Last news in Fakti

29 Ноември, 2020 10:50, обновена 29 Ноември, 2020 12:24 6 467 152

Борисов пред FAZ: Престъпни машинации и рухване на банки вече са невъзможни

  • банки-
  • корупция-
  • мерки-
  • бойко борисов

В България отдавна има черен пазар за компромати

Борисов пред FAZ: Престъпни машинации и рухване на банки вече са невъзможни - 1
Снимка: БГНЕС

В интервю за германския всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтунг“ на Михаел Мартенс министър-председателят Бойко Борисов заявява, че „банковата ни система е толкова стабилна, че престъпни машинации и рухване на банки като след промените и когато социалистите бяха на власт ... са невъзможни“.

Заглавието е на интервюто е „Политикът, пистолетът и парите“.

„Успешен политик съм, но личният ми живот е провал“, споделя Борисов. Той подчертава, че работи по 20 часа на ден и уверява, че „в България отдавна има черен пазар за компромати“.

В интервюто за неделния брой на авторитетния германски всекидневник премиерът заявява още: „Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тези среди или деца на страхотни шпиони, офицери от руската военна разузнавателна служба“.

"Здравейте! Публикувам превод на интервюто ми, което дадох за германското издание Франкфуртер Алгемайне Цайтунг. То е публикувано в днешния брой на вестника." Това написа във "Фейсбук" премиерът Бойко Борисов.

Следва пълният текст на интервюто:

Политикът, пистолетът и парите

Личният живот на българския министър-председател Бойко Борисов се превърна в тема от политическо значение. Причината: снимки от спалнята му. В интервюто той обяснява как са се появили тези снимки.

- Г-н министър-председател, едно интервю с правителствен ръководител не би трябвало да се занимава с неговата спалня, защото това не засяга обществеността – но незаконно направените снимки и видеоклипове от дома Ви превърнаха личния Ви живот в политически въпрос и в чуждите медии. Казвате, че тези снимки имат политически контекст – бихте ли искали да го обясните?

Борисов: Имам много обяснения за това и някои от тях достигат до 20 години назад във времето. През последните десет години ние осъществихме тук множество реформи, които са уникални за региона. Те включват реформиране на банковата система. Тя междувременно е толкова стабилна, че България бе приета във валутния механизъм ERM II, който е известен като чакалнята на Еврозоната, и едновременно с това и в Банковия съюз, който представлява общият банков надзор на ЕС. Едва преди няколко месеца някои олигарси осъзнаха, какво им причиних с това. Те успяваха да преодолеят в миналото националния ни банков надзор, но на европейско ниво това бе невъзможно за тях. Банковата ни система междувременно е толкова стабилизирана, че престъпните машинации и фалитите на банки, които преживяхме след прехода и когато социалистите бяха на власт в България, са невъзможни. Времето, когато в българските банки можеше да се перат пари, отмина. Банковата ни система е изцяло под контрола на Европейската централна банка и Европейския банков орган.

- С други думи: Българските банки са толкова сигурни, че на хората вече не се налага да трупат пачки с пари и златни кюлчета в нощните шкафчета, както се вижда на снимките от Вашата спалня?

- Ще стигнем и дотам. Това, което имам предвид е, че българските банки понастоящем са толкова стабилни и внимателно наблюдавани, че вече няма да има нужда, да ги спасяваме с парите на данъкоплатците. Освен това се борихме с контрабандата на цигари и с това нанесохме щети в размер на стотици милиони евро на организираната престъпност на Балканите. Тъкмо разбихме нелегална фабрика за производство на цигари Marlboro в село до Пловдив. Освен това предприехме действия срещу незаконното производство на горива, алкохол и други продукти. Така нелегалните структури загубиха стотици милиони евро приходи. Същото важи за хазартния бизнес, който национализирахме, защото държавният бюджет бе ощетен с много пари чрез укриване на данъци в тази област. Никой преди дори не би се осмелил да мисли, че това би било възможно в България, защото е в разрез с интересите на влиятелни структури в България.

- Значи казвате, че имате много врагове, които искат да Ви компрометират, включително със снимките от личните Ви пространства?

- Бързате ли? Ще стигнем и дотам. Важно е също така решението ни да закупим американски бойни самолети F-16 за почти 1,3 милиарда долара, за да сменим старите съветски МиГ-ове. Вече сме ги платили на 100%, така че едно бъдещо правителство не може да развали сделката. Така сега военновъздушните ни сили съответстват на стандартите на НАТО и могат за първи път да участват заедно със съседите ни във въздушното наблюдение, което досега не беше възможно. Правителството ми понася в момента много удари и заради това, че диверсифицирахме доставките си на природен газ. Сега участваме с 20% в гръцкия терминал за течен газ в Александруполис, който се изгражда в момента. Това ще ни позволи да внасяме допълнително втечнен газ - от САЩ, от Катар и откъдето и да е. Така че вече няма да има едностранна зависимост от Русия за доставките на газ. Освен това междувременно обявихме шестима замаскирани като дипломати служители на руската служба за военно разузнаване за „персона нон грата“ и ги експулсирахме от страната. И сега към снимките: при циркулиращите от спалнята ми снимки става въпрос за снимки, аранжирани като по учебник на КГБ, където се дава насока унищожаването на един човек да бъде постигнато, като се вземат известни за човека истини, които обаче да бъдат инструментализирани за целта.

- И кой е аранжирал тези снимки според Вас?

- За да разберем това, първо трябва да знаем, че моята партия „Граждани за европейско развитие на България“, съкратено ГЕРБ, от години печели всички избори. Миналата година спечелихме както европейските избори, така и местния вот, а социологическите агенции, независимо от политическия им контекст, продължават да ни виждат като най-силната политическа сила в страната. И така как може една личност като мен или една популярна партия като моята да бъдат спрени? В учебниците на КГБ е записано: Трябва да се създаде „компромат“, т.е. компрометиращ материал - и то от такъв вид, че човекът, който трябва да бъде засегнат, да се отврати от себе си, когато види материала. Този план се подготвя от години и всичките ми реформи само подтикнаха още повече враговете ми. И така, преди две или три години, най-вероятно през 2017 г., съм сниман как спя. Някой е успял да отвори вратата на спалнята ми и да направи снимката. Но на нея виждате само как спя. Това все още не разгръща предвидения от извършителите ефект. Трябваше да се добави нещо, което да отврати хората. Затова сложиха златни кюлчета, пачки пари и пистолет в нощното ми шкафче и след това снимаха тази аранжировка.

- Какъвто и да са скритите причини, не трябва ли да се притесняваме за състоянието на една държава-членка на ЕС и НАТО, в която правителственият ръководител може да бъде шпиониран в леглото?

- Снимката е направена в правителствената резиденция, където живея. Отдавна съм разведен и живея сам. Имам ли любовен живот? Разбира се, че имам. Ако хората ги интересува, мога да го кажа: Аз съм човек с човешки потребности.

- Не бихме Ви питали за това никога.

- Можете спокойно да го направите. Въпросът е, че никога през всичките години, когато една дама ме е посещавала, охраната не е претърсвала и контролирала чантата й.

- Не е ли това невероятно безразсъдно?

- Вероятно е било безразсъдно. Именно заради това на извършителите вероятно им е било лесно. Една красива жена може много лесно да преодолее защитата ми. Така враговете ми вкараха златото и пачките пари в къщата ми. Снимаха ме, докато спя и в други моменти направиха снимки на нощното ми шкафче с пари и злато в него. И след това има един видеозапис, който разкрива извършителите. Можете да видите как някой минава през къщата ми. Показана е банята, гардеробното помещение и накрая спалнята ми. Там има няколко шкафа, но човекът, който е правил видеото, целенасочено отива към нощното шкафче и отваря едно чекмедже, в което се виждат пари и златни кюлчета.

- Значи казвате, че жена, с която сте имал връзка, е вкарала това в къщата Ви?

- (Борисов се изправя, взима дамската чанта на седящата до него шефка на кабинета му). Погледнете тази дамска чанта: Вътре има достатъчно място, за да съберете малки кюлчета злато и пачки пари. И тогава ми се обажда дамата и казва: „Идваш ли? Чакам те.“. Аз ѝ казвам: „Изчакай, все още съм на интервю, идвам след 15 минути“. Охраната има указания да я допусне в къщата ми, и сега тя знае, че има 15 минути, през които е необезпокоявана там. След това слага парите и златото в шкафчето ми, излиза и започва да снима с мобилния си телефон и отново идва в спалнята ми. Като Мата Хари.

- Посрещате ли още жени с непроверени дамски чанти?

- Сега дори не искам да виждам жени. Виждате ли, аз съм успешен политик, но личният ми живот е провал. Работя по 20 часа на ден, цялото ми време е посветено на работата, докато враговете ми се опитват да ми пришият скандали. Какво ли не е имало. Твърдят, че притежавам къща в Барселона, имот в Лос Анджелис или гръцки остров, където дори уж трябва да съм убил манекенка. Когато хората погледнат отблизо, никога не остава нищо от тези обвинения. В допълнение трябва да знаете, че в България отдавна съществува черен пазар за компромати.

- Сигурен съм, че добре познавате този пазар.

- Да, познавам този пазар. Не за първи път се случва някой да подготви компромати срещу мен. Преди всички избори опонентите ми се опитват да ме компрометират с измислени истории. Въпреки всичко се удивлявам в този случай на извършителите за това колко добре са го натъкмили. Неслучайно говоря за методите на КГБ. Някои от опонентите ми, които работят за президента Румен Радев, са бивши тайни агенти, хора от тази среда или деца на големи шпиони, офицери на руската военноразузнавателна служба. И основното правило на тези служби е, че ако вашата мишена е смятана за честен човек, трябва да създадете противоположно впечатление. Ако някой е известен като честен полицай, го представяте като корумпиран. Ако живее скромно, покажете го с пари и злато в охолство. И който гледа снимките и видеото от моята къща, ще признае: живея в обикновени условия. Почти като в казарма. Освен това във видеото се вижда за кратко, че в стаята пред спалнята ми има сейф. Той е монтиран здраво там от преди много време. Така че, ако някой трупаше пари и злато вкъщи, дали наистина би ги сложил в чекмеджето на нощното си шкафче - или по-скоро в сейфа?

- Г-н Министър-председател, благодаря Ви много, че бяхте готов да говорите за съмнителните снимки. Позволете ми обаче и въпроси относно външния имидж на правителството Ви. Неотдавна Европейският парламент изрази в своя резолюция относно състоянието на върховенството на закона в България загриженост относно злоупотребата с европейски фондове във Вашата страна.

- Защото политическите ни опоненти с техните политически групи се погрижиха в Европейския парламент да се твърди нещо подобно за нас. Евродепутатите от Европейската народна партия гласуваха против. Институциите в Брюксел, които се занимават с въпроса не от политическа гледна точка, а професионално и обективно, като Комисията и службите, не са открили грешки при изразходването на средства.

- В резолюцията на Европейския парламент също така се говори за „систематичен отказ“ от страна на България да съблюдава основните ценности на ЕС и европейските договори. Това просто пропаганда на Вашите опоненти ли е?

- Да, това е пропаганда. Има доклад на Европейската комисия, който е обективен. Подготвен е от най-добрите специалисти в Европа. Когато те отправят препоръки, ние ги прилагаме.

- Агенцията за борба с корупцията в Румъния, под ръководството на бившата си шефка Лаура Кьовеши, издейства десетки присъди срещу влиятелни обвиняеми и дори постави зад решетките тогавашния най-влиятелен човек в страната. В България няма нито една сравнима присъда. Това допуска два извода: Или Румъния е силно корумпирана държава, докато България е пример за върховенство на закона; или в България просто няма борба с корупцията, както в Румъния.

- Г-жа Кьовеши свърши работа, която се оценява от всички нас, поради което тя бе номинирана за европейски прокурор с категоричната подкрепа на България. Но и в България междувременно има много разследвания, в това число срещу министри или тяхни заместници, срещу депутати, кметове и различни олигарси.

- Разследвания – но окончателни присъди?

- Министърът на околната среда и водите беше в ареста три месеца. Процесът срещу него ще започне скоро. Вие на Запад винаги казвате, че съдебната система трябва да бъде независима. И ние казваме това. Тогава с какъв инструмент трябва аз, като правителствен ръководител, да се погрижа за повече процеси и присъди?

- Нека го разгледаме икономически: Имаме например добре документирания случай „Осемте джуджета“, при който на собственик на българска компания е било отнето имуществото от корумпирана съдебна система. Ако средно голяма германска компания научи за подобни процеси, това може да бъде разбрано единствено като предупреждение за инвестиция в България.

- За щастие германските инвестиции в България се развиват много добре. Има над 250 фабрики и предприятия само в така наречения автомобилен клъстер. Сътрудничеството между българските институции и Германската външнотърговска камара функционира по най-добрия начин. Мисля, че в момента няма нито един проблем с германските инвеститори в България. Ако някой се включи в незаконна дейност, разбира се не мога да коментирам, защото не знам нищо за това. Но знам, че има инвеститори, които след отварянето на първата фабрика в България са построили и втора, трета, четвърта и пета. Защото са били доволни.

- Това лято България преживя вълна от протести срещу Вашето правителство. Казвате, че избягалият в Дубай олигарх Васил Божков стои зад тях. Не е ли обида за множеството хиляди хора по улиците, да ги окачествявате като дистанционно управлявани инструменти на един изгонен олигарх?

- Това, че той стои зад тях, го каза самият олигарх, не аз. Това се доказва от записите на телефонните му разговори. Самият той казва в тях, че управлява протестиращите. Тези разговори са били законно подслушвани, по заповед на прокурора. Затова честните и спонтанно протестиращи с течение на времето в по-голямата си част се оттеглиха от протестите. Винаги съм говорил с уважение за протестиращите. През всичките години, през които съм министър-председател, винаги съм се срещал с демонстранти, независимо дали са учители, лекари, болничен персонал, превозвачи или синдикати. Също така винаги сме намирали решение. И това лято многократно казах, че уважавам протестиращите, защото правото на протест е част от демокрацията. Но тези хора нямаха друго искане освен моята оставка, въпреки че още през март следващата година ще има парламентарни избори. Тогава ще бъде взето решението.

- Да се върнем отново към външната политика. Германия иска по време на нейното председателство на Съвета на ЕС да започне преговори за присъединяване към ЕС със Северна Македония, но се твърди, че София може да наложи вето и то заради спор за историческата идентичност на македонците. Няма ли изход от тази безизходица?

- Единствената държава, която би искала започване на преговори за присъединяване към ЕС със съседната ни страна дори повече от Германия, е България. Но за мен бе голяма изненада, че неотдавнашната резолюция на Европейския парламент за България повдигна въпроса за предполагаемо македонско малцинство в България. В България няма македонско малцинство. Какво македонско малцинство трябва да има в България? Не познавам такова. Едва от резолюцията научих, че уж има такова. И тъй като българските социалисти в Европейския парламент подкрепиха резолюцията, очевидно те също считат, че такова малцинство живее при нас. Вместо да водим позитивен дебат за европейския път на Република Северна Македония, сега се насочваме към съвсем различен дебат. Трябва да кажа, че това развитие наистина ме тревожи.

- Но нито министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев, нито заместникът му Никола Димитров или други важни политици в Скопие излизат и твърдят, че в България има македонско малцинство. Това просто не се случва.

- Компромис е възможен. Но също така трябва да се познава историята. Българските комунисти и Комунистическият интернационал, контролиран от Сталинистка Москва, искаха по идеологически причини след Втората световна война да превърнат насилствено българите в Македония в македонци. Българите там бяха принудени да се наричат македонци. Ако сега в процеса на присъединяване към ЕС се появят определени погрешни твърдения и аз не реагирам, политическите ми опоненти ще кажат: Борисов продава българската история и се огъва под натиска от европейските партньори.

Въпросите зададе Михаел Мартенс.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 49 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 един от многото

    54 8 Отговор
    !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
  • 2 О боже

    164 14 Отговор
    Отърви българския народ от това крадливо и лъжливо човекоподобно.

    Коментиран от #27, #60

  • 3 Наркодилър

    73 6 Отговор
    Банкерите са алчни
  • 4 БАЙ Х@Й

    135 12 Отговор
    А НЕЩО ЗА ПАЧКИТЕ И КЮЛЧЕТАТА !!!!!!!!!

    Коментиран от #127, #150

  • 5 Колко пъти да напиша

    137 11 Отговор
    Този плещи САМО ЛЪЖИ!
    Повръща ми се с 200000 от него!
  • 6 БАЙ Х@Й

    148 10 Отговор
    „Успешен политик съм, но личният ми живот е провал“, споделя Борисов. Не бе ПРОВАЛ си и като политик и като мъж!
  • 7 Анти Борисов

    126 8 Отговор
    Ти самият си дете на служител от МВР! Ти самият си бивш агент на ДС!
    Обичайната ти тактика на поведение е да преписваш твои страни от характера и биографията си на неудобните за теб опоненти!!!
    О С Т А В К А Т А ти е единственият начин да спреш разрухата в България, но гаранция за твоята сигурност относно съдебно преследване Н Я М А!!!!!
  • 8 БАЙ Х@Й

    94 8 Отговор
    Някой може ли да покаже "ПОЛИТИКА" борисов в поне един политически дебат ??????????????????

    Коментиран от #26, #57

  • 9 Във

    82 7 Отговор
    "Франкфуртер алгемайне Цайтунг" на сред публикуваната статия е изтипосана снимка от шкахчето с пачките по 500€ , кюлчетата със злато и пищова му !
  • 10 Оставка

    90 8 Отговор
    Толко лъже, че му е навик и никой не се впечатлява. Оставка мутро, вързан на каишка за Доган!
  • 11 Българка

    107 9 Отговор
    В интервюто пред германския вестник Борисов не отговаря конкретно на нито един въпрос. След хвалби за реформи,на конкретизиращ въпрос, той не може да посочи нито една реформа. За снимките с пачки и кюлчета той също избягва да говори. Ограничава се с опорките, че това е организирано от враговете ми и президента. А дамите не били проверявани от НСО и можело в дамските чанти да пренасят пари и злато, за да "аранжират" снимките.
    За протестите той отново лъже и използва опорките- че са организирани от Божков, от Москва
    С две думи интервюто му е "пунта мара"
    Оставка Борисов! Съд и доживотен затвор!
  • 12 JEFF

    47 6 Отговор
    Всичко е възможно. Децата на шпионите започнаха да си пречат. ОСТАВКА !
  • 13 Гост

    72 7 Отговор
    Тоя всяка ПЪРВА дума му е ЛЪЖА! ВСЯКА ПЪРВА! По-голям лъжец не се е раждал по тия ширини
  • 14 инжстрой

    61 8 Отговор
    хитрец си ти,боко,едно нещо правиш ама три разваляш! после се хвалиш с туй едно нещо ,а за другите три мълчиш!
  • 15 Гост

    42 7 Отговор
    ХУНТА МАРА СА ТИЯ ОТГОВОРИ!
  • 16 махай се

    48 7 Отговор
    ББ българоубиеца!ьСлед теб трябва всичко да се руши и гради наново.
  • 17 БАЙ Х@Й

    53 6 Отговор
    Ето го УСПЕШНИЯ ПОЛИТИК/ ПО-СКОРО ПЛАГИАТ/ ::::Ивайло Мирчев: Бойко Борисов копира 1:1 изречения от речта на шведския премиер
  • 18 винаги е така

    49 6 Отговор
    Представяш ли си какво дъно си щом хората биха избрали дори гадните комунисти за да те разкарат. Така става когато не те искат а ти стоиш в къщата им. Или ще те изгонят с някакво насилие или ще те заменят с по малко неприятен човек. Но пак корумпиран и продажен като теб. И в двата случая съсипваш държавата в която жиевя.
  • 19 777

    47 8 Отговор
    Попитали един евреин.
    - Какво ще направиш ако е студено?
    - Ще седна до печката.
    - А ако е много студено?
    - Ще седна по близо до печката.
    - А ако е много,много студено?
    - Ще се залепя за печката.
    - А ако е смразяващо студено?
    - Ще прегърна печката.
    - А ако е толкова студено, че вече няма накъде?
    - Е ако е чак толкова студено... няма начин, ще включа печката. Та и ние така а сметките са още по хай.. и така до края на света защото ,,другарите са обладали всичко + ТЕЦ и НЕК..
  • 20 софия доган

    48 7 Отговор
    на този кой му вярва незнам
  • 21 ВИНЕТУ

    12 29 Отговор
    Не могат да ме мръдна !

    Коментиран от #144

  • 22 ВИНЕТУ

    9 31 Отговор
    Не могат да ме мръднат !
  • 23 Българка

    63 8 Отговор
    След публичното показване на снимките нещастникът Борисов заявява пред интевюиращия, че вече" не иска да погледне жена". Това е добро начало, приемам го като тренировка за бай Ставри!
    Оставка и дълъг затвор, че да се кротне екскурзианта!

    Коментиран от #152

  • 24 Валентина

    30 15 Отговор
    Най после да стане ясно какво се случва с този човек! Той наистина стана за мезе на народа,но ще се съвземе,защото няма друга алтернатива в тази страна! Всички,които искат да го свалят мечтаят за европейските пари,пак казвам не че те не грабят,но идат много гладни.... Няма скоро да живеем нормално.....
  • 25 Севда ТV

    34 7 Отговор
    А са за авторство на интервюто нова къщичка за 2 000 000 еуро.
  • 26 Брендолета

    30 5 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й":

    Ами да бе. Успешен политик на Смехурания. Дава материал, създава работа на "Господари на ефира" да не скучаят. Затова го харесват хората, развеселява ги. Добре е овладял народопсихологията. Да беше пробвал в колтурата? И така щеше да е богат, нали това е искал да постигне? С тоя талант щеше пак да е известен и егото му нямаше да страда, но и ние нямаше да сме толкова назад в развитие като европейска държава.
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 ТаУмВзе

    33 6 Отговор
    Мутрата е най видният ортак на КРАЖБИ, чрез уж европейски съюз. Вече мутрата халюцинира методи на КГБ. Диктатор по румънски за Коледа!
  • 29 Крайно време е

    15 4 Отговор
    Началникът да се задейства!
  • 30 паткан

    27 5 Отговор
    какво да кажем за човек който се хвали сам
    ..аве бойче майка ти не те ли възпита през първите седем или раздаваше само люти чушки
  • 31 Пипи Чорапчето

    27 4 Отговор
    Оффф, умре циганката, дето те хвалеше;)
    А за агентите - Баце чудно си партнира с един от коалицията в управлението, с един в НС и с един офисиално извън управлението;)
  • 32 83471

    40 5 Отговор
    Борисов спри да крадеш и да лъжеш, никой вече не ви вярва станали сте за присмех, явно само във вашите болни глави виждате някакви измислени успехи! Само да попитам като са толкова стабилни банките според вас Борисов защо се издъниха на стрес тестовете, защо кредитирането е запушено, защо няма активна борсова търговия, защо необслужваните кредите нарастват и то с много и без перспектива да се обърне тенденцията, все показатели за един средно грамотен икономист които биха събудили тревога, но не и при вас простите от ГЕРБ вие се хвалите! Борисов защо открадна парите на 55-60 000 души от жилищно спестовните влогове, това е твое дело с онзи престъпник преносителя на рекета Влади Горанов! ОСТАВКА!
  • 33 Рухване на банки

    25 4 Отговор
    Са невъзможни вече, освен в случай, че с дебелото момче не сме решили друго.
  • 34 пак лъже

    27 4 Отговор
    Ами че те твойте хора окрадоха ктб и един каскет ви пази ...
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Germany

    10 31 Отговор
    Много силно интервю на ББ което няколкото олигарски сайта като Дневник и Фактор предадоха иронизиращо на читателите си. Между другото Франкфуртер Алгемайне е ако не знаят редакторите на този сайт и бг читателите е ляво издание.С много опит в манипулирането на немците .
  • 37 БОЗА

    35 4 Отговор
    Ако ще каже нещо по случая със снимките на чекмеджето не беше ли редно да е пред българското общество...а не пред немските му работодатели да разправя приказки под шипковият храст...ПАК Е "ЖЕРТВА" завалията...пак много "успешен", ама неразбран... ;-)
  • 38 яко ни лъжат

    26 4 Отговор
    ХА,ХА ,ХА СМЕШЕН ПЪПЕШ ТИ ТАКА ГОВОРИ И ПРЕДИ ДА ФАЛИРАШ КТБ. ЛЪЖЛИВ СИ ВЪВ ВСИЧКО.
  • 39 Фффффф

    28 4 Отговор
    След като открадна КТБ,забрани да се крадат банки...
  • 40 Личност

    20 4 Отговор
    Хората,които куцат в личен план,нямат място в политиката.
  • 41 Софиянецо

    16 5 Отговор
    Доналд Туск за Великия артист:
    " Историята му беше наистина, донякъде страшна, подходяща и за сценарий на криминален филм или интересен роман. "
  • 42 Банкер

    16 4 Отговор
    Банковата ни система е стабилна, защото е съставена от чуждестранни банки, но печалбите не остават в България.
  • 43 българин

    24 5 Отговор
    Не ставайте смешни, публикувайте цялото интервю, словоблудствата на тиквата не стават и за прости хора, простакът на републиката си въобразява, че всички сме на милиционерско ниво, промити мозъци в милиционерски училища, спарени от фуражки и пропити с тъпота и глупост от идеологията и лъжите на червената мафия, да де, ама не сме, КОЙ би си траял и би се правил на незаинтересован, ако срещу него се сипят подобни компромати и още повече кретена с цялата власт в ръцете си, КОЙ, ако не много омазан, затънал до гуша продажен престъпник, откъдето и да погледне човек на тази история вижда все едно и също, мръсотията, кражбите, престъпленията на "елита" на червената мафия, продажни гадове, притиснати до стената от началниците отвън благодарение на алчността, глупостта и простотията си.

    Коментиран от #54

  • 44 Последния Софиянец

    27 6 Отговор
    Значи минали през охраната с чувал пачки и злато.Наредили му ги в шкафчето,снимали и после си ги изнесли.Абсурд!
  • 45 Прудо

    28 5 Отговор
    Каква скромност - бил успешен политик. Вярно, ама България е на последно място в Европа по всички показатели - икономика,здравеопазване, образование, социална политика, заплати и пенсии и всичо, за което човек се сеща. Най-неуспешният политик си според 95% от грамотното население в България.
  • 46 Казуар

    26 5 Отговор
    В Европа Борисов го смятат за тъмен балкански субект.
  • 47 Софиянецо

    17 3 Отговор
    Бойко знае как да оцелява.
    Оцеляване І - преди 89-та е комунист и завършил школата в Симеоново.
    Оцеляване ІІ - през 90-те е в охранителния бизнес /мутра/.
    Оцеляване ІІІ - след 2000 г. е демократ в политиката и антикомунист.
    Оцеляване ІV - сега се крие зад Коронавируса и е минал на дюшеци /справка „Кръстника“/.
    Винаги в правилното време на правилното място.
  • 48 Голямо

    26 4 Отговор
    интервю , резил пълен ! Нямал жена или любовница до себе си , но имал потребности от секс и секс ?! Явно на повикване !

    Коментиран от #99

  • 49 Българина

    27 4 Отговор
    От фейса Мартин Димитров: Това не е интервю на премиер, това е интервю на примат.................
  • 50 🐷 Боко ТИКВАТА

    20 4 Отговор
    Още ли ме търпите БАЛЪЦИиииии?! Хахахаха.
  • 51 Българка

    28 5 Отговор
    Българи, прави ли ви впечатление просташкия лъжлив изказ на срама за България? Той дори не се опитва да прикрие ниския си интелект. Не дава конкретни отговори , а пита "Бързате ли?" " Ще стигнем и дотам"
    Лъжи, лъжи и пак лъжи с опорки. Все едно дава интервю на мисирките си!
    Смешникът, прочел една единствена книга "Винету" се изцепва, че е възможен компромис с Р.С.Македония, но трябва да се познава историята?!
    Срам и позор за нас, че това НЕЩО ни управлява
    Баста! Оставки, съд и затвор!!!!!!!!!!!
  • 52 az #МУТРИ, ВЪН!

    21 4 Отговор
    Мутрата тотално е изплискал легена!
  • 53 Българка

    17 3 Отговор
    А черния пазар за компромати се организира, ръководи и изпълнява от управляващата шайка, подвласна на мафията!
    Оставки, съд и затвор!
  • 54 Верно ли

    9 4 Отговор

    До коментар #43 от "българин":

    Точно, ама не началника, дето се опитва да го набута в интервюто с тоз учебник, ами другият :)))
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Стойко

    14 3 Отговор
    Баце -шкаф- позор -бърже у затвор
  • 57 Коко

    10 2 Отговор

    До коментар #8 от "БАЙ Х@Й":

    Да. Един преди не знам колко години. Станишев,Орешарски и не знам имаше ли трети срещу Боко, някакъв шев на НАП областен и Горанов. Смях , простотиии и т.н. Даже Горанов се криеше зад двамата докато Орешарски не му зададе въпрос - абе момче ти не работиш ли в ФМ.Ако имаш някакви идеи защо не идваш при мен да ги споделяш. Даже Боко видя какви са специалистите му и реши сам да коментира икономически въпроси. ТУШ.
  • 58 Лост

    15 3 Отговор
    Не са решили, не са я съборили банковата система. И колко пачки се събират в една дамска чанта?

    Коментиран от #95

  • 59 Лъжлив фесар

    12 3 Отговор
    🤣🤣🤣А Пълни шкафчета с 💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶💶 може а!
  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 ГЕРБ=БСП

    18 4 Отговор
    Нагъл лъжец, какви реформи си направил? Правосъдие, здравеопазване, образувание, данъци, социална сфера/неравенство/, зелена енергия ... Всичко ди е по старому, като при предшественика ти бесепар, московски агент и троянски кон в Европа Станишев. Това че "си повишил" минималните пенсиите с 100 лева, а максималните с 500 лева. Не са реформи, а купуване на гласове. Същото и с учителските заплати, това, че си гу увеличил, не значи, че е направена реформа в образованието. Това че "си повишил" някои доходи, когато в същото време са повишени цените, не означава, че хората са станали по-богати. Напротив, някои обедняха. Това че си заменил цовека на Прасчо - Цацаров с другия му човек Каскета не са реформи.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Коко

    12 3 Отговор
    Да. Един преди не знам колко години. Станишев,Орешарски и не знам имаше ли трети срещу Боко, някакъв шев на НАП областен и Горанов. Смях , простотиии и т.н. Даже Горанов се криеше зад двамата докато Орешарски не му зададе въпрос - абе момче ти не работиш ли в ФМ.Ако имаш някакви идеи защо не идваш при мен да ги споделяш. Даже Боко видя какви са специалистите му и реши сам да коментира икономически въпроси. ТУШ.Това беше първия и последен дебат на тиквата.
  • 64 Германец

    19 3 Отговор
    Боко Мутрата е СИЛНО КОМПРОМЕТИРАН само ОСТАВКАТА МУ е нужна на БЪЛГАРИЯ и ЕВРОПА.СБОГОМ НЕКАДЪРНИКО!
  • 65 К а к

    18 2 Отговор
    А КТБ кой я събори? Как се издържат любовници със скъпи коли, къщи в чужбина, как се пълнят чекмеджета с милиони евро, как внучета стават милиардери?
  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Бойко Българоубиец

    16 3 Отговор
    Ще ви унищожа всички с ковида...ще оставя само мойте хора-роми,турци и помаци.Анадън му?
  • 68 ей тарикат бе

    13 3 Отговор
    С умел дрибъл на селски бег Бацката финтра въпросите за личната си корумпираност. И до това ще дойдем.
  • 69 Лост

    15 3 Отговор
    Да попитам. Какво става с Гешев? Жив ли е?
  • 70 ГЕРБ=БСП

    11 3 Отговор
    Няма да има проблеми с банковата система, не защото Борисов "управлява" добре банките. А защото лошо управляваните ченгеджийски банки "фалираха"/бяха източени, т.е. откраднаха спестяванията на хората у нас/ и останаха само 3 от наричаните "български" банки. Всички остансли вече са чужди банки. А откато Борисов изгони финансовият министър Симеон Дянков. Финансите на българската държава вървят на зле и дълга се увеличава.
  • 71 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 72 ЛЛЛ

    9 3 Отговор
    От разговора се разбира, че ако няма такива твърдения, то ти няма да реагираш, както и че има натиск от европейските "партньори"
  • 73 Бивш канадец

    12 3 Отговор
    "Работя по 20 часа". Само че Питекът пропуска да угочни, че от тези 20 часа 5 минути работи да държавата, а останалото време - за чекмеджето!
    Просто немецът не беше подготвен - а един по-нахъсан журналист (нещо като Тим Робинс) би го направил разноглед!
  • 74 РЪМПО

    7 3 Отговор
    МИШЛЕТО НА ПЕЕВСКИ
  • 75 само питам

    14 3 Отговор
    Много глупости написани в това "интервю" . Как баце управлява 20 часа на ден ? От джипката ли ?
    Или когато риташе мачлета с Бистришките тигри ?
    Или когато играеше тенис по време на работа ?
    Или може би като пожарникар ?
    А кога Фалира КТБ ? По времето на Орешарски ли ?
    А като прехвърлиха с Дянков два милиарда от здравната каса в общия бюджет и после ги опоскаха ?

    Коментиран от #90

  • 76 След това казано ви съветвам

    11 3 Отговор
    Незабавно да изтеглите парите си от банките
  • 77 Smashing Pumpkins

    12 3 Отговор
    Опорка след опорка, но при бай Ставри ще има разпорка!
  • 78 АМОН

    12 4 Отговор
    "Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва." -КОНФУЦИЙ.

    ТРАГЕДИЯТА Е, ЧЕ ТОЗИ БАНКЯНСКИ СЕЛЯНИН ПОЗОРИ НЕ САМО СЕБЕ СИ, НО И ДЪРЖАВАТА КОЯТО ПРЕДСТАВЛЯВА.

    ЩО ЗА НАРОД СМЕ СЛЕД КАТО СМЕ ДОПУСНАЛИ ДА БЪДЕМ ПРЕДСТАВЛЯВАНИ ОТ ТАКИВА ПОЛУГРАМОНТИ СЪЩЕСТВА С КРИМИНАЛНО МИНАЛО И МУТРЕНСКО ПОВЕДЕНИЕ.

    ПОДОБНОТО ИЗБИРА ПОДОБНО !
    Нима и ние сме като този ПРИМАТ?!
  • 79 ГЕРБ=БСП

    8 8 Отговор

    До коментар #62 от "Да се знае":

    До всички мислещи се за нещо повече от румънците и че сме били по-богати, по-умни .... от румунците. Да се знае Румъния стартира 1990 г. с 0% от БВП външен дълг, а България с 100% от БВП външен дълг. Да се знае Румъния има находища на нефт и природен газ и си ги добива сама, а не като България да ги купува от московските мафиоти с посредничеството на червени български мафиоти на тройна цена.

    Да се знае румънците разстреляха тормозещето ги семество диктатори Николае и Елена Чеушеско и забраниха комунистическата си партия и унищожиха комунистическата си полиция. А ние какво направихме? Позволихме преименуваната на социалистическа бивша диктаторска комунистическата партия да продължи да управлява и днес в лицето на комуниста Борисов и другите пребоядисани на гербаджии бивши комунисти и "социалисти". Позволихви ченгетата пазачи на комунистическия режим да се превърнат в бизнесмени и да внедрят агентите си депутати в Народното събрание. Румъния е 20 милионен пазар, а ние сме под 7 млн. пазар. Е още ли си мислите, че сме нещо повече от румънците или вече мислите, че сме по малко от тях.

    Коментиран от #110, #112

  • 80 Софиянецо

    9 3 Отговор
    Прочетох статията още веднъж и затова още веднъж изказването на Доналд Туск за Бойко Великия артист:
    " Историята му беше наистина, донякъде страшна, подходяща и за сценарий на криминален филм или интересен роман. "
  • 81 Анти Трол

    7 9 Отговор
    Над 70 тролски хейта!!! Браво Борисов на прав път си !!!
  • 82 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    8 3 Отговор
    банките са кожодери
  • 83 ЖОРО

    11 3 Отговор
    ПЛАТЕНО ИНТЕРВЮ...КАКТО БЕШЕ И ПРИ ЧАЛГАРЯ СЛАВИ...САМО ДЕТО НЕ МУ ЦЕЛУВАТ РЪКА КАТО НА ТАТКО РЕЗА...
  • 84 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    12 4 Отговор
    господин БОРИСОН та вие сте агнт на
    държавна служба
  • 85 Пловдив

    7 6 Отговор
    Бойко, спаси Пловдив, изгони това лъжливо същество областната
  • 86 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    11 4 Отговор
    господин БОРИСОВ най доброто решение за вас е ОСТАВКА
  • 87 Жоро6

    8 2 Отговор
    БНП ПАРИБА--ТЕГЛИШ 20 ВРЪЩАШ 36..
  • 88 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    10 4 Отговор
    а ширещата се криминвална и битова престъпност
    та вие сте провал
  • 89 Снимките

    11 3 Отговор
    от шкфа му били взети от учебник на КГБ ?! Това граничи с безпардонна наглост на субект , за който лъжата и всякакъв вид престъпления са му като "добър ден" ! Михаел Мртенс се е хванал за главата от такива "отговори" и , че най - безпардонно го прави на балък !
  • 90 ГЕРБ=БСП

    4 9 Отговор

    До коментар #75 от "само питам":

    Симеон Дянков, не е идеален или безгрешен, но се оказа, че е положителен герой. Откак Борисов го изгони, България и ГЕРБ вървят все надолу. Симеон Дянков намали лихвите по външния дълг на България 10 пъти. И трябва да му благодарим за това. Бил взел парите от здравния фонд, добре ама не ги е взел за себе си. Да си пълни чекмеджето с пачки и да купува къща и бутик на любовницата в Барселона. Добре взел ги е тези пари но за да ги премести от едното, на други място и пак са изхарчени за българския народ. Който управлява има право да реши дали парите ни да, се наливат в бездънното "здравеопазване" и източват от лекарската и фармацефтична мафия. Или да се използват за намаляване на лихвите по държавния дълг наследен от Тодор Живков.

    Коментиран от #100, #107

  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 пройчо

    7 3 Отговор
    Мина в обяснителен режим...Първа стъпка към даване на показания с белезници на горните и долни лапи.
  • 94 БХ и още нещо

    9 3 Отговор
    Яд ме е като видя комунист да се кръсти в църква.Доколкото знам Борисов е завършил школата на МВР в Симеоново.А по онова време случайни хора там не приемаха.
  • 95 ГЕРБ=БСП

    10 3 Отговор

    До коментар #58 от "Лост":

    Дамската чанта на скритата жена на Тиквата досега се разбра, че е събрала 2 млн. евро къща в Барселона и 1 млн. евро бутик пак там. Но според мен е събрала повече и това е само върха на айсберга. Една дамска чанта може много да събере. Нали знаете как се става милионер. Първо си милиардер, жениш се и след време вече си разведен милионер.
  • 96 Оставка

    8 4 Отговор
    Най простия и корумпиран политик в цялата история на България.За фалита на КТБ го направи със съучастие с коалиционния си партньор
    от сарайте и който живее в Дубай Д.Пеевски.А за фалита на застрахователна компания защо не се говори,за скъпите лекарства защо не го питат,за ниските доходи също,за опростачването на населението,за високата цена на ПСР тестовете,за синоптичката на БТВ.С две думи Пълен некадърник.
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 ЦИГАНИН УЧЕН

    4 4 Отговор
    БРАВО БАТЕ БОЙКО !!!!.....Бате Бойко е ПИЧ !!! Ние братоците от факултета работим в " ЧИСТОТАТА " и бате боико ни дава близо 2 000 мъни....а БСП-то ни даваше 5 доларес !!!!!! БАТЕ Бойко ......знаем .че " ДАМАТА " ...е жената на БОБОКОВ -с боклука...приятелка на жената на Черепо.........ама кажи ни бееее Бате Боико......КАК се " ОНОДЕ " каката .......БОБОКОВ знае ли .че сте БАДЖАНАЦИ ???????????????
  • 99 някой

    6 4 Отговор

    До коментар #48 от "Голямо":

    каква жена бе,какви пет лева,човекОт слънце отдавна е на другия бряг!тия лакардии са пунта-мара,некой да е виждал този сбърканяк някога със жена?!

    Коментиран от #105

  • 100 ЛУСТРАЦИЯ НА КОМУНИСТИТЕ

    5 11 Отговор

    До коментар #90 от "ГЕРБ=БСП":

    Ако Герб беше равен на БСП нямаше сега комундетата да виете като чакали против Герб и Б Борисов
  • 101 Centurion

    12 3 Отговор
    КТБ си беше здрава банка!Никой не посяга в посока от която не може да вземе нищо.За това и Сринахте банката ,за да и оберете активите на безценица,каквото и направите!КТБ показа завидна ликвидност,след като изплати за седмица милиард в брой.В трезорите останаха 700 милиона когато синдиците поеха банката,или 1.7 милиарда кеш,което е малко под 25% портфейла на Банката.За здрава банка се счита тази която може да извади 15% наличност!Само Виваком е над милиард актив.Целта на пъкленият план беше да се обезценят активите,да се изкупят на десеторно по ниски цени,а разликата да влезе в масата на несъстоятелността,с което да залъгваме глупаците ,че банката е пирамида,а всъщност разликата е потънала в джобовете на ДПС и ГЕРБ!!!Всичко това е организирано от това ОПГ с помощта на Прокуратурата в лицето на Цацата и на онзи Шрек!!! Защо не посегнаха на Първа Инвестиционна (банката с държавна помощ)Помните ли в същото време как държавата наля 1.2 милиарда там.Там е истинската пирамида,и за това на няколко пъти и оправят капиталовата адекватност,със всякакви схеми.Ти не бяха да продават скции на двойна цена,съмнителни заеми от ББР и прочие!!!

    Коментиран от #119

  • 102 Фактъ

    11 3 Отговор
    Немците повярваха ли му ? Сигурен съм , че НЕ . Това да не са бабичките от родопските села .
  • 103 е х о

    7 3 Отговор
    Ами , ако ни баламосваш ??? Ако се разкрият ПРЕСТЪПНИ МАШИНАЦИИ и започат да ФАЛИРАТ БАНКИ ? Ако се случи нещо такова , би ли си резнал каротидната артерия или самоубил по някакъв способ ???
  • 104 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 105 е х о

    6 4 Отговор

    До коментар #99 от "някой":

    Има мъжествен вид и маниерите му подлудяват женското съсловие , НО , но му липсва истинската сила , подобно на Славчо ! Силует без детайли !
  • 106 Дойче

    8 3 Отговор
    Никой в Германия не приема този индивид на сериозно и не му четат глупавите съждения.Немците дори не знаят,че такъв простак управлява България.Това само Меркел знае и 7 милиона българи,които го мразят
  • 107 Токмакчиев

    8 1 Отговор

    До коментар #90 от "ГЕРБ=БСП":

    И как Дянков намали лихвите 10 пъти ? Колко бяха 70% ? То по принцип лихвите паднаха по цял свят след кризата от 2008 година . Точно при идването на Борисов , лихвите по цял свят почнаха да падат. Даже някъде станаха отрицателни. Дянков няма никаква заслуга за това.
  • 108 МАТА ХАРИ и ГОЙКО МИТИЧ

    7 3 Отговор
    Той защо се занимава с ГОСПИЖИ.
    ТЕ СИ ИМАТ СЕМЕЙСТВА.
    МОРАЛА Е ВАЖЕН.
    БИЛ КЛИНТЪН СИ ПЛАТИ ДОСТА ВИСОКО ЗА ИЗВЪНБРАЧНА ВРЪЗКА.
    НЯМА ОПРАВДАНИЯ И ЗА НАШИЯ.
  • 109 Ха ха

    11 3 Отговор
    Сега иска да му съчувстваме и да го съжаляваме.
  • 110 Каишков

    8 3 Отговор

    До коментар #79 от "ГЕРБ=БСП":

    Към 31 дeкeмври 1989 г. външният дълг нa бългaрcкaтa държaвa възлизa нa 10,6 млрд. дoлaрa . C тия пaри ca пocтрoeни Крeмикoвци , ДЗУ C Зaгoрa c oщe 20 зaвoдa към нeгo , AEЦ , язoвири и ВEЦ -вe и oщe хиляди гoлeми и мaлки прeдприятия.

    2020 гoдинa 37.9 млрд € при пoлoжeниe чe рaзпрoдaдoхa вcичкo пocтрoeнo прeди тях !
  • 111 КОМЕНТАР

    16 3 Отговор
    Министър председател ..Мутра..Темерут..Чекмедже бабаит за жалост на народа това си ти Тикво !!!!!!!!Няма отървани от теб кърлежо дано твоите ортаци да те ...нат !!!!
  • 112 Каишков

    8 2 Отговор

    До коментар #79 от "ГЕРБ=БСП":

    Да добавя само че освен външен дълг , България имаше вземания за 4 милиарда долара . Така че реално външния ни дълг не надхвърляше 6 милиарда долара !
    Как го изкара 100% от БВП ?!
  • 113 шоуто е

    10 3 Отговор
    Типично в стила му на отричане, лъжене и самохвалство.
    Най-интересното е как толкова много злини му правят Руските служби, КГБ, пришива ги на Радев, на народа, на опозицията, Божков, а същевременно Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПУТИНИСТ , СТОИ МИРНО ПРЕД НЕГО И ИЗПЪЛНЯВА ВСИЧКИ РУСКИ ПРОЕКТИ.
  • 114 смерш

    10 3 Отговор
    факти от биографията на пишман генерала-пряк участник във "възродителния" процес като началник на сборно милицонерско-отрядническо формирование в лудогорието,преподавател във факултет ДС на Милиционерския Институт,син на служител в МВР от времето преди 1989,сам той член на БКП и след напускане на МВР продължавайки кариерата си под формата на виден охранител и т.н. и т.н.Дали е прочистил досието си след като го инсталираха за главен секретар може само да се предполага.И сега се самоизтъква едва ли не "чист като сълза"
  • 115 герберасче

    6 3 Отговор
    На кого ни оставяш бащицеее...
  • 116 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 117 Румпелщилцхен

    12 3 Отговор
    Притеснен съм. Начело на Държавата ни е един изперкал хухавелник, невероят лъжец, болен нарцис и незнам още колко много други диагнози пропускам. Това същество трябва незабавно да се разкара от управлението.
  • 118 Е как ще са

    7 3 Отговор
    Ааа банката да няма състоятелност и държавата купува акцийте й на двойна цена. Така докога и за кои банки гарантира? За двете български банки или за чуждестранните гарантира? Ама ако някоя все пак фалира Радев ще е виновен и агентите на КГБ, които на по 90 години все още го следят и снимат, защото навремето е работил по 20 часа на ден за развитието на социалистическия труд и е отказал да участва в перестройката.
  • 119 УНИЩОЖИХА БАНКАТА

    6 3 Отговор

    До коментар #101 от "Centurion":

    ПО УКАЗАНИЯ НА САЩ И ИЗРАЕЛ. .ЗАЩОТО ИМАШЕ РУСКО УЧАСТИЕ. ...МНОГО СИЛНА БАНКА! !
  • 120 старото куче

    7 3 Отговор
    на такива в казармата им викахме плашипу...арник
  • 121 КРАДЦИ ЗАТВОР

    10 5 Отговор
    ОТКРАДНА ЦЯЛАТА КТБ И СЕ ОГЛЕЖДА ЗА ДРУГА , ЗАТОВА ТАКА БРЪЩОЛЕВИ ! ВНИМАВАЙТЕ КОЙТО Е КРАЛ ПАК ЩЕ КРАДЕ !

    Коментиран от #123

  • 122 Борисов, милиардер си!!! Никой не ти

    7 4 Отговор
    Вярва в България, нито в Германия!!!! Нито бабите от Родопите,!!!
  • 123 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 124 Да се знае

    8 5 Отговор

    До коментар #123 от "СОФИЯНЕЦ":

    Нaрoдът мрaзи кoмуниcтът Бoйкo!
    Нaрoдът нe избирa Бoриcoв!
    Избoритe ca Пунтa Мaрa!
    Бoриcoв caм ce избирa!
    Бoриcoв фaлшифицирa избoритe пo лукaшeнкoвcки!
    C нaд милиoн мъртви души!

    ТOВA e ИCТИНAТA!

    Коментиран от #132

  • 125 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 126 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 127 ТИ ДА ВИДИШ

    7 3 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    " Думите му предизвиква въпрос означава ли това, че "банките на България са толкова сигурни, че хората вече няма нужда да държат пачки пари, пищови и кюлчета злато на нощните си шкафчета, както може да се види на снимките".
  • 128 НАПУСКАМЕ БЪЛГАРИЯ

    9 5 Отговор
    Всички потегляме.
    Моите родители , родителите на мама и тате , леля и чичо , на леля родителите , братовчедите и техните родители и баби и дядовци.
    Дядо казва , че тук нямаме бъдеще.
    Съседите ни са навън.
    Сякаш остават само болните и много старите.
    Тъжно и жалко е да става така .
  • 129 гошо

    3 3 Отговор
    Лъжлив и крадлив ,па и комунист. Що е то?
  • 130 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 131 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 132 СОФИЯНЕЦ

    5 5 Отговор

    До коментар #124 от "Да се знае":

    ГЛУПЧОоооооо....МАНИПУЛАТИВЕН !!!........До сега ГЕРБ ...НИКОГА.....НИКОГА.....НИКОГА...не е правил избори !!! ФАКТ НЕОСПОРИМ !!! ......... №1 - серГЕЯ и тр. коалиция прави избори - ГЕРБ печели с над 1 000 000 гласа - " БОРИСОВ -1 ".......№2 - Б.Б. подава ОСТАВКА - сл. кабинет прави избори - ГЕРБ ПЕЧЕЛИ с над 1 000 000 гласа ....№ 3 - Б.Б. подава ВТОРА ОСТАВКА ....сл.кабинет на Р.Радев прави избори - ГЕРБ ПЕЧЕЛИ с над 1 000 000 гласа ! .......а ти си ПЛАТЕН МАНИПУЛАТОР...на който проф. Христов нарича - " ЧЕРВЕНИ ДЕБ-Л " !!!
  • 133 ААААХАХААА..."СТРАННО", НИКОЙ ОТ

    4 5 Отговор
    ЧЕР'ВЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА НЕ КОМЕНТИРА...КОИ СА АГЕНТИТЕ-ДОНОСНИЦИ ОТ... ДС, РУМНО,КГБ В..ЕКИПА НА...ФАТМАКА- ..АДЮТАНТ НА ГЕНЕРАЛА ОТ КГБ..РЕШЕТНИКОВ?!?✊😂
    ПОЧЕМУ ТАК, БРЕ... ОТР'ЕПКИ?
    КОЙ Е АГЕНТ-ДОНИСНИКА.."МАЙСТОРА", АГЕНТА .."ТАСЕВ",.."АЛЕКСЕЙ",.."МИЛЕВ" И ТАК ДАЛЕ?? ОТГОВАРЯЙ, ДЕБ'ИЛ!!!✊😂
    ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНИ И РУСОРОБИ ОТ ДУНДУРКОВ 2 И ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 134 ААААХАХААА...

    4 5 Отговор
    ЧЕР'ВЕНИТЕ ТРОЛЧЕТА НЕ КОМЕНТИРА...КОИ СА АГЕНТИТЕ-ДОНОСНИЦИ ОТ... ДС, РУМНО,КГБ В..ЕКИПА НА...ФАТМАКА- ..АДЮТАНТ НА ГЕНЕРАЛА ОТ КГБ..РЕШЕТНИКОВ?!?✊😂
    ПОЧЕМУ ТАК, БРЕ... ОТР'ЕПКИ?
    КОЙ Е АГЕНТ-ДОНИСНИКА.."МАЙСТОРА", АГЕНТА .."ТАСЕВ",.."АЛЕКСЕЙ",.."МИЛЕВ" И ТАК ДАЛЕ?? ОТГОВАРЯЙ, ДЕБ'ИЛ!!!✊😂
    ВЪН РУСКИТЕ ШПИОНИ И РУСОРОБИ ОТ ДУНДУРКОВ 2 И ОТ БЪЛГАРИЯ!
  • 135 Пред който и вестник или медия да

    6 4 Отговор
    Разказваш скалъпени те си лъжи, никой не ти вярва!!! Има Българи по цял свят живеят, имат близки в България всички по Света знаят кой си, какъв си, какво и как правиш! Нито обикновен човек, нито Политик по Света и в България ти Вярват!!! Никой за нищо нети вярва!!!!!

    Коментиран от #136

  • 136 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 137 лелелеле

    4 2 Отговор
    Поне тия около него да имат смелостта да му кажат да не се излага пред хората, щото срама наш е голям.
  • 138 пешо

    4 4 Отговор
    боже пази България , този луд ни управлява .
  • 139 Оххх

    6 4 Отговор
    Просто не мога да го слушам повече!!!! Е гаси наглеца, повръща ми се...
  • 140 ADM

    3 1 Отговор
    Искам да попитам всички тук коментиращи, дали знаят нещо за 4-ката ... Драшков, Йовчев, Писанчев и Казаков ? И разбира се, ако знаете, какво знаете ?
  • 141 В.В.П.

    5 4 Отговор
    Мнооо мръсно псе...
  • 142 Чичо Тони

    4 1 Отговор
    След като в резиденция Бояна може да се влиза без проверка на багажа, тогава за какво е НСО??? Влизаш с оръжие, "бръмбари", компромати!, новичок (разбира се) и т.н. и т.н. Интересно какво ще кажат шефовете на НСО?
  • 143 На КОГО вярва ЕВРОПА и СВЕТА

    2 3 Отговор
    БОЙКО БОРИСОВ,..От Юни до Октомври (5 мес.),..35 МЕЖДУНАРОДНИ СРЕЩИ СЪС СВЕТОВНИЯТ ЕЛИТ!
    ... ФЪРЧИЛОТО НА РЕШЕТНИКОВ:....... О ,.... СРЕЩИ И...1 НЕУСПЕШЕН ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ,...И ТО САМО ЗА....15 000 лв-- месечно + Пълна Семейна Издръжка и Охрана за БЕЗДЕЛНИКА-ФАТМАК!
  • 144 ТИ ДА ВИДИШ

    4 1 Отговор

    До коментар #21 от "ВИНЕТУ":

    „Думите му (на Борисов) предизвикват въпрос... означава ли това, че "банките на България са толкова сигурни, че хората вече няма нужда да държат пачки пари, пищови и кюлчета злато на нощните си шкафчета, както може да се види на снимките".

    А народа вече и песни му пее...
    Нов хит в нета: Мутри сбогом! Няма вече шкафчета, кюлчета...

    Коментиран от #148

  • 145 a bee

    2 1 Отговор
    И да са възможни ние си плащаме !КТБ-КОЛКО
    ЗАЕМ А ? Олимпус (брата по ЕС ни е- а с 400).
    У тея земи има помнящи :Балькан Банк,..... !
    Ся някой с Чекмедже -пачки ,дело другое !
  • 146 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 147 Казуар

    3 0 Отговор
    По време на управлението на Борисов КТБ се разрастна четири пъти, като държавни сметки бяха прехвърлени в нея.
  • 148 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 149 a bee

    1 0 Отговор
    Г-н Венцислав Димитров !У тея земи ,толкова
    са се надявали на добрие времена .Та чак децата си
    изпратили на меркелови сакати ,да са облужващь
    персонал !
  • 150 a bee

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "БАЙ Х@Й":

    Приличаш на пинсиорь -купил билет за София преди
    настоящия ВЕК (не важи билета ся ) !
  • 151 Софиянецо

    1 0 Отговор
    Красива жена можела много лесно да пробие отбраната Му, но виновни били Радев и КГБ. И сигурно те за заповядали на служителите на НСО да не проверяват едни жени.
  • 152 Ма, я се скрий,

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Българка":

    Кво само изопачаваш, то е ясно написано, кво ми тълкуваш, червенотиквенице
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове