Last news in Fakti

17 Октомври, 2020 08:13 4 856 28

Политолог: Пандемията помага на Бойко Борисов

  • първан симеонов-
  • бойко борисов-
  • пандемия

Ако се стигне до затваряне в България, това означава, че е взето такова решение в Европа

Политолог: Пандемията помага на Бойко Борисов - 1
Снимка: БГНЕС

Пандемията помага на политиците. Борисов може и да успее да изкара мандата си този път. Това заяви политологът Първан Симеонов в предаването „Панорама“ по БНТ.

Искрено се надявам да настъпи малко вразумяване, защото не ми се иска да си мисля какво ще стане със здравната система, допълни той.

Ако се стигне до затваряне в България, това означава, че е взето такова решение в Европа. България не е остров на фона на Европа, заяви политологът Димитър Ганев.

„Двете основни партии загубиха. Те потъват. Хората търсят трети опции. Идва време, в което ще се търсят алтернативи. Въпреки това не виждам БСП да расте. ГЕРБ ще се опитат да си вземат изборите, но ще оставят друг да съставя коалиции и след това ще чакат народът да си спомнят за х, както по времето на Орешарски. Изборните резултати ще бъдат оспорени. Основният въпрос е дали ще се оспори изборния резултат на ГЕРБ, обясни Симеонов.

Няма нито една парламентарно представена партия в този парламент, която да е спечелила от този протест, допълни Ганев.

Първан Симеонов посочи, че тази година сини и червени са застанали срещу ГЕРБ. Това не е коалиция, а синхронизация. Това е голямата новост.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    54 16 Отговор
    Нито пандемията ще помогне на Борисов, нито нигерийците, които беше пратил снощи на протеста. Малко му остана, оставка!

    Коментиран от #7, #8, #10

  • 2 Bai nudals

    46 16 Отговор
    На Боко,и Господ не може вече да му помогне.
  • 3 КОТарАК

    47 15 Отговор
    триото както се замисля за партия , герб ще отиде на боклука завинаги. помен няма да остане от тях.оставка крадци!
  • 4 БАЙ Х@Й

    38 13 Отговор
    Проблема не дали ще падне борисОФ ! Проблема на борисОФ е как да избегне среща с Бай СТАВРИ!
  • 5 Ели Оригинал

    31 10 Отговор
    Вчерашната Панорама беше воинстваща посредственост, от 60 минути дебат на Бабикян бяха предоставени между 9 и 12 минути.

    Появи някакъв фъфлещ индивид, който снижи нивото на кръчмарска раздувка-изтезание за зрителите.
    Още един гологлав индивид "нарочен" за политолог и промотиран от всички медии ни изтощи от заучени фрази и безсмислени словосъчетания.На кой е син не знам, но по-посредствен посредник, беше фъфлещия Дилов Младши.

    Пародия на медия БНТ - халтура, спонсорирана от народа, всички ръководни кадри в БНТ трябва да се уволнят дисциплинарно.

    Коментиран от #23

  • 6 антрашпиц

    21 9 Отговор
    Пъванчо,да ни върнеш думите назад после..към ноември декември примерно.Как по-точно не му пречи пандемията на Борисов ако имаме дневно заразени към 1500-2000 примерно.Ако болниците почнат тотално да изнемогват това ще породи в населинието огромно недоволство,не не кажа и нещо по-сериозно, можеби бунт.
  • 7 Дедовия

    19 13 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Ало, Първанов!! Кой ще затвори цял един народ? Боко Простака, Муфтата, Кантара и Кунката ли?? Ха ха ха ха!!
  • 8 7777

    14 23 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Какво да му помага той ще печели винаги ,местните избори го показаха ,алтернативата са тези който фалирват винаги България
  • 9 Таратор

    13 16 Отговор
    Не споминавай Боко той е бита карта, кажи нещо друго........
  • 10 ГРАД КЕНЕФОДУЙ

    21 11 Отговор

    До коментар #1 от "Последния Софиянец":

    Болен мозък си ти,колко малко му остана,че от 100 дни я чуваме тази мантра и снощи го "изметохте"
  • 11 Ели Оригинал

    8 16 Отговор
    Проблемът е част от по-високо ниво, той не е локален (подозирам), идва 2022 г., и тогава ще си дадем сметка за случващото се- Украйна, Турция, БГ, Румъния, Македония, Киргизтан, Узбекистан, Грузия, Армения, Турция, Гърция, Азербайджан, Беларус.

    Волгоград готвени атентати, Украйна референдум - като 3 от въпросите са изключително тревожни-марихуана, ядрени бойни глави, отмявна Мински споразумения, совалки Киев -Лондон, Пашинян прозападна пионка Армения, събития Беларус, учения Германия - ядрени удари, учения Китай-ядрени удари. Совалки и ф16 България.
    Всяване на омраза и веду национални и етнически конфликти.
    Внос на Тероризъм в засегнати държави, английски и САЩ инструктури.

    Слушайте внимателно какво казва Премиерът Борисов, не съм фен на ГЕРБ, но слушайте внимателно.
  • 12 Ели оригинал

    8 4 Отговор
    Сушайте внимателно Борисов "пристиснаха ни"

  • 13 гост

    22 4 Отговор
    Бас ловя Първане ,че всички тези глупости дето изговори през последните месеци нямат нищо с реалността .То не беше" Борисов подава оставка" ,"Борисов се страхува" ,"Борисов няма подкрепа" и на пролет изненада голяма .Врачките имат по вече попадения от Първан .Той милият сега разбрал ,че всички са застанали срещу ГЕРБ. Първане , това вече е от няколко години ,но той сега разбрал.Да ти имам политолозите невнятни!
  • 14 big

    4 5 Отговор
    Ако е прав, разбираемо е повишаването на броя на заразените!
  • 15 Много си тъп

    10 11 Отговор
    Много си тъп Първанчо!
    Ибрикчия си на Боко Тъпото!
    Лика прилика...
  • 16 Васил

    13 11 Отговор
    На диктатора и господ вече не може да му помогне достатъчно е затънал.

    Коментиран от #19

  • 17 3264

    15 11 Отговор
    Пълни глупости! Пандемията ви пречи, дъждът ви пречи, някой друг е крив за пълния провал на протеста. Цяло лято нищо не направиха. Измисляха глупост след глупост- палатки, разходки, концерти, яйца, домати... Позор!
  • 18 Голямо "Скачане" "на Пенсиите от1 06,

    11 9 Отговор
    2021г с 5 %Бандитска власт!!! Мафия!!!! Няма да ви има тогава!!!
  • 19 3264

    12 13 Отговор

    До коментар #16 от "Васил":

    За 4. мандат се стяга. И ще го спечели.
  • 20 пройчо

    6 4 Отговор
    "... Въпреки това не виждам БСП да расте. ГЕРБ ще се опитат да си вземат изборите, но ще оставят друг да съставя коалиции и след това ще чакат народът да си спомнят за х, както по времето на Орешарски....."******** Ни тъ разбрах !?......За какъв " х" да си спомнят ?....Уточнявай ги геа неща !
  • 21 Дариткова

    4 11 Отговор
    Всичко е точно...март идва....и на коча топките се клатят ама не падат...
  • 22 Психиатър

    11 10 Отговор
    И не само пандемията...но и протестиращите...Бoриcoв e нecмeняeм зaщoтo бългaрcкият нaрoд гo oбичa кaтo cвoй cин, бoгaтир-cпacитeл и нeзaдoвoлeнитe oт влacттa oкoлo 5000-8000 души тeпървa щe имaтe прoблeми cъc здрaвeтo cи и нaй-вeчe пcихичнoтo! Нo тoвa e дoбрe зa нac чacтнитe лeкaри...Колкото и да му искате оставката на Борисов, толкова повече се нервирате. Той няколко пъти си я подава и българският народ пак го избира, защото вас не ви припознава като българи. Той е избран от българският народ и вие трябва да се подчините на този избор защото се разболявате и ако не се подчините ставате бесни и неконтролируеми! Дори пак да си я подаде ние пак него ще изберем! Обичайте го и го ценете ако искате да сте добре психически и изобщо здравословно! Който не го обича на практика мрази народът на България, чиито любимец е Бойко! Протестирайте си, но имайте чувства към него като към добър любовник!
  • 23 Ха ха

    5 5 Отговор

    До коментар #5 от "Ели Оригинал":

    Всяка вечер протестиращите трябва да са пред сградата на телевизията.Посрешане и изпращане на всеки гост и тв говорител.Ще има много по голям ефект отколкото разходките по жълтите павета около празните Парламент и Президенство.
  • 24 Матей

    4 3 Отговор
    К-19 като политически компонент,същност и употреба,Парт-издат.На всичкото отгоре,конците се дърпат от запад,може да объркат деликатната игра на боко,който казва--няма да затягаме,а тайно дава инструкции на неговите везири да затягат постепенно и започвайки от периферни области на страната.Хитрината преди всичко,ЗА ДА НЕ СЕ УСЕТЯТ хората и неусетно да ги вкара в кошарата.Медиите тръбят неуморно за К-19,ДОСТИГАЙКИ КРЕСЧЕНДО,вече се задавят от викане,МВР е в готовност да блокира страната,подпомогната по места от чиновничеството,във вид на инспектори и тайни агенти и съгледвачи,герберската сган също.До края на месеца очаквам видими резултати,като затваряне на фирми и др. стопански обекти.
  • 25 бацо

    6 3 Отговор
    Пандемията в БГ се подхранва от неадекватни мерки и решения на Борисов и Калинките му. Прави се нарочно и умишлено - учениците на училище, след 2 сдмици скок. Студентите тръгнаха да учат - хоп още един скок след още 2 седмици. Барове и заведения не се затварят. На Боко му е изгодно и удобно да се оправдава с ковид-19. Калинки ...
  • 26 ПЕНКО

    0 1 Отговор
    СРЕДНОУВАЖАЕМИ ГОЛОТИЛОП , АКА НЕЩО ПОМАГА НА НЯКОЙ ДНЕС --- ЗНАЧИ ПРЕЧИ НА ДРУГ ЗА НЕЩО ДНЕС- В КАПИТАЛИЗМА !!!!! УТОЧНЕТЕ СЕ СРЕДНОУВАЖАЕМИ !
  • 27 Анонимен

    1 0 Отговор
    Мързела си иска да го оставите до навършване на пенсионна възраст. Молят бойко. А другите му благодарят, че взели 20 заплати и ги оставили да работят. За едни сватба, за други брадва. Да му мислят българите. Ша раждат и ще им давате помощи. Тук е европа, а ссср е за децата на номенклатурата. Хем сме с ес, хем с русия, турция, сащ.. Колкото ни управляват отвън, данчо ментата иска и толкова и много повече може. Марешки към русия, бойко към русия, дпс към турция, сорос радан, ицето, симонка лумонка русия.. Те май сите са ит путина, и доган путина, цецо е от сорос, слави от вис
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове