единствено нашите сънародници, които са безотговорни и не мислят за последствията от постъпките си!
    Хора, постъпвайки по даден начин използвайте мозъка си и се опитвайте да предвидите какви ще бъдат последиците от постъпките ви!!!
  • 13 дидо

    1 0 Отговор
    Преди години беше тъй:раздават на ловната дружина безплатни патрони,тръгва се по улиците на селата,околностите,боклуците и бой-вреден дивеч!Всички знаеха,че не е ли кучето в двора е потенциален труп.И нямаше проблеми.Сега какво,всеки иска да има куче,ама да не му е в къщата и да няма отговорности!Излизат,хранят ги и след това пред телевизора гледат новини-колко нахапани,колко изядени,деца,жени,старци...
  • 14 Воин

    1 0 Отговор

    До коментар #11 от "Защита":

    Избиването на циганите би решило проблема с тях, НО ще доведе други проблеми, а и идеята да се убиват хора(пък били те и цигани), не може да се сравнява с избиването на вредители (уличните животни). Изказването ти е безумно просто! Един невинен човешки живот струва повече от всичките кучета на Земята. Били беззащитни...айде иди и го кажи на горката старица, убита от беззащитните мъстии!
  • 15 Оги

    1 0 Отговор
    А,чрез кристалното кълбо ли разбрахте,че старицата не е била вече мъртва,когато са "ръфали краката и тялото й"...? Понеже,например инфарктите са много "рядко явление" при възрастните хора...Докато няма офицялно заключение от аутопсията,всичко останало са догадки!
    ..."По неофициална информация е била все още жива, когато кучета са ръфали краката и тялото й." ... На мен това не ми звучи като такова!!! До пича с ловните дружинки: как ти се струва,да се гърми безразборно в населени места,там където си играе например твоето дете(ако имаш такова)!!!??? Нормалните държави имат къде по-ефективни начини за контрол на популацията на животните. Ама,на никой не му изнася да си признае,че ние сме си виновни!!! Щото,е по-лесно да "гърмиш" (макар и по клавиатурата) от колкото да се замислиш,затова сме на това дередже... Аз,лично съм виждал много,по-лоши неща,сътворени от хора,от колкото от животни. Защо,да не призоваваме да се избиват хора тогава?!! Май,защото не е редно,или бъркам ?
    ..."Един невинен човешки живот струва повече от всичките кучета на Земята."... Всеки НЕВИНЕН живот струва много! НЕневинните(независимо на какво живо същество са) струват далеч по-малко ;)
  • 16 Стефан Иванов

    0 0 Отговор
    СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ КУЧЕТА!
  • 17 Венцислав Нинов

    0 0 Отговор
    Абе купихте ли си консерви? иде края на света, само затворена консерва неможе да бъде изядена от бесно куче
  • 18 Батман

    0 0 Отговор
    Защита има теми и за това нетместваи въпроса от това че кучетата са заразни и може дасе хване бяс от тях проблемите на булгария са много но дрябва дасе решават един по един никои няма да остане ненаказан за делата си секи щеси понесе отговорноста рано или късно много хоха са загинали от нахапване и също така и от катастрофи дтрябва бързи решения и деиствие зада несе случва отново аз апелирам не към насилие към кучетата а по няи безопасния начин да се намери решение човешкия живот е няи ценото на света но неи да става такава гавра и с животите и с кучетата не редно докато си пишем по тея теми и само си пишем така нищо няма да стане нищо няма дасе промени народа казва какво да става замислетесе това зависи от всички нас които иска къче си го гледа вкъщи а него изоставя на улицата това неса добри стопани защото секи които има домашен лубимец носи отговорност за него в пълен смисъл всичко това зависи от държавата а държавата това сме ние народа на които нему хареса какво съм написъл данего чете !!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове