Last news in Fakti

7 Ноември, 2020 09:45 11 201 130

Мед. сестра с шокиращи разкрития за ситуацията в болниците! Крахът е близо (ВИДЕО)

  • веселина ганчева-
  • медицинска сестра-
  • ситуацията в болниците-
  • ковид отделения

''Удряме дъното. Аз след една седмица не знам кой ще работи в болниците'', разкри Веселина Ганчева

Мед. сестра с шокиращи разкрития за ситуацията в болниците! Крахът е близо (ВИДЕО) - 1
Веселина Ганчева, кадър: ''ЕвроДикоФ''

''Нямаме време да ни е страх. Страхът беше в началото, когато започнахме да работим в Ковид отделенията. Сега има друг страх и той е, че няма да издържим. Гледам всички новини и съм в потрес, включително брифинга на Щаба. Никъде не се говори за медицинските сестри, говори се за легла, увеличават се. Горим като крушки, всеки един ден има разболели се колеги''. Това разкри медицинската сестра Веселина Ганчева, която работи в Софийска белодробна болница. Тя бе гост в предаването ''ЕвроДикоФ'' по ТВ Евроком и това, което прочетохте дотук може би е доста по-малко потресаващо от долните редове.

Бях втрещена от един репортаж, че в ''Пирогов'' една сестра и един лекар се грижат за 50 човека. Това е пълен абсурд!'', допълни Ганчева.

''Накрая на смяната сме със сърцебиене. Ние не се храним, не ходим до тоалетна, ходим си много по-късно от края на смяната. Ние не си си лягаме спокойно и вече не ни се яде от изтощение. Свръх цинизъм е това, което се говори по телевизията. Властта, управляващите - нямат съвест тези хора. Това, което се случва в болниците е геноцид над цяло едно съсловие. Ние го предричахме преди 2 години, казахме какво ще се случи и то вече е факт'', сподели с голяма болка медицинската сестра.

''Удряме дъното. Аз след една седмица не знам кой ще работи в болниците'', разкри тя.

Ганчева коментира и предложението на доц. Ангел Кунчев да не важат дните за карантина за персонала в болниците. ''Поредната гавра'', лаконично заяви мед. сестрата.

Купуваме си от железарски магазини кукички, за да си слагаме системите. Ние нямаме елементарни стойки за системи, няма одеяла, няма респиратори, с което да завиваме болните, нямаме. Ние продължаваме да разчитаме на дарители за защитното си легло'', шокира в ефира тя.

Как се обслужват 12 човека с една маска и с едни ръкавици?'', запита Веселина Ганчева.

Купуваме си ръкавици сами, за да има с какво да работим, маски също. Елате при нас, ще ви го покажем'', обърна се тя към водещия Диков, а след това добави: ''Но директорите не дават да се снима в болниците.''

''Като видят одеялата пациентите сами правят кампании, за да ни даряват и подсигуряват. Те започнаха сами да си изключват системите, което е недопустимо, но ние не можем да се справяме. Дори и превключват'', шокира отново тя.

''Мислят си, че с 1000 лева ще ни запушат устите?!'', запита гневно медицинската сестра, а след това продължи така: ''Казвам ви това е геноцид и не преувеличавам. Никой не застана до нас и сега всички ще берем плодовете на това нещо. Аз си обичам професията, но след като аз започвам да мисля за оттегляне от професията, смятайте докъде сме я докарали'', заяви тя през сълзи. ''Децата ни няма кой да обслужва'', добави Ганчева.

''Министърът казва, че няма механизъм, по който да се вдигнат заплатите на медицинските сестри. А депутатите как намират механизъм да си вдигнат заплатите?'', чуди се медицинската сестра.

''В момента сме на 870 лева, още не сме стигнали 950. В провинцията няма да говорим какво е положението, то е страшно'', заяви още Веселина Ганчева.

''С храната в болниците също е ужасно положението, пилешка кълка всеки ден, ужасно мирише, само салатата се сменя. Апелирам, една топла супа би свършила много по-добра работа от всички гадни пилета, които ни дават. Толкова ли е трудно една супа да дадеш на тези, които ти спасяват живота?'', запита тя.

Ганчева показа и снимка на мухлясало масло, което са им дали за вечеря в болницата. ''Масло, с парченце кашкавал. Това е вечерята ни, всяка вечер едно и също от години'', довери още Ганчева.

Целия разговор между Веселина Ганчева и Сашо Диков можете да изгледате след 50:41 във видеото:


Поставете оценка:
Оценка 4 от 46 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро

    26 194 Отговор
    Щом тази лъскава плюеща сестра е при дикоФ ясно е от кой е изпратена.

    Коментиран от #9, #28, #38, #39, #49, #56, #59, #65, #74, #84

  • 2 ТаУмВзе

    88 9 Отговор
    Крахът вече се е случил, но сме си овце Роби и спинка е яко! Закривай прародината Кочина и тва е.

    Коментиран от #67

  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    66 4 Отговор
    ЗДРАВЕТО е най голямото БОГАТСВО

    Коментиран от #32

  • 4 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    81 12 Отговор
    БОРИСОВ ПРАВИТЕЛСТВОТО не им пука за ХОРАТА
  • 5 Тиквуний

    70 1 Отговор
    Как не ви е срам бе!
  • 6 ГЕРБеопазване

    67 5 Отговор
    Интересно тогава при такива обстоятелства, защо лекуват политици ? Значи за едни хипократова може за други не може ?
  • 7 Българка

    90 3 Отговор
    ''Миниcтърът кaзвa, чe нямa мeхaнизъм, пo кoйтo дa ce вдигнaт зaплaтитe нa мeдицинcкитe cecтри. A дeпутaтитe кaк нaмирaт мeхaнизъм дa cи вдигнaт зaплaтитe?'', чуди ce мeдицинcкaтa cecтрa.
    Потресаващ материал за положението на територията. Страхливото нищо неправещо в борбата срещу заразата правителство е вредно. То извършва престъпления, геноцид на българите
    ОСТАВКА СТРАХЛИВИ НЕКАДЪРНИЦИ! ДА ДОЙДАТ ПОЧТЕНИ ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

    Коментиран от #18

  • 8 Чонкин

    9 18 Отговор
    Сеговодня с праздником може по две кълки да дадат. С морковче по средата.
  • 9 БАЦЕ БАЦИЛА

    39 10 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Е,може и да лъже...Вие играехте Корона-Кючек при много добри условия...
  • 10 зле ще свършат

    51 4 Отговор
    Колкото по ни закопават , толкова по-бодряшки звучат герберастите . Формула за оцеляване , проста , но единствено им достъпна. От простака толкова .
  • 11 Много

    11 66 Отговор
    изморена от гюбеци и псевдо болни ли? Хиляда лева за тази не са пари?
  • 12 Българин

    22 5 Отговор
    Аз се застраховах през тогедър в уника европейска застраховка. Като се разболях ме уредиха в германска болница с придружител и беше като хотел! Но много малко българи имат застраховки...
  • 13 Еееее!

    70 5 Отговор
    А непрекъснато по медиите се тръби, че болниците са обезпечени с абсолютно всичко!? Лъжат, най-нагло, за да не им лъснат некадърното управление и безпомощност. Това е престъпление в най-чист вид. Я, някой дръзнал да каже истината, или остава без работа, или други репресии срещу него се налагат. Велико управление! Велики политици! Срам, позор!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 КОТарАК

    6 42 Отговор
    добре че войните в европа приключиха , че не знам докъде щяхме да я докараме с нашите медици . тя закакво се е хванала сестра? един стрес тест с това грипче и се оляха

    Коментиран от #31, #89

  • 16 рогоносеца

    7 57 Отговор
    на рогоносеца диков му пожелавам КОРОНА19 и да го лекува тая измислена сестра ......
  • 17 Учител

    30 11 Отговор
    Бай ганювците заслужават всички лекари да напуснат работа и да ги оставят да измрат!
  • 18 Ти нали

    5 21 Отговор

    До коментар #7 от "Българка":

    беше пеонка? Или си соросоид? Какво те касаят българите?

    Коментиран от #25

  • 19 Пешо

    94 2 Отговор
    В българските болници особено в провинцията е страшно! Смрад, мизерия, ужас. Който веднъж е стъпил там предпочита да се гътне, но да не изживява този ужас. Абсолютно е права жената. Директорите прибират десетки хиляди лева заплата, а всичко е в окаяно състояние. Мафията се лекува в частни болници и не и пука. Не знам защо този народ търпи това нещо. Просто е неразбираемо.
  • 20 Д р Щросмайер

    55 0 Отговор
    След регистрирането на здравеопазването като търговия по ТЗ една шепа доктори с лоби в парламента станаха приказно богати. Останалите лекари, сестрите лаборантите и санитарите кучета ги яли. Богатите доктори населението никога не ги чува и вижда, а си го изкарва на работещите за заплата по-ниска от милиционер.
  • 21 ......

    58 3 Отговор
    Това което жената казва е на10000% вярно само че те пак в София и другите големи градове са по добре а в провинцията да ви е страх да се разболеете особено ако имате симптоми на ковид 8 часа пред болницата не ви мърдат с връзки . И не само това накрая ще ви закарат в ифекциозното да ви направят тест ама докато чакате за него до вас ще сложат жена с потвърден случай на ковид . Така че вие е може и да нямате ковид преди да влезете в болница (пази боже) но може да се заразите като сте там . Успешен ден на всички .
  • 22 казаха ми да го кажа

    5 78 Отговор
    Оффф аман от сестри, дето се мислят за лекари. Ами дала е Хипикратова клетва- ще лекува. Ако не й харесва- да си стои у тях или да смени професията. Щом е изпрала да помага на хората, няма право да мрънка. Воруси винаги и имало, има и ще има. Ще мине този, ще дойде друг. Ами като те е страх от мечки- не ходи в гората!
    Това са абсолютни поръчкови сестра и санитари!

    Коментиран от #71, #72, #76, #86

  • 23 факт

    18 3 Отговор
    фандъкова е виновна!
  • 24 Next

    35 3 Отговор
    Имам странното усещане, но не съм много сигурен, ама дали е възможно кратуната заедно със шайката да са откраднали парите на страната.
  • 25 Българка

    23 4 Отговор

    До коментар #18 от "Ти нали":

    Ходи да си мереш температурата. Явно си в треска като вожда си!
  • 26 Лелеее

    16 5 Отговор
    Да всички видяхме , кючеци , маска под брадичката , Джони ...
    Тежко е !
  • 27 Софиянецо

    4 32 Отговор
    ''Масло, с парченце кашкавал. Това е вечерята ни, всяка вечер едно и също от години''
    Аз си плащам вечерята и ям каквото си искам.
  • 28 ЗОРО

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Емииии парлама мента рните сестри са по грозни и по тъпи. СИЧКИ ГО ЗНАЯТ А ВИЙ НЕ. ОТ БЪЛГАРИЯ ЛИ СТЕ ИЛИ СТЕ НА КОНФЕРЕНТНА ВРЬЗКА ОТ НЯКЬДЕ ПО СВЕТА...
  • 29 Мутафчийски

    17 3 Отговор
    Яко ще се мре!
  • 30 Бацо

    9 2 Отговор
    Щял да прави нова партия ПП Пачка
  • 31 Галфон

    16 3 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    От ГЕРБ колко ти платиха за този коментар.

    Коментиран от #33

  • 32 Лекар Образна диагностика

    9 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Прав си. За някои е направо огромно богатство ....... буквално.
  • 33 КОТарАК

    5 14 Отговор

    До коментар #31 от "Галфон":

    ако ми проследиш коментарите , ще забележиш че съм от най-големите противници на боко и герб. но бялата мафия да се прави на интересна също не ми се нрави изобщо-мислиш ли че толкова реално получават сестрите?

    Коментиран от #41

  • 34 Дед

    13 4 Отговор
    Ами не искат да се разделят с държавното здравеопазване,защото чрез частните здравни каси/фондове кражбите за милиарди ще спрат и ще отиват във истинско здравеопазване.Да ама няма едно лекарство да могат да го продават на цена в пъти по голяма от покупната и да си пълнят шкафчета и гардероби с пачки.
  • 35 Jamesspism

    1 0 Отговор
    продвижение сайтов. пишите нам
  • 36 При докофф коментарите са

    3 10 Отговор
    Целенасочени против правителството, а здравната реформа не ти е от това правителство, а от костов-от тогава сте търговски дружества, до сега що не лаяхте, може да има моментни трудности в някои отделения, но едва ли е така навсякъде и постоянно
  • 37 Е и ?

    4 2 Отговор
    А Русенска Опера прави през това време спектакли с по 140 артисти и оркестранти на сцена криейки една голяма част от останалите си служители които са вече болни докато русенското РЗИ през това време гордо обикаля на проверки сладкарници и тролеи.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Тъй Тъй

    12 3 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Жоро, няма значение какво казва сестрата, обаче има значение колко лъскава била, а?
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Лекар Образна диагностика

    12 2 Отговор

    До коментар #33 от "КОТарАК":

    Реално, повечето получават доста по-малко.

    Коментиран от #50

  • 42 Не се

    19 2 Отговор
    оттегляй, сестра Ганчева ам вземи и нАучи един език и на терминал 2. От другата страна на полета ще те уважат и ще ти плащат.
    И ще имат механизми за увеличение на заплатата.

    Коментиран от #48

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 БГ МАФИЯ В МС

    21 3 Отговор
    РАЗБОЙКО ЩЕ ВИ ЗАТРИЕ ЗАЩОТО ВИ МРАЗИ, ТОЙ МРАЗИ ВСИЧКИ КОИТО СКОЧИХА СРЕЩУ ЧЕКМЕДЖТО МУ И СРЕЩУ НЕКАДЪРНОСТТА МУ.
  • 45 Борис

    14 1 Отговор
    Ще ми стане яко кеф на душата абсолютно всички лекари и мед. Сестри да напуснат тогава ще видим щаба и маиките на щаба бойко и маика му ли ще лекуват хората
  • 46 Гражданин

    2 17 Отговор
    Борисов е заложник на група лумпени които обикалят по София нощем , палят огньове и горят маски.Да предаде поради болест властта на вицепремиера Валери Симеонов ,който ще въведе ред и ще ни извади от безпрецедентната здравна и икономическа криза.
  • 47 ФАКТ !

    19 1 Отговор
    Краде се ,много се краде ! Робовладелците в България НЕ СЕ наядоха !! Няма кой да ги съди !!
  • 48 Лекар Образна диагностика

    8 1 Отговор

    До коментар #42 от "Не се":

    Вярвай ми, и от език даже няма нужда. Просто я отнасят изместо. И там здраво са я закършили.
  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 КОТарАК

    3 12 Отговор

    До коментар #41 от "Лекар Образна диагностика":

    получават по-малко ама друг път / в частния лекарски кабинет си допълват доходите със 100 150%

    Коментиран от #58

  • 51 Гост

    7 1 Отговор

    До коментар #38 от "Гост":

    Не се притеснявайте,скоро дебелия евнух ще отиде на по добро място за радост на целия българки народ но ще трябва да стартираме от 0.
  • 52 американската мафия

    22 2 Отговор
    Къде е оня Толуп от боец? Два кораба за МИЛИАРД пък за сестра в болницата 870лв. Ужас 2,2 милиарда за изтребители и по заповед на Дончо и после четем че американската икономика била в разцвет пък тук нямало механизъм за вдигане на доходите! Мръсна американска мафия!
  • 53 345678

    6 9 Отговор
    Днес е много подходящ ден да затворят София. Много сте отворени няма вирус, децата не ги лови и прочие булшит, като няма един от пишещите да отиде доброволец в ковид отделение, ама друг път нали?!?
  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 ОНЯ ОТ БАНКЯ

    20 2 Отговор
    Закопа БЪЛГАРИЯ на дъното по всички показатели. Няма по мразен човек в България от лицето Бойко Методиев Борисов. СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ НОРМАЛНИ БЪЛГАРИ ЩЕ БЪДЕ ТОВА ЛИЦЕ ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА ДОЖИВОТ.
  • 56 Каишков

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    А ти как искаш да се появи в телевизията ? С бяла манта с кървави петна ли ?
  • 57 Гост

    16 3 Отговор
    Всички болни в Ковид отделенията са си с телефоните и никой не може да ги спре да снимат и показват засненото.
    Ясно е, че някои отделения и персонал са претоварени, но с мрънкане по тв нещата няма да се оправят.
    Може да се призоват невярващите в Ковид да отидат доброволци; неосигурените пациенти да са само на домашно лечение; получаващите помощи и неработеци ресторантьори да извършват доставки по домовете, да помагат на РЗИ за издирване на контактни, или соц.патронаж; Всяка болница събира дарения и те често са значими суми. С лекота може само от дарения да се удвоят заплатите на сестрите. Ако сестрата обслужва 50 болни, то ако всеки даде по 2 лв на ден ще й утроят заплатата. Нека се огледаме кой с какво може да помогне и не разчитайте на политици.
  • 58 Лекар Образна диагностика

    6 2 Отговор

    До коментар #50 от "КОТарАК":

    И това, как го разбра?! Сигурно си счетоводителя на "частния кабинет"😷

    Коментиран от #69

  • 59 скоро

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    ще разказваш конферентно от първо лице и ние ще копираме коментара ти.
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Пастир

    3 16 Отговор
    Вместо да хленчиш при пом. яра Диков си смени професията.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 яко ни лъжат

    14 3 Отговор
    В БОЙКОЛАНДИЯ ДЕЦАТА ОДЯТ НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ МАСКИ И ПОСЛЕ НОСЯТ ВИРУСА В КЪЩИ КАТО ЗАРАЗЯВАТ БАЩИ,МАЙКИ, БАБИ,ДЯДОВЦИ. И ТОВА СТАВА ПО ЗАРЪКА НА БОЙКО БОРИСОВ ОТ ЛЕГОВИЩЕТО ДЕТО СЕ Е СКРИЛ КАТО ЛЪЖЛИВО БОЛЕН.
  • 64 Борис

    11 1 Отговор
    Ще ми се още утре да напуснат абсолютном всички лекари и мед.сестри и тогава тея от щаба и от правителството да влязат в болноците и те да лекуват за тея заплати а не само да плямпат пред камерите това и аз го мога аре чао

    Коментиран от #70

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Млада протестърка

    5 11 Отговор
    Какви са тия сълзливи изповеди пред човек, който до вчера вярваше на Мангъров. Неговите съпартийци от БКП все още твърдят че няма такъв вирус.
  • 67 Гост

    7 3 Отговор

    До коментар #2 от "ТаУмВзе":

    Когато наричаш родината си "кочина", то ти си прасе!
  • 68 Не е тайна

    14 0 Отговор
    Че БарБуткин закопа държавата така, както и турците не са го правили. Който му вярва е или безкрайно глупав или се прави защото му се плаща за това. Той се подиграваше със сестрите, даваше обещания, че всеки ще получи по 1 000 лева и какво ли не. Колко са получили тези пари, никой не казва! Наистина по болниците е разруха, става дума за държавните. Но да храниш лекарите, каквито и да са те, с негодна храна, да не предвидиш, че всеки с мед.образование търси начин да отиде в чужбина, където заплатите са гарант за нормален живот, е квинтесенция на тъпотата и самизабравата. Тулупа се подиграваше на сестрите, уж даваше пари но колко са получили? Той мрази всички, мизантропията му се засилва с всеки протест и особено подигравки с които е пълен неговия Фейсбук. Да сринеш държавата до степен пълна разруха, да прогониш над 2 милиона, да намалеят инвестициите цели 12 пъти, да предаваш и продаваш интересите на страната само и само да се крепиш на власт, да разпиляваш бюджета без план и стратегия и държавата да остане без резерв е престъпление по Глава първа Пт НК!!!! Колко милиона българи страдаме от болния психически премиер, потънал в страхове да не бъде ликвидиран, превърнали се жестока параноя? Той не разбира, че набута страната в Трета национална катастрофа! Готов е да завлече държавата със себе си!
  • 69 КОТарАК

    1 9 Отговор

    До коментар #58 от "Лекар Образна диагностика":

    знам го , защото имам житейски опит . това е осноната заплата на сестрите-имат и бонуси за дежурства и други. от болницата излизат с 1500 лв. минимум и продължават в частни кабинети извън работно а и по време на работно време! между 2000 и 3500 евро е заплатата на мед. сестри на запад , като около 1000 сестри се захащат с това , но са основно от малките градове и млади хора

    Коментиран от #73, #98

  • 70 666

    2 1 Отговор

    До коментар #64 от "Борис":

    Борка първо се научи да пишеш и после прави коментари.
  • 71 Абе смешник

    9 0 Отговор

    До коментар #22 от "казаха ми да го кажа":

    тя Хипократовата клетва ще сложи в тенджерата за да сготви за вечеря?
    Хипократова клетва та Хипократова клетва.
    Свикнал Ганьо да го лекуват за без пари.
  • 72 Хахаха

    4 0 Отговор

    До коментар #22 от "казаха ми да го кажа":

    избрала била да ти помага ама за без пари.
  • 73 Точно така

    6 0 Отговор

    До коментар #69 от "КОТарАК":

    правят по 2000 лева като работят на не знам колко си места.
    Според теб това добре ли е, вместо да се прибере в къщи да работи на ден по 10-12 часа за 2000 лева?

    Коментиран от #78

  • 74 Само питам

    9 0 Отговор

    До коментар #1 от "Жоро":

    Ти стъпвал ли си в болница?
  • 75 Д-р Менгеле, доктор хонорис кауза

    9 4 Отговор
    Докато аз не поема НОЩ и МЗ нищо няма да се промени. Има си алгоритъм: 1.затварят се гетата и маалите
    2. Медицинският персонал да лекува на расова и етническа основа. 3. На хванатите да заразяват умишлено (без маски, без лична хигиена, събиране на тумби и т.н.) да се отказва лечение на СЕМЕЙСТВА И РОДНИНИ. 4. Противоепидемичните деяния да се наказват персонално с каторга (трудов, превъзпитателен лагер) с хранителна дневна ставка 5 лева. 5. Докторите, сестрите, лаборантките и санитарите да се военизират с право на употреба на леко автоматично оръжие. 6. Мангъра и мангъроидите ( а така също и соросоидите) под страх от смъртно наказание да се въдворяват за санитари. Има си алгоритъм! Не съм луд, просто клин клин избива!

    Коментиран от #80

  • 76 Ха ха

    7 0 Отговор

    До коментар #22 от "казаха ми да го кажа":

    "ИСпрала ХипИкратовата клетва".Цитирам те дословно герберастски неграмотнико.Калинка дори и без основно.Марш в първи клас да се дообразоваш.
  • 77 Русенец

    7 0 Отговор
    Овцете няма как да очакват разбиране от вълците. Ще вземат мерки тогава, когато почнат масово да се заразяват депутати, и няма легла за тях.
  • 78 КОТарАК

    4 6 Отговор

    До коментар #73 от "Точно така":

    правят над 3 бона месечно , но не е там въпроса-не ме интересува колко правят. просто съм на мнение , че трябва да си вършат работата без да мрънкат когато стане малко по-сложно , примерно с тоя измислен вирус-написал съм го първия си коментар. иначе и аз искам да сме швейцария ама и румъния ни мина-питай тиквата защо така се получи
  • 79 небрежнев

    4 5 Отговор
    Диков разнасяше акциите на ФК Левски, по поръчка на Божков, съвсем безвъзмездно и доброволно. Ако Диков насочи проблема на сестрите към Божков и той вместо 30 милиона за шепа футболисти, ги даде за сестрите в Ковид отделенията, то сестрите ще получат допълнително по над 1000 лв месечно в продължение на година! Загрижеността на Диков и Божков за футболистите в Левски не бива да е по-голяма от тази за сестрите и болните хора.

    Коментиран от #87

  • 80 ММ586

    2 0 Отговор

    До коментар #75 от "Д-р Менгеле, доктор хонорис кауза":

    Днес ти пили си хаповете?
  • 81 Публикувано във факти.бг:

    6 0 Отговор
    "Как се обслужват 12 човека с една маска?". ЖЕНАТА КАЗА: "...30 ЧОВЕКА, повече от 12-ЧАСОВО ДЕЖУРСТВО с една маска и 2 чифта ръкавици!!!" (във видеото около 56-та минута)

    Коментиран от #82

  • 82 Продължение

    3 1 Отговор

    До коментар #81 от "Публикувано във факти.бг:":

    Още някой ще пита ли как така се заразява медицинският персонал, при положениe, че ползва маски? В същото време един от постоянните коментиращи тук, вчера се биеше в гърдити, как, в знак на протест, той и други протестиращи горели маски?!
  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 4444

    3 3 Отговор

    До коментар #22 от "казаха ми да го кажа":

    Стига с тая Хипократова клетва!
    В НС всички дават клетва, а спазват ли я?
  • 87 4444

    4 2 Отговор

    До коментар #79 от "небрежнев":

    Защо Божков трябва да издържа сестрите?

    Коментиран от #90, #96

  • 88 Васил

    4 0 Отговор
    Ами тогава защо лекувате диктатора да бяхте го оставили да пукне нали той ви забърка в тази каша.
  • 89 Стрес

    3 0 Отговор

    До коментар #15 от "КОТарАК":

    Стресът започва с ниските заплати и високите цени на стоки и услуги!
  • 90 небрежнев

    4 2 Отговор

    До коментар #87 от "4444":

    А защо издържа ФК Левски? Изобщо не трябва да издържа никого. НО някога богатите хора са изграждали университети (Евлоги и Христо Георгиеви), правели безплатно здравеопазване в Пловдив (Кудоглу), безплатно изхранване на бедните в Бургас, безплатно туберкулозно лечение във Враца (М. Орозов), гимназия в Габрово (В. Априлов)... Сегашните богаташи освен за себе си, могат да платят най-много за футболисти, прости.ту.т.к.и. или тролове. Явно за сестрите или болните са толкова загрижени, че парите, с които могат да им платят годишните заплати, предпочитат да ги дадат на десетина футболисти и да ореват нета за проблемите си. О времена, о нрави...

    Коментиран от #130

  • 91 oooo

    5 3 Отговор
    Абе Дикоф, покани пак твоя приятел хахото Мангъра да ти обясни, че проблем няма. Някакво си грипче било. На ви сега кратуни изтрещяли. Ама още нищо не сте видяли. Има време да ви светне в овчите кратуни. Още малко...
  • 92 Бойко съм

    3 0 Отговор
    Кюлчета, кюлчета, кюлчета, пачки с евро, кюлчета с моя образ, кюлчета. коври, жипка, Барса, кюлчета.
    Племе за вас не ми дреме!
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Това се очакваше !

    2 0 Отговор

    До коментар #87 от "4444":

    И още злини ще дойдат от МАЙКАТА ПРИРОДА ,ако се продължава така едни хора да се гаврят с други хора ! Разбере те го !! Малко ли хора си отидоха от АЛЧНОСТТА и НАГЛОСТТА на управляващи и хора,които се самозабравиха тотално !! Живеем в 21-век на технологиите, а МОРАЛ никакъв !!
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Лекар Образна диагностика

    0 0 Отговор

    До коментар #69 от "КОТарАК":

    Не ти знам "житейския опит", но определено не е богат в сферата на здравеопазването. Твоето се голи твърдения, а това, което казвам мога да го докажа с документи. Много лекари не докарват парите, за които говориш.
  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 101 Доктор Бре

    0 0 Отговор
    Пълна лъжа и измама.Болниците са празни и такъв вирус няма.Ако има нещо,то са пестициди като зарин напримерЛечението е просто.Взимате алергозан,за да се подтиснат хистсмините,антибиотици,гентамицин,доксициклин и др.Не знам що искат да ни правят на тъпаци.Всичко е за пари.Но не за народа,както дават по 1000евро на човек в Италия например.Перат се пари с измислен вирус.
  • 102 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 103 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 107 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 108 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 109 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 110 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 114 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 118 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 119 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 120 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 121 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 122 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 123 Хаджиментов

    3 0 Отговор
    Ясно е, че положението с медицинските кадри у нас е много тежко.
    Но също така е ясно, че борбата срещу една такава пандемия трябва да се води от всички и на всички фронтове, а не една част от обществото и политиците да генерират болни на макс, а след това да критикуват, че видиш ли, системата била зле, не издържала и единствено правителството и ББ били виновни.

    Коментиран от #128

  • 124 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 САШКА

    2 0 Отговор
    ''Но директорите не дават да се снима в болниците.''е КАК ЩЕ ДАДЪТ ЩЕ ИМ ИЗСТИНЕ МЕСТЕНЦЕТО
  • 128 мислене

    0 0 Отговор

    До коментар #123 от "Хаджиментов":

    Добре де, ама след като всички места, където седиш без маска продължават да бъдат отворени, за да не се дадат обезщетения ако ги затворят, как очакваш да не се генерират заразени на макс?! И кой трябва да го вземе това решение за ограничаване броя на заразените, защото здравната ни система вече колабира? Според теб опозицията или президентът могат да вземат такива решения и да ги наложат??? Ами ББ е все още министър-председател, има и министерски съвет. Нали не чакаш някой друг да ги вземе тези решения, и те да се изпълнят?
  • 129 Както се казва

    0 0 Отговор
    Риска на професията.Всеки доктор е наясно каква отговорност носи като е поел да се грижи за другите,а дали това лекува е друга тема.
    Явно е обаче,че подхода на лечение и разбирането за болестите показва в каква грешна посока гледа и върви медицината.
  • 130 Манги

    0 0 Отговор

    До коментар #90 от "небрежнев":

    Абе я си гледай в канчето. Ти дай малко от твойте нали си оторко
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове